Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Engineering teleports
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 30/12/2005 :  11:46:49  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Možná to tu už někde bylo řešeno, ale nenašel jsem to.

Mám Gnomish engeneering a můžu používat trinket na teleport do Gadgetzanu.

Pravděpodobně Goblin inženýři mají teleport do Booty Bay. Je to tak?

A kdo může používat teleport do Everlooku ve Winterspring? To se mi nepodařilo zjistit.

Jsou ještě někde nějaké inženýrské teleporty?

Díky za informace.

Lexon

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 30/12/2005 :  11:51:41  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To je spatna domenka .
Goblini muzou pouzivat Dimensional Ripper prave do Everlooku.

Zadne jine teleporty nejsou (kdyz nepocitam HS :)).

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 30/12/2005 11:52:03
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 30/12/2005 :  12:05:11  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
kdyz jsem u toho engineeringu tak kterej se vic hodi pro PvP ?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/12/2005 :  12:07:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

To je spatna domenka .
Goblini muzou pouzivat Dimensional Ripper prave do Everlooku.

Zadne jine teleporty nejsou (kdyz nepocitam HS :)).

to je omyl horda ma jeste teleport z bootybay do gnomereganu :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 30/12/2005 :  12:24:15  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
to je omyl horda ma jeste teleport z bootybay do gnomereganu :)

Dalsi +1 post. Ano presne tento teleport si nosis s sebou v baglu

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 30/12/2005 12:24:33
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 30/12/2005 :  12:54:59  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
Goblin Everlook
Gnomish Gagdezan a BB (BB nevim na 100%)
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 30/12/2005 :  15:05:31  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Takže jestli to správně chápu, tak:

Inženýři za alianci mají:
Gnomish - teleport do Gadgetzanu
Goblins - teleport do Everlooku

Inženýři za hordu mají:
Gnomish - teleport do Gadgetzanu + teleport z Booty Bay do Gnomereganu
Goblins - teleport do Everlooku + teleport z Booty Bay do Gnomereganu

Lexon

Edited by - Lexon on 30/12/2005 15:06:33
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 30/12/2005 :  15:21:13  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Ten Gnomeregan byl hadam podan jako zert :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Sandwinder
New Member

165 Posts

Posted - 30/12/2005 :  15:24:45  Show Profile Send Sandwinder a Private Message  Reply with Quote
Ten port do Gnomereganu funguje na principu maleho questiku kdy dostanes nakou tycku a vlezes do pristroje a ten te hodi do gnomereganu pac by to hordaci museli brat kamsi k Ironforge...
Jinak se to jako enginerskej teleport brat vubec neda na to totiz nepotrebujes bejt inzenyr ale musis mit pouze lvl na vzeti toho questu kterej zadava jeden inzenyr v Ogrimaru (je knalezeni klasicky u inzenyru)

Kajman - Martial Artist
Cllarissa - Doctor

Sandwinder - Keeper
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 30/12/2005 :  15:36:00  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
OK, takže jednoduše řečeno to je tak, že inženýr, který ma skill 260+ a rozhodl se pro Gnomish, tak má teleport do Gadgetzanu a kdo se rozhodl pro Goblins, ten se portuje do Everlooku. (Samozřejmě obojí po výrobě příslušného trinketu)

Super, konečně jsem se dozvěděl to co jsem chtěl. Díky všem

Lexon

Edited by - Lexon on 30/12/2005 15:37:17
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 30/12/2005 :  16:09:32  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

Asi zadnej protoze na PvP si musis dojit do jiny hry
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 30/12/2005 :  16:13:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

nene, ja nemusim, ja uz ho vidim

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 30/12/2005 :  17:24:24  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neporadím ti co je lepší na PvP (já osobně PvP neprovozuju), zkus se podívat sem na Thottbotu a pročti si recepty, třeba zjistíš co ti bude víc vyhovovat, ale nevím jak moc jsou tyto údaje pravdivé (moc věcí, které vyžadují určité odvětví engineeringu jsem tam nenašel).

Akorát vím, že už jsem pár lidem prodal Gnomish Mind Control Cap a tvrdili, že si s tím v PvP užijí spousty srandy . Tuto helmu mohou vyrobit asi všichni inženýři.

Lexon
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 30/12/2005 :  17:55:13  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

goblin - granaty apod.

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 30/12/2005 :  18:10:30  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Veskere granaty jsou spolecne ... s jedinou vyjimkou Bomby "The Big One" ktera ma hezke staty (ja osobne ale stejne preferuju thorium granaty s jejich rychlejsim castem a moznosti hazet za behu) ale je docela votrava to vyrabet (resources)
a predevsim: Goblin je jediny kdo muze The Big One vyrabet ale pouzivat ji muze vesele i gnom (staci mit kamose co ti je bude delat)

podobne je na tom Mortar (trinket), ktrej muze jen vyrabet goblin (i je reloadovat) ale gnom je muze pouzivat (pravda, bo se to soulboundne tak neni moznost je dobijet takze se to prodrazi)

nadruhou stranu, Gnomish Death Ray je BoP >> zadnej goblin ho nemuze mit...

zbytek sou bud detaily (gnomish battle chicken x walking bomb) a nebo je vice ci mene muzou obe strany , takze prakticky rozdil je jen bud
a) chcu mit pohodlny vyrabeni The Big One bomb
b) chcu mit Death Ray

vzhledem k tomu ze Death ray je permanent vec (5 nebo 10min CD, nevim) a na bomby uz me prestalo bavit porad shanet material, (kor kdyz vlastne tim ze pouziju bombu zaplatim penezma/casem za vyhru ktera me nemusi v podstate nic dat) je imho lepci gnomish

ale ty rozdili sou celkove zanedbatelny

(ikdyz teleport do Gadge je momentalne o moc lepci nezdo everlooku ... kvuli neutral AH a Sillithusu)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 30/12/2005 :  18:16:13  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
Death Ray - CD je 5min a je to nejlepsi vec v engineringu
jinak enginering se da naskillovat na 300/300 za dva dny za +- 100g

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 30/12/2005 18:17:51
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 30/12/2005 :  19:18:04  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
DeathRay mám už dlouho a používám ho skoro pořád. Zatím na něj mám max. damage něco přes 2000. 5min CD není mnoho, takže se to opravdu vyplatí nosit . Pak používám často Shrink Ray na přítáhnutí potvor, ne vždy se ho povede užít správně , ale potvoru přiláká vždy (taky CD 5min).

Lexon

Edited by - Lexon on 30/12/2005 19:19:24
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 04/01/2006 :  03:21:27  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Stilgare dík za perfektní odpověď, potřeboval jsem se zorientovat a tohle mi pomohlo.

Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 04/01/2006 :  07:15:27  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Araya

quote:

nene, ja nemusim, ja uz ho vidim

to by me zajimalo kde, asi mas oko z kasparovy kravy

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 04/01/2006 :  09:58:55  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
Moje osobni zkusenosti z PvP:
death ray je hracicka asi jen pro paladiny, pro zbytek je to useless - channeled spell s dlouhym castem, v boji useless pokud nejste v bubline

jediny veci co se pouzivaj v BG jsou vsechny nezavisly na druhu engeneeringu, nejcasteji je to MC helma, rocket helma co omraci soupere (a ty zatim vemes vlajku) a granaty, vsechno ostatni sou picovinky pro volnej cas
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000