Author |
Topic  |
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 12:36:33
|
Nevim jak jinde, ale na dreanoru, prave resetuji server.. a budou davat opravnej fix .. to to hezky zacina  |
 |
|
Soulkiller
Starting Member

31 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 12:13:13
|
Vyskytol sa problém s aplikáciou PrePatch, a preto je ju nutné ukončiť. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.
AppName: wow-1.8.4.4878-to-1.9.0.4937-engb-patch.exe AppVer: 2.70.0.0 ModName: wow-1.8.4.4878-to-1.9.0.4937-engb-patch.exe ModVer: 2.70.0.0 Offset: 00009298
uz som to tu raz pisal ale nevite plsky nekdo poradit co stym? |
WoW: Naja - Rouge Chromaggus - Kobra DP:Paul Muad'Dib - deleted DP:Soulkiller(RENEGADES)- DELETED DP:Dilino (Seeker)- Kicked
|
 |
|
pate
Starting Member
4 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 15:47:14
|
Zdar lidi,
po instalaci posledniho patche mi hra podivne funguje. Pri utoku priestem na potvoru, potvora probehne kolem me a jakoby bezi porad pryc, ale ve skutecnosti na me utoci, ja chcipam, ale nemam naco kouzlit. Kdyz se tocim jak čamrda, tak ji obcas i zasahnu, ale nevidim ji. Ma nekdo podobny problem? |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 15:57:44
|
quote: Originally posted by pate
Zdar lidi,
po instalaci posledniho patche mi hra podivne funguje. Pri utoku priestem na potvoru, potvora probehne kolem me a jakoby bezi porad pryc, ale ve skutecnosti na me utoci, ja chcipam, ale nemam naco kouzlit. Kdyz se tocim jak čamrda, tak ji obcas i zasahnu, ale nevidim ji. Ma nekdo podobny problem?
jo, dela mi to u huntera obcas taky, poslu peta na zvire, dobehne k nemu a najednou se oba rozebehnou na opacnou stranu ale pritom si furt ubiraj.. |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 15:59:24
|
Musis prestat krmit svoju postavicku amfetaminmi, ono to potom prestane  |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 08/01/2006 : 16:13:16
|
Jo to se mi taky stává, ještě horší je když po charge skončím někde, moba vidím úplně jinde a nevím kde je. A ještě horší když je to něco co začne blízko smrti utíkat. |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 07:02:54
|
quote: Originally posted by Sedivecz
http://www.worldofwarcraft.com/wareffort/servers.html tady je ten status ale asi to uz vsichni stejne vedi...
Jsi si jisty, ze info z americkych serveru tady nekomu pomuze?  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 15:03:56
|
už tam je update, my jsme se malinko pohli nahoru, SM kousek spadlo  |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 15:58:33
|
quote: Originally posted by Little
http://www.worldofwarcraft.com/wareffort/servers.html tady je ten status ale asi to uz vsichni stejne vedi...
Jsi si jisty, ze info z americkych serveru tady nekomu pomuze? 
http://www.worldofwarcraft.com/wareffort/wareffort.html?102 je shadow moon eu i us?  tak asi je -.-
ano, je, staci si prosvistet seznam realmu na US webu a na EU webu.. a navic se jednomu cloveku stalo, ze si koupil krabici a vytvoril ucet a pak kecame pres ventrilo: on: cau, koupil jsem wow ja: super ja taky, udelal sis postavu na SM ? on: jasne ja: jak se jmenujes ? pridam si te do FL on: blabla ja: nejak to nejde, jsi online ? on: jasne ze jsem, taky mi to nejde ja: jsi urcite na SM ? on: jasne ze jsem.. ja: to je divne, odkud mas krabici ? on: no z USA..
 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 11:58:26
|
Tak bagetari zase o hodku pretahli.Kontroluju situaci a pulka serveru je porad dole. Zatimco u Frantiku jedou vsechny az na jeden.Coz je urcite zastiraci manevr. "Aby se jako nereklo!" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 12:00:25
|
quote: Originally posted by Milan
Tak bagetari zase o hodku pretahli.Kontroluju situaci a pulka serveru je porad dole. Zatimco u Frantiku jedou vsechny az na jeden.Coz je urcite zastiraci manevr. "Aby se jako nereklo!"
pretahnou o den :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Topic  |
|