Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Vse o Hunterovi a Petech
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 06/03/2006 :  10:07:33  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
co hovorite kolegovia huntri na novy patch?

1) normalizacia zbrani pri pouziti aimed/multi shotu

2) dimnish return na pasce

ta 2) ma teda pekne sere

choť topiče
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/03/2006 :  10:31:29  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Ja myslel ze ked mas na nieco cooldown napriklad 5 sekund a pouzijes inu abilitu, tak na tom nemas 7 sekund ale stale len 5 sekund, ktore sa normalne odcitavaju, takze vo finale tam mas 3 sekundy ked vyprsi ten global CD.

jj taky se mi to jevi takto

ad global - discord na tlacitkach ukazuje odpocitavani 2 - 1 - rdy a i kdyz jsem to nemeril, tak si troufam rict, ze to je 2 sec.

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 06/03/2006 :  11:51:14  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
no ja akurat vidim ze sa mi zvysi cislo co mi ukazuje cct o 1 sekundu, ale nebudem tvrdit ze je to 1sec, akurat mam ten pocit z toho co mi to ukazuje no. taktiez som to nemeral.

a ked mas abilitu kde je cd 5 sec tak ti to myslim neukaze 7 ked sa spusti global cd, takto:

multishot ma 10 sec cd, ked sa mi to odpocitava a ma to napriklad uz len 2 sec a ja dam nieco co spusti global cd tak mi tam naskoci cislo 3 a zase odpocitava z toho som usudzoval. tot vsjo. ono tam trbea brat do uvahy vpvp aj reakcie hraca/lagy tak ten global cd az taky problem neni (ja na to myslim len ked prepinam aspecty a pod.)

choť topiče
Go to Top of Page

darkangel
Starting Member

15 Posts

Posted - 11/03/2006 :  10:50:41  Show Profile  Send darkangel an ICQ Message Send darkangel a Private Message  Reply with Quote
neviete nahodou ako je to so Shadumbra pumou v Ashenvale? som pocul, ze ma tiez attack 1.0 ale mozno je to haluz

Crux, priest,lvl 60,Drak'Thul - retired
Altharan, paladin, lvl 67
Drak'Thul - retired 15.3.2007
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 11/03/2006 :  16:19:46  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chulanbetra

co hovorite kolegovia huntri na novy patch?

1) normalizacia zbrani pri pouziti aimed/multi shotu

2) dimnish return na pasce

mas nekde odkaz na stranku kde je to vypsany? nak sem to nenasel.. a z toho co tu pises sem nepochopil o co de
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 13/03/2006 :  00:27:31  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
2grewen:
mrkni patch notes k 1.10 neviem presne link teraz.

1) pri strelne aimed/multi shotu v novom patchi nebude dmg zavisiet od rychlosti zbrane(tj. pomalsia zbran vacsi dmg) ale bude sa tam vo vzorci pouzivat fixna rychlost 2.8

2) dimnish return na pasci znamena to iste co u polymorphu - ovecky cize viacnasobne pouzitie na ten isty target znizuje ucinnost.

choť topiče
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 13/03/2006 :  00:51:13  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

2) dimnish return na pasci znamena to iste co u polymorphu - ovecky cize viacnasobne pouzitie na ten isty target znizuje ucinnost.

Tohle meli mit pasti uz davno. Asi jako kazdej recastable CC.
No kazdopadne to urcite neni takova hruza.
S magem se pri dobrem nacasovani da clovek udrzet v ovci kurevsky dlouho (z vlastni zkusenosti - 3 minuty - pak dotycny odlognul, sice nebyl 100% casu v ovecce, ale proste neudelal nic - ani pokusy o utikani mu nepomohly)

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/03/2006 :  06:55:03  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jojo, tohto som si uzil dost v tramu, kde bol mage a priest, nechceli ma zabit, len mi nedovolili nasadnut
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 13/03/2006 :  08:56:34  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:

2grewen:
mrkni patch notes k 1.10 neviem presne link teraz.

1) pri strelne aimed/multi shotu v novom patchi nebude dmg zavisiet od rychlosti zbrane(tj. pomalsia zbran vacsi dmg) ale bude sa tam vo vzorci pouzivat fixna rychlost 2.8

1) takze vsecky strelny zbrane zachovaji svy dps a horni/dolni hranice dmg se prizpusobi rychlosti 2,8? to imho docela oslabi zbrane ala blastershot launcher nebo ta kus z chromaguse, naopak nezasahne rhok delar, takze z vybornyho luku se stane nejlepsi strelna zbran :)

2) to je docela logicky. na druhou stranu mi bude chybet zabijeni waru autoshotem bez ztraty jedinyho hp :/
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 13/03/2006 :  10:10:57  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
2Grewen:
1)ano rychle zbrane sa zlepsia, pomale sa zhorsia, idealny bude rhok ale kusa z chromagga bude stale lepsia len uz nebude davat taky dmg.

2) ostane ti moznost kitovat - zapnut cheetah a strielat sting+arcane cez jumpshoty, ak to vies tak war ma 100% smrt. cakam ako to zas blizzard opravi:)

2seth:
neviem ci vies ako funguje ovca a jej dimnish return ale podla toho co pises tak nie. nejde vobec o cas, akonahle ho ovcnes znovu a ma 50% hp,tak do par sekund ma full hp -> o tom je ten dimnish return.

u pasce je ten dimnish return o tom ze sa mi ho uz nepodari dat do pasce, co je trosku rozdiel. uznavam ze to tak malo byt dokonca je to bug fix, ale mohli to radsej riesit dlzkou freeznutia, teraz si ti huntri fakt budu davat skor survvival ak budu bojovat proti warom a pod.

choť topiče

Edited by - chulanbetra on 13/03/2006 10:12:16
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 13/03/2006 :  10:19:09  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

2Grewen:
1)ano rychle zbrane sa zlepsia, pomale sa zhorsia, idealny bude rhok ale kusa z chromagga bude stale lepsia len uz nebude davat taky dmg.

2) ostane ti moznost kitovat - zapnut cheetah a strielat sting+arcane cez jumpshoty, ak to vies tak war ma 100% smrt. cakam ako to zas blizzard opravi:)

2seth:
neviem ci vies ako funguje ovca a jej dimnish return ale podla toho co pises tak nie. nejde vobec o cas, akonahle ho ovcnes znovu a ma 50% hp,tak do par sekund ma full hp -> o tom je ten dimnish return.

u pasce je ten dimnish return o tom ze sa mi ho uz nepodari dat do pasce, co je trosku rozdiel. uznavam ze to tak malo byt dokonca je to bug fix, ale mohli to radsej riesit dlzkou freeznutia, teraz si ti huntri fakt budu davat skor survvival ak budu bojovat proti warom a pod.

Chulo tak ted ses krapet mimo :)

Diminishing u ovce opravdu neni o tom ze se vyleci target na full. To je vlastni "abilita" ovce ze vyleci sheepnuty target. Diminishing return je o tom, ze po opakovanem zaovcovani do urcite doby (nevim presne jak dlouho) jeji ucinek je jiz o dost kratsi. Ne ze healuje vic ci min :). A po nejake dobe ovcvani bez prestavky jiz je target immuni pokud tam nejsou pauzy.

Stejen tak u pasti. Nikde sem necetl nic o tom ze by nemeli jit dat po sobe, jen jiz na ne bude aplikovan diminishing return. Tzn pokud budes nekoho opakovane pastovat, jiz ti v pasti nevydrzi celych x sec kolik past trva ale o neco min a po xtem pouziti pasti v danem casovem intervalu uz bude target na past immuni. To je diminishing return.

A samozrejme ze se target da drzet permanentne od tela v pripade maga je to frost nova, sheep, proc z frost kouzel atd atd. Pri spravnem casovani se da i diminishing returnum vyhnout

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Aragorn
Average Member

1001 Posts

Posted - 13/03/2006 :  10:20:50  Show Profile  Send Aragorn an ICQ Message Send Aragorn a Private Message  Reply with Quote
quote:

2seth:

mno tu ses trochu mimo, heal v ovci neam co delat s dimishing returs, to je proste vlastnost toho kouzla, dimishing returns u ovce snizuje dobu trvani, afaik po treti ovci je cil imunni

edit: heh koukam ze Little byl rychlejsi :p

Kallath <Mor do Kuli>

Edited by - Aragorn on 13/03/2006 10:21:55
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 13/03/2006 :  10:25:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
holt nebudu pouzivat na wary jen past ale aj wing clip :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 13/03/2006 :  10:53:50  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
ok sorac, nevidel som to u toho kuzla napisane, iba ze sa aplikuje dimnish return, tiez som si myslel ze je to o case, ale nejak som nemal moznost to tak uplne vyskusat jedine co som videl bola 100% ovca a ten heal a z toho som usudil ze je to ten efekt.

inak samozrejme ja suhlasim s tym DR, je to koniec koncov bugfix ze ano;p

dufam ze sa ten target bude v pasci healovat nech je to dokonale:)))

jo a ked sme uz u toho huntra, este pisali v patch notes toto:

Hunter's Mark - This spell no longer triggers procs on the spell caster. This was being abused to land debuffs without getting on the creature's hate list.

dokaze to niekto nejak rozumne prelozit/vysvetlit?
cital som a hladal po forach a vraj opakovane pouzivanie hunter's mark mohlo procnut napriklad ten last bonus z dragonstalker armoru(zvyseny AP). ak je to pravda tak podla tohto to uz nebude mozne resp. bude ale dostanem agro tak to ako nebudem uz hunter marku pouzivat aby som nieco nenaagroval alebo ako?

choť topiče
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/03/2006 :  10:59:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aragorn

mno tu ses trochu mimo, heal v ovci neam co delat s dimishing returs, to je proste vlastnost toho kouzla, dimishing returns u ovce snizuje dobu trvani, afaik po treti ovci je cil imunni

muze mi nekdo vysvetlit co v tomhle pripade znamena afaik ? protoze ted to fakt nechapu ... rikam ... v tomhle pripade

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 13/03/2006 :  11:05:53  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle
muze mi nekdo vysvetlit co v tomhle pripade znamena afaik ? protoze ted to fakt nechapu ... rikam ... v tomhle pripade

http://justfuckinggoogleit.com/ ?
AFAIK = As Far As I Know

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."

Edited by - Little on 13/03/2006 11:06:01
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/03/2006 :  11:08:36  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

http://justfuckinggoogleit.com/ ?
AFAIK = As Far As I Know

chytrej ... google uz sem videl :)

co znamena zkratka jsem vedel ... jen jsem si to nejak nesrovnal ... asi bych se mel nejdriv probudit nez neco napisu

Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 13/03/2006 :  11:11:15  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
ok tak mi este napiste co znamena ta veta z patch notes co som pisal, ako zaujima ma prakticky vyznam nie preklad;p nejak som to nepobral;p

choť topiče
Go to Top of Page

Soli
Starting Member

14 Posts

Posted - 13/03/2006 :  19:03:00  Show Profile Send Soli a Private Message  Reply with Quote
Osobne me vic nastve, jestli Scatter shot bude branej do Freezing trap diminishing, jak tomu byvavalo, nez na pasti zrusili diminishing.
Tzn ze z klasickyho comba scatter>FD>freezing trpi uz past za diminishing od scatteru. A naopak kdyz jste dali nekoho do pasti 3x a pak zkusite scatter tak se objevi *immune*
=> wtf is that.
V realu pokud clovicek nerezistne past uplne(ani past nedostane), castecne(dostane se ven za 3sec) tak po tom diminishingu jste radi ze je v ni 10 sekund, a o retrapu ani nepremejslejte. To ani nestaci na to odejit od clovicka na nejakou range.

Osobne si scatter setrim na heal proti healerum, neprijemnymu CC (sheep,fear) nebo huge dmg(pokud to jde)
Pokud ma clovicek addon, neco jako *keep target* tak ani FD mu nezrusi cast(vyzkouseno 10x v duelu, zazil nekolikrat v pvp), takze scatter shot je jediny(snad nepocitate s 20%sanci na concuss stun) spolehlivy prerusovatel nepratelskych kouzel, takze varuju pred neuvazenym pouzitim .)

Do pvp je 21 v MM podle myho 100% must have.
Pro zacinajici huntery muzu doporucit 31MM 20 survival, da se dosahnout velice dobrych dps vysledku i s blue equipem.
BM je zalezitosti osobnich preferenci, ja radsi posiluju sebe, nez abych spolihal na peta, kterej je v raid instancich jaxi naprd.
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 13/03/2006 :  21:22:14  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
2soli: jo tak podobne pri builde uvazujem aj ja, dolezity som ja a nie pet.

inak "vraj" ten dimnish je sharovany medzi ss a pascou, ale neni to v patch notes iba s tym prisli huntri na fora wow tak neviem.

podobne ide fama ze nebude sharovany dimnish ale cooldown medzi ss a fd, co je este vacsia volovina:)

uvidime.

choť topiče
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 14/03/2006 :  11:10:54  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
omg.. SS urcite nebude mit DP spolecne s pastmi...

btw:jak rikam pokud mate blue a horsi gear silne doporucuju 30/21/0 build...(ale je to nejtezsi na hrani takze......)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 17/03/2006 :  12:54:01  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
no beldor podla prispevkov na forach wow od hracov hrajucich na test serveri bude scattershot zdielat dimnish return s pascou.

cize ak strelis scattershot nasledne das fd-> polozis pascu a oponent sa do nej chyti tak uz sa aplikuje dimnish return lebo si strelil predtym scattershot.

podobne ak zacnes pascou a v boji urobis scatter/fd/pasca tak ta pasca uz bude mat dimnish return ako keby si ju polozil treti a nie druhykrat.

totiz davno davno kedysi mali huntri dimnish return na pasci, ktory bol zdielany zo scatershotom a blizz to zrejme len odkomentoval v zdrojaku tak to vyzera:-)

choť topiče
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 17/03/2006 :  13:39:34  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

no beldor podla prispevkov na forach wow od hracov hrajucich na test serveri bude scattershot zdielat dimnish return s pascou.

cize ak strelis scattershot nasledne das fd-> polozis pascu a oponent sa do nej chyti tak uz sa aplikuje dimnish return lebo si strelil predtym scattershot.

podobne ak zacnes pascou a v boji urobis scatter/fd/pasca tak ta pasca uz bude mat dimnish return ako keby si ju polozil treti a nie druhykrat.

totiz davno davno kedysi mali huntri dimnish return na pasci, ktory bol zdielany zo scatershotom a blizz to zrejme len odkomentoval v zdrojaku tak to vyzera:-)

to ze po pouziti SS jsou DP na pasti je mi naprosto ukradene.Hlavne aby to nebylo naopak.Ja bych pokladani pasti v boji zarazil uplne!

.....
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 17/03/2006 :  13:56:06  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
no podla toho co som cital je to sharovane takze je to jedno, dufam ze to blizzard nejak upravi, ja sa uz snazim pasce obmedzovat aby som to moc nepocitoval po patchi.

choť topiče
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/03/2006 :  16:45:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
stacilo by, kdyby na kladeni pasti dali treba 1sec casting time a chaintrapperi by meli smulu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 17/03/2006 :  16:56:37  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

stacilo by, kdyby na kladeni pasti dali treba 1sec casting time a chaintrapperi by meli smulu..

Jojo, elite chaintrapping kombo Amba + Brusinka...

p.s. měl jsem za to že past funguje stejně jako ostatní CC - po zamražení dalšího cíle to první pustí ale Brusinka mě vyvedla z omylu. Nepustí...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 17/03/2006 :  17:21:18  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
sem vcera sledoval duel rogue vs hunter ... hunter se sliknul do naha a ten rogue ho ani neskrab ... hunter ho drzel 10 minut v pastech ... a este u toho tancoval :)

Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 17/03/2006 :  17:35:25  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
2eagle: -)) ale duel neni to prave orechove.

choť topiče
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 19/03/2006 :  11:02:04  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:

sem vcera sledoval duel rogue vs hunter ... hunter se sliknul do naha a ten rogue ho ani neskrab ... hunter ho drzel 10 minut v pastech ... a este u toho tancoval :)

tak to byl urcite hodne zkusenej rogue pac nepotrebuje videt pasti, natoz je nicit :) nedejboze pouzit icy reflector jestli to je/byl engineer
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 19/03/2006 :  12:10:07  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grewen

quote:

tak to byl urcite hodne zkusenej rogue pac nepotrebuje videt pasti, natoz je nicit :) nedejboze pouzit icy reflector jestli to je/byl engineer

ten hunter byl fakt frajer.. i kdyz opsat si z webu makro a cheatovat s nim umi i cvicena opice..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 19/03/2006 :  12:55:34  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
na to aby tu pascu polozil nepotrebuje to makro vobec:-)))

totiz to makro ti po 1 stlaceni neurobi fd a pascu, musis to mackat viackrat, lebo po 1 stlaceni urobi len fd a az po druhom pascu. stejne elegantne to dokaze hunter polozit ked to klikne rucne;p

choť topiče
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 19/03/2006 :  20:10:47  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

na to aby tu pascu polozil nepotrebuje to makro vobec:-)))

totiz to makro ti po 1 stlaceni neurobi fd a pascu, musis to mackat viackrat, lebo po 1 stlaceni urobi len fd a az po druhom pascu. stejne elegantne to dokaze hunter polozit ked to klikne rucne;p

o to tady ale vubec nejde, ze ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 20/03/2006 :  00:37:10  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
nejde, podstatne je ze ta pasca bude mat dimnish return, takze sa uz roguovia snad nebudu vyhovarat

choť topiče
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 20/03/2006 :  08:26:27  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

nejde, podstatne je ze ta pasca bude mat dimnish return, takze sa uz roguovia snad nebudu vyhovarat

porad hunter za ty 2-3 vteriny dokaze odbehnout az nekam do <> :p

Trance addicted <3
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 20/03/2006 :  10:10:51  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

quote:

porad hunter za ty 2-3 vteriny dokaze odbehnout az nekam do <> :p

sakra, ja som to vedel

choť topiče
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 22/03/2006 :  09:07:12  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
ten hunter byl fakt frajer.. i kdyz opsat si z webu makro a cheatovat s nim umi i cvicena opice..

nerikam ze ten hunter nebyl frajer, rikam ze ten rogue byl lama :)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 22/03/2006 :  09:29:13  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nerikam ze ten hunter nebyl frajer, rikam ze ten rogue byl lama :)

on ty pasti poklda primo pod toho rogua takze ten vypad z jedny pasti a hned ho chytla druha

Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 23/03/2006 :  12:03:02  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
on ty pasti poklda primo pod toho rogua takze ten vypad z jedny pasti a hned ho chytla druha

jo to je jasny, to je v boji, jen nechapu ze mu predtim nedal zadny dmg. nebo to ten rogue slapnul do pasti kterou ten hunter polozil pred bojem? :))
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/03/2006 :  12:22:01  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo to je jasny, to je v boji, jen nechapu ze mu predtim nedal zadny dmg. nebo to ten rogue slapnul do pasti kterou ten hunter polozil pred bojem? :))

no oni zkouseli za jak dlouho se ten rogue z ty pasti dostane takze do ni popve vlez umyslne ... pak se z ni uz nedostal

Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 25/03/2006 :  02:53:52  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
no oni zkouseli za jak dlouho se ten rogue z ty pasti dostane takze do ni popve vlez umyslne ... pak se z ni uz nedostal

aha takze to bylo pvp vzdaleny jeste vic nez duel :)
btw co tim ten hunter chtel dokazat? nak mi to nedochazi
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/03/2006 :  10:12:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nedochazi ? me to je jasne od zacatku.. chtel si trochu pohonit maleho.. teda male (ego)..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 25/03/2006 :  12:38:36  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno ja nevim ja nemam ani v outdoor pvp problem dostat nekoho do pasti...:) jen to vetsinou nedelam protoze me to pripada trapne a vim ze ho zabiju i tak.:)...jinak pochybuju ze se ted da udrzet clovek 10min v pastech pokud hunter nema improved duration(nejspis ani pak ne,bo rezist).Na mem druidovi past nikdy nevydrzi dele nez 10sec..

.....
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 27/03/2006 :  00:31:54  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5
Mno ja nevim ja nemam ani v outdoor pvp problem dostat nekoho do pasti...:) jen to vetsinou nedelam protoze me to pripada trapne a vim ze ho zabiju i tak.:)...jinak pochybuju ze se ted da udrzet clovek 10min v pastech pokud hunter nema improved duration(nejspis ani pak ne,bo rezist).Na mem druidovi past nikdy nevydrzi dele nez 10sec..

jo jenze kdyz nekoho drzis 10 minut v pastech, tak ho tema mrazicima pastima nezabijes. proto sem nenasel smysl v tom nekoho takhle drzet :)
jestli nekoho drzel tak dlouho v pasti, tak musel mit talenty v imp. duration
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 27/03/2006 :  07:44:19  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jo jenze kdyz nekoho drzis 10 minut v pastech, tak ho tema mrazicima pastima nezabijes. proto sem nenasel smysl v tom nekoho takhle drzet :)
jestli nekoho drzel tak dlouho v pasti, tak musel mit talenty v imp. duration

nahodou to je docela prdel sem takhle asi minutu drzel nejakyho paladina pred MC, pak mi to prislo blby tak sme pod nej past uz nedal a on me pak zabil:), nejak nepochopil srandu:)

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/03/2006 :  08:37:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
#@&^$&*%*!&&^$&*^*)(*!$*_)*

potreti sem zabil demonku v ungoru a zas nemela hlavu devka
a to nemluvim o me neschopnosti ze me vzdycky evadne / zabije ten ve ws
wtb magor co za me ten q udela

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 27/03/2006 :  08:42:17  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

a nebyl si v grupe ? :p

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/03/2006 :  08:49:20  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

quote:
Originally posted by Pertha

a nebyl si v grupe ? :p

ne byl jsem solo byl jsem jedinej humanoid v dosahu tracku
btw mam dojem ze muze pomahat s questem oposite fakce protoze kdyz me u toho zabijeli vcera dva paladini tak demonka nedespawnula
v sobotu jsem na to psal ticket odpoved ze je to mozny ze si ji mam zabit znovu a predtim overit ze nejsem v raidu atd :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

chulanbetra
Junior Member

635 Posts

Posted - 27/03/2006 :  10:20:40  Show Profile  Send chulanbetra an ICQ Message Send chulanbetra a Private Message  Reply with Quote
1) ticket ti nepomoze blizzard sucks

2) to mas blbe, ona je pomerne easy:-) tak ze ti despawnuje no mas spatnu karmu.

3) isiel aj ten jej pet do boja? mne bugla tiez, ale inak, prisla sama bez peta. vtedy hlava padla.

4) ten q urob pekne sam, ja som si tiez vytrpel aj ked zo silithus demonom, tie boje su uplne namakane skoda ze toho nebolo viac. problem su jedine dementni alici, dementna horda a dementne bugy. a dost kempene spawny od inych huntrov.

mala rada:
-silithus demona si nechaj nakoniec, mozno niekomu sa zdal easy, kazdopadne je imho hard a zere vela goldov

-skus burning steppes demona, je to popri ws demonov jeden z tych kde nezalezi na equipe. je to trosku dlhsi suboj (tak 10 min)ale inak je to pre mna dost easy boss.

-ws demona skus transformovat juhozapadne u takej kopy kamenov odtial ho kituj na cestu a potom az do everlooku. vzdy ked nemas cd na arcane shot tak ho do neho strel nech neevadne (aby nestratil agro), pouzivaj rank 1 kvoli mane. kazde 4 sec strel do neho serpent sting aj ked ho uz na sebe ma, on sa stackuje, kedze blizz sucks tak nepouzivaj ten serpent sting z aq20 pouzi ten max co ta nauci trener. musis robit jump shoty a zo zapnutym cheetahom sa drzat nad 35y inak ti hodi tu cursu

choť topiče
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 27/03/2006 :  11:11:09  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

No Beldore, mě takhle Brusinka udržela v pastech dohromady asi dvě a půl minuty, než mě konečně ukotila. Pořád stejný pokládání pastí, pokaždé samozřejmě s shadowmeldem abych, kdyby se to breaklo dřív, nemohl intercept. To že jí to tak dlouho trvalo moc nechápu, asi se bavila tím jak jdu z pasti do pasti a nemůžu nic, těch 15 sekund jsem si ale vždycky odstál. Prakticky jediná moje šance v takovém fightu je dobrosrdečný damagin co jde tu kurvu přetáh... chci říct jde jí hrdinsky pomoct zabít zlého horďáka a pomůže jí tím, že mi dá buď consecration za 50-60 nebo mě mázne kladivem za 100, takže se konečně dostanu z pasti abych mohl interceptnout, ona mi dá scatter shot a ta dotka z consecration to breakne znovu - nebo mě praští znovu za 100 ;) Naštěstí je podobnejch damaginů hodně, a naštěstí jsou takoví skvělí spoluhráči že mě radši mlátí za 50-100 svým "holynoobstick of -231 int" než aby někoho léčili.

Edited by - Rakhen on 27/03/2006 11:38:46
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 27/03/2006 :  11:27:34  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jojo, takovy homodiny mam taky rad, dam seduce, utikam na max range, pribehne bublina prd ho ranu jako krava za 150 a uz mam intercept v zadech se spomalenim
nj, neni nad pomoc od ozarenich spolubojovniku
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000