Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Sice je sance temer nula, ale tohle forum ctou prakticky vsechny GM ceskych a slovenskych guild, takze je to asi nejlepsi zpusob jak je vsechny kontaktovat. Je to velmi jednoduche.
WTB - 5x Sulfuron ingot.
Nemusite tady psat, ze zadna guilda to neprodava a nechava si to pro sebe. Ano to je vicemene pravda. Je ale mozny, ze se prece jenom nekdo najde.
Kontakt: Bud ICQ co mam v profilu anebo ingame Skrag.
Diky!
P.S. Abych zabranit zbytecnym otazkam. Ano Eye of Sulfuras mam.
Edit: Presne tak Rahmane. Diky!
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Sice je sance temer nula, ale tohle forum ctou prakticky vsechny GM ceskych a slovenskych guild, takze je to asi nejlepsi zpusob jak je vsechny kontaktovat. Je to velmi jednoduche.
WTB - 5x Sulfuron ingot.
Nemusite tady psat, ze zadna guilda to neprodava a nechava si to pro sebe. Ano to je vicemene pravda. Je ale mozny, ze se prece jenom nekdo najde.
Kontakt: Bud ICQ co mam v profilu anebo ingame Skrag.
Diky!
P.S. Abych zabranit zbytecnym otazkam. Ano Eye of Sulfuras mam.
no ja nevim .. 2x legendary weapons za prvnich 10 MC runu mi neprijde zas tak luckerina ... (btw doufam ze nas nikdo nenaprasi GMkum )
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Nechápu proč utratit tolik peněz a námahy...si radši seženy Ashkandi a je to
Jiste jiste. To je moc dobra rada. Mam oko a urcite pujdu do Askhandi.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
To jiste. Ovsem nase guilda jeste nebude Nefariana nejakou dobu davat, takze jsem o tom vubec neuvazoval. Ted mam OEB a nemel jsem v planu bidnout na Reaper nebo BRE pred padnutim okem. Zkratka jsem si rikal, ze by to mohlo dropnout.Holt jsme luckeri.
Jiste teoreticky mozna. Prakticky ho muzes zabit treba 1000x a oko stejne nepadne.
Jiste teoreticky mozna. Prakticky ho muzes zabit treba 1000x a oko stejne nepadne.
Neser, ja chci BRE!
Ja taky, dokud nebude dost ingotu.
Vy masla, pekne jste mi zasvinili moje WTB . Anyway diky za free bump.
WTB or WTT or WTBor ;)
5x SULFURON INGOTS