Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Hledam addon
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pad
Starting Member

7 Posts

Posted - 21/12/2005 :  21:39:22  Show Profile Send Pad a Private Message
Prosim Prosim, nevite nekdo jak se jmenuje addon, ktery mi umozni si dat napriklad healovaci kouzla za jmena clenu party??

http://www.curse-gaming.com/modscreens.php?id=3944
tenhle odkaz je jen na addon, ktery zmeni heal bary, potrebuju zjistit co je zac ten dalsi, jak jsou tam ty kouzla.

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 21/12/2005 :  21:57:01  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message
Hadej co je nad tim obrazkem napsane :)
« back - Addons : HealthHistory Description : HealthHistory with Discord Unit Frames and Group buttons

...takze se staci podivat co sou ty druhe dva a dopadne to takhle:
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=746

...proc se namahat s hledanim kdyz to staci dat na forum a on to najde nekdo za me, ze?

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Pad
Starting Member

7 Posts

Posted - 21/12/2005 :  22:37:06  Show Profile Send Pad a Private Message
quote:
Originally posted by Relative

« back - Addons : HealthHistory Description : HealthHistory with Discord Unit Frames and Group buttons

...proc se namahat s hledanim kdyz to staci dat na forum a on to najde nekdo za me, ze?

Dekuji za velice odborne vysvetleni a pomoc, akorat ten pristup se mi trosku nelibi, kdybych to nehledal asi dva dny, tak bych nikoho neotravoval. V pomoci jsi mi udelal velkou radost, ale ta dalsi veta me vcelku sokovala.

Moc diky za rady, priste budu chytrejsi.

PS: kazdy asi neni chytrak jak ty, vid

Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 21/12/2005 :  23:43:07  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message
quote:
Originally posted by Pad

quote:

Dekuji za velice odborne vysvetleni a pomoc, akorat ten pristup se mi trosku nelibi, kdybych to nehledal asi dva dny, tak bych nikoho neotravoval. V pomoci jsi mi udelal velkou radost, ale ta dalsi veta me vcelku sokovala.

Styd se !

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 22/12/2005 :  02:34:51  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
Lol, to by som nemohol hrat .... Jager
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/12/2005 :  02:49:36  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
JagerMeister

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Sanix
Junior Member

sonic

899 Posts

Posted - 22/12/2005 :  12:53:16  Show Profile  Visit Sanix's Homepage  Send Sanix an ICQ Message Send Sanix a Private Message
quote:
Originally posted by Pad

Prosim Prosim, nevite nekdo jak se jmenuje addon, ktery mi umozni si dat napriklad healovaci kouzla za jmena clenu party??

tenhle odkaz je jen na addon, ktery zmeni heal bary, potrebuju zjistit co je zac ten dalsi, jak jsou tam ty kouzla.

neni tu uz nahodou nekde topic na addony ?

WoW: Axgri
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/12/2005 :  13:22:26  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Sanix

quote:
Originally posted by Pad

neni tu uz nahodou nekde topic na addony ?

zajiste ze je, jeden "officialni" a nejmene 5 duplicitnich od predchozich lidi podobneho typu..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 22/12/2005 :  23:09:43  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message
quote:
Originally posted by Pad

quote:

Aha, tobe se nelibi pristup? A to "kazdy asi neni chytrak jak ty, vid", nevim jestli me to ma nasrat...

Opravdu sorry, ale tyhle vety sokovaly zas me. Pokud si to nenasel za dva dny, tak to je fakt demence.
1.-kdybys to poctive hledal, narazil bys tady na topic "addony" kde ses urcite nepodival, protoze bys pak nevytvarel novy thread.
2.-k tomu clovek nepotrebuje byt chytrak, ale holt nesmi byt uplny debil, kdyby tam tech napisu bylo vic, ale byl tam jeden jediny...

Tohle je forum kde se bavi normalni lidi, ne psychousi typu "ano pane, ne pane, prominte pane"... jestli se ti nelibi pristup, tak si to nech pro sebe, hlavne typy vet "kazdy asi neni chytrak jak ty", natoz kdyz ti ten clovek pomuze....

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 22/12/2005 :  23:45:08  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message
uz se porvali?

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 23/12/2005 :  00:15:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message
Ne
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 23/12/2005 :  00:30:52  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message
quote:
Originally posted by Reyden

uz se porvali?

lol, ne...
ja se proste lehce naseru (a tohle me fakt hodne nasralo) a zas rychle vychladnu...

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 23/12/2005 :  05:48:06  Show Profile Send Milan a Private Message
quote:

uz se porvali?

nema ta hlaska byt:Uz se perou???
Apropo kdyz tu mluvime o demenci tak ja zase nemuzu najit addon ktery me prida novou listu na obrazovku.
Zatim jsem zkousel:
Flexbar-nepochopil jsem,jak tam tu listu dat
Discord Action Bars-Vypnulo me to listu experience a to se me teda nelibi.Byl jsem s nim spokojen ale ten exp bar tam proste chci.
Titan-ten mam ale jen tu horni slabou carecku s ruznymy popisy
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 23/12/2005 :  10:06:17  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message
quote:
Originally posted by Milan

Apropo kdyz tu mluvime o demenci tak ja zase nemuzu najit addon ktery me prida novou listu na obrazovku.

zkus BibToolbars

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 23/12/2005 :  10:07:44  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message
quote:
Originally posted by Milan

quote:

uz se porvali?

nema ta hlaska byt:Uz se perou???
Zatim jsem zkousel:
Flexbar-nepochopil jsem,jak tam tu listu dat
Discord Action Bars-Vypnulo me to listu experience a to se me teda nelibi.Byl jsem s nim spokojen ale ten exp bar tam proste chci.
Titan-ten mam ale jen tu horni slabou carecku s ruznymy popisy

Pokud můžu doporučit, dobrý je balík CTMod. Vše se dá jednoduše nastavit, je tam toho hodně.
Pokud ti jde jen o lištu (tím asi myslíš bary s možností přidat další tlačítka), hodně lidí si nevšimlo ze v main menu v interface options je možnost zapnout/přidat další action bars (je to uplně dole uprostřed).

Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page