Author |
Topic  |
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 21/03/2006 : 22:16:37
|
quote: Originally posted by Eagle
5k hp to ma tak mag :)
O fous výš máš příklad velmi slušně equipnutého wara v equipu na PvP, který má prakticky top itemy, přesto má 5.1k HP. Samozřejmě tam jdou sem tam jiné věci (onyxia tooth pendant místo darkmoon faire, belt jde vyměnit za onslaught girdle atd.), ale vše čeho se to týká jsou změny maximálně o 1 sta sem či tam. Takže zkus to tvrzení o 8k něčím podložit. Na 5.5k base se dohrabeš s bídou pokud nosíš R14 zbraň nebo ashkandi. I kdybys byl tauren, je to pořád jen 5.8k v základu. |
 |
|
HK
Starting Member

52 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 09:13:39
|
quote: Originally posted by Speh
BG tohle resi ... lidi tam lezou s tim ze pvp chteji a chteji mit soupere na podobne urovni ...
Akorat to nema vubec zadnou atmosferu, presne nalinkovany postupy, zadna moznost prekvapeni lecky nic.Kdyz umru tak co stejne me to zase ozivi. Jako bg meli bejt na pve serverech pro lidi co chtej hrat pve a obcas pvp.Ale nechapu proc ja jako clovek co hraje hlavne pvp a ostatni ho moc nezajima mam bejt bitej od lidi co chodej grindit instance jenom proto, ze me to nebavi.Bohuzel ve wow delaj veci opravdu hodne a uplny drevo v epikach rozseka cloveka i kdyz nechce pomalu.Takze v tudle chvili mam moznost bud jit grindit instance, nebo nekolik hodin dene travit ve stejnym prostredi a ve stejne nalinkovanym pvp v bg.Neni moc na vyber ze? Vadi mi to, ale vecine lidi to asi vyhovuje.Takze predpokladam, ze patrim k mensine lidi kteri nikdy nebudou vysliseni.Mozna jednoho dne otevre blizz opravdovej pvp server a na to se tesim.
Tos rek naprosto presne. Ta atmosfera dost pokulhava. Nicmene tak to holt je, takovej je plan Blizzardu a muzes bud jit s davem nebo jit pryc. |
...
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 09:31:42
|
quote: Originally posted by Rakhen
O fous výš máš příklad velmi slušně equipnutého wara v equipu na PvP, který má prakticky top itemy, přesto má 5.1k HP. Samozřejmě tam jdou sem tam jiné věci (onyxia tooth pendant místo darkmoon faire, belt jde vyměnit za onslaught girdle atd.), ale vše čeho se to týká jsou změny maximálně o 1 sta sem či tam. Takže zkus to tvrzení o 8k něčím podložit. Na 5.5k base se dohrabeš s bídou pokud nosíš R14 zbraň nebo ashkandi. I kdybys byl tauren, je to pořád jen 5.8k v základu.
nemusism nic dokladat byl to hordak nevim co mel na sobe ... a nerikam ze mel 8k zaklad ... rikal jsem ze mel za prdeli priesty kdo vi esli ne druidy a shamany na buff ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 09:36:47
|
..., proboha todle je valka a ja nenavidim aliky, proc bych je mel nechavat zit?
jen upresneni ... je X let po valce a aliance s hordou se snazi vyjit ... vedou jednani ... proto jsou vsude vyslanci a prot taky spolupracujem na spolecnych questech ... nepritel je jinde ...
ale zabijej si je kde chces :) |
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 09:42:03
|
O fous výš máš příklad velmi slušně equipnutého wara v equipu na PvP, který má prakticky top itemy, přesto má 5.1k HP. Samozřejmě tam jdou sem tam jiné věci (onyxia tooth pendant místo darkmoon faire, belt jde vyměnit za onslaught girdle atd.), ale vše čeho se to týká jsou změny maximálně o 1 sta sem či tam. Takže zkus to tvrzení o 8k něčím podložit. Na 5.5k base se dohrabeš s bídou pokud nosíš R14 zbraň nebo ashkandi. I kdybys byl tauren, je to pořád jen 5.8k v základu.
Mno na zacatku WSG dostane druid+priest buff.na sobe ma trinket z BWL(imho nejlepsi na pvp) a hned ma 7000hp.... Ja treba s druidem bufuju v BG vsechny cleny grupy hned jak se priblizi kdyz nemam malo many... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 09:44:13
|
nemusism nic dokladat byl to hordak nevim co mel na sobe ... a nerikam ze mel 8k zaklad ... rikal jsem ze mel za prdeli priesty kdo vi esli ne druidy a shamany na buff ...
Shamanov? huh wtf |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 09:57:10
|
quote: Originally posted by DarkFace
nemusism nic dokladat byl to hordak nevim co mel na sobe ... a nerikam ze mel 8k zaklad ... rikal jsem ze mel za prdeli priesty kdo vi esli ne druidy a shamany na buff ...
Shamanov? huh wtf
kdo vi co ti shamani vsechno umi ze :) |
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 13:06:53
|
quote: Originally posted by beldor5 Mno na zacatku WSG dostane druid+priest buff.na sobe ma trinket z BWL(imho nejlepsi na pvp) a hned ma 7000hp.... Ja treba s druidem bufuju v BG vsechny cleny grupy hned jak se priblizi kdyz nemam malo many...
hned ma 7k, ale na jak dlouho  ja mam s warrem 5.5k unbuffed, s blessingama a sracickama asi 6.8k buffed - purge purge dispell dispell a mam zase 5.5k |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 17:29:20
|
quote: Originally posted by MegaDeath
quote: Originally posted by beldor5 Mno na zacatku WSG dostane druid+priest buff.na sobe ma trinket z BWL(imho nejlepsi na pvp) a hned ma 7000hp.... Ja treba s druidem bufuju v BG vsechny cleny grupy hned jak se priblizi kdyz nemam malo many...
hned ma 7k, ale na jak dlouho  ja mam s warrem 5.5k unbuffed, s blessingama a sracickama asi 6.8k buffed - purge purge dispell dispell a mam zase 5.5k
mno jasne priest te prvni dispelne pak ti da stunlock a a nakonec execute...:) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 18:04:13
|
nezapomen jeste ze tim executem smaze tu postavu na ucte! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 22/03/2006 : 19:57:24
|
quote: Originally posted by MegaDeath
hned ma 7k, ale na jak dlouho  ja mam s warrem 5.5k unbuffed, s blessingama a sracickama asi 6.8k buffed - purge purge dispell dispell a mam zase 5.5k
dispel, dispel = hafo many, hafo casu ... (global cooldown u instantu :/ ) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 12:51:10
|
..., proboha todle je valka a ja nenavidim aliky, proc bych je mel nechavat zit?
jen upresneni ... je X let po valce a aliance s hordou se snazi vyjit ... vedou jednani ... proto jsou vsude vyslanci a prot taky spolupracujem na spolecnych questech ... nepritel je jinde ...
ale zabijej si je kde chces :)
pve server |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 13:07:41
|
jen upresneni ...
ale zabijej si je kde chces :)
pve server
jasne nazor muzes mit jakej chces ale valka proste skoncila ... muzes rikat ze ti to nikdo nereka proto valcis dal :) nebo te proste bavi zabijet a hotovo :) nemusis se obhajovat ale valka proste skoncila :) |
|
Edited by - Eagle on 23/03/2006 13:08:33 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 14:22:29
|
v tudle chvili mam moznost bud jit grindit instance, nebo nekolik hodin dene travit ve stejnym prostredi a ve stejne nalinkovanym pvp v bg.Neni moc na vyber ze?
jetse mas treti moznost a tou je jit hrat jinou hru... |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 23/03/2006 : 16:30:57
|
Ja se nemam proc obhajovat na pvp serveru ze zabijim ostatni:]Dobra valka skoncila, ale ne pro me.Potom jestlize valka skoncila proc vlastne "pvp" servery jsou?Chapu vyznam pribehu na rp serverech a nemam stim zadnej problem, ale logicky mi pripadne, ze na pvp serveru proste valka teprve zacina. Jop jinou hru hrat muzu to je fakt, ale zase tolik tech kvalitnich mmorpg neni.Taky hraju aspon daoc ktery mi zaplnuje mezeru v mem pvp srdci.Nicmene me to stve, protoze wow ma proste peknej engine a myslim si ze pri hodne upravach by mohla vzniknout velmi zajimava hra s dobrym pvp.Jenom jsem proste rekl co mi vadi, jak bych si to predstavoval. |
Edited by - Speh on 23/03/2006 16:33:49 |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 03:01:46
|
and our hope is gone, for now :p
post na us foru Today Blizzard has announced that they will be releasing a new server on tuesday of next week called Siege Perilous. On this server players will be able to speak across faction, group across faction and kill anybody, anywhere, regardless of faction. Upon death, players lose all of their gold in their inventory, receive a 10% durability loss, and receive a 10 minute debuff called "Resurrection Sickness" that slows the player's movement by 5%, reduces healing done by the player, damage done by the player, and healing received by the player by 20%. Banks now have the added feature of storing a player's gold. All instances are no longer instances but real world dungeons. The honor system will be completely abolished. Instead, to earn items through PvP, kills obtained in the zones of the ex-instanced battlegrounds will count towards your reputation with that specific faction. Current honor gear will be ported to be reputation reward gear.
Outside of the now non-instanced zones of Alterac Valley, Arathi Basin, and Warsong Gulch, if a player kills another player then they receive a dishonorable kill. When a player accumulates 10 dishonorable kills then the only NPC's that the player can interact with, and the only guards that the player won't be attacked by, are Steemweedle Cartel and Booty Bay factions. However, if you kill somebody in self-defense (attacker turns criminal when attacking you), you will not gain a dishonorable kill. Killing someone who has more than 10 dishonorable kills will also not yield you a dishonorable kill. If a player has less than 10 dishonorable kills, and obtains a dishonorable kill while still being under 10, then the player is flagged criminal for an hour and can be killed by anybody without the killer obtaining a dishonorable kill.
response
We have no plans for a FFA realm of any type at this time. |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 26/03/2006 : 18:55:37
|
Ani necekam ze to bude brzo, za rok za dva bych rek ze urcite.Blizz ma zatim dost lidi kteri jsou nadseny z pvp i kdyz je to jenom v bg, protoze aspon pulka hracu jinou onlinovku nehrala takze jim to pripadne vrchol a nebo jim to proste vyhovuje[narocnejsi si budou muset pockat].Takze je mi to naprosto jasny, ze jse jim ted do toho nechce a taky proc by to delali.Kdyz maj hromadu chyb neopravenych od beta testu, nektere instance jim lagujou atd...Navic pro evropu to spravcujou frantici a to je konecna |
Edited by - Speh on 26/03/2006 18:56:26 |
 |
|
Topic  |
|