Author |
Topic  |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
|
| |
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 02:26:02
|
No celkem dobry, ale pokud jeste nemas lvl 60 tak se vykasli na protection a jed klasicky arms/fury a prespecni na protect az na lvl 58-60 (pokud chces byt tank a ne dmg dealer), driv to stejne nema vyznam a budes se akorat stvat s malou dmg pri solovani a expeni, v dusledku cehoz ti to zabere mnohem vic casu. Warra nehraju, ale neco do cineni sem s nim uz mel. |
EvE |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 02:30:23
|
dneska jsem zaslechl, ze prot war snad nemuze solnout ani jednu nonelite potvoru na stejnem levelu.. ale nevim co je na tom pravdy, wara nehraju.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 02:56:42
|
quote: Originally posted by JerzeeG
dneska jsem zaslechl, ze prot war snad nemuze solnout ani jednu nonelite potvoru na stejnem levelu.. ale nevim co je na tom pravdy, wara nehraju..
Solnout ji muze celkem s prehledem, de akorat o to ze si u toho stihne jeste zajit na nakup nebo uvarit obed. ;) |
EvE |
 |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 04:32:10
|
quote: Originally posted by GORTHAUR
No celkem dobry, ale pokud jeste nemas lvl 60 tak se vykasli na protection a jed klasicky arms/fury a prespecni na protect az na lvl 58-60 (pokud chces byt tank a ne dmg dealer), driv to stejne nema vyznam a budes se akorat stvat s malou dmg pri solovani a expeni, v dusledku cehoz ti to zabere mnohem vic casu. Warra nehraju, ale neco do cineni sem s nim uz mel.
zajimavej nazor... neco na tom je 
zase na druhou stranu, pokud pojedu protection tak jak jsem si ji rozvrhnul, tak budu dostavat mensi pecky a tudiz nebudu muset za kazdym mobem sedet.... ale je to laickej nazor...
v kazdym pripade piste dalsi postrehy... kazdej smysluplnej uvitam 
pohral jsem si a upravil jsem talenty na 60lvl s tim, ze bych mohl behem "rustu" davat talenty podle uvazeni, tzn. ne jen protection aale nastridacku podle uvazeni...
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0530000000000000000505010000000000055050030002022151 |
Edited by - hippygamer on 08/02/2006 04:46:09 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 07:56:40
|
jed arms/fury pecky dostavat nebudes, protoze mob bude davno tuhej
sezeni nepripada v uvahu bo UD kanibalizmus FTW  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Deimos
New Member

440 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 09:46:30
|
no jed arms/furry protection na levelnie nema vyznam aj ked sa blizzard vyjadril ze to navrhli tak ze cas zabijeni+downtime by mel byt rovnaky u ruznych buildu je to bullshit proste kdyz jedes 1h+stit sice dostavas mensi pecku ale zase moba zabijis vecnost, a mensi pecky+ vetsi cas = dostnes rovnakou dmg jak kdyz ho zabijis rychle a dostavas vetsi rany. proste protection specly warr na levlenie je kravina |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
 |
|
Cenobit
Starting Member
14 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 09:53:51
|
Hi
a jak to mate rozdeleny na 60, pokud chodite hlavne takovy tu UBRS/LBRS/DM .., ale ne MC/BWL? Kdyz dam vsechno do protekce, muzu sice tankovat a ne solovat a naopak? Myslel jsem, ze bych si udelal takovej mix 25/5/21. Armsy kvuli +5% crit axe a prot hlavne kvuli stun abilitce. Je to dobrej napad? |
Edited by - Cenobit on 08/02/2006 10:54:57 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 09:57:46
|
to mas nak moc bodu :D
na pvp: arms/fury 31/20 na PvE: def, ruzne buildy (MC, BWL only) na mix: 5fury/31arms/15def (+10def, +10ar, +15agro)
pro silence s uber equipem 34fury/17arms |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 10:57:30
|
quote: Originally posted by hippygamer zase na druhou stranu, pokud pojedu protection tak jak jsem si ji rozvrhnul, tak budu dostavat mensi pecky a tudiz nebudu muset za kazdym mobem sedet.... ale je to laickej nazor...
Unudit moba dokud nespáchá před prot warem sebevraždu trvá o dost dýl než ho zabít. Tím že u něj budeš stát třikrát dýl toho damage ve výsledku taky obdržíš docela dost. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 17:09:56
|
quote: Originally posted by Azgalor
Hojte, já mám warriora postavenýho na protec. Je to špatně? Sem lvl 34 a mám: 1860 HP 2510 Armor DMG: 123-168 DMG za s: 56,7
Je to blbý?
Kdyz se na to ptas tak je to urcite desne blby. Doporucuju reroll na paladina. |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 17:11:31
|
Ja sem jel full def od zalozeni postavy (no dobra od levlu 10, 1-9 nejsou talenty ;-)) a rozhodne nelituju. Samozrejme to ma smysl jen pro hrace, ktere bude bavit tankovat v instancich, na solo je to docela trapeni. Ale do grupy je tank jedna z nejzabavnejsich postav. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 17:47:26
|
quote: Originally posted by Rahman
Ja sem jel full def od zalozeni postavy (no dobra od levlu 10, 1-9 nejsou talenty ;-)) a rozhodne nelituju. Samozrejme to ma smysl jen pro hrace, ktere bude bavit tankovat v instancich, na solo je to docela trapeni. Ale do grupy je tank jedna z nejzabavnejsich postav.
Nicméně tankovat se dá i bez def specu a s velkou pravděpodobností nemalá část lidí s kterýma instance budeš chodit nebude mít nejmenší šajn o tom co to je threat, co to je aggro, proč by měli zabíjet jeden cíl atd. a tam by ti nepomohlo ani kdybys defianci měl 51/5 ;) |
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 18:14:51
|
Hojte, já mám warriora postavenýho na protec. Je to špatně? Sem lvl 34 a mám: 1860 HP 2510 Armor DMG: 123-168 DMG za s: 56,7
Je to blbý?
Kdyz se na to ptas tak je to urcite desne blby. Doporucuju reroll na paladina.
Co je to za ptákovinu? Proč zrovna na Paladina? Ja je nemam rad a novou postavu taky nechci. Kolik ma warrior DMG s obouruční zbraní? |
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104 |
 |
|
Morpheus.cz
New Member

216 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 18:20:54
|
quote: Originally posted by Rakhen
Ja sem jel full def od zalozeni postavy (no dobra od levlu 10, 1-9 nejsou talenty ;-)) a rozhodne nelituju. Samozrejme to ma smysl jen pro hrace, ktere bude bavit tankovat v instancich, na solo je to docela trapeni. Ale do grupy je tank jedna z nejzabavnejsich postav.
Nicméně tankovat se dá i bez def specu a s velkou pravděpodobností nemalá část lidí s kterýma instance budeš chodit nebude mít nejmenší šajn o tom co to je threat, co to je aggro, proč by měli zabíjet jeden cíl atd. a tam by ti nepomohlo ani kdybys defianci měl 51/5 ;)
To sice ne ale protection warr muze aspon vetsi cast takovychto kiksu vicemene uhrat ze neni wipe.., nicmene souhlasim s nazorem ze jet protection warra od zacatku muze jen blazen, osobne sem respecnul skutecne az na lev 60 kvuli instancim a nic jinyho s nim nedelam, na pvp je protection warr v adekvatni vybave vuci snad vsemu zcela smesnej.. |
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 18:22:59
|
Dmg warriora znacne souvysi s generaci / managementem rage ... takze neni mozny takhle jednoduse odpovedet, (hodne) jednoduse receno zalezi zde do tebe nekdo busi nebo ne. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 18:25:33
|
Myslel sem DMG co to ukaze kdyz zmacku C. Ne ten, ktery dava v boji. Vim taky ze je jinej. Chci to vědět, protože mě zajímá, jestli mám fakt postavu na dvě věci. |
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 07:23:57
|
Myslel sem DMG co to ukaze kdyz zmacku C. Ne ten, ktery dava v boji. Vim taky ze je jinej. Chci to vědět, protože mě zajímá, jestli mám fakt postavu na dvě věci.
tohle je MMO postavy jsou vicemene stejne silne hraj co te bavi |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 11:18:49
|
quote: Originally posted by Seth
Myslel sem DMG co to ukaze kdyz zmacku C. Ne ten, ktery dava v boji. Vim taky ze je jinej. Chci to vědět, protože mě zajímá, jestli mám fakt postavu na dvě věci.
tohle je MMO postavy jsou vicemene stejne silne hraj co te bavi
ano ne ano |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 12:33:46
|
coco ? vsecky classy ve WoW jsou si rovne, jen nektere jsou si rovnejsi ?  jak tak hraju, tak porad slysim: omg bubble gu(a)y imba loladin, nerf.. omg 3K crit, imba mage, nerf.. omb stun, imba rogue, nerf.. omg imba war v equipu, nerf.. omg imba lock, nerf.. omg imba priest, nerf.. omg imba hunter nerf.. omg imba running druid, nerf.. tak vsichni jsou imba, takze co ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 12:38:18
|
Ono je to jednoduche, vsetci su imba takze si su rovni  |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 12:52:23
|
quote: Originally posted by JerzeeG
coco ? vsecky classy ve WoW jsou si rovne, jen nektere jsou si rovnejsi ?  jak tak hraju, tak porad slysim: omg bubble gu(a)y imba loladin, nerf.. omg 3K crit, imba mage, nerf.. omb stun, imba rogue, nerf.. omg imba war v equipu, nerf.. omg imba lock, nerf.. omg imba priest, nerf.. omg imba hunter nerf.. omg imba running druid, nerf.. tak vsichni jsou imba, takze co ? 
shamany si nezminil ... takze si nejsou rovni |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 09/02/2006 : 14:09:48
|
quote: Originally posted by Eagle
shamany si nezminil ... takze si nejsou rovni
hraju za hordu, takze tezko uslysim, ze nekdo byl "pwned" samanem..
ale jinak mas recht, samani jsou bohuzel nejslabsi a meli by je posilit.. pro zacatek by stacily totemy pro raid, at se lepe farmi "zomg epix".. i kdyz.. to by bylo vlastne jen pro blaho kamaradu, protoze samanske sety jsou crap.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
|
Topic  |
|