Author |
Topic  |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
|
Milamber
New Member

398 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 10:30:12
|
Mozna ze ta Us verze zadnej simcard slot mit nebude  protoze je tam nepouzivaj  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 10:44:35
|
Ja to mam naopak :)
Idealni se asi zeptat primo tam kde to chces koupit jestli to ma slot na SIM a muzes to provozovat na GSM siti ktera je v Evrope.
|
Black |
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 13:19:15
|
quote: Originally posted by Deimnia
quote: Originally posted by Rebel
Zdravim gamesnickou komunitu :) mam dotaz, na ktery mi nikdo neni schopny odpovedet na zadnem foru, tak se moje zoufalstvi presouva sem :) Mam moznost koupit si treo 650 a nechat dovest z Kanady, jenomze nevim, jestli to budu moct pouzivat tady...konkretne jestli tam je slot pro sim kartu, protoze oni zadne simky nemaji. Nemate s tim nekdo zkusenost jestli to pujde? http://www.bestbuy.ca/catalog/proddetail.a...atid=20161 http://www.canadacomputers.com/index.php?do=ShowProduct&cmd=pd&pid=002553&cid=HH&PHPSESSID=6214481e6991d752d1d34236ee22d39b
Asi to bude znit dost blbe, ale prvni odkaz je uplne na jiny produkt a ten druhy vubec nefunguje...
EDIT: Naopak (diky Blacku ><)
jj ja vim, ten jeden odkaz nefunguje asi to zrusili, ale staci na www.bestbuy.ca zadat treo 650 a ten druhy je schvalne na jiny produkt, beru to jako alternativu Napsal jsem jim a napsali mi odpoved, ze ktere zas nevim nic Dear Valued Customer:
Thank you for your e-mail.
You would have to contact a store location for further assistance into this matter as the instore reps are more technically trained in the products then we are and would be better qualified to inform you.
|
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
 |
|
Rebel
New Member

264 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 13:25:15
|
quote: Originally posted by Black
Ja to mam naopak :)
Idealni se asi zeptat primo tam kde to chces koupit jestli to ma slot na SIM a muzes to provozovat na GSM siti ktera je v Evrope.
Oni jsou neschopni mi odpovedet, poslal jsem email do trech ishopu, odpovedeli dva...jeden nejasne, neco ve smyslu ze to muzu pouzivat kdekoliv, coz ale nerika jestli z toho budu taky moct volat a jetli tam nacpu simku (na dalsi mail neodpovedeli) a druhy to co jsem napsal vyse. |
*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě] member of Suchdol -Triada- team
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
|
|
Topic  |
|