Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Hero of the Tatooine aneb Hermitova výprava
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 27/01/2006 :  16:52:11  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Toto je topic o questu který zadáva Hermit ve Squill Cave na Tatooine na wp (10 -218).Jde o soucast questu za ktere jednotlive ziskate badge a casti prstenu.Na konci ho slozite a mate ress ring kterym se muzete ozivovat.Jelikoz quest delam ja,Almych,Paja a dalsi budou taky co sem slysel tak sem prosim piste o jednotlivych castech tohoto questu a popripade o tom kde ste urcene osoby nasli a jejich wp pokud mozno hned jak se vam povede nekterou cast udelat.
Casti questu sou:
1.Mark of Altruism
2.Mark of Intellect
3.Mark of the Courage
4.Mark of Honor
5.Mark of the Hero

Kazdy jiste uz cetl navod na tento quest tak vi zhruba oco de tak sem prosim piste a pomozte vsem kdo to chce delat a zdarne zvladnout. Predem vsem dekuji.Jinak navod najdete na nasich ceskych strankach jehoz autorem je Almych.

Edited by - Akoh Adi on 11/06/2006 22:52:11

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 27/01/2006 :  16:54:45  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Takze me se podarilo udelat cast Mark of Intellect nasel jsem Bounty Huntera a jeho particku smugleru v Mos Eisly na wp 3483 -4644
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/01/2006 :  17:21:45  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
co ma tenhle topic presne za vyznam kdyz na SWG.cz je podrobnej navod s WP v cestine kde si to kazdej muze najit?

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 27/01/2006 :  17:22:57  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

co ma tenhle topic presne za vyznam kdyz na SWG.cz je podrobnej navod s WP v cestine kde si to kazdej muze najit?

Asi ten ze ty wp sou na dve veci a na nich to nenajdes az na ten jeden ten co mam jinak to je spis vymezeni prostoru nez wp.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/01/2006 :  17:23:54  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:

Asi ten ze ty wp sou na dve veci a na nich to nenajdes az na ten jeden ten co mam jinak to je spis vymezeni prostoru nez wp.

to neni pravda akorat se kazde pul hodiny respawnuji nekde jinde ale ty wp jsou presny

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 27/01/2006 :  17:31:04  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

to neni pravda akorat se kazde pul hodiny respawnuji nekde jinde ale ty wp jsou presny

Ne, po spawnuti se coura po cely pousti a nemas skoro sanci ho najit todle je o tom az nekdo neco nebo nekoho najde to sem dal a pomoh ostatnim hracum.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 27/01/2006 :  17:32:55  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
pokud je to ta cast kde mas najit BH a pomoct mu urcit, kteryho blba ma zabit (coz je intellect) tak stoji stale na miste a nepohybuje se. akorat vzdycky po asi pul hodince zmizi a narodi se v jinym meste

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 27/01/2006 17:33:31
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 27/01/2006 :  17:41:03  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

pokud je to ta cast kde mas najit BH a pomoct mu urcit, kteryho blba ma zabit (coz je intellect) tak stoji stale na miste a nepohybuje se. akorat vzdycky po asi pul hodince zmizi a narodi se v jinym meste

Jj vsak to mam to je staly to je lehky myslim treba farmare nebo toho wildback boara popripade ty piraty s kapitanem:)
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 28/01/2006 :  04:33:31  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Pirati s kapitanem po pousti necouraj, ty stojej na miste kde se spawnou.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 28/01/2006 :  08:46:30  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
a hlavne jsi prvne mluvil o mark of intellect na kterej jsem reagoval ja a posleze i ty (usuzuji podle hadky o wp)

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 28/01/2006 :  09:53:02  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

a hlavne jsi prvne mluvil o mark of intellect na kterej jsem reagoval ja a posleze i ty (usuzuji podle hadky o wp)

Vsak jo nejdriv sem mluvil o mark of intellect ten byl snadny tam opravdu stojej na miste a ty wp sou presny ale pak sem myslel treba farmare a tohokrizenyho kance se psem a este necim ty hledam uz tri dny a ti pirati o tech nevim tak asi jak rika jorssk sou na miste.
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 28/01/2006 :  15:00:22  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jj vsak to mam to je staly to je lehky myslim treba farmare nebo toho wildback boara popripade ty piraty s kapitanem:)

btw tak tydle vsechny sem uz potkal akorat sem myslel ze k nicemu nejsou. napr. ten kapitan a paseraci (nebo to byl bh a paseraci ?) tak toho sem potkal v mos Espa myslim....

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion

Edited by - Dreik on 28/01/2006 15:04:10
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 28/01/2006 :  18:55:40  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Ted delame mark of courage snazime se najit to prase to tam snad nikde neni ja dnes celej den hledal piraty a taky nic:)
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 28/01/2006 :  18:59:01  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ted delame mark of courage snazime se najit to prase to tam snad nikde neni ja dnes celej den hledal piraty a taky nic:)

pirati se nejlip hledaj po restartu

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 28/01/2006 :  19:24:05  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pirati se nejlip hledaj po restartu

Jj ja je hledal cely dopoledne a i hned po ressu a nic ted zkousim to prase:)
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 28/01/2006 :  23:45:10  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Tak kanec by snad mel byt vic na vychod. Nekde kolem race tracku. WP nevim.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/01/2006 :  02:33:30  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Intelect (BH?) je jednoduchej, spawnuje se na předem danejch lokacích každou půl hodinu - ty města sou v cyklu, takže pokud se minule spawnul třeba v Mos Eisley, příští spawn by měl mít v Mos Espa.

Farmer i prase se couraj po poušti, to sou největší svině... Farmer mi onehdá zabral asi tejden a prase dalších pár dní.

Ale dám vám radu - za prvý kašlete na přesný wp, udělejte si z těch wp trasu kterou budete projíždět, bo sou to zm*di turistický. A za druhý checkujte general/quest chat když tenhle quest děláte... lidi tam dycky psali našel sem farmera/prase.

Výhoda toho je, že jak farmer, tak prase se dycky spawnulo na stejnym místě 3x, tudíž se dostalo na tři lidi.

A to mi tenkrát zachránilo nervy.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 29/01/2006 :  10:28:52  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
No jo, ale tenhle chat uz neni. Vcera jsme ho hledali v ctyrech asi 2h a nepotkal jsem ani nohu. Populace je na minimu.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 29/01/2006 :  10:48:11  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Intelect (BH?) je jednoduchej, spawnuje se na předem danejch lokacích každou půl hodinu - ty města sou v cyklu, takže pokud se minule spawnul třeba v Mos Eisley, příští spawn by měl mít v Mos Espa.

Farmer i prase se couraj po poušti, to sou největší svině... Farmer mi onehdá zabral asi tejden a prase dalších pár dní.

Ale dám vám radu - za prvý kašlete na přesný wp, udělejte si z těch wp trasu kterou budete projíždět, bo sou to zm*di turistický. A za druhý checkujte general/quest chat když tenhle quest děláte... lidi tam dycky psali našel sem farmera/prase.

Výhoda toho je, že jak farmer, tak prase se dycky spawnulo na stejnym místě 3x, tudíž se dostalo na tři lidi.

My nervy uz to asi nezachrani:)

Edit: To prase je fakt asi mytus

Edited by - Akoh Adi on 29/01/2006 17:55:56
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 29/01/2006 :  19:33:06  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja ho nasel asi za 10 minut hledani mota se kolem old mos espa race track POI

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 30/01/2006 :  08:05:47  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ja ho nasel asi za 10 minut hledani mota se kolem old mos espa race track POI

Jj, vcera dopoledne sem tam behal okolo a nic:)
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 30/01/2006 :  08:41:09  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
a neni to jen tak nahodou bugle?

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - riddle on 30/01/2006 11:12:32
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 30/01/2006 :  11:12:53  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
quote:

a neni to jen tak nahodou bugle?

ni
no ne

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 30/01/2006 :  11:14:04  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
Jinak sorac carme spletl jsem si cudlik a nechcetene jsem napsal odpoved na tvuj topic k tobe od prispevku...
sorry

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 07/02/2006 :  19:36:45  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Rek bych ze tedle quest bude asi buglej jesi nekdo nahodou narazite na nektery ztech npc ci zvire dejte vedet mozna sem ztoho uz buglej ja:)
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 08/02/2006 :  04:06:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Jestli mas podezreni ze je to bugle tak zkus prosmejdit oficialni fora jestli o tom nekde nepisou.
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 08/02/2006 :  08:01:59  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Jestli mas podezreni ze je to bugle tak zkus prosmejdit oficialni fora jestli o tom nekde nepisou.

tak vono, stari hraci uz to maj davno hotove a novy hraci to nemuzou ani vzit ten quest pac bug, a zbyla jen hrstka hracu co si to zacali delat kdysi a vyprdli se na to a ze by nekdo z nich to postnul na ofic je mala pravdepodobnost pac se treba na to vyprdli uplne

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 08/02/2006 :  08:06:48  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Problem je v pomalem spawnu mobu, ty questovy se neobjevi pokud je nekdo pobliz a kdyz se na to misto vratite za hodinu, tak uz tam logicky nejsou.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 31/05/2006 :  10:56:27  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Zjistil jsem, proc se nespawnuje prase. Po NGE doslo na planetach k rozdeleni do zon, ve kterych se spawnuji zvirata jen levelu urciteho rozsahu. No a na Tatoo, kde se objevovalo prase, je proste jina zona nez ma level, takze mu engine hry zabrani ve spawnu. Dokonce ta nova skupina devu po NGE nemela ani tuseni, co vlastne a wild bladeback boar vlastne je.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 31/05/2006 :  15:32:04  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Zjistil jsem, proc se nespawnuje prase. Po NGE doslo na planetach k rozdeleni do zon, ve kterych se spawnuji zvirata jen levelu urciteho rozsahu. No a na Tatoo, kde se objevovalo prase, je proste jina zona nez ma level, takze mu engine hry zabrani ve spawnu. Dokonce ta nova skupina devu po NGE nemela ani tuseni, co vlastne a wild bladeback boar vlastne je.

Farmar a pirati je ten samej problem?

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 31/05/2006 :  18:06:30  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
A vedi o tom? delaji s tim neco?
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 31/05/2006 :  18:07:22  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

working as intended

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 31/05/2006 :  21:34:29  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

quote:

Farmar a pirati je ten samej problem?

V tom pripade farmar i pirati na tom budou stejne a tim padem sme v riti.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 31/05/2006 :  21:36:41  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Já nevím, od hermita dostanu quest, najdu lebku a on mě povídá o všelijakých Markách... . Jediný co jsem zatím našel, je Mark of Intellect, měli bysme udělat nějaký raid.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 01/06/2006 :  08:38:19  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

Já nevím, od hermita dostanu quest, najdu lebku a on mě povídá o všelijakých Markách... . Jediný co jsem zatím našel, je Mark of Intellect, měli bysme udělat nějaký raid.

No to bysme meli a vis jak sme minule chodili v peti jak blbci a prase si chrochtalo pravdepodobne jak rika Almych v jinym chlivku(sektoru).
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 01/06/2006 :  09:02:16  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Jojo, to si vzpomínám hehe, jinak včera bylo BHčko se smugglerama v Mos Espa.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2006 :  10:47:18  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

TH psal, ze na testu premisti prase do jine zony, tak snad to pujde udelat
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 01/06/2006 :  10:57:27  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
To by bylo super, konečně by si tento quest mohli udělat i NGE postavy.

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 01/06/2006 :  11:00:26  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

TH psal, ze na testu premisti prase do jine zony, tak snad to pujde udelat

nj prase, ale co ostatní opice? farmář je bez levelu a piráti budou jajko kde?

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 01/06/2006 :  20:12:17  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
na testu uz je farmar v jine lokaci, o ostatnich opicacich ani slovo
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 01/06/2006 :  21:44:35  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

na testu uz je farmar v jine lokaci, o ostatnich opicacich ani slovo

Dneska kdyz sem dal veprovy medajlonky tak sem si vzpomel na "a wild bladeback boar" uz se tesim az bude na hernim spalku.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/06/2006 :  13:31:11  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Tak co, po pubu bysme mohli zajit najit farmare

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/06/2006 :  13:50:36  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

Tak co, po pubu bysme mohli zajit najit farmare

Jestli vis presne kde bude spawnovat tak na toho saska muzem zajit.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 08/06/2006 :  14:05:26  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ja famare mam, potrebuju najit prase a piraty
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 08/06/2006 :  14:16:58  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo ale o tech v tom pubu rec neni takze ty asi nenajdem.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 08/06/2006 :  14:40:06  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jo ale o tech v tom pubu rec neni takze ty asi nenajdem.

S těma ostatníma budeš muset počkat na pub 30, 31, 32 atd.

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 09/06/2006 :  08:53:31  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
tady mate farmare

"A little bird" told me he might be around Mos Taike, Waypoint 7020 2422 CONFIRMED.

He spawns at this waypoint exactly. He can only give the quest to ONE person per spawn! If he is not withing 300m of this waypoint, someone else already took the quest from him and you must wait for the next spawn. There is a CONFIRMED spawn timer of 3hours 15minutes.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 09/06/2006 :  09:51:15  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

tady mate farmare

"A little bird" told me he might be around Mos Taike, Waypoint 7020 2422 CONFIRMED.

He spawns at this waypoint exactly. He can only give the quest to ONE person per spawn! If he is not withing 300m of this waypoint, someone else already took the quest from him and you must wait for the next spawn. There is a CONFIRMED spawn timer of 3hours 15minutes.

loleq tam budou pěkný fronty a já ho včera hledal někde jinde když se ještě nevěděl wp

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 10/06/2006 :  23:22:30  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Jinak farmar by se mel jmenovat Dodi Oemoub pokud to nejak nezmenili tak targetujte jak o zivot.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 10/06/2006 :  23:39:15  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
to je o hounu, ve starym systemu to hledani farmare bylo o tom, ze se musel projizdet pomalu cely tatooine a hledat, ted to bude jen stupidni spawn camping

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 11/06/2006 :  00:16:51  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je o hounu, ve starym systemu to hledani farmare bylo o tom, ze se musel projizdet pomalu cely tatooine a hledat, ted to bude jen stupidni spawn camping

Lepsi kempeni spawnu, nez vubec nic.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,33 seconds. on eygor Snitz Forums 2000