Author |
Topic  |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 11:46:49
|
Možná to tu už někde bylo řešeno, ale nenašel jsem to.
Mám Gnomish engeneering a můžu používat trinket na teleport do Gadgetzanu.
Pravděpodobně Goblin inženýři mají teleport do Booty Bay. Je to tak?
A kdo může používat teleport do Everlooku ve Winterspring? To se mi nepodařilo zjistit.
Jsou ještě někde nějaké inženýrské teleporty?
Díky za informace.
|
Lexon |
|
| |
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 11:51:41
|
To je spatna domenka . Goblini muzou pouzivat Dimensional Ripper prave do Everlooku.
Zadne jine teleporty nejsou (kdyz nepocitam HS :)).
|
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 30/12/2005 11:52:03 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 12:05:11
|
kdyz jsem u toho engineeringu tak kterej se vic hodi pro PvP ? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 12:07:07
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
To je spatna domenka . Goblini muzou pouzivat Dimensional Ripper prave do Everlooku.
Zadne jine teleporty nejsou (kdyz nepocitam HS :)).
to je omyl horda ma jeste teleport z bootybay do gnomereganu :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 12:24:15
|
quote: Originally posted by Pertha to je omyl horda ma jeste teleport z bootybay do gnomereganu :)
Dalsi +1 post. Ano presne tento teleport si nosis s sebou v baglu  |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 30/12/2005 12:24:33 |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 12:54:59
|
Goblin Everlook Gnomish Gagdezan a BB (BB nevim na 100%) |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 15:05:31
|
Takže jestli to správně chápu, tak:
Inženýři za alianci mají: Gnomish - teleport do Gadgetzanu Goblins - teleport do Everlooku
Inženýři za hordu mají: Gnomish - teleport do Gadgetzanu + teleport z Booty Bay do Gnomereganu Goblins - teleport do Everlooku + teleport z Booty Bay do Gnomereganu
|
Lexon |
Edited by - Lexon on 30/12/2005 15:06:33 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 15:21:13
|
Ten Gnomeregan byl hadam podan jako zert :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Sandwinder
New Member

165 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 15:24:45
|
Ten port do Gnomereganu funguje na principu maleho questiku kdy dostanes nakou tycku a vlezes do pristroje a ten te hodi do gnomereganu pac by to hordaci museli brat kamsi k Ironforge... Jinak se to jako enginerskej teleport brat vubec neda na to totiz nepotrebujes bejt inzenyr ale musis mit pouze lvl na vzeti toho questu kterej zadava jeden inzenyr v Ogrimaru (je knalezeni klasicky u inzenyru) |
Kajman - Martial Artist Cllarissa - Doctor Sandwinder - Keeper |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 15:36:00
|
OK, takže jednoduše řečeno to je tak, že inženýr, který ma skill 260+ a rozhodl se pro Gnomish, tak má teleport do Gadgetzanu a kdo se rozhodl pro Goblins, ten se portuje do Everlooku. (Samozřejmě obojí po výrobě příslušného trinketu)
Super, konečně jsem se dozvěděl to co jsem chtěl. Díky všem
|
Lexon |
Edited by - Lexon on 30/12/2005 15:37:17 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 16:09:32
|
quote: Originally posted by Eagle
kdyz jsem u toho engineeringu tak kterej se vic hodi pro PvP ?
Asi zadnej protoze na PvP si musis dojit do jiny hry |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 16:13:41
|
quote: Originally posted by Araya
Asi zadnej protoze na PvP si musis dojit do jiny hry
nene, ja nemusim, ja uz ho vidim  |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 17:24:24
|
Neporadím ti co je lepší na PvP (já osobně PvP neprovozuju), zkus se podívat sem na Thottbotu a pročti si recepty, třeba zjistíš co ti bude víc vyhovovat, ale nevím jak moc jsou tyto údaje pravdivé (moc věcí, které vyžadují určité odvětví engineeringu jsem tam nenašel).
Akorát vím, že už jsem pár lidem prodal Gnomish Mind Control Cap a tvrdili, že si s tím v PvP užijí spousty srandy . Tuto helmu mohou vyrobit asi všichni inženýři. |
Lexon |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 17:55:13
|
goblin - granaty apod. |
Trance addicted <3 |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 18:10:30
|
Veskere granaty jsou spolecne ... s jedinou vyjimkou Bomby "The Big One" ktera ma hezke staty (ja osobne ale stejne preferuju thorium granaty s jejich rychlejsim castem a moznosti hazet za behu) ale je docela votrava to vyrabet (resources) a predevsim: Goblin je jediny kdo muze The Big One vyrabet ale pouzivat ji muze vesele i gnom (staci mit kamose co ti je bude delat)
podobne je na tom Mortar (trinket), ktrej muze jen vyrabet goblin (i je reloadovat) ale gnom je muze pouzivat (pravda, bo se to soulboundne tak neni moznost je dobijet takze se to prodrazi)
nadruhou stranu, Gnomish Death Ray je BoP >> zadnej goblin ho nemuze mit...
zbytek sou bud detaily (gnomish battle chicken x walking bomb) a nebo je vice ci mene muzou obe strany , takze prakticky rozdil je jen bud a) chcu mit pohodlny vyrabeni The Big One bomb b) chcu mit Death Ray
vzhledem k tomu ze Death ray je permanent vec (5 nebo 10min CD, nevim) a na bomby uz me prestalo bavit porad shanet material, (kor kdyz vlastne tim ze pouziju bombu zaplatim penezma/casem za vyhru ktera me nemusi v podstate nic dat) je imho lepci gnomish
ale ty rozdili sou celkove zanedbatelny
(ikdyz teleport do Gadge je momentalne o moc lepci nezdo everlooku ... kvuli neutral AH a Sillithusu) |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 18:16:13
|
Death Ray - CD je 5min a je to nejlepsi vec v engineringu jinak enginering se da naskillovat na 300/300 za dva dny za +- 100g |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
Edited by - MA3X on 30/12/2005 18:17:51 |
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 30/12/2005 : 19:18:04
|
DeathRay mám už dlouho a používám ho skoro pořád. Zatím na něj mám max. damage něco přes 2000. 5min CD není mnoho, takže se to opravdu vyplatí nosit . Pak používám často Shrink Ray na přítáhnutí potvor, ne vždy se ho povede užít správně , ale potvoru přiláká vždy (taky CD 5min). |
Lexon |
Edited by - Lexon on 30/12/2005 19:19:24 |
 |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 03:21:27
|
Stilgare dík za perfektní odpověď, potřeboval jsem se zorientovat a tohle mi pomohlo.
|
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 07:15:27
|
quote: Originally posted by Araya
Asi zadnej protoze na PvP si musis dojit do jiny hry
nene, ja nemusim, ja uz ho vidim 
to by me zajimalo kde, asi mas oko z kasparovy kravy |
Sir Lukas CzH tolik rostlin a tak málo času... momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 04/01/2006 : 09:58:55
|
Moje osobni zkusenosti z PvP: death ray je hracicka asi jen pro paladiny, pro zbytek je to useless - channeled spell s dlouhym castem, v boji useless pokud nejste v bubline
jediny veci co se pouzivaj v BG jsou vsechny nezavisly na druhu engeneeringu, nejcasteji je to MC helma, rocket helma co omraci soupere (a ty zatim vemes vlajku) a granaty, vsechno ostatni sou picovinky pro volnej cas
|
 |
|
|
Topic  |
|