Author |
Topic  |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
|
| |
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 11:55:47
|
V lehké souvislosti s tím vyšel článek na The Cesspit. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 12:44:37
|
Tahle hra neni stavena na Perma death.Bud by museli predelat cele zony. Nebo zvysit expu tak 10 nasobne.Mozna i vice. Napriklad ja ted hraju Huntera coz je relativne save class a stejne jsem na lvl 11-12 zemrel.Pokud chtej prilakat do hry "sebemrskace" tak by mozna stacil full loot, ne? Ale, proc tu fantaziruju. Zeptam se jednoho z nich.Veldo stacilo(uspokojilo) by ti(e) to?  poznamka pod carou "pokud se nekomu slovo sebemrskac zda hanlive at ho nahradi angl. hardcore" |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 12:48:34
|
dyt permadeath tam prece je, ne ?
jak te nekdo zabije, tak vyjed do vyberu postav, klikni na delete a potvrd.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 12:49:39
|
quote: Originally posted by Milan
Tahle hra neni stavena na Perma death.Bud by museli predelat cele zony. Nebo zvysit expu tak 10 nasobne.Mozna i vice. Napriklad ja ted hraju Huntera coz je relativne save class a stejne jsem na lvl 11-12 zemrel.Pokud chtej prilakat do hry "sebemrskace" tak by mozna stacil full loot, ne? Ale, proc tu fantaziruju. Zeptam se jednoho z nich.Veldo stacilo(uspokojilo) by ti(e) to?  poznamka pod carou "pokud se nekomu slovo sebemrskac zda hanlive at ho nahradi angl. hardcore"
tak to budes asi lama ja s warem do lvl 50 umrel pri pve tak ze bych to spocital na prstech a to sem se nijak nekontroloval |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 13:06:18
|
nejlepší je když si dáváš bacha, pak ti spadne spojení a jsi v řiti .. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 13:09:02
|
quote: Originally posted by spajdr
nejlepší je když si dáváš bacha, pak ti spadne spojení a jsi v řiti ..
na to vsem rikam kupte si poradny lajny a nepouzivejte wifi co sou aj zadarmo drahy :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 13:11:34
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Milan
Tahle hra neni stavena na Perma death.Bud by museli predelat cele zony. Nebo zvysit expu tak 10 nasobne.Mozna i vice. Napriklad ja ted hraju Huntera coz je relativne save class a stejne jsem na lvl 11-12 zemrel.Pokud chtej prilakat do hry "sebemrskace" tak by mozna stacil full loot, ne? Ale, proc tu fantaziruju. Zeptam se jednoho z nich.Veldo stacilo(uspokojilo) by ti(e) to?  poznamka pod carou "pokud se nekomu slovo sebemrskac zda hanlive at ho nahradi angl. hardcore"
tak to budes asi lama ja s warem do lvl 50 umrel pri pve tak ze bych to spocital na prstech a to sem se nijak nekontroloval
Nj jo ale ted je otazka kolik tech prstu mas. Oni existujou ruzne mutace a rozhedne bych se ti nerad smal za neco za co nemuzes. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 13:18:15
|
no ja hraju taky na perma death .. jsem furt mrtvej ... umru tak 5x za hodinu ... prijde mi to jako nejlepsi zpusob zabavy :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 13:36:26
|
quote: Originally posted by Eagle
no ja hraju taky na perma death .. jsem furt mrtvej ... umru tak 5x za hodinu ... prijde mi to jako nejlepsi zpusob zabavy :)
jo neco podobneho jsem provozoval v AV - vbehnu do tlupy (kolem 20) nepratel a stihnu tak 2-3 exploze a pak jednu frost novu.. a kdyz je hrbitov hned kousek, tak jsem tam za chvili zas a porad dokola..
a neptejte se, jaky to ma smysl, zaden to nema, ale je to taky celkem dobra zabava, obzvlast dobre se tak ventiluje vztek z (ne)schopnosti ostatnich bratru ve zbroji neco kloudneho podniknout.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 13:58:54
|
jenze prave tohle smysl s magem ma! Pokud se takovych magu najde vice, je AV hned rychleji vyhrane |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 14:03:52
|
Toto sa da velmi pekne robit aj s warom, tiezcharge a uz hades AEcka :D len musi byt healovany... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 18:15:35
|
quote: Originally posted by Milan Pokud chtej prilakat do hry "sebemrskace" tak by mozna stacil full loot, ne? Ale, proc tu fantaziruju. Zeptam se jednoho z nich.Veldo stacilo(uspokojilo) by ti(e) to? 
Urcite - prave se uspokojuju v Asheronu, kde je pvp loot :).
Sice ne full loot, ale neni problem dropnout treba 20 itemu. Dropuji pouze ty nejcennejsi (lze osetrit death itemama), rare itemy padnou vzdy a v jakemkoliv mnozstvi (nejde nijak osetrit).
WoW vetsinou hraji deti a tady si nedokazu predstavit jak by zvladaly pomer rizika/zabavy/frustrace, ktery vyplyva z pvp lootu, kdy by jim nekdo vylootoval vsechny purple itemy ... |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 20:38:57
|
Zkus se zeptat svých dětí jak by to zvládali |
 |
|
Black
Moderator

2371 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 20:44:01
|
quote: Originally posted by Van Tassel WoW vetsinou hraji deti a tady si nedokazu predstavit jak by zvladaly pomer rizika/zabavy/frustrace, ktery vyplyva z pvp lootu, kdy by jim nekdo vylootoval vsechny purple itemy ...
... asi by se pokakaly |
Black |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 22:11:38
|
Já bych rozhodně žádné hardcore pvp prvky do WoW necpal, není to na to dělané. Tyhle věci je lepší mít v opravdové PvP MMORPG, která je na to zaměřená. Škoda jen, že žádná pořádná neexistuje :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 22:24:37
|
Tak zkuste třeba vykrást banku irl, tam bude imho adrenalinu dost a dost :) a když vás někdo zastřelí, tak už se asi taky neresnete  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 22:28:05
|
To je celkem o ničem, protože jsi vždy zergnutý přesilou, v porovnání s tebou, epické výbavě :) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 22:51:01
|
FFA servery s moznosti lootnout 1 vec z baglu pri smrti ale s rychlejsim expenim a byl bych rad. Nevadi mi kdyz umru, nevadi mi prijit o veci.. vadi mi pomale nezazivne expeni :( |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 23:09:19
|
quote: Originally posted by Kořka
Tak zkuste třeba vykrást banku irl, tam bude imho adrenalinu dost a dost :) a když vás někdo zastřelí, tak už se asi taky neresnete 
ha! nabadani k zlocinu!  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 00:01:55
|
Alebo aspon dropovanie penazi ako v daocu, s tym ze si musis kupovat naspat con . To sa mi celkom lubilo a z toho pvp sa dalo aj vyzit  |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 01:51:41
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by spajdr
nejlepší je když si dáváš bacha, pak ti spadne spojení a jsi v řiti ..
na to vsem rikam kupte si poradny lajny a nepouzivejte wifi co sou aj zadarmo drahy :)
De o to jestli beres disconnect jako dostatecny RP duvod k tomu aby si smazal char.  |
EvE |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 08:58:55
|
Mno delet po smrti je hodne velky sebemrskacstvi.Radsi bych uvital ffa server.Ale nejak jse jim do toho nechce pritom by to byla takova sranda:] |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 10:14:30
|
Perma death ve hře je divná věc. Ovšem dokážu si představit, že až bude lidstvo v krizi (populační, ekologická, ekonomická), tak horních 5 miliard bude hledat únik z reality v hraní globálních síťových her a dost možná novou prodávanou periférií bude Pistole USB 9.0 namířená na hráčovu hlavu pro řádné vychutnání si featury jménem permadeath. |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 11:00:49
|
quote: Originally posted by Aramir
Já bych rozhodně žádné hardcore pvp prvky do WoW necpal, není to na to dělané. Tyhle věci je lepší mít v opravdové PvP MMORPG, která je na to zaměřená. Škoda jen, že žádná pořádná neexistuje :)
R.Y.L |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/01/2006 : 15:17:21
|
quote: Originally posted by Pertha tak to budes asi lama ja s warem do lvl 50 umrel pri pve tak ze bych to spocital na prstech a to sem se nijak nekontroloval
To uz je tvoje vec, ja kolikrat umiral schvalne, abych se nekam dostal rychleji, ale kdyz nekoho bavi tam dosmajdat |
Krabice je zaklad. |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 07/01/2006 : 14:55:56
|
o podobne veci sem tu psal uz pred pul rokem, nevim nakolik je obtizne pridat par podminek a udelat specialne 1 servr tohoto typu... kde by kazdy pred tim nez si tam udela postavu vedel do ceho leze, tj full loot, ze mag v baglu neunese v jeden moment 3 plate chesty, 5 staffu a obourucni sekeru k tomu, a kde kdyz treba bude HP na polovine tak postava pujde pouze polovicni rychlosti a kdyz bude met HP na 10% tak muze jenom lezet a volat o pomoc protoze ma usekle nohy:P A slo by to tam jeste udelat tak, nejake volitelne postihy za kazdou smrt, nevim jake permanent death asi ne, to je hardcore fakt moc, i to nejlepsi spojeni k netu muze selhat, staci kdyz babicka vyhodi pojistky ze..., + zasadne prepracovat system PVP v BG kde je to ted jenom o stravenem case a ne o umeni..
Pro deti a ostatni kdo se radi vystavuji v brnenich pred AH a poskakuji na bance v OG by tu bylo tech dalsich 100 realmu..
no nedelam si iluze o wow, ale jednou takova hra vyjde kde bude i moznost trosku zazit skutecny strach o neco, ne jak ve wowu kde "strach" neni zadny. |
Edited by - qsubt on 07/01/2006 14:58:42 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 07/01/2006 : 19:21:52
|
quote: Originally posted by qsubt no nedelam si iluze o wow, ale jednou takova hra vyjde kde bude i moznost trosku zazit skutecny strach o neco, ne jak ve wowu kde "strach" neni zadny.
Imho takhle koncipovaná hra už je a jmenuje se Shadowbane a splňuje většinu popsaných kritérií a mnoho dalších. Podle mého názoru má nejkvalitněji vyvážené PvP jak 1vs1 tak i group vs group ze všech doposavad vytvořených her, bohužel ale nemá žádné PvM po dosažení max. levelu. |
Noe
|
 |
|
|
Topic  |
|