Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Dungeons and Dragons Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

henry
Starting Member

51 Posts

Posted - 02/02/2006 :  13:03:09  Show Profile  Visit henry's Homepage Send henry a Private Message  Reply with Quote
diky moc.
Go to Top of Page

henry
Starting Member

51 Posts

Posted - 02/02/2006 :  22:56:16  Show Profile  Visit henry's Homepage Send henry a Private Message  Reply with Quote
Ahoj lidi.
pls nestihl jsme se regnout na tu EU betu,nebyl by tady nekdo tak mily a ochotny a neposlal by mi jeden cod navic?opravdu bych si to hrozne moc chtel zahrat...
Kdyby se nasel nekdo tak hodny tak mi to poslete na mail henriska@email.cz diky moc
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 03/02/2006 :  11:36:55  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Je mozne pouzit clienta ze stress testu?

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 05/02/2006 :  20:11:06  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
tak to vypada ze jim servery nestihaji, neda se nalogovat a pritom servery bezi

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:37:10  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Cau, je jeste nejaka moznost to zkusit? Nema treba nekdo account na puceni. Chtel bych to strasne zkusit a bude vdecnej za kazdou pomoc. 128210852
Go to Top of Page

FlashCz
Starting Member

47 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:43:55  Show Profile  Send FlashCz an ICQ Message Send FlashCz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arlach

Cau, je jeste nejaka moznost to zkusit? Nema treba nekdo account na puceni. Chtel bych to strasne zkusit a bude vdecnej za kazdou pomoc. 128210852

Napis me, mozna pomuzu...
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 09/02/2006 :  23:07:42  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Prosim, může se mi na ICQ ozvat někdo kdo hodně hrál a hraje DDO betu?

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 13/02/2006 :  13:34:25  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Tak po par dnech hrani z toho mam takovy smiseny pocit.

-solo to Sorc nemuze hrat vubec, i lvl1 dungy jsou ned jeho moznosti. A delat 2 Q ktere zvladne porad dokola za 300XP asi e e
-v grupe staci defakto jen tank, ostatni pricmrndavavaj a defakto se pouze vezou (nepocitam ruseni pasti hledani dveri, protoze pastli bez problemu prezije a tajne dvere lze najit i jinak aby sel dung dodelat)

Je tam strasna nevyvazenost mezi povolanima.

Zadne waypointy, pracne hledani vseho podle mapy, dost neprehledne.
Naprosto katastrofalni chat :(
Ovladani je dost hruza, nelze napr dat na leve tlacitko mysi beh :(((
Graficky asi bez vyhrad.

Jinak je mi samozrejme jasne ze D&D je o parte lidi, taky priznavam, ze jsem nedosel do zadnych vyssich lvl dungu kde to bude zase asi jine. Celkove z toho mam ale opravdu pocit ze by me to dele nez mesic nebavilo hrat.

Jak to vidite vy?

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/02/2006 :  13:47:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
co znam ten system tak mag na zacatku je rad kdyz prezije krysu ... na konci je rad ze tu armadu draku porazil jen s jednou flaskou many

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 13/02/2006 :  14:03:41  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Tak po par dnech hrani z toho mam takovy smiseny pocit.
...

Ja jsem o DDO hodne uvazoval a vazne jsem se tesil, protoze AD&D mam hodne rad jak v papirove forme tak z Baldura.
Bohuzel kdyz jsem se docetl o absolutnim forced grupingu tak moje nadseni ochladlo o 50% a zbylych 50% pohrbila informace o instancich - tomuhle ja nerikam MMORPG :(

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/02/2006 :  14:58:10  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

co znam ten system tak mag na zacatku je rad kdyz prezije krysu ... na konci je rad ze tu armadu draku porazil jen s jednou flaskou many

jo to je presne vono..:) pokud vezmes wara tak ses schopnej lvl 1-3 dungy davat prakticky sam maximalne s priestem ...a grupa 6magu/rogue/hunteru/priestu si tam zrovna moc neskrta..:)...

DnD sux.Celkove je to odreagovavacka typu GW.pro hodne casuals hrace..:) nevim kolik dungu je na vetsich lvl ,ale pochybuju ze to clovek vydrzi hrat dele nez 2mesice(pokud by to bylo "free" jako GW,tak bych si to asi koupil)

mno chtelo by to otestovat lvl 6+ dungy treba to pak ma neco do sebe---

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 13/02/2006 :  15:00:09  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Taky sem zkusil a je to peknej shit. Miluju D&D a to je to jediny co me u toho trochu drzelo. Nekde sem cetl, ze se jim skvele povedlo to implementovat do hry, ale to je blbost. Tech par featu co tam sou, co maj cooldown a jiny blbiny me uplne znechutili. To ze du po ulici a na kazdy strane sou po 2 metrech npc co davaj questy do instance co je metr od nich taky na atmosfere moc neprida. Dalsi vec co me dostala, je dopnovani zivota snad jenom v taverne, kam se clovek vzdycky musi trmacet a pak jeste cekat nez se mu doplni zivot rychlosti v zavislosti na jidlu co si koupil, to uz snad ani nevedeli co za kravinu tam jeste pridat. Hral sem to sice chvilku, skoro lvl2, ale za tu dobu sem zjistil, ze tohle neni nic pro me.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 14/02/2006 :  13:01:52  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Jede jeste ta evropska beta?
Jsem si akorat stahnul EU clienta a pise me to,ze se nemuzu pripojit na servery.Tak doufam, ze jsem to nestahoval zbytecne.
Go to Top of Page

jardasy
Starting Member

4 Posts

Posted - 14/02/2006 :  14:54:41  Show Profile Send jardasy a Private Message  Reply with Quote
evropská beta pořád jede (dneska v 1:30am jsem ještě hrál)

nějak nepočítám tuhle hru jako MMORPG-spíš jako kooperativní multiplayer rpg hry (jako např. BG). V podstatě ostatní hráče ani nepotřebuju. Účast v jakékoliv nesehrané partě je spíš utrpením. Na druhou stranu v sehrané partě na mikrofonu to nemá chybu, fakt ne. Hrajeme to ve třech, tři hodiny denně a je to skvělé. Ale jakmile se naverbuje nějaký probíhací HtH pako, co už danej quest zná zpaměti, tak je celé kouzlo hry v trapu.

K samotnému sorcovi-s ním se dají lvl 1 questy ještě udělat, s wizardem už to imho možný není. Postavy vyvážené být nemohou, řídí se to DD3.5-klasický čtyřživotový čaroděj s namemorizovanou misílkou a burninghandama končil na prvním vlkovi, kterýho potkal ;-) Proti tomu v DDO má obvyklý sorc na 1.lvlu 210SP, tj. 21xshocking grasp za 1d10+4/lvl dmg (a jako bonus +20%dmg za potenci v holi a +20%dmg enchancement magnetismusI). Takže ten už něco sám vyřeší.

Add znechucení/questy - chápu, že newbie questy jsou zadávány způsobem-stojím vedle díry, přines mi z ní xyz. Ale dál se úroveň questů zlepšuje-i waterworks už je o něčem jiném. Taky se mi líbí, že tam nejsou jenom typické questy vymlať a jdi dál, ale i questy o přemýšlení, nebo plížení atp - třeba dobrej je Stealthy reposession.

Edited by - jardasy on 14/02/2006 15:22:31
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 14/02/2006 :  20:17:29  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Já hrál Sorca a všechny questy který měly bejt sólovatelný sem odsóloval. Začátek úplně bez problému, až nějakej čtvrtej dung mě donutil jít do grupy. Samozřejmě těžší quest kdy na mě vyběhne pět monster už neni určenej na sólo a tak si nemůžu stěžovat že to nedám.

EDIT: Prosim, nějaký DDO beta tester? Potřebuju někoho zkušeného na preview.

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera

Edited by - Dargnon on 15/02/2006 00:20:34
Go to Top of Page

Maleus
Starting Member

35 Posts

Posted - 15/02/2006 :  07:55:42  Show Profile  Send Maleus an ICQ Message Send Maleus a Private Message  Reply with Quote
Caute vsetci, nemohol by mi niekto pozicat kluc na DDO betu? nejak ho neviem zohnat. diki
Go to Top of Page

Proxima
Starting Member

56 Posts

Posted - 15/02/2006 :  13:21:54  Show Profile Send Proxima a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem taky rozbehl v pondeli DDO a hodinku denne ted zkousim, jake to je. Jsem velky fanda do AD&D, mam rad klasickou dobre vymslenou slozenou grupu. Zatim jsem odehral par solo Q. Hra se mi celkem libi, ale UI a ovladani je proti EQ dost slabota mozna se spis lisi je to spis o klavesnici nez o mysi, mozna to chce gamepad nebo nekej herno mackac, a nevim jak dobre bude to UI bude konfigurovatelny. Rozhodne to nevzdavam. Ale hrat to asi chce od zacatku ve stale grupe, jinak si to neumim predstavit.

A ze tam je malo dungu, dyk to ma mit generator na dungy nebo ne. Ja prave nechci zadnej dungeoun jednu proslej okavovat na co? Nejlepsi je kdyz je to porad neco jineho. I kdyz v pripade generovanych dungu budou asi hodne vzajemne podobny. Ale clovek nebude vedet esli je ta obluda za prvnim rohem nebo az za druhym a o to jde.

Prox Pytech, Human/Blondyna, Cleric level 1. Miluji odvraceni nemrtvych. Nabozenska fanaticka co se honi za dobrem i kdyby mela vsechny pomlatit.

EQ2: Templar <Česká legie>
AoC: PoM <Legie>
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 15/02/2006 :  14:41:33  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Proxima
Prox Pytech, Human/Blondyna, Cleric level 1. Miluji odvraceni nemrtvych. Nabozenska fanaticka co se honi za dobrem i kdyby mela vsechny pomlatit.

To bys mohla uhealovat i tu moji sorceroidni socku

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 15/02/2006 :  21:50:52  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Proxima

Tak jsem taky rozbehl v pondeli DDO a hodinku denne ted zkousim, jake to je. Jsem velky fanda do AD&D, mam rad klasickou dobre vymslenou slozenou grupu. Zatim jsem odehral par solo Q. Hra se mi celkem libi, ale UI a ovladani je proti EQ dost slabota mozna se spis lisi je to spis o klavesnici nez o mysi, mozna to chce gamepad nebo nekej herno mackac, a nevim jak dobre bude to UI bude konfigurovatelny. Rozhodne to nevzdavam. Ale hrat to asi chce od zacatku ve stale grupe, jinak si to neumim predstavit.

A ze tam je malo dungu, dyk to ma mit generator na dungy nebo ne. Ja prave nechci zadnej dungeoun jednu proslej okavovat na co? Nejlepsi je kdyz je to porad neco jineho. I kdyz v pripade generovanych dungu budou asi hodne vzajemne podobny. Ale clovek nebude vedet esli je ta obluda za prvnim rohem nebo az za druhym a o to jde.

Právě že generátory nepoužívaj, všechno je kvalitní "ručně vyrobenej obsah". No a jestli ho maj málo, tak budou mít problém.

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 16/02/2006 :  18:30:25  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
OK takže koukám nikdo se mi nechce ozvat. Jen potřebuju někoho kdo hrál tu betu!

Pokud si mi někdo z Prahy ozve, tak mu prodám ten pre-order s bonusama, DVD, in-game předmětama atd.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 17/02/2006 :  08:14:31  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon
Pokud si mi někdo z Prahy ozve, tak mu prodám ten pre-order s bonusama, DVD, in-game předmětama atd.
CO vsechno to obsahuje? Chces to prodat jen tak nebo za to chces nejake info z bety?

Go to Top of Page

Mickk
New Member

489 Posts

Posted - 18/02/2006 :  11:19:34  Show Profile  Send Mickk an ICQ Message Send Mickk a Private Message  Reply with Quote
quote:

OK takže koukám nikdo se mi nechce ozvat. Jen potřebuju někoho kdo hrál tu betu!

evropskej nebo americkej?

RP sux, macro 4ever

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 21/02/2006 :  22:17:12  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
no, jednalo se o evropskou verzi

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 23/02/2006 :  07:29:24  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
pozde, ale prece.. kdo ma zajem o ddo beta eu key :-)
VUT8W-59T5Y-PFQFF-PA459-NQ5AB

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 28/02/2006 :  01:09:11  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Zítra (dnes) začínám hrát ne evropském serveru Boldrei. Mluvil sem s jednim českym guild masterem a domluvili sme se že on svoje lidi taky pošle sem.

Takže doporučuji tento server.

Go to Top of Page

Dekron
Starting Member

3 Posts

Posted - 02/03/2006 :  09:02:54  Show Profile Send Dekron a Private Message  Reply with Quote
Ahoj lidi jestli nekdo budete hrat DDO a chcet do guildy pisnete mi na ICQ 232 707 356
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 02/03/2006 :  13:39:34  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Ahoj.

Gamesu bych mel snad dostat do tydne. Uz byla shiped. tak se potom prihlasim. Budu ale jen diky vytizeni jen obcasny hrac. Dny a roky pareni mmorpg do umrtveni uz mam za sebou. Uz do toho nechci zase spadnout. je to desnej zrout soukromeho zivota.
Kdyz si vzpomenu, ze jsem kdysi jen pracoval/jedl a hrak Asherons Call tak se musim pousmat :)
Go to Top of Page

Temper
New Member

336 Posts

Posted - 02/03/2006 :  15:02:00  Show Profile  Visit Temper's Homepage  Send Temper an ICQ Message Send Temper a Private Message  Reply with Quote
Poraďte nkědo odkud nejlépe objednat. Dík.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/03/2006 :  15:05:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Temper

http://gameplay.co.uk jako vsecky ostatni hry

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/03/2006 :  15:13:26  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud nechces cekat na krabici tak DDO sezenes napr. zde:
https://gamersloot.net/catalog/index.php?cPath=162_171

--
Nektere mmorpg se daji stahnout i zde:
http://www.direct2drive.com/
Go to Top of Page

Temper
New Member

336 Posts

Posted - 02/03/2006 :  16:17:02  Show Profile  Visit Temper's Homepage  Send Temper an ICQ Message Send Temper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Tady bych krabici vůbec nedostal, koukám. Máš s tím shoppem nějaké zkušenosti? Když si to od nich stáhnu a nebude to fungovat, protože se jedná o americkou verzi tak už to asi nevyreklamuju.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 02/03/2006 :  16:20:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tady bych krabici vůbec nedostal, koukám. Máš s tím shoppem nějaké zkušenosti? Když si to od nich stáhnu a nebude to fungovat, protože se jedná o americkou verzi tak už to asi nevyreklamuju.

Nejake cerstve reference na gamersloot.net - http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17561 (erdiskuv post)

Edited by - VT on 02/03/2006 16:21:46
Go to Top of Page

Temper
New Member

336 Posts

Posted - 02/03/2006 :  17:55:04  Show Profile  Visit Temper's Homepage  Send Temper an ICQ Message Send Temper a Private Message  Reply with Quote
Tak z gamersloot.net DDO neobjednavejte, mají k dispozici zatím pouze US klíče, evropské budou mít nejspíš až příští měsíc. Dobrou volbou se tedy zdá gameplay.co.uk kde je to za velmi dobrou cenu.

PS: Tady je dopis co jsem dostal od gamersloot na můj dotaz ohledně evropské verze.

Indeed we only email the keys. Nothing shipped. And you can download the
game thru the link we provide.
But the DDO we have at this moment is for US servers only. Europe will
be coming up hopefully by next month.

PPS: tady je link na stažení klienta (1,5GB)
http://download.turbine.com/ddo/ddo_client_install.exe

Edited by - Temper on 02/03/2006 17:56:15
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/03/2006 :  18:46:04  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Na www.sendit.com to mají skladem za 17,99 liber ale nemám s nimi žádnou zkušenost.

http://www.sendit.com/game/item/6000000002896

Noe

Edited by - Noe on 02/03/2006 18:47:06
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 02/03/2006 :  19:00:19  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Na www.sendit.com to mají skladem za 17,99 liber ale nemám s nimi žádnou zkušenost.

http://www.sendit.com/game/item/6000000002896

Na sendit nakupuji pravidelne nikdy zadny problem

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2006 :  10:21:47  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Noe, Blacku, Tempere, Dorione udelal jsem topic u Hlavatice kde se domluvime jak to koupime a co budem hrat, kouknete tam

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 03/03/2006 :  12:40:00  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
No ja objednaval jako vsechny gamesy na www.cdromshop.com tak ze to vypada, ze asi budu mit US klic :( Respektive ten typek vzdy kdyz neco posila, tak klic posila mailem napred automaticky. Klic uz mam, ale nedokazu zatim posoudit jestli je US nebo jiny.

Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 03/03/2006 :  12:49:16  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ehivar

No ja objednaval jako vsechny gamesy na www.cdromshop.com tak ze to vypada, ze asi budu mit US klic :( Respektive ten typek vzdy kdyz neco posila, tak klic posila mailem napred automaticky. Klic uz mam, ale nedokazu zatim posoudit jestli je US nebo jiny.

Budes mit US verzi

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 03/03/2006 :  12:49:19  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

je na 1000% US. Difný je, že ti posílá key automaticky mě jen na vyžádání. Ale možná má tvého accountu poznámku posílat key mailem

Noe

Go to Top of Page

Temper
New Member

336 Posts

Posted - 03/03/2006 :  13:16:11  Show Profile  Visit Temper's Homepage  Send Temper an ICQ Message Send Temper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Klic uz mam, ale nedokazu zatim posoudit jestli je US nebo jiny.

To bys měl poznat jak budeš zadávat klíč do billing systému. Mají je oddělený pro US a pro Evropu.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 03/03/2006 :  13:30:06  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

To bys měl poznat jak budeš zadávat klíč do billing systému. Mají je oddělený pro US a pro Evropu.

Takže hra se liší pouze klíči a né klientem??
Pokud mám stáhnutého clienta z US serverů a zadám EU klíč bude to fachat a já budu hrát EU verzi??

Noe

Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 03/03/2006 :  13:46:06  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Hmmm tak to se asi na evropsky server nedostanu :( To je pech.
Go to Top of Page

Temper
New Member

336 Posts

Posted - 03/03/2006 :  14:03:35  Show Profile  Visit Temper's Homepage  Send Temper an ICQ Message Send Temper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Takže hra se liší pouze klíči a né klientem??
Pokud mám stáhnutého clienta z US serverů a zadám EU klíč bude to fachat a já budu hrát EU verzi??

No přesně takhle fungovala evropská beta a nikde jsem se nedočetl, že by tomu tak už nemělo být.
Go to Top of Page

Koron
New Member

151 Posts

Posted - 03/03/2006 :  15:14:18  Show Profile Send Koron a Private Message  Reply with Quote
tahle hra funguje priblizne jako NWN nebo BG ?
Go to Top of Page

Temper
New Member

336 Posts

Posted - 03/03/2006 :  15:41:23  Show Profile  Visit Temper's Homepage  Send Temper an ICQ Message Send Temper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koron

tahle hra funguje priblizne jako NWN nebo BG ?

Je to MMORPG s instantníma dungeonama. Podobnost s výše uvedenýma hrama je snad v tom že je to RPG dle DnD.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 03/03/2006 :  20:52:45  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

funguje to perfektně, platit se dá i přes PAY-PAL pokud tam máte účet.
Jen pozor uveďte správný telefon ideálně svůj mobil protože si Vás budou ověřovat telefonicky při první koupi.

Noe

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 03/03/2006 :  21:13:06  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:

funguje to perfektně, platit se dá i přes PAY-PAL pokud tam máte účet.
Jen pozor uveďte správný telefon ideálně svůj mobil protože si Vás budou ověřovat telefonicky při první koupi.

Muzu byt trosku zvedavi?:To jako ze ti zavolaji z anglie? To uz jsi se Noe naucil anglicky nebo jak jsi se snima domluvil?
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 03/03/2006 :  21:35:23  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Muzu byt trosku zvedavi?:To jako ze ti zavolaji z anglie? To uz jsi se Noe naucil anglicky nebo jak jsi se snima domluvil?

Zavolaji z USA :) asi přes skype bych tipoval.
hehe nenaučil bylo to hoooodně zajímavý a vyčerpávající (hlavně když jsem vzpomínal jak se řekne č. 15 když se ptali na street number) - no nakonec jsem je zřejmě přesvědčil že jsem to já

Noe

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 06/03/2006 :  00:05:26  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tak já jsem bohužel objednal předraženou verzi z Game.net, doufal sem že to aspoň pošlou v čas. Ale co se dá dělat, aspoň že tam u nich sbírám bodíky :) jsou solidní. Jen to vypadá že až mi skončí head-start tak budu tak dva dny bez hry (než příde), ale aspoň se na ní budu víc těšit.

BTW založte už vlastní DDO sekci ať se rozjede víc debat

Edited by - Dargnon on 06/03/2006 00:07:42
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 06/03/2006 :  10:18:03  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
BTW založte už vlastní DDO sekci ať se rozjede víc debat

Vlastní sekci podle mého DDO zatím nepotřebuje. Hraje to relativně pár lidí (vlastně vím jen o naší grupě) na to aby byla potřebná.

Co se týká mého pohledu na tuto hru:

1. grafika
- grafiku bych rozdělil na grafiku UI + itemů v inventáři a grafiku samotné hry (město, dungeony a pod.). Zde je to z mého pohledu jako noc a den.

UI mě přijde graficky na slabé úrovni tedy spíše jako grafika her před pár lety, charakter status, inventář a pod...
Samotný char. status moc nezaujme, itemy jsou v inventáři celkem graficky fádní a není z nich na první pohled poznat oč jde (ale o tom více později) ale jakmile je oblečete na sebe jsou zase graficky skvělé stajně jako celá hlavní grafika.

Grafika samotné hry naopak je od velmi dobré po uchvacující. Město samotné a exteriéry jsou na velmi vysoké grafické úrovni. Přirovnal bych je k EQ2. Další a asi nejdůležitější částí hry jak již z názvu hry vyplývá jsou dungeony.
Tak dokonalé dungeony jsem ještě v žádné hře neviděl a nejsem sám kdo má stejný pocit. Grafika zde jde podle mého za možnosti současných her. Prostě úchvatné. A když se úchvatná grafika spojí s perfektní fyzikou hry, velmi působivou hudbou (o zvucích se ještě rozepíši) a parádníma nápadama jsme u stěžejního bodu celé hry a to dungeonech.

Dungeony:
graficky excelentní práce spolu s fyzikou hry a zvuky vás uplně pohltí. Procházíte například stokami kde se z vody, kde se nad vodou kterou se brodíte valí pára kterou rozrážíte nohama. Vtom procházíte místem odkud voda stéká do nižšího patra a vy vydíte proudy vody a cítíte sílu proudu jak vás unáší spolu s proudem. Naopak pokud tímto místem jdete nahoru Vás voda spomaluje a dá Vám opět pocítit svou sílu a kluzkost povrchu. Pak jsou zase místa kde jsou husté sračky po pás a vy jdete doopravdy jako by jste se brodili bahnem tedy mnohem těžší a pomalejší krok, jinde musíte trochu poplavat atd... Efekty vodních par, odlesků vody a světla na hladině či na Vašem brnění vytváření parádní atmosféru a to není zdaleka vše. Stíny které vrháte Vás občas vylekají (nejednou se mi stalo že jsem slézal po žebříku a vylekal mě stín našich postav). Další složkou vytvářející atmosféru jsou zvuky a hudba. Například zvuky chůze (běhu) jsou zcela věrné a každým krokem Vám je hned jasné jestli běžíte po kamenné dlažbě nebo po dřevěné lávce. Slyšíte skřípání zarezlých pák když otevíráte staré dveře. Jinak zní když běžite v koženém brnění a jinak když máte na sobě plátovou zbroj. Každý úder který zasadíte nebo zasadí Vám je doplněn patřičným efektem takže když Vás rubou v plátovém brnění slyšíte přesně to co by jste slyšeli kdyby jste byli zavřený v plechový konzervě a třískali do Vás dřevěnou palicí nebo kovovým mečem, nebo tlumené údery když dopadne hůl na koženou zbroj či holé maso. A pochopitelně i naopak je Vám jasný podle zvuku, že tenhle parchant kterýho musíte sejmout má zbroj z pěkně tvrdý oceli. Vše výborně smíchané a prostorový zvuk je samozřejmost.

Nicméně toto vše by bylo sice hezké ale k ničemu bez kreativity tvůrců dungeonů. Vysokou hratelnost umocňují v dungonech různé pasti, skryté místnosti, rébusy, ventily a páky tu ovtírající dveře a mříže, tu vypouštějící vodu která zaplaví místnost tak aby jste mohli dále a pod...
Dále žebříky, lávky, podvodní tunely a pod....
Prostě styl který z žádných online her neznáme a jsme ho zvyklí vídat spíše u pár starejch dobrejch offline her.

Hratelnost je prostě skvělá a v mnohém předčí jiné nedostatky hry o kterých se teď zmíním.

nedostatky z mého pohledu:
Inventář není nic moc, přehlednost je zde horší protože itemy jsou relativně malé a pouhým klikem na item se zobrazí pouze jeho jméno a né vlastnosti. Vlastnosti se zobrazí následně až po volbě prozkoumat item. Postava má 3 bágly mezi kterými se přepíná, nelze je otevřít najednou všechny tři což trochu snižuje orientaci v inventáři.

Chat - chat je v pohodě klasický jaký známe bohužel mi hrozně chybí možnost postnou item do chatu.
Není žádná aukce / mail / prodejní vendor a pod.
Toto spolu s chatem (bez itemů) defakto vyřazuje obchodování ve hře mezi hráči. Což je škoda protože jinak krom questovních itemů se vše dá předat(prodat) i přesto že jste to již třeba měli na sobě - prostě volné itemy ala UO.

Nezobrazování se jména gildy u jména a defakto žádných dalších údajů.
Pokud se chcete dozvědět z jaké= je kdo gildy, jaké je kdo classy nebo jaký má level musíte na něj dát examine.

Hráči z jedné gildy (party) nejsou nijak barevně odlišeni od jiných hráčů.

Say text na hlavou - není a hrozně mě chybí, spolu s tím že v chatu není možnost postnout item a spolu stím že u jména není vidět jmého gildy podle mě hodně bourá atmosféru online hry, kde ostatbní hráči pro mě spíše představují neosobní lagotvůrce.

Hra díky těmto nedokonalostem je doopravdy spíše MORPG než MMORPG.

Sólování je takřka nemožné, respektivě možné tak u prvncích pěti questů pak již bez šance na úspěch. Nicméně již aspoň 2-3 lidi v grupě dokáží sice těžko ale celkem úspěšně pokořit větší část questů. Otázka je jestli tomu tak bude i dále protože náročnost hry se postupně zvyšuje a hra přitvrzuje.

samotné UI je jinak celkem příjemné a umožňuje se vším šoupat po obrazovce jak je libo, lišty s kouzly se dají dělit a stavět jak horizontálně tak i vertikálně. Chat je možné rozdělit na více oken, barva textu chatu je také libovolně konfigurovatelná.
Nepříjemný je bug u guild chatu, kde se často nezobrazuje text co píší ostatní - nicméně toto nás zatím netrápí protože party chat jede perfektně.

Další příjmenou věcí v UI je ingame hlasová party komunikace která funguje velmi dobře s velice jednoduchým nastavením. Nicméně je výhodnějsí pro stálou grupu používat ventrilo, protože komunikace ve hře vyžaduje být v jedné grupě což vždy není možné a hlavně třeba při pádu hry pak nemáte jak komunikovat se spoluhráči. Nicméně je to víborná věc hlavně pro pickup grupy, kde se automaticky spolu s invite do grupy invitnete i na hlasovou komunikaci.

Když to vše shrnu, má hra z mého pohledu celkem dost nedostatků ale vesměs se jedná hlavně o zvyk a pohodlnost.
Naprostá pravda je ale určitě, že bez stabilní party by Vás tahle hra zřejmě moc nebavila.
Co je ale důležité a nejdůletišejší všechny nedostatky hry jsou detaily které je lehké do hry implementovat nebo upravit.

Nicméně hlavní grafika hry, hratelnost a celková atmosféra hry je excelentní a koeficient zábavy velmi vysoký pokud máte stálou partu lidí což je to hlavní co od her asi očekáváme. Otázkou je jak dlouho to hra udrží a co bude po dosažení maxima tedy 10 levelu.

edit: celkem důležitá věc. Kvalitní grafika pochopitelně vyžaduje kvalitní hardware - doporučená konfigurace od tvůrců tedy 3GHz procesor, 128 MB grafika, 1Giga RAM bych já spíše viděl jako minimální konfiguraci. Já osobně mám shodnou konfiguraci jen mám silnější grafiku (256MB Radeon X800 XP) a i tak mě ve městě chvílema pěkně hrabe HDD, takže spíš to vidím na aspoň 1,5 či 2Giga RAMky.
Na druhou stranu v dungeonech to jede naprosto plynule bez jakýchkoliv lagů. (nastavení hry používám na 1280x960, medium - high detaily) Zkušel jsem vymaxovat grafický efekty a rozlišení - pak to bylo sice k učůrání graficky skvělý ale ve městě bych to nerozchodil :))

edit2: banka je :))

Noe

Edited by - Noe on 06/03/2006 13:52:14
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000