Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 07/04/2006 :  13:33:49  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

tak to asi tazko, hlavne nemozes spravit charge+MS. a s tou rage generation neprehanaj, 1 rage = 31,25 dmg... tzn ze ak davas white rany za 500 namiesto 16 rage dostanes 17rage... imo rly worth 5 talent points...

no a to je prave ta kratkozrakost MS buildu
ty sice dostanes za 2 talenty imp charge takze mas po chargi 21 rage+rage za white dmg ale...
ja s fury dam charge za 15, uz v prubehu prepinam do zerk stance kde davam imp. zerk rage za +10 rage (taky 2 talenty) takze mam jeste o 4 rage vic...

Tohle plati pouze na PvE....v PvP si samozrejme zerk rage setrim na fear situace....obcas :p

EDIT: 1 str = 2 AP
7STR = 14 AP = 1DPS

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 07/04/2006 13:34:54
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/04/2006 :  13:45:23  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
asi tak jak napisal medulak, je to max tak na zvysenie epeenu ze predbehnete rogunu na prvom mieste o dalsich 5%. pvp a aj grind pohlad mi jasne vychadza imp charge, hlavne z pvp pohladu bud charge+MS+autohit alebo charge+autohit+hamstring+20zvysnych rage. dokonca aj s fury by mi to viac sedelo pac dostanes 30+ rage aj bez toho aby si si vyplacal bers rage, resp si ho vyplacas ale mas 10 rage naviac. kazdopadne nech sa zariadi kto chce ako chce, ale imo 2h specc je worthless v porovnani s tym kolko bodov tam musi clovek natlacit. tipujem ze vasina z vas ma 2/5 parry a pritom 5/5 parry >>> 5/5 2h specc
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/04/2006 :  13:46:53  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

tak to asi tazko, hlavne nemozes spravit charge+MS. a s tou rage generation neprehanaj, 1 rage = 31,25 dmg... tzn ze ak davas white rany za 500 namiesto 16 rage dostanes 17rage... imo rly worth 5 talent points...

no a to je prave ta kratkozrakost MS buildu
ty sice dostanes za 2 talenty imp charge takze mas po chargi 21 rage+rage za white dmg ale...
ja s fury dam charge za 15, uz v prubehu prepinam do zerk stance kde davam imp. zerk rage za +10 rage (taky 2 talenty) takze mam jeste o 4 rage vic...

Tohle plati pouze na PvE....v PvP si samozrejme zerk rage setrim na fear situace....obcas :p

EDIT: 1 str = 2 AP
7STR = 14 AP = 1DPS

ja mam po chargi a non crit hite 30+ rage s critom 40+, ked procne sword specka tak 50+ ked mam double proc tak 60 a ked to critne setko tak mam full rage :D. Ako si na tom ty? -.-

druhu polovicu toho suvetia si nevsimat to len tak ilustrativne, dolezite su len tie 30 a 40 cisla.

Edited by - Jebka on 07/04/2006 13:50:17
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 07/04/2006 :  14:05:34  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
hmm tak jsem premejslel nad necim takovym
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0530502030200000000550011500501205100000000000000000
ale koukam ze tam nemam ani imp. charge ani imp. berserker rage ... tak to abych to zase predelal :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 07/04/2006 :  14:07:15  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
no to by se mi taky libilo
SW specku miluju, mel jsem ji pri levelovani a je to s ni prdel.

Bohuzel nejsem tak bohaty, abych si mohll kupovat levne veci (za DKP), sigh, proto cekam az mi padne BRE ci UTB a nebo DoW
Do te doby holt budu fury DPS warr - HoJ je uplne imba s WF...omg se SW speckou si to nedokazu ani predstavit tu rage, uz ted to obcas nemam cim palit

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 07/04/2006 :  14:08:15  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

hmm tak jsem premejslel nad necim takovym
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0530502030200000000550011500501205100000000000000000
ale koukam ze tam nemam ani imp. charge ani imp. berserker rage ... tak to abych to zase predelal :)

na levelovani MS, fury je dobre az s epikama!

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 07/04/2006 :  14:09:02  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Já hlavně při pvp ve většině případů dělám buď charge + hamstring nebo charge + sweeping strikes, takže bych ten MS stejně nedal. Tedy za předpokladu že se mi vůbec podaří charge samotný, což ve WSG proti sehraným skupinám (conciliatrix, moušn apod.) není zrovna častý jev. Navíc když se v takových případech skupina "prudičů na západě" setká se skupinou "zlodějů vlajky", tak se často řežeme 5vs5 i dýl než minutu, a tam se ti rozhodně vyplatí víc 2h spec. Ostatně stejně jako při zdržování kdy jsi v kombatu téměř pořád protože rozdáváš hamstringy a podobně. Navíc dost často tě hunteři a warloci drží v kombatu prakticky pořád jen makrem na attack/follow peta.

Edited by - Rakhen on 07/04/2006 14:10:58
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 07/04/2006 :  14:10:50  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

5/5 parry >>> 5/5 2h specc

no a to presne si nemyslim
jen z toho duvodu, ze ne vsichni oponenti jsou melee chary. Proti casteru je ti parry nahovno. Castera potrebujes sundat rychle dolu.
Navic pri medium/large pvp je to skoro uplne jedno co mas, jestli parry a nebo 2h spec, bo kdyz nedostanes heala, tak lehnes, a kdyz ho dostanes, tak to rozsekas

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/04/2006 :  14:21:53  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

5/5 parry >>> 5/5 2h specc

no a to presne si nemyslim
jen z toho duvodu, ze ne vsichni oponenti jsou melee chary. Proti casteru je ti parry nahovno. Castera potrebujes sundat rychle dolu.
Navic pri medium/large pvp je to skoro uplne jedno co mas, jestli parry a nebo 2h spec, bo kdyz nedostanes heala, tak lehnes, a kdyz ho dostanes, tak to rozsekas

mno na casterov potrebujes burst dmg, ten talent ne +5% je dobry az casom v nejakom pve, ale v pvp ti tych 50 dmg naviac pri 1k crite je nanic..

Rahmen: moc dlho si hral priesta a moc malo si hral warriora. pouzivat SS v pvp v dnesnej dobe je docela lol, ak vezmem do uvahy ako boli SS nerfnute, kolko sposobov CC existuje takze si bud niekde pobehas vo feare, postojis v korenoch/nove aelbo cokolvek ine. Neviem ako ty ale ja preferujem charge+MS+bers stance+bers rage+hamstring/intercept. aj z psychologickeho hladiska je lepsie ak k niekomu priletis, trafis ho za 1,5k, zvycajne to trocha dokaze cloveka vyviest z miery. Proste do pvp je 5/5 2h spec nanic, v battle groundoch, kazdeho jedneho warriora "spracovavaju" iny warrovia/roguny s podporou magov a tych +5parry sa hodi, parried execute sa hodi, parried MS sa hodi etc.... tych 25dmg na non crit hite ani nepoznam, strati sa to v dmg range zbrane, ale moznost charge+MS je k nezaplateniu, rovnako ako +5parry (warrior okrem toho aj tankuje, aj solo pve) a mozem sa na to pozerat z ktorejkolvek strany stale mi vychadza omnoho uzitocnejsie imp charge a 5/5 parry nez 5/5 2h specc.

Edited by - Jebka on 07/04/2006 14:27:49
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 07/04/2006 :  14:59:38  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
SS se hodí poměrně dost, pokud fokusuju v masspvp priesty, a přijde jim někdo na pomoc, při whirlwindu mi zvýší burstdamage i do toho priesta, krom toho že dává navíc někomu - a ano, nerfnutý byl xkrát ale pořád se mi vyplatí. Při chargi dávám hamstring prostě proto, že zhruba v polovině času kdy se vůbec k charge dostanu potřebuju lidi spíš zbrzdit než zabít, nebo charguju někoho na mountu kde vím, že dokud má na sobě hamstring tak mi neuteče. Dost často se vyplatí i třeba při zabíjení vlajkonoše který stojí někde na střeše, protože během SS mu zabíjím současně i healera.

Kecy o priestovi jsem nepobral, toho loguju jen na výrobu moonclothu, a myslím že odtankováno mám taky poněkud víc než tušíš. Jinak aktuální build http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0530502133251000010500000000000000050203100400000000 jakožto typický kompromis tank/dps
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/04/2006 :  15:26:29  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
build mame stejny az na tu 2h specku a imp charge
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 07/04/2006 :  20:19:15  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Hojte,
moh by mi nějakej zkušenej warr poradit taktiku v PVP? Docela snadno si poradím s jiným warrem nebo roguem, ale mám docela problémy s lockem a priestem (ty feary) nebo hunterem. Ta jejich taktika furt zdrhat a zdrhat a klidně přeběhnout cely Stranghelthorn Vale od Boty Bay kolem areny až k Duskwoodu mě přivádí k šílenství. Taky jsou super palovéhodí si štít a dohealujou se.
Btw. Mam protec build.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 07/04/2006 :  22:15:46  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azgalor

Hojte,
moh by mi nějakej zkušenej warr poradit taktiku v PVP? Docela snadno si poradím s jiným warrem nebo roguem, ale mám docela problémy s lockem a priestem (ty feary) nebo hunterem. Ta jejich taktika furt zdrhat a zdrhat a klidně přeběhnout cely Stranghelthorn Vale od Boty Bay kolem areny až k Duskwoodu mě přivádí k šílenství. Taky jsou super palovéhodí si štít a dohealujou se.
Btw.Mam protec build.

Nejlepší taktika je zdrhat

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything

Edited by - Relative on 07/04/2006 22:18:23
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 08/04/2006 :  07:19:31  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
To nejde. Sem pomalej. Nikdy nikomu neuteču, ale každej uteče mě.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 08/04/2006 :  09:18:11  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hojte,
Btw. Mam protec build.

Umřít. S prot buildem ti toho ani moc víc nezbývá. Ne že bys na tom s arms proti jmenovaným byl o moc líp ;)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 08/04/2006 :  13:05:41  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Asi tak zvykej si umirat casto ... protoze pak az seznes dobry zbrane a konecne neco zabijes bude se citi strasne dobre :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 08/04/2006 :  13:41:55  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Asi tak zvykej si umirat casto ... protoze pak az seznes dobry zbrane a konecne neco zabijes bude se citi strasne dobre :)

Presne a kdyz zabijes nekoho, kdo ma vyrazne lepsi equip, tak je to jeste lepsi pocit .

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 08/04/2006 :  13:59:27  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

Presne a kdyz zabijes nekoho, kdo ma vyrazne lepsi equip, tak je to jeste lepsi pocit .

...a pak se probudíš

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 08/04/2006 :  16:38:00  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Relative

quote:

quote:

...a pak se probudíš

Crit warr s dobrim 2h se neproboudi ... a bude se citit porad dobre ;)

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/04/2006 :  00:59:23  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
castecny offtopic ..nevite kdo umi za Horde na Drakthulu +15str na rukavice enchant?? Pokud teda existuje, ale nekde jsem videl, ze snad jo.

Vim, ze je +15agi.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 09/04/2006 01:03:49
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 09/04/2006 :  02:02:51  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Pokud vim tak +15 str na gloves neni

Nesplet sis to s +15 str na weapon?

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/04/2006 :  09:07:02  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johny
Nesplet sis to s +15 str na weapon?

Vim o +15str na zbran, ale byl jsem si skoro jisty, ze to je to jeden z novych enchantu co prisli tedka. Zase mam smulu. Ja nechci agilitu! Hergot.

Edited by - Shemiramoth on 09/04/2006 09:07:43
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/04/2006 :  10:26:56  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hojte,
Btw. Mam protec build.

Paladina hod do ignoru. 90% z nich to prestane bavit a pudou delat neco rozumejsiho nez mlatit do kusu zeleza. Na priesta pokud mas a stihnes tak full shadow rezist equip. A doufat, ze priest neprijde na to, ze ma smite / holy fire. Lock kombinace fire/shadow a doufat ze uteces. A jinak je nejlepsi zalezt do instance a sladce snit ;-)

Def warrior pvp professional (runner).

Edited by - Rahman on 10/04/2006 10:28:41
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 10/04/2006 :  10:51:35  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
A jinak je nejlepsi zalezt do instance a sladce snit ;-)

Vidim, ze jsi optimista. :) No ja dokud nebudu mit pres 5k HP s 2handerem a 5000+ armor, tak to bude porad stat za <>. Sice tohle muzu mit i ted, ale na ukor critu, coz zase nechci. A top equip nemam, coz vis.

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/04/2006 :  11:16:26  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Vidim, ze jsi optimista. :) No ja dokud nebudu mit pres 5k HP s 2handerem a 5000+ armor, tak to bude porad stat za <>. Sice tohle muzu mit i ted, ale na ukor critu, coz zase nechci. A top equip nemam, coz vis.

(ono to bude stát za prd i tak, když tě nějakej char ukituje nebo utankuje teď, tak tě ukituje i když budeš mít ass candy ale to je fuk)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 10/04/2006 :  13:02:59  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
.
.
.
Thejk's frostbolt crits you for 3090 damage.
You die.

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 10/04/2006 :  13:04:56  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no ja sa kludne uspokojim s 4,5k hp, na armor prdim, ale jednu vec chcem, a to 25+ crit a 1,3-1,5+ AP selfbuffed, s crusaderom tak okolo 1,7 :D.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 10/04/2006 :  13:18:57  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

no ja sa kludne uspokojim s 4,5k hp, na armor prdim, ale jednu vec chcem, a to 25+ crit a 1,3-1,5+ AP selfbuffed, s crusaderom tak okolo 1,7 :D.

You die.

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 10/04/2006 :  13:35:25  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
25% ..nepotrebuju.

1. Jsem fury
2. Jestli napadaji ingoty (a dali diktator), budu mit Sulfuras
3. Staci mi 21% v battle stanci a tim padem vysokou staminu. Jedu stejne skoro porad v zergu.
4. 5kHP+ je imo nutnost pro warra.
5. AP bych mel mit cca 1300 (buffed) v konecnym gearu.

Edited by - Shemiramoth on 10/04/2006 13:37:32
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/04/2006 :  13:49:11  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Colldore nemusíš to tu pořád spamovat, Thejk prostě neměl svůj den tak to bylo jen 3.090 HP, nemusíš se mu kvůli tomu vysmívat, ne?
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 10/04/2006 :  14:05:44  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

You die.

v poho, kazdy rozumny warrior sa nad tym ze ho zostreli na dva frostbolty nejaky frost mag ani nepozastavi a kludne si dobehne po telo. zbytcone sa vytacat.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 10/04/2006 :  14:25:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
to by me ale docela zajimalo - jak ma war bojovat proti magum ...

byl jsem mag a wari mi nedelali moc problem ... ted jsem war (asi druhy den :) ) a zjistil jsem ze se nemam jak dostat z ovce, kdyz me 2x za sebou mag zmrazi tak mi ani insignie nepomuze ... jak se dostat z ovce a z ledu? kdyz jsem hral maga tak mi nevadilo ze ten war nemuze nic delat ... ted me to ale uz zajima :)

Go to Top of Page

mo0dy
Starting Member

57 Posts

Posted - 10/04/2006 :  14:54:09  Show Profile  Send mo0dy an ICQ Message Send mo0dy a Private Message  Reply with Quote
quote:

byl jsem mag a wari mi nedelali moc problem ... ted jsem war (asi druhy den :) ) a zjistil jsem ze se nemam jak dostat z ovce, kdyz me 2x za sebou mag zmrazi tak mi ani insignie nepomuze ... jak se dostat z ovce a z ledu? kdyz jsem hral maga tak mi nevadilo ze ten war nemuze nic delat ... ted me to ale uz zajima :)

no cekej az zkonci Frost Nova nebo ovecka a pak ho zabij :) podle me je nej pred bojem dat Battle Stance - charge , pak harmsting, prehodit na berserker a v pripade ovecky hned potom co zkonci dat incerpert stun a je mrtvy

EDIT: mezitim nejake ty mortal strike, whirlwind a tak dal :)

WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)

WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)

WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda

Edited by - mo0dy on 10/04/2006 14:55:12
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/04/2006 :  14:54:21  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Klikneš na accept až se tě to zeptá na ressurect.

Buď nemáš trinket a pak je to
(w) charge (m) frost nova (w) zzzz (m) frostbolt + něco instant (w) intercept (m) blink (w) potupně umře

Pokud ty máš nabitý trinket a on nemá cold snap, kostku, nedostane tě do combatu counterspellem, frostboltem rank 1 nebo něčím podobným a máš štěstí na první whitehit že ho dáš za hodně takže máš dost rage (s tím že tu rage ale musíš mít v berserk stanci) tak se ti může podařit mít rage na intimidating shout... ale pořád ty šance nejsou nic moc. Pokud mág ví že udělal někde chybu (typicky po blinku když ti ještě zbyl intercept a ví že ho dostane), nahodí manashield. Sice mu sežereš manu, ale rage z toho nemáš a on tě zabije.

Mága, podobně jako locka nebo huntera na svůj farmlist jen tak nedáš. Navíc pokud má ten mág malej damage tak tě akorát naštve ještě víc, protože zatímco ty máš na cooldownu jen intercept, on má na cooldownu blink i frostnovu, takže čím víc to bude zdržovat, tím líp pro něj.

moody: dobrej vtip :) nicméně pokud mág dá po chargi frostnovu, pak poodejde a dá buď ovci nebo bolt, tak má po interceptu ještě pořád blink, a pak už se necháváš jen kitovat.

Edited by - Rakhen on 10/04/2006 15:13:42
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 10/04/2006 :  15:05:42  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Ha ha moody zkus to treba z Frost speced magem. Az budes takra perma tapkat v 50ti% movu a snazit se k nemu alespon trosku dostat, tak si povykladame dale. Nic jako charge hit, ham, intercept hit, hit hit... a mage dead prakticky nefunguje. Mozna the best equip a stesti na samej crit, aby jsi ho takto rychle dal. Mana shield, kostka negeneruje rage a bez rage jsi v riti.

Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 10/04/2006 :  15:08:37  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mo0dy

quote:

no cekej az zkonci Frost Nova nebo ovecka a pak ho zabij :) podle me je nej pred bojem dat Battle Stance - charge , pak harmsting, prehodit na berserker a v pripade ovecky hned potom co zkonci dat incerpert stun a je mrtvy

EDIT: mezitim nejake ty mortal strike, whirlwind a tak dal :)

rofl no a teraz mi povedz nejaku strategiu na toto (i have been clearly outplayed):

charge - string - FN - trinket - cold snap + FN - ovca - Arcane power + zhc - frostbolt za 3k - frostbolt za 3k resp 1,5k a fireblast za 1k.

Popripade na:
charge - string - fn - trinket - PoM ovca - Arcane power + zhc - Pyroblast za 4k + fireblast za 1k

Edited by - Jebka on 10/04/2006 15:10:14
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 10/04/2006 :  15:21:47  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
hmm co mam delat jako mag vim :) me zajima co delat jako war protoze naka sance prece bejt musi ... esli jsou na prevenci proti ovci naky leky? vim ze me z ovce muze dostat kolemjdouci inzenyr ale neco co muzu sam? na tu novu a spomaleni si muzu dat FAP ale co s ofci to nevim :)

v AV fap pit nebudu to bych musel bejt magor tam se kolikrat umrit i vyplati ... teda aspon magovi - mam driv plnou manu :)

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/04/2006 :  15:24:15  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno budte radi aspon za to ze uz nemaj AP + 2xtrinket.. Ted uz crity frostboltem za 4000+ nejdou bez berserku..

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 10/04/2006 :  15:32:48  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm co mam delat jako mag vim :) me zajima co delat jako war protoze naka sance prece bejt musi
Bohuzel tady jsi prilis naivni. Sance je, ale depends on luck ..nic vic nic min. Opravdu to neovlivnis nejak moc. Nemuzu zminit the best equip, protoze ten ma tak do 5% vsech warru. S prumernym equipem neudelas skoro nic.

Pokud nekdo tvrdi neco jineho, tak keca. Musi ti padat crits, musi byt lama mag a musis projevit nejaky skill. Musis se zatracene snazit. (flasky, dobre nacasovani pouzivanych specek, granaty). Podivej mag se velmi dobre scaluje. Blizz to velice prehani s +dmg done itemama, kdezto u warra je to horsi. Setovky pro magy jsou uplne jinde, nez setovky pro warry a navic vsechny ty posrany trinkety.

Nerad to rikam ale slusnyho (maga co vi, co dela) nedas s prumernym nebo mirne nadprumernym equipem ani omylem.

Edit: Presto bych za nic jinyho, nez za warra nehral. A mozna se blyska na lepsi casy. Blizzard se zajima o veci jako Bloodrage a self dmg = break ovce a generovani rage pri hitu do shieldu (mana, holy,..) a kostky. Uvidime treba se neco casem zmeni.

Edited by - Shemiramoth on 10/04/2006 15:37:12
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 10/04/2006 :  16:39:47  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm co mam delat jako mag vim :) me zajima co delat jako war protoze naka sance prece bejt musi ...

Hrát group pvp a nezabývat se duelama... kk

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 10/04/2006 :  19:44:42  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
slo by tohle pouzit jako anticaster build?

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0230502030000000000500000000000000050205113100222151

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 10/04/2006 :  19:54:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

slo by tohle pouzit jako anticaster build?

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0230502030000000000500000000000000050205113100222151

no pokud chces zabijet jako lvl 60 castery lvl 30 tak aj jo

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 10/04/2006 :  20:45:06  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no podle me mag kterej ma silence nebo stun mi moc neudela ... ze stunu se dostane jen jednou ... intercept muzu co 20s - to by chtelo vylepsit ale bodu je malo :) (v pvp setu za honor) a shield slam nedela podle popisu zrovna malou dmg ...

Edited by - Eagle on 10/04/2006 20:55:29
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 10/04/2006 :  21:40:19  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Do 40ti vterin jsi mrtvy s dobrym magem. Pochopis, az nejakeho potkas. Krome frost maga, ten te mozna bude zabijet dele. Ovsem pokud mu "procne" zamrazeni ze specky z frost vetve, tak jsi dead, ma 100%sanci na crit. Nahodi trinket a papa.

Nechci ti proste brat iluze, zkousej to, treba budes mit lepsi skore, nez rekl bych vetsina warru. Teoreticky by jsi mel mit stejne sance pri stejnem equipu obou souperu, (v pripade maga adekvatni cloth + ostatni gear). Jenze tady to moc nefunguje ve stylu mam vetsi skill, mam vetsi sanci. Procnuti critu neovlivnis (random faktor), dmg burst muzes mit jedine v pripade rage a rage ziskas mlacenim do oponenta. Nemas rage, nemas dmg burst jsi mrtvy.

Group PvP je moc hezky, ale v tehle hre zadne neni. BG jsou trapne a outdoor PvP 1vs1 ci 5vs5 neexistuje. Jediny co chci je outdoor PvP a jiny postup na rank. Konstatni postup a ne postup, ktery funguje ve stylu mam 3 prdele casu, mam rank. No co to je?

V tehle hre rank nevypovida vubec o nicem a muzete mi to vsichni high overlordi a field marshalove vymlouvat.

Tohle zavani cry more postem , ale spise pisu obecne o "PvP" ve WoW. War to ma v jistych ohledech jeste tezsi.

Edited by - Shemiramoth on 10/04/2006 21:41:33
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 10/04/2006 :  23:21:43  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
frost mag nema 100% sanci na crit ale jen +50% do zmrzliny ... no maga sem gral vim ze gam wara na 2 nebo 3 kouzla ... ale nak tto jit proste musi :)

Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 11/04/2006 :  03:34:09  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
kamen, papier, noznice
l2p

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 11/04/2006 :  07:39:29  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:

frost mag nema 100% sanci na crit ale jen +50% do zmrzliny ... no maga sem gral vim ze gam wara na 2 nebo 3 kouzla ... ale nak tto jit proste musi :)

jasně ze jo, pribehni k nemu a zabij ho, pak rychle utec nez se vrati ke kompu

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 11/04/2006 :  07:42:44  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:

no podle me mag kterej ma silence nebo stun mi moc neudela ... ze stunu se dostane jen jednou ... intercept muzu co 20s - to by chtelo vylepsit ale bodu je malo :) (v pvp setu za honor) a shield slam nedela podle popisu zrovna malou dmg ...

na shield slam zabudni a na shield proti magovi tak iste
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/04/2006 :  07:44:17  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gyrofreeze Ice Reflector ?
Hyper-Radiant Flame Reflector?
Fire Resist 250+?
Frost resist veci sux :P
Reroll na rogue?

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 11/04/2006 :  07:55:25  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

sanci na crit ale jen +50% do zmrzliny
Mno tak pardon 50% .hh

Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,67 seconds. on eygor Snitz Forums 2000