Author |
Topic  |
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 13:27:56
|
Super pripevek Noe, jen mala oprava banka ve hre je, jen jsme se k ni jeste neprobojovali, je na marketplacu, my jsme porad v harbouru :) |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Temper
New Member

336 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 13:49:19
|
Moc pěknej elaborát Noe! Skoro bych řekl že jsi celý dopoledne nedělal nic jinýho Ale napsal jsi to moc pěkně. Souhlasím se všema negativama co jsi nastínil. Taky si ale myslím, že spousta věcí je spíše kosmetického rázu. Když srovnám betu, kde se s některými částmi UI neda pohnout vůbec, tak za těch pár dnů před uvedením ještě leccos změnili k lepšímu. Jinak včera v noci jsme se bavili s Dorionem o tom, co na nás ještě připravují. Prý by se měl behem krátké doby zvyšovat max. lvl na 12 či 15. Přidají se classy druida a monka a slyšel jsem, že se připravuje item creation systém takže se nechme překvapit. |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 13:54:28
|
Jojo pry budou zvysovat levely tak jak budou stihat dodelavat content (cca 2 levely kazde 2 mesice) Radsi si pockam na kvalitni dobrodruzstvi, nez uprk za levelem. DO jakeho levelu jsou vlastne papirove DD nastavene? Vubec nechapu jak muze nekdo jet 40x za sebou jeden dung kde ma nejvyhodnejsi time/exp hlavne aby byl uz max level, tady preci je ti max level k hovnu akorat to pak muzes smazat. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
Edited by - Demawend on 06/03/2006 13:55:03 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 14:09:48
|
quote: Originally posted by Demawend Vubec nechapu jak muze nekdo jet 40x za sebou jeden dung kde ma nejvyhodnejsi time/exp hlavne aby byl uz max level, tady preci je ti max level k hovnu akorat to pak muzes smazat.
Imho zatím se to zdá nastavené dokonale. Vemte si že jsme udělali level takřka přesně po splnění všech questů levelu 1, a to samý se mi zdá, že bude teď i na dalším levelu apson podle zadaných questů + těch co nám zbívá udělat a když připočtu nějaký expy z atěch pár co jsme opakovali tak mě to tak cca vychází.
2Temper: trefa, fakt sem byl ráno línej jako prase  |
Noe
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 15:05:43
|
Hele neberte to jako prudeni ale...
Vam nevadi ze vetsinu dungu L1 proleze war char sam naprosto bez problemu, kdezto zbyla povolani maj problem, ba primo je to prone nepouzitelne?
Takze kdyz jde cela parta tak se 5 lidi nudi a 1 bezi 100m prednima.
Jak tohle resite?
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 15:28:09
|
quote: Originally posted by Atronach
Hele neberte to jako prudeni ale... Vam nevadi ze vetsinu dungu L1 proleze war char sam naprosto bez problemu, kdezto zbyla povolani maj problem, ba primo je to prone nepouzitelne? Takze kdyz jde cela parta tak se 5 lidi nudi a 1 bezi 100m prednima. Jak tohle resite?
post jako noha fakt, nebo snad tahle hrá má jen L1 dungeony ??? Imho náročnost dungeonů se zvyšuje celkem znatelně a celý Harbor, který je pro Level 1-3 je nutno brát spíše jako příjemně zábavný tutorial na seznámení se s postavou a světem DDO. Imho na L2 už se našlo pár pěkných dungeonů, kde se zapotíš v celý grupě a na hře je evidentně vidět stoupající náročnost každým dalším dungeonem co přichází. Další dungeony po L1 postupně přímo víc a víc vyžadují spolupráci rozdílných charů bez kterých neuděláš kompletně dung. (wizard na deaktivaci pastí vyžadujících vysokou inteligenci, rogue na skryté pasti + místnosti, warior s vysokou silou na zarezlé páky atd ...)
|
Noe
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 15:31:30
|
quote: Originally posted by Atronach
Hele neberte to jako prudeni ale...
Vam nevadi ze vetsinu dungu L1 proleze war char sam naprosto bez problemu, kdezto zbyla povolani maj problem, ba primo je to prone nepouzitelne?
Takze kdyz jde cela parta tak se 5 lidi nudi a 1 bezi 100m prednima.
Jak tohle resite?
Predem rikam, ze DDO nehraju :) /i by mne to docela lakalo. ale forced grouping hru nehodlam jet pokud nesezenu par kamosu do permagrupy)
ale to co rikas Attro, v podstate "neni bug ale feature" AD&D (nebo dnes zase D&D) systemu... :)
Warrior je prvni cca 3-4 levely naprosto "nejsilnejsi". V uvozovkach pro to, ze on je dobry v jedine veci - zabijeni. Vsechny ostatni chary umi i neco navic - ale to se zacne projevovat az na vyssich levelech. A navic v P&P dobrodruzstvich (pro ktera je AD&D puvodne vytvorena) je zabijeni jen velmi, velmi mala cast naplne hry. Takze pokud je DDO skutecne udelano tak jak zde lidi pisou, tak WAR sice muze solovat prvni 3 lev dungy, ale nenajde zadne tajne dvere, neotevre zadnou truhlu s pokladem, neprokeca s rozumnym vysledkem zadne NPC etc etc...
quote: Originally posted by Demawend DO jakeho levelu jsou vlastne papirove DD nastavene?
Tak jak ja jsem hral AD&D (2.0 - DDO uz je neco trochu jineho) tak jim to perfektne slapalo do cca lev 15 - pak uz se byla dost disproporce mezi moznostma jednotlivejch classu - specialne komba typu Human - multiclass Fighter do 13 a pak jet Mage jsou naprosto mimo "realitu" .... :)
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 22:40:22
|
Ok, počkejme si na nějakou českou guildu esi vyjádří zájem o sekci.
Edit: Oooo co to tu čtu. Né, nevadí mi že některá classa může lít sólovat. Podstatný je, že všechny maj svojí roli. Tohle neni počítačový RPG s PvP kde musí bejt všechno vyrovnaný, tohle je RPG. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
Edited by - Dargnon on 06/03/2006 22:42:31 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 06/03/2006 : 23:15:41
|
Diky Brutaku za odpoved.
Funny je, ze jedinou odpoved s fakty a k veci mel clovek co DDO nehraje 
Ostatnim, kterym jsem se dotknul jejich modly se omlouvam. Netusil jsem ze nekdo muze brat normalni dotaz jako "post jako noha" 
GL ve hre.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Blaine
Starting Member
28 Posts |
Posted - 08/03/2006 : 20:47:26
|
Cele DnD (3,5e-tj. nejnovejsi verze pravidel) je nastavena tak, ze to lidi hraji v grupe, ze . Zakladem je to, ze naopak od DDO nebudes nikdy potrebovat Fightera, Wizarda nebo neco takovyho, protoze Dungeon Master dela dobrodruzstvi pro skupinu, ktera momentalne hraje, tzn. kdyz nebude valecnik, tak se nebude bojovat tvari tvar, ale pekne ze stinu, kudlou mezi zebra
Fighter ma do zacatku nejvic zivotu--->v pocitacove hre je vzdy do zacatku silnejsi nez mag s malo zivotama, omezenym mnozstvim kouzel apod. Pozdeji, kdy uz budou mit dalsi klassy vic moznosti pouzit sve moznosti, hra bude pestrejsi.
DDO nehraju, pouze nekolik let hraju papirovy DnD (samozrejme singlovky typu BG), jako hrac i jako DM. Z toho co se tady pise, jsem pochopil, ze jsou nejaky Power pointy OMG co to je? A dlasi vec, jsou i jine questy nez typu jdi, zabij, seber? jako je ve vetsine her (teda aspon tech novodobych RPG). Jak innovativni hra je? Jen tak napiste, co ji odlisuje napr. od WoW (nemylsim instance nebo tak, ani battle system, ale co je proste jinyho) ale musim rict ze hra me laka. A to ne tolik kvuli DnD jako spis kvuli Eberronu, kde se odehrava. Je tam Articifir? Jako classa? |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 09/03/2006 : 13:46:12
|
Je to jen o procházení dungeonů. Docela velkej rozdíl oproti běžnejm MMO. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 10/03/2006 : 00:55:39
|
Nabidka za 2$ 10 day trial key na NA serverech http://onlinecdkey.com/index/dungeonsdragons10daytrialkey-p-148.html |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 10/03/2006 00:56:39 |
 |
|
Aenstrius
New Member

101 Posts |
Posted - 10/03/2006 : 18:03:33
|
No tak som si objednal z tej stranky 2 DDO trial kluce cez PayPal. Uvidime co mi pride, alebo ci len ja pridem o $4 USD. Dam vediet co a ako.
Edit1: Tak za pol hodinku po objednani a zaplateni cez PayPal mi dosli 2 kluce mailom (pre mna a kamosa). Instalujem DDO clienta...
Edit2: No tak v pohode hram, akurat ze ta hra ma uplne nebavi. Neviem, ci som len nenasiel iny sposob ale ta priblbla NUTENA hra na zaciatku, kde hra vyslovene NUTI hrat solo a robit jeden quest a potom dalsi inak sa nepohnes dalej... sux. Som myslel, ze nalogujem a budem hrat s kamosom nieco. |
Edited by - Aenstrius on 10/03/2006 21:35:22 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 10/03/2006 : 22:36:02
|
quote: Originally posted by Aenstrius Edit2: No tak v pohode hram, akurat ze ta hra ma uplne nebavi. Neviem, ci som len nenasiel iny sposob ale ta priblbla NUTENA hra na zaciatku, kde hra vyslovene NUTI hrat solo a robit jeden quest a potom dalsi inak sa nepohnes dalej... sux. Som myslel, ze nalogujem a budem hrat s kamosom nieco.
Solo jsou pouze prvni tři questy ve hře (+ nepovinné training roomy) a ty jsou celkově na cca 10-20 minut a pak už je to vše pro grupu. |
Noe
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 11/03/2006 : 18:07:32
|
Nevite nekdo kde sosnout DDO US ci EU klienta?
Ja a kamos chceme zkusit to DDO .. kdyz byla beta tak nejak nebyl chut/nalada to poradne prozkoumat.. ale nechcem zbytecne kupovat celou hru.
edit http://download.turbine.com:80/ddo/ddo_client_install.exe
;]
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 11/03/2006 19:17:46 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 11/03/2006 : 20:06:36
|
quote: Originally posted by Rodier
Nevite nekdo kde sosnout DDO US ci EU klienta? ... .. kdyz byla beta tak nejak nebyl chut/nalada to poradne prozkoumat..
Rodiere ty mě uchvacuješ, člověče co si takhle přečíst minulou stránku a zjistíš, že tam je odkaz ke stažení klienta včetně dalšího infa.
Navíc mě hlava nebere jak jsi sem mohl postovat před pár dny jak vyblitou grafiku tahle hra má a další tvé erudované názory na tuhle hru, když jak ted sám píšeš jsi se k prozkoumání hry nedostal. (ty posty jsme pochopitelně smazali) Ty jsi fakt maximální "edit"  |
Noe
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 11/03/2006 : 20:22:59
|
prozkoumani hry jsem myslel dostat se na nejakej vyssi level, poradne skilly, povolani..
v bete jsem prave cumel jen na grafiku /navic standard klientem.. ne hires/ a udelal jen asi 2 group dungy = nic moc.. slo spis o ocihnuti UI, styl boje atp.
Proste Noe = clovek co vidi vsecko cernobile. Jenze nic neni cerne ani bile, vis pusinko? a co se tyce toho klienta.. asi jsem to prehlidl, videl jsem jen same nefunkcni fileplanetacke. Ale kdyz uz teda se snazis bejt tak strasne moc nad veci a hrajes si na fotra topicu a vudce republiky, tak mne povez, jak tenhle klient predelat na Eu verzi? |
|
Edited by - Rodier on 11/03/2006 20:25:45 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 11/03/2006 : 21:18:54
|
quote: Originally posted by Rodier Ale kdyz uz teda se snazis bejt tak strasne moc nad veci a hrajes si na fotra topicu a vudce republiky, tak mne povez, jak tenhle klient predelat na Eu verzi?
Proboha přečti si tenhle topic člověče, opět ti bude stačit předešlá strana aby jsi se dozvěděl odpověď na svůj dotaz. |
Noe
|
 |
|
Lim-Dul
New Member

212 Posts |
|
Topic  |
|
|
|