Author |
Topic  |
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
Posted - 14/02/2006 : 23:21:32
|
Je tu nekdo, kdo mel to stesti lootnout tuhle věcičku? Já to dneska viděl na Blanazzaru a uz podle té barvy bych rek, ze to bude docela vzacnost. Nebo má někdo alespoň něco podobnýho, myslím s červenym napisem. Jak často se dá takový item lootnout?
|
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104 |
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/02/2006 : 23:54:18
|
quote: Originally posted by Azgalor
Je tu nekdo, kdo mel to stesti lootnout tuhle věcičku? Já to dneska viděl na Blanazzaru a uz podle té barvy bych rek, ze to bude docela vzacnost. Nebo má někdo alespoň něco podobnýho, myslím s červenym napisem. Jak často se dá takový item lootnout?
zrovna vcera me padla z krysy vbrillu co drzel nakej paladin |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 00:01:32
|
Pertho nedelej si z nej srandu. Azgalore, ten mace si budes moct koupit od sveho class trenera (teda pokud umis maces :) az budes na 60. levelu. Akurat stoji trosku hodne - 260G, je to fakt hodne tak uz zacni setrit od zacatku |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 00:21:22
|
Hraju paladina co mě pustili, nikdy jsem to tam neviděl. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 05:11:17
|
quote: Originally posted by Luka
Hraju paladina co mě pustili, nikdy jsem to tam neviděl.
omg :p |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 07:52:32
|
quote: Originally posted by Reyden
Pertho nedelej si z nej srandu. Azgalore, ten mace si budes moct koupit od sveho class trenera (teda pokud umis maces :) az budes na 60. levelu. Akurat stoji trosku hodne - 260G, je to fakt hodne tak uz zacni setrit od zacatku
to je ta druha moznost, ale jinak je na to quest jdes do brillu tam behas okolo krys a kdyz u nekery chytis paladina a zabijes ho zaroven s krysou tak padne ten mace |
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 07:55:05
|
quote: Originally posted by Pertha
Pertho nedelej si z nej srandu. Azgalore, ten mace si budes moct koupit od sveho class trenera (teda pokud umis maces :) az budes na 60. levelu. Akurat stoji trosku hodne - 260G, je to fakt hodne tak uz zacni setrit od zacatku
to je ta druha moznost, ale jinak je na to quest jdes do brillu tam behas okolo krys a kdyz u nekery chytis paladina a zabijes ho zaroven s krysou tak padne ten mace
Mno jo ale ten stav nastava jednou za 3 dny |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 07:55:50
|
Celej tenhle topic je fakt OMG a ROFL. Nic vic se neda napsat.
I kdyz...Hand of Ragnaros. Uz z nazvu vypovida, z ceho se da lootnout. Pokud zabijes Ragnarose tak mas sanci tak 0.01%, ze ti padne ruka(v jeho elemental forme, je to trochu mimo, ruka to vlastne neni, ale nechodme do detailu). Kdyz ti ta ruka padne, tak musis udelat hroozne dlouhy a nudny a co jeste nesmim zapomenou financne narocny quest.
Resources, ktere musis sehnat maji cenu tak 5000gold a nektere padaji pouze v MC. Jakmile je das dohromady, tak jeden kovar v EPL (je to duch u kovarny, ve ktere vznikl Ashbringer), ti da moznosti udelat specialni kladivo. Kombinaci teto ruky a kladiva dostanes opravdu legendary zbran - Sulfuras, Hand of Ragnaros! |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 15/02/2006 07:58:09 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 08:06:30
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Celej tenhle topic je fakt OMG a ROFL. Nic vic se neda napsat.
vis ty co ti reknu ses ¨peknej kazisuk |
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 08:09:37
|
quote: Originally posted by Pertha vis ty co ti reknu ses ¨peknej kazisuk
Ale no tak. Nekdo s dobrou vuli prijde a zepta se... |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 09:36:17
|
Si myslite, jak jste vtipni, to jako je neco spatneho na tom, ze nekdo presne nevi, jak tu zbran ziskat a musite si z nej hned delat srandu ?
Takze ziskani Sulfurase ...
1. krok jsou tzv. Sulfuron ingoty, potrebujes jich 8 nebo 9 kusu (vysvetleno u craftu), padaji z bosse Golemagg v Molten Core, coz je raid pro 40 lidi. Tento boss se s danym raidem da zabit pouze 1x tydne kvuli 7 dennimu resetu teto instance. Sance na drop pri killu Golemagga bude hrubym odhadem nekde okolo 25%. Tyto ingoty nejsou Bind on Pickup a casto si je guildy mezi sebou vypujcuji atp., protoze ziskani 8(9) ingotu pouhym raidovanim, hlavne pokud guilda nema dva raidy, trva dosti dlouho.
2. krok je legendarni oko z Ragnarose, tezko rict, jaka je droprate, ale zadne terno to nebude, nam padlo pri 27. killu poprve ... Ragnaros je hlavni boss opet instance Molten Core a da se zabit jednou za tyden, oko je Bind on Pickup a MUSI jej lootnout hrac, ktery bude ziskavat tuto zbran.
3. krok dalsi suroviny na craft kladiva k ingotum, jsou to Core, Fire Essence atp., celkem to vyjde pekne draho. Vice najdes napr. na thottbotu (www.thottbot.com)
4. krok je ucrafteni epickeho kladiva, ktere je polotovarem pro Sulfuras, crafti se prave z ingotu a vyse uvedenych surovin a je Bind on Equip, to znamena, ze ti ho muze ucraftit nekdo jiny, pak ti staci pouze 8 ingotu. Pokud jsi Blacksmith a chces se naucit kladivo vyrabet, bude te to stat ingotu 9, protoze recept na vyrobeni kladiva ziskas prave za odevzdani jednoho ingotu NPCcku v hospode v Blackrock Depths.
5. krok je ten, ze se pouzije oko z Ragnarose na ucraftene kladivo a mas Sulfurase :) |
http://motion.parba.cz |
Edited by - Noztra on 15/02/2006 11:07:05 |
 |
|
Gurat
Starting Member
72 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 09:44:23
|
quote: Originally posted by Noztra
2. krok je legendarni oko z Ragnarose, tezko rict, jaka je droprate, ale zadne terno to nebude, nam padlo pri 27. killu poprve ... Ragnaros je hlavni boss opet instance Molten Core a da se zabit jednou za tyden, oko je Bind on Equip a MUSI jej lootnout hrac, ktery bude ziskavat tuto zbran.
Vyznam spravne,ale prepsal si se...oko je BOP |
WOW Moula & Sandio <MYTH> DT WHO Mooshtubba Squig Herder |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 10:17:37
|
Si myslite, jak jste vtipni, to jako je neco spatneho na tom, ze nekdo presne nevi, jak tu zbran ziskat a musite si z nej hned delat srandu ?
Ne. Nevim, jak to delas ty, ale ja kdyz neco nevim ohledne wow, tak se prvne podivam na www.thottbot.com, wow.allakhazam.com, www.google.com, www.goblinworkshop.com, www.wowwiki.com/Thorium_Brotherhood a pokud to nenajdu tady, tak se zeptam. Promin, ale ja radeji projevim trosku snahy dopatrat se odpovedi. |
|
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 11:06:29
|
Predstav si, ze jsou i hraci, kteri ani nevedi, ze nejaka takova stranka s DB existuje, napadlo te to ? |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 11:13:55
|
asi nenapadlo, ptze je preci normalni, ze kazdy kdo zacina s WoW, neumi treba anglicky, tak dostane ke hre manual se vsema DB strankama a jejich preklady  |
Edited by - plussminuss on 15/02/2006 11:14:19 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 11:47:46
|
normalni clovek se nejdriv pta a kdyz se nenajde nikdo ochotny pomoci tak pak hleda ... normalni clovek je ochotny pomoci ...
pak jsou tu ale jeste lidi co pomahat nechteji a tak se ani neptaji protoze si mysli ze jim nikdo pomoct nechce ... rika se jim samotari |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Sláine
Starting Member
27 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 12:17:57
|
A pak mame taky zvlastni vyslechteny typ lidi, kteri maji plnou hubu vtipnych kecu, kdyz se nekdo nahodou odvazi zeptat na neco, co oni samozvani geniove povazuji za neco tak samozrejmeho jako ze prsi seshora a ohen hori. Rikame jim prudici, flakaci apod.  |
Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 12:25:58
|
A pak sou takový, kteří se při takových topicích baví a jsou rádi, že jim to ve škole/práci ubíhá rychleji. Já jsem se těm vtipným komentům zasmál... Btw já třeba moc nechápu lidi, co hrají MMORPG a neumí ani hovno anglicky. A třeba proč pátrat po tom, jak získat zbraň na lvl 60, když je dotyčný třeba lvl 10? Až přijde čas, tak se to všechno stejně doví nebo na to přijde sám.(Jinou věcí jsou třeba dotazy týkajcí se UIček, ovládání, skillů atd atd...) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 12:27:35
|
Osobne se umim zabavit lepe a jinyma vecma nez tim, ze si delam nejapnou srandu z nekoho, kdo neco treba nahodou nevi a nebal se zeptat ... |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 12:28:05
|
no ja sem se tomu taky zasmal teda :) a proc patrat ... aby si nastavil nejaky cile prece ... bez cilu to nema stavu |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 12:28:29
|
quote: Originally posted by plussminuss
asi nenapadlo, ptze je preci normalni, ze kazdy kdo zacina s WoW, neumi treba anglicky, tak dostane ke hre manual se vsema DB strankama a jejich preklady 
mno.. a nekdo jeste ani nehraje wow a uz ma tohle forum prolezle.. predevsim topicy typu guide, faq, odkazy atd..
ale kdyz je nekdo liny, tak se radsi zepta, nez by neco hledal, nedejboze dokonce cetl..
a ze nekdo v dnesni dobe neumi (aspon tech 5 slov, co se pouziva) anglicky ? co na to muzu rict, krome "smula".. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 12:34:21
|
quote: Originally posted by Eagle
normalni clovek se nejdriv pta a kdyz se nenajde nikdo ochotny pomoci tak pak hleda ... normalni clovek je ochotny pomoci ...
pak jsou tu ale jeste lidi co pomahat nechteji a tak se ani neptaji protoze si mysli ze jim nikdo pomoct nechce ... rika se jim samotari
normalni clovek hleda sam na webu
pokud nenajde vzda to a ani se nepokousi nekoho ptat
normalni clovek nikdy neporadi, protoze je nesmyslne delit se o tezce nabite know how s nekym jinym zadarmo |
lastfm |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 12:46:20
|
No hlavně, že se to vyřešilo a všichni jsou šťastní. A jsem také rád, že se tohoto topicu zúčastnili i lidé ze zásady hodní a nejen ti zlí a oškliví. |
Edited by - Luka on 15/02/2006 12:50:06 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 12:52:30
|
quote: Originally posted by Rashaverak
normalni clovek hleda sam na webu
pokud nenajde vzda to a ani se nepokousi nekoho ptat
normalni clovek nikdy neporadi, protoze je nesmyslne delit se o tezce nabite know how s nekym jinym zadarmo
no ono mas pravdu pokud bereme normalni jako bezny ...
ja myslel normalni jako clovek kterej nezdegenoral a zuslat zit v tlupe |
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 12:55:52
|
A pak jsou jeste lide co se snazi nejakym zpusobem nabyt informace, vedomosti a zkusenosti, aniz by museli hned zakladat topicy na vselijakych forech. Maji zajem a chut neco zjistovat. O wowku jsem nevedel ani kulovy, ale nez jsem ho zacal hrat, tak jsem se snazil zjistit co se dalo. Prijde vam to divne? Me vubec, prijde mi to prirozene.
Lide jsou ruzni...
Edit: Uznavam byl to mozna hloupy vtip, ale jednou za cas to nevadi. Nemam zadny problem poradit lidem, ale nemam rad, kdyz neprojevi ani 1/1000 snahy neco najit. Zkuste zadat presne nazev toho kladiva na google a uvidis sam. |
|
Edited by - Shemiramoth on 15/02/2006 13:05:18 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 13:05:36
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
A pak jsou jeste lide co se snazi nejakym zpusobem nabyt informace, vedomosti a zkusenosti, aniz by museli hned zakladat topicy na vselijakych forech. Maji zajem a chut neco zjistovat. O wowku jsem nevedel ani kulovy, ale nez jsem ho zacal hrat, tak jsem se snazil zjistit co se dalo. Prijde vam to divne? Me vubec, prijde mi to prirozene.
Lide jsou ruzni...
ses divnej :) ja kdyz zacal wow hrat tak sem vedel vsechno ... ale cim dyl ho hraju tim min toho vim ...
ted zkusim vymyslet otazky na kterou nejde najit odpoved na webu |
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 13:12:26
|
Azgalor: padá to z paladina kterýho koupíš ve vesnici Ragnaros od krysy za 260 g...
A vy, pánové, vy byste se měli stydět. Chováte se fakt jak hovězové. Ten člověk přijde, slušně se zeptá protože to prostě neví, a vy místo abyste mu poradili tak tu děláte jakési flame o totálních kravinách.
p.s. viz noztra p.s.s. keep dreamin', na tohle tvý tlapky nešáhnou :D |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 13:57:50
|
Ja myslim ze se vlk nazral a koza zustala cela Azgalor vi vse o Sulfuras, Hand of Ragnaros a ostatni se dobre pobavili, vcetne me  |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 14:00:34
|
quote: Originally posted by Rakhen
Azgalor: padá to z paladina kterýho koupíš ve vesnici Ragnaros od krysy za 260 g...
A vy, pánové, vy byste se měli stydět. Chováte se fakt jak hovězové. Ten člověk přijde, slušně se zeptá protože to prostě neví, a vy místo abyste mu poradili tak tu děláte jakési flame o totálních kravinách.
p.s. viz noztra p.s.s. keep dreamin', na tohle tvý tlapky nešáhnou :D
stejne trvam na svym vysvetleni, to o nakejch ingotech zni jako desna blbost |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 14:49:55
|
          3/10 |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 17:05:39
|
Taketo topiky su nahodou super. 
+1
(aj tak ma nikdy nedobehnes korka ) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 17:10:10
|
ste vsichni lamy co se neumi zabavit 
kdyz se vam nase odpovedi nelibi tak je ignorujte a je to. nebo jste si mysleli ze ten pisatel ted pude do brillu a bude tam hledat paladina s krysou? ze si kvuli tomu zkurvi zazitek z hrani wowka?
vsichni co jste se tady ohrazovali vuci nasim radobyvtipnym odpovedim jste suchari nejvetsiho radu  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 19:22:53
|
Kdyby ste muj dotaz cetli cely, tak zjistize, ze sem se ptal na to, jestli to někdo ma. Ne na to, kde a z ceho to lootnu. Mi taky dojde, ze kdyz je to ... Hand of Ragnaros, tak to bude padat z Ragnarose, asi nejtezsího bosse, kteryho najdu v Molten Core, a ne z Onyxie Chtěl sem taky vědět jestli má někdo něco podobnýho.
P.S. Tak kdo je tu blbej ze? P.S.S. Thx Noztra, hezkej navod. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 19:30:16
|
Kdyby ste muj dotaz cetli cely, tak zjistize, ze sem se ptal na to, jestli to někdo ma. Ne na to, kde a z ceho to lootnu. Mi taky dojde, ze kdyz je to ... Hand of Ragnaros, tak to bude padat z Ragnarose, asi nejtezsího bosse, kteryho najdu v Molten Core, a ne z Onyxie Chtěl sem taky vědět jestli má někdo něco podobnýho.
P.S. Tak kdo je tu blbej ze? P.S.S. Thx Noztra, hezkej navod.
No a proto jsme psali ty kraviny, ale pan Noztra se nasral tak nam to vysvetlil fakt nekteri lidi jsou suchari a neumi sebavit |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 20:01:09
|
No ona k takové reakci stačí i "blbá" nálada někde z práce. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 20:10:29
|
quote: Originally posted by Azgalor Je tu nekdo, kdo mel to stesti lootnout tuhle věcičku?
zase bud k sobe uprimnej .. opravdu jsi se ptal kdo to lootnul :)
|
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 20:46:37
|
LoL Jo ptal
quote: Je tu nekdo, kdo mel to stesti lootnout tuhle věcičku? Já to dneska viděl na Blanazzaru a uz podle té barvy bych rek, ze to bude docela vzacnost. Nebo má někdo alespoň něco podobnýho, myslím s červenym napisem. Jak často se dá takový item lootnout?
  |
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 00:06:59
|
Koukam ze vam nejak dosly vase blbe kecy? 
holt dosly blby dotazy, ale on se zas nekdo objevi |
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 01:50:15
|
Copak .. kladivko ti jeste nepadlo?  |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 06:31:03
|
Copak .. kladivko ti jeste nepadlo? 
haha |
Arokh Estarioll |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 08:04:39
|
Toho paladina isto campuju naky cinani, zmrdi. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 08:12:17
|
You go! Dis palydan my. |
|
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 09:03:19
|
quote: Originally posted by Araya
No a proto jsme psali ty kraviny, ale pan Noztra se nasral tak nam to vysvetlil fakt nekteri lidi jsou suchari a neumi sebavit
Hehe no ja mam dost zabavy v realu, tak nemusim pokazdy delat z nekoho blbecka po forech, vis :) Prave naopak, mel jsem v praci chvili cas, tak jsem si ho vysetril na to, abych mu napsal postup. |
Edited by - Noztra on 17/02/2006 09:03:45 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 09:04:34
|
quote: Originally posted by Araya
No a proto jsme psali ty kraviny, ale pan Noztra se nasral tak nam to vysvetlil fakt nekteri lidi jsou suchari a neumi sebavit
Hehe no ja mam dost zabavy v realu, tak nemusim pokazdy delat z nekoho blbecka po forech, vis :) Prave naopak, mel jsem v praci chvili cas, tak jsem si ho vysetril na to, abych mu napsal postup.
na to se da rict jedine: proste paladin |
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 09:11:36
|
To je uz paladin nadavka ?  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 09:15:28
|
quote: Originally posted by Pepo
To je uz paladin nadavka ? 
uz hodne dlouho |
|
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 09:17:08
|
To urcite souhlas, ma to jen jeden hacek, nejsem paladin  |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 09:22:58
|
To urcite souhlas, ma to jen jeden hacek, nejsem paladin 
Mno jak by to rekl klasik.... "Paladin" je stav mysli |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 09:25:32
|
quote: Originally posted by beldor5
Mno jak by to rekl klasik.... "Paladin" je stav mysli
ja uz sem klasik ? :D |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 17/02/2006 : 09:36:39
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by beldor5
Mno jak by to rekl klasik.... "Paladin" je stav mysli
ja uz sem klasik ? :D
momentalne bych to videl spis na posthuntera  |
|
 |
|
Topic  |
|