Author |
Topic  |
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 02:34:03
|
kdepak sou k stažení addony , fishing atd. plz poraďte
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 10:09:43
|
quote: Originally posted by mischu
zkus treba www.curse-gaming.com |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 11:22:12
|
quote: Originally posted by JerzeeG
zkus treba www.curse-gaming.com
hmm dík trochu moc na mě ,nemáš tam link přesně na ten addon . Pertha kdysi tu o tom povídal jak na ryby :-) |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 12:04:15
|
hmm dík trochu moc na mě ,nemáš tam link přesně na ten addon . Pertha kdysi tu o tom povídal jak na ryby :-)
co takhle do toho okýnka na vyhledávání zkusit napsat 'fishing'?:-p
http://www.curse-gaming.com/mod.php?s=fishing |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 12:12:42
|
quote: Originally posted by pan.filuta
hmm dík trochu moc na mě ,nemáš tam link přesně na ten addon . Pertha kdysi tu o tom povídal jak na ryby :-)
http://www.curse-gaming.com/mod.php?s=fishing
TO sem udělal ale kerej z nich to je ,je tam teho hafo ? že přindu k vodě dám prut do pacek a pak jen R click |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 12:37:36
|
quote: Originally posted by pan.filuta
http://www.curse-gaming.com/mod.php?s=fishing
TO sem udělal ale kerej z nich to je ,je tam teho hafo ? že přindu k vodě dám prut do pacek a pak jen R click
nejlepsi je fishingbuddy asi, nicmene jen do pristiho patche, v ktrem ho blizz zakazou, i kdyz netusim proc, moc totiz nerozumim tomu, ktere prikazy ruznych addonu jsou nezadouci a proc.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Fantom
Starting Member
72 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 13:12:36
|
chtel bych vas poprosit o jmeno addonu, ktery zobrazuje HP a MANU clenum v grupe.a kde ho stahnu?... |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 13:18:00
|
jen skopírovat ten addon do :\World of Warcraft\Interface\AddOns nic jinýho ? |
 |
|
Fantom
Starting Member
72 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 13:23:52
|
jen skopírovat ten addon do :\World of Warcraft\Interface\AddOns nic jinýho ?
presne tak |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 14:39:44
|
quote: Originally posted by JerzeeG nejlepsi je fishingbuddy asi, nicmene jen do pristiho patche, v ktrem ho blizz zakazou, i kdyz netusim proc, moc totiz nerozumim tomu, ktere prikazy ruznych addonu jsou nezadouci a proc..
Neházej flintu do žita Jerzee. FB by měl běžet i dál, ačkoliv nevidim žádnou výhodu v jeho používání (mimo automatickýho nahazování udice) - zbytek jsou přepychofky imho.
Tim "měl" říkám že netuším stopro že pojede dál, jako to je třeba u ItemRacku, CTRA, Discordu, Flexbaru nebo Nymbia's Perl Unitframes, které fšechny pojedou dál. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 25/03/2006 14:57:06 |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 15:26:57
|
TO sem udělal ale kerej z nich to je ,je tam teho hafo ? že přindu k vodě dám prut do pacek a pak jen R click
No to se na mě nezlob, ale vyjede jen jeden, a to je právě Fishing Buddy, kterej dělá (zatím) přesně to co chceš;-) |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 21:25:16
|
Jak je to stou únavou 9H sem tam nebyl a sem furt normál, vůbec nejsem odpočatej.Pak má člověk levelit.
|
 |
|
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 25/03/2006 : 21:37:08
|
Za hordu hraju na chromaggu - co se tyce BG, ownuje AV, ale WSG a AB - fronta na jistou prohru... hrozni lameři. Chtěl sem začit hrat na Drak´thulu za aliky, ale jak mi bylo řečeno, je to tak to same jak na chromaggu (teda to same, ale naopak,že to tam zas lami oni). De mi hlavně o pvp a o vyrovnané score (a krátké fronty). Můžete mi někdo doporučit nějaký takový server, pokud o něm víte (respektive existuje )? |
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 01:07:51
|
kde najdu Felix Whindlebolt v Coldridge Valley běhám a nikde ho nemožu najít ? |
 |
|
Mortos
Starting Member
19 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 11:26:47
|
quote: Originally posted by Relative
Za hordu hraju na chromaggu - co se tyce BG, ownuje AV, ale WSG a AB - fronta na jistou prohru... hrozni lameři. Chtěl sem začit hrat na Drak´thulu za aliky, ale jak mi bylo řečeno, je to tak to same jak na chromaggu (teda to same, ale naopak,že to tam zas lami oni). De mi hlavně o pvp a o vyrovnané score (a krátké fronty). Můžete mi někdo doporučit nějaký takový server, pokud o něm víte (respektive existuje )?
Timhle postem si me potesil Hral sem na Chromaggusu ted za ali hodne WSG a AB pro lvl 40-49 a mam naprosto opacny zkusenosti. V AB sme vyhrali jednou za 20 her asi, pze hordy je proste vzdycky vic. Jednou sem se joinul dokonce do AB, kde na me vsech 15 hordaku cekalo uz na spawnu  |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 11:55:24
|
quote: Originally posted by Mortos
Za hordu hraju na chromaggu - co se tyce BG, ownuje AV, ale WSG a AB - fronta na jistou prohru... hrozni lameři. Chtěl sem začit hrat na Drak´thulu za aliky, ale jak mi bylo řečeno, je to tak to same jak na chromaggu (teda to same, ale naopak,že to tam zas lami oni). De mi hlavně o pvp a o vyrovnané score (a krátké fronty). Můžete mi někdo doporučit nějaký takový server, pokud o něm víte (respektive existuje )?
Timhle postem si me potesil Hral sem na Chromaggusu ted za ali hodne WSG a AB pro lvl 40-49 a mam naprosto opacny zkusenosti. V AB sme vyhrali jednou za 20 her asi, pze hordy je proste vzdycky vic. Jednou sem se joinul dokonce do AB, kde na me vsech 15 hordaku cekalo uz na spawnu 
Mno to je tim ze se tu vsichni bavi o lvl 60 a ne o lvl40-49.. |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Mortos
Starting Member
19 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 12:38:30
|
quote: Mno to je tim ze se tu vsichni bavi o lvl 60 a ne o lvl40-49..
No ja sem to pochopil, i kdyz je to v topicu "Poradite novackum?" Ale muze z toho vyplyvat, ze az tihle ali dojedou na sedesatky, tak se to vyrovna  |
Edited by - Mortos on 26/03/2006 12:39:10 |
 |
|
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 14:54:11
|
Hezka diskuze k memu prizpevku se tu rozebehla, ale k veci, znate nekdo odpoved na moji otazku?  |
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
 |
|
Shifty
Starting Member
15 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 15:20:03
|
Na Chromaggusu se PVP situace hoodne zmenila zhruba poslednich 14 dni,aliance uz nema ty silny premady v AB a WSG jak to byvalo zvykem,ty PVP gildy se zacali imho trosku vice zajimat o PVE,pze se tam kazdou chvili otevre AQ a naopak u hordy ty premady vznikaji,WSG sem neprohral asi 5 dnu a AB to samy aliance tam ted pvp uplne lami.(o AV ani nemluvim to jsem tam neprohral nikdy v zivote ) |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 15:21:41
|
kdyz si postavis pevny 10ticlenny tym tak vyhrajes WSG ... kdyz postavis 15ticlenny tak vyhrajes AB .. no a kdyz vas bude vic tak date i AV .... je to o lidech ne o serveru
kdyz budes ovsem cekat ze to ten zbytek za tebe vyhraje tak tam radsi nelez |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 26/03/2006 15:22:36 |
 |
|
Shifty
Starting Member
15 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 15:52:39
|
samozrejme ze je to o lidech a ne o serveru ale s tim tvym pecnym tymem pravdu nemas nebo mozna jen castecne,samozrejme ze kdyz mas 10 dobrych lidi v grupe na WSg nebo AB hraje se lip ale neznamena to ze tam vlezes a vyhrajes |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 09:22:06
|
quote: Originally posted by Shifty
samozrejme ze je to o lidech a ne o serveru ale s tim tvym pecnym tymem pravdu nemas nebo mozna jen castecne,samozrejme ze kdyz mas 10 dobrych lidi v grupe na WSg nebo AB hraje se lip ale neznamena to ze tam vlezes a vyhrajes
no pak je to taky o tom koho tam potkas :) ale to je snad logicky ne ... kazdopadne s randomem se vyhrava hur ... |
|
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 12:35:20
|
Hezka diskuze k memu prizpevku se tu rozebehla, ale k veci, znate nekdo odpoved na moji otazku? 
Jdi na Drak'thul, hraj za hordu, jdi ke gildě Initium a choď často do Silithusu. Nudit se určitě nebudeš, to garantuju 
|
Ninjagon |
Edited by - NINJA on 27/03/2006 12:35:59 |
 |
|
Cthulhu
Starting Member
20 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 13:11:19
|
quote:
Jdi na Drak'thul, hraj za hordu, jdi ke gildě Initium a choď často do Silithusu. Nudit se určitě nebudeš, to garantuju 
Nebo si zaloz Mighty Paladina From Ironforge No. 1249 a vyhrozuj na forech :) |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 14:33:33
|
quote: Originally posted by Cthulhu
quote:
Nebo si zaloz Mighty Paladina From Ironforge No. 1249 a vyhrozuj na forech :)
No.1 si chtěl říct Nebo si snad potkal více trpaslíků Ninjagonů na raptorech ? A ANo, flame na forech funguje spolehlivě, ovšem dokud se nelogneš do hry, pak už je konec všem teoriím  |
Ninjagon |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 14:50:22
|
quote: Originally posted by NINJA No.1 si chtěl říct Nebo si snad potkal více trpaslíků Ninjagonů na raptorech ? A ANo, flame na forech funguje spolehlivě, ovšem dokud se nelogneš do hry, pak už je konec všem teoriím 
Lol, že raptor, jo? Dyť je to pod tebou velký jak vydra, i můj Broken Tooth no. 1387 je větší... ti trpoši maj všecko takové... maličké... |
Edited by - Rakhen on 27/03/2006 14:52:50 |
 |
|
Tenebrae
New Member

167 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 20:07:39
|
Mám dotaz ohledně Battlegroundu Warsong Gulch. K čemu jsou mi Marks of Honor,které dostanu po bitvě?? Mám na kontě přes 70 zabitých a pořád jsem na nultém ranku, kdy budu vojín?? Díky. |
 |
|
mo0dy
Starting Member
57 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 20:53:07
|
quote: Originally posted by Tenebrae
Mám dotaz ohledně Battlegroundu Warsong Gulch. K čemu jsou mi Marks of Honor,které dostanu po bitvě?? Mám na kontě přes 70 zabitých a pořád jsem na nultém ranku, kdy budu vojín?? Díky.
Vsechny HK se pocitaji kazdou stredu - ve stredu budes mozna neco vic nez nic(nejaky rank).. :) btw: za HK je honor, za honor je rank .. |
WoW - Nighttaker - Undead Rogue 39 (Drak'Thul, H)
WoW - Luthi - Undead Priest 20 (Drak'Thul, H)
WoW - Bridok - Dwarf Paladin ?? (The Venture Co., A)nuda
|
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 21:01:46
|
fishing addon nefunguje ale neva, na lvl 10 už mám 150 ale mám 2 prob kde najdu trenéra na zvednutí limitu ? |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 21:04:07
|
fishing addon nefunguje ale neva, na lvl 10 už mám 150 ale mám 2 prob kde najdu trenéra na zvednutí limitu ?
Knizka v Boooty bay za 1g tusim |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 21:34:29
|
quote: Originally posted by Seth
fishing addon nefunguje ale neva, na lvl 10 už mám 150 ale mám 2 prob kde najdu trenéra na zvednutí limitu ?
Knizka v Boooty bay za 1g tusim
1g :-( no tak to bude na dlouho umím už uštrikovat pěkný báglíky 6 slot ale než nahuntím 1g to bude na dlouho , no nic dem dák krejčovat :-) |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 21:42:18
|
Možná bych nejdřív naleveloval, teda pokud ten char nemáš jen čistě jako rybáře (což pochybuju) :) Navíc na skilly bývá limit na level od kterého můžeš pokračovat, i když nevím jak je to s Fishingem. Například tailoring a spol nad 225 jde až od levelu 35 tuším, a podobně... |
 |
|
mischu
New Member

283 Posts |
Posted - 27/03/2006 : 23:45:43
|
no rybárna se provozovala bo xp bar byl tmavej a šlo to rychle, jen dotaz není na tu knížku questík bo 1g bude kdoví kdy |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 28/03/2006 : 01:07:58
|
Quest na to není... Ale přijde mi to jako nesmysl na Tvém levelu. Už jen proto že v zónách kde takový fishing skill potřebuješ Tě budou neustále žrát mobi... |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 28/03/2006 : 09:23:36
|
quote: Originally posted by mo0dy
quote: Originally posted by Tenebrae
Mám dotaz ohledně Battlegroundu Warsong Gulch. K čemu jsou mi Marks of Honor,které dostanu po bitvě?? Mám na kontě přes 70 zabitých a pořád jsem na nultém ranku, kdy budu vojín?? Díky.
Vsechny HK se pocitaji kazdou stredu - ve stredu budes mozna neco vic nez nic(nejaky rank).. :) btw: za HK je honor, za honor je rank ..
nejvic honoru je za vyhrane zapasy ... ne za zabijeni druhe frakce ... coz si nekteri neuvedomuji ... takze neni dulezite mit milion HK ale je dulezite naucit se hrat svoji roli na BG
marky odevzdas tam kde se prihlasujes ... bude tam nekde zadavatel questu na to .. na odevzdani potrebujes vzdy 3 (9) |
|
 |
|
mo0dy
Starting Member
57 Posts |
Posted - 29/03/2006 : 09:22:13
|
Ehm, ehm.. otazecka trosku blba ale tak... Co dela Crusader na zbrani ? +dmg nebo neco jineho ? |
|
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 29/03/2006 : 09:26:25
|
Ehm, ehm.. otazecka trosku blba ale tak... Co dela Crusader na zbrani ? +dmg nebo neco jineho ?
Vyhealuje za 75-125 a zvedne silu o 100 na 15 vterin. |
To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit. |
 |
|
mo0dy
Starting Member
57 Posts |
Posted - 29/03/2006 : 09:27:58
|
quote: Originally posted by kundihrabka
Ehm, ehm.. otazecka trosku blba ale tak... Co dela Crusader na zbrani ? +dmg nebo neco jineho ?
Vyhealuje za 75-125 a zvedne silu o 100 na 15 vterin.
Aaaaaa diky a je to k necemu pro rogua ? :) |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 29/03/2006 : 09:53:44
|
je i neni, prida ti to 100 attack power na 15sec, sam si musis spocitat, jestli to je pro tebe prinosne |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/03/2006 : 11:17:35
|
quote: Originally posted by MegaDeath
je i neni, prida ti to 100 attack power na 15sec, sam si musis spocitat, jestli to je pro tebe prinosne
no ja na crusadera nedam dopustit, na moji TUF to procuje paradne, nejvic potesi, kdyz procne WF za 600, 1k crit, 1k crit a na obou critech procne crusader.. kvuli takovym okamzikum stoji zato toho gimpa samana hrat..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 29/03/2006 11:18:20 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 29/03/2006 : 11:27:43
|
tak shaman neni rogue... pokud ten rogue jede treba na dagger, tak bych doporucil +5dmg na main hand a +15agi offhand, pokud na mece, tak to zase zalezi na stylu hry... to je otazka jestli je lepsi +15 agi nebo radsi crusader nebo neco jinyho (lifestealing treba) etc |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 29/03/2006 : 12:48:17
|
dual lifesteal je super, procuje to jak sileny
jinak na jeho levelu bych asi doporucil fiery .. 40 dmg a procuje to dost casto |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
Edited by - Mefisto on 29/03/2006 13:03:05 |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 29/03/2006 : 16:09:09
|
quote: Originally posted by mo0dy Aaaaaa diky a je to k necemu pro rogua ? :)
U hemo buildu mozna dobry je, ale celkove je lepsi lifestealing. Tedy z tech enchantu, ktere delaji nejaky proc. |
Edited by - kundihrabka on 29/03/2006 16:10:48 |
 |
|
TesiD
Starting Member
49 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 12:06:32
|
Nevite kde a na jakem lvl se muzu jako hunter naucit pouzivat jine zbrane napriklad mece?? A muzu pouzivat dualy? |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 12:52:09
|
quote: Originally posted by TesiD
Nevite kde a na jakem lvl se muzu jako hunter naucit pouzivat jine zbrane napriklad mece?? A muzu pouzivat dualy?
Dual wield se hunter tusim muze naucit na lvlu 20 a ty ostatni zbrane se muzes naucit treba hned na 1. Jen to staci mit prachy. |
 |
|
TesiD
Starting Member
49 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 13:43:46
|
Super tak na dualy se tesim. Nevis kde se jako elf naucim pouzivat mec? Nebo sekeru? Pac sehnat peknou diku se mne nepovedlo.
A jeste dotaz dve odkdy muzu nosit mail brneni? A taktez kde se to da naucit.
Staci napsat ze je nato specialni trener nebo ze mne to nauci hunter trener?? |
 |
|
kundihrabka
New Member

126 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 14:56:03
|
quote: Originally posted by TesiD
Super tak na dualy se tesim. Nevis kde se jako elf naucim pouzivat mec? Nebo sekeru? Pac sehnat peknou diku se mne nepovedlo.
A jeste dotaz dve odkdy muzu nosit mail brneni? A taktez kde se to da naucit.
Staci napsat ze je nato specialni trener nebo ze mne to nauci hunter trener??
V hlavnich mestech vsech ras mas weapon mastery, kteri to uci. Kazdy uci jen nektere druhy zbrani.
Hunter muze nosit mail od lvlu 40 a normalne se to naucis u hunter trenera. |
Edited by - kundihrabka on 04/04/2006 15:00:26 |
 |
|
TesiD
Starting Member
49 Posts |
Posted - 04/04/2006 : 15:02:33
|
dekuji mnohokrate |
 |