Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WOW Free Servery ...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 28/05/2005 :  07:55:00  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Spatne jsi to pochopil myslel jsem to tak ale ten emulator v sobe ma jen identifikacni id modelu textury ten kdo pouziva textury je hrac takze emulator vtomto nic neporusuje...

Me to stale nejak pripomina to, jak chytli policajti chlapa v ukradenem aute a on se hajil slovy, ze si ho jen pujcil a chtel ho pak vratit.

Proste toto sebeomlouvani mi prijde tak vhodne pro deti nebo nevyspele jedince. Dospey clovek normalne alespon prizna, ze krade ...

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 30/05/2005 :  15:24:39  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
at si rikas co chces X Dvojko tak je to bohuzel nelegalni ...
co se tyka meho nazoru na hrani na free shardech tak jediny kvalitni zazitek jsem mel z UO kde free shardy za neco staly ... jinak jsem se k nicemu kvalitnimu nedostal
je naprosto nesmyslne si myslet ze tym 3-15 nadsencu kteri vzdy zpravuji server nekde na Ukrajine udela stejny kus prace jako hosi v blizz kterych na tomto projektu sedi minimalne 50 a jenom patchuji a zkouseji ... a to nepocitam testovaci tymy ...
kdo hraje free WOW je dle meho nazoru silenec ... neb se okrada o herni zazitek ...

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/05/2005 :  15:52:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Blizzard by měl udělat něco jako udělalo SOE. Udělat prostě trial verzi. Místo, kde si člověk může vyzkoušet základní věci a pokud by chtěl více, tak by si koupil origoš. Prostě by si vyzkoušel co to je hrát na jako kdyby originál serveru, oproti nějakému emulátoru. Snad není takový problém nějaký jeden nebo dva servery tomu navíc přiřadit.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 30/05/2005 :  16:01:13  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

Blizzard by měl udělat něco jako udělalo SOE. Udělat prostě trial verzi. Místo, kde si člověk může vyzkoušet základní věci a pokud by chtěl více, tak by si koupil origoš. Prostě by si vyzkoušel co to je hrát na jako kdyby originál serveru, oproti nějakému emulátoru. Snad není takový problém nějaký jeden nebo dva servery tomu navíc přiřadit.

1-2 servery? Dokazes si púredtavit ten natresk? :)))

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/05/2005 :  16:04:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

quote:

JJ dokážu , takže při čekání ve frontě, by jim to psalo, něco ve stylu, nechcete čekat ve frontě? kupte si hru a připojte se na naše nové servery, které čekají jenom na Vás
Ale asi blizzard je spokojen ze stavem hrajících lidí, takže trial nebude, kdo ví.
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 30/05/2005 :  17:09:15  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
J trial by byl ideál sniffy zadarmo co víc si přát :D
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 30/05/2005 :  17:46:02  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ve druhe varce dostavals se hrou aji 10ti denni kupon coz je myslim dost na vyzkouseni a este plus je v tom ze pak si treba koupis full a muzes v klidu pokracovat. Jo a byli 2 bety do EU se dalo v klidu dostat.. (ja teda hral US, EU aji KR (ta bezela asi 2-3 tydny), takze k moznosti vyzkouseni je a bylo mnoho...
Go to Top of Page

ko56
New Member

123 Posts

Posted - 30/05/2005 :  18:02:17  Show Profile  Send ko56 an ICQ Message Send ko56 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kdyby to dali bez omezeni fronta aji 200k :)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/05/2005 :  21:48:20  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

quote:

Ve druhe varce dostavals se hrou aji 10ti denni kupon coz je myslim dost na vyzkouseni a este plus je v tom ze pak si treba koupis full a muzes v klidu pokracovat. Jo a byli 2 bety do EU se dalo v klidu dostat.. (ja teda hral US, EU aji KR (ta bezela asi 2-3 tydny), takze k moznosti vyzkouseni je a bylo mnoho...

Druhé várce? tohle se dávalo pokud vím jenom do sběratelské verze a navíc těch 10 dnů sis pak odehrát mohl, ale s tou danou postavou pokračovat nešlo, když sis koupil full.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 31/05/2005 :  00:46:44  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Druhé várce? tohle se dávalo pokud vím jenom do sběratelské verze a navíc těch 10 dnů sis pak odehrát mohl, ale s tou danou postavou pokračovat nešlo, když sis koupil full.

asi to pro tebe bude novinka , neuveritelny novinka pro vsevedouciho, ale ve druhe varce byl kupon na 10 dnu pro vsechny a ano s timto uctem pak je mozne pokracovat - musi se zadat aktivacni retail kod do 14ti dnu od skonceni free doby

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 31/05/2005 :  08:19:33  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

asi to pro tebe bude novinka , neuveritelny novinka pro vsevedouciho, ale ve druhe varce byl kupon na 10 dnu pro vsechny a ano s timto uctem pak je mozne pokracovat - musi se zadat aktivacni retail kod do 14ti dnu od skonceni free doby

No díky, že jsi uznal, že jsem lepší než ty, to potěší
Nicméně stejně nikde nevidím, že by se psalo že v druhé várce jsou nějaké dny zdarma, kde se pak dá pokračovat
A jelikož jsem měl WOW dřív než vůbec k nám oficiálně dorazil, tak mě opravdu nějaké druhé várky nezajímaly
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 31/05/2005 :  09:15:59  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nicméně stejně nikde nevidím, že by se psalo že v druhé várce jsou nějaké dny zdarma, kde se pak dá pokračovat

to ze ty to nevidis neznamena, ze to tak nebylo.... uz si nepamatujes vecne dotazy typu: pujde pokracovat s postavou z free kuponu?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 31/05/2005 :  09:23:20  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

to ze ty to nevidis neznamena, ze to tak nebylo.... uz si nepamatujes vecne dotazy typu: pujde pokracovat s postavou z free kuponu?

Ne, vůbec si nepamatuju že by někdo něco takového kdy psal, ale nechodil jsem tady některé dny vůbec, takže mi to uniklo
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 31/05/2005 :  12:15:55  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Warlord

quote:

Ne, vůbec si nepamatuju že by někdo něco takového kdy psal, ale nechodil jsem tady některé dny vůbec, takže mi to uniklo

Je tu na to i samostatny thread :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 05/01/2006 :  18:46:41  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
Takže když jste na ty zákony tak jsem půl roku přemýšlel a jsem zpět. Z pár obrannými argumenty. :) zkuste mi je zase vymluvit.

Je ilegální používat klienta?, kterého jsem si stáhl do WoW Beta pokud vím tak EULA řiká, že beta software můžeš využivat jak dlouho chceš, ale nesmíš ho šířit dále ani za něj chtít peníze. To, že na něj jdou patche zato nemůžu pořád je to beta software jelikož ilegálně jsem ho nepořídil.

Co se týka emulátoru tak když píši nějaký kód mohu používat komunikační metody, které napsal někdo jiné takže zákon byl porušen v bete 2 když GotWoW lidi prolopili encryption key, který blizzard nezměnil za celou dobu WoW. Takže stimto se ilegální činnosti nedopouštím. K nelegální věci byse jednalo v případě, že by se začlo dělat kompletní skenováni databáze a dělaní kopie oficíálních serveru a nikdo nikdy nedokáže, že to někdo dělal pokud ho např. načape Warden.

Další dodatek ke klientu upravování klienta je zakázano jak řikáte stim souhlasim, ale přidaní chybějicího souboru do klientu nic neporuším, že? takže když do složky WTF přidám soubor autoexec.wtf s obsahem set realmlist <ip serveru> tak jsem nic neporušil.

Takže hraní na neoficiálním serveru je legální a to uplně jelikož hráč nic neporušil pouze nahrál jeden soubor a přihlásil se za svuj account. Lidé co tvoři emulátory možná dělají ilegální věc, ale nikdo jim to nedokáže. Jediné co dělají ilegálně je když hledají hodnoty pro emu. Psaní samostatného emulátoru už neni ilegální. Jelikož hodnoty mohl vývojář uhodnout samozřejmě je to nepravěpodobné, ale nikdo nedokaže, že nenašel výsledek hádáním.

Edited by - x2z on 05/01/2006 18:48:04
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 06/01/2006 :  00:15:46  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Takže když jste na ty zákony tak jsem půl roku přemýšlel a jsem zpět. Z pár obrannými argumenty. :) zkuste mi je zase vymluvit.

shoot...
quote:

Je ilegální používat klienta?, kterého jsem si stáhl do WoW Beta pokud vím tak EULA řiká, že beta software můžeš využivat jak dlouho chceš, ale nesmíš ho šířit dále ani za něj chtít peníze. To, že na něj jdou patche zato nemůžu pořád je to beta software jelikož ilegálně jsem ho nepořídil.

obavam se ze i nakladani s Beta clientem je vic limitovany nez uvadis .. ale ToS/EULA od nej sem necetl .. kazdopadne i patche jakozto software produkt maji (zrejme) svoje omezeni co s nima muzes a nebo nemuzes delat
quote:

Co se týka emulátoru tak když píši nějaký kód mohu používat komunikační metody, které napsal někdo jiné takže zákon byl porušen v bete 2 když GotWoW lidi prolopili encryption key, který blizzard nezměnil za celou dobu WoW. Takže stimto se ilegální činnosti nedopouštím. K nelegální věci byse jednalo v případě, že by se začlo dělat kompletní skenováni databáze a dělaní kopie oficíálních serveru a nikdo nikdy nedokáže, že to někdo dělal pokud ho např. načape Warden.
tak tomuhle argumentu vubec nerozumim, co ma spolecnyho bezpecnostni incident blizzardu s reverse engineeringem na zaklade datove komunikace mezi serverem (blizardim) a clientem (blizardim) a pitvani clienta (blizardiho)
obavam se ze ani k jednomu pravo clovek nema

quote:

Další dodatek ke klientu upravování klienta je zakázano jak řikáte stim souhlasim, ale přidaní chybějicího souboru do klientu nic neporuším, že? takže když do složky WTF přidám soubor autoexec.wtf s obsahem set realmlist <ip serveru> tak jsem nic neporušil.

pridavani je taky modifikace ...
pridani radku do souboru nebo pridani souboru do adresare ... modifikujes software tak jako tak ...

quote:

Takže hraní na neoficiálním serveru je legální a to uplně jelikož hráč nic neporušil pouze nahrál jeden soubor a přihlásil se za svuj account. Lidé co tvoři emulátory možná dělají ilegální věc, ale nikdo jim to nedokáže. Jediné co dělají ilegálně je když hledají hodnoty pro emu. Psaní samostatného emulátoru už neni ilegální. Jelikož hodnoty mohl vývojář uhodnout samozřejmě je to nepravěpodobné, ale nikdo nedokaže, že nenašel výsledek hádáním.

nesmysl a nesmysl ^2
1. hrac tim ze pridal soubor upravil beh klienta, (pripojil se k mimo blizzardim serverum), ...
2. ze jimto nikdo nedokaze ... no tim bych si nebyl tak jistej ... je t jen najivni predstava ze me nikdo nic nemuze ...
asi tak jako kdyz pred lety meli mnozi predstavu ze paleni cdcek je taky nepostihnutelny a zacali to delat prilis okate ...
ono to ze kdyz to delas odsud posud ze se tim nikdo moc nezabyva je jen tim, ze skoda kterou pusobis neni dostatecna k obhajeni usili k tomu aby it nekdo slapl do usmevu
3.jasne takze bez reverse engeneeringu nekdo uhodl ... ano tak takhle to nejde. Sice plati presunkce nevinny to ano, ale zase musis byt realita, sance ze to nekdo uhodne po 10ti letech kontinualniho zkouseni se odhadnout spocitat .. a bude to hodne celky cislo ku 1

Je to stejne jako bys rekl, ze to ze na miste cinnu nasly "tvoje" otisky prstu neni vubec usvedcujici protoze ti nemuzou dokazat ze neni na svete clovek kerej ma stejny otisky jako ty a URCITE to byl on ... ta sance je podobne mala jako ze to nekdo odhadl ..
a budes se divit ale otisky na miste cinu usvedcujici dukaz sou ..

EDIT:
a I KDYBY se podarilo lidem dokazat ze provozovani clienta (tj pozice hrac) neni pachani trestne cinnosti (o cemz osobne dost pochybuju bo firmy jako blizz maji dost pravne vzdelanych lidi aby EULA napsali tak ze to ochcat nejde) tak tvorba emulatoru / provozovani serveru je illegalni zcela zrejme .. a vyuzivat sluzby o kterych vis ze jsou illegalni taky taky postihnutelny ...

a jak ze to vis ... cetl jsi prece EULA (pokud ne, tak si ale souhlasil coz je stejny) a vis ze jediny legalni sou blizardacky servery, na jiny se nemas pravo s tim klientem pripojovat ...

a pokud by snad provozovatel free servreru chtel tvrdit ze on je taky ofic blizz server - takze hrac vlastne byl uveden v omyl, tak se o o postihnutelnosti provozovatele emu serveru neni ani treba bavit

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 06/01/2006 00:20:41
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 06/01/2006 :  00:17:27  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Co dodat, než že si lidi vždycky našli tisíce důvodů proč to co dělají je vlastně OK. Ty důvody jsou fajn, až do konfrontace s orgány činnými v trestním řízení, kdy to potenciálně přestane být sranda.

To se samozřejmě obvykle nedotkne hráčů, ale spíš provozovatelů serveru. Stejně tak lze spoléhat na to že se nic nestane, proč ne..
Go to Top of Page

Marcurus
Starting Member

68 Posts

Posted - 06/01/2006 :  00:19:31  Show Profile Send Marcurus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

1) Myslim ze upravou klienta je jakakoliv zmena a tedy i pridani jakehokoliv souboru.
- to ze je nejaky soubor chybejici znamena co? Ty ho potrebujes k hrani na offic serverech? Resp. ty ho musis pridat do klienta, abys na nich mohl hrat? Nekdo by to mel rict Blizzardu, takova ostuda, chybi jim tam soubor a to uz je ta hra rok vydana...

2) Tyhlety diskuze jsou vazne marny, free server i kdyby byl nakrasno legalni (coz IMHO neni) bude vzdycky shit (je to videt na UO - jo super na runUO se celkem da hrat, ale kolik let zkusenosti to je? 8?).

3) Nemyslis, ze je to trochu nedustojne se vracet k 1/2 roku mrtvymu topicu s vitezoslavnym "ted vas dostanu", kdyz to zrejme nikoho nezajima?

P.S. Mozna kdybys tech 6 mesicu premyslel o necem jinem tak bys lidstvu pomohl lip. (A co deti? Mysli tady nekdo na deti?)
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 06/01/2006 :  00:22:34  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Co dodat, než že si lidi vždycky našli tisíce důvodů proč to co dělají je vlastně OK. Ty důvody jsou fajn, až do konfrontace s orgány činnými v trestním řízení, kdy to potenciálně přestane být sranda.

To se samozřejmě obvykle nedotkne hráčů, ale spíš provozovatelů serveru. Stejně tak lze spoléhat na to že se nic nestane, proč ne..

hraci sou ti co chteji hrat .., je zbytecny je postihovat ... tim ze je pripravis o moznost hrat na free (a navic tim prijdou o svoje postavy) je dost velka motivace prejit na ofic kde se tohle stat nemuze

[Stilgar]
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/01/2006 :  12:14:26  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Toto, ale preci vubec nemusis delat, ne?

Realmlist je mozne updatnout primo za behu clienta v konzoli. Tedy pokud se neco za poslednich xx patchu nezmenilo, ToonTown Online uz tak casto nehraju, err World of Warcraft.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 06/01/2006 :  12:25:56  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
ToonTown Online uz tak casto nehraju, err World of Warcraft.

Jako vše ostatní ? :-)

Škoda, že kromě DAoC jsi nepoznal nic skutečně do hlouby, to trošku devalvuje Tvé jinak zajímavé názory.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 06/01/2006 :  12:35:51  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
ToonTown Online uz tak casto nehraju, err World of Warcraft.

Jako vše ostatní ? :-)

Škoda, že kromě DAoC jsi nepoznal nic skutečně do hlouby, to trošku devalvuje Tvé jinak zajímavé názory.

A uz asi ani nepoznam, pac mam posledni mesice na "hrani" asi 30 minut denne (tento cas vetsinou travim na dt)...

A rekl bych, ze tento rok je muj posledni co budu sledovat ci hrat mmorpgs (neumiram, pouze mam hodne prace)).
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 06/01/2006 :  19:07:36  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marcurus

quote:
Originally posted by x2z

1) Myslim ze upravou klienta je jakakoliv zmena a tedy i pridani jakehokoliv souboru.
- to ze je nejaky soubor chybejici znamena co? Ty ho potrebujes k hrani na offic serverech? Resp. ty ho musis pridat do klienta, abys na nich mohl hrat? Nekdo by to mel rict Blizzardu, takova ostuda, chybi jim tam soubor a to uz je ta hra rok vydana...

2) Tyhlety diskuze jsou vazne marny, free server i kdyby byl nakrasno legalni (coz IMHO neni) bude vzdycky shit (je to videt na UO - jo super na runUO se celkem da hrat, ale kolik let zkusenosti to je? 8?).

3) Nemyslis, ze je to trochu nedustojne se vracet k 1/2 roku mrtvymu topicu s vitezoslavnym "ted vas dostanu", kdyz to zrejme nikoho nezajima?

P.S. Mozna kdybys tech 6 mesicu premyslel o necem jinem tak bys lidstvu pomohl lip. (A co deti? Mysli tady nekdo na deti?)

ten soubor se menuje autoexec.wtf a přidává se např. jen pro to, abysis přidal nastavení ve hře jaké chceš... to, že tam přidáš přikaz, kterej v sobě. Jen si ho napsal.

Jinak EULA nenapsal Blizzard, ale je to jakýsi pravidla používání souftwaru. Jediný co napsal Blizz jsou Licence...

Vrátil jsem se ke starému tématu jelikož se mi nelibí jakým způsobem to odsuzuje pořád to srovnávate s něčim co je něco uplně jiného... viz otisky.
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 06/01/2006 :  19:11:52  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
quote:

(neumiram, pouze mam hodne prace)).

Edited by - Aramir on 06/01/2006 19:12:05
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 06/01/2006 :  20:18:31  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
quote:

(neumiram, pouze mam hodne prace)).

To nemyslis vazne , ja uz som buchal ten sampus co som od teba vyhral
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 06/01/2006 :  20:55:08  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

quote:
Originally posted by Marcurus

quote:
Originally posted by x2z

ten soubor se menuje autoexec.wtf a přidává se např. jen pro to, abysis přidal nastavení ve hře jaké chceš... to, že tam přidáš přikaz, kterej v sobě. Jen si ho napsal.

Jinak EULA nenapsal Blizzard, ale je to jakýsi pravidla používání souftwaru. Jediný co napsal Blizz jsou Licence...

Vrátil jsem se ke starému tématu jelikož se mi nelibí jakým způsobem to odsuzuje pořád to srovnávate s něčim co je něco uplně jiného... viz otisky.

EULA = End User License Agreement

[Stilgar]
Go to Top of Page

Marcurus
Starting Member

68 Posts

Posted - 07/01/2006 :  03:56:07  Show Profile Send Marcurus a Private Message  Reply with Quote
quote:

No a mimochodem, tady bych videl takovy malinky zadrhelek. Totiz beta je urcita faze vyvoje softwaru a ty pokud ho opatchujes na verzi ktere uz je ne-beta tak defacto tou betou prestava byt at uz jsi jej stahnul v jake fazi jsi chtel.

A co se tveho rozhorceni nad nasim rozhorcenim a prirovnavanim k loupezi tyka... nelegalni to je, pokud to neni osetreno zakonem tak je to skoda, a tvoje snaha ocistit se (mozna dokonce ve vlastnich ocich) od nalepky zlodej je sice hezka, ale nemyslim ze k necemu bude, pokud bude vedena stylem "vzdyt ono to v podstate pri urcitem uhlu pohledu neni nelegalni".
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 07/01/2006 :  11:43:27  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
a kdybys tu energii a cas, ktere venujes vymysleni vselijakych radobyduvodu, vymluv, omluv, sebeospravedlnovani a taky ktere nejspise venujes uvedeni free serveru/free clienta do cinnosti, venoval radeji vydelani penez, tak ty trapne 400 za mesic vydelas, spise radove mnohem vice a muzes si ten produkt koupit a nemusis ho krast..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/01/2006 :  12:59:26  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Reakce některých "na výši" lidí zde jsou opravdu hodně úsměvné.

Já nevim co tu řešíte - kdo si bez viny, hoď kamenem. Každej někdy udělal něco špatnýho - zkouknul film na kompu, zhulil brko, chlastal když mu nebylo 18, stáhnul z netu gamesu a hrál jí atd atd, těch věcí by se našla spousta.

Někdo ty peníze dá a bude hrát na ofiku f klidu, jinej ne a bude hrát na free s vědomím, že to prostě má do ofika daleko. Tak to je. Čistě vo prioritách.

Tže se vyserte na tyhle právní kličky bo tu stejně hovno vyřešíte. Akorát si tu někteří místo toho vyhoní svoje (zjevně už tak dost ohromné) ego.

Kdybyste místo toho dělali něco víc smysluplnýho (třeba hraní WoW ), bylo by to better.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 07/01/2006 13:01:02
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 07/01/2006 :  13:24:46  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight
Já nevim co tu řešíte - kdo si bez viny, hoď kamenem. Každej někdy udělal něco špatnýho - zkouknul film na kompu, zhulil brko, chlastal když mu nebylo 18, stáhnul z netu gamesu a hrál jí atd atd, těch věcí by se našla spousta.

Je neco jineho zkopirovat Knight Lore na kazete v roce 1989, popr. poknout loader a neco jineho krast software a aplikovat cracky v roce 2006

Dnes mame mnohem lepsi moznosti ziskani legalniho softwaru a vyrazne vic informaci o dusevnim vlastnictvi.

Chapu, ze noobove jako ty se budou objevovat az dokonce meho zivota, ale verim, ze jich bude rok od roku mene.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 07/01/2006 :  15:34:22  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je neco jineho zkopirovat Knight Lore na kazete v roce 1989, popr. poknout loader a neco jineho krast software a aplikovat cracky v roce 2006

Dnes mame mnohem lepsi moznosti ziskani legalniho softwaru a vyrazne vic informaci o dusevnim vlastnictvi.

Chapu, ze noobove jako ty se budou objevovat az dokonce meho zivota, ale verim, ze jich bude rok od roku mene.

A zrovna tebe sem timhle komentem nemyslel - ses jevil f této diskuzi inteligentně... guess what? Potrefená husa se dycky ozve.

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 07/01/2006 :  16:35:08  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Někdo ty peníze dá a bude hrát na ofiku f klidu, jinej ne a bude hrát na free s vědomím, že to prostě má do ofika daleko. Tak to je. Čistě vo prioritách.

Tže se vyserte na tyhle právní kličky bo tu stejně hovno vyřešíte. Akorát si tu někteří místo toho vyhoní svoje (zjevně už tak dost ohromné) ego.

Kdybyste místo toho dělali něco víc smysluplnýho (třeba hraní WoW ), bylo by to better.

vis ale tady vetsine lidi nejde o to co pises ...

kdyz nekdo hraje na emu a drzi hubu a krok, protoze si je vedom ze to neni uplne koser, ale zaroven proste platit nechce / nemuze .. no problem .. pro me je to pak jenom jeho rozhodnuti

ale kdyz nekdo pise tyhle obrany posty emu serveru tak na to holt lidi reaguji ...

Rozhodne sem nikdy netvrdil ze nepouzivam/nepouzival sem nakej trial/shareware po uplynuti doby, nebo warezm nebo cokoliv jinyho, ale nechlubim se tim a nesnazim se dokazat ze je to vlastne uplne v poradku ...
VIM ze to v poradku neni, ale mam duvody proc to pripadne delam ..ale drzim hubu a rikam si ze treba jednou uz nebudu

[Stilgar]

Edited by - Stilgar on 07/01/2006 16:38:26
Go to Top of Page

Marcurus
Starting Member

68 Posts

Posted - 07/01/2006 :  17:02:41  Show Profile Send Marcurus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevim na koho to bylo mireno, za predpokladu ze na to reagovali 3 lide, jeden z nich to nebyl a pouzils mnozne cislo tak to beru tak ze na mne.

Aha ja vlastne nemam co napsat - ztotoznuji se v odpovedi se Stilgarem. Neco jinyho je kdyz na serveru hraje/ho vyviji s vedomim ze to neni legalni a neco jineho, kdyz se zacne ospravedlnovat, ze nedela nic spatneho, protoze EULA ,beta atd..

BTW ja se taky kouknu na stazenej film nebo si zahraju stazenou hru, ale nebudu se tim nikde chlubit ne? (ano tahle veta sama sebe vyvraci)
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 08/01/2006 :  06:40:16  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
a to se mi libi všichni tvrdí kdybych hrál na neofiku držel bych hubu, ale jak víte, že ja na něm hraju? to mi trošku uníka takže předem na free serverech nehraju. Obhajuju toto pouze z moralniho hlediska.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 08/01/2006 :  08:01:55  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Takže znova, když na nich nehraješ a obhajuješ z morálního hlediska:
Z morálního hlediska jde o krádež, ať to snažíš kličkama si pro sebe odůvodňovat, jak chceš.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 08/01/2006 :  10:23:07  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Z morálního hlediska jde o krádež, ať to snažíš kličkama si pro sebe odůvodňovat, jak chceš.

moralni hledisko ma kazdy clovek ruzne takze to neni pravda, nekdo se snazi tvrdit ze existuje obecne moralni hledisko spolecnosti ve ktere zijeme ale pouze tim vydavaji sve vlastni za obecne.

lastfm
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 08/01/2006 :  11:09:07  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Z morálního právního hlediska jde o krádež, ať to snažíš kličkama si pro sebe odůvodňovat, jak chceš.

Viz Rashaverakuv post.

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 09/01/2006 :  16:33:27  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
z moralniho hlediska je hrani na officu kradez a hrani na free kradenem softu je bozi trest

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/01/2006 :  17:57:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

z moralniho hlediska je hrani na officu kradez a hrani na free kradenem softu je bozi trest

z ciho moralniho hlediska ? nadnarodnich kapitalistickych vykoristovatelu ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Vety
Starting Member

2 Posts

Posted - 13/03/2006 :  11:44:06  Show Profile Send Vety a Private Message  Reply with Quote
quote:

podle mě to neni krádež, ale pouze přesun dat z jednoho DVD disku na druhý...[:p
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 13/03/2006 :  12:44:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vety

quote:

podle mě to neni krádež, ale pouze přesun dat z jednoho DVD disku na druhý...[:p

kopirovani dat z tvyho disku na tvuj disk kradez nani ... ovsem kopirovanim porusujes autorska prava ... takze to je trestny cim ... pokud si teda neporizujes zalozni kopii tam si nejsem uplne jistej ... kazdopadne po instalaci se te to zepta jestli souhlasis s s jejich podminkami ... tim ze potvrdis souhlas toto pravidlo vlastne porusis taky a uz jsi postizitelny ... hrani na free serveru jako takove trestne neni ... trestne je hrani samotne zkopirovane hry ... hrani na freeserveru je dobre tak na to aby clovek zjistil jakou to ma grafiku protoze vic toho tam nefunguje

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Vety
Starting Member

2 Posts

Posted - 14/03/2006 :  17:38:09  Show Profile Send Vety a Private Message  Reply with Quote
[/quote]kopirovani dat z tvyho disku na tvuj disk kradez nani ... ovsem kopirovanim porusujes autorska prava ... takze to je trestny cim ... pokud si teda neporizujes zalozni kopii tam si nejsem uplne jistej ... kazdopadne po instalaci se te to zepta jestli souhlasis s s jejich podminkami ... tim ze potvrdis souhlas toto pravidlo vlastne porusis taky a uz jsi postizitelny ... hrani na free serveru jako takove trestne neni ... trestne je hrani samotne zkopirovane hry ... hrani na freeserveru je dobre tak na to aby clovek zjistil jakou to ma grafiku protoze vic toho tam nefunguje
[/quote]
to mas pravdu ale kdo dneska v CR resi autorsky prava PC her???
Go to Top of Page

Azgalor
Starting Member

83 Posts

Posted - 14/03/2006 :  19:25:14  Show Profile Send Azgalor a Private Message  Reply with Quote
JJ. Jestli nechcete hrát WoW na ofiku, tak nehrajte vůbec. Já hrál taky na Free serveru, ale to bylo tak 4 fun. Warr lvl 60 měl 15000 HP, ale zase mu nefungoval armor. Priestovi nešel štít. Warlockovi nešly Feary, hunter si nemoh ochočit peta, Ragnarosse dali v 5, ale Lich v RFD měl asi 200 000 HP. Na elitáka lvl 9 sme chodili v tomhle složení: priest lvl 9, mage lvl 22, warr lvl 15, hunter lvl 12. Druid měl sekeru class warrior, ty jeho kořeny byly na věčnost. Za quest pro lvl 32 bylo 17 000 XP, šly prodávat Soulbound itemy atd.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?1674104
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/03/2006 :  11:38:32  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vety

to mas pravdu ale kdo dneska v CR resi autorsky prava PC her???

softwareova policie ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 15/03/2006 :  11:56:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Jinak co sem cetl, tak free servery se hodne zlepsily a udajne tam funguje ze zakladu skoro vsechno.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 15/03/2006 :  12:03:03  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak co sem cetl, tak free servery se hodne zlepsily a udajne tam funguje ze zakladu skoro vsechno.

Třeba se někdy dočkáme free WoW serveru typu DP v UO... mě osobně by to nevadilo, ale Blizz by asi nadšenej nebyl.

Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 15/03/2006 :  12:26:03  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Třeba se někdy dočkáme free WoW serveru typu DP v UO... mě osobně by to nevadilo, ale Blizz by asi nadšenej nebyl.

Nestras!

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 15/03/2006 :  17:30:49  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

quote:

quote:

Nestras!

Jestli jste hrali nekdo UO v dobach nejvetsi slavy na OSI..kdyz ste to srovnali s tehdejsim Dark Paradise..tak to srovnavat moc neslo.

Spis si myslim ze tyhle amaterske svety maji jednou pro vzdy odzvoneno par i sebeschopnejsich amateru nemuze konkurovat Blizzardu s jeho tymem citajici stovky lidi nikdy a navic neni ani nejaky velky duvod, poplatky za hrani jsou pro vetsinu paranu docela v pohode.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 15/03/2006 17:32:11
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/03/2006 :  18:48:08  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

quote:
Originally posted by pompo

quote:

quote:

Nestras!

Jestli jste hrali nekdo UO v dobach nejvetsi slavy na OSI..kdyz ste to srovnali s tehdejsim Dark Paradise..tak to srovnavat moc neslo.

Spis si myslim ze tyhle amaterske svety maji jednou pro vzdy odzvoneno par i sebeschopnejsich amateru nemuze konkurovat Blizzardu s jeho tymem citajici stovky lidi nikdy a navic neni ani nejaky velky duvod, poplatky za hrani jsou pro vetsinu paranu docela v pohode.

presne tak.Mno ja vim ze hodne lidi este ted narika na to jak bylo kdysi UO#9830;(at uz OSI nebo dp) super ,ale jsem presvedcen ze to bylo proste tim ze to byly veci naprosto nove.Ja si zaplatil pred pul rokem kdyz jsem si daval pauzu od wow(vydrzelo to 2tydny) na mesic starej osi ucet a nechapu co me tehdy u toho tak bavilo......

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,27 seconds. on eygor Snitz Forums 2000