Author |
Topic  |
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
| |
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 11:26:09
|
To cos napsal neni zadna novinka...ale bude to husty doufam ze tu p28 bude co nejdriv.
|
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 13:43:44
|
quote: Originally posted by Werrevlk
To cos napsal neni zadna novinka...ale bude to husty doufam ze tu p28 bude co nejdriv.
vim ze to neni novinka, bounty system slibuji uz dlouho, tady ale jsou konkrétní informace jak to asi bude makat... priznam se ze z toho co jsem precet moc chytry zatim nejsem. |
jůůz d fóós |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 14:25:30
|
je to zalozne na PvP
musis byt specfor,v boji te nekdo sejme, ty budes mit moznost na nej vypsat odmenu, ty odmeny se budou kumulovat
ja co by BH muzu na kohokoliv dat /bountycheck, to mi rekne, kolik ma ten clovek na sobe penez a ja na nej bud vlitnu,nebo se na to vyseru, pri uspesnem checknuti mam 1hod timer na /bountycheck kdyz ho sejmu, dostanu vsechny prachy co na nej byly vypsany a mrtvola je cista, kdyz sejme on me, mam 1hod timer nez na nej muzu znovu a prachy na BH mark zustavaji na zabiti cile mam 10min
mrtvy BH cil muze na sveho vraha vypsat odmenu, takze ve finale se budou vrazdit BH mezi sebou, me to moc stastne neprijde, protoze jsem vicemene odpurcem PvP |
Edited by - Almych on 15/03/2006 14:30:31 |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 16:50:18
|
quote: Originally posted by Almych
je to zalozne na PvP
musis byt specfor,v boji te nekdo sejme, ty budes mit moznost na nej vypsat odmenu, ty odmeny se budou kumulovat
ja co by BH muzu na kohokoliv dat /bountycheck, to mi rekne, kolik ma ten clovek na sobe penez a ja na nej bud vlitnu,nebo se na to vyseru, pri uspesnem checknuti mam 1hod timer na /bountycheck kdyz ho sejmu, dostanu vsechny prachy co na nej byly vypsany a mrtvola je cista, kdyz sejme on me, mam 1hod timer nez na nej muzu znovu a prachy na BH mark zustavaji na zabiti cile mam 10min
mrtvy BH cil muze na sveho vraha vypsat odmenu, takze ve finale se budou vrazdit BH mezi sebou, me to moc stastne neprijde, protoze jsem vicemene odpurcem PvP
diky za vyklad, me to prave taky moc vymakane neprijde.. vice by se mi libilo, kdybych i ja jako jedi mohl vzit na nekoho misi (treba na nekoho kdo me sejmul) a jit si ho ulovit, ale bohuzel to by bylo asi hodne v rozporu s SW predlohou :( Taky mi uniklo: ja se nejak dozvim ze uz ten dotycny zarval ? (asi tak ze mi ubudou penize a prijde mesič) 10min na zabiti cile.. no nevim, pamatuju i pulhodinove souboje. myslim ze je to nedomyslene, aby kdyz BH vyhraje, tak ten mrtvej napise na toho BH misi, to pak asi fakt dopadne jak pises.. ale ja myslim ze to bude jen na smrt v pvp kdyz se overtnes, podle me kdyz me zabije BH, tak ja na nej uz nebudu moci vypsat misi, tak by to bylo logicky.. |
jůůz d fóós |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 16:58:54
|
quote: Originally posted by Kravka
je to zalozne na PvP
mrtvy BH cil muze na sveho vraha vypsat odmenu, takze ve finale se budou vrazdit BH mezi sebou, me to moc stastne neprijde, protoze jsem vicemene odpurcem PvP
diky za vyklad, me to prave taky moc vymakane neprijde.. vice by se mi libilo, kdybych i ja jako jedi mohl vzit na nekoho misi (treba na nekoho kdo me sejmul) a jit si ho ulovit, ale bohuzel to by bylo asi hodne v rozporu s SW predlohou :( Taky mi uniklo: ja se nejak dozvim ze uz ten dotycny zarval ? (asi tak ze mi ubudou penize a prijde mesič) 10min na zabiti cile.. no nevim, pamatuju i pulhodinove souboje. myslim ze je to nedomyslene, aby kdyz BH vyhraje, tak ten mrtvej napise na toho BH misi, to pak asi fakt dopadne jak pises.. ale ja myslim ze to bude jen na smrt v pvp kdyz se overtnes, podle me kdyz me zabije BH, tak ja na nej uz nebudu moci vypsat misi, tak by to bylo logicky..
logicky pro nas, SOE na to nebude myslet .... a 30min souboje ... kde zijes? tohle je poNGE  |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 17:29:55
|
quote: Originally posted by Pavel1269 logicky pro nas, SOE na to nebude myslet .... a 30min souboje ... kde zijes? tohle je poNGE 
no ja mam zkusenost ze me 2 rangeri honili po theedu vic jak pul hodiny nez jsem zavolal Horacovi at se overtne a pomuze mi :) Osobne si s tim vubec nedelam hlavu. Co jsem ted hral pvp tak kdyz mi teklo do bot tak proti BH nasadim FR + block, pak to kombinuju a nema sanci (pokud jich neni vice) se slusnou rifli s stimpackama brnkačka.. |
jůůz d fóós |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 19:17:37
|
me to pride hloupy protoze do tejdne az mesice se nebude moc clovek hnout aniz by honekdo nezabil a furt na vas bude vypsana odmena vsichni budou BH a za chvili uz budou gangy sestaveny z bh a budou se kosit pres ulici (neberte to doslovne je to jen blbej priklad ) |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 15/03/2006 : 19:36:43
|
pisou to tam vyslovene ze pujde na BH vypsat misi? jestli jo tak je to pekna kokotina. to byl prece zakon ze BH proti BH nikdy jit nesmeli. |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 09:24:38
|
je to zalozne na PvP
diky za vyklad, me to prave taky moc vymakane neprijde.. vice by se mi libilo, kdybych i ja jako jedi mohl vzit na nekoho misi (treba na nekoho kdo me sejmul) a jit si ho ulovit, ale bohuzel to by bylo asi hodne v rozporu s SW predlohou :( Taky mi uniklo: ja se nejak dozvim ze uz ten dotycny zarval ? (asi tak ze mi ubudou penize a prijde mesič) 10min na zabiti cile.. no nevim, pamatuju i pulhodinove souboje. myslim ze je to nedomyslene, aby kdyz BH vyhraje, tak ten mrtvej napise na toho BH misi, to pak asi fakt dopadne jak pises.. ale ja myslim ze to bude jen na smrt v pvp kdyz se overtnes, podle me kdyz me zabije BH, tak ja na nej uz nebudu moci vypsat misi, tak by to bylo logicky..
nepochopil si zaklad, mise nejsou z terminalu, budu stat ve meste, targetnu kohokoliv, dam /bountycheck, pokud na nej nekdo prachy vypsal da mi to na vyber jestli do nej du nebo ne, at si vyberu cokoliv mam 1hod timer
takze pokud clovek nehraje PvP, nikdy nebude mit problem s BH navic, kdyz te BH sejme, dostane prachy, ty se naclonujes a zivot jde dal = domluvim se s Akohem, bude vrazdit lidi, az na nej bude dost penez, tak ho sejmu a prachy dame napul, totalni zhovadilost |
Edited by - Almych on 16/03/2006 09:33:11 |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 09:28:15
|
quote: Originally posted by Pavel1269 logicky pro nas, SOE na to nebude myslet .... a 30min souboje ... kde zijes? tohle je poNGE 
no ja mam zkusenost ze me 2 rangeri honili po theedu vic jak pul hodiny nez jsem zavolal Horacovi at se overtne a pomuze mi :) Osobne si s tim vubec nedelam hlavu. Co jsem ted hral pvp tak kdyz mi teklo do bot tak proti BH nasadim FR + block, pak to kombinuju a nema sanci (pokud jich neni vice) se slusnou rifli s stimpackama brnkačka..
je nesmysl co by BH proti jedimu pouzit ranged zbran, hodim na tebe razor net, capnu do ruky uber mec z questu a si v prdeli i s drevakama, protoze delam vetsi dmg nez ty s LS |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 10:45:22
|
no ja mam zkusenost ze me 2 rangeri honili po theedu vic jak pul hodiny nez jsem zavolal Horacovi at se overtne a pomuze mi :) Osobne si s tim vubec nedelam hlavu. Co jsem ted hral pvp tak kdyz mi teklo do bot tak proti BH nasadim FR + block, pak to kombinuju a nema sanci (pokud jich neni vice) se slusnou rifli s stimpackama brnkačka..
je nesmysl co by BH proti jedimu pouzit ranged zbran, hodim na tebe razor net, capnu do ruky uber mec z questu a si v prdeli i s drevakama, protoze delam vetsi dmg nez ty s LS
ja jsem asi zatim narazil jen na nubiky BH co po me opravdu jen strileli. To co tady pises je zajimave, byl bych moc rad kdybychom se ve hre sesli a vyzkouseli to, podobnou zkusenost zatim nemam.. ja to myslel spise tak, že jedi ma frun a muze prakticky kdykoliv utyct, nerikam ze vzdy vyhraje.. myslim ze az to bude live tak nepude ani tak o to vyhrat ale spise nezarvat jao tomu bylo pre NGE/CU a na to je frun. btw nechteli devove aby byly ranged zbrane zase na vysluni ? |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 16/03/2006 10:53:24 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 13:44:04
|
bylo by dobry kdyby jsi nekdy zkusil PVP a ne si hral s noumamam kteri nevedi co a jak.... zkus nekdy reagovat na tely ve hre ale jinak  |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 14:51:07
|
quote: Originally posted by riddle
bylo by dobry kdyby jsi nekdy zkusil PVP a ne si hral s noumamam kteri nevedi co a jak.... zkus nekdy reagovat na tely ve hre ale jinak 
ja jsem overt skoro kazdej den, tebe vidim online velmi zridka, jednou za pul roku mi napises at du na pvp jako pred par dny, a ja zrovna craftim, slusne ti hned odpovim ze nemam ted cas, tak se uklidni laskave... a neber to osobně ale pvp s noumama jsem zazil zatim jen s lidma z BoH (az na vyjimky) ale jinak  |
jůůz d fóós |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 16/03/2006 : 23:32:00
|
tady je to zas plné chytraku. Eště ste zapoměli napsat, že ta hra stoji za hovno, rozhodně ne za 15 babek mesicne   |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 02:45:01
|
To jsem zodna chtel napsat kdyz si to tu tak procitam, ale dobre nenapisu to:]Ono taky v swg se o zadnym pvp neda skoro mluvit:]teda nevim jak je to ted a rekl bych ze po kyksech co soe predvedlo to nemuze bejt najednou o nekolikset procent lepsi. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 04:05:08
|
Speh - predstav si ze je to lepsi, pac je to konecne vyvazene. |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 08:25:58
|
quote: Originally posted by Jorssk
Speh - predstav si ze je to lepsi, pac je to konecne vyvazene.
Vyvazene to celkem je protoze maj vsichni skoro stejny zbrane.. A taky commando s lava canonem je over-powered, tomu by meli trochu ubrat.imo se da pvp hrat kdyz pominu ze furt kvanta veci nefunguje.. co mi vadi tak ze je to o grupach.. jedine v cem vidim budoucnost je pouzivani buffu z kostky, ale ty suroviny ktery stoji za neco jsou zase tak rare, ze pomalu ztracim chut je shanet.. |
jůůz d fóós |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 09:48:43
|
tedka po sobe kazdy den jsem v Theedu s OBS a IHC na PVP.... Vcera jsem v PVP dal 2 jedi najednou... uplne v pohode a jak jsem toho dokazal?
tajne a slozite jen na ventriu |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 15:11:12
|
tedka po sobe kazdy den jsem v Theedu s OBS a IHC na PVP.... Vcera jsem v PVP dal 2 jedi najednou... uplne v pohode a jak jsem toho dokazal?
tajne a slozite jen na ventriu
vzal sis lava kanon s area dmg a hustil sis to do nich nez padli? (coz po NGE neni problem vzhledem k tomu ze jedi je na picu class) |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 15:30:30
|
Tak jestli je to vyvazene bych i nekdy zkusil zase, ale pokud je to vyvazene tim ze jsou v podstate vsichni stejny bez nejake velke ruznorodosti tak je to celkem o <> |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 17:32:39
|
quote: Originally posted by Kravka pvp s noumama jsem zazil zatim jen s lidma z BoH (az na vyjimky) ale jinak 
To zase bacha, muzu rict, ze kluci z BoH jsou jak dobry v PvP tak dobry v PvE. Ba co vic, guilda BoH a jeji clenove maji velmi dobre jmeno (treba v IHC nebo OBS, pro ty kteri to hrajou a vedi kdo je kdo) a jsou platnymi cleny imperialni aliance. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 17:34:36
|
quote: Originally posted by Olusriel
tady je to zas plné chytraku. Eště ste zapoměli napsat, že ta hra stoji za hovno, rozhodně ne za 15 babek mesicne  
a tak tu nesmis chybet vid ? Imho (!) soucasna hra stoji za tech nekolik babek vic nez kdy stala (snad jen na 2 prvni mesice ale to bylo o novosti a neokoukanosti)
quote: Originally posted by Carmax
tajne a slozite jen na ventriu
vzal sis lava kanon s area dmg a hustil sis to do nich nez padli? (coz po NGE neni problem vzhledem k tomu ze jedi je na picu class)
Pokud byli tak hloupi, ze je timto sejmul v uzavrenem prostoru tak je to v poradku (Commando a uzavreny prostor je jeho parketa). Pokud to bylo v otevrenem prostoru, tak ti jediove byli nejaci noobove. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
Edited by - Sagger on 17/03/2006 17:36:50 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 18:04:37
|
[15 x 23(cca kurz) x 12(za rok)] - nepočítám VAT nebo dph, jak kdo chcete. platit 4140Kč ročně za tuhle hru? ..... 
|
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 22:38:55
|
[15 x 23(cca kurz) x 12(za rok)] - nepočítám VAT nebo dph, jak kdo chcete. platit 4140Kč ročně za tuhle hru? ..... 
tak to nehraj, te nikdo nenuti |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 17/03/2006 : 23:55:08
|
jsou urcite speciality ktere plati jak na mele tak i na Jedi a pokud nejsi hloupej a dokazes odhadnout protivnika tak jej das...
jinak Elore dost me potesilo ze si nas uz tak nejak pamatuji jako guildu BOH a vedi ze se da na nas vzdy spolehnout |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 18/03/2006 : 00:43:43
|
tak to nehraj, te nikdo nenuti
taky ze nebudu.. platit za takovej ...  |
|
Edited by - Olusriel on 18/03/2006 00:59:52 |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 18/03/2006 : 11:47:38
|
4k ... to je dlouhá saténová noční košile i s župánkem...
Mohli by v 28ce přidat zase nějaké nové oblečení, nemám co na sebe :(( |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 20/03/2006 : 00:24:08
|
co to je za zhovadilost? to CSR to evidentne nikdy nehral, jenom si precetl nejakej manual to je hnus Kelisova |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 20/03/2006 : 08:59:11
|
co to je za zhovadilost? to CSR to evidentne nikdy nehral, jenom si precetl nejakej manual to je hnus Kelisova
Jo a i ten manual videl z jedoucího vlaku. |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 20/03/2006 : 12:10:32
|
No je to blbost nevetsi, nemam slov :) |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 20/03/2006 : 14:05:08
|
jeste ze nehraju, jinak bych byl exploiter .... a co kdyz ja po nekom strilim, schovam se za strom, vystrelim po nem, ale bude za stromem, to je on exloiter? ... za chvili to bude/je: kdyz nekdo najde bug, tak dostane ban, za to ze ho nasel a ze se to nesmi  |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 20/03/2006 : 15:29:05
|
to je snad joke  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 02:01:49
|
to je snad joke 
jj imho joke.. takovi imbecilove nemuzou byt snad ani v SOE..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 10:29:12
|
quote: Originally posted by JerzeeG
to je snad joke 
jj imho joke.. takovi imbecilove nemuzou byt snad ani v SOE.. 
CU, NGE ... fakt nemůžou?  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 10:51:22
|
quote: Originally posted by SNowie
to je snad joke 
jj imho joke.. takovi imbecilove nemuzou byt snad ani v SOE.. 
CU, NGE ... fakt nemůžou? 
jenze tohle je uplne jina rovina imbecility.. neco jako ta nemka, co najela spatne na dalnici a jela v protismeru a volala na policii, ze cim dal vice lidi jezdi v protismeru.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 10:56:04
|
jenze tohle je uplne jina rovina imbecility.. neco jako ta nemka, co najela spatne na dalnici a jela v protismeru a volala na policii, ze cim dal vice lidi jezdi v protismeru..
mozna v ramci snizovani nakladu najimaji mene kvalifikovanou pracovni silu  |
|
Edited by - Olusriel on 21/03/2006 10:56:41 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 11:35:04
|
jenze tohle je uplne jina rovina imbecility.. neco jako ta nemka, co najela spatne na dalnici a jela v protismeru a volala na policii, ze cim dal vice lidi jezdi v protismeru..
mozna v ramci snizovani nakladu najimaji mene kvalifikovanou pracovni silu 
pravda, takovej bezdomovec jim za flašku bude dělat cokoliv ... i csr |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 12:33:35
|
REPEATING QUESTS IN AN EXPLOIT. Publish 27.7 Update Notes, March 21st
On Tuesday, March 21st at 4:00 AM PDT all U.S. and European galaxies will be taken down for server maintenance and a live update.
When the update is complete, all galaxies will be live but unavailable while we complete the final testing. All galaxies will be made available after that time.
4:00 AM PST (Los Angeles) / 6:00 AM CST (Austin) / 7:00 AM EST (New York) / 12:00 AM GMT (London) / 9:00 PM JST (Tokyo)
Always remember to check the Announcement Forum for the latest information.
Combat
Heavy Weapons: Improved Heavy Weapon reticles when standing in various interior locations (inside a building and aiming outside the building, across rooms etc). Mounts
Fixed an issue that would allow players to call an infinite number of mounts. Quests
Death Watch Bunker loot chests will provide one loot item at a time. Legacy Quests: Find the Missing Shipment: This quest can no longer be improperly abandoned. Rage of the Wookiees: Task Force Bravo: The experience points and credit rewards have been reduced for the Colonel Gurnst side quest to discourage exploiting. Rage of the Wookiees: Quelling the Varactyl: The experience points for this quest have been reduced to discourage exploiting. Space
Master Pilots can surrender their pilot profession to pursue Ace Pilot status. <--this doesn't make much sense either lol. User Interface
Armor pieces should now all reflect the correct species requirements under Required Species.
|
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 21/03/2006 12:35:19 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 12:35:59
|
zajimave,aletomoc neresi s nynejsim uber povolanim Comandem... |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 14:33:28
|
zajimave,aletomoc neresi s nynejsim uber povolanim Comandem...
ja to sem dal spise kvuli tem exploitum.. nevim proc to radeji neopravi tak aby nebyly repeatable... jak maj pak lidi grindit kdyz nejsou novy questy a maj vsechno hotovo z pre nge. |
jůůz d fóós |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 16:35:40
|
tak se mi zda, ze SOE objevilo nove slovo (exploit ) a ted ho musi vsude cpat, ponevadz se jim zalibilo  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 17:02:26
|
tak se mi zda, ze SOE objevilo nove slovo (exploit ) a ted ho musi vsude cpat, ponevadz se jim zalibilo 
za chvili bude exploit kdyz se v souboji zahealujes, nebo kdyz sednes na swoopa a odjedes.. |
jůůz d fóós |
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 20:06:31
|
tak se mi zda, ze SOE objevilo nove slovo (exploit ) a ted ho musi vsude cpat, ponevadz se jim zalibilo 
za chvili bude exploit kdyz se v souboji zahealujes, nebo kdyz sednes na swoopa a odjedes..
to už exploit je, nesmíš utíkat z boje jinak jsi sploiter
|
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 10:17:23
|
za chvili bude exploit kdyz se v souboji zahealujes, nebo kdyz sednes na swoopa a odjedes..
co ? za chvili bude exploit, kdyz v souboji zahajlujes ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 16:41:37
|
co ? za chvili bude exploit, kdyz v souboji zahajlujes ?
mozna to uz je, oac prodluzujes souboj, jen se CSR RADSI jeset nikdo nezeptal ... |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
hlubik
Starting Member
58 Posts |
|