Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 AB ala Zdechliny
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 13/02/2006 :  11:05:21  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto
mylis se ... shaman je mrzak, je to jedna z nejhure se scalujicich postav jakmile dorazis 60ku [ imo tu ma spousta lidi ten syndrom z minulosti kdy opravdu ty shocky do toho zelenyho equipu boleli ... hadejte co, shocky maj tak smesny bonusy ze spell dmg ze se skoro nescalujou [pokud nebyla nejaka radikalni zmena v designu:p] ]
palat je extremne silnej na group pvp a raidy, cimz nerikam ze shaman je k nicemu ... jen to ze je to proti dobre zahranymu palatovi joke [ uz jenom tim jak brutalne lepsi je cleanse oproti purge ] ale co ja vim, nehraju a desne se nudim, ale s nekym bych si docela zaflamoval :p

no lidi s takovym eq jako treba Jingej, Kruana nebo Stilgar mi moc slabi nepridou :)

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 13/02/2006 :  11:24:06  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

quote:
Originally posted by Mefisto
mylis se ... shaman je mrzak, je to jedna z nejhure se scalujicich postav jakmile dorazis 60ku [ imo tu ma spousta lidi ten syndrom z minulosti kdy opravdu ty shocky do toho zelenyho equipu boleli ... hadejte co, shocky maj tak smesny bonusy ze spell dmg ze se skoro nescalujou [pokud nebyla nejaka radikalni zmena v designu:p] ]
palat je extremne silnej na group pvp a raidy, cimz nerikam ze shaman je k nicemu ... jen to ze je to proti dobre zahranymu palatovi joke [ uz jenom tim jak brutalne lepsi je cleanse oproti purge ] ale co ja vim, nehraju a desne se nudim, ale s nekym bych si docela zaflamoval :p

no lidi s takovym eq jako treba Jingej, Kruana nebo Stilgar mi moc slabi nepridou :)

no orci sou pro roguy svinata ... to vis sam, ale nonorc shaman se da zavrit vcelku snadno do locku, zvlast pro tebe jako pro hema by to mela byt vcelku sranda

a nerikam ze jsou slaby, rikam ze se velice spatne scalujou tzn. ze rozdil v dmg epic shamana a green shamana neni tak velkej jako u wara warlocka maga nebo i toho rogua kterej se popravde taky nescaluje zrovna nejlip

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/02/2006 :  11:35:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
proc zminujes warlocka?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/02/2006 :  12:38:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

proc zminujes warlocka?

protoze lock se svymi stopadesati miliony zivoty, svymi stopadesati dotkami a stopadesati feary je neskutecne otravny..

a shaman je nejsilnejsi v podstate po celou dobu expovani az do 60, pak se z nej stane nejvetsi mrzak..
(dobre, prehanim, ale aspon by nam mohli dat huntersky equip )

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 13/02/2006 :  13:18:03  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Tak warloka tady snad bych ani nerozebiral, je to vseobecne nejsilnejsi postava pokud lidi vi jak ji zahrat.
Paladin je v podstate mrzak, pokud nema brutalni equip, jedine co dokaze je bt neskutecne otravny ze svoji vydrzi, je proste nemozny aby jeden paladin zamestnal tri nebo ctyri lidi nez hebne.hammer of picus, bublina heal heal.Proste do pvp do raidu jsou super pomocnici a neskutecne pomahaj, takze vememli v potaz ze samani maj bejt jejich alternativa, tak je to k placi co se tyce nejake pomoci.Protoze ta bublina z healama grp a sama sebe dela hodne, kdyzto jakmile zacnu ja healit ze samim tak okamzite lezim, nebo hodne many vyplacam na healovani sebe.Musim teda samozrejme take dat v potaz vseobecnou neschopnost hordy branit si healeri ci nedej boze pouzivat fear a uz vubec jak me to mohlo napadnout healovat[podle toho taky vypada av], co se tyce pickupu.

Sami sice uz neni tak narezanej jako v bete neb ze zacatku spusteni, ale rozhodne to neni zadnej mrzak a neni moc povolani ktery ho zabijou, pokud maj podobnej equip tak me snad napada jenom warlok a druid je taky pomerne slusnej orisek.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 13/02/2006 :  14:00:17  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Jasny, Shaman je hroznej mrzak:).

Doufam ze nas strasne moc posilej a pak budem cist jak uz tak overpowered classu posilili.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 13/02/2006 :  14:03:14  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
vymenim hammer of picus za grounding totem/earthbind totem

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/02/2006 :  14:30:14  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Omg, to je zase topik ....

Speh : podle toho taky pada av ? Hram na chromagusu asi druhy mesiac, neviem presne, a zatial aliancia vyhrala 1 (slovom JEDNU) AV hru, a to nie je len hru kde som bol ja. To sa spytaj hoci koho, a nikdy este nevyhrali. Takze je to problem classov, terenu alebo hracov ? Myslim si ze najvacsi podiel maju hraci ...
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 13/02/2006 :  14:37:44  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Speh : podle toho taky pada av ? Hram na chromagusu asi druhy mesiac, neviem presne, a zatial aliancia vyhrala 1 (slovom JEDNU) AV hru, a to nie je len hru kde som bol ja. To sa spytaj hoci koho, a nikdy este nevyhrali. Takze je to problem classov, terenu alebo hracov ? Myslim si ze najvacsi podiel maju hraci ...

Na Chromagusu alici neexploitujou?

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 13/02/2006 :  14:43:06  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
no problem je ze za aliky hrajou o hodne lepsi hraci jak cekaj na WSG/AB .....
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 13/02/2006 :  15:23:02  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale tady se nikdo nebaví o AV, ale o sehraných pvp týmech. A AV je dost ztěží obrázek, většinou to je tak že jedna frakce drtí WSG/AB protože dobře hraje, a druhá tím pádem chodí AV. U nás je průběh AV vždy stejný - v okamžiku kdy začnem alíky drtit se drbem 20 minut na mostě smrti (gratz blizzarde) pod palbou z věží, mezitím se sebere 8 alíků, projede přes celou mapu, projede do báze, tam to veme do svahu (děkujeme blizzarde za dobrý návrh báze), skrz stěny poninjuje věže, mezi tím zbytek vnějškem vršku projde na hřbitov a ninjne ho, následně než dojedem zpět mají hřbitov uprostřed báze a spokojeně vyhrají. Z stejného důvodu tam nikdo s sehraných týmů neleze protože díky těmhle "featurám" to prakticky nemá smysl hrát jinak než jako farmu repky.
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 13/02/2006 :  15:44:18  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Ale tady se nikdo nebaví o AV, ale o sehraných pvp týmech. A AV je dost ztěží obrázek, většinou to je tak že jedna frakce drtí WSG/AB protože dobře hraje, a druhá tím pádem chodí AV. U nás je průběh AV vždy stejný - v okamžiku kdy začnem alíky drtit se drbem 20 minut na mostě smrti (gratz blizzarde) pod palbou z věží, mezitím se sebere 8 alíků, projede přes celou mapu, projede do báze, tam to veme do svahu (děkujeme blizzarde za dobrý návrh báze), skrz stěny poninjuje věže, mezi tím zbytek vnějškem vršku projde na hřbitov a ninjne ho, následně než dojedem zpět mají hřbitov uprostřed báze a spokojeně vyhrají. Z stejného důvodu tam nikdo s sehraných týmů neleze protože díky těmhle "featurám" to prakticky nemá smysl hrát jinak než jako farmu repky.

ROFLMAO
ja nechapem, ludia vedia ze ini mozu tohle a tamhle ale aj tak to ignoruju a potom sa stazuju o featurach a navrhoch. GG blizzard ftw!!!A pochybujem ze tam zohrane grupy tam nechodia kvoli featuram.
Ignorancia ftw!!!

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/02/2006 :  15:46:58  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
nechodi tam protoze to trva dlouho

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 13/02/2006 :  16:16:13  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Ale no tak cukříku, to že jde ninjnout hřbitov úplně na konci báze bez zabití jediného guarda a prakticky bez toho aby po tobě něco střílelo jistě feature nebude.

Eagle: a taky protože nejde join as group.

p.s. trefil jsi hřebíček na hlavičku - já to ignoruju - prostě tam nechodím. Maximálně si k tomu našemu HB stoupnu a harvím hodinu trofeje. Pak už z alíků nic nemám a jdu zas pryč.

Edited by - Rakhen on 13/02/2006 16:27:12
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 13/02/2006 :  17:49:58  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Co na to rict, kdo rika ze av je naprosto co se tyce strategickejch pozic vyrovnany, tak nema oci, nebo to nechce videt.
U nas na drakthulu vyhraje horda jednou za uher, protoze slusni hraci na to s prominutim serou, staci jim reputace a uz tam radsi nikdy nevlizt, maximalne tak na ryby a smat se jakej dostavame kour zase.Staci se podivat na osazenstvo, horda hodne low lvl, zeleny veci, malokdy jse tam objevi nejaky hosi v epikach a alici?Ti si tam chodi odpocinout na chudaky co jse tam placaj.Aspon tak to vidim ja a troufam si rict, ze muj pohled je nezaujaty.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/02/2006 :  18:10:38  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno u nas je problem ze alici vetsinou dostavaj brutalne na prdel v WSG/Ab tak musi chodit do Av..:)

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 14/02/2006 :  04:09:21  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
ja myslel ze to je o sehranych tymech a ne o stupidnim AV zergu :p

ale veci jako BOF, BOP, DS, cleanse [ kdyby alici byli co proto tak sou hordaci furt v ovci, u horde muze dispelovat jen priest ], HOJ a skvele se scalujici +heal equip ... to sou strasne silny veci podporujici grupu a tohle fakt neni o 1vs1 .. wow neni o 1vs1

earthbind totem je snad jedina vec ktera jde brat v uvahu jako horde vyhoda, ale to je nahraditelny ... piercing howl [ nehlede na to ze war s BOF je nehorazna kosa [zvlast kdyz sou vsichni ostatni zpomaleny a on ne ] ... i kdyz ten nerf enrage to dost zhorsil ]

grounding totem je sice hodne useful vec, ale v ty grupe ti moc dlouho nevdrzi ani nepomuze, jedno dmg kouzlo a je dole

a lock ma super dmg scaling, stejne jako mag

a ano, odpovim na jakoukoliv vybidku k flamu pac se nudim :p

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 14/02/2006 :  10:54:04  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuk0r

vymenim hammer of picus za grounding totem/earthbind totem

to jsou tak jedine pouzitelne v pvp.. teda na rogue(huntera) jeste depoison a pak je jeste "super" tremor (pokud pominu fakt, ze jeho ucinek je snad co 5 sec. a mi osobne se v 90% pripadu stane, ze dostanu fear a bezim 4-5 sec nekam doprdele tremor netremor..)
nehlede na to, ze ten tremor stejne clovek moc nepouzije, protoze radsi hodi onen earthbind, z ktereho je vetsi uzitek..

jinak co se tyce skoro vsech totemu - jejich dosah je smesne maly, vzhledem k latenci a lagu jsou casto nepouzitelne..
protoze si saman vetsinou nemuze dovolit stat na miste mezi totemy, ze ?
no a sazet je dokola je taky problem, bo 15sec CD, nehlede na to, ze to neskutecne zdrzuje kvuli 2sec global CD..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 15/02/2006 :  14:13:40  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mark

I kdyz poskladate nejakej raid tak leavnete,protoze ste sraci.. tot vse..

Co si to dovoluješ mladíku ? Asi jsi nebyl včera v AV viď?

Pro ty co tu čtou tak vysvětlím jak to s Motion PvP raidama v současnosti je:

1. Existuje jeden stálý PvP raid složený z cz/sk hráčů ze všech možných gild na Drak`Thulu, který jede pvp nonstop s cílem dosáhnout maximálního ranku. Často tam bývá dost hráčů i z Motion, ale rozhodně to není Motion raid. Tito lidé hrají kvůli ranku, a tomuto cíli podřizují vše ostatní, z čehož vyplívá někdy i časté leavování Zdechlinám v AB a podobně. Však ty praktiky znáte. Ale jinak se jedná o zkušené pvp hráče za alianci.
2. Čas od času ale ne každý den se vytvoří skutečný Motion only raid, kde jsou lidé na privátním ST channelu, nepřístupnému veřejnosti. Tady se pak hrajou domluvené bitvy, anebo se hraje jen tak pro radost z PvP a nemá to nic společného s honěním se za CP za každou cenu. Tento raid zásadně nikomu neleavuje a bojuje pokud možno až do konce. (Vyjímkou byla v poslední době domluvená bitva se Zdechlinami ve WSG, kde jsme nakonec za hodinové patové situace po sebevražedném útoku do jednoho leavli, ale tam to bylo o něčem zcela jiném).

Obecně pravidelně prohráváme v AB pouze se Zdechlinami, jsou zatím lepší ale je to challenge, naopak pravidelně vyhráváme AV až už je tam kdokoliv (viz třeba včerejší otočení jasně prohrané hry). WSG je při betonářské taktice bohužel o ničem.

Ninjagon, PvP officer of Motion guild.

Ninjagon
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 15/02/2006 :  14:31:33  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Ještě jedna věc, kdo chce trochu flame, tak můžete začít po přečtění tohoto článku:
http://motion.parba.cz/viewtopic.php?t=912

Ninjagon
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 15/02/2006 :  14:53:05  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA
naopak pravidelně vyhráváme AV až už je tam kdokoliv (viz třeba včerejší otočení jasně prohrané hry)
hh no offense a vis kdo byva pravidelne v AV?

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 15/02/2006 14:56:32
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/02/2006 :  16:13:56  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ještě jedna věc, kdo chce trochu flame, tak můžete začít po přečtění tohoto článku:

mne vzdycky pobavi kdyz nekdo vypravi super pribeh z Av,jak tam porubali zdechliny kdyz vim ze 95% zdechlin co chodi do av jsou alti nebo zacinajici hraci s 0 epikama..:)....ale Gl,Hf

.....
Go to Top of Page

Ocelot
Starting Member

10 Posts

Posted - 15/02/2006 :  17:06:45  Show Profile  Send Ocelot an ICQ Message Send Ocelot a Private Message  Reply with Quote
Precital som si cely thread a stale neviem presne co tu riesite ale podla mna PVP zavisi hlavne od hracov ani ubah equip niekedy nepomoze ani blizz antihordacke features ked hraju dobry hraci tak je to citit. PVP nie je o equipe ale aj o nejakom tom skille
Wsg FTW
/wave Dorticek :D

Ocelot 60 druid
Hellblade 60 rog
@
Forged
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 15/02/2006 :  17:12:17  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Toto ste uz videli ? Celkom zaujimave

http://photobucket.com/albums/f73/avhorde/
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/02/2006 :  20:52:20  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ocelot

Precital som si cely thread a stale neviem presne co tu riesite ale podla mna PVP zavisi hlavne od hracov ani ubah equip niekedy nepomoze ani blizz antihordacke features ked hraju dobry hraci tak je to citit. PVP nie je o equipe ale aj o nejakom tom skille
Wsg FTW
/wave Dorticek :D

Mno samozrejmne ze skill je hodne dulezitej ,ale proste priest kteremu tika SwP za 350 ma uz na zacatku mirne lepsi sanci na win nez priest kteremu tika zas 200 :) a ma o 1000hp min... podobne je to i s ostatnima classama.Uz hodne dlouho se mi nestalo ze by me zabil 1vs1 war ,ale nedavno jsem v Ab nabehl na mine na jednoho motika(/wave bara) a ten me dal na 5 ran ze jsem cumel jako blazen..:))

.....
Go to Top of Page

Premysl
Starting Member

15 Posts

Posted - 16/02/2006 :  10:19:07  Show Profile Send Premysl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

mne vzdycky pobavi kdyz nekdo vypravi super pribeh z Av,jak tam porubali zdechliny kdyz vim ze 95% zdechlin co chodi do av jsou alti nebo zacinajici hraci s 0 epikama..:)....ale Gl,Hf

Uz hodne dlouho se mi nestalo ze by me zabil 1vs1 war ,ale nedavno jsem v Ab nabehl na mine na jednoho motika(/wave bara) a ten me dal na 5 ran ze jsem cumel jako blazen..:))

btw Baara je alt

Premysl - Dwarf/Priest of Motion guild
http://wow.allakhazam.com/profile.html?772966
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 16/02/2006 :  10:44:44  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Premysl
btw Baara je alt

a???

+1

.....
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 16/02/2006 :  13:21:05  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
tadle diskuse už je stupidní a Motion by nemělo tak moušnovat
Go to Top of Page

Mark
Starting Member

87 Posts

Posted - 19/02/2006 :  13:23:59  Show Profile Send Mark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

A navic sme tam byli v nejaka silne sestave jeste v dobach,kdy se tam dal prihlasit raid:)

D2:Mark,Max R.I.P.
UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P
W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P.
AoC -TOS 80-R.I.P.
Warhammer - WE,Shaman ....
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: