Author |
Topic  |
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 21:47:13
|
Hojte, chtěl bych se zeptat, hlavně asi lvl 60, kteří už maj většinou jenom PvP, co má lvl 60 z opakovaného zabíjení lvl 30? Řekl bych, že honorable skill asi ne? Děje se to hlavně ve Strangheltom valle. Tam questuju a vidím utíkající lvl 40, jak na mě řve uteč, než se zpamatuju, tak je za mnou armáda alíků => smrt za 2s. Jdu se oživit k tělu a za par vteřin sem zase omráčenej nějakym zas* roquem a cely se to opakuje. Maj z toho něco nebo jenom buzerujou hordu?
Sorry za blbej topic, ale připadá mi ujetý na lvl 60 vražtit třicítky, když z toho mám kulový.
|
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104 |
|
| |
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 21:55:07
|
quote: Originally posted by Azgalor
Hojte, chtěl bych se zeptat, hlavně asi lvl 60, kteří už maj většinou jenom PvP, co má lvl 60 z opakovaného zabíjení lvl 30? Řekl bych, že honorable skill asi ne? Děje se to hlavně ve Strangheltom valle. Tam questuju a vidím utíkající lvl 40, jak na mě řve uteč, než se zpamatuju, tak je za mnou armáda alíků => smrt za 2s. Jdu se oživit k tělu a za par vteřin sem zase omráčenej nějakym zas* roquem a cely se to opakuje. Maj z toho něco nebo jenom buzerujou hordu?
Sorry za blbej topic, ale připadá mi ujetý na lvl 60 vražtit třicítky, když z toho mám kulový.
START SPAM PLEAS ! haha <3 THE GANKER |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
species8472
Starting Member
4 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 21:59:29
|
S tim nic neudelas tak to proste je doporucuju odlognout maina |
zpíčís "lame watermachine" <biach divizn> |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 22:03:25
|
Azgalore
Objasnim ti co ma lvl 60 z zabijeni malych lvl. Je to styl hry kterej vyznavaj drsnejsi hraci wowu jedna se o mensi uchylku nebo spis nabozenstvi proste de o to poradne ti zneprijemnit hru. zaprisahly GANKER te dycky sunda at mas lvl 20 nebo 60 a kempi ti telo na drak'thulu vznika skupina techto hracu a nebude trvat dlouho a v SV bude hodne dusno zatim se specializujeme na EPL.... jedna se o hrace Malchy,ZiELL,Sealy takze pokud je potkas dej si pozor protoze smrt nebude daleko that all 
PS: zdravim chajmina v EPL se lezi dobre co?  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
Edited by - MA3X on 07/02/2006 22:04:59 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 22:05:34
|
quote: Originally posted by MA3X
Azgalore
Objasnim ti co ma lvl 60 z zabijeni malych lvl. Je to styl hry kterej vyznavaj drsnejsi hraci wowu
jj ti nejdrsnejsi :) dostanou na prdel od sobe rovnejch a jdou si zchladit zahu :) ale co kdyz je to bavi me to nic nestoji |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 22:11:22
|
Ja hraju na Balnazzaru, takže Dark'thul mě netíží. Oni sou to vlastně psychopatičtní úchyláci, kteří si libujou v tom, že mě zlikvidujou jednou ranou a ještě mi roz***** vybavení No to je skvělý |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 22:17:05
|
Azgalor was pwned in Stranglethorn Vale. 
Tohle je vo ničem - pokud se ti to nelíbí, nehraj na PvP serveru. Tam prostě ganking je a byl. Dycky si toho vola můžeš dát na ignore a samozřejmě do KoS listu.
Fakt hrotíš něco, co nemá cenu hrotit. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Azgalor
Starting Member
83 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 22:20:03
|
Ja to nehrotím, když sem lez na PvP, tak sem věděl do čeho du, jenom sem chtěl vědět proč to dělaj. Už sem to pochopil. Jednou se taky snad dobelhám na lvl 60 a pak... |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 22:25:53
|
Ja to nehrotím, když sem lez na PvP, tak sem věděl do čeho du, jenom sem chtěl vědět proč to dělaj. Už sem to pochopil. Jednou se taky snad dobelhám na lvl 60 a pak...
Jj, přesně :) taky si to užiješ a taky tě to bude strašně bavit  |
Arokh Estarioll |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 22:28:13
|
Az budes jednou mocna a kruta sedesatka, tak to tam tem alikum muzes jit vratit :) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 22:46:09
|
negankujes nezijes jasna fraze  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 07/02/2006 : 23:07:08
|
negankujes nezijes jasna fraze 
no dokazu si predstavit asi sedfmnacttisic devetsetosmdesat tri lepsich zpusobu jak se zabavit nez nekoho instantnout ani z toho nemit honor patri mezi ty veci i vstat a jit rano do prace |
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 00:15:10
|
quote: Originally posted by Pertha
negankujes nezijes jasna fraze 
no dokazu si predstavit asi sedfmnacttisic devetsetosmdesat tri lepsich zpusobu jak se zabavit nez nekoho instantnout ani z toho nemit honor patri mezi ty veci i vstat a jit rano do prace
hm ja vstavam v 05:45 :D do prace a gankovat me bavi lvl 60 hlavne velky ranky |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 00:20:09
|
quote: Originally posted by MA3X hm ja vstavam v 05:45 :D do prace a gankovat me bavi lvl 60 hlavne velky ranky
Tomu se neřiká gankING, ale dyING. Zní to podobně, ale de vo trochu něco jinýho.  |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 00:22:56
|
Ja hraju na Balnazzaru, takže Dark'thul mě netíží. Oni sou to vlastně psychopatičtní úchyláci, kteří si libujou v tom, že mě zlikvidujou jednou ranou a ještě mi roz***** vybavení No to je skvělý
Pri smrti v PvP se ti vybaveni neroz*****. Takze se na ne proste vybodni. Kdyz ti kempej telo, tak si jdi treba udelat jidlo a mas klid :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 00:50:20
|
rek bntch ye tohle spada m,eoy veco lterz vinev mv,ea cemi hprto |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 00:55:00
|
quote: Originally posted by SHIMI
rek bntch ye tohle spada m,eoy veco lterz vinev mv,ea cemi hprto
sem presne chtel rict |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 01:11:17
|
Drogy sou spatny, aaaaano ? |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 01:16:46
|
quote: Originally posted by SHIMI
rek bntch ye tohle spada m,eoy veco lterz vinev mv,ea cemi hprto
...v tom chlastu neni zadna krev, co ? |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 02:27:08
|
jj ti nejdrsnejsi :) dostanou na prdel od sobe rovnejch a jdou si zchladit zahu :) ale co kdyz je to bavi me to nic nestoji
proc mi to zni jako "crying", kdyz to evidentne neni "crying" ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 07:30:53
|
quote: Originally posted by JerzeeG
jj ti nejdrsnejsi :) dostanou na prdel od sobe rovnejch a jdou si zchladit zahu :) ale co kdyz je to bavi me to nic nestoji
proc mi to zni jako "crying", kdyz to evidentne neni "crying" ? 
Tak to proste je na draktuhulu ve SV. Napadne te alik pri boji s mobem, zabijes ho, privola posilu...dokazes zabit jednoho z nich, nez te druhy sunda a muzes si byt temer 100% jist, ze do 5 minut je tam aspon jeden ??. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 08:20:02
|
quote: Originally posted by Tragedy
Ja hraju na Balnazzaru, takže Dark'thul mě netíží. Oni sou to vlastně psychopatičtní úchyláci, kteří si libujou v tom, že mě zlikvidujou jednou ranou a ještě mi roz***** vybavení No to je skvělý
Pri smrti v PvP se ti vybaveni neroz*****. Takze se na ne proste vybodni. Kdyz ti kempej telo, tak si jdi treba udelat jidlo a mas klid :)
dokud se napriklad paladin /rogue nebude bavit tim ze ti pri boji s mobem bude davat jen stun a necha te zabit od moba coz je nejcastejsi pripad gankovani |
|
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 08:30:32
|
ja osobne sem taky vzdicky kuchal vsechno co me prislo po roku, proste je to nepritel a i kdybych mel zdechnout tak ho musim zabit
btw muj rekord 3 alici lvl 4-6 na 1 chain light :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 08:54:42
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
ja osobne sem taky vzdicky kuchal vsechno co me prislo po roku, proste je to nepritel a i kdybych mel zdechnout tak ho musim zabit
btw muj rekord 3 alici lvl 4-6 na 1 chain light :)
a o tom to je kdybyh potkal lowika pred ogrimarem tak ho kuchnu taky , ale rozhodne na lvl 60 se nepozenu do duskwoodu zabijet aliky lvl 20 - 30 to me muze ohrat |
|
 |
|
Cthulhu
Starting Member
20 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 09:31:20
|
quote: Originally posted by MA3X na drak'thulu vznika skupina techto hracu a nebude trvat dlouho a v SV bude hodne dusno zatim se specializujeme na EPL.... jedna se o hrace Malchy,ZiELL,Sealy takze pokud je potkas dej si pozor protoze smrt nebude daleko that all 
lol, co to je? Ma to byt nejake prohlaseni a varovani? Jsme tu, mame bubliny a nebojime se je pouzit tak bacha na vec? :)) Asi budu muset vynechat questovani v SV... |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 09:43:10
|
sedivaky zabiji fakt jen social ... ale ze jich tam je |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
HK
Starting Member

52 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 10:05:15
|
Azgalore
Objasnim ti co ma lvl 60 z zabijeni malych lvl. Je to styl hry kterej vyznavaj drsnejsi hraci wowu jedna se o mensi uchylku nebo spis nabozenstvi proste de o to poradne ti zneprijemnit hru. 
Zdravim, v cem sou ty hraci drsnejsi ? |
...
|
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 10:06:35
|
quote: Originally posted by HK Zdravim, v cem sou ty hraci drsnejsi ?
Drsnaci si zadek neutiraj?  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 10:12:02
|
quote: Originally posted by Little
Drsnaci si zadek neutiraj? 
utiraj - ale zasadne siskou nebo kaktusem :) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
HK
Starting Member

52 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 10:22:18
|
Ja prave myslel ze si utiraj zadek tema lowlevelama . |
...
|
 |
|
dino
Starting Member
1 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 10:44:18
|
no ja nevim... nedavno takova particka 8x60lvl aliku vopruzovala u Gnomgolu, bohuzel si to blbe vycihli a zrovna jse se tam slitavali dva raidy do MC tak jsme na ne hupli na ferovku cca 50 vs 8 zabava to byla velika, jen ponekud kratka  |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 11:54:10
|
quote: Originally posted by brutus
quote: Originally posted by Little
Drsnaci si zadek neutiraj? 
utiraj - ale zasadne siskou nebo kaktusem :)
zapomel si na borovicovou vetvicku  |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:13:00
|
quote: Originally posted by HK
Zdravim, v cem sou ty hraci drsnejsi ?
oni si jen chteji pripadat drsne ... asi jim nedochazi ze pro vsechny ostatni normalni lidi sou to akorat kokoti ... ale kdyz je to bavi tak je nech |
|
 |
|
Archie
Starting Member
89 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:34:44
|
Řešíte neřešitelné. Je to PvP, takže buď zavolej někoho ze své strany na pomoc, nebo se přeloguj. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:35:38
|
Hehe mno tydle lidi jsi dobre uvedomujou, ze jse chovaji jako kokoti a to je na tom bavi.Nehledej v tom zadnej smysl, tebe treba bavi chodit instance, je bavi kilovat vsechno co jim padne pod ruku bez rozdilu lvl. Osobne mi to svim zpusobem vubec nevadi, nakonec jsi pro ne nepritel a spravne bys ani nemel videt jakej ma lvl ani jmeno, ale ot ponechme stranou.Kazdopadne to neschvaluju, ale nijak zvlast me to nestve proste kdyz mi to nekdo delal, sebral jsem se a sel hrat s altem nebo si sel uvarit neco k jidlu kafe cokoliv, takovi lid nevidrzi u mrtvoli dlouho. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:40:14
|
jo ... lidi jsou menecenny tak si delaj ego ve hre ... od toho prece mmorpg hry jsou ze :)
me bavi killovat hrace na urovni ... ale sedivaky? to bych musel bejt fak zoufalec :) |
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:42:03
|
quote: Originally posted by Speh
takovi lid nevidrzi u mrtvoli dlouho.
to si jen myslis  |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:43:29
|
quote: Originally posted by Eagle
jo ... lidi jsou menecenny tak si delaj ego ve hre ... od toho prece mmorpg hry jsou ze :)
me bavi killovat hrace na urovni ... ale sedivaky? to bych musel bejt fak zoufalec :)
kempit vetsi lvl je vic zabavnejsi a kdyz se tam priplete maly lvl proc bych ho nechaval aby jak debilek volal dalsi proste kill |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:45:26
|
quote: Originally posted by Azgalor než se zpamatuju, tak je za mnou armáda alíků => smrt za 2s. Jdu se oživit k tělu a za par vteřin sem zase omráčenej nějakym zas* roquem 
ano ano alici su zli btw. gratulujem ku kupe wow. vidim ze si novy a uzi si to, STV je nej outdoor pvp zona |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:46:50
|
me bavi killovat hrace na urovni ... ale sedivaky? to bych musel bejt fak zoufalec :)
kempit vetsi lvl je vic zabavnejsi a kdyz se tam priplete maly lvl proc bych ho nechaval aby jak debilek volal dalsi proste kill
von jaksi zavola dalsi i jako mrtvej ... jasne ze pokud se priplete do bitky tak je holt na spatnym miste a umre ... ale abych ho honil nekde po lese a dokazoval mu ze ja sem ten nejvetsi kokot na serveru tak na to fakt nemam |
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:48:46
|
kempit vetsi lvl je vic zabavnejsi a kdyz se tam priplete maly lvl proc bych ho nechaval aby jak debilek volal dalsi proste kill
von jaksi zavola dalsi i jako mrtvej ... jasne ze pokud se priplete do bitky tak je holt na spatnym miste a umre ... ale abych ho honil nekde po lese a dokazoval mu ze ja sem ten nejvetsi kokot na serveru tak na to fakt nemam
Eagle ty hrajes aliky ze jo? :)) |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:51:20
|
von jaksi zavola dalsi i jako mrtvej ... jasne ze pokud se priplete do bitky tak je holt na spatnym miste a umre ... ale abych ho honil nekde po lese a dokazoval mu ze ja sem ten nejvetsi kokot na serveru tak na to fakt nemam
Eagle ty hrajes aliky ze jo? :))
jo ... ale nevidim v tom rozdil ... i kdyz sem hral za hordu tak sem si nedokazoval nic na nekom kdo se proste nemuze branit ... me to nebavi ... to je jako jt na strelnici a strilet do terce z 10ti centimetru ... a schvalne jestli to trefim ... proste je to zabava pro ubozaky ... sorry |
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:56:45
|
Eh, pánové, zase nalijme si čistého vína - nejenom alíci v STV gankují.
Imho hochům z <CzSr Elite> se v tomto vyrovná jen málokdo. 
Hehe mno tydle lidi jsi dobre uvedomujou, ze jse chovaji jako kokoti a to je na tom bavi.Nehledej v tom zadnej smysl, tebe treba bavi chodit instance, je bavi kilovat vsechno co jim padne pod ruku bez rozdilu lvl. Osobne mi to svim zpusobem vubec nevadi, nakonec jsi pro ne nepritel a spravne bys ani nemel videt jakej ma lvl ani jmeno, ale ot ponechme stranou.Kazdopadne to neschvaluju, ale nijak zvlast me to nestve proste kdyz mi to nekdo delal, sebral jsem se a sel hrat s altem nebo si sel uvarit neco k jidlu kafe cokoliv, takovi lid nevidrzi u mrtvoli dlouho.
A tady nemůžu než souhlasit.  |
Edited by - Jedi_Knight on 08/02/2006 12:59:59 |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 12:59:16
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Eh, pánové, zase nalijme si čistého vína - nejenom alíci v STV gankují.
Imho hochům z <CzSr Elite> se v tomto vyrovná jen málokdo. 
hehe CzSr Elite uz ten znazev je dost powned asi tam prestoupim :) |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 13:14:45
|
Mno vono knights of czech kingdoms ci nejak tak je taky hodne kruty.Ale ted jsem na drakthulu zahlit guildu hospoda u telpeho ala a musel jsem se zasmat okamzite jsi tam dam alta:] Nicmene prasi se na obou stranach, dementni jmena guild jsou na obouch stranach, zkratka zmrdstvi se rozpulilo vejpul a rovnomerne rozdelilo. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 13:25:27
|
Tohle je dobrej topic . Podle me si my slabsi povahy jdem udelat kafe kdyz nam nekdo kempi telo a pak se jednou za cas vyskytne nekde v ameru vostrejsi typek co si vezme brokovnici a jde si schladit zahu do skoly s tim ze to vezme od spoluzaku po reditele. A pak se hledaji problemy v rodine ... . |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 13:51:45
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Tohle je dobrej topic . Podle me si my slabsi povahy jdem udelat kafe kdyz nam nekdo kempi telo a pak se jednou za cas vyskytne nekde v ameru vostrejsi typek co si vezme brokovnici a jde si schladit zahu do skoly s tim ze to vezme od spoluzaku po reditele. A pak se hledaji problemy v rodine ... .
lol |
Arokh Estarioll |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 14:06:01
|
Gankovat se nekdy musi :) zvlast ty aliky co vam zabiji alta pri expovani  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 14:10:37
|
Já bych viděl problém jinde než v gankování. Přeci jenom je to PvP server kde hrají dvě znepřátelené strany, takže mít KOS na jakéhokoli horďáka/allíka je jen dobře. Problém vidím ve strašlivé jednoduchosti ganku ve WoWu. V podstatě není jediná obrana. Chtěl bych mít možnost po ganku lognout svého maina, svolat pár kámošů a potom vypálit veškerá nepřátelská města na tom území, aby se tam už nemohli tak jednoduše vrátit. Přeci jenom mi přijde divný, když není problém dostat se až před nepřátelské hlavní město. Vytvoření bojové linie a možnost obsazení jakéhokoli města vidím jako jedno z řešení. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 14:29:15
|
takovi lid nevidrzi u mrtvoli dlouho.
to si jen myslis 
haha :) si pamatuju jendou me volala kamoska a klabosila se mnou 2 hodiny a ja jelikoz sem nemohl porande hrat kuchl sem nakyho vola na 20 lvl a jen sem celou dobu toho tlefonatu stal u jeho tela a kdyz se resl zmackl sem nakej shok :) ale mel vydrz chlapec asi 1,5 hodiny nez ho to prestalo bavit :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 08/02/2006 : 14:30:44
|
quote: Originally posted by PRIBOO nekde v ameru vostrejsi typek co si vezme brokovnici a jde si schladit zahu do skoly s tim ze to vezme od spoluzaku po reditele.
"your shotgun crits headmaster for 10 000" "headmaster dies" "you loose 1000 reputation with FBI"
ale vážně - někdo takovej snad neexistuje:-) |
 |
|
Topic  |
|