Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Patch 1.9 je venku..+ status AQ opening
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 05/01/2006 :  12:36:33  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Nevim jak jinde, ale na dreanoru, prave resetuji server.. a budou davat opravnej fix .. to to hezky zacina
Go to Top of Page

Soulkiller
Starting Member

atari

31 Posts

Posted - 08/01/2006 :  12:13:13  Show Profile  Send Soulkiller an ICQ Message Send Soulkiller a Private Message  Reply with Quote
Vyskytol sa problém s aplikáciou PrePatch, a preto je ju nutné ukončiť. Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti.

AppName: wow-1.8.4.4878-to-1.9.0.4937-engb-patch.exe AppVer: 2.70.0.0 ModName: wow-1.8.4.4878-to-1.9.0.4937-engb-patch.exe
ModVer: 2.70.0.0 Offset: 00009298

uz som to tu raz pisal ale nevite plsky nekdo poradit co stym?

WoW: Naja - Rouge Chromaggus - Kobra
DP:Paul Muad'Dib - deleted
DP:Soulkiller(RENEGADES)- DELETED
DP:Dilino (Seeker)- Kicked
Go to Top of Page

pate
Starting Member

4 Posts

Posted - 08/01/2006 :  15:47:14  Show Profile Send pate a Private Message  Reply with Quote
Zdar lidi,

po instalaci posledniho patche mi hra podivne funguje. Pri utoku priestem na potvoru, potvora probehne kolem me a jakoby bezi porad pryc, ale ve skutecnosti na me utoci, ja chcipam, ale nemam naco kouzlit. Kdyz se tocim jak čamrda, tak ji obcas i zasahnu, ale nevidim ji. Ma nekdo podobny problem?
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 08/01/2006 :  15:57:44  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pate

Zdar lidi,

po instalaci posledniho patche mi hra podivne funguje. Pri utoku priestem na potvoru, potvora probehne kolem me a jakoby bezi porad pryc, ale ve skutecnosti na me utoci, ja chcipam, ale nemam naco kouzlit. Kdyz se tocim jak čamrda, tak ji obcas i zasahnu, ale nevidim ji. Ma nekdo podobny problem?

jo, dela mi to u huntera obcas taky, poslu peta na zvire, dobehne k nemu a najednou se oba rozebehnou na opacnou stranu ale pritom si furt ubiraj..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 08/01/2006 :  15:59:24  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Musis prestat krmit svoju postavicku amfetaminmi, ono to potom prestane
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 08/01/2006 :  16:13:16  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Jo to se mi taky stává, ještě horší je když po charge skončím někde, moba vidím úplně jinde a nevím kde je. A ještě horší když je to něco co začne blízko smrti utíkat.
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 10/01/2006 :  06:59:10  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
http://www.worldofwarcraft.com/wareffort/servers.html
tady je ten status ale asi to uz vsichni stejne vedi...
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 10/01/2006 :  07:02:54  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sedivecz

Jsi si jisty, ze info z americkych serveru tady nekomu pomuze?

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 10/01/2006 :  07:25:17  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/events/wareffort/wareffort.html?32

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 10/01/2006 :  15:03:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
už tam je update, my jsme se malinko pohli nahoru, SM kousek spadlo
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 10/01/2006 :  15:49:24  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

http://www.worldofwarcraft.com/wareffort/wareffort.html?102
je shadow moon eu i us?
tak asi je -.-

Edited by - Sedivecz on 10/01/2006 15:51:37
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 10/01/2006 :  15:58:33  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Little

quote:

http://www.worldofwarcraft.com/wareffort/wareffort.html?102
je shadow moon eu i us?
tak asi je -.-

ano, je, staci si prosvistet seznam realmu na US webu a na EU webu..
a navic se jednomu cloveku stalo, ze si koupil krabici a vytvoril ucet a pak kecame pres ventrilo:
on: cau, koupil jsem wow
ja: super ja taky, udelal sis postavu na SM ?
on: jasne
ja: jak se jmenujes ? pridam si te do FL
on: blabla
ja: nejak to nejde, jsi online ?
on: jasne ze jsem, taky mi to nejde
ja: jsi urcite na SM ?
on: jasne ze jsem..
ja: to je divne, odkud mas krabici ?
on: no z USA..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 11/01/2006 :  11:58:26  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Tak bagetari zase o hodku pretahli.Kontroluju situaci a pulka serveru je porad dole. Zatimco u Frantiku jedou vsechny az na jeden.Coz je urcite zastiraci manevr."Aby se jako nereklo!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/01/2006 :  12:00:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Tak bagetari zase o hodku pretahli.Kontroluju situaci a pulka serveru je porad dole. Zatimco u Frantiku jedou vsechny az na jeden.Coz je urcite zastiraci manevr."Aby se jako nereklo!"

pretahnou o den :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000