Author |
Topic  |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 09:34:06
|
Válečné snažení a příprava na válku s Quiraji v Silithusu vrcholí. Všechny rasy Kalimdoru společně shromažďují suroviny a materiál a budou v této velké zkoušce stát bok po boku než bude z fragmentů složena Scepter of the Shifting Sands která úderem do gongu otevře Scarab Gate. Po dobu války s Quiraji ustanovuji dočasné příměří mezi Aliancí a Hordou na zemi Silithus. Gilda Motion nebude zbytečně vyvolávat konflikty v zemích Silithus, v případě agresivního chování však bude reagovat.
(PvP server Shadowmoon,Drak'thul, EU)
|
Ninjagon |
Edited by - NINJA on 01/03/2006 14:01:42
|
|
| |
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 09:42:19
|
docasne primeri? to jako mir dokud nikoho nepotakam? ... protoze podle me to budou pekny jatka :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 09:51:14
|
quote: Originally posted by NINJA
Válečné snažení a příprava na válku s Quiraji v Silithusu vrcholí. Všechny rasy Kalimdoru společně shromažďují suroviny a materiál a budou v této velké zkoušce stát bok po boku než bude z fragmentů složena Scepter of the Shifting Sands která úderem do gongu otevře Scarab Gate. Po dobu války s Quiraji ustanovuji dočasné příměří mezi Aliancí a Hordou na zemi Silithus. Gilda Motion nebude zbytečně vyvolávat konflikty v zemích Silithus, v případě agresivního chování však bude reagovat.
(PvP server Shadowmoon, EU)
reroll pve |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 09:59:39
|
reroll RP |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 10:02:05
|
Co budete dělat vy mě vůbec nezajímá Co budem dělat my je tu jasně napsáno. /wave |
Ninjagon |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 10:02:41
|
Co budete dělat vy mě vůbec nezajímá Co budem dělat my je tu jasně napsáno. /wave
vy budete lezet? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 10:09:01
|
Co budete dělat vy mě vůbec nezajímá Co budem dělat my je tu jasně napsáno. /wave
Tzn. když potkám alíka z motion tak už nebude yellovat "KO KO TI"? :) |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 10:09:15
|
hahaha easy CP :)
uz se tesim jak budeme masakrovat mavajici Motiony  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 10:22:38
|
quote: Originally posted by MegaDeath
reroll RP
what That guy said ! |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 12:08:55
|
http://iis.ic.cz/wow_aq.php uzijte si to.... jeste udelam allianci a pokud nekdo je zodpovedny tak mu dam adresu stranky na zmenu meno a heslo, nekdo z aliku by mohll |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 12:24:55
|
quote: Originally posted by Rakhen
Tzn. když potkám alíka z motion tak už nebude yellovat "KO KO TI"? :)
  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:11:11
|
quote: Originally posted by Pertha reroll pve
Zvlastni, cekal sem ze se ozve prvni stilgar :)
Jinak imo nejaky dohody sou zbytecny, stejne vetsina lidi v Silithusu pvp nevyhledava, alespon me se tam za poslednich 14 dni nepokousel zabit ani jeden alik. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:13:08
|
rofl topic - ja slavnostne prisaham jak uvidim ninju tak po nem pudu za kazdou cenu  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:16:43
|
quote: Originally posted by MA3X
rofl topic - ja slavnostne prisaham jak uvidim ninju tak po nem pudu za kazdou cenu 
dej si pozor at ti stihne zamavat   |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:18:05
|
Jestli nestihnu zamávat, tak si mě nepřej  |
Ninjagon |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:18:29
|
rofl topic - ja slavnostne prisaham jak uvidim ninju tak po nem pudu za kazdou cenu 
vyzves ho na duel nebo uz si zase prevlikl kabat?   |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:30:30
|
jo mel sem vic postav ted uz only horda jinak zamavat te necham neboj  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 17:14:03
|
jo takze kdyz uvidite nakou prerostlou jesterku a nani optloustlyho dwarfa tak /charge   |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 09/01/2006 : 08:21:26
|
Až do odvolání platí příměří v Silithusu i na novém světě Drak´Thul. Musíme trochu pohnout s AQ eventem  |
Ninjagon |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 09/01/2006 : 11:42:33
|
Tak ono ti to moze byt jedno ci mate alebo nemate v silithusi peace, pokial nenazbierate matros  |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 09/01/2006 : 12:20:16
|
Až do odvolání platí příměří v Silithusu i na novém světě Drak´Thul. Musíme trochu pohnout s AQ eventem 
s mavanim nebo bez?  |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 09:22:24
|
Vcera Motion vyprazdnili svoje bagly napechovane naturaliemi ze SM, takze dneska, az Blizz zupdatuje statistiku, to u Alli poskoci :) |
http://motion.parba.cz |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 07:05:56
|
quote: Originally posted by Noztra
Vcera Motion vyprazdnili svoje bagly napechovane naturaliemi ze SM, takze dneska, az Blizz zupdatuje statistiku, to u Alli poskoci :)
a platit clo bude kdo co ? |
|
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 07:55:55
|
Clo projednáme v AV . Jinak přeji hodně úspěchů Hordě v otevírání brány AQ. Na tomto projektu máte naši tichou podporu. |
Ninjagon |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 08:00:29
|
joinni #blackdivision, #drakthul na quakenetu, rad si domluvim jakykoliv projednani |
|
Edited by - Stilgar on 11/01/2006 08:04:21 |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 01/03/2006 : 13:58:38
|
Pakt o neútočení v zemích Silithusu končí na přelomu 4. a 5. března 2006, v souvislosti s otevřením AQ brány. Osobně už se nemůžu dočkat  |
Ninjagon |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 01/03/2006 : 14:01:44
|
Pakt o neútočení v zemích Silithusu končí na přelomu 4. a 5. března 2006, v souvislosti s otevřením AQ brány. Osobně už se nemůžu dočkat 
Ja taky ne:]Problem je vtom, ze asi tu repku nebudeme mit nikdo, protoze se budem akorat kuchat:]Mno du si do prace pucit aspon o dve giga vic ramek:]. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 01/03/2006 : 14:04:59
|
No já to původně myslel tak, že neútočení zkončí prvním dnem po otevření brány - čili po farmě reputace, ale bude záležet jak se tam ta situace vyvrbí. Někteří notoričtí farmeři to určitě nevydrží a místo brouků se jim pod kudlu připlete i nějaký ten humanoid, ať žije vzájemná válečná spolupráce  |
Ninjagon |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 01/03/2006 : 14:25:56
|
Pakt o neútočení v zemích Silithusu končí na přelomu 4. a 5. března 2006, v souvislosti s otevřením AQ brány. Osobně už se nemůžu dočkat 
hm ja fakt nevim na co se zrovna ty tesis bublina + hearhtstone? pred OG si moc pvp skill nepredved ... |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 01/03/2006 : 15:27:44
|
Myslim ze brouci nam to vysvetlej jak oni se koukaj na pakty.
Ja zastavam nazor, ze bojovat se ma tehdy, kdyz je pro to rozumnej duvod a ma to smysl. Gankovat nekoho pri farmeni (rozumej boji proti kultu Twilight Hammer) je pod moji uroven, ale branit zakladnu Frostwolfu protiva bande silenych bublifuku cas od casu zajdu rad ;-) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 01/03/2006 : 16:46:43
|
quote: Originally posted by NINJA Osobně už se nemůžu dočkat 
Znicit krtka?  |
Krabice je zaklad. |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 02/03/2006 : 14:38:57
|
hm ja fakt nevim na co se zrovna ty tesis bublina + hearhtstone? pred OG si moc pvp skill nepredved ...
Přijde na to. Pokud máš na mysli nějaký souboj s warriorem, tak takový jsem před ogrimmarem neprohrál. Pokud máš na mysli nějaký souboj se shamanem, třeba Jingej, tak ten se mnou doslova vymetl chodník, příště snad bude líp. No a pokud máš na mysli ten zerg když mě tam místo soubojů honilo asi 10 noobíků najednou, tak těm jsem se s chutí portnul a předpokládám a doufám, že nic je nemohlo naštvat víc. Ale to už sis určitě všiml, že jakmile do jednoho rubou dva, tak každý další se s radostí přidá, běžná praxe. A co se týče skillu, duely jsou hezkou hračkou, ale pvp znamená mnohem víc  |
Ninjagon |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 02/03/2006 : 23:00:44
|
hm ja fakt nevim na co se zrovna ty tesis bublina + hearhtstone? pred OG si moc pvp skill nepredved ...
Přijde na to. Pokud máš na mysli nějaký souboj s warriorem, tak takový jsem před ogrimmarem neprohrál. Pokud máš na mysli nějaký souboj se shamanem, třeba Jingej, tak ten se mnou doslova vymetl chodník, příště snad bude líp. No a pokud máš na mysli ten zerg když mě tam místo soubojů honilo asi 10 noobíků najednou, tak těm jsem se s chutí portnul a předpokládám a doufám, že nic je nemohlo naštvat víc. Ale to už sis určitě všiml, že jakmile do jednoho rubou dva, tak každý další se s radostí přidá, běžná praxe. A co se týče skillu, duely jsou hezkou hračkou, ale pvp znamená mnohem víc 
ty jedes prot ? |
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 03/03/2006 : 01:16:08
|
Přijde na to. Pokud máš na mysli nějaký souboj s warriorem, tak takový jsem před ogrimmarem neprohrál. Pokud máš na mysli nějaký souboj se shamanem, třeba Jingej, tak ten se mnou doslova vymetl chodník, příště snad bude líp. No a pokud máš na mysli ten zerg když mě tam místo soubojů honilo asi 10 noobíků najednou, tak těm jsem se s chutí portnul a předpokládám a doufám, že nic je nemohlo naštvat víc. Ale to už sis určitě všiml, že jakmile do jednoho rubou dva, tak každý další se s radostí přidá, běžná praxe. A co se týče skillu, duely jsou hezkou hračkou, ale pvp znamená mnohem víc 
dal sem si s tebou 1v1 s rougem a nedal si nic ... jo vlastne sis dal bublinu a parkrat ses healnul :) ale to uz je uloha loladinu cekat na smrt
... loladin ma nakej pvp skill? rek bych ze zadnej ta postava je vubec dost divna a hrajou ji divny lidi  |
Edited by - MA3X on 03/03/2006 01:17:26 |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 03/03/2006 : 02:03:37
|
no tak teď už zas plácáš srance MA3X |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 03/03/2006 : 09:13:15
|
quote: Originally posted by Luka
no tak teď už zas plácáš srance MA3X
hehe dalsi se ozval |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 03/03/2006 : 13:27:09
|
No fajn MA3Xi, dal jsi si se mnou duel a výhrál jsi, grats Chápu že tak významnou událost je třeba náležitě presentovat na fórech. O čem to ve svém důsledku svědčí, si domysli sám . |
Ninjagon |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 03/03/2006 : 14:26:21
|
Rika decko co kazdy tyden strida char, umi velky prd, a pvp videl max na videu. Cece, nechces radis uz jit treba do prdele a prestat otravovat a delat tu nejaky ramena? |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 03/03/2006 14:26:40 |
 |
|
|
Topic  |
|