Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Cokoliv co se nevejde jinam
 The Elder Scrolls IV Oblivion
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  13:03:41  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
je to venku !
jdu na vec,doufam ze to bude aspon stejne tak dobry jako predesly eldery...

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 22/03/2006 16:44:23

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  13:23:09  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Pochybuji, ze jsi byl vubec na svete kdyz Bethesda vypustila Arenu ...

- ktera mimochodem stejne jako Daggerfall mela puvodne podporovat i multiplayer (viz. i flagy v config fajlech)

- a u ktere slibovali, ze bude mozne char prenest do dalsiho dilu, takze jsem po dohrani hry, stal v jednom meste na jednom spotu a kazdou noc zabijel popujici se nesilnejsi moby ve hre - reachnul jsem nejaky brutalni level hodnoty; ale pak bohuzel char nesel do Daggerfallu prenest ...

- samozrejme mel jsem krabici (stale mam), ktera nesla dohrat, takze jsem musel cekat az vysel patch na score ci excalibur cd/ nebo jsem to sosnul z nejaky bebeesky, ted uz nevim - v te dobe u nas jeste nebyl verejny internet

No bylo to fajn, ale ty to pamatovat nemuzes )

Edited by - VT on 22/03/2006 13:31:23
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/03/2006 :  14:36:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Osobne me nikdy zadnej Elder neoslovil... a vzhledem k tomu, ze Oblivion asi ani nespustim, tak ani neoslovi :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/03/2006 :  14:45:45  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
v Arene a daggerfallu si bezne pamatuju, jak se vlezlo do dungnu a bezne se propadavalo stenama. Navic ty generovaný dungny byly vidět jakoby zvenku. Takže člověk když nějak odjel kamerou, tak viděl chodby létající ve vzduchu černé prázdnoty :)
Existovala místa, kde si člověk mohl sejvnou hru tak blbě, že nešla znovu načíst :)
Pamatuju si, že jsem si Arenu původně půjčil v půjčovny her na disketách. To se někdo snažil založit půjčovnu, která fungovala asi tak měsíc, než ho někdo sejmul :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 22/03/2006 :  14:49:48  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Osobne me nikdy zadnej Elder neoslovil... a vzhledem k tomu, ze Oblivion asi ani nespustim, tak ani neoslovi :)

Mě se arena vcelku líbila i dagerfall, protože to bylo tak rozsáhlé. U morrowindu se ale projevilo to, že jsem hrál MMO. Morrowind jsem hrál chvilku a prostě na mě to dělalo pocit, jako MMO, ale bez ostatních hráčů. Prostě takový pocit "proč to levelovat, když stejně s nikým nikam nepůjdu".
Takže pro mě bohužel Oblivion asi bude to stejné.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  14:51:37  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

v Arene a daggerfallu si bezne pamatuju, jak se vlezlo do dungnu a bezne se propadavalo stenama. Navic ty generovaný dungny byly vidět jakoby zvenku. Takže člověk když nějak odjel kamerou, tak viděl chodby létající ve vzduchu černé prázdnoty :)
Existovala místa, kde si člověk mohl sejvnou hru tak blbě, že nešla znovu načíst :)
Pamatuju si, že jsem si Arenu původně půjčil v půjčovny her na disketách. To se někdo snažil založit půjčovnu, která fungovala asi tak měsíc, než ho někdo sejmul :)

To propadavani urcite nebylo v Arene (alespon ja si na nej nevzpominam). Dokonce bych rekl, ze Arena nemela ani nahodne generovane dungy (byly sice generovane, ale na urcitem miste byl dungeon vzdy stejny).

Tu pujcovnu si taky pamatuji. Byla kousek od Klamovky, asi tri zastavky tramvaji od Andela. Nekolik her jsem si tam taky pujcil.

Edited by - VT on 22/03/2006 14:51:58
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/03/2006 :  14:53:27  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prostě takový pocit "proč to levelovat, když stejně s nikým nikam nepůjdu".

to je presne ono :) proto jsem za poslednich par let snad ani zadnou oflinovku poradne nehral maximalne spustil zadal cheaty koukl jak to vypada a vypl

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  14:54:49  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mě se arena vcelku líbila i dagerfall, protože to bylo tak rozsáhlé. U morrowindu se ale projevilo to, že jsem hrál MMO. Morrowind jsem hrál chvilku a prostě na mě to dělalo pocit, jako MMO, ale bez ostatních hráčů. Prostě takový pocit "proč to levelovat, když stejně s nikým nikam nepůjdu".
Takže pro mě bohužel Oblivion asi bude to stejné.

Oblivion asi taky nespustim - kvuli grafice - vsude se ohaneji, ze minimum je 128 mb ...

Jinak pro mne plati:
Arena > Daggerfall > Morrowind

Edited by - VT on 22/03/2006 14:55:29
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:05:56  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
vt:kdyz vysla arena tak jsem akorat sel do prvni tridy,jinak to ze si starej plesnivej zewl (do kazeho topicu alespon jednou napsat: ty malej spratku ja este pamatuju kdy rikal carmack hovnu papu,jsem nejvetsi maser ve vesmiru) a na vsechny novinky akorat umis nadavat protoze prece hrat jenom 100lety hry je tak strasne moc 1337, to vime uz davno a ja v tom zadou vyhodu nevidim...ale jo vlastne...ses starej zewl s hemeroidama a zavidis mi me mladi
jinak tohle je topic o Oblivionu,nikoliv diskusni krouzek domova duchocu kde starici na stara kolena skuhraji a vzpominaji na ty skvele dirkovane stitky,pricemz ty nove hry nerozchodi (samozrejme ani rozchodit nechteji jak jinak)
...btw nemas uz deti? takovdleho zewlerskyho otce co tohle neustale omyla bych doma nechtel mit

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?

Edited by - SHIMI on 22/03/2006 15:11:15
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:06:02  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

To propadavani urcite nebylo v Arene (alespon ja si na nej nevzpominam). Dokonce bych rekl, ze Arena nemela ani nahodne generovane dungy (byly sice generovane, ale na urcitem miste byl dungeon vzdy stejny).

to propadavani v arene urcite bylo :) byl to fakt des ale hrat se to celkem dalo jen to pak byla docela nuda hlavne presuny ...

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:10:55  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI
jinak to ze si starej zewl a na vsechny novinky akorat umis nadavat

Hrooooozne mne to unavuje ....

Kde nadavam na vsechny novinky .... ?

Achjo ....
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:11:54  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
jinak to ze si starej zewl a na vsechny novinky akorat umis nadavat

Hrooooozne mne to unavuje ....

Kde nadavam na vsechny novinky .... ?

Achjo ....

ano me zas unavuje ze vsude davas najevo jak strasne si starej a jeste to maskujes jako vyhodu,kecy ze ja neco pamatuju/nepamatuju si nech pro svoji mamu,kdyz vis prd kolik mi je
jinak je to tak,vzdyt prece ty nove hry jsou jen pro teenagery (mozna te sere ze ty jim nejses?) a ty chces hrat ty stare,ktere jsou jeste HC
mozna obcas napises ze nejaka hra se ti libi ale po case se stejne vratis k daoc/ac1 nebo co to hrajes

Edited by - SHIMI on 22/03/2006 15:17:00
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:14:05  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

vt:kdyz vysla arena tak jsem akorat sel do prvni tridy,jinak to ze si starej plesnivej zewl (do kazeho topicu alespon jednou napsat: ty malej spratku ja este pamatuju kdy rikal carmack hovnu papu,jsem nejvetsi maser ve vesmiru) a na vsechny novinky akorat umis nadavat protoze prece hrat jenom 100lety hry je tak strasne moc 1337, to vime uz davno a ja v tom zadou vyhodu nevidim...ale jo vlastne...ses starej zewl s hemeroidama a zavidis mi me mladi
jinak tohle je topic o Oblivionu,nikoliv diskusni krouzek domova duchocu kde starici na stara kolena skuhraji a vzpominaji na ty skvele dirkovane stitky,pricemz ty nove hry nerozchodi (samozrejme ani rozchodit nechteji jak jinak)
...btw nemas uz deti? takovdleho zewlerskyho otce co tohle neustale omyla bych doma nechtel mit

rozdil mezi temi co hrali 100let stare hry a temi co je nehrali je ten ... ze oni maji bohatsi zkusenosti a sirsi zaber ... tj maji s cim srovnavat ... ti mladi kolikrat obdivuji novinku ktera jim pripada desne revolucni pritom ji ti 1337 dedove vyzkouseli uz pred 100 lety na nejakym divokym pocitadle

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:15:29  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:

rozdil mezi temi co hrali 100let stare hry a temi co je nehrali je ten ... ze oni maji bohatsi zkusenosti a sirsi zaber ... tj maji s cim srovnavat ... ti mladi kolikrat obdivuji novinku ktera jim pripada desne revolucni pritom ji ti 1337 dedove vyzkouseli uz pred 100 lety na nejakym divokym pocitadle

anebo spis ty dedci nechapou ze vkus,potpavka a s nim i hry se vyviji,ano mozna jsou lehci a vic o grafice,ale komu to vadi,ja se chci bavit a treba za par desitek let budu nadavat stejne jako vy na nakou virtualni realitu a rikat ze crt monitory prece rulez

Edited by - SHIMI on 22/03/2006 15:16:06
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:16:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI a vzpominaji na ty skvele dirkovane stitky,pricemz ty nove hry nerozchodi (samozrejme ani rozchodit nechteji jak jinak)

- derny stitiky pouzivam stale jako zalozky pri cteni knih

- stare hry spustim samozrejme v emulatorech, pokud jejich diskety prezili ty leta; pro jistotu si kupuji hry jeste jednou na cd (tak jak jsem to udelal v pripade kolekce Ultima Underworld 1,2)

quote:

No nevsiml jsem si, ze bych nekde neco omylal. Pouze jsem reagoval na tvoji vetu o tom jak byly vsechny eldery skvele ... Takze diskuze pod tvym threadem nebyla ani trochu offtopic.

Ve skutecnosti je to tak, ze tyto tvoje dalsi posty jsou zcela mimo a tykaji se pouze rozpoutani flamu ....

Edited by - VT on 22/03/2006 15:17:47
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:18:09  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by SHIMI a vzpominaji na ty skvele dirkovane stitky,pricemz ty nove hry nerozchodi (samozrejme ani rozchodit nechteji jak jinak)

- derny stitiky pouzivam stale jako zalozky pri cteni knih

- stare hry spustim samozrejme v emulatorech, pokud jejich diskety prezili ty leta; pro jistotu si kupuji hry jeste jednou na cd (tak jak jsem to udelal v pripade kolekce Ultima Underworld 1,2)

quote:

No nevsiml jsem si, ze bych nekde neco omylal. Pouze jsem reagoval na tvoji vetu o tom jak byly vsechny eldery skvele ... Takze diskuze pod tvym threadem nebyla ani tak offtopic.

Ve skutecnosti je to tak, ze tyto tvoje dalsi posty jsou zcela mimo a tykaji se pouze rozpoutani flamu ....

omg kdyby ta hra vysla 10 let pred mym narozenim tak to znamena ze si ji nemuzu zahrat a rict ze je skvela,aniz bys ti okamzite ustepacnou poznamkou nechtel rozpoutat flame?

Edited by - SHIMI on 22/03/2006 15:19:16
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:22:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ta pujcovna myslim fungovala dyl... snad dva mesice :) ale uz tenkrat mi to prislo celkem drsny. Tam sem videl svoji prvni hru na CD-ROM Rebel Assault a malem si z ty grafiky ukaknul

No kazdopadne jestli budou v Oblivionu generovany dungy, tak to ani zkouset nebudu... tuhle "featuru" nesnasnim.

Tragedy
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:25:11  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
ano me zas unavuje ze vsude davas najevo jak strasne si starej a jeste to maskujes jako vyhodu,kecy ze ja neco pamatuju/nepamatuju si nech pro svoji mamu,kdyz vis prd kolik mi je

Svuj vek mas uveden u sveho nicku zde na foru (plus jsi ho pred chvili upresnil).

Aby jsme se vratili k tve puvodni lzi: ukaz mi kde na "vsechny novinky umim akora nadavat"

quote:

jinak je to tak,vzdyt prece ty nove hry jsou jen pro teenagery (mozna te sere ze ty jim nejses?) a ty chces hrat ty stare,ktere jsou jeste HC
mozna obcas napises ze nejaka hra se ti libi ale po case se stejne vratis k daoc/ac1 nebo co to hrajes

Vzdyt ty mas clovece nejaky problem. Nikdo nikde nepise, ze nove hry jsou pro teenagery ... a dokonce ani ja nikde nepisu ze chci hrat stare ....

Edited by - VT on 22/03/2006 15:25:25
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:25:46  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Propadavani bylo jen obcas (zalezelo na verzi myslim), ale dungy byly generovany uz v arene. Ale spis nez generovane dungy to byly skladane casti k sobe. Takze clovek vlezl do dungu a za chvili vedel, kde ma co hledat (kdyz jich prolezl dost

Nebo to bylo v Daggerfallu...uz nevim. Ale rekl bych, ze v Arene.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:29:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
omg kdyby ta hra vysla 10 let pred mym narozenim tak to znamena ze si ji nemuzu zahrat a rict ze je skvela,aniz bys ti okamzite ustepacnou poznamkou nechtel rozpoutat flame?

???

Cetl jsi vubec muj uvodni post?

Samozrejme, ze jsi mohl hrat arenu treba v roce 2000, ale nemuzes pamatovat vsechny udalosti kolem roku 1994:

- nepatchnutou verzi verzi hry, ktera nesla dohrat (snad 1.04 nebo tak nejak a problemy s tim, ze nejdou v nove verzi pouzit sejvy z 1.05/1.06 a ze hra nejde dohrat)

- snahu o max level pred vydanim Daggerfalu etc.

A to je to proc jsem na konec sveho postu dopsal vetu:
"No bylo to fajn, ale ty to pamatovat nemuzes )"

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:30:40  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
VT: Uz to neres :)
Shimi: Nebut tak vztahovacnej :)

Tragedy
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:32:59  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
vt:
ja si to pamatuju !!! a presto mi ty hry propadaly skvele
hledat ty posty nebudu,jsou jich stovky,spis mi rekni jaka hra dejme tomu za posledni 2 roky se ti libila na nejake delsi obdobi...a mozna sice nerikas, ze chces hrat jen stare hry, ale hrajes je,to je totiz normalni, kdyz sam clovek uz je staresinou...spis prestan demagogicky prehlizet moje in topic posty a rekni mi, jak si prisel na to ze roku 1992, kdy mi bylo sest, jsem nebyl na svete, kdyz tak dobre vis kolik mi je a chces o tom se mnou stale diskutovat (mozna ti dela problem elementarni matematika?)
jinak to ze hry jako wow apod. jsou main stream pro teenagery jsi rekl zhruba 1000x a to ze HC hry ac1/daoc apod. rulez pro zmenu asi milionkrat,post typu : ukaz mi kde jsem to rekl je v tom pripade mimo misu

Edited by - SHIMI on 22/03/2006 15:35:41
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:38:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

vt:
hledat ty posty nebudu,jsou jich stovky,spis mi rekni jaka hra dejme tomu za posledni 2 roky se ti libila na nejake delsi obdobi...a mozna sice nerikas ze chces hrat jen stare hry ale hrajes je,to je totiz normalni kdyz sam clovek uz je staresinou...spis prestan demagogicky prehlizet moje in topic posty a rekni mi jak si prisel na to ze roku 1992 kdy mi bylo sest jsem nebyl na svete kdyz tak dobre vis kolik mi je a chces o tom se mnou stale diskutovat (mozna ti dela problem elementarni matematika?)
ba co vic,i kdybych na svete nebyl,pak mam stale pravo o te hre rict ze je skvela
jinak to ze hry jako wow apod. jsou main stream pro teenagery jsi rekl zhruba 1000x a to ze HC hry ac1/daoc apod. rulez pro zmenu asi milionkrat,post typu : ukaz mi kde jsem to rekl je v tom pripade mimo misu

Vzhledem k tomu, ze jsi pro mne teenagerskej srac co zvani o necem co nezna, tak uz v tvem lzivem a primitivnim flamu nebudu pokracovat .

Tohle jsi chtel slyset? Pokud ano, tak enjoy )

--
edit: kdyby jsi ted premyslel jak jsem zjistil, ze jsi teenagerskej srac (oba vime, ze je to pravda) tak je to velice jednoduche - pouze bezvousej noob muze krast software v 21 stoleti ...

Edited by - VT on 22/03/2006 15:47:34
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:42:28  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

vt:
hledat ty posty nebudu,jsou jich stovky,spis mi rekni jaka hra dejme tomu za posledni 2 roky se ti libila na nejake delsi obdobi...a mozna sice nerikas ze chces hrat jen stare hry ale hrajes je,to je totiz normalni kdyz sam clovek uz je staresinou...spis prestan demagogicky prehlizet moje in topic posty a rekni mi jak si prisel na to ze roku 1992 kdy mi bylo sest jsem nebyl na svete kdyz tak dobre vis kolik mi je a chces o tom se mnou stale diskutovat (mozna ti dela problem elementarni matematika?)
ba co vic,i kdybych na svete nebyl,pak mam stale pravo o te hre rict ze je skvela

Vzhledem k tomu, ze jsi pro mne teenagerskej srac co zvani o necem co nezna, tak uz v tvem lzivem a primitivnim flamu nebudu pokracovat .

Tohle jsi chtel slyset? Pokud ano, tak enjoy )

--
edit: kdyby jsi ted premyslel jak jsem zjistil, ze jsi teenagerskej srac (oba vime, ze je to pravda) tak je to velice jednoduche - pouze bezvousej noob muze krast software v 21 stoleti ...

hehe nechapu jak muze mit otec s deckama takovej komplex ze ve vsech vidi teenagery,klidne prijed k nam na vejsku,milerad ti ukazu index,bezvousy noobe

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:46:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
hehe nechapu jak muze mit otec s deckama takovej komplex ze ve vsech vidi teenagery,klidne prijed k nam na vejsku,milerad ti ukazu index,bezvousy noobe

- opet nechapu, ze tvrdis, ze vidim pubertaky ve vsech - hloupym pubertakem jsem nazval pouze TEBE

- bezvousy opravdu nejsem )
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:47:14  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

anebo spis ty dedci nechapou ze vkus,potpavka a s nim i hry se vyviji,ano mozna jsou lehci a vic o grafice,ale komu to vadi,ja se chci bavit a treba za par desitek let budu nadavat stejne jako vy na nakou virtualni realitu a rikat ze crt monitory prece rulez

cist neumis aha :)

Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:48:17  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:

No kazdopadne jestli budou v Oblivionu generovany dungy, tak to ani zkouset nebudu... tuhle "featuru" nesnasnim.

Diablo II bez téhle feature bych si nedokázal představit.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:49:12  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

co proboha v tom indexu mas? nejaky pornoobrazky? protoze jinak tam je napsano jen ze si zajic :)

Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:49:40  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

- opet nechapu, ze tvrdis, ze vidim pubertaky ve vsech - hloupym pubertakem jsem nazval pouze TEBE

- bezvousy opravdu nejsem )

ja taktez ne :) me je zas pro zmenu lito ze budu zivit takovy duchodce jako ty,ktery akorat sedej u fora a bavi se s teengary (resp. si to mysli)
jinak je hezky,ze si o me myslis ze jsem uhrovity teenagerovsky warez lamer,co si o tobe myslim ja zde radsi ani nebudu publikovat,protoze lidi s tak urputilym a demagogickym pohledem na vec to asi nemaji v hlave prilis v poradku

Edited by - SHIMI on 22/03/2006 15:51:52
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:52:16  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

co proboha v tom indexu mas? nejaky pornoobrazky? protoze jinak tam je napsano jen ze si zajic :)

nevim jak ty,ale ja mam v indexu foto :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:53:54  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
ja taktez ne :) me je zas pro zmenu lito ze budu zivit takovy duchodce jako ty,ktery akorat sedej u fora a bavi se s teengare (resp. si to mysli)

Ono je to spise naopak ...

Mne mrzi, ze platim na podobny zlodejsky spratky jako jsi ty .... Pokud hru sosnes, vyzkousis a pak koupis krabici - k. Ale v opacnem pripade jsi si spletl tisicileti ... Dnes uz warez neni v mode.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:55:50  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
ja taktez ne :) me je zas pro zmenu lito ze budu zivit takovy duchodce jako ty,ktery akorat sedej u fora a bavi se s teengare (resp. si to mysli)

Ono je to spise naopak ...

Mne mrzi, ze platim na podobny zlodejsky spratky jako jsi ty .... Pokud hru sosnes, vyzkousis a pak koupis krabici - k. Ale v opacnem pripade jsi si spletl tisicileti ... Dnes uz warez neni v mode.

je videt ze jsi asi nebyl v poslednim deseti letech na koleji ;)

Edited by - SHIMI on 22/03/2006 16:46:34
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2006 :  15:59:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nevim jak ty,ale ja mam v indexu foto :)

mozna az tu skolu uspesne dokoncis tak pochopis ... nebo mozna nepochopis nikdy :)

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  16:05:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
takze si origosku nekoupim a warez smazu pokud to uspokoji tve mravokarske choutky

To je presne uhel pohledu teenageru na realitu:

- kdo rika, ze krast se nema je demagogicky mravokarce
- kdo sosa ostosest pred par hodinama relesnuty software je cool vysokoskolskej manik

...
Ale to jsem skutecne offtopic a uz dal pokracovat nebudu.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2006 :  16:11:02  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
to je vysoka skola sosaci ne ?

a titul pak bude sos. Shimi ?

co dneska ty lidi ucej ??

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/03/2006 :  16:36:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
shimi shimi co mi to pripomina to je ten manik co tvrdil ze je v americe a zjistilo se ze je podle ip nekde v horni dolni ?
no hlavne ze je furt dost frikulin

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  16:44:07  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

shimi shimi co mi to pripomina to je ten manik co tvrdil ze je v americe a zjistilo se ze je podle ip nekde v horni dolni ?

no klidne si me zkontroluj,masere

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 22/03/2006 :  18:14:30  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Tady si muzete ocheckovat zda je vas system pripraven na Oblivion:

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

(vyberete ze seznamu The Elder Scrolls IV: Oblivion)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 22/03/2006 :  22:21:33  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zajimavy.,.. vychazi mi to stejne jako Call of Duty 2, coz se mi moc nezda :)

Tragedy
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 22/03/2006 :  23:35:01  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

taky ze ne,porovnava to je tvoji konfiguraci s oficialni min. konfiguraci z webu,nic vic nic min,praxe je ale takova ze pokud nemas opravdu hodne vykonny stroj tak na oblivion zapomen

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/03/2006 :  13:35:25  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

taky ze ne,porovnava to je tvoji konfiguraci s oficialni min. konfiguraci z webu,nic vic nic min,praxe je ale takova ze pokud nemas opravdu hodne vykonny stroj tak na oblivion zapomen

můžeš si to zkontrolovat i s doporučenou
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/03/2006 :  14:25:08  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Pertha

no klidne si me zkontroluj,masere

147.228.209.175 = [ kolej-bk-80.zcu.cz ]
Napadá mě, že by teoretickys tačilo dát odkaz na tento topic, kde obhajuješ krádež a navíc píšeš, žes to stáhnul na koleji, spolu s datem a časem 22/03/2006 : 23:35:01, v odkazu na topic je i adresa tohoto serveru a poslat to adminovi koleje, případně zcu.cz...
Třeba by konečným výsledkem této akce bylo tvoje zařazení mezi pracující třídu...
To jen taková spekulace...

Dalsi vec - pises, ze topic je o oblivonu a ze se tu nema resit ostatni dily Elder scrolls. Pokud jsem si vsimnul, tak ses o tech ostatnich dilech zminil hned v uvodnim postu sam. Tím pádem jaksi musíš očekávat reakci.
Zadruhé tenhle topic není o oblivionu ani náhodou. O oblivionu jsi tu nenapsal vůbec nic. Tenhle topic je o tom, že ses musel před ostatníma vytáhnout, jakej si boreček, že jsi už našel odkaz na torrent s pirátskou verzí.
Zatřetí nejenom, že se tu vytahuješ pirátskou verzí ale ještě to kradení obhajuješ - pokud jsi kouknul do pravidel, tak warez tu nemá co dělat.
To, že čistě náhodou můžeš všechen svůj příjem cpát do upgrade compu, protože nemáš žádné starosti (i to je ukazatel věku) dle tvých postů znamená, že ostatní jsou podřadní, jak ses tu vyjádřil, protože něco podle tebe nepustí - dobrý názor, který dle mého také souvisí s věkem.

Neříkám, že vždy souhlasím s VT ohledně některýh her a herních mechanizmů , ovšem stále narodíl od tebe má aspoň nějaké argumenty.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/03/2006 :  14:35:24  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Tak už to stahuju z direct2drive. Docela legrace při zakoupení, protože tam píšou, že takhle je to přístupné pouze pro North America. Vytvořil jsem si účet s adresou do Beverly Hills 90210, ale v údajích o kreditce je pak třeba uvést pravdivě českou republiku, jinak to neprovede autorizaci :-)

Tak za cca 10 hodin dám vědět jako to chodí na PIV, 1 giga a ati X800 PRO.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 23/03/2006 :  14:41:46  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Dej pak vědět jednak jak to běhá a jednak jestli to jak psal TRagedy zas generuje dungeony a krajina je rozlehlá a prázdná v podstatě

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/03/2006 :  15:07:16  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Tak už to stahuju z direct2drive. Docela legrace při zakoupení, protože tam píšou, že takhle je to přístupné pouze pro North America. Vytvořil jsem si účet s adresou do Beverly Hills 90210, ale v údajích o kreditce je pak třeba uvést pravdivě českou republiku, jinak to neprovede autorizaci :-)

NEbylo by to rychlejsi koupit nekde v obchode? :)

edit: Jak vubec funguje elektronicka distibuce u offline her? Jak tam funguje autorizace, ochrana proti kopirovani a co kdyz se ti podari hru smazat z HDD? Mas ji porad v accountu jako zakoupenou a muzes ji stahnou znovu?

Tragedy

Edited by - Tragedy on 23/03/2006 15:08:31
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/03/2006 :  15:15:20  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

NEbylo by to rychlejsi koupit nekde v obchode? :)

edit: Jak vubec funguje elektronicka distibuce u offline her? Jak tam funguje autorizace, ochrana proti kopirovani a co kdyz se ti podari hru smazat z HDD? Mas ji porad v accountu jako zakoupenou a muzes ji stahnou znovu?

Nebylo. Oblivion se u nás ještě oficiálně :-) neprodává. Takhle zaplatím a za pár hodin je to na disku. U nás na vesnici nejrychlejší a nejpohodlnější řešení :-)

Ano, můžeš to stáhnout kdykoliv znovu, ale nejjednodušší je to prostě pak vypálit na DVD. A je k tomu aktivační klíč.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/03/2006 :  15:17:38  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Funguje to jako napr. u NCSoftu (L2, COH, GW). V account managementu mas stale k dispozici odkaz na stazeni hry.

Edited by - VT on 23/03/2006 15:18:19
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 23/03/2006 :  15:32:53  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:

To mi pripomina jak jsem se na jeden vecer musel odstehovat do anglie, kdyz d2d porad prudil, ze proste CIV4 si s ceskou adresou nestahnu

Jinak takem mam proste problem najit motivaci hrat offline RPG, uprimne od te doby co jsem zacall hrat UO z offline uz hraju jen adventury a tahove strategie.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 23/03/2006 :  15:37:51  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
Nejake videa od tvurcu hry + par SStu.

http://deim.baf.cz/TES_IV_Oblivion/

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/03/2006 :  15:47:47  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend
Jinak takem mam proste problem najit motivaci hrat offline RPG, uprimne od te doby co jsem zacall hrat UO z offline uz hraju jen adventury a tahove strategie.

No jo... mas si poridit neco poradnyho na hry... treba Playstation :)

Tragedy
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/03/2006 :  15:49:48  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak me napada, jestli to Shimi taky nahodou netahal z D2D a nam netvrdi, ze zije v US jen proto, ze se boji, ze na to ty amici z D2D prijdou a bloknou mu ucet ;)

Tragedy
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000