Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Buzerace slabších (o hodně)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 07/02/2006 :  21:47:13  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Hojte,
chtěl bych se zeptat, hlavně asi lvl 60, kteří už maj většinou jenom PvP, co má lvl 60 z opakovaného zabíjení lvl 30? Řekl bych, že honorable skill asi ne? Děje se to hlavně ve Strangheltom valle. Tam questuju a vidím utíkající lvl 40, jak na mě řve uteč, než se zpamatuju, tak je za mnou armáda alíků => smrt za 2s. Jdu se oživit k tělu a za par vteřin sem zase omráčenej nějakym zas* roquem a cely se to opakuje.
Maj z toho něco nebo jenom buzerujou hordu?

Sorry za blbej topic, ale připadá mi ujetý na lvl 60 vražtit třicítky, když z toho mám kulový.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 07/02/2006 :  21:55:07  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azgalor

Hojte,
chtěl bych se zeptat, hlavně asi lvl 60, kteří už maj většinou jenom PvP, co má lvl 60 z opakovaného zabíjení lvl 30? Řekl bych, že honorable skill asi ne? Děje se to hlavně ve Strangheltom valle. Tam questuju a vidím utíkající lvl 40, jak na mě řve uteč, než se zpamatuju, tak je za mnou armáda alíků => smrt za 2s. Jdu se oživit k tělu a za par vteřin sem zase omráčenej nějakym zas* roquem a cely se to opakuje.

Sorry za blbej topic, ale připadá mi ujetý na lvl 60 vražtit třicítky, když z toho mám kulový.

START SPAM PLEAS ! haha <3 THE GANKER

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

species8472
Starting Member

4 Posts

Posted - 07/02/2006 :  21:59:29  Show Profile Send species8472 a Private Message  Reply with Quote
S tim nic neudelas tak to proste je doporucuju odlognout maina

zpíčís "lame watermachine" <biach divizn>
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:03:25  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
Azgalore

Objasnim ti co ma lvl 60 z zabijeni malych lvl. Je to styl hry kterej vyznavaj drsnejsi hraci wowu jedna se o mensi uchylku nebo spis nabozenstvi proste de o to poradne ti zneprijemnit hru. zaprisahly GANKER te dycky sunda at mas lvl 20 nebo 60 a kempi ti telo na drak'thulu vznika skupina techto hracu a nebude trvat dlouho a v SV bude hodne dusno zatim se specializujeme na EPL.... jedna se o hrace Malchy,ZiELL,Sealy takze pokud je potkas dej si pozor protoze smrt nebude daleko that all

PS: zdravim chajmina v EPL se lezi dobre co?

Edited by - MA3X on 07/02/2006 22:04:59
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:05:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

Azgalore

Objasnim ti co ma lvl 60 z zabijeni malych lvl. Je to styl hry kterej vyznavaj drsnejsi hraci wowu

jj ti nejdrsnejsi :) dostanou na prdel od sobe rovnejch a jdou si zchladit zahu :) ale co kdyz je to bavi me to nic nestoji

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:11:22  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju na Balnazzaru, takže Dark'thul mě netíží. Oni sou to vlastně psychopatičtní úchyláci, kteří si libujou v tom, že mě zlikvidujou jednou ranou a ještě mi roz***** vybavení
No to je skvělý

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:17:05  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Azgalor was pwned in Stranglethorn Vale.

Tohle je vo ničem - pokud se ti to nelíbí, nehraj na PvP serveru. Tam prostě ganking je a byl. Dycky si toho vola můžeš dát na ignore a samozřejmě do KoS listu.

Fakt hrotíš něco, co nemá cenu hrotit.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:20:03  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Ja to nehrotím, když sem lez na PvP, tak sem věděl do čeho du, jenom sem chtěl vědět proč to dělaj. Už sem to pochopil.
Jednou se taky snad dobelhám na lvl 60 a pak...

Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:25:53  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja to nehrotím, když sem lez na PvP, tak sem věděl do čeho du, jenom sem chtěl vědět proč to dělaj. Už sem to pochopil.
Jednou se taky snad dobelhám na lvl 60 a pak...

Jj, přesně :) taky si to užiješ a taky tě to bude strašně bavit

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:28:13  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hojte,

Az budes jednou mocna a kruta sedesatka, tak to tam tem alikum muzes jit vratit :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 07/02/2006 :  22:46:09  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
negankujes nezijes jasna fraze

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/02/2006 :  23:07:08  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

no dokazu si predstavit asi sedfmnacttisic devetsetosmdesat tri lepsich zpusobu jak se zabavit nez nekoho instantnout ani z toho nemit honor
patri mezi ty veci i vstat a jit rano do prace

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/02/2006 :  00:15:10  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

no dokazu si predstavit asi sedfmnacttisic devetsetosmdesat tri lepsich zpusobu jak se zabavit nez nekoho instantnout ani z toho nemit honor
patri mezi ty veci i vstat a jit rano do prace

hm ja vstavam v 05:45 :D do prace a gankovat me bavi lvl 60 hlavne velky ranky

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 08/02/2006 :  00:20:09  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
hm ja vstavam v 05:45 :D do prace a gankovat me bavi lvl 60 hlavne velky ranky

Tomu se neřiká gankING, ale dyING. Zní to podobně, ale de vo trochu něco jinýho.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 08/02/2006 :  00:22:56  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja hraju na Balnazzaru, takže Dark'thul mě netíží. Oni sou to vlastně psychopatičtní úchyláci, kteří si libujou v tom, že mě zlikvidujou jednou ranou a ještě mi roz***** vybavení
No to je skvělý

Pri smrti v PvP se ti vybaveni neroz*****. Takze se na ne proste vybodni. Kdyz ti kempej telo, tak si jdi treba udelat jidlo a mas klid :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 08/02/2006 :  00:50:20  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
rek bntch ye tohle spada m,eoy veco lterz vinev mv,ea cemi hprto

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/02/2006 :  00:55:00  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

sem presne chtel rict

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/02/2006 :  01:11:17  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Drogy sou spatny, aaaaano ?
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/02/2006 :  01:16:46  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SHIMI

...v tom chlastu neni zadna krev, co ?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/02/2006 :  02:27:08  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj ti nejdrsnejsi :) dostanou na prdel od sobe rovnejch a jdou si zchladit zahu :) ale co kdyz je to bavi me to nic nestoji

proc mi to zni jako "crying", kdyz to evidentne neni "crying" ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 08/02/2006 :  07:30:53  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

proc mi to zni jako "crying", kdyz to evidentne neni "crying" ?

Tak to proste je na draktuhulu ve SV. Napadne te alik pri boji s mobem, zabijes ho, privola posilu...dokazes zabit jednoho z nich, nez te druhy sunda a muzes si byt temer 100% jist, ze do 5 minut je tam aspon jeden ??.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/02/2006 :  08:20:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

No to je skvělý

Pri smrti v PvP se ti vybaveni neroz*****. Takze se na ne proste vybodni. Kdyz ti kempej telo, tak si jdi treba udelat jidlo a mas klid :)

dokud se napriklad paladin /rogue nebude bavit tim ze ti pri boji s mobem bude davat jen stun a necha te zabit od moba
coz je nejcastejsi pripad gankovani

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 08/02/2006 :  08:30:32  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ja osobne sem taky vzdicky kuchal vsechno co me prislo po roku, proste je to nepritel a i kdybych mel zdechnout tak ho musim zabit

btw muj rekord 3 alici lvl 4-6 na 1 chain light :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/02/2006 :  08:54:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

ja osobne sem taky vzdicky kuchal vsechno co me prislo po roku, proste je to nepritel a i kdybych mel zdechnout tak ho musim zabit

btw muj rekord 3 alici lvl 4-6 na 1 chain light :)

a o tom to je kdybyh potkal lowika pred ogrimarem tak ho kuchnu taky , ale rozhodne na lvl 60 se nepozenu do duskwoodu zabijet aliky lvl 20 - 30 to me muze ohrat

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Cthulhu
Starting Member

20 Posts

Posted - 08/02/2006 :  09:31:20  Show Profile Send Cthulhu a Private Message  Reply with Quote
quote:
na drak'thulu vznika skupina techto hracu a nebude trvat dlouho a v SV bude hodne dusno zatim se specializujeme na EPL.... jedna se o hrace Malchy,ZiELL,Sealy takze pokud je potkas dej si pozor protoze smrt nebude daleko that all

lol, co to je? Ma to byt nejake prohlaseni a varovani?
Jsme tu, mame bubliny a nebojime se je pouzit tak bacha na vec? :))
Asi budu muset vynechat questovani v SV...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 08/02/2006 :  09:43:10  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
sedivaky zabiji fakt jen social ... ale ze jich tam je

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

HK
Starting Member

dakar

52 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:05:15  Show Profile Send HK a Private Message  Reply with Quote
quote:

Azgalore

Objasnim ti co ma lvl 60 z zabijeni malych lvl. Je to styl hry kterej vyznavaj drsnejsi hraci wowu jedna se o mensi uchylku nebo spis nabozenstvi proste de o to poradne ti zneprijemnit hru.

Zdravim, v cem sou ty hraci drsnejsi ?

...
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:06:35  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HK

Drsnaci si zadek neutiraj?

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:12:02  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:
Originally posted by HK

utiraj - ale zasadne siskou nebo kaktusem :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

HK
Starting Member

dakar

52 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:22:18  Show Profile Send HK a Private Message  Reply with Quote
Ja prave myslel ze si utiraj zadek tema lowlevelama .

...
Go to Top of Page

dino
Starting Member

1 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:44:18  Show Profile Send dino a Private Message  Reply with Quote
no ja nevim... nedavno takova particka 8x60lvl aliku vopruzovala u Gnomgolu, bohuzel si to blbe vycihli a zrovna jse se tam slitavali dva raidy do MC tak jsme na ne hupli na ferovku cca 50 vs 8 zabava to byla velika, jen ponekud kratka
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:54:10  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:
Originally posted by Little

quote:
Originally posted by HK

utiraj - ale zasadne siskou nebo kaktusem :)

zapomel si na borovicovou vetvicku

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:13:00  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HK

oni si jen chteji pripadat drsne ... asi jim nedochazi ze pro vsechny ostatni normalni lidi sou to akorat kokoti ... ale kdyz je to bavi tak je nech

Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:34:44  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Řešíte neřešitelné. Je to PvP, takže buď zavolej někoho ze své strany na pomoc, nebo se přeloguj.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:35:38  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Hehe mno tydle lidi jsi dobre uvedomujou, ze jse chovaji jako kokoti a to je na tom bavi.Nehledej v tom zadnej smysl, tebe treba bavi chodit instance, je bavi kilovat vsechno co jim padne pod ruku bez rozdilu lvl.
Osobne mi to svim zpusobem vubec nevadi, nakonec jsi pro ne nepritel a spravne bys ani nemel videt jakej ma lvl ani jmeno, ale ot ponechme stranou.Kazdopadne to neschvaluju, ale nijak zvlast me to nestve proste kdyz mi to nekdo delal, sebral jsem se a sel hrat s altem nebo si sel uvarit neco k jidlu kafe cokoliv, takovi lid nevidrzi u mrtvoli dlouho.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:40:14  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jo ... lidi jsou menecenny tak si delaj ego ve hre ... od toho prece mmorpg hry jsou ze :)

me bavi killovat hrace na urovni ... ale sedivaky? to bych musel bejt fak zoufalec :)

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:42:03  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Speh

takovi lid nevidrzi u mrtvoli dlouho.

to si jen myslis

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:43:29  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

jo ... lidi jsou menecenny tak si delaj ego ve hre ... od toho prece mmorpg hry jsou ze :)

me bavi killovat hrace na urovni ... ale sedivaky? to bych musel bejt fak zoufalec :)

kempit vetsi lvl je vic zabavnejsi a kdyz se tam priplete maly lvl proc bych ho nechaval aby jak debilek volal dalsi proste kill

Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:45:26  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
než se zpamatuju, tak je za mnou armáda alíků => smrt za 2s. Jdu se oživit k tělu a za par vteřin sem zase omráčenej nějakym zas* roquem

ano ano alici su zli
btw. gratulujem ku kupe wow. vidim ze si novy a uzi si to, STV je nej outdoor pvp zona

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:46:50  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kempit vetsi lvl je vic zabavnejsi a kdyz se tam priplete maly lvl proc bych ho nechaval aby jak debilek volal dalsi proste kill

von jaksi zavola dalsi i jako mrtvej ... jasne ze pokud se priplete do bitky tak je holt na spatnym miste a umre ... ale abych ho honil nekde po lese a dokazoval mu ze ja sem ten nejvetsi kokot na serveru tak na to fakt nemam

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:48:46  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

von jaksi zavola dalsi i jako mrtvej ... jasne ze pokud se priplete do bitky tak je holt na spatnym miste a umre ... ale abych ho honil nekde po lese a dokazoval mu ze ja sem ten nejvetsi kokot na serveru tak na to fakt nemam

Eagle ty hrajes aliky ze jo? :))

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:51:20  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Eagle ty hrajes aliky ze jo? :))

jo ... ale nevidim v tom rozdil ... i kdyz sem hral za hordu tak sem si nedokazoval nic na nekom kdo se proste nemuze branit ... me to nebavi ... to je jako jt na strelnici a strilet do terce z 10ti centimetru ... a schvalne jestli to trefim ... proste je to zabava pro ubozaky ... sorry

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:56:45  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Eh, pánové, zase nalijme si čistého vína - nejenom alíci v STV gankují.

Imho hochům z <CzSr Elite> se v tomto vyrovná jen málokdo.

quote:

Hehe mno tydle lidi jsi dobre uvedomujou, ze jse chovaji jako kokoti a to je na tom bavi.Nehledej v tom zadnej smysl, tebe treba bavi chodit instance, je bavi kilovat vsechno co jim padne pod ruku bez rozdilu lvl.
Osobne mi to svim zpusobem vubec nevadi, nakonec jsi pro ne nepritel a spravne bys ani nemel videt jakej ma lvl ani jmeno, ale ot ponechme stranou.Kazdopadne to neschvaluju, ale nijak zvlast me to nestve proste kdyz mi to nekdo delal, sebral jsem se a sel hrat s altem nebo si sel uvarit neco k jidlu kafe cokoliv, takovi lid nevidrzi u mrtvoli dlouho.

A tady nemůžu než souhlasit.

Edited by - Jedi_Knight on 08/02/2006 12:59:59
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 08/02/2006 :  12:59:16  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Eh, pánové, zase nalijme si čistého vína - nejenom alíci v STV gankují.

Imho hochům z <CzSr Elite> se v tomto vyrovná jen málokdo.

hehe CzSr Elite uz ten znazev je dost powned asi tam prestoupim :)

Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:14:45  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
Mno vono knights of czech kingdoms ci nejak tak je taky hodne kruty.Ale ted jsem na drakthulu zahlit guildu hospoda u telpeho ala a musel jsem se zasmat okamzite jsi tam dam alta:]
Nicmene prasi se na obou stranach, dementni jmena guild jsou na obouch stranach, zkratka zmrdstvi se rozpulilo vejpul a rovnomerne rozdelilo.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:25:27  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Tohle je dobrej topic . Podle me si my slabsi povahy jdem udelat kafe kdyz nam nekdo kempi telo a pak se jednou za cas vyskytne nekde v ameru vostrejsi typek co si vezme brokovnici a jde si schladit zahu do skoly s tim ze to vezme od spoluzaku po reditele. A pak se hledaji problemy v rodine ... .
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/02/2006 :  13:51:45  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Tohle je dobrej topic . Podle me si my slabsi povahy jdem udelat kafe kdyz nam nekdo kempi telo a pak se jednou za cas vyskytne nekde v ameru vostrejsi typek co si vezme brokovnici a jde si schladit zahu do skoly s tim ze to vezme od spoluzaku po reditele. A pak se hledaji problemy v rodine ... .

lol

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 08/02/2006 :  14:06:01  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Gankovat se nekdy musi :) zvlast ty aliky co vam zabiji alta pri expovani

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 08/02/2006 :  14:10:37  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
Já bych viděl problém jinde než v gankování. Přeci jenom je to PvP server kde hrají dvě znepřátelené strany, takže mít KOS na jakéhokoli horďáka/allíka je jen dobře. Problém vidím ve strašlivé jednoduchosti ganku ve WoWu. V podstatě není jediná obrana. Chtěl bych mít možnost po ganku lognout svého maina, svolat pár kámošů a potom vypálit veškerá nepřátelská města na tom území, aby se tam už nemohli tak jednoduše vrátit. Přeci jenom mi přijde divný, když není problém dostat se až před nepřátelské hlavní město. Vytvoření bojové linie a možnost obsazení jakéhokoli města vidím jako jedno z řešení.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 08/02/2006 :  14:29:15  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

takovi lid nevidrzi u mrtvoli dlouho.

to si jen myslis

haha :) si pamatuju jendou me volala kamoska a klabosila se mnou 2 hodiny a ja jelikoz sem nemohl porande hrat kuchl sem nakyho vola na 20 lvl a jen sem celou dobu toho tlefonatu stal u jeho tela a kdyz se resl zmackl sem nakej shok :) ale mel vydrz chlapec asi 1,5 hodiny nez ho to prestalo bavit :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 08/02/2006 :  14:30:44  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO
nekde v ameru vostrejsi typek co si vezme brokovnici a jde si schladit zahu do skoly s tim ze to vezme od spoluzaku po reditele.

"your shotgun crits headmaster for 10 000"
"headmaster dies"
"you loose 1000 reputation with FBI"

ale vážně - někdo takovej snad neexistuje:-)
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000