Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Pve servry
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

maser
Starting Member

26 Posts

Posted - 20/03/2006 :  19:29:15  Show Profile Send maser a Private Message  Reply with Quote
pls na jakych pve servrech jsou cze gildy?
dik za info
edit:pls uvedte kdyztak stranu horde ci alliance

Edited by - maser on 20/03/2006 19:54:08

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 20/03/2006 :  19:50:20  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Server Kul Tiras, guilda The Saints!
Guildenstern-pala-43
ALLIANCE

Edited by - Tenebrae on 20/03/2006 19:55:25
Go to Top of Page

Tar
Starting Member

9 Posts

Posted - 20/03/2006 :  20:06:10  Show Profile Send Tar a Private Message  Reply with Quote
Thunderhorn - nejvetsi ceska komunita na PVE servru.
Go to Top of Page

maser
Starting Member

26 Posts

Posted - 20/03/2006 :  20:10:05  Show Profile Send maser a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tar

Thunderhorn - nejvetsi ceska komunita na PVE servru.

jenze u toho servru pisou full :( a navic tam je kazdej na 60-tce tak ze jako novacek mno nevim nez se tam dostanu :( tak budu porad chodit sam
a navic tam uz je kazdeho povolani az az tak pak do end game instanci se clovek jen tak nedostane
horde/alliance?

Edited by - maser on 20/03/2006 20:10:44
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 20/03/2006 :  23:54:28  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maser
horde/alliance?

Horda - Chrocht
Aliance - Czech Alliance (GO GO GO ! ) a Beyond Belief nebo tak nějak.

Oprafte mě esli se pletu.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 21/03/2006 :  01:43:58  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
di normalne na drakthul.Sice ma napsano pvp, ale zadny pvp jse tam v podstate neporvozuje a vsechno je zavreny v imba bg:]vsechny guildy v podstate jedou pve a na pvp kaslou.takze pokud chces slusnou ceskou komunitu a slusny pve uplne s klidem di na drakthul.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  08:11:58  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
blizzard a jeho pvp servery :X ty BG to tak nehorazne posrali :X

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/03/2006 :  09:12:47  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

Fakt? On ti nekdo brani provozovat open PvP? A v cem bylo to drivejsi PvP lepsi?

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/03/2006 :  09:20:23  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ja mam BG rad ale kdyz je 150 hordaku ktery to pvp chtej zavrenejch v BG tak uz je venku najdu tezko ... tam zustali jen ty co farmi a to pak neni pvp

ale i tak se da delat outdoor dobre

zacalo to tak ze jednoho alika kempili 4 hordaci no tak jsem vzali guildu a prijeli mu na pomoc ... 3 :) a tak prislo 7 dalsich hordaku ... pribyl jeden alik a slo se umirat jinam ... nakonec to skoncilo 5 vs 30 :) (slozeni aly 45-55 horda 30-60) no ale ten nepritel se venku sehant da :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL

Edited by - Eagle on 21/03/2006 12:54:49
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/03/2006 :  09:43:33  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čím to že si na "absenci" outdoor pvp stěžují nejčastěji roguové? Jo aha...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:02:18  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Čím to že si na "absenci" outdoor pvp stěžují nejčastěji roguové? Jo aha...

rogueove si stezuji ? neni mozne.. vemte si priklad z naseho dlouholeteho vzoru:
takovy statecny rusky clovek, plouzici se treba pul hodiny neviden ve stealthu v AV, jen aby vyckal sve chvile, kdy nejaky clothak svaci, zabil jo jednou ranou a rychle zase zmizel..
anebo takovy slashnoir, toho ve WSG nevidis treba 5 minut, zjevuje se zasadne jen kdyz ma clovek cca 20% HP..

ale jednu vec podelali a to je dishonor za civiliany, clovek potom ma strach pripojit se do raidu..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 21/03/2006 11:04:00
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:08:46  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

Fakt? On ti nekdo brani provozovat open PvP? A v cem bylo to drivejsi PvP lepsi?

skoro zadna outdoor aktivita ? a ambushnuti lowlevela na 30% kdyz mlati moba neni fun, blizzard zabil outdoor PvP

viz. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=384744&p=1&tmp=1#post384744

nejak nevidim samy roguy ale i warriory, priesty a tunu dalsich, tahle poznamka byla trapna

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:13:25  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

skoro zadna outdoor aktivita ? a ambushnuti lowlevela na 30% kdyz mlati moba neni fun, blizzard zabil outdoor PvP

viz. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-pvp&t=384744&p=1&tmp=1#post384744

nejak nevidim samy roguy ale i warriory, priesty a tunu dalsich, tahle poznamka byla trapna

Ja teda nevim, ale ja kdyz sem venku, tak potkavam celkem dost lidi na levelu 60. Ale porad si mi nerekl v cem bylo to "drivejsi" PvP lepsi, nez to dnesni.

Tragedy
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:16:18  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja teda nevim, ale ja kdyz sem venku, tak potkavam celkem dost lidi na levelu 60. Ale porad si mi nerekl v cem bylo to "drivejsi" PvP lepsi, nez to dnesni.

lidi nebyli furt v BG, venku jich bylo daleko vic

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:21:12  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Tahle poznámka možná byla trapná, nicméně nanejvýš realistická. Nemám nic proti outdoor pvp, vadí mi jen světem korzující stealtheři čekající až někdo kdo grindí bude mít na sobě moba a málo HP aby ho pak buď zabili, nebo jen ustunovali aby dorážku dal mob - vpodstatě s nulovým rizikem smrti protože na nikoho s full hp bez moba nezaútočí.

Slashnoir je typický příklad, akorát jeho potkávám jen v BG - narozdíl od stealtherů pravidelně procházejících a "čistících" STV. Možná by sis mohl zkusit zahrát trošku alta nonrogue, ono po páté smrti během hodiny od xtého stealthera i když měníš spoty na to člověk získá tak nějak jiný pohled. Imo outdoor pvp = ještě víc těchhle zmrdů.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:32:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Porad nechapu... v CEM to bylo lepsi PvP? Podle me si tu minulost nejak idealizujes... co si pamatuju ja, tak se jen zergovalo u TM a stealthkillovalo v Gadgetzanu + sem tam nejaky kill pri questu.

Me tohle PvP omrzelo asi behem dvou tydnu.

Osobne mi prijde PvP dnes naprosto stejne, jen ma clovek vic moznosti.

Tragedy
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:36:26  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Porad nechapu... v CEM to bylo lepsi PvP? Podle me si tu minulost nejak idealizujes... co si pamatuju ja, tak se jen zergovalo u TM a stealthkillovalo v Gadgetzanu + sem tam nejaky kill pri questu.

Me tohle PvP omrzelo asi behem dvou tydnu.

Osobne mi prijde PvP dnes naprosto stejne, jen ma clovek vic moznosti.

mozna castecne jo, ale zaroven mi prijde naprosto uchylny abych na PvP serveru prochazel prazdnym svetem ve kterym jsou jen lvl 59- a zbytek narvanej v BG

ad to co pise rakhen .. znovu rikam, ja neutocim na lidi na 30% ( pokud jich neni vic )
ale jestli ti zrovna toto vadi, tak reroll PvE

muzes mi rict jakej je teda vlastne rozdil mezi PvE a PvP ? proc vlastne jsou tu dva ruzny druhy serveru ? :) ja totalne prestavam videt rozdily
( jinak mam alta priesta okolo 40+ lvl, roguu se nebojim, kdyz me sejme na 30% ? tak at si to uzije kdyz ho to bavi, je to koneckoncu pvp server, ale ze zkusenosti spousta z nich to pak nevydrzi a napadne me na 100%, mno pak se vesmes situace otoci :p vesmes )

Edited by - Mefisto on 21/03/2006 11:40:03
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:49:06  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
mozna castecne jo, ale zaroven mi prijde naprosto uchylny abych na PvP serveru prochazel prazdnym svetem ve kterym jsou jen lvl 59- a zbytek narvanej v BG

No jak to vidim ja... bez BG by to bylo jeste horsi, protoze v BG ma clovek aspon nejaky cil. Ale jaky cil mas v outdoor PvP? Zadny... neni loot, neni zadny postih, neni o co bojovat. Takove PvP me nebavi... umru 1000x a co? Vubec nic se nedeje... zabiju 500 lidi a co? Nema to proste zadny smysl...

Jinak jak myslis, ze by to vypadalo, kdyby nebyly BG? (krom toho si vzpominam, jak byli vsichni z BG uplne vydreny, jak je to super vec) Vsichni by byli nalezli v isntancich... nebo je tu snad nekdo na 60, koho by jeste bavilo plnit questy? A i kdyby... zas tolik questu neni.

A i kdyz si predstavim, ze by teda byli vsichni venku a jelo by se "nejake" PvP... v cem by spocivala jeho zabava?

Tragedy
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:51:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
zabit 500 lidi outdoor solo .... nejlip najednou to by bylo honoru :)

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/03/2006 :  11:58:13  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No jak to vidim ja... bez BG by to bylo jeste horsi, protoze v BG ma clovek aspon nejaky cil. Ale jaky cil mas v outdoor PvP? Zadny... neni loot, neni zadny postih, neni o co bojovat. Takove PvP me nebavi... umru 1000x a co? Vubec nic se nedeje... zabiju 500 lidi a co? Nema to proste zadny smysl...

Jinak jak myslis, ze by to vypadalo, kdyby nebyly BG? (krom toho si vzpominam, jak byli vsichni z BG uplne vydreny, jak je to super vec) Vsichni by byli nalezli v isntancich... nebo je tu snad nekdo na 60, koho by jeste bavilo plnit questy? A i kdyby... zas tolik questu neni.

A i kdyz si predstavim, ze by teda byli vsichni venku a jelo by se "nejake" PvP... v cem by spocivala jeho zabava?

Sak to je prave ono, misto 3 BG blizz moh dat jenom dva (AB se stejne na DT uz ani nehraje - velka skoda!) a dat i nejaky odmeni pri outdoor pvp a ne vse narvat do bg. Jinak, vem si ze v BG je dobre jenom kvuli itemum za reputaci nebo bonusum ktere dostavas za vyhrane hry. Kdyby existovalo neco co by lidi dostavaly pri normal pvp, tak je to mnohem ale mnohem atraktivnejsi.

Osobne mam rad pvp s nejsitotou, kdyz jedes po svete hledas obeti a potkas dobreho pvp hrace tak umres a donuti te to bojovat a dat maximum - v BG muzes vzdy leavnout a bojovat protiv lidme u kterych dopredu vis ze vyhrajes. Nemam rad servirovane pvp kde vlezes a zabijis tupe lidi ktery se porad dokola ressuju jen kvuli bonusu a tak 18 hodin dene.

Jasne, TED outdoor pvp nema smysl ale to je imho chyba, a vo tom meph mluvi.

Rakhen> No to je pravda ze rougove te killuju na spawnrech ale imho je to sila rogua a ma to tak bejt ... ktery rogue te da 1 vs 1 kdyz mas first hit jako crit warr? Otpoved - jen ten co ma full t2 a max zbrane, ale i tak je to 50:50 ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 21/03/2006 11:59:23
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:02:37  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

ja mam BG rad ale kdyz je 150 hordaku ktery to pvp chtej zavrenejch v BG tak uz je venku najdu tezko ... tam zustali jen ty co farmi a to pak neni pvp

zacalo to tak ze jednoho alika kempili 4 hordaci no a tak prislo 7 dalsich hordaku ... pribyl jeden alik a slo se umirat jinam ... nakonec to skoncilo 5 vs 30 :) (slozeni aly 45-55 horda 30-60) no ale ten nepritel se venku sehant da :)

Zajímavé, já přesně stejné zkušenosti, jenže s opačným rozložením sil
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:02:52  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Sak to je prave ono, misto 3 BG blizz moh dat jenom dva (AB se stejne na DT uz ani nehraje - velka skoda!) a dat i nejaky odmeni pri outdoor pvp a ne vse narvat do bg. Jinak, vem si ze v BG je dobre jenom kvuli itemum za reputaci nebo bonusum ktere dostavas za vyhrane hry. Kdyby existovalo neco co by lidi dostavaly pri normal pvp, tak je to mnohem ale mnohem atraktivnejsi.

Osobne mam rad pvp s nejsitotou, kdyz jedes po svete hledas obeti a potkas dobreho pvp hrace tak umres a donuti te to bojovat a dat maximum - v BG muzes vzdy leavnout a bojovat protiv lidme u kterych dopredu vis ze vyhrajes. Nemam rad servirovane pvp kde vlezes a zabijis tupe lidi ktery se porad dokola ressuju jen kvuli bonusu a tak 18 hodin dene.

Jasne, TED outdoor pvp nema smysl ale to je imho chyba, a vo tom meph mluvi.

S nastavenim hry jako je u WoW proste nikdy nebude nijak extra zabavne a napinave PvP ala UO... proste pokud o nic pri smrti neprichazis, tak to postrada ten adrenalin.

Jinak si dobre poznamenal, ze BG se skoro nehrajou (ne jen AB)... vecer jede 1xAV (80 lidi) + 2-3 WSG (60 lidi), tak mi porad netvrdte, ze BG zabiji outdoor PvP , kdyz tam skoro nikdo stejne neni.

Tragedy
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:02:52  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
kdyz to vezmu z pohledu honor systemu

kdyby nebyli BG a instancovane PvP

pvperi co by chteli pvp equip by museli vyhledavat ostatni hrace podobneho ranku, ktery maji zajem o PvP ... proc ? vic CP

casem by se urcite vytvorili pvp grupy a world pvp by bylo na svete, je ale samozrejmy ze by to chtelo podporu od blizzardu a castecnej revamp honor systemu

ale pro me je to zkratka daleko pritazlivejsi varianta nez 24/7 grind v BG a v podstate jakejkoliv fight v BG

koukni se na to jak BG vypadaj, slozi se zdechliny team, vent + epic equip a zadnej random team si ani neusere, je za to daleko vic honoru nez za 30ti minutovou epic battle s genjurovcema ( uprimne, fighty s nima sem si kdysi uzival asi nejvic ze vsech BG ) ... proste je tu neco shnilyho a neni to jen koncept BG ale i koncept honor systemu, nevim, chapu ze nekoho treba AV bavi ale pro me to bylo peklo a hruza ( ani tu reputaci sem nedodelal )

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:05:33  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyz to vezmu z pohledu honor systemu

kdyby nebyli BG a instancovane PvP

pvperi co by chteli pvp equip by museli vyhledavat ostatni hrace podobneho ranku, ktery maji zajem o PvP ... proc ? vic CP

casem by se urcite vytvorili pvp grupy a world pvp by bylo na svete, je ale samozrejmy ze by to chtelo podporu od blizzardu a castecnej revamp honor systemu

V cem by to bylo jine od BG, krom toho, ze by si stravil spoustu casu nudnym jezdenim po krajine a ze by tam narozdil od BG krom honoru nebyl zadny cil...
Proste jak je WoW nastaveny, tak podle me neni mozny, aby bylo outdoor PvP zabavny (viz. muj post vyse)

Tragedy
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:06:47  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
to je o 150 PvPeru min, tyhle lidi, kdyby nebyli v BG by treba delali to world PvP kdyby BG nebylo, a jestli myslis ze 150 lidi hrajicich PvP vecer je malo a ze to nnei poznat tak ja si to nemyslim

to ze se malo hrajou BG je zkratka tim ze lidi uz to ani zdaleka tolik nebavi, take diky konceptu ktery blizz vymyslel

Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:09:37  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
V cem by to bylo jine od BG, krom toho, ze by si stravil spoustu casu nudnym jezdenim po krajine a ze by tam narozdil od BG krom honoru nebyl zadny cil...
Proste jak je WoW nastaveny, tak podle me neni mozny, aby bylo outdoor PvP zabavny (viz. muj post vyse)

sel bys hlavne po lidech ktery maj vyssi ranky a ktery PvP zajima, nebylo by nejvic honoru za 10 minutovy AB a WSG s noobama

edit : jo jinak diky, zrovna sem si rikal ze bych na ty 1000 mel zacit pracovat :)

Edited by - Mefisto on 21/03/2006 12:10:22
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:10:54  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Tragedy> ale nemusis prijit o equip abys o neco prisel :) Treba dobry system je ze na kazdem dni se budu pocitat pocet killu a smrti a pokud mas vic smrti nez killu tak dostanes minus body z ranku (ne o moc), coz proste povede k tomu ze pokud 10 umres pri nejakem zergu tak pudes jinam vyhledat samotne lidi na kill. Tohel psali jako navrh blizzardu na fore, ale neuspelo to, pac ma to i svoje minusy ... ale nejaky takovej system se vychitat muze. Odmeni za exalted repku s neutralni frakci kde body dostavas zabijenim aliku/hordy a lootovanim (ala AV) pri outdoor pvp? Moznosti je hodne, ale ja chapu ze je nejslepsi udelat dalsi Bg (Azshara Crater) a vysrat se na nejake ladeni ... proste das lidem dalsi set epix za bg repku a kazdej to bude rvat jako o zivot :)

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:12:38  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sel bys hlavne po lidech ktery maj vyssi ranky a ktery PvP zajima, nebylo by nejvic honoru za 10 minutovy AB a WSG s noobama

Ale co je na tom zabavneho? Vzdyt je to porad to samy jako v tech BG. Jen proto, ze mas jinou mapu se to nejak meni? Ja osobne honor system nepovazuju za naprosto zadnou motivaci.
Dokud proste nebude smrt nic znamenat a dokud za zabiti nebudou poradny odmeny, tak to porad bude o hovne, at si zavrenej v BG nebo jezdis po krajince.

Tragedy
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  12:17:41  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ale co je na tom zabavneho? Vzdyt je to porad to samy jako v tech BG. Jen proto, ze mas jinou mapu se to nejak meni? Ja osobne honor system nepovazuju za naprosto zadnou motivaci.
Dokud proste nebude smrt nic znamenat a dokud za zabiti nebudou poradny odmeny, tak to porad bude o hovne, at si zavrenej v BG nebo jezdis po krajince.

to uz je zase trochu o necem jinym, to ze ve wow neni za smrt postih je imo chyba kterou ale tezko zmenim, ale stale me world pvp bavi vic nez AV ( priznavam ze AB je genialni )

edit : jinak naprosto souhlasim s tim pise colldor a chapu i blizzard

pro ne je tohle daleko snazsi a zaroven min rizikovy, do BG nemusis chodit kdyz nechces, nebudou jim lidi cancelovat acc kdyz je nekdo bude kempovat a pojizdet, a ja osobne vidim zasadni problem v tom ze pro blizzard je pve a pvp server naprosto totez

koukni na pomer pvp/pve serveru ... wow ma moc moc pvp serveru na ktery chodi spousta lidi co chce jet vyhradne pve, blizz pak musi nastavovat pvp i podle nich

ale jak rikam, je to jen muj nazor, tezko muzu nekoho presvedcovat ze se mi zkratka world pvp libi vic :)

fuj ..dlouhej edit

Edited by - Mefisto on 21/03/2006 12:21:52
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/03/2006 :  14:39:08  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Blizzard uvádí, že v jejich budoucích plánech je greater focus for outdoor PvP.

Osobně považuju BG za největší zlo ve hře.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/03/2006 :  15:20:05  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Ja stale verim, ze Blizz jednou releasne server bez BG a s free for all pvp (nejlepe tak, ze muzes killovat i hrace ve sve grupe a gilde).

Postihem za pvp smrt by mohl byt bud full loot nebo drop tech nejdrazsich itemu.

Blizzard ma hracskou zakladnu tak velkou, ze by mohl podobny server existovat alespon dva roky s celkem fajnovou populaci.

Edited by - VT on 21/03/2006 15:24:11
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/03/2006 :  15:20:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
v soucasny chvili povazuju BG za velice dobrou vec
pokud me nekdo zabiji pri levelovani, nasere me to, protoze to je "time waste" a opravdu uz mi po roce hrani wow nejde o zabavu z questu, ale o to dostat se na 60' ASAP
pokud ja nekoho potkam venku, vetsinou ho necham bejt, jelikoz seskocit z kone a zabit ho na dve rany, je pro me opet ztrata casu a nuda
PvE je nuda sama o sobe, tam neni co resit, nascriptovany bossove s nulovou inteligenci, kazdejch 30sec hodej jedno kouzlo - ctraid rekne jaky a kdy - kazdejch 30% hodi druhy kouzlo - opet ctraid rekne jaky a kdy - a takhle to je porad a je jedno jestli se to jmenuje Deadmines nebo BWL nebo AQ
na stranu druhou - neni ve hre nic lepsiho nez kdyz se dva dobry teamy sejdou v battle groundech (AB/WSG) a zmerej svy sily, hra muze trvat klidne hodinu, profit z toho neni zadnej, pomer honor/cas je nulovej, ale zabava...zabava je u toho naramna...

toz ale kazdej hraje wow pro to svoje a tohle je jen moje uchylka, nekdo to zas vidi opacne

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/03/2006 :  15:21:26  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Ja stale verim, ze Blizz jednou releasne server bez BG a s free for all pvp (nejlepe tak, ze muzes killovat i hrace ve sve grupe a gilde).

Postihem za pvp smrt by mohl byt but full loot nebo drop tech nejdrazsich itemu.

Blizzard ma hracskou zakladnu tak velkou, ze by mohl podobny server existovat alespon dva roky s celkem fajnovou populaci.

jo tohle by bylo prima, konecne by se daly prodavat soulbound itemy \o/
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/03/2006 :  15:22:53  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ja nevim kam na to chodite ... autodor PvP je o tom ze nekdo lovi a nekdo je lovenej ... vypada to asi takhle ... 5 napadne jednoho nebo 10 napadne 5 a tak ruzne nebo 60lvl napadne 50lvl ...

to je pro vas PvP? tohle nebude PvP nikdy a je jedno jestli je to venku nebo vevnitr ... to delaji ubozaci

BG tohle resi ... lidi tam lezou s tim ze pvp chteji a chteji mit soupere na podobne urovni ...

samozrejme ze nako 20lvl alik muzu jit prudit pred ogrimar ale tomu taky nerikam pvp

odmeny za honor a za reputaci jsou vic nez dobry a jejich ziskavani je vyreseno taky dobre ... kdyz nebudou BG tak se jedna strana bud utocit na slabsi te druje strany aby honor ziskala ... no a ta druka strana si bude zase honit honor v jine lokaci na slabsich ... a pak se ty dve skupiny taky nemusi potkat ... to bude uzasny pvp ... kazdopadne jedna strana bude vzdy nadavat ... na BG se sejdou vsichni kdo chteji delat PvP ziskaji za to odmeny a nekoho to holt asi bavi

rozdil mezi PvP a PvE servery vidim v tom ze na neutralnim uzemi muzu nebo nemuzu napadnout druhou stranu ... nikde nepisou ze musim ... jen na PvE proste nemuzu ...

v zabijeni slabsich nevidim smysl ... v zabijeni silnejsich vidim smrt zabijeni sobe rovnych vidim na BG

lidi se nemusi slozite hledat a muzou se rovnou masit

no a jestli ste hrali nekdo warcrafta tak proste smrti jednoho z vojacku o nic neprijdu a tak je to i tady

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/03/2006 :  15:26:33  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

do tohohle bych sel ... kolikrat bych zabijel cleny vlastni grupy radsi nez hordaky

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 21/03/2006 :  15:29:58  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

do tohohle bych sel ... kolikrat bych zabijel cleny vlastni grupy radsi nez hordaky

No, ja bych si dokonce hned koupil i US kopii wow. Pac nepredpokladam, ze by EU WoW releasnulo podobny server drive nez v US.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 21/03/2006 :  15:37:56  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

No, ja bych si dokonce hned koupil i US kopii wow. Pac nepredpokladam, ze by EU WoW releasnulo podobny server drive nez v US.

No EU a US je naprosto totozny a patch day je jen o den drive... myslim, ze v tomhle bych strach nemel. Ale obavam se, ze Blizz nikdy podobny server neudela... skoda.

Tragedy
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/03/2006 :  15:38:56  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor
Rakhen> No to je pravda ze rougove te killuju na spawnrech ale imho je to sila rogua a ma to tak bejt ... ktery rogue te da 1 vs 1 kdyz mas first hit jako crit warr? Otpoved - jen ten co ma full t2 a max zbrane, ale i tak je to 50:50 ...

A logika toho outdoor pvp, když jedna classa (resp. dvě classy) jdou vpodstatě jen do jistých výher, protože pokud to jistá výhra není tak spokojeně ve stealthu projdou kolem na někoho jiného?

Jinak z plných hp mě sejme celkem bez potíží Zamochitel, Nyana a x dalších. Stačí aby jim vyšly stunlocky. A v outdoor pvp kdyby bylo zle mají k dispozici blind, vanish a druhé kolo.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 21/03/2006 :  15:47:15  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Postihem za pvp smrt by mohl byt bud full loot nebo drop tech nejdrazsich itemu.

Taky v to doufám
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  16:01:25  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
stunlocknout wara v platu a 6k hp neni zadnej med ... btw. co PvP trinket ? berserker rage na sundani gouge ? ... nechapu jak te muzou stunlocknout :) zvlast jak ty rikas ... bez blindu ktery maji jen na druhe kolo

ja myslel ze uz vetsinu lidi tenhle stunlock argument pustil a ono ne :p
jedina vec diky ktery zabiju wara se jmenuje crippling poison II + stuny, zadnej "stunlock"

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/03/2006 :  16:16:51  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

stunlocknout wara v platu a 6k hp neni zadnej med ... btw. co PvP trinket ? berserker rage na sundani gouge ? ... nechapu jak te muzou stunlocknout :) zvlast jak ty rikas ... bez blindu ktery maji jen na druhe kolo

ja myslel ze uz vetsinu lidi tenhle stunlock argument pustil a ono ne :p
jedina vec diky ktery zabiju wara se jmenuje crippling poison II + stuny, zadnej "stunlock"

6k hp ma malo ktery warr pri pvp ... pokud ma 5,5k tak je fakt "omg lol" dobre vybaveny :D

B. rage pomuze ale musis bejt v B.Stance, ovsem na roga co vis ze te bude stunlockovat nekolik "hodin" se to nevyplati, proc bys mu mel dat ta % dmg navic ze B.Stance?

Tinkret pomuze jenze ne vzdy je nabytej ... :)

Ano, stunlock zabije warra ... kdyz se podari :)

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/03/2006 :  16:24:58  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
5.5k hp? tak to kdyz potkam wara co ma 8k hp tak mam asi zacit utikat co :) ja ze jeden takovej mi beha po AV ... za prdeli minimalne 2 priesty a clothaky puli na 2-3 rany ...

roguove k nemu nechodi :)

Go to Top of Page

kundihrabka
New Member

126 Posts

Posted - 21/03/2006 :  16:35:06  Show Profile Send kundihrabka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen
Jinak z plných hp mě sejme celkem bez potíží Zamochitel, Nyana a x dalších. Stačí aby jim vyšly stunlocky. A v outdoor pvp kdyby bylo zle mají k dispozici blind, vanish a druhé kolo.

Hehe staci aby jim vysly stunlocky. Rekl Orc u ktereho je sance vice nez slusna, ze nevyjdou

To, ze Buh nikdy nebyl neznamena, ze neni treba se Ho zbavit.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/03/2006 :  16:42:51  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

5.5k hp? tak to kdyz potkam wara co ma 8k hp tak mam asi zacit utikat co :) ja ze jeden takovej mi beha po AV ... za prdeli minimalne 2 priesty a clothaky puli na 2-3 rany ...

roguove k nemu nechodi :)

Imo příklad poměrně slušně pvp equipnutého wara: http://wow.allakhazam.com/profile.html?878826

Čím to že nemá 6k hp? Resp. 8k jak tu slyším? Lol... on má dokonce jen 5.1k?

p.s. pochopitelně, proč chodit na wara kterej má za prdelí dva priesty když jde zabíjet ty priesty, že...

p.s.s. nechceš nalinkovat toho s 8k, ať se trošku poučíme?
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  17:42:33  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
ja stale nechapu jak se muze nekdo vymlouvat na to ze nema cooldown na trinketu .. je to 1x za 5 minut

rogue ma 5minutovy cooldowny 4, a k tomu ten trinket

war co se necha stunlocknout ( ted me tak napadlo, doufam ze mluvime o tom samem, stunlock = serie akci ktere ty nemuzes nijak prerusit, mezi jednotlivymi akcemi se nehybes a zemres bez toho aniz by ses hnul, nic jineho pro me stunlock neni ) je imo spatnej war

vubec nerikam ze rogue neda wara, naopak si myslim ze v duelu by rogue mel mit s vetsinou waru minimalne 50 neli 75%(non ork/dwarf) (v real PvP je to tak 80% pro wara ) uspesnost ( s dostatecnym +hit equipem ) ale rikat ze wara neco "stunlockne" mi prijde jako hodne, hodne prehnany tvrzeni

navic mi prijde ze tu vsichni asi bojujou proti nakejm roguum s milionama talent pointu :) skoro jak lidi prohlasujici jak jim shaman dela obrovskou meelee wf dmg twohandem do toho haze shocky za 1000 a k tomu ma insta heal :p

ad ty hp) pridej si k tem 5100 hp ten trinket z BWL ( +15% hp/maxhp ) kterej muzes prdnout v podstate kdykoliv a na tech 6k se ( samo v defaultu je 6k dost blbe dosazitelny ) dostanes

Edited by - Mefisto on 21/03/2006 17:44:57
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 21/03/2006 :  18:36:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
5k hp to ma tak mag :)

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/03/2006 :  18:47:19  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

5k hp to ma tak mag :)

...

meph> ja za stunlock povazuju stun combo pri ktere rogue dostane velkej naskosk pri pomeru hp oponenta. Kdyz vylezu z stunlocku normalne, tj. bez tinkretu tak jsem o 50% hp okradenej ... nerikam ze warr pak ten souboj nemuze vyhrat, samozrejme ze muze - ale i rogue ma pomerne vetsi sanse.
BTW, nerad rozjidim diskuze na tema class vs class je to zbytecni. Takze, nejak extra uz to probirat nebude - s jedne strany mas pravdu, ale s druhe vidis boj jen z pozice toho rogua ;)

Go to Top of Page

maser
Starting Member

26 Posts

Posted - 21/03/2006 :  18:53:26  Show Profile Send maser a Private Message  Reply with Quote
Je to tu OT jak prase :)
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 21/03/2006 :  19:28:11  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maser

Je to tu OT jak prase :)

a ? :) +1

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 21/03/2006 :  21:57:16  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
zrusit na pvp serverech bg, zrusit raid instance a lepsi veci ziskavat pvp, dostavani expy za zabiti hrace, ztrata veci.S tim zjednoduseni alchemy a dalsich vyrobnich skylu a zavedenim vetsi dostupnosti "spotrebniho" materialu.
Proste nechapu proc se dneska servery nazivaj pvp, kdyz jse tam stejne prevazne jede pve.Prijedu do tirs handu a alici na me mavaj, co to kua je?kde to jsme.Samozrejme okamzite lezi.Kdyz chce farmit itemy ma jit hrat na pve server a nezaclanet.Pak nejvic miluju lidi co mi pak rikaj proc jsi to udelal chudinky dit tu jenom expovali nebo grindili, proboha todle je valka a ja nenavidim aliky, proc bych je mel nechavat zit?
Proto me mrzi, ze vecina techto lidi venku je ohromne nekvalitni a neznala boje, takze je vrcholnej opruz je krajet venku, protoze vsichni co hrajou pvp aktivnejs zevlujou v bg az na par vyjimek.Takze pokud si clovek chce pohonit ego muze hrat venku, ale pokud chce kvalitni boj s kvalitnima protivnikama co to aspon umi musi do bg.

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 21/03/2006 :  22:11:03  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
quote:

BG tohle resi ... lidi tam lezou s tim ze pvp chteji a chteji mit soupere na podobne urovni ...

Akorat to nema vubec zadnou atmosferu, presne nalinkovany postupy, zadna moznost prekvapeni lecky nic.Kdyz umru tak co stejne me to zase ozivi.
Jako bg meli bejt na pve serverech pro lidi co chtej hrat pve a obcas pvp.Ale nechapu proc ja jako clovek co hraje hlavne pvp a ostatni ho moc nezajima mam bejt bitej od lidi co chodej grindit instance jenom proto, ze me to nebavi.Bohuzel ve wow delaj veci opravdu hodne a uplny drevo v epikach rozseka cloveka i kdyz nechce pomalu.Takze v tudle chvili mam moznost bud jit grindit instance, nebo nekolik hodin dene travit ve stejnym prostredi a ve stejne nalinkovanym pvp v bg.Neni moc na vyber ze?
Vadi mi to, ale vecine lidi to asi vyhovuje.Takze predpokladam, ze patrim k mensine lidi kteri nikdy nebudou vysliseni.Mozna jednoho dne otevre blizz opravdovej pvp server a na to se tesim.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,21 seconds. on eygor Snitz Forums 2000