Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 The Elder Scrolls IV Oblivion
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

chariot
New Member

Chariot

111 Posts

Posted - 13/04/2006 :  11:33:31  Show Profile Send chariot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucky_Lee
První a druhou najdeš v Imperial City Talos Plaza District v domě Ulena Athrama. Projdeš až nahoru do místnosti která vede na půdu kde má studovnu. Tam na stole leží dvě knihy.

Diky vyresil jsem to jinak stoupnul jsem si k nahrobku pockal do poledne objevila se mi tam mapa a jedu dal...
Jinak ta treti kniha mi sla prodat 4 mam v inventari. Tak nevim co se stalo, priste si budu davat vetsi pozor co prodavam :)

Jeste k ovadani nejde nastavit treba prostrednim tlacitkem na mysi priradit nejake jine funkce reba otevreni inventory?

†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace

Edited by - chariot on 13/04/2006 11:37:13
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 13/04/2006 :  18:02:46  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Asi super hra, ale bohuzel z duvodu nemoznosti pouzivat mys primo ve hre, to hrat nemuzu. Po pulhodine hrani se mi z toho nataceni pohledu toci hlava......
Jako nechapu proc ten interface neudelali pro PC mysoidni.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)

Edited by - Demawend on 13/04/2006 18:06:39
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 13/04/2006 :  20:50:57  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chariot

[quote]Originally posted by Lucky_Lee
První a druhou najdeš v Imperial City Talos Plaza District v domě Ulena Athrama. Projdeš až nahoru do místnosti která vede na půdu kde má studovnu. Tam na stole leží dvě knihy.

V tom případě jsi už měl quest s knihami hotový. To pak jdou prodat všecky knihy.
Pokud narazíš na další problémy nebo záseky tak mě klidně napiš na icq (nutné požádat o autorizaci jinak mě nic nepřijde).

edit:
K tomu prostřednímu tlačítku. Pokud se v nastavení kláves přepneš na nastavení myši a namapuješ si na položku journal prostřední tlačítko tak se ti při zmáčknuti otevře poslední používané okno (mapa, inventář, kouzla nebo staty).

Edited by - Lucky_Lee on 13/04/2006 21:12:04
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/04/2006 :  00:21:18  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Nechapu jak nekdo muze o enginu EQ2 tvrdit, ze je revolucni ... U TES 4 jsem pochopil co je to revolucni engine - engine, ktery vypada skvele i v minimalnim nastaveni ;) (EQ2 pri minimalnich detailech vypada hur nez Wolfenstain).

...Skvely, skvely, proste skvely ... Oblivion se povedl.

Grafika TES 4 je vazne skvela...taky musim rict ze se jim povedla. Hra jako takova asi bude dalsi nudna offlinovka, ale i tak se jim to proste povedlo, to s tebou souhlasim.
Jen sem nejak nepochopil, proc michas hrusky a jabka.
EQ2 je rok a pul stara hra. Za tu dobu veskery technologie pokrocili o 3, mozna 4 rady noveho hardwaru i technologii a bylo by ostudne, kdyby vyvoj SW nesel dopredu ruku v ruce s HW.
A za dalsi EQ2 je MMO... narozdil od offlinove TES4. Myslim si, ze moc dobre vis, ze je hooodne velkej rozdil mezi temahle dvema SW a jejich programovani.

To prirovnani mozna sedi, ze EQ2 na low detaily vypada hur jak Wolfenstain, ale ja to hraju rozhodne na detaily vyssi a bez potizi a grafika je vuci ostatnim MMO hodne napred.

Doufam ze ji predci treba Vanguard a pokusi se tam napodobit dokonalej TES4... to by se mi moc zamlouvalo.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/04/2006 :  10:26:59  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Asi super hra, ale bohuzel z duvodu nemoznosti pouzivat mys primo ve hre, to hrat nemuzu. Po pulhodine hrani se mi z toho nataceni pohledu toci hlava......

nechapu ... mysi se prece rozhlizet muzes ne?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 14/04/2006 :  10:56:09  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

quote:

nechapu ... mysi se prece rozhlizet muzes ne?

V tomhle případě je asi myšleno že nelze používat kurzor bez toho aniž by se natáčel pohled.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/04/2006 :  11:34:44  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Presne jak pise Lucky, vlezu do mistnosti chci prozkoumat co kde lezi a misto toho abych to projel kurzorem, tak se musim nad kazdou vec nakroutit pohledem.
Nebo stojim v lese koukam na tri houby vedle sebe ale sebrat mysi je nemuzu musim se nad kazdou zvlast nakrouti.
Treba jednou na to bude plugin.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/04/2006 :  12:14:44  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Presne jak pise Lucky, vlezu do mistnosti chci prozkoumat co kde lezi a misto toho abych to projel kurzorem, tak se musim nad kazdou vec nakroutit pohledem.
Nebo stojim v lese koukam na tri houby vedle sebe ale sebrat mysi je nemuzu musim se nad kazdou zvlast nakrouti.
Treba jednou na to bude plugin.

no ja nevim ale me to prijde jednodussi nez kontrolovat zvlast kurzor a zvlast pohyb "hlavy".

jak by jsi se chtel najednou rozhlizet, oddelene sbirat veci a chodit?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/04/2006 :  13:11:49  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
no jako ve WoW ne :)

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/04/2006 :  13:15:47  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

no jako ve WoW ne :)

ve wowu nesbiras rucne zadny veci :)
btw demo mel jsi vcera prijit ... prisel jsi o hodne :))

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:15:35  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Nechapu jak nekdo muze o enginu EQ2 tvrdit, ze je revolucni ... U TES 4 jsem pochopil co je to revolucni engine - engine, ktery vypada skvele i v minimalnim nastaveni ;) (EQ2 pri minimalnich detailech vypada hur nez Wolfenstain).
...Skvely, skvely, proste skvely ... Oblivion se povedl.
Mno, mezi námi, Bethesda nepřišla u Oblivionu s ničím revolučním ze strany herního engine.
Bo render engine Oblivionu je Gamebryo, fyziku zajišťujě Havoc, přírodu dělá SpeedTree, modely FaceGen. Oblivion engine je tak trochu middleware slepenec, ktery může vytvořit kdokoliv, kdo na to má finance.
Bethesďákům rozhodně nelze upřít kredit za vytvořený obsah.
Na tomto příkladu si člověk uvědomí rozdíl mezi prací např. ID Softu, Valve, Crytek, Epic versus Raven Soft, Bethesda, Mythic atd.

Je jen na těch druhých, jak jsou schopni využít práci těch prvních.
Jestli to nazvat "revoluční implementací", toť otázka, Oblivion jsem neviděl, takže si nedovolím nic kritizovat.
Narazil jsem i na kritické názory, že byť to vypadá dobře, na druhý pohled to už tak skvělé není.
Vyplavou nedostatky, vyplývající třeba právě z toho, že se nepodařilo využít potenciál některého užitého prvku natolik, aby to revoluce skutečně byla, nebo že daný prvek není až tak dokonalý, jaký nabízí konkurence.

Například o Gamebryu bych aj pochyboval. Bethesdí Morrowind pochází ze stejného pramene, určitě v tom hraje roli i nějaká ta vazba jejich vývojového týmu na zkušenosti s technologií. Určitě patří mezi ty levnější.
Ale troufnu si tvrdit, že kdyby dostali do rukou něco komplexnějšího (Unreal?), mohl by být výsledek ještě lepší.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:46:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
me zacina pomalu vadit, ze je ta grafika takova staticka kdyz bezim prirodou utrhnu kytku je tam furt
bezim po listi a zadny se nezvedne
obcas se me zda ze bezim sklenenou krajinou kde se nepohne ani listecek

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 14/04/2006 :  15:58:38  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

me zacina pomalu vadit, ze je ta grafika takova staticka kdyz bezim prirodou utrhnu kytku je tam furt.....

no to je prave treba to, ze to neni onlinovka... kdyby TES4 byla, tak ta kytka musi zmizet. Myslim ze kdyby to bylo vse do takovejhlech detailu, mela by hra jeste nekolikrat vyssi naroky na HW a o online, nebo multiplayeru se neda ani mluvit.
Ostatne kazdej vyvojar jakekoliv RPG hry tvrdi, ze udelat multiplayer znamena udelat hru vlastne jeste jednou.
Ovilion je vazne graficky peknej, par hodin se na to asi koukat da, ale pak to cloveka omrzi a proste se to okouka.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 14/04/2006 :  16:38:38  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
A o tom to imho je.
Morrowind taky svého času vypadal naprosto úžasně ... na screenshotech.
Pak jak to člověk začal hrát, začal stále víc a víc vnímat, že to, co je staticky hezké, už není tak hezké v pohybu. NPC chodí jak roboti, absence přechodů mezi změnami animací, nedokonalosti v kolizích polygonů... já nakonec začal vnímat Morrowind jako hnus, který je potřeba opravit (viz například mod BetterBodies).
Divné je, že reference v podobném tónu dostávám i o Oblivionu.
Co asi bude MOD komunita opravovat po Bethesďácích? Aktuálně vím o docela nepříjemném LOD vzdálených textur.

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/04/2006 :  16:58:23  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
me prijde ze jste moc zmlsani :)
od offlinovky cekate to samy jako od online hry

ten priklad s modarskou scenou je taky mimo misu, samozrejme ze by to mohli vsechno vypilovavat do dokonalosti (a ze to bethesda umi) a to co se uz ted pridava pluginama tak udelat v zakladu, ale asi by se pak vydani zdrzelo o mnohem vic a uspesnost by byla mnohem mensi (ted muze Oblivion ohrozit tak maximalne Gothic 3 na konci roku)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 14/04/2006 :  17:57:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

me prijde ze jste moc zmlsani :)
od offlinovky cekate to samy jako od online hry

je to jinak
ja bych od toho chtel vic nez od onlinovky, sakra dyk to nemusi resit miliony zavislosti na jiny hrace, na ekonomiku atd tak proc to nemuze byt lepsi

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 14/04/2006 :  18:24:46  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
samozrejme ze to muze byt lepsi ... ale pomer vyvoj/datum vydani je pro ne HODNE dulezitej .. takze proste musi prijit s rozumnym kompromisem

btw to co je v Oblivionu nenabizi zadna jina offline hra. A uspech je samozrejme hlavne v tom ze pouzili technologie a nastroje ktere uz nekdo vymyslel, takze se zamerili jen na hru jako takovou a ze Bethesda je proste jmeno do ktereho se vyplati investovat.

Docela pekne zamysleni na tohle tema (vyvoj RPG her) je ted v levelu

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 14/04/2006 :  18:48:57  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Jako me so to libi, jen kdybych kurva mohl ty houb ysbirat mysi!

Go to Top of Page

Dark Doomer
New Member

390 Posts

Posted - 17/04/2006 :  19:14:40  Show Profile  Send Dark Doomer an ICQ Message Send Dark Doomer a Private Message  Reply with Quote
quote:

me zacina pomalu vadit, ze je ta grafika takova staticka kdyz bezim prirodou utrhnu kytku je tam furt

Na mizeni kytek staci stahnout jeden z mnoha pluginu...(a me osobne se libi vic, ze nemizi, u mnoha kytek jen sbiram jejich plody, a tak se necejtim jako takovej vandal, kdyz 'projdu skrz' mestkej park =)
Jmenuje se, myslim, Plant Harvester.
quote:

Stromy se kejvou ve vetru, listi se vlni, trava vlaje...mozna by sis mel zapnout trochu detailu ;p Graficky to vypada to naprosto neporovnatelne s jakoukoliv onlinovkou, co jsem videl.

I'm a warrior. This was the nearest war.

Yourmom Darkfall map

Edited by - Dark Doomer on 17/04/2006 19:15:26
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 17/04/2006 :  21:08:59  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
pěkná a zajímavá hra, ale smrdí mi to konzolema, nevim proč, ale vadí mi to... hrozně zjednodušený ovládání, hrozně zjednodušený staty... kdybych to chtěl hrát takhle koupim si konzoli a hraju na gamepadu

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/04/2006 :  21:20:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dark Doomer

quote:

Na mizeni kytek staci stahnout jeden z mnoha pluginu...(a me osobne se libi vic, ze nemizi, u mnoha kytek jen sbiram jejich plody, a tak se necejtim jako takovej vandal, kdyz 'projdu skrz' mestkej park =)
Jmenuje se, myslim, Plant Harvester.
quote:

Stromy se kejvou ve vetru, listi se vlni, trava vlaje...mozna by sis mel zapnout trochu detailu ;p Graficky to vypada to naprosto neporovnatelne s jakoukoliv onlinovkou, co jsem videl.

ja nevim mam zaply vse na max a nejak furt nic nevidim :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 17/04/2006 :  21:55:40  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

pěkná a zajímavá hra, ale smrdí mi to konzolema, nevim proč, ale vadí mi to... hrozně zjednodušený ovládání, hrozně zjednodušený staty... kdybych to chtěl hrát takhle koupim si konzoli a hraju na gamepadu

Ja to kvuli tomu nemuzu hrat, proste nevydejcham to UI, kterymu prekazi moje mys.

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 17/04/2006 :  22:09:00  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Chm no ja uz offline gamesy hrat nedokazu. Proste nemam motivaci - proc se zlepsovat kdyz nemam s kym soutezit?

Navic - pro mne osobne teda nejsou Elder Scrolls zadnym zvlastnim kultem... Morrowind jsem hral asi 5 dni, pravda, ale jen pro to, ze jsem hledal system na uber postavu a nasledne jsem ji dosahl x hodinami skakani z majaku nasledovanymi xx hodinami casteni asi 4 zakladnich kouzel na sebe (uz si ani nedokazu vybavit proc vlastne jsem to delal, ale vysledkem byla neskutecne namakana postava co dokazala zabit cokoliv :)
Ty starsi dily TES jsem asi kdysi taky zkousel, ale jedine co si vybavuju jsou bugy bugy bugy...
To z takoveho M&M3 , ac je jeste vyrazne starsi, si pamatuju dlouhe kusy dungu vcetne tajnych dveri a mobu :) (o DM a CHSB radsi ani nemluve :))

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 18/04/2006 :  00:21:49  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Podle tvého popisu si ale z DM pamatuješ pravděpodobně převážně házení věcí proti schodům :) A MaM3 je třeba super, ale že bych si pamatoval konkrétní dungeony, to ani náhodou. Spíš si pamatuju, že jakmile jsem natrénoval chození skrz stromy a případně po horách, tak jsme mapu šel bez ohledu na cesty, ale pěkně postupně cik cak sem tam, abych něco nevynechal :)

Jinak jsem Oblivion viděl a vypadá to opravdu hezky. Nezkoušel jsem to nijak dlouho (viděl jsem to u kámoše), ale vypadá to heky. Grafika, stromy, to úvodní sklepení i hlavní město. Tak nějak jak se to hraje taky hezky.
Jen by mě zajímalo, jestli jste někdo řešil pomalost nebo rychlost pohybu - na ATI 9600 to běhalo velmi slušně, na Nvidia 5200 se nedalo hejbat ani v menu. Přitom výkonovej rozdíl není až tak markantní těhle karet. Spíš i přišlo, že si to s tou nvidií nějak nerozumí - neřešil to někdo?
A další věc - kámoš vylezl z vězení, prolezl asi dvě jeskyně někde kolem východu a vrátil se do města. Tam dělá nějaký quest ohledně podivného obchodníka, který prodává za hrozně levno. Sledovali jsme v noci nějakého maníka a našli jeho dům. Pak jsme se do něj měli vloupat, když nebude doma - to jsme udělali, našli, že prodává věci z mrtvol. Ale když chceme vylézt, tak nás pokaždé chytí stráže. Zkoušeli jsme čekat chvilku, čekat delší dobu, plížit se atd. Ale prostě nic - na čem závisí pravděpodobnost toho, že nás chytí? Dá se s tím něco dělat, nebo nahrát starší pozici a počkat, až budeme mít vyšší skilly?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 18/04/2006 :  09:56:40  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus
Navic - pro mne osobne teda nejsou Elder Scrolls zadnym zvlastnim kultem... Morrowind jsem hral asi 5 dni, pravda, ale jen pro to, ze jsem hledal system na uber postavu a nasledne jsem ji dosahl x hodinami skakani z majaku nasledovanymi xx hodinami casteni asi 4 zakladnich kouzel na sebe (uz si ani nedokazu vybavit proc vlastne jsem to delal, ale vysledkem byla neskutecne namakana postava co dokazala zabit cokoliv :)
Konkrétně u Morrowindu byl toto způsob, jak si prakticky "pokazit hru". Člověk strávil herní čas hloupým exploitováním, aby nakonec zlikvidoval veškerou výzvu, kterou měla hra hráči poskytnout.
Nejlepší bylo hru jednoduše "hrát" a ono se to srovná.
U Oblivionu se exploitování nedoporučuje, neboť hra automaticky přizpůsobuje level monster levlu hráče, takže je to zbytečné.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/04/2006 :  10:05:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Ale když chceme vylézt, tak nás pokaždé chytí stráže. Zkoušeli jsme čekat chvilku, čekat delší dobu, plížit se atd. Ale prostě nic - na čem závisí pravděpodobnost toho, že nás chytí? Dá se s tím něco dělat, nebo nahrát starší pozici a počkat, až budeme mít vyšší skilly?

staci v tom dome nic neukrast a pripadne vylezt az za chvilku aby te straze nezahlidly z domu vychazet
a jinak klidne jdi i do vezeni ono to neni nic tak strasnyho

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 18/04/2006 :  10:19:09  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No právě že musíme vzít ten deník, který nám navíc seberou, když nás chytnou :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 18/04/2006 :  10:26:23  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podle tvého popisu si ale z DM pamatuješ pravděpodobně převážně házení věcí proti schodům :) A MaM3 je třeba super, ale že bych si pamatoval konkrétní dungeony, to ani náhodou. Spíš si pamatuju, že jakmile jsem natrénoval chození skrz stromy a případně po horách, tak jsme mapu šel bez ohledu na cesty, ale pěkně postupně cik cak sem tam, abych něco nevynechal :)

hehe jj v DM jsem stravil hazenim veci proti schodum dost casu :) ale neslo to delat furt, protoze casem doslo jidlo. Ale pamatuju si spis super atmosku a jak jsem se malem posral strachy kdyz na mne poprve vybafnul skorpion ... a jak jsem mel orgas kdyz Daroou mel v ruce Hardcleave sekeru a naucil se s ni Berzerk... jak jsem neskutecne dlouho hledal vsechny 4 pary Boots of Speed..... :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/04/2006 :  10:31:47  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

No právě že musíme vzít ten deník, který nám navíc seberou, když nás chytnou :)

nevim tendle q sem delal asi 4krat a chytli me jen jednou kdyz sem mel proste pech a vylez z baraku zrovna kdyz sla okolo hlidka ale te sem zaplatil poplatek a sel dal
nemas nahodou na sebe vypsanou odmenu jeste pred vlezem do toho baraku za neco ? zkus se ochomejtnout pred strazi nez tam vlezes

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 18/04/2006 :  10:39:38  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:

A další věc - kámoš vylezl z vězení, prolezl asi dvě jeskyně někde kolem východu a vrátil se do města. Tam dělá nějaký quest ohledně podivného obchodníka, který prodává za hrozně levno. Sledovali jsme v noci nějakého maníka a našli jeho dům. Pak jsme se do něj měli vloupat, když nebude doma - to jsme udělali, našli, že prodává věci z mrtvol. Ale když chceme vylézt, tak nás pokaždé chytí stráže. Zkoušeli jsme čekat chvilku, čekat delší dobu, plížit se atd. Ale prostě nic - na čem závisí pravděpodobnost toho, že nás chytí? Dá se s tím něco dělat, nebo nahrát starší pozici a počkat, až budeme mít vyšší skilly?

Pokud otevíráš paklíčem tak tě nesmí nikdo vidět. Jinak pokud tě čapne strážník kamarád (100 oblíbenost) tak ti řekne tytyty a pustí tě bez pokuty. Já to dělám tak že mám kouzlo charm 50 a pokud strážník není kamarád tak mu řeknu že nezaplatím a on mě začne nahánět. Já na něj hodím ten charm a vzdám se. Podmínka je že jsi oblíben aspoň 50 bodů jinak musíš použít silnější charm.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/04/2006 :  11:02:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja sem ted zaseklej v questech pro magy u toho sloupu co reaguje na kouzla uz sem dosel na to ze mam naky kouzla pouzit ve spravnym poradi prvni dva kroky fire a cold pohoda takovy kouzla mam
ale pak neco na dmg magicka a impro magicka aspon co chapu z prekladu tak nemam no holt sem to odlozil a beham po okoli cistim jeskyne a pevnosti a doufam ze padnou naky scroly co me s tim pomuzou

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 18/04/2006 :  20:09:46  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sem ted zaseklej v questech pro magy u toho sloupu co reaguje na kouzla uz sem dosel na to ze mam naky kouzla pouzit ve spravnym poradi prvni dva kroky fire a cold pohoda takovy kouzla mam
ale pak neco na dmg magicka a impro magicka aspon co chapu z prekladu tak nemam no holt sem to odlozil a beham po okoli cistim jeskyne a pevnosti a doufam ze padnou naky scroly co me s tim pomuzou

To třetí je tuším Damage Magicka a čtvrte Fortify Magicka.
Nejsem si jist ale tuším že to je ve svitcích co jsi dostal a nebo se někde válej v bedně v tom dungu.
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 18/04/2006 :  20:14:24  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
Bacha tohle je spoiler.
.
.
.
Docela by mě zajímalo proč se Hanibal Traven (arch mag) v posledním questu zabije. Pochopil jsem že dal svoji duši do toho šutru ale nějak jsem si nevšiml že by ten šutr po mě nekromancer chtěl ba dokonce se o něm ani nezmínil. Questy pro mag guildu mam kompletní a šutr mě smrdí v báglu.

Edited by - Lucky_Lee on 21/04/2006 12:51:01
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 19/04/2006 :  21:55:44  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
SPOILER
quote:

Docela by mě zajímalo proč se Hanibal Traven (arch mag) v posledním questu zabije. Pochopil jsem že dal svoji duši do toho šutru ale nějak jsem si nevšiml že by ten šutr po mě nekromancer chtěl ba dokonce se o něm ani nezmínil.

JJ tohle jsem taky nepochopil. A navíc je ještě vtipné až v thief guilde dostaneš za úkol okrást arcimága o jeho hůl, tak ti dokonce řeknou v kolik hodin chodíš spát, aby ses náhodou nepotkal

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 21/04/2006 :  13:22:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bacha tohle je spoiler.
.
.
.
Docela by mě zajímalo proč se Hanibal Traven (arch mag) v posledním questu zabije. Pochopil jsem že dal svoji duši do toho šutru ale nějak jsem si nevšiml že by ten šutr po mě nekromancer chtěl ba dokonce se o něm ani nezmínil. Questy pro mag guildu mam kompletní a šutr mě smrdí v báglu.

udelal to proto aby te nemohl nekromant promenit do zombie

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Lucky_Lee
New Member

oko2

126 Posts

Posted - 21/04/2006 :  14:37:23  Show Profile  Send Lucky_Lee an ICQ Message Send Lucky_Lee a Private Message  Reply with Quote
quote:
udelal to proto aby te nemohl nekromant promenit do zombie

To by se mu nepovedlo ani bez šutru
Každopádně v tom případě mě tam nějak unikl jeho udivený výraz "Sakra jak to že to kouzlo na tebe nepůsobí!!!"
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000