Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Full server - dá se na něj dostat?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/04/2006 :  12:19:54  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Omlouvám se pokud tady ten dotaz už byl, ale jedná se o to, že uvažuju si koupit WoW a popřípadně si ho i zahrát, ale problém spočívá v tom, že je full. Založil jsem si tam na free pass 2 postavy, abych zjistil co a jak. Jenže mě to z té hry kope s hláškou "disconnected from server". Při čemž se pak nemůžu chvíli nalogovat :(. Krize nastává, když vlezu do Stormwindu, pak můžu počítat s kickem :).

Server je to bronzebeard a zkoušel jsem jiný a ten měl u sebe nápis "recomended" (jméno nevím ) a ten mi šlapal bez problémů.

Je nějaká možnost si s kámošema zahrát nebo prostě WoW ne? :)

-

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 23/04/2006 :  12:34:25  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Full server znamená, že se nedoporučuje zakládat tam postavy - proč, to vidíš sám... lagy, fronty na login atd... ale nikdo ti nic nezakazuje, rozhodnutí je na tobě, jestli se s tím smíříš nebo půjdeš jinam, i s kámošema třeba při příštím povolení transferu z Bronzebeardu.

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/04/2006 :  12:38:17  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Oni jinam nechtějí a mě to padání fakt nebaví.

Takže WoW ne.

Díky Firune

EDIT: Ještě, že jsem to nekoupil :)

-

Edited by - sleglik on 23/04/2006 12:38:47
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/04/2006 :  14:02:37  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No pokud jsi to nehrál, škoda že to tak rychle vzdáváš. Měl by sis zkusit teda aspoň jinej server, případně ať si tam kámoši založí alty a tu a tam hrajou s tebou. pokud jim to dělá prolém, tak otázka, jak moc jsou to kámoši, že ...
Za vyzkoušení WoW rozhodně stojí si myslím.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/04/2006 :  14:56:11  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

No pokud jsi to nehrál, škoda že to tak rychle vzdáváš. Měl by sis zkusit teda aspoň jinej server, případně ať si tam kámoši založí alty a tu a tam hrajou s tebou. pokud jim to dělá prolém, tak otázka, jak moc jsou to kámoši, že ...
Za vyzkoušení WoW rozhodně stojí si myslím.

Nemyslím si, ale raději zde v sekci WoWmalovánek budu mlčet :).

-
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 23/04/2006 :  19:41:29  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Ty si trotl. Za to padání nemůže full server, ale tvůj kompl, protože je tam moc lidí a ten tvůj šrot to nestíhá, takže když tam stojíč, hadr šrotí a nic, tak tě to prostě vykopne, stejně, jako když letíž na gryfovi a máš 0 fps, tak je jasný, že tě to vyhodí. Nevím proč to kope, ale když se prostě dostaneš do takovyho seku, tak letíš. Dělá to i na Balnazzaru a ten je medium.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/04/2006 :  19:47:22  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azgalor

Ty si trotl. Za to padání nemůže full server, ale tvůj kompl, protože je tam moc lidí a ten tvůj šrot to nestíhá, takže když tam stojíč, hadr šrotí a nic, tak tě to prostě vykopne, stejně, jako když letíž na gryfovi a máš 0 fps, tak je jasný, že tě to vyhodí. Nevím proč to kope, ale když se prostě dostaneš do takovyho seku, tak letíš. Dělá to i na Balnazzaru a ten je medium.

Hm komp?

A64 3000, 2 giga ram, x800 nemyslím si :). Spíš to bude na vinu můj provider. Dneska se mi stávalo, že jsem ve SW potkával chary jménem "unknown entity". Hraju to 1280x1024 full detaily a nemám dojem, že se mi to cuká :).

BTW dá se tam někde zapnout showfps? V AO to šlo bez problémů.

-
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 23/04/2006 :  19:58:49  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik
Hm komp?

A64 3000, 2 giga ram, x800 nemyslím si :). Spíš to bude na vinu můj provider. Dneska se mi stávalo, že jsem ve SW potkával chary jménem "unknown entity". Hraju to 1280x1024 full detaily a nemám dojem, že se mi to cuká :).

ctrl + R

jinak pokud ti to zobrazuje hrace jako unknown entity, tak to nemusi byt jen providerem... pokud si dostal disconnect tak pomuze restart wow

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 23/04/2006 :  19:59:48  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ctrl + R
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/04/2006 :  20:46:22  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Díky za tip. No takže zítra ten account zkusím v Práglu.

Jinak FPS mi ve SW kleslo i na 22 snímků. Jinak je to spíš okolo 40ti. Zkusím stáhnout rozlišení, abych měl jistotu, že mi to nebude padat. Na gryphonu místama i nepochopitelně 70 :/.

Bohužel zítra to budu hrát tak 800x600 v low detailech :).

Mám dojem, že grafickým stylem co mám WoW to musí být co nejplynulejší, aby se prostě ta pohádka hýbala. U Oblivionu si trochu škubání dovolím, ale tam se jede na realistično a mírně pravidelné cukání aspon simuluje chůzi 15 - 18fps. Pravda je, že se mi to u Oblivionu nedostává a mám o něco méně :).

-

Edited by - sleglik on 23/04/2006 20:47:32
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 23/04/2006 :  21:05:53  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Azgalor

Hm komp?

Napiš mi název desky co máš, používáš int. síťovku určitě, máš nforce1/2/3/4 čipset?

EDIT.:

# Go to Start and choose Control Panel
# If in Category view, please click on Network and Internet Connections
# Open Network Connections
# Right click on your network adapter used to connect to the internet and go to Properties
# Click on Configure and go to the Advanced tab

Different network cards have different options on this screen:

Disable any option labeled Checksum Offload (RX and TX) or Hardware Checksumming
Set the option called Connection Type, Speed and Duplex Settings or Media Type to Force 100 Full Duplex
(the exact wording of this option may vary)
Note: You may need to select Force 10 Full Duplex for an older network.

Edited by - spajdr on 23/04/2006 21:09:51
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 23/04/2006 :  21:10:01  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
ja hraju v rozmezi 4fps (raidy) az 20fps (mesta) a na disconnecty si nemuzu stezovat :p

Trance addicted <3
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 23/04/2006 :  21:39:34  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
4fps FTW!

to bych raději hrál Dooma 2 :)

---

deska A8NE-FM, čipset nvidia4, integrovaná síťovka

EDIT: tak ten anglický návod jak něco udělat s netem udělal akorát to, že mi ten net nešel vůbec :)

-

Edited by - sleglik on 23/04/2006 21:49:51
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 23/04/2006 :  22:21:52  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
mno ty taky nemas takovej crap jako ja... :P

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 25/04/2006 :  14:17:56  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

mno ty taky nemas takovej crap jako ja... :P

jeden cas sem mel takovej problem ze jsem nemel lagy temer vubec ale ve chvili kdy sem sel nekam kde bylo hodne lidi tak mi vyskocil ping treba na 10k a zkratka jsem se skoro nehnul/ dostal sem disco

doted nevim cim to bylo ale reinstall kompu pomohl, jestli to myslis s wow vazne tak bych to prubnul :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:23:46  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto
jeden cas sem mel takovej problem ze jsem nemel lagy temer vubec ale ve chvili kdy sem sel nekam kde bylo hodne lidi tak mi vyskocil ping treba na 10k a zkratka jsem se skoro nehnul/ dostal sem disco

doted nevim cim to bylo ale reinstall kompu pomohl, jestli to myslis s wow vazne tak bych to prubnul :)

me neskace ping, ale fps... :)

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:33:51  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Napriklad na chromagguse je problem ze v BWLku su hrozne lagy a disconnecty, ludia ktory maju ping do 50 normalne mavaju v razorgore miestnosti asi 3k ping a tak .... ale zase je to asi len individualny problem, pretoze ja mam ,,dobre (100-300 +-) pingy vsade ...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:39:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jinak sam sem na tenhle navod moc neveril ale pomohl me tak mozna i nekomu dalsimu koho se tykaji problemy s nemoznosti nalogovat logovani napodesate apod.
quote:

Ok, they seem to have changed DNS settings. I solved the problem by doing this (found on forum) :

Run Command Prompt in windows ( Start / Run / cmd )

Enter this :

ipconfig /flushdns

Try now ! Normally it should work again. If not, you have to edit "realmlist.wtf" in your World of Warcraft Folder. Make sure you have the option "Shown hidden files" enabled.
Edit the line to : set realmlist 80.239.178.110

Then it should work again

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 25/04/2006 :  16:17:19  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
myslim ze vim co myslis ... me to delalo taky

ono jde o to ze se ta hra jakoby zasekne a ve chvili kdy se ti to zase rozjede tak se ta hra snazi "dohnat" to co zameskala, pak ti totalne klesne fps a obcas to disconnectne

jako priklad .. pamatuju si jednu onyxii asi tak 3/4 roku zpet kdy na ventrilu uz oznamovali ze je na 5% a ja ji videl na 30% .. ve chvili kdy padla tak se to wow naprosto zblaznilo, udelalo fast forward dopredu o tech 25% a behem toho mi to wowko spadlo

netusim jestli se presne to samy deje tobe ale pocitej s tim jako s jednou z moznosti

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 26/04/2006 :  08:50:01  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Napriklad na chromagguse je problem ze v BWLku su hrozne lagy a disconnecty, ludia ktory maju ping do 50 normalne mavaju v razorgore miestnosti asi 3k ping a tak .... ale zase je to asi len individualny problem, pretoze ja mam ,,dobre (100-300 +-) pingy vsade ...

Mno u razorgora kdo ma slabsi komp a Hlavne kdo ma mensi rychlost netu nez 256kbs nema moc sanci

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 26/04/2006 :  09:04:07  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

myslim ze vim co myslis ... me to delalo taky

ono jde o to ze se ta hra jakoby zasekne a ve chvili kdy se ti to zase rozjede tak se ta hra snazi "dohnat" to co zameskala, pak ti totalne klesne fps a obcas to disconnectne

jako priklad .. pamatuju si jednu onyxii asi tak 3/4 roku zpet kdy na ventrilu uz oznamovali ze je na 5% a ja ji videl na 30% .. ve chvili kdy padla tak se to wow naprosto zblaznilo, udelalo fast forward dopredu o tech 25% a behem toho mi to wowko spadlo

netusim jestli se presne to samy deje tobe ale pocitej s tim jako s jednou z moznosti

Mel sem naprosto to samy. Vetsinou lidi bezeli do zdi, ukazkovej lag. Bylo to jednoznacne providerem - wifi. Od doby co sem presel na DSL tak takovy problemy nemam.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/04/2006 :  09:21:35  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Mě neklesne framerate :). Stávalo se mi, že jsem naběhnul do SW a běžím :). Když jsem v dwarwen districtu tak začnu přemýšlet, že je to dneska nějaký mrtvý a začnu tušit trable. Pak jsem se zkusil posadit a disconnect. Pak naloguju a stojím v trade districtu :).

V každém případě mám ted skrouhlý net a nemám rozhodně ani 256kb/s :). Hm akorát upgradovat kabelovku a ještě platit WoW. To jsou skoro litr náklady.

O víkendu zkusím s tímhle EQ2, L2 a opět WoW. Jinak bych WoW asi neviděl moc růžově. Hodnotu litru to fakt nemá :).

-
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 26/04/2006 :  09:40:25  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mě neklesne framerate :). Stávalo se mi, že jsem naběhnul do SW a běžím :). Když jsem v dwarwen districtu tak začnu přemýšlet, že je to dneska nějaký mrtvý a začnu tušit trable. Pak jsem se zkusil posadit a disconnect. Pak naloguju a stojím v trade districtu :).

V každém případě mám ted skrouhlý net a nemám rozhodně ani 256kb/s :). Hm akorát upgradovat kabelovku a ještě platit WoW. To jsou skoro litr náklady.

O víkendu zkusím s tímhle EQ2, L2 a opět WoW. Jinak bych WoW asi neviděl moc růžově. Hodnotu litru to fakt nemá :).

Na wow ti staci bezna linka. Pri raidu MC (40 lidi a nejaci moby) to bere max 8kb/s, pri BWL je to horsi (myslim si, ze tam maji neco namrveneho, protoze jen obycejne stani bere 8kb/s). Ale nez se tam dostanes, tak budes vedet, jestli je wow pro tebe to prave nebo ne i bez upgratovani linky.

Na bezna hrani wowka a expovani by ti mel staci i modem (az na ten ping ).
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/04/2006 :  09:47:47  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
V tom případě to neřeší můj problém :/.

Je možné, že by mě to kickovalo, že jsem jel na free pass a server prostě nejdříve kope free passy?

Prostě v oblastech kde je víc lidí mi to občas padá. Jednou to bylo naprostě neúnosný. 4 pády za sebou to jsem skoro ten WoW smáznul.

Na WoWku se mi líbí ty questy, ale tak nějak dopředu nepočítám, že by naše grupa dělal nějaké high level raidy a ani kvůli tomu nechci hrát. Chci, aby byla sranda :). Navíc co dokážem v šesti, že? :p

-
Go to Top of Page

AmoresPeros
Starting Member

47 Posts

Posted - 26/04/2006 :  10:15:21  Show Profile Send AmoresPeros a Private Message  Reply with Quote
Mám trochu podobný problém co ty...po odevzdání Q se často dostanu do lagu, vidím všechny, vidím i co se píše v chatu, ale já nemůžu nic...a za pár minut dostanu disca.

Třeba to má taky spojitost s nějakou akcí...
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/04/2006 :  10:21:23  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AmoresPeros

Mám trochu podobný problém co ty...po odevzdání Q se často dostanu do lagu, vidím všechny, vidím i co se píše v chatu, ale já nemůžu nic...a za pár minut dostanu disca.

Třeba to má taky spojitost s nějakou akcí...

jo přesně, oni na mne chatují a já nemůžu nic

hm řešení? :)

-
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 26/04/2006 :  10:35:08  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Tak to mi dela taky. Ale jen doma. Uz jsem zkusil i reinstal...nepomohlo. NIcmene dela to jen pri odevzdavani questu v urcitych mistech s 80% pravdepodobnosti. Tarent mill, Booty bay, Badlands.

Co jsem zkousel (moc ne), tak addony to neni. Nevim co na to pohama, jen pouzivam metodu: Odevzdavam quest - bufnu se. Kdyz se bufnu, je to ok, kdyz ne....tak alt F4 a do 30s jsem zpet :p

Obcas mi to udela, kdyz je novy patch a lognu do hry a nekdo mi tellne...zase crash. Od dalsiho nalogovani to uz nedela (az do dalsiho patche). Nebo kdyz zobrazim guild okno.

Jak rikam, reinstal wow nepomaha a na reinstal winu nemam naladu (zas tolik me to nezere)
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 26/04/2006 :  10:43:18  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Mě docela jo, trvalo mi půl hodiny dostat se z SW do Elwyn forestu :/.

Prostě naloguju a disconect. Pak naloguju a zase :/.

-
Go to Top of Page

AmoresPeros
Starting Member

47 Posts

Posted - 26/04/2006 :  21:46:26  Show Profile Send AmoresPeros a Private Message  Reply with Quote
Mi to dělá zatím v BB a Gadzet...a na víc než 90% :(
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000