Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Warrior do instanci
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

hippygamer
Starting Member

63 Posts

Posted - 08/02/2006 :  02:14:04  Show Profile Send hippygamer a Private Message  Reply with Quote
Ahoj tak jsem premejslel, jak si udelam sveho warra do instanci a dosel jsem k tomuhle

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0000000000000000000000000000000000055050030002022151

co na to rikate?

samozrejme dalsi bodiky uz pujdou do jednoho ze zbyvajicich talent stromu.

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 08/02/2006 :  02:26:02  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
No celkem dobry, ale pokud jeste nemas lvl 60 tak se vykasli na protection a jed klasicky arms/fury a prespecni na protect az na lvl 58-60 (pokud chces byt tank a ne dmg dealer), driv to stejne nema vyznam a budes se akorat stvat s malou dmg pri solovani a expeni, v dusledku cehoz ti to zabere mnohem vic casu. Warra nehraju, ale neco do cineni sem s nim uz mel.

EvE
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/02/2006 :  02:30:23  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
dneska jsem zaslechl, ze prot war snad nemuze solnout ani jednu nonelite potvoru na stejnem levelu..
ale nevim co je na tom pravdy, wara nehraju..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

GORTHAUR
New Member

drunk

168 Posts

Posted - 08/02/2006 :  02:56:42  Show Profile  Send GORTHAUR an ICQ Message Send GORTHAUR a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

dneska jsem zaslechl, ze prot war snad nemuze solnout ani jednu nonelite potvoru na stejnem levelu..
ale nevim co je na tom pravdy, wara nehraju..

Solnout ji muze celkem s prehledem, de akorat o to ze si u toho stihne jeste zajit na nakup nebo uvarit obed. ;)

EvE
Go to Top of Page

hippygamer
Starting Member

63 Posts

Posted - 08/02/2006 :  04:32:10  Show Profile Send hippygamer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GORTHAUR

No celkem dobry, ale pokud jeste nemas lvl 60 tak se vykasli na protection a jed klasicky arms/fury a prespecni na protect az na lvl 58-60 (pokud chces byt tank a ne dmg dealer), driv to stejne nema vyznam a budes se akorat stvat s malou dmg pri solovani a expeni, v dusledku cehoz ti to zabere mnohem vic casu. Warra nehraju, ale neco do cineni sem s nim uz mel.

zajimavej nazor... neco na tom je

zase na druhou stranu, pokud pojedu protection tak jak jsem si ji rozvrhnul, tak budu dostavat mensi pecky a tudiz nebudu muset za kazdym mobem sedet.... ale je to laickej nazor...

v kazdym pripade piste dalsi postrehy... kazdej smysluplnej uvitam

pohral jsem si a upravil jsem talenty na 60lvl s tim, ze bych mohl behem "rustu" davat talenty podle uvazeni, tzn. ne jen protection aale nastridacku podle uvazeni...

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?0530000000000000000505010000000000055050030002022151

Edited by - hippygamer on 08/02/2006 04:46:09
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 08/02/2006 :  07:56:40  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
jed arms/fury
pecky dostavat nebudes, protoze mob bude davno tuhej

sezeni nepripada v uvahu bo UD kanibalizmus FTW

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 08/02/2006 :  09:46:30  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
no jed arms/furry
protection na levelnie nema vyznam
aj ked sa blizzard vyjadril ze to navrhli tak ze cas zabijeni+downtime by mel byt rovnaky u ruznych buildu je to bullshit
proste kdyz jedes 1h+stit sice dostavas mensi pecku ale zase moba zabijis vecnost, a mensi pecky+ vetsi cas = dostnes rovnakou dmg jak kdyz ho zabijis rychle a dostavas vetsi rany.
proste protection specly warr na levlenie je kravina

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

Cenobit
Starting Member

14 Posts

Posted - 08/02/2006 :  09:53:51  Show Profile Send Cenobit a Private Message  Reply with Quote
Hi

a jak to mate rozdeleny na 60, pokud chodite hlavne takovy tu UBRS/LBRS/DM .., ale ne MC/BWL? Kdyz dam vsechno do protekce, muzu sice tankovat a ne solovat a naopak?
Myslel jsem, ze bych si udelal takovej mix 25/5/21. Armsy kvuli +5% crit axe a prot hlavne kvuli stun abilitce.
Je to dobrej napad?

Edited by - Cenobit on 08/02/2006 10:54:57
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 08/02/2006 :  09:57:46  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
to mas nak moc bodu :D

na pvp: arms/fury 31/20
na PvE: def, ruzne buildy (MC, BWL only)
na mix: 5fury/31arms/15def (+10def, +10ar, +15agro)

pro silence s uber equipem 34fury/17arms

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 08/02/2006 :  10:57:30  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hippygamer
zase na druhou stranu, pokud pojedu protection tak jak jsem si ji rozvrhnul, tak budu dostavat mensi pecky a tudiz nebudu muset za kazdym mobem sedet.... ale je to laickej nazor...
Unudit moba dokud nespáchá před prot warem sebevraždu trvá o dost dýl než ho zabít. Tím že u něj budeš stát třikrát dýl toho damage ve výsledku taky obdržíš docela dost.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 08/02/2006 :  11:28:17  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
...no a priste zacni tady, prosim te.... http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14657
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 08/02/2006 :  17:04:59  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Hojte,
já mám warriora postavenýho na protec. Je to špatně?
Sem lvl 34 a mám:
1860 HP
2510 Armor
DMG: 123-168
DMG za s: 56,7

Je to blbý?

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/02/2006 :  17:09:56  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azgalor

Hojte,
Sem lvl 34 a mám:
1860 HP
2510 Armor

Je to blbý?

Kdyz se na to ptas tak je to urcite desne blby. Doporucuju reroll na paladina.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 08/02/2006 :  17:11:31  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Ja sem jel full def od zalozeni postavy (no dobra od levlu 10, 1-9 nejsou talenty ;-)) a rozhodne nelituju. Samozrejme to ma smysl jen pro hrace, ktere bude bavit tankovat v instancich, na solo je to docela trapeni. Ale do grupy je tank jedna z nejzabavnejsich postav.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 08/02/2006 :  17:47:26  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Ja sem jel full def od zalozeni postavy (no dobra od levlu 10, 1-9 nejsou talenty ;-)) a rozhodne nelituju. Samozrejme to ma smysl jen pro hrace, ktere bude bavit tankovat v instancich, na solo je to docela trapeni. Ale do grupy je tank jedna z nejzabavnejsich postav.

Nicméně tankovat se dá i bez def specu a s velkou pravděpodobností nemalá část lidí s kterýma instance budeš chodit nebude mít nejmenší šajn o tom co to je threat, co to je aggro, proč by měli zabíjet jeden cíl atd. a tam by ti nepomohlo ani kdybys defianci měl 51/5 ;)
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 08/02/2006 :  18:14:51  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hojte,
Sem lvl 34 a mám:
1860 HP
2510 Armor

Je to blbý?

Kdyz se na to ptas tak je to urcite desne blby. Doporucuju reroll na paladina.

Co je to za ptákovinu? Proč zrovna na Paladina? Ja je nemam rad a novou postavu taky nechci.
Kolik ma warrior DMG s obouruční zbraní?

Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 08/02/2006 :  18:20:54  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Nicméně tankovat se dá i bez def specu a s velkou pravděpodobností nemalá část lidí s kterýma instance budeš chodit nebude mít nejmenší šajn o tom co to je threat, co to je aggro, proč by měli zabíjet jeden cíl atd. a tam by ti nepomohlo ani kdybys defianci měl 51/5 ;)

To sice ne ale protection warr muze aspon vetsi cast takovychto kiksu vicemene uhrat ze neni wipe.., nicmene souhlasim s nazorem ze jet protection warra od zacatku muze jen blazen, osobne sem respecnul skutecne az na lev 60 kvuli instancim a nic jinyho s nim nedelam, na pvp je protection warr v adekvatni vybave vuci snad vsemu zcela smesnej..

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/02/2006 :  18:22:59  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Dmg warriora znacne souvysi s generaci / managementem rage ...
takze neni mozny takhle jednoduse odpovedet,
(hodne) jednoduse receno zalezi zde do tebe nekdo busi nebo ne.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 08/02/2006 :  18:25:33  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
Myslel sem DMG co to ukaze kdyz zmacku C. Ne ten, ktery dava v boji.Vim taky ze je jinej. Chci to vědět, protože mě zajímá, jestli mám fakt postavu na dvě věci.

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/02/2006 :  07:23:57  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslel sem DMG co to ukaze kdyz zmacku C. Ne ten, ktery dava v boji.Vim taky ze je jinej. Chci to vědět, protože mě zajímá, jestli mám fakt postavu na dvě věci.

tohle je MMO
postavy jsou vicemene stejne silne
hraj co te bavi

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 09/02/2006 :  11:18:49  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

tohle je MMO
postavy jsou vicemene stejne silne
hraj co te bavi

ano
ne
ano

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/02/2006 :  12:33:46  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
coco ? vsecky classy ve WoW jsou si rovne, jen nektere jsou si rovnejsi ?
jak tak hraju, tak porad slysim:
omg bubble gu(a)y imba loladin, nerf..
omg 3K crit, imba mage, nerf..
omb stun, imba rogue, nerf..
omg imba war v equipu, nerf..
omg imba lock, nerf..
omg imba priest, nerf..
omg imba hunter nerf..
omg imba running druid, nerf..
tak vsichni jsou imba, takze co ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 09/02/2006 :  12:38:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ono je to jednoduche, vsetci su imba takze si su rovni
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 09/02/2006 :  12:52:23  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

coco ? vsecky classy ve WoW jsou si rovne, jen nektere jsou si rovnejsi ?
jak tak hraju, tak porad slysim:
omg bubble gu(a)y imba loladin, nerf..
omg 3K crit, imba mage, nerf..
omb stun, imba rogue, nerf..
omg imba war v equipu, nerf..
omg imba lock, nerf..
omg imba priest, nerf..
omg imba hunter nerf..
omg imba running druid, nerf..
tak vsichni jsou imba, takze co ?

shamany si nezminil ... takze si nejsou rovni

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/02/2006 :  14:09:48  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

shamany si nezminil ... takze si nejsou rovni

hraju za hordu, takze tezko uslysim, ze nekdo byl "pwned" samanem..

ale jinak mas recht, samani jsou bohuzel nejslabsi a meli by je posilit.. pro zacatek by stacily totemy pro raid, at se lepe farmi "zomg epix".. i kdyz.. to by bylo vlastne jen pro blaho kamaradu, protoze samanske sety jsou crap..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000