Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Poradite Novackum?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/03/2006 :  19:59:39  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Mám dva dotazy:
1. Jaká je výhoda mít nějaké peníze uložené v bance, úroky???

2. K čemu je dobrá reputace u měst????

Díky za pomoc...

penize si ulozis do banky, aby te o ne neokradli zlodeji, ale zase ti je mohou vytunelovat, takze to mas tezko..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 09/03/2006 :  13:44:06  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Nejsem expert, ale pokud je mi znamo, penize nejde do banky ulozit. Proste je mas u sebe - kdyz je mas
Reputaci si lze zvysovat u mest a ruznych frakci. Vesmes tu umozni od urcite hodnoty slevy na nakup u vendoru, pripadne nakupy mountu u jine rasy (pokud ho ovsem muzes pouzivat), u rady frakci pak pristup k nakupu receptu na vyrobu zajimavych itemu. Ovsem vetsinou to vyzaduje dost vysokou reputaci a to neni legrace ziskat - plnenim questu, nebo zabijenim nejakych typku.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 09/03/2006 :  14:13:26  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
penize se daji ulozit jedine do aukce nebo nasledne do posty ... do banky to nelze, nejlepsi je mit ale penize v kapse ... nezabiraji zadne misto ani nic nevazi a navic s nimi muzete platit vsude a rovnou ... proste prachy neres ... bude je mas nebo nemas ... a je jedno kde :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 09/03/2006 :  17:31:02  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Už jsem se na to jednou ptal ale nikdo mi nic konkrétního neporadil.Tak tedy: v kterém obchodě se dají pořídit nebojová zvířata??? Kočky a podobně...Dík za info.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 09/03/2006 :  17:34:45  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Už jsem se na to jednou ptal ale nikdo mi nic konkrétního neporadil.Tak tedy: v kterém obchodě se dají pořídit nebojová zvířata??? Kočky a podobně...Dík za info.

to jde?:)
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 10/03/2006 :  09:42:40  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to dohledal,takže pro ty co to taky zajimá uvádím zvíře,lokaci kde ho zakoupíte a jméno vendora.

Kočky-Nortshire-Donni Anthania
Koťata-Stormwind-Lil Timmy
Králíci-Dun Morogh,Amberstill ranch-Yarlan Amberstill
Sovy-Darnassus-Shylenai
Papoušci-Booty Bay-Narkk

Další zvěř padá jako loot,třeba papoušci v Deadmines...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 10/03/2006 :  10:06:05  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jsem to dohledal,takže pro ty co to taky zajimá uvádím zvíře,lokaci kde ho zakoupíte a jméno vendora.

Sovy-Darnassus-Shylenai
Papoušci-Booty Bay-Narkk

jeste tam nemas bobri svaby v UC pod shcodistem u banky

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 10/03/2006 :  11:40:25  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sovy-Darnassus-Shylenai
Papoušci-Booty Bay-Narkk

Za quest v LBRS můžeš mít ještě pavoučka a vlka, za questy s kuřaty (OOX-9/17/21? beacon či co) mechanické kuře pokud uděláš všechny tři.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 10/03/2006 :  14:09:13  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

Sovy-Darnassus-Shylenai
Papoušci-Booty Bay-Narkk

jeste tam nemas bobri svaby v UC pod shcodistem u banky

Nebo hady v Orgrimarru. Potom je ještě nějaký magic drake jako quest... Nebo třeba murloc za prachy apod. Je toho víc. Btw kočky se pordávají taky před Stormwindem v té chatrči u ženské.

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 10/03/2006 14:10:26
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 10/03/2006 :  14:16:05  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
taky jako engineer si muzes udelat mechanickou veverku
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 10/03/2006 :  17:10:56  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Některé ti mohou padnout i z potvor - třeba asi nejvzácnější Whelplingové (dráčci).

Taky se dá udělat skrytý quest na slepici (Westfall)

A někdo má ve hře speciální potvůrky, které se dají sehnat jen za kód z SE verze WoW (třeba Diablo a ...už ani nevím)

Taky jsem ve hře u někoho viděl ty divný okřídlený chameleony :-) ale nevím jestli jsou za Q nebo z SE verze.

Z vánočních questů zase byli k mání mini-sněhuláčci, mini-sobi a mini-šprťajzlíci(pomocníčci).

atd. jsou k ničemu, jsou hezcí, zabírají místo v báglu, whelplingové se dají velmi dobře zpeněžit v AH.

-edit-
Podrobnější seznam minipetů
http://www.wowwiki.com/Minipet

Lexon

Edited by - Lexon on 13/03/2006 23:52:03
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 13/03/2006 :  17:39:43  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Na 40.levelu prý dostanu kouzlo na vyvolání mounta?!? Jsem paladin,to si ho tedy nemusím kupovat??? Víte o tom někdo něco???
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 13/03/2006 :  17:43:11  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na 40.levelu prý dostanu kouzlo na vyvolání mounta?!? Jsem paladin,to si ho tedy nemusím kupovat??? Víte o tom někdo něco???

Nemusis kupovat, staci na to pomerne kratka a jednoducha modlitba k vsemocnemu Blizzardu.
Go to Top of Page

maser
Starting Member

26 Posts

Posted - 20/03/2006 :  17:25:09  Show Profile Send maser a Private Message  Reply with Quote
mam dotaz je nejaka nadeje ze blizzard pusti tu zalozku v acc free move character?a pak si budu moc vybrat na kterej servr presunu postavu?
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 21/03/2006 :  01:52:57  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maser

mam dotaz je nejaka nadeje ze blizzard pusti tu zalozku v acc free move character?a pak si budu moc vybrat na kterej servr presunu postavu?

pokud je to to, co myslim, tak nadeje umira posledni?

ale ja obecne jsem proti tomu, narusi to maximalne ekonomiku na realmech, nekde stoji tamto tolik jinde tolik, nekde je 2000G velke bohatstvi a nekde to muze byt prumer

takze pokud jako move charakter ano, tak bych to dal za poplatek a pokud vylozene free bez poplatku tak jenom hole postavy, bez penez, bez epicu, bez mountu, s rankem 0 no beze vseho proste:P
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 21/03/2006 :  08:54:09  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:
Originally posted by maser

pokud je to to, co myslim, tak nadeje umira posledni?

ale ja obecne jsem proti tomu, narusi to maximalne ekonomiku na realmech, nekde stoji tamto tolik jinde tolik, nekde je 2000G velke bohatstvi a nekde to muze byt prumer

takze pokud jako move charakter ano, tak bych to dal za poplatek a pokud vylozene free bez poplatku tak jenom hole postavy, bez penez, bez epicu, bez mountu, s rankem 0 no beze vseho proste:P

presun charu na jinej server zcela jiste nebude zadarmo...

Kallath <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

TesiD
Starting Member

49 Posts

Posted - 22/03/2006 :  02:37:38  Show Profile Send TesiD a Private Message  Reply with Quote
Zdravim,
je ve WoW jeste CZ/SK guilda ktera nabira hrace kteri zacinaji?
Nic nevedi a sou tim padem dost otravni? "myslim tim sebe"
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 22/03/2006 :  09:22:06  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Jestli hraješ za Allianci na serveru Kul Tiras je dobrá guilda The Saints.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2006 :  14:58:58  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
naslo by se misto v hodri guilde na DrakThulu?
Warrior + Priest
chystame se prejit z Venture Co. kde jsme byli aly Mage + Warlock na stranu hordy

hledam tedy guildu ktera bere novacky - vpodstate jen kvuli prislusnosti ke guilde ... nepotrebuju zadny sponzoring ani vodeni za rucicku
a hledam taky guildu u ktere je v budoucnu sance chodit vsechny instance - tedny nejakou ktera bude mit dost clenu aby mohla poskladat raid 40

idelani by byly zdechliny ale zas tak si nefandim :) navic berou jen 60+ coz nejaky patek jeste nebudu a navic wary nechteji co jsem slysel

pokud by slo vsechno dobre neplanuju pak dezertovat k jine guilde a muzu se zarrucit za sebe i kolegu ze hrajeme minimalne ten lepsi prumer :)

takze pokud mate radu nebo byste chteli do budoucna jednoho dobryho tanka a healera dejte prosim vedet dik

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:07:13  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Ve zdechlinách stačí být 60, není požadováno 60+
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:08:51  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Ve zdechlinách stačí být 60, není požadováno 60+

ja sem 6 :) to + tam je jako oznaceni elite :)

Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:25:31  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Když zajdeš do Deadmines/instance/na konci na lodi chodí murloc který u sebe má kočku,speciální siamskou.

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/03/2006 :  12:32:56  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
podle censusu je pomer aly : horda na serveru Drak Thul 7:2 ... je to mozny? to sou alici i v orgrimaru?

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 23/03/2006 :  13:00:08  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

podle censusu je pomer aly : horda na serveru Drak Thul 7:2 ... je to mozny? to sou alici i v orgrimaru?

ne, je to 2,8:1 na pocet charakteru, 1,5:1 podle aktivity

URL
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 23/03/2006 :  13:02:46  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Jo, alíci jsou tam všude. Zrovna nedávno jsem viděl chcíplého gnoma v AH v Orgrimmaru
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 23/03/2006 :  13:08:57  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord
ne, je to 2,8:1 na pocet charakteru, 1,5:1 podle aktivity

URL

There are too few Horde entries for this realm to give reliable results! Please help today by submitting data for this realm! Find out more about how to help here!

nerek bych ze je to tak hrozny, alliance je mozna vic, ale ne o tolik... tak 40% serveru imo horda tvori

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/03/2006 :  13:10:42  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
me ani tak nevadi ten pomer ... jestli to bude 10:1 neo 1:2 mi nevadi ale ze tam pisou jen 2000 hordaku mi uz docela vadi ... to aby je clovek hledal i pod kamenama

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 23/03/2006 :  14:04:40  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archie

Jo, alíci jsou tam všude. Zrovna nedávno jsem viděl chcíplého gnoma v AH v Orgrimmaru

ja zas videl elfku a gnoma pak i gnomku nahati v OG na bance na strese tancili

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 24/03/2006 :  10:27:31  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

me ani tak nevadi ten pomer ... jestli to bude 10:1 neo 1:2 mi nevadi ale ze tam pisou jen 2000 hordaku mi uz docela vadi ... to aby je clovek hledal i pod kamenama

No musim te ujistit ze mozna na Darkthulu je prebytek Alliance :)
ale presne to kompezuje to ze aliici jsou desny lamy :) takze v podstate plati 1 hordak na 3 aliky ale ve vyslednem staavu to je 1vs1 :) ze lamky aliiancni :)

takze gogo alici :))

ps: nemluvim o PVE to se nauci kazdej noob :))
ps2: nechtel jsem nikoho nasrat ale dle statistik to presne takhle vypada na vsech servrech :))
ps3: lamime vsichni ale za alika se lami 3x vice :)

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 24/03/2006 :  11:04:10  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pucek

Vazne se to nauci kazdy noob?
Jaktoze jeste nikdo nezabil C'Thuna, nebo Oura, kdyz to je jen proste PvE, ktere se nauci kazdy noob?

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/03/2006 :  11:12:16  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ale presne to kompezuje to ze aliici jsou desny lamy :) takze v podstate plati 1 hordak na 3 aliky ale ve vyslednem staavu to je 1vs1 :) ze lamky aliiancni :)

ps2: nechtel jsem nikoho nasrat ale dle statistik to presne takhle vypada na vsech servrech :))

jasne he jeden horda k sejme 3 aliky ale na to potrebuje taky vybaveni a kdyz je hordaku 3x min tak jak se mi asi bude schanet parta na instance? kdyz si navic vezmes ze vsichni sou uz 60

Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 24/03/2006 :  11:46:55  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kundihrabka

quote:

Vazne se to nauci kazdy noob?
Jaktoze jeste nikdo nezabil C'Thuna, nebo Oura, kdyz to je jen proste PvE, ktere se nauci kazdy noob?

No co k tomu rict:)

jestli chces tvrdit ze je horsi zabit nejakyho moba kterej dela furt to samy dokolecka jen chce vedet kdy a co :( nez zabit hrace kterej pokud nelami udela vzdy skoro neco jineho dle situace pokud nema pouze 2 prsty a neni nemehlo tak pak promin :)

High lvl instance a bossove je hezky ze se blizz snazi delat nove a nove veci ale jak kurva mam mit 200 resist nature a nebo jinej kdyz na neco proste ty veci nepadaj kdyz ani ty veci neexistujou ze pak jakykoliv fight :( te omezuje v dmg a nebo kurevsky v equipu ze tak jak to chces asi tak dat ......

Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 24/03/2006 :  11:48:58  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jasne he jeden horda k sejme 3 aliky ale na to potrebuje taky vybaveni a kdyz je hordaku 3x min tak jak se mi asi bude schanet parta na instance? kdyz si navic vezmes ze vsichni sou uz 60

Zalezi kde hrajes pokud jsi na darkthulu tak tady se furt neco chodi v UBRS jsem byl kvuli onyx asi 100x a uz se mi tam hnusi :( High lvl instance udrzujeme stabilne holt nejsou lidi kteri u toho sedej furt :) aby bylo vice raidu :)) ale furt jeste existuje jina varianta jak se nekam dostat

Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 24/03/2006 :  11:54:31  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
Neco pro novacky :

Vzhledem k tomu co blizz planuje udelat tak myslim nema cenu ani co psat protoze chtej zakazat veskery addons :) a to myslim ze pokud se stane tak vzroste hromadny odsun hracu kamkoliv jinam nez zustat u wow :((

Jinak pro newbiky :)) zalezi na charu :) cist fora :) nekdy se i pohadat na foru ze jak to ma hodne lidi v oblibe :) a hlavne reba komunikov s lidma in guild a pokud nejse v gilde tak uz toho je napsany asi 10000000000000000000000 bytu po svete :)
Kazdej byl na zacatku lama a kdo rika ze nikdy nebyl tak je doposud :)))

cusss

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/03/2006 :  12:16:23  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

Undead/Warlock 60 -- Enchanting/Tailoring
Undead/Mage 20 -- Alchemy/Herbalism
Troll/Priest 28 -- Skinning/Herbalism

hele proc mas v podpisu profese a nemas tam treba kde hrajes?

Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 24/03/2006 :  12:38:03  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

presne proto aby jsi se mohl zeptat
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 24/03/2006 :  12:46:23  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

quote:

presne proto aby jsi se mohl zeptat

DIky o velky :))

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:00:07  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
pochopil jsem ze hrajes na DT za hordu ale guilda? nebo je to tajny?

Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:04:15  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
quote:

je to tajne nikto sa to nesmie dozvediet

choť topiče
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:12:23  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chulanbetra

quote:

je to tajne nikto sa to nesmie dozvediet

jj, to je tak straslive tajemstvi, ze kdyby ti ho rekl, tak te musi okamzite pote zabit..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:16:30  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

Staci :)

Go to Top of Page

Smiro
Starting Member

28 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:32:50  Show Profile  Send Smiro an ICQ Message Send Smiro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no a je to venku to zase bude mrtvejch co ??

Orc Hunter (Skinning / Leatherworking elementaling)
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:47:32  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vzhledem k tomu co blizz planuje udelat tak myslim nema cenu ani co psat protoze chtej zakazat veskery addons

a tohle máš odkud?
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:48:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

supr :) kdyz nebudet moc zlobit tak vas mozna poctim svou navstevou :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:49:46  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pan.filuta

quote:

Vzhledem k tomu co blizz planuje udelat tak myslim nema cenu ani co psat protoze chtej zakazat veskery addons

a tohle máš odkud?

podle oficialnich zprav se blizz chysta zakazat jen nektere addony takze bych se toho zase toik nebal

Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:51:08  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:

podle oficialnich zprav se blizz chysta zakazat jen nektere addony takze bych se toho zase toik nebal

no tohle už zní věrohodnějc;-)
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 24/03/2006 :  13:58:11  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no tohle už zní věrohodnějc;-)

spis ty addony budou chtit, aby je upravili, viz treba CTraid assist bez manaconservy v 1,10
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 24/03/2006 :  14:10:05  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

spis ty addony budou chtit, aby je upravili, viz treba CTraid assist bez manaconservy v 1,10

jasně, prostě nějaký úpravy ve stávajícím API, ne jeho kompletní znepřístupnění
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 24/03/2006 :  14:17:59  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by plussminuss

jasně, prostě nějaký úpravy ve stávajícím API, ne jeho kompletní znepřístupnění

jinymi slovy zase budemem mit rozmrdany veskery addony a budem to davat dva dny dohromady, v lepsim pripade..
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/03/2006 :  18:59:26  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord
jinymi slovy zase budemem mit rozmrdany veskery addony a budem to davat dva dny dohromady, v lepsim pripade..

Přesně tak. Ale potrvá to jen pár dní, tvůrci addonů ty nové verze vypustí skoro ihned, není to problém upravit (aspoň pro ně ne ).

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,29 seconds. on eygor Snitz Forums 2000