Author |
Topic  |
|
Mortos
Starting Member
19 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 13:51:06
|
Zdravim vsechny, hraju WoW teprve chvili, mam lvl 29 a rad bych zkusil nejaky battleground. Chtel sem zkusit AB, ale bylo mi receno, ze nemam na to lvl a nebo dobrou grupu. Precet sem si cosi na webovkach WoW - AV je pro lvl 51+, takze nic pro me. To je mi jasny. Ale u AB a WG sem to pochopil tak, ze jsou instance rozdeleny po deseti lvl a ze me to s lvl 29 priradi do instance lvl 20-29. Rad bych, kdyby mi to nekdo mohl trosicku osvetlit Jaky potrebuju lvl na jaky battleground? A potrebuju grupu?
|
Edited by - Mortos on 21/12/2005 13:53:27
|
|
| |
HollyG
Starting Member
23 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 13:55:13
|
Pochopil si to takrka spravne (skupiny sou 21-30 atd), ale problem bude v tom, ze na vetsine serveru nebude na tvuj level dostatek zajemcu pro tenhle level (na obou stranach) |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 13:55:14
|
na warsong normalne muzes ... na AB ne ... s tvym levelem budes nejsilenjsi ze skupiny 20-29 (drive 21-30 myslim) ... takze se prihlas na prvni volnej match a hura na ne :)
na kterym serveru hrajes? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 21/12/2005 13:58:30 |
 |
|
Mortos
Starting Member
19 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 14:08:19
|
Diky za info.
Hraju na Chromaggusu. |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 21/12/2005 : 14:16:51
|
No jestli chces vedet kolik lidi zrovna hraje jake sou levely nebo z jake sou guildy tak se muzes. Staci napsat. /who warsong a podle toho poznas jestli vubec nejaka hra bezi, pripojovat do fronty se jiz muzes i s hlavnich mest. |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 14:12:48
|
dotaz, neprimo se tyka i BG. Nevim jakym stylem ostatni lootujou /elfi hlavy apodobne veci/ ale sou sakra rychlii.. Ja to delam klasicky klik, zobrazi se seznam veci co muzu vzit a pak na kazdou musim zvlast klikat
existuje nejakky addon nebo neco v tomto smeru co by to cele urychlil?
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 14:14:55
|
quote: Originally posted by qsubt
dotaz, neprimo se tyka i BG. Nevim jakym stylem ostatni lootujou /elfi hlavy apodobne veci/ ale sou sakra rychlii.. Ja to delam klasicky klik, zobrazi se seznam veci co muzu vzit a pak na kazdou musim zvlast klikat
shift+click ti automaticky hodi vsechny veci do inventare |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 14:27:11
|
quote: Originally posted by Reyden
shift+click ti automaticky hodi vsechny veci do inventare
no tak to je huste:) proc se takovou zakladni vec dozvidam po pul roce hrani? jesli to bude fungovat, tak nehynouci dik for u.  |
 |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 15:03:32
|
shift+click ti automaticky hodi vsechny veci do inventare
no tak to je huste:) proc se takovou zakladni vec dozvidam po pul roce hrani? jesli to bude fungovat, tak nehynouci dik for u. 
v AV mam shift prilepenej izolepou a jenom chodim a sbiram   |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 23/12/2005 : 15:56:58
|
quote: Originally posted by qsubt ... tak nehynouci dik for u. 
od ty doby co vynalezli penize se dekovat nemusi .. posli mi 20G  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 24/12/2005 : 15:24:58
|
quote: Originally posted by qsubt ... tak nehynouci dik for u. 
od ty doby co vynalezli penize se dekovat nemusi .. posli mi 20G 
nemam postavu na shadowmoonu:) a navic "dik" je levnejsi:) |
Edited by - qsubt on 24/12/2005 15:25:33 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 24/12/2005 : 15:35:01
|
Celkom vyhoda na tom systeme lootovania so Shiftom je ze aj ked mas trosku lag, tak das shift+click , pockas sekundu a mozes utekat dalej :D tie itemy ti naskacu do baglu po 4 sekundach aj same  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 24/12/2005 : 19:42:32
|
jj uz jsem to dneska vyzkousel.. ted budu jeste lepsi ninjaaaa  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 25/12/2005 : 12:01:08
|
jj je to paradni, hlavne treba u herbalism, skining, mining... das shift+right click na zdroj a rovnou ti naskace do bagliku cos vytezil ;] |
WoW: Axgri |
 |
|
|
Topic  |
|