Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 14/02/2006 :  19:25:37  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

mno tendle taky povazuju za celkem prukazdny ovsem neni to jaks psal maul 4*dmg ale 2.3*dmg ..:)

btw:
Fairy Fire: 108.0-108.2
Demo shout: 39.5-42

nj neni nad to kdyz clovek veci skutecne najde a nelovi je jenom z pameti ;-)

no mmo
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 15/02/2006 :  05:24:34  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
myslim ze rikat ze druid je k nicemu do raidu je asi stejny jako rikat ze rogue je nanic do raidu protoze hunter ma skoro stejnou dmg, lepsi aggro dump je na dalku, umi kitovat, ma group nature resist buff ma aspon nejaky AOE ... classy proste nikdy nebudou vyrovnany a presto se budou brat vsechny ... a jak moc rad bych videl rogue pve revamp, tak nebude driv nez se vyresej shamani(tady je to treba ... raid rozdily mezi frakcema sou proste prilis velky) a mozna magove

"The time for desperation is upon us. Let's play."

Edited by - Mefisto on 15/02/2006 05:25:35
Go to Top of Page

Abu
Starting Member

10 Posts

Posted - 15/02/2006 :  08:16:19  Show Profile Send Abu a Private Message  Reply with Quote
Takze ja jen shrnu poslednich par stranek diskuze Pertho ok?

Druid nenahradi nikdy priesta v healu-obzvlaste kuli absenci flashhealu. Tzn. druid je schopen healovat jen asi na 80% healu priesta. Ale je to vyborna baterka pro priesta.
Druid nenahradi maga v dmg kuli absenci +spelldmg leatheru, proto nebrat balance druida do raidu.
Druid v kocce nikdy neda takovou dmg jako rogue, proto nebrat feral druida do raidu.
Druid v medvedovi nedokaze tankovat tak jako def war, proto nebrat feral druida do raidu.

Podle me je tohle pekná blbost:) jen musíš mít odpovídající vybavení ke svejm talentum
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/02/2006 :  09:20:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Abu

Podle me je tohle pekná blbost:) jen musíš mít odpovídající vybavení ke svejm talentum

ktery ale neexistuje leather s +spell dmg neni
leather s + def neni
leather s + heal je

z toho vyplyva jaky je momentalne mozny urceni druida

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Abu
Starting Member

10 Posts

Posted - 15/02/2006 :  09:33:11  Show Profile Send Abu a Private Message  Reply with Quote
no +spell dmg v leather se moc nevede(spíš vůbec) ale veci s + def. se nejaký najdou. neni jich sice nejaký závratný množství,ale sou
Go to Top of Page

vtipalek
Starting Member

28 Posts

Posted - 15/02/2006 :  09:55:46  Show Profile Send vtipalek a Private Message  Reply with Quote
Ahojky všichni pařani WoW,

Na začátek, jsem absolutní noob, hrál jsem tak max. 3 měsíce na free serveru, ale momentálně přecházím na offic. Mám však kamaráda na offic, který hraje za priesta a má už složený epic set (tier 2)...

K tomu, že by druid byl dobrý tank, řekl, že je to celkem velká blbost aspon v hi-lvl instancí.

Jinak si myslím, že druid(restoration build) je po holy priestovi druhý nej healer ve WoW. Také mi říkal, že v hi-lvl instancí (jako je MC, BWL atd.) stejně healujou tanky všichni, kdo maji ruce a nohy (ehm teda všichni, kdo nějaký nejaky heal maji). Take si myslím, že nejlepší kombinace pro heal je druid, priest, jelikož mají mnohem větší variabilitu kouzel (Renew, fleshheal, regrowth, Rejuvenation, healing touch, popř. plošný heal)a díky rozdílnému casting cost se výtečně doplňují.

Opět upozorňuji, že jsem stále lumík, který začíná, ale na druhou stranu mám doma staženo přes 15GB různých videí z RAIDu na velké bosse. A teda druidové tam vždy měli celkem velké zastoupení a pochybuji, že kdyby nebyli užiteční, tak že by je tam zbytek bral. Proto, jak tu někdo píše, že druid je v těchto instancí k ničemu, tak tomu moc nevěřím. Také mi říkal, že nejednou kouzlo "innervate" zachránilo krk celé skupině.

Proto bych se rád dozvěděl nějaký objektivní názor na druida, proč je v hi-lvl instancí k ničemu. Mě se to zdá jako pěkná blbost.

A jinak, snažil jsem se spočítat, o kolik přidává epic set pro priesty do +heal oprtoti epic set pro druidy... a epic set pro priesty je o 25 lepší. Ale priest muze mit lepší staff a další... ale ten rozdíl v konečném součtu nebude tak propastný, aby se druid takhle zatracoval
Go to Top of Page

Abu
Starting Member

10 Posts

Posted - 15/02/2006 :  10:19:38  Show Profile Send Abu a Private Message  Reply with Quote
jestliže je ale druid schopnej odtankovat ragnarose a onixii,tak myslim že to s tim tankováním nebude nejhorší. samozřejme netvrdim že se plne vyrovná warrovi,ale netvrdil bych že není možný s druidem tankovat MC například
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 15/02/2006 :  10:22:01  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Abu

jestliže je ale druid schopnej odtankovat ragnarose a onixii,tak myslim že to s tim tankováním nebude nejhorší. samozřejme netvrdim že se plne vyrovná warrovi,ale netvrdil bych že není možný s druidem tankovat MC například

druid dokaze odtankovat setko okrem nefariana (class call)
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 15/02/2006 :  10:23:43  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Abu

Druid tankujici kompletne cele MC vcetne Ragnarose neni se spravnym gearem a buildem problem. Jedina vec, kterou k tomu potrebuje, je ukaznenej zbytek raidu Btw Onyxii utankuje i Shadow Priest a pise se s tvrdym "y"

Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;)
Go to Top of Page

Abu
Starting Member

10 Posts

Posted - 15/02/2006 :  10:38:13  Show Profile Send Abu a Private Message  Reply with Quote

[/quote]
Druid tankujici kompletne cele MC vcetne Ragnarose neni se spravnym gearem a buildem problem. Jedina vec, kterou k tomu potrebuje, je ukaznenej zbytek raidu Btw Onyxii utankuje i Shadow Priest a pise se s tvrdym "y"
[/quote]

kruci zase sem to poplet,hlavne že na ní chodim každej tejden a pokaždý tam napíšu 'I' :)
že utankuje onyx shadow priest vim,taky sem videl:) ale jen fáze 1
ale stejne se tady asi nedohodneme že je možný s druidem velice obstojne tankovat například to MC,protože X lidí bude tvrdit že je to proste nemožný a dalších X že to možný je z vlastní zkušenosti vim že to proste možný je
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 15/02/2006 :  10:54:11  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
Hehe no obcas se kazdymu z nas zadari pekne preklepy neni-(vy)liz pravda?
Jinak nevim proc bychom se nemeli dohodnout, ze druid MC utankuje s prehledem, to je prece jasna vec

/flame begin

Edited by - Sláine on 15/02/2006 10:54:35
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 15/02/2006 :  11:00:23  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
tak, druid s prehledem odtankuje cely MC a tak si konecne warriori muzou dat dovolenou a budou behat s bandazema
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 15/02/2006 :  12:14:39  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

tak, druid s prehledem odtankuje cely MC a tak si konecne warriori muzou dat dovolenou a budou behat s bandazema

Oni maji warriori i bandaze?!?Omg nerf!

Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 15/02/2006 :  12:21:27  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka
druid dokaze odtankovat setko okrem nefariana (class call)

Broodlord Lashlayer's mortal strike crits you for 11256.
You die.

300 def, gg :p

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Abu
Starting Member

10 Posts

Posted - 15/02/2006 :  12:39:03  Show Profile Send Abu a Private Message  Reply with Quote
You die.

nice:) tohle ovšem zabije skoro každýho
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/02/2006 :  12:44:39  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
resto druid je druhy nejlepsi healer po holy priestovi

resto druid je vyrazne lepsi healer nez shadow speced priest

v porovnani se shamanem pokud by ani jeden pri raidu nedelal nic jineho vyhealuje resto druid 2x vic nez heal speced shaman

proc misto druida na heal nebrat jen priesty ?

- predevsim proto ze neni dost priestu
- druid muze sundavat cursu coz je obcas docela kriticke, zvlaste pokud neni dost magu
- druid muze v pripade nedostatku waru u nekterych bosu tankovat adda (garr)
- druid ma vlastni manu a pokud hodi innervate na priesta pak kombo druid priest vyhealuje vice nez priest priest.
- druid ktery ma agro se prepne do medveda a obcas vydrzi o jednu ranu vic nez priest se stitem

lastfm
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/02/2006 :  13:12:49  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Abu

You die.

nice:) tohle ovšem zabije skoro každýho

ano ale def war ten crit nedostane - neumre

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Abu
Starting Member

10 Posts

Posted - 15/02/2006 :  13:23:57  Show Profile Send Abu a Private Message  Reply with Quote
jasný že na def wara neprojde všechna dmg,ale MS dává 5k+ dmg (aspon teda našemu MT)
btw já dostal MS za 14200 dmg:)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/02/2006 :  13:25:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Abu

jasný že na def wara neprojde všechna dmg,ale MS dává 5k+ dmg (aspon teda našemu MT)
btw já dostal MS za 14200 dmg:)

predevsim na def wara neprojde zadnej crit jen "normalni hity" a to je nejzasadnejsi rozdil mezi tankem cokoliv a tankem def war (kdyz opomenu schopnosti agro managementu)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/02/2006 :  14:52:03  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

v porovnani se shamanem pokud by ani jeden pri raidu nedelal nic jineho vyhealuje resto druid 2x vic nez heal speced shaman

- druid muze sundavat cursu coz je obcas docela kriticke, zvlaste pokud neni dost magu
- druid ma vlastni manu a pokud hodi innervate na priesta pak kombo druid priest vyhealuje vice nez priest priest.
- druid ktery ma agro se prepne do medveda a obcas vydrzi o jednu ranu vic nez priest se stitem

hahahahahah hahahahah hahahaha

keep dreaming Mr.Dr00d

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/02/2006 :  16:09:17  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
co se ti nelibi ? paladiny samozrejme nepocitam

lastfm
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/02/2006 :  16:19:51  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

1) druid 2x lepsi healer nez shaman? :)))))))))))) peknej kec
2)my mame dost priestu
3)my mame dost magu
4)my mame dost waru
5)sign
6)priest ma neco co se menuje fade.....fade >>> bear

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 15/02/2006 :  17:20:04  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

1) druid 2x lepsi healer nez shaman? :)))))))))))) peknej kec
2)my mame dost priestu
3)my mame dost magu
4)my mame dost waru
5)sign
6)priest ma neco co se menuje fade.....fade >>> bear

1) mas pravdu vetsinou 3x

2 a 3 a 4 ) jde o to pokud nahodou chybi, ne kazda guilda je schopna slozit vyvazenej raid

6) aha to je divny ze kdyz maji ten skvely fade ze porad lezi

lastfm
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 15/02/2006 :  17:23:14  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
No nechci ti do toho kecat,ale vazne nevyhealuje o moc vic nez resto shaman

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 15/02/2006 :  17:54:12  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Srovnání s palátem někdo nemáte? Třeba i to číselné...

Nemyslim to jako flame, ale skutečně by mě zajímalo jak moc velký sou rozdíly v heal specced shamym/druidovi/palátovi.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 15/02/2006 17:56:22
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 15/02/2006 :  18:02:40  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
ktery ale neexistuje leather s +spell dmg neni
leather s + def neni
leather s + heal je

z toho vyplyva jaky je momentalne mozny urceni druida

http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=21469
http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=20634
http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=18373
http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=18322
navic samozrejme nejaka pekna hul, neck, ringy...

+celej druid set z AQ ma +spell dmg.

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 15/02/2006 18:06:27
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 15/02/2006 :  18:30:47  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
6) aha to je divny ze kdyz maji ten skvely fade ze porad lezi

No v tom případě je to ale většinou tankem, vemu-li v potaz pre60 instance kde jsem tankoval tak bylo rare že priest musel vůbec na fade šáhnout, natož aby chcíp přede mnou (tedy krom pár mojich favoritů, co chodili v shadowformě a házeli mindblast + ve na vše kolem)

Srovnání s paladinem? Palacha jsem nehrál ale řekl bych že v pvp je palát daleko lepší. Slušnej armor, schopnost zbavit se čehokoli bublinou, daleko lepší (a teď i levnější) dispel a navíc slušně hraní paladini umírali většinou bez many, narozdíl od priestů na které se fokusnou dva lidi a za pět sekund je vymalováno. ;)

Edited by - Rakhen on 15/02/2006 18:34:22
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/02/2006 :  20:29:32  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
vyhealujes 2-3x vic jak resto shaman ? ORLY ?

puvodne jsem chtel nastinit mensi kalkulaci druid vs sham heal ... ale nema to proste cenu, protoze oba healu UPLNE jinak ..

shaman ma flash heal a chain heal, druid ma regrow (jednou za 21 sec ehm) pka pomalou socku a HoT ...

ve vysledku muzes nahealovat obro cislo, diky tomu ze vyrazne vic pyrytujes (ten velkej heal tam neprotlacis), HoT se obcas hodi, ale nejsou to rychle hp, na tanku se drzi jen jeden ... regrow je fajn, ale limitovanej tim hotem (jinak wastujes manu jak blazen)

nebudu te o nicem presvedcovat , ver si cemu chces, jen tak pro detail,
ja ososbne mam 7K+ many unbuffed, hodne solidni mana per 5 sec (tipl bych si snad vetsi nez vetina druidu) mana tide (1200 mana every 5 min kazdymu v grupe, imp Ancient mana spring (600 kazdymu v grupe co 3 min)
snadno si spocitas ze v caster ggrupe to predci innervate o celou tridu (uz jen diky tomu ze totemy hazu od zacatku, kdy lidem chybi 1K many, a kdyz se druid dostane k innervate (tj nekomu chybi 5K+) tak ja uz hazu mnohdy totemy podruhe)
(pro uplnost, muj flash leci v prumeru jen neco kolem 1050 hp (nejedu moc na + heal, ale neoc s tim udelam) za 328 many)

ad paladin: zalezi strasne na equipu ...
za normalnich okolnosti prumernej healer a best dispelere ve hre (poison + desease + MAGIC za 120 many ...
priest ma 2x magic za 222, lol ...)
ale kdyz je postavenej na spam FoL, tak je to crazy healer (700 hp 1,5 sec healem za 134 many .... priest da flashem za 380 many treba 1150 (taky 1,5 sec))

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 15/02/2006 20:38:12
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 15/02/2006 :  20:36:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
kk thx.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/02/2006 :  20:44:32  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno celkem to vychazi tak ze proste priest je cca best a shaman/druid/paladin je srovnatelnej,ale ja bych si do raidu kvuli absenci speed healu vzal radsi shamana/paladina nez druida...(kdyz nema innervate tak tuplem),.....gl

.....
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/02/2006 :  20:47:34  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno celkem to vychazi tak ze proste priest je cca best a shaman/druid/paladin je srovnatelnej,ale ja bych si do raidu kvuli absenci speed healu vzal radsi shamana/paladina nez druida...(kdyz nema innervate tak tuplem),.....gl

priest je best healer prave diky tomu ze ma vse
rychlej heal, pomalej heal (i kdyz ... vime svici svoje), HoT, stit, ress

zbytek ma jen cast te "kompletni vystroje"
shaman ma tu vyhodu, ze ma zrovna tu cast, ktera ja u healovani MT nejpodstatnejsi (tj flash)

[Stilgar]
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/02/2006 :  07:46:32  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
stilgare mam pocit, ze jsem tu tvoji analyzu cist nechtel... bo jsem utek od restoshamana k restodruidovi...
takovy veci mi nedelej... pripadam si pak desne zbytecne...

no mmo
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/02/2006 :  08:34:52  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

pripadam si pak desne zbytecne...

Přesně takhle jsem si s druidem(resto) připadal ve VŠECH instancích(i 5 man-bo jsem chodil s druhým priestem), kromě 1-2 bossů v MC,kdy jsem teda hodil innerverate a možná v ZG kvůli sleepu. Na druhou stranu, pvp s resto druidem byla neskutečná zábava, pt. NS>all a k tomu plná prdel many s perfektní možností kitování(travel form).

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 16/02/2006 :  08:35:27  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

puvodne jsem chtel nastinit mensi kalkulaci druid vs sham heal ... ale nema to proste cenu, protoze oba healu UPLNE jinak ..

shaman ma flash heal a chain heal, druid ma regrow (jednou za 21 sec ehm) pka pomalou socku a HoT ...

mozna jsi dobrej pres paladiny a mozna se vyznas v shamanech ale o druidech vis kulovy, pres regrowth leci jen lama nebo se pouziva ve velmi specifickejch pripadech + pvp samozrejme, je totiz neuveritelne mana neefektivni a to samozrejme i v pripade ze v nem mas talenty.

lastfm
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 16/02/2006 :  08:37:06  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Přesně takhle jsem si s druidem(resto) připadal ve VŠECH instancích(i 5 man-bo jsem chodil s druhým priestem), kromě 1-2 bossů v MC,kdy jsem teda hodil innerverate a možná v ZG kvůli sleepu. Na druhou stranu, pvp s resto druidem byla neskutečná zábava, pt. NS>all a k tomu plná prdel many s perfektní možností kitování(travel form).

resto druid v pvp je to nejdebilnejsi co vubec existuje, v pvp je to jeste vic o flash healu nez v pve takze heal je naprd a jediny na co se resto druid omezuje jsou koreny + moonfire a to je teda zabavny az se mi chce brecet. ale kazdyho bavi neco jinyho

jako druid si v pve fakt nestezuju 5tkovy instance jako main healer uhealuju v pohode a v raidech se to posuzuje tezko, dmg meter je k nicemu, respektive kdyz v nem koncim pred vetsinou resto priestu tak zjevne ukazuje blbe nehlede ze na to ze nezohlednuje prave tu rychlost healu, kazdopadne se v nich fakt nanic necitim

lastfm

Edited by - Rashaverak on 16/02/2006 08:38:48
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/02/2006 :  08:44:31  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

resto druid v pvp je to nejdebilnejsi co vubec existuje, v pvp je to jeste vic o flash healu nez v pve takze heal je naprd a jediny na co se resto druid omezuje jsou koreny + moonfire a to je teda zabavny az se mi chce brecet. ale kazdyho bavi neco jinyho

Proč? 2 sec Regrowth s 50% crit chance mi přijde v klidu, plus následný HoT je supr. K tomu záchraný heal každé 2min(obrosvký, ze 200 životů na plné), rychlý pohyb, kořeny(které jsou ale víceméně nahovno), faerie fire, naagrování všech blbečků a následný morph do médi s 10k armorem atd. atd. Mě to teda mega bavilo a ani spoluhráči si nestěžovali na absenci priesta v grupě...
Ale jak si řekl, každého baví něco jiného

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/02/2006 :  08:45:36  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mozna jsi dobrej pres paladiny a mozna se vyznas v shamanech ale o druidech vis kulovy, pres regrowth leci jen lama nebo se pouziva ve velmi specifickejch pripadech + pvp samozrejme, je totiz neuveritelne mana neefektivni a to samozrejme i v pripade ze v nem mas talenty.

dovolim ti poukazat na dokonce 2 indicie, kterejma naznacuju tady tu obrovskou a prevratnou pravdu o regrow ..

quote:
druid ma regrow (jednou za 21 sec ehm)

quote:
regrow je fajn, ale limitovanej tim hotem (jinak wastujes manu jak blazen)

pokud z tohodle nejsi schopen pochopit, ze o regrowthu mluvim prave jako o dobrym healu (obrovskej crit chance, slusnej cast time + hot) kerej je ale strasne drahej (neni drahej (hp per mp) kdyz probehne celej ten HoT, kerej ma 21 sec) tak pak nevim co mam napsat

EDIT: ono mozna, nekdo neznalej, by nemusel pochopit jak sem to s tema 21 sec myslel (bo sem to myslel na jeden target) ale druidovi to vysvetlovat snad neni potreba

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 16/02/2006 08:52:19
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/02/2006 :  08:50:55  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

quote:

Proč? 2 sec Regrowth s 50% crit chance mi přijde v klidu, plus následný HoT je supr. K tomu záchraný heal každé 2min(obrosvký, ze 200 životů na plné), rychlý pohyb, kořeny(které jsou ale víceméně nahovno), faerie fire, naagrování všech blbečků a následný morph do médi s 10k armorem atd. atd. Mě to teda mega bavilo a ani spoluhráči si nestěžovali na absenci priesta v grupě...
Ale jak si řekl, každého baví něco jiného

jenom drobnej detail, posledne co sem koukal tak meloNS cooldown 3 minuty (a ne 2 )

jinak jo, ... pvp je dost o instantech, Rejuv je takhle fajn (a regrow imba ) .... a NS+HT je 1,5x silnejsi (odhadem) nez u shamy HS+HW
problem je proti classam co ti muzou hoty sundat (priest, sham) bo tim prijdes o znacnou cast svyho heal repertoaru

ale chvilku hazet rank1 Rejuv, a ono to toho "blbecka" prestane bavit dispelovat to za 222 many

[Stilgar]
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 16/02/2006 :  08:52:33  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
on je waste prave kvuli tomu hotu kterej ve velke spouste pripadu dotikava na lidech kteri uz maj davno full hp, pokud castim max rank regrowth tak se 7K many jich hodim 10 a jsem prazdnej a to je sakra malo. pokud hazim mensi ranky tak to je spis vtip nez heal.

v raidu to funguje tak ze proste jedu svoje 3 sekundovy healy, na tankovi mam rejuv a regrowth hazim jen kdyz je krize a to spis hodim pres nature swift insta 3 sec heal, jo 1x za 2 minuty ale tech krizi zas nebyva tak moc.

lastfm
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/02/2006 :  09:18:45  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
ja si myslim, ze druid muze jako primary healer fungovat celkem dobre... ale bejva o dost lepsi, kdyz ma po ruce i shamana, kterej mu v urcite chvili vypomuze...
priest by si podle me moh vystacit sam...
chodit ve dvojici priest+druid oba healspec ve 5man me prijde jako wasting potencialu...

no je fakt, ze nepouzivam moc tranq... nekdy to zkusim prave v tech okamzicich kdy si rikam a ted potrebuju rychle healovat 2 targety "zaraz"... ale prijde mi to jako waste timeru+many... navic je to chanelled...

a dalsi vec co brani druidovi byt plnohodnotny primary heal je rez...

no mmo
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 16/02/2006 :  09:22:50  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja jsem mluvil ciste o pve raidech pokud jsem primo nerekl jinak. jinak mas ale vesmes pravdu, jen trnaq se pouziva spis ve chvili kdy jsou treba 4 zraneni tak na 70% a nikdo nejde dolu moc rychle.

lastfm
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/02/2006 :  10:11:47  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

jenom drobnej detail, posledne co sem koukal tak meloNS cooldown 3 minuty (a ne 2 )

jinak jo, ... pvp je dost o instantech, Rejuv je takhle fajn (a regrow imba ) .... a NS+HT je 1,5x silnejsi (odhadem) nez u shamy HS+HW
problem je proti classam co ti muzou hoty sundat (priest, sham) bo tim prijdes o znacnou cast svyho heal repertoaru

ale chvilku hazet rank1 Rejuv, a ono to toho "blbecka" prestane bavit dispelovat to za 222 many

Jo, sry, jednou za 3 min. Já už sem rerollnul z5 na wara :) Ono ve větší vřavě stejně čas na dispel moc není(něco jiného je pruge-omgomg imba!!!11oneone), ale v duelu je to nepřijemné(stejně jako dispelnutí Innerverate apod.). Prsotě mě v pvp bavilo, baví a vždy bude bavit support a bez kvalitního healu ty bitvy prostě nevyhraješ(a proto f3r41 dru1dz ftl imho lol kekeke). A vvvo tom to je!
A waste toho HoTu zas takový není. Většinou když někoho healneš, tak enemy do něho šije dál a zas taková ztráta to není-ale je to relativní, to ano.
Co se týče MC raidů, tak jsem většinu času moonfiroval a starfiroval, protože priesti se stejně nudili, tak co. Dokonce mě napadla i myšlenka respecnout na dancekin formu
Super class musí být fakt healz0r paladin, ale já mám proti tomu classu prostě averzi :)
Jak je to vůbec s melee u heal-paláta? Jsem zvyklý od wara, že mám obě ruce zaneprázdněné a mám co klikat(o což mi fakt jde, abych se nenudil =) ). Bojím se, že když bych pala nakonec jel, tak bych mohl druhou rukou honit brko(k čemuž byl vlastně paladin class určen :p )

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/02/2006 :  10:15:14  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jako nasa taktika na main tanka bola na nom drzat vsetky mozne HoT takze aj ten regrowth bol v pohode. A myslim ze ziadny druid nepouzival najlepsi HT ani regrowth, neviem presne kolko rankov to ma, ale myslim ze HT sa pouzival asi 3 ranky nizsi, u regrowthu nevim.

Proste regrowth je ked potrebujes niekoho rychlo healnut, pretoze ti dokaze critnut ako healing touch a je rychlejsi. A ked vies ze na neho uz nic nepojde (ze to bol len mage s chvilkovim agrom) tak mozes nechat kludne HoT vyhealit ho na full.

2korka : ze ty sa zase flakas an ejsi v skole ?

Edited by - Pepo on 16/02/2006 10:18:32
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/02/2006 :  10:20:08  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, heal palat je masina na heal. Ale imo meele sa budes nudit lebo vlastne ziadny dmg nemas
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 16/02/2006 :  10:37:22  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno problem HT je ze 3sec je v raidu v 80% pripadu desne moc,bud musis predkouzlovat tanky nebo se smiris s tim ze vetsinu healu fiznes protoze target uz dostal flash od priesta/shamana,jo rejuw je super,ale na to staci 1 druid.....

rikam podle mne je kvuli absenci fleshe paladin/shaman > druid...(je otazka jestli je 4000many z innervate lepsi nez mana tide totem pro celou grupu,nejspis ne...)

.....
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 16/02/2006 :  11:10:52  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno problem HT je ze 3sec je v raidu v 80% pripadu desne moc,bud musis predkouzlovat tanky nebo se smiris s tim ze vetsinu healu fiznes protoze target uz dostal flash od priesta/shamana,jo rejuw je super,ale na to staci 1 druid.....

rikam podle mne je kvuli absenci fleshe paladin/shaman > druid...(je otazka jestli je 4000many z innervate lepsi nez mana tide totem pro celou grupu,nejspis ne...)

pokud mas resto shamana v priest grp tak je manatide+trinket lepsi nez innervate... na tohle bych si klidne vsadil...
v contu jsme to tak delali kdyz jsem jeste hral shamana a jeste jsme se MC ucili... je fakt, ze to trosku znehodnocovala rotace priestu :-D
ale i tak kdyz se mi to povedlo nacasovat tak v grpe proste mana nedosla ...

no mmo
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/02/2006 :  16:32:26  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

on je waste prave kvuli tomu hotu kterej ve velke spouste pripadu dotikava na lidech kteri uz maj davno full hp, pokud castim max rank regrowth tak se 7K many jich hodim 10 a jsem prazdnej a to je sakra malo. pokud hazim mensi ranky tak to je spis vtip nez heal.

v raidu to funguje tak ze proste jedu svoje 3 sekundovy healy, na tankovi mam rejuv a regrowth hazim jen kdyz je krize a to spis hodim pres nature swift insta 3 sec heal, jo 1x za 2 minuty ale tech krizi zas nebyva tak moc.

velice spravne .. uz se nekam dostavame ...

a ted me vysvetli, cim jako nahealujes 2-3x vic nez ja, kerej spamuju flash heal za 1150 hp s 1,5 sec castem a nahazu jich hafo ... (vetsinou prakticky non stop, diky mana potum, mana totemum, 300+ spiritu (obcas to tikne kdyz clovek neprotleci flash))

HoT na tankovi drzi navic jen jeden druid ...

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 16/02/2006 16:44:00
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/02/2006 :  16:42:46  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:

Jo, sry, jednou za 3 min. Já už sem rerollnul z5 na wara :) Ono ve větší vřavě stejně čas na dispel moc není(něco jiného je pruge-omgomg imba!!!11oneone), ale v duelu je to nepřijemné(stejně jako dispelnutí Innerverate apod.). Prsotě mě v pvp bavilo, baví a vždy bude bavit support a bez kvalitního healu ty bitvy prostě nevyhraješ(a proto f3r41 dru1dz ftl imho lol kekeke). A vvvo tom to je!
A waste toho HoTu zas takový není. Většinou když někoho healneš, tak enemy do něho šije dál a zas taková ztráta to není-ale je to relativní, to ano.
Co se týče MC raidů, tak jsem většinu času moonfiroval a starfiroval, protože priesti se stejně nudili, tak co. Dokonce mě napadla i myšlenka respecnout na dancekin formu
Super class musí být fakt healz0r paladin, ale já mám proti tomu classu prostě averzi :)
Jak je to vůbec s melee u heal-paláta? Jsem zvyklý od wara, že mám obě ruce zaneprázdněné a mám co klikat(o což mi fakt jde, abych se nenudil =) ). Bojím se, že když bych pala nakonec jel, tak bych mohl druhou rukou honit brko(k čemuž byl vlastně paladin class určen :p )

jasne, ja taky jedu resto a nestezuju si (ani v pvp), neni to ultimatni duel build, ale do grupy ...
(sledovat jak 4 lidi masi jednoho wara a ja ho drzim 2 minuty nazivu a on mezitim (mimo jine diky te rage) vymete pulku alicke armady je proste priceless)

ohledne melee u pala, dost se toho zmenilo po 1.9,
ono jeste k tomu, plne ruce prace u wara .. no nevim ... taktika (spis rekneme vhodne nacasovani) tam je, ale tech buttonu zas tolik neni...
pal ted muze co 8 sec (resp 10, ale ten talent ma snad kazdej) judgovat Seal (10 yard range) coz je vlastne takovej instahit / nuke ... kerej muze i slusne critovat (je tam ta vlastnost ze do stun / incap targetu je o dost vetsi, takze HoJ, +spell dmg trinkety Judge SoC a muze to byt solidni mrda (kor kdyz mas treba kompet Judgement armor)
takze prakticky melee za paladina momentalne je o tom sekat s autottackem + nahazovat sealy (instacast, dava ti specialni procy nebo ability na ty autoattack hity, ma dura 30 sec) a judgovat (judgement "sezere ten seal" takze po judge zase nahodis znovu seal)
k tomu par abilit jako HoJ, apodle talent specu Holy shock, consecration, Repeatance, Holy shield ...
+ muzes (pokud ses koor akcni) preipnat aury (frost / fire / shadow resist, Armor, dmg shield, xx % na uninterupt castu, pripadne +10% holy dmg)

neni to zadny terno, ale je to tak akorat, aby se clovek mohl soustredit na cleanse / heal / BoF / BoP ostatnich ...

(nevidim moc logiku brat si paladina a chtit hrat wara .-.. to je 100x lepci hrat primo wara)

jinak sorry za offtopic

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 16/02/2006 16:44:19
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/02/2006 :  16:59:36  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

pokud mas resto shamana v priest grp tak je manatide+trinket lepsi nez innervate... na tohle bych si klidne vsadil...
v contu jsme to tak delali kdyz jsem jeste hral shamana a jeste jsme se MC ucili... je fakt, ze to trosku znehodnocovala rotace priestu :-D
ale i tak kdyz se mi to povedlo nacasovat tak v grpe proste mana nedosla ...

bossfight delky 7 min.
(toto je cista teorie, v praxy je to o krapanek horsi, ale tohle je takovej scenar pohle ktery kdzy clovek "body totemy" tak to vychazi docela dobre)

cas (s) ... akce
0 ... Imp Ancient Mana spring
34 ... = + 570 mp
35 ... imp Mana spring
105 ... = +430 mp
106 ... mana tide
119 ... = +1200 mp
120 ... imp Mana spring
190 ... = +430 mp
191 ... Imp Ancient Mana spring
225 ... = + 570 mp
226 ... imp Mana spring
296 ... = +430 mp
297 ... imp Mana spring
367 ... = +430 mp
368 ... imp Mana spring
406 ... = +210 mp
407 ... Mana tide
420 ... = +1200
-------------------
5470 na OSOBU v teamu ...

v idelani grupe 5ti mana useru to udela 27350 mana points (kdyz budou healeri 4, porad 20K+)

innervate hodi druid teoreticky 2x ... prakticky ale pohle mnych zkusenosit jenom jednou (ale beru ze tohle neni zrovna fer pocitat, v 10 min fightu da 2 s prehledem .... a tech 7 min me presne vyjdou timery na 2 tide, ... ale za 11-12 min uz dam 3 )

Inner ma ale tu obrovskou vyhodu, ze
1. nema omezenou range (i kdyz 30 yardu je celkem ok, nekdy je to otrava to checkovat)
2. ma prakticky stejnej ucinek i solo a ne v mana user grupe
3. mana totemy trochu vic many (predesla teorie by stala 1020 mp, tj shaman sam by ziskal jen 4450)

... nejlepci je mit oboje, druidy s inner i shamy s totemama ..rozdil proti raidu kerej nema ani jedno je nekdy celkem znat (imo)

EDIT: uz dam pokoj, cestny

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 16/02/2006 17:11:05
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 16/02/2006 :  20:23:25  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Triple post, that's h4x!!!1 Pallyho bych zkusil z důvodu že by mě war třeba přestal bavit :) a healage-pal je takový mix-plácat můžeš aspoň za NĚJAKOU (lol, já to fakt napsal) dmg a můžeš nádherně supportovat grupu(strašně mě totiž láká kouzlit každých 5 minut blessings )

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,52 seconds. on eygor Snitz Forums 2000