Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Vse o Hunterovi a Petech
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 29/11/2005 :  17:54:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ten respek tiez nieje nejaky slavny, pretoze potom neskor to ide do prachov.

Edited by - Pepo on 30/11/2005 13:36:55
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 05/12/2005 :  08:02:22  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Behold: jo a me de o tu rychlost utoku a i tech blbejch 5-10% hp navic se hodi.

"Dobrej elf, mrtvej elf" Gotrek Gurnirson-Moria
"Smrádeček ale teploučko" Krysikost(war) - Drak´thul (wow)
"Smradlavy krysy!" - Krysar (hunter) - Drak´thul (wow)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 05/12/2005 :  09:07:29  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gotrek Gurnirson

hmm,vsichni peti jsou vyvazeni,kdyz ma napriklad zelva nejvetsi ar ,tak nemuze pouzivat dash ,atd.takze +5% nekde a -5% jinde.Elite a nonelite neni zadny rozdil....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 05/12/2005 :  14:53:50  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
mam dotaz prave delam hunter epiq q na luk a hul a demon ktery je v Burning Steps tak hadi frenzy efekt me to pise chat ale na jednom videu sem videl ze mu to hodilo i zvuk a nakou hlasku nevite jaky to je addon ?

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 07/12/2005 :  07:40:12  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

hmm,vsichni peti jsou vyvazeni,kdyz ma napriklad zelva nejvetsi ar ,tak nemuze pouzivat dash ,atd.takze +5% nekde a -5% jinde.Elite a nonelite neni zadny rozdil....

no a ja prave chci mrchu ktera ma nejvic armoru a Hp, na ostatni prdim to tank nepotrebuje:) a jeste navic kdyby mel nejakou peknou barvicku:)
Takze muze mi nekdo doporucit nejake takove zviratko?:)

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 07/12/2005 :  09:15:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jezis ty si narocny, a nechces este peta s I.W.I.N. abilitou ?
Go to Top of Page

Curtis
Moderator

x

156 Posts

Posted - 07/12/2005 :  10:03:49  Show Profile  Send Curtis an ICQ Message Send Curtis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ilinia

mam dotaz prave delam hunter epiq q na luk a hul a demon ktery je v Burning Steps tak hadi frenzy efekt me to pise chat ale na jednom videu sem videl ze mu to hodilo i zvuk a nakou hlasku nevite jaky to je addon ?

raidassist

RL @ League of Legends
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 12/12/2005 :  20:20:47  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/hunters/talents.html?0500320152501151510510305000000000000000000000

Nezapomel jsem na neco, nebo naopak neni tam neco zbytecne? Jde me o to abych se co nejrychleji a nesnadneji dostal na lvl 60. Tohle je podle me nejsnadnejsi cesta.
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 14/12/2005 :  11:43:54  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Mam dotaz ohledne peta...broken tootha...zajimalo by me kde ho najdu.Koukal jsem na thottbot..ma bej v badlands ale nikde neni.Obehnul jsem vsechny mista kde se ma nachazet ale nic.Jestli mate nekdo zkusenosti kde se nachazi tak pls poradte ?

Edited by - Mrcek on 06/01/2006 07:51:46
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 06/01/2006 :  08:34:46  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrcek

Mam dotaz ohledne peta...broken tootha...zajimalo by me kde ho najdu.Koukal jsem na thottbot..ma bej v badlands ale nikde neni.Obehnul jsem vsechny mista kde se ma nachazet ale nic.Jestli mate nekdo zkusenosti kde se nachazi tak pls poradte ?

ja ho za posledni mesic 2x tamnul, pokazdy nasel na jednom ze 3 mist kde ma byt... dle mapek zde: http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=2850

WoW: Axgri

Edited by - Sanix on 06/01/2006 08:35:13
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/01/2006 :  11:08:16  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sanix

quote:

ja ho za posledni mesic 2x tamnul, pokazdy nasel na jednom ze 3 mist kde ma byt... dle mapek zde: http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=2850

jo, ale sanix zapomnel rict, ze je zasmoleny luckymen.. takovy giross tam pendloval dokola asi 5 hodin, nez se BT spawnul..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/01/2006 :  12:13:47  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Mozno je to tym ze BT ma 8 hod respawn timer, takze sa tam odlogni s nejakym charom a chod to kontrolovat
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 06/01/2006 :  12:15:52  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Ja ho prosveho huntera taky tamnul az na druhy pokus. Vecer tam nebyl tak sem tam jeste parkrat probehl se 60kovym charem a nidke nic tak sem tam odlogoval rano rped praci sem to zkusil a bum byl tam :) tak rychle relog a tamnout. Musis to holt trosku zacampit.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/01/2006 :  20:20:18  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jojo, tak isto. Tie 3 miesta su kusok od seba, tak proste nahod tracking, prebehni to hore dolu, neni. Tak to vypni, pusti si film, skonci film, logni znova atd.

Ale odporucujem to robit niekedy ked je online malo ludi, lebo ti ho moze niekdo za ten cas tamnut/killnut a to by si potom potreboval velku zasobu filmov
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 07/01/2006 :  12:04:10  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
No já to místo čekoval asi 6 hodin Od 23:00 do 5 do rána :) Stylem sledování Pythonů a každou půlhodinu logovatMěl jsem ho hned na 37čce.

Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)

Edited by - Lapcis on 07/01/2006 12:04:29
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 09/01/2006 :  08:30:25  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by beldor5

quote:

no a ja prave chci mrchu ktera ma nejvic armoru a Hp, na ostatni prdim to tank nepotrebuje:) a jeste navic kdyby mel nejakou peknou barvicku:)
Takze muze mi nekdo doporucit nejake takove zviratko?:)

Zdarrrr,

jako tankovaci pet se mi osvedcil rare scorpid z Durotaru: Death Flayer - jediny tank pet s Attack Speed pod 2.0 ... DF ma 1.6.
IIRC je na 11lvl a je cerny s cervenymi teckami ... pouzival jsem ho cca 1/2roku (k plne spokojenosti).

Ted jsem si, z nudy a hlavne kvuli unique looku, tamnul Rotting Agam'ar-a z RFK. Vypada sqele, zere vsechno a staty jsou taky slusne+umi Dash a Charge (bohuzel jsou oba dva na stejnem cooldownu - sux).Neni to uplne cistokrevny tank, ale s increased ARM+STA, to bude stacit. Jediny problem je s levelovanim na 60-tku ...(ale neni to az taka hruza, za dva dny byl z 28lvl na 51-cce a za dalsi 3dny, 60-ka)
http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=4512

Ale pokud hledas ciste HC tank peta, tak bud zelva nebo crab ...

- Durrbar (Chrocht)

Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 09/01/2006 :  13:59:08  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Sanix

quote:

jo, ale sanix zapomnel rict, ze je zasmoleny luckymen.. takovy giross tam pendloval dokola asi 5 hodin, nez se BT spawnul..

no prvniho sem nasel za 3 minuty a druhyho sme nasli s girossem za 2 minuty ;] (oba pripady teda kdyz sem tamoval ja)

WoW: Axgri

Edited by - Sanix on 09/01/2006 14:00:09
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 25/01/2006 :  09:03:34  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
Nevite nahodou nekdo jak se jmenuje to prase s rare spawnem v blasted lands, pripadne kde pobiha kdyz se spawne?
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 25/01/2006 :  09:56:05  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grewen

Nevite nahodou nekdo jak se jmenuje to prase s rare spawnem v blasted lands, pripadne kde pobiha kdyz se spawne?

Tento?
http://wow.allakhazam.com/db/mob.html?wmob=8303

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 26/01/2006 :  08:02:22  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote

Ale pokud hledas ciste HC tank peta, tak bud zelva nebo crab ...

- Durrbar (Chrocht)

[/quote]

konecne nekdo:)) diky moc ty pety skusim a jeste me ted napad ten elite meda z winteru, nebo ste ho uz nekdo skouseli? jak je na nej quest uranius nebo tak nejak

Go to Top of Page

Curtis
Moderator

x

156 Posts

Posted - 26/01/2006 :  08:35:13  Show Profile  Send Curtis an ICQ Message Send Curtis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mamut

quote:

Tento?

jj to je ono , bohuzel beha v miste kam hodi hromady aliku a hordy kilovat moby takze sance ze ho tam zastihnes je mala , ja tam na nej cekal dobrejch 5 dni nez jsem ho tam vyhmatnul

RL @ League of Legends
Go to Top of Page

Strakosh
Starting Member

14 Posts

Posted - 26/01/2006 :  10:42:37  Show Profile Send Strakosh a Private Message  Reply with Quote
Pekna stranka o petech je http://petopia.brashendeavors.net/
Zatim mam porad Broken Tootha, ale chci si jeste poridit nejakeho medveda na tankovani ...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/01/2006 :  11:13:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja zatim pouzival death flayera z durotaru, docela peknej ted sem si poridil vlka z ashenvale no a uvidim jak se dostanu-nedostanu k tomu rare tygrovi od ratchetu a nebo k zlomenymu zubovi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 26/01/2006 :  11:55:23  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
No já na PvE používám medvěda z Ferelasu (už od levelu 40)a docela to s ním jde. Nevýhodou je, že neumí dash či charge což dost zdržuje při nabrání aggra.
Na PvP+PvE používám kočku z winteru (obyč) a celkem to taky ujde, je taková univerzální, ale na čisté PvP bych ji vyměnil asi za něco rychlejšího bo má jen 1,6ATS

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/01/2006 :  13:05:16  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
mam dotaz. stah sem si naquerpvp.mpg je to huntersky PvP .. ten hunter Naquer si tam dava behem boje klidne 3x past zmrazovaci /kdyz bojuje s druidem aby se dolecil/ - jak to dela? fake death ne .. musi byt jina moznost.. je tam celkem vice boju ve kterych proste pouziva past nebo neco cim zmrazi nepritele.. kamos je hunter a zajima ho to jak na to.

jde o tohle video
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=10267

diky za odpoved

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 26/01/2006 :  13:38:28  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Může tu někdo nadhodit jak zhruba má rozvržené klávesy? Zkouším hrát huntera a přijde mi že to má na ovládání kláves jak parní mlátička. Už jen naházet si různé střely plus mark někde po ruce je celkem challenge, k tomu dalších mrtě kláves na melee a ještě pasti a to jsem teprve level 20...
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/01/2006 :  13:48:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no na tom pvp videu pouziva tak 40 ikon.. proste klikat :-D
ja sice nejsem hunter, ale namapoval jsem si zakladni panel takhle:
123erftg45vbzxc6789
coz je dost ikonek

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Strakosh
Starting Member

14 Posts

Posted - 26/01/2006 :  14:55:08  Show Profile Send Strakosh a Private Message  Reply with Quote
No nejsem az takovej odbornik, ale s tim druidem dava Feign Death. Jinak vyuziva toho, ze po par vterinach (pry 10) pokud nedas a nedostanes damage, tak skonci combat a muze davat pasti - to dela nekde na zacatku ...
Go to Top of Page

Curtis
Moderator

x

156 Posts

Posted - 26/01/2006 :  17:33:00  Show Profile  Send Curtis an ICQ Message Send Curtis a Private Message  Reply with Quote
Past muzes hodit jen pokud nejsi v combatu takze

a) nebyl combatu a mohl hodit past
b) dal fake death (vapadne z combatu) a hodil past

jinak to nejde

RL @ League of Legends
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/01/2006 :  17:37:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
mozna scatter shot cil disorient na 4 sec a turnoff combat
za 5 sec tusim te to vyhodi z combatu takze pokud ten druid za 1 sec neco neudela da se past

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/01/2006 :  22:00:20  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no to video ma par mega.. jestli tu mate nekdo fast line :-) v komentech na webu pisou ze je to jeden z nejlepsich videi co kdy videli..

ja tam prave moc nevidel ze by sebou hazel o zem s fake death.. tak nevim :) jinak jede same critically..

sam tam pise I'm currently running a 21 markmanship / 30 survival build.

jinak k cemu jsou vlastne free action points poty? dik.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 26/01/2006 :  22:06:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

no to video ma par mega.. jestli tu mate nekdo fast line :-) v komentech na webu pisou ze je to jeden z nejlepsich videi co kdy videli..

ja tam prave moc nevidel ze by sebou hazel o zem s fake death.. tak nevim :) jinak jede same critically..

k cemu je ktery potions ti napovi rubrika odkazu a tam napr thotbott

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 26/01/2006 :  22:28:47  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
myslis to video jak ma hodne MB a je to nejlepsi z hunteru roku 2005 tak to neni moc dobre se jenom predhanej kdo jakej ma aimed a multishot

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 27/01/2006 :  01:06:37  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tento?

jojo to bude asi ono, diky moc
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 27/01/2006 :  13:20:43  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Tento?

jojo to bude asi ono, diky moc

Vcera kolem pulnoci jsem si tam pro nej dosel s hunterem. Mel jsem asi neuveritelny stesti, protoze spawnul cca po 2 hodinach idlovani.

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 30/01/2006 :  07:38:57  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
Tak sme si konecne tamnul usariuse a pro ty co si porad myslej ze rare pet je stejnej jak ostani tak usarius ma vsechyn staty lepci az na DPS to ma o 10 vetsi, coz uz znat je

edit: uarius neni dokonce ani rare:)

Edited by - Gotrek Gurnirson on 30/01/2006 07:39:21
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/01/2006 :  08:43:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nevidel nekdo web kde by bylo neco jako na petopedii ale s cislama ? treba jaky ma startovni staty, dmg speed broken tooth atd , docela me nebavi chodit od moba k mobovi a zkouset tamovat kerej ma jaky staty

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 30/01/2006 :  09:57:16  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:

Třeba mě, by zajímalo jestli tohle rare prase má lepší staty ve finále než to obyčejný a nebo jen líp vypadá

Tak jsem tamnul obyčejný prase na 49 levelu a má tyto staty:
attack 245
power 200
dmg 64-82 (ats: 2.0)
defense: 245
armor 2345

Edited by - Mamut on 30/01/2006 12:15:38
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 30/01/2006 :  15:05:44  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak sme si konecne tamnul usariuse a pro ty co si porad myslej ze rare pet je stejnej jak ostani tak usarius ma vsechyn staty lepci az na DPS to ma o 10 vetsi, coz uz znat je

Myslím, že staty u rare/elite a normál jsou ve finále stejný:
56 Shardtooth Mauler / 76-96 / 2.0 / 43.0 / 3515 / 40.5 / 2915
56 Ursius /91-115 / 2.4 / 43.0 / 3515 / 40.5 / 2915

Tudíž bych řekl, že jde jen o vzhled peta.

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 30/01/2006 :  16:45:12  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Rare peti mají často jinou rychlost než peti na stejném levelu nonelite - sice stejné DPS ale rozdílná rychlost úderu.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 30/01/2006 :  16:47:27  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
je u peta lepsi rychleost 1.0 nebo treba 3.0 ? rychlej mlati malo ale na castery muze bejt dobrej prtoze si moz nezakouzli ... ale co se vic vyplati? nebo je to u peta jedno?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 30/01/2006 :  17:53:50  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
attack speed > all.

Uz to tu bolo povedane asi 20 krat a urcite to bude dalsich 20 krat povedanych ... nie je rozdiel medzi elite/rare/normal petom ...
Go to Top of Page

Gotrek Gurnirson
New Member

120 Posts

Posted - 31/01/2006 :  07:40:10  Show Profile  Send Gotrek Gurnirson an ICQ Message Send Gotrek Gurnirson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

hmm tam melo bejt stejny (u tech statu) jen dps je lepci, si teda jeste jednou tamnu toho obyc ledovyho medu, ale videl sem tam mensi dps, jinak vzhled maj stejnej ti dva

Edited by - Gotrek Gurnirson on 31/01/2006 07:41:42
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 31/01/2006 :  08:26:28  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

hmm tam melo bejt stejny (u tech statu) jen dps je lepci, si teda jeste jednou tamnu toho obyc ledovyho medu, ale videl sem tam mensi dps, jinak vzhled maj stejnej ti dva

dobre tak pro tebe to napisu pomaleji R a r e A N o r m a l n i P e t i M a j S t e j n e DPS........(kdyz jsou ze stejneho druhu).Se mi zda ze tu ty lidi mystifikujes schvalne nebo co.

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Curtis
Moderator

x

156 Posts

Posted - 31/01/2006 :  09:17:12  Show Profile  Send Curtis an ICQ Message Send Curtis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Takze jsem si to stahnul, past haze v boji pokazdy pres fakedeath , jinak skill ma slusnej , kosil sice dost lamky ale mylsim ze by to byl dost neprijemnej souper pro kazdyho.

Jinak tady je jeho profil:)
http://wow.allakhazam.com/profile.html?795716

RL @ League of Legends
Go to Top of Page

vitacz
Starting Member

20 Posts

Posted - 31/01/2006 :  15:02:55  Show Profile  Send vitacz an ICQ Message Send vitacz a Private Message  Reply with Quote
vi nekdo jak funguji timery u pasti mam huntertimer a nikdo v ty pasti v pvp jeste nevydrzel tech 26 sekund, je to rezistama?
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 31/01/2006 :  15:09:21  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vitacz

vi nekdo jak funguji timery u pasti mam huntertimer a nikdo v ty pasti v pvp jeste nevydrzel tech 26 sekund, je to rezistama?

V pvp nic netrva tak dlouho jako v PVE...uz si byl nekdy v sapu celych 45sec?

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 31/01/2006 :  15:12:09  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vitacz

Maximum CC je 15 sec, aspoň myslím. Nicméně i ta frosttrap hunterovi stačí na dostání se z kombatu a spokojené ujetí na mountovi, jak už mi pár předvedlo :\
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 31/01/2006 :  15:15:00  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Maximum CC je 15 sec, aspoň myslím.

Max CC je tusim charge helma, tam ti target vydrzi opravdu tech 30sec (jestli se nepletu s duration)

Edited by - Little on 31/01/2006 15:15:21
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 01/02/2006 :  09:56:39  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Třeba mě, by zajímalo jestli tohle rare prase má lepší staty ve finále než to obyčejný a nebo jen líp vypadá

Tak jsem tamnul obyčejný prase na 49 levelu a má tyto staty:
attack 245
power 200
dmg 64-82 (ats: 2.0)
defense: 245
armor 2345

jo me taky, proto si ho chcu tamnout :) bohuzel na neho nemam stesti

uprimne je mi jedno esi ma lepsi nebo stejny staty jak normalni prase, jde mi o vzhled.

jinak sem zkousel tamnout prasatko s altem low lvl hunterem a musim rict, ze co se tyce solo expeni, nema prase mezi petama konkurenci. prase prebere chargem+growlem agro ikdyz mi na cili predtim critnul aimed i multishot, takze sem cil ustrilel pokazde nez se mi dostal na telo (neelitni mobove na mym lvl). charge ma sice cooldown 30s, ale da se stridat s FD. to mi prijde idealni pro grindeni treba v silithusu, kde se daji mobove zabijet po jednom, proto si toho pasika shanim
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000