Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Rozdíl v resistanci
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Segma
Starting Member

15 Posts

Posted - 26/12/2005 :  00:22:55  Show Profile Send Segma a Private Message  Reply with Quote
Jsem se pokoušela najít něco o rezistancích a docel vím o co jde, ale může mi prosím někdo vysvětlit jaký je rozdíl když mám resistanci 32 nebo 39 např u fire?

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 26/12/2005 :  00:53:14  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
http://worldofwarcraft.com/info/basics/resistances.html

a

http://justfuckinggoogleit.com/

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 26/12/2005 :  10:39:13  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Segma

Jsem se pokoušela najít něco o rezistancích a docel vím o co jde, ale může mi prosím někdo vysvětlit jaký je rozdíl když mám resistanci 32 nebo 39 např u fire?

tak to toho víš o rezistencích opravdu hodně imho lol kekeke...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 26/12/2005 :  11:23:30  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

quote:
Originally posted by Segma

tak to toho víš o rezistencích opravdu hodně imho lol kekeke...

padej ! tenhle thread sem zabral ja..

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/12/2005 :  11:39:52  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

padej ! tenhle thread sem zabral ja..

kurna, jsem automaticky klikl na ty oba odkazy a pak az cucim, co je ten druhy za pytlovina, stilgare, ty vtipalku

edit: ted jsem si vzpomnel, vcera jsem se divil, ze se resistence z totemu a hunterova aspektu nescita, vi nekdo proc ?

edit2: oprava korka na stilgar

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 29/12/2005 23:13:57
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 26/12/2005 :  13:45:57  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Protože se to sčítat nemá

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/12/2005 :  14:38:24  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Korka, nech ho ..... rozdiel medzi 32 a 39 rezistanci je rozdiel medzi zivotom a smrtou ked bojujes s fire magom
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 26/12/2005 :  15:02:57  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
smim se pridat?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 26/12/2005 :  15:55:48  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ne

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 26/12/2005 :  16:04:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ze ja si to nedal patentovat, teraz ma kazdy predbieha
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 26/12/2005 :  16:44:19  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt

Protože se to sčítat nemá

muzes mi rict proc?
ja nejsem moc anglictinar, ale "increase by" jsem rozumel, ze je "zvyseni o", kdyby bylo "increase to", tak by to bylo "zvyseni na"..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

frantar
New Member

148 Posts

Posted - 26/12/2005 :  17:42:03  Show Profile  Send frantar an ICQ Message Send frantar a Private Message  Reply with Quote
pokud se nepletu, tak u resistencí se bere jako základ největší z hodnot, která má v popisku "increase by x" (většinou paladinská aura nebo shamanskej totem) a přičítaj se k ním jen věci s "+" resistencí

Trouk CzechRO Support sage of Manga.sk guild - RIP
Felonton (CTProfiles) WoW Human/paladin of Motion guild

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000