Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 NGE (New Game Enhancements) aka Combat Upgrade 2 !
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 30/11/2005 :  19:54:56  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
Harmonogram updatu SWG (jedi armor snad uz zitra):

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Developers&message.id=71772

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 01/12/2005 :  08:39:45  Show Profile Send WereHamster a Private Message
To jsem rád že to opraví, už jsem čekal že to prohlásí za feature..
Jen tak dál a na jaře už to možná bude hratelnější.
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 01/12/2005 :  09:25:47  Show Profile Send baron432 a Private Message
Potvrzuje se tak má teorie o tom, že současná verze je jen nejhrubší základ, core, nového systému
Můžeme se tak v budoucnu těšit na "skutečnou hru" Ale nejdřív musejí devové odstranit hlavní nedostatek - nízký výkon zjednodušeného jádra

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 02/12/2005 :  03:59:49  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
VE SCORE PISOU?!! Score je bug sam o sobe co ten ma psat jeste takovedle pikacoviny. Hlavne ze urcite hrali jen betu a testovali zacatek, videli nadabovaneho Hana Sola, postavil se jim z nej a zacali tomu rikat z mrtvich vstani SWG.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 02/12/2005 :  07:39:45  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by Jorssk

VE SCORE PISOU?!! Score je bug sam o sobe co ten ma psat jeste takovedle pikacoviny. Hlavne ze urcite hrali jen betu a testovali zacatek, videli nadabovaneho Hana Sola, postavil se jim z nej a zacali tomu rikat z mrtvich vstani SWG.

JJ SCORE je slatanina prvni kategorie jak to muze nekdo cist ja si kupuju spoustu let jenom LeveL.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/12/2005 :  10:44:04  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:

JJ SCORE je slatanina prvni kategorie jak to muze nekdo cist ja si kupuju spoustu let jenom LeveL.

ja jsme score prestal cist v dobe, kdy vyhodili andrewa a zacal to ridit ten negr..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/12/2005 :  19:38:20  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:

ja jsme score prestal cist v dobe, kdy vyhodili andrewa a zacal to ridit ten negr..

Říká se černočech, u cigánů (nikdo mě nepřinutí jim říkat rómové, podobné slovo ani ve slovníku spisovné češtiny není), se uplatní výraz hnědočeši
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 02/12/2005 :  19:40:59  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
me se Score libi, mnohem lepsi nez level ne kvuli recenzim ale kvuli priloze

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 02/12/2005 19:41:34
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 02/12/2005 :  21:09:59  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message
quote:

quote:

ja si kupuje obcas pevnost s knizni prilohou jinak Level s DVD ale od tatovyho kamose to obcas dostanem neco jako score atd. (on to bere v naky tiskarne nebo tak)a level a pevnost mam teda vetsinou zdarma

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 02/12/2005 :  23:20:41  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
jak je to s meleerama, chodi nejaci, jsou konkurenceschopni, ma cenu se vracet?

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/12/2005 :  04:25:09  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
Carmax - kvuli jake priloze? Na level tv nic nema, level ma dokonce tak verne fanousky kteri chodi na nataceni (ma score vubec nejake?). Sam sem se presvedcil kdyz sem byl vcera delat na level tv krovi.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/12/2005 :  09:08:35  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

Carmax - kvuli jake priloze? Na level tv nic nema, level ma dokonce tak verne fanousky kteri chodi na nataceni (ma score vubec nejake?). Sam sem se presvedcil kdyz sem byl vcera delat na level tv krovi.

ja myslel ty plny gamesy score ma vetsinou lepsi nez level. a ver mi ze score fanousky ma

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 03/12/2005 09:08:56
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 03/12/2005 :  11:09:33  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

ja myslel ty plny gamesy score ma vetsinou lepsi nez level. a ver mi ze score fanousky ma

už neni co flamovat tak jdete i do takovejch omšelejch témat jako Score vs Level ? omg ... každopádně LVL je lepší
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 03/12/2005 :  11:15:52  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
a nejlepsi je tiscali protoze jsou tam ty recenze driv a nemusim za to platit a tohle neni flame tohle je normalni diskuze (akorat nemam tuseni co to ma spolecny s NGE )

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 03/12/2005 11:17:34
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 03/12/2005 :  11:49:21  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
No co sa tyka plnych hier, tak jo, score je lepsie. Ale tym to zacina aj konci. Score ma hnusny design, maju v texte plno chyb a aj ten text je o nicom, takisto ako ich ludia :). A co som kukal rozne hlasovanie o najoblubenejsi casak tak to vyhral s velkym nadskokom level :))

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 03/12/2005 :  12:32:39  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Hosty

No co sa tyka plnych hier, tak jo, score je lepsie. Ale tym to zacina aj konci. Score ma hnusny design, maju v texte plno chyb a aj ten text je o nicom, takisto ako ich ludia :). A co som kukal rozne hlasovanie o najoblubenejsi casak tak to vyhral s velkym nadskokom level :))

V tomto bylo řečeno naprosto vše
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/12/2005 :  12:55:24  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
quote:

a nejlepsi je tiscali protoze jsou tam ty recenze driv a nemusim za to platit a tohle neni flame tohle je normalni diskuze (akorat nemam tuseni co to ma spolecny s NGE )

www.hrej.cz

asi nejlepsi web o aktualitach kolem her
Go to Top of Page

olsovka
Starting Member

7 Posts

Posted - 20/12/2005 :  04:07:55  Show Profile Send olsovka a Private Message
Boze toho spamu tady.... jak to teda s tim NGE vypada s odstupem casu? porad doufam, ze se ze SWG jednou neco vyklube a ja se konecne ponorim do milovanyho sveta
takze info sem!!!

UO: leet
AO: nuda
SWG: SOEsux
WoW: arkada
EVE: leet
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 20/12/2005 :  08:43:21  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
Neni to tak hrozny. Prvni sok byl veliky, ale postupem casu, jak si clovek zvyka, zjistuji, ze to neni spatne. Kdyby odstranili hlavni bug, jediho jako jedno z povolani, tak je to good.
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 20/12/2005 :  09:37:54  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
quote:
Originally posted by Almych

Neni to tak hrozny. Prvni sok byl veliky, ale postupem casu, jak si clovek zvyka, zjistuji, ze to neni spatne. Kdyby odstranili hlavni bug, jediho jako jedno z povolani, tak je to good.

To, ze tobe se nelibi Jedi neznamena, ze ho maji odstranit.

Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 20/12/2005 :  10:29:02  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
Tim, ze je ranged povolani vyrazne zabavnejsi tak se tolik jediu neobjevuje tak se to docela da. Jen me prekvapuju ze nevidam moc starych jediu. Nejsem tam sice sam kdo ma elder cloak ale na to kolik bylo pred tim jediu jsem s elder cloakem potkal jen par.

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 20/12/2005 :  10:40:47  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Giltanas

Tim, ze je ranged povolani vyrazne zabavnejsi tak se tolik jediu neobjevuje tak se to docela da. Jen me prekvapuju ze nevidam moc starych jediu. Nejsem tam sice sam kdo ma elder cloak ale na to kolik bylo pred tim jediu jsem s elder cloakem potkal jen par.

no bodejt, kdyz se jim na to vsichni (elder jedi) vysrali.. mesice ci roky grindi a piluji postavu a pak jim z ni udelaji takovou sracku, kterou si navic muze vzit kazdy a hned..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 20/12/2005 :  11:18:40  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
no bodejt, kdyz se jim na to vsichni (elder jedi) vysrali.. mesice ci roky grindi a piluji postavu a pak jim z ni udelaji takovou sracku, kterou si navic muze vzit kazdy a hned..

No nevim jestli se da jeste nekde vzit neco jinyho ale ale oproti padavan/ initiate robe ma Elder roda o 200% vyzsi staty cz uz je dost znatr. Nehlede na dark/light buff. Ja jsem sice na jediho taky hodne drel ale tahle zmena se me zas az tak nedotkla.

Go to Top of Page

Gedrex
Starting Member

16 Posts

Posted - 21/12/2005 :  18:53:55  Show Profile  Visit Gedrex's Homepage  Send Gedrex an ICQ Message Send Gedrex a Private Message
quote:

podle me se na to bejvali jediove nevzbodli ani tak kvuli tomu, co udelali s bojeschopnosti jediu, ale kvuli tomu, ze driv byl jedi precejen NEKDO. proste to vypovidalo i o kvalitach hrace a o presvedceni. po NGE je to spis naopak, protoze jedi se stal ekvivalentem malejch deti, co si proste chtej jen hrajou s lightsaberem. a taky to sileny znehodnoceni veci. fakt ale je, ze to je jen muj nazor, ja jsem se k jediovi nestihla propracovat.

Gedrex as. Irrataki Abela(SWG - Infinity) as. Irrataki Abela(SWG - Eclipse) as. Aeido Mai-Shre(SWG - Eclipse)
GW - DNA, EVE - GenealogyCZ, Gedrex CZ

Edited by - Gedrex on 21/12/2005 19:16:36
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 21/12/2005 :  19:39:36  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
Ono i ted je elder jedi nekdo. Pravda ten poter s baterkama tak zajimavej neni. Ale zase na druhou stranu diky CU a double expum uz aspon na eclipse byl jedi kazda lama. Tak to neni velka zmena.

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 21/12/2005 :  19:43:52  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

Ono i ted je elder jedi nekdo. Pravda ten poter s baterkama tak zajimavej neni. Ale zase na druhou stranu diky CU a double expum uz aspon na eclipse byl jedi kazda lama. Tak to neni velka zmena.

kazda lama jedi mozna byl ale ne kazdej toho jedije umel hrat/mel dobrej equip. A ten se s NGE znehodnotil a to nasralo zase me. Nehlede na to ze melee povolani kdyz se pohybuje nedava dmg (bug). Nevim jestli ho uz opravili ale kdyz sjem jeste hral tak to tak bylo

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 21/12/2005 19:44:36
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/12/2005 :  21:42:57  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

quote:

kazda lama jedi mozna byl ale ne kazdej toho jedije umel hrat/mel dobrej equip. A ten se s NGE znehodnotil a to nasralo zase me. Nehlede na to ze melee povolani kdyz se pohybuje nedava dmg (bug). Nevim jestli ho uz opravili ale kdyz sjem jeste hral tak to tak bylo

ztráta hodnoty výbavy byl problém nejen u jediho ...
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 21/12/2005 :  21:45:00  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

ztráta hodnoty výbavy byl problém nejen u jediho ...

a proto skoncili i lide co nebyli jedi

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 21/12/2005 :  21:52:54  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
Jenze ztrata hodnoty veci nebyl jen problem NGE. To bylo v SWG nescetnekrat. Ale uznavam ze NGE bylo v nejvetsim meritku. Ale me to netrapi, ze sem prisel o spoustu prachu. Kdybych ted musel grindit prachy, abych mel na jinej uber equip, tak bych nasranej byl. Ale jelikoz ho ted neni potreba, tak se proste bavim dal. Jen sem zahodil drahy veci, ktery sou k nicemu a poridil si ucelny veci, ktery sou levny...
Stejne nejak nevim za co ty prachy ted utracet. Ted mam cca 40 mega po tom krachu a nic co by stalo za nakup me nenapada.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 21/12/2005 :  22:02:52  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Arnie

Jenze ztrata hodnoty veci nebyl jen problem NGE. To bylo v SWG nescetnekrat. Ale uznavam ze NGE bylo v nejvetsim meritku. Ale me to netrapi, ze sem prisel o spoustu prachu. Kdybych ted musel grindit prachy, abych mel na jinej uber equip, tak bych nasranej byl. Ale jelikoz ho ted neni potreba, tak se proste bavim dal. Jen sem zahodil drahy veci, ktery sou k nicemu a poridil si ucelny veci, ktery sou levny...
Stejne nejak nevim za co ty prachy ted utracet. Ted mam cca 40 mega po tom krachu a nic co by stalo za nakup me nenapada.

dobre, ale pred NGE byly u jediho nejdulezitejsi perly (pred CU teda taky, ale byly mnohem snazsi sehnat a daly se lepe natunit, co si budeme nalhavat, sance na dobrej tune stal po CU za hovno). Premiumky uz nepadaly a tak se musely tunit nejlepe quality (ktere potom taky nerfli). A ted si vem, ze jsme na tom mnozi delali treba 2 mesice, a ne ze bych 2 mesice hodinu shanel, ale treba cely den jen brouzdat po marketech, hledat vyhodne vendory, sledovat SOE trade fora, rozkrikovani v MO ze neco prodavam. Jenom neco sehnat, prodat, nakoupit perly a porad dokola. Doba solovani Kraytu uz skoncila, a ti, co krayta solovali, si do grupy nikoho nevzali a hunt groupy se moc casto neporadaly. Takze nakup bylo jedine rozumne reseni, a ja jsem jim zaplatil 800 (+-) za to, aby mi to v jedinem patchi vsechno poslali do hajzlu. A to uz jsem vazne neskousl. Nejde mi o to, ze znehodnotili equip jako takovej, jde mi o to, ze ja jim za to platim, tudiz chci, aby muj zaplaceny odehrany cas nesl sve ovoce a kdyz to potom vsechno v jediny den uplne pozmenuji a predelaji ( uz po druhe), tak jakou mam jistotu, ze za 3 mesice neudelaji to stejne a ja zase prijdu jen o penize a budu akorat nastvany? To je to proc jsem skoncil, to ze muze byt jedi kazdej vazne neni ten duvod

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 21/12/2005 22:10:19
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/12/2005 :  23:19:30  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

quote:

dobre, ale pred NGE byly u jediho nejdulezitejsi perly (pred CU teda taky, ale byly mnohem snazsi sehnat a daly se lepe natunit, co si budeme nalhavat, sance na dobrej tune stal po CU za hovno). Premiumky uz nepadaly a tak se musely tunit nejlepe quality (ktere potom taky nerfli). A ted si vem, ze jsme na tom mnozi delali treba 2 mesice, a ne ze bych 2 mesice hodinu shanel, ale treba cely den jen brouzdat po marketech, hledat vyhodne vendory, sledovat SOE trade fora, rozkrikovani v MO ze neco prodavam. Jenom neco sehnat, prodat, nakoupit perly a porad dokola. Doba solovani Kraytu uz skoncila, a ti, co krayta solovali, si do grupy nikoho nevzali a hunt groupy se moc casto neporadaly. Takze nakup bylo jedine rozumne reseni, a ja jsem jim zaplatil 800 (+-) za to, aby mi to v jedinem patchi vsechno poslali do hajzlu. A to uz jsem vazne neskousl. Nejde mi o to, ze znehodnotili equip jako takovej, jde mi o to, ze ja jim za to platim, tudiz chci, aby muj zaplaceny odehrany cas nesl sve ovoce a kdyz to potom vsechno v jediny den uplne pozmenuji a predelaji ( uz po druhe), tak jakou mam jistotu, ze za 3 mesice neudelaji to stejne a ja zase prijdu jen o penize a budu akorat nastvany? To je to proc jsem skoncil, to ze muze byt jedi kazdej vazne neni ten duvod

umíš si představit, co na to říká ten týpek, co si na ebay koupil account asi za 15.000$ (full mando, full adk, namaxovaný tapy, unikátní bílý cyberarmy) ?
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 21/12/2005 :  23:29:40  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
quote:

quote:

quote:

umíš si představit, co na to říká ten týpek, co si na ebay koupil account asi za 15.000$ (full mando, full adk, namaxovaný tapy, unikátní bílý cyberarmy) ?

Hehe, no jasny to je na rucnik
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 21/12/2005 :  23:45:21  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message
holt pesek

Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 22/12/2005 :  00:39:40  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
quote:

Hele ja absolutne chapu co tady pises. Dokonce to byl jeden z duvodu proc sem prestal naposled SWG hrat. EDIT: "myslim ztratu hodnoty veci a tim i meho casu."
Co se snazim rict je to. Ze i kdyby to za 3 mesice predelali tak ty tyhle 3 mesice se muzes v pohode bavit. Ted to neni o tom, ze se vsechno zmenilo a potrebujes uplne jiny veci, ktery zase ziskat te bude stat bambilion casu. Ne proste vemes zbran a jdes bojovat.
PvM, PvP uplne jedno. I kdyz musim rict, ze PVP je ted vazne super. Treba posledni akce v Theedu byla opravdu vynikajici. Nejprve se bojovalo ruzne o mosty a tak. To byli akce asi 20 na 20. Vsechno vyborny, strategie, udrzovani taktickejch pozic k dobre strelbe, pokusy jediu obejit to a vpadnout do zad, proste parada. Pak se ale to nejak nabalilo a rebelove asi v 50 obsadili kralovske palac. My sme dvakrat neuspesne se pokusili ho dobyt. Ale na treti pokus, kdy se vsech cca 40 lidi dohodlo na taktice (resp. velitele oddilu) sme palac dobyli. Podotykam, ze to nebyla zadna predem pripravena RP akce. Proste to vzniklo a musim rict, ze takhle dobre uz sem se dlouho nebavil.
Tim chci rict ze chapu rozhorceni nad promarnenym casem, ale ted nemusis nic grindit muzes se bavit. Tak proc grindovat znova v jiny hre

Edited by - Arnie on 22/12/2005 00:41:16
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/12/2005 :  00:56:23  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

.....Proste to vzniklo a musim rict, ze takhle dobre uz sem se dlouho nebavil.....

hm hm to zni dobre :) mozna se do SWG prece jen nekdy zajdu podivat, az opravi nejake bugy, ja budu mit prachy na aktivaci a az me ikona ke spusteni WoW prestane magicky uhranovat, abych na ni automaticky klikal, kdyz pustim pocitac..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 22/12/2005 00:56:57
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 22/12/2005 :  01:10:58  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
quote:

quote:

.....Proste to vzniklo a musim rict, ze takhle dobre uz sem se dlouho nebavil.....

hm hm to zni dobre :) mozna se do SWG prece jen nekdy zajdu podivat, az opravi nejake bugy, ja budu mit prachy na aktivaci a az me ikona ke spusteni WoW prestane magicky uhranovat, abych na ni automaticky klikal, kdyz pustim pocitac..

Ono to znelo jako agitka co? Ne to byl samozrejme muj subektivni pohled. Co bavi me, nemusi bavit nekoho jinyho.
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 22/12/2005 :  03:58:38  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
No ja tam byl taky a byla to celkem sranda :). Rekl bych ze akci posledni dobou vznika celkem hodne.
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 22/12/2005 :  04:06:05  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
quote:

No ja tam byl taky a byla to celkem sranda :). Rekl bych ze akci posledni dobou vznika celkem hodne.

Skoda ze si nevydrzel na tu zaverecnou bitvu o palac. Kdyz sme je tlacili do zadnich mistnosti.... Byla to bomba.
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 22/12/2005 :  04:22:50  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
Btw vsiml sem si ze uz neni potreba pri attacku klikat. Kdyz mi zmizi enemy z targetu a porad drzim a vratim se zpet na nej tak palba zacne znova....
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 22/12/2005 :  04:53:18  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
Publish 27 preview:

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=14619

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 22/12/2005 :  05:11:59  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
quote:
Originally posted by Arkos Agnos

Publish 27 preview:

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=14619

ROFL
GO HOME button in space
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 22/12/2005 :  07:56:17  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
Nejak jsem nepochopil, k cemu je ta funkce Go home. Vzdyt muzu kdykoliv kamkoliv skocit hyperskokem.
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 22/12/2005 :  08:46:08  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message
quote:

Nejak jsem nepochopil, k cemu je ta funkce Go home. Vzdyt muzu kdykoliv kamkoliv skocit hyperskokem.

to je ze te to hodi rovnou ke stanici

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 22/12/2005 :  08:53:15  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
Hm, ale to hyperskok taky ne?
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 22/12/2005 :  09:23:51  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

to jo no ale dobre vyequipovanej jedi sel na ebay pred NGE kolem tisicovky taky prodat

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 22/12/2005 :  11:35:04  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message
quote:

ee to te maximalne hodilo nakej ten kus od stanice ,ale ted by te to melo hodit rovnou ke stanici

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/12/2005 :  13:25:28  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Dreik

quote:

ee to te maximalne hodilo nakej ten kus od stanice ,ale ted by te to melo hodit rovnou ke stanici

zase něco pro "lazy bastards" ...
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 22/12/2005 :  14:02:14  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
Pub 27

Jedi Enhancements

In Development: Profession Specialization - Jedi Enhancements
Here is a first look at the proposed changes that are intended to make Jedi a powerful melee class and give them some additional abilities that grow the profession to meet their namesake as a Jedi.

The focus is to strengthen the effectiveness of Jedi in combat by increasing their defenses versus damage and offering them more abilities to augment their melee focus.

Here are the new groups of abilities:

Strikes and Sweeps

Strikes needed more variety so we are changing some of the strikes to be sweeps. Sweeps work exactly like strikes, but they will be 360 degree attacks. Strikes and Sweeps will require a Lightsaber or melee weapon to launch these attacks (any Lightsaber or melee weapon can be used).

Focus Buffs

Jedi will be getting 3 new offensive buffs added to this group of abilities to complete the power progression through level 90. This will give Jedi increased damage (including melee) up through mid and high levels.

Force Throw

Force Throw will be changed so that it is now a single ability that can be used with any Lightsaber or melee weapon.

Jedi Stances

The Jedi stances are all being unified into one group of abilities that will all deliver strong defensive buffs. For example at level 22, Jedi will get an ability that will give them an immunity to Poison effects for the duration of the stance and cure any poisons that the character may have been suffering from. Another stance comes at level 54 which adds an additional chance to block or dodge incoming attacks.

The important thing to keep in mind is that highest level stances have all the previous benefits of the low and mid level stances. There are additional stance surprises up through level 90!

Force Lightning

We have reduced the activation and cool-down timers to this group of abilities.

Force Run

Terrain Negotiation will be added as a bonus to this ability.

Self Heals

We have added another self-heal at level 14 so Jedi will have a complete ability progression.

Force Chokes

Force Choke will be changed so that it uses the range of the special ability and doesn't rely on the range of an equipped weapon.

Special Abilities: Tool Tips that Matter

A lot of Jedi abilities have different sorts of restrictions. One of the recurring things we saw on the boards is that players weren't always clear in understanding which abilities used a weapon, which didn't, and other sorts of ability-specific details.

We will be including all of these details in the tool tip for each of the Jedi abilities, the effects and the restrictions are clear and easy to understand.

Jedi Mind Tricks

Rounding out this list of changes to Jedi Abilities is the addition of Jedi Mind Tricks! This exciting and iconic new ability can be used to reduce the Strength and Precision of NPCs, Creatures and Players by making them less effective in combat.

By using the Jedi Mind trick, a Jedi will be able to escape NPC's and Creatures with a wave of their hand. NPC's and Creatures will lose all interest in attacking the Jedi so he can "move along". At higher levels, this ability will affect all NPC's and Creatures in an area!

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=14686

To zni docela zajimave! uvidime co z toho nakonec bude

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 22/12/2005 :  14:16:06  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by WanargiMort

Pub 27

Jedi Enhancements

In Development: Profession Specialization - Jedi Enhancements
Here is a first look at the proposed changes that are intended to make Jedi a powerful melee class and give them some additional abilities that grow the profession to meet their namesake as a Jedi.

The focus is to strengthen the effectiveness of Jedi in combat by increasing their defenses versus damage and offering them more abilities to augment their melee focus.

Here are the new groups of abilities:

Strikes and Sweeps

Strikes needed more variety so we are changing some of the strikes to be sweeps. Sweeps work exactly like strikes, but they will be 360 degree attacks. Strikes and Sweeps will require a Lightsaber or melee weapon to launch these attacks (any Lightsaber or melee weapon can be used).

Focus Buffs

Jedi will be getting 3 new offensive buffs added to this group of abilities to complete the power progression through level 90. This will give Jedi increased damage (including melee) up through mid and high levels.

Force Throw

Force Throw will be changed so that it is now a single ability that can be used with any Lightsaber or melee weapon.

Jedi Stances

The Jedi stances are all being unified into one group of abilities that will all deliver strong defensive buffs. For example at level 22, Jedi will get an ability that will give them an immunity to Poison effects for the duration of the stance and cure any poisons that the character may have been suffering from. Another stance comes at level 54 which adds an additional chance to block or dodge incoming attacks.

The important thing to keep in mind is that highest level stances have all the previous benefits of the low and mid level stances. There are additional stance surprises up through level 90!

Force Lightning

We have reduced the activation and cool-down timers to this group of abilities.

Force Run

Terrain Negotiation will be added as a bonus to this ability.

Self Heals

We have added another self-heal at level 14 so Jedi will have a complete ability progression.

Force Chokes

Force Choke will be changed so that it uses the range of the special ability and doesn't rely on the range of an equipped weapon.

Special Abilities: Tool Tips that Matter

A lot of Jedi abilities have different sorts of restrictions. One of the recurring things we saw on the boards is that players weren't always clear in understanding which abilities used a weapon, which didn't, and other sorts of ability-specific details.

We will be including all of these details in the tool tip for each of the Jedi abilities, the effects and the restrictions are clear and easy to understand.

Jedi Mind Tricks

Rounding out this list of changes to Jedi Abilities is the addition of Jedi Mind Tricks! This exciting and iconic new ability can be used to reduce the Strength and Precision of NPCs, Creatures and Players by making them less effective in combat.

By using the Jedi Mind trick, a Jedi will be able to escape NPC's and Creatures with a wave of their hand. NPC's and Creatures will lose all interest in attacking the Jedi so he can "move along". At higher levels, this ability will affect all NPC's and Creatures in an area!

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=DevDiscussion&message.id=14686

To zni docela zajimave! uvidime co z toho nakonec bude

Aby to stím Jedim zas neprehnali nakonec to bude tak ze z podmiraka jakym byl se stal prumer jakym je ted a po pubu nechci vedet radsi co snim udelaj:)

BTW:kdyz uz se nám tu rozmohli ty citáty taky bych jeden mel-"Chlapík, co lítá v obyčejným TIE Fighteru, je normální sebevrah. Ten co řídí TIE Defender, lační po krvi. Ale pilot TIE Interceptoru je jak sebevrah, tak krvežíznivec. Když člověk zmerčí, že se na něj řítí letka těchhle šílenců, nezbejvá mu než doufat, že mu funguje hyperpohon." -Agent Nové republiky Kyle Katarn

Edited by - Akoh Adi on 22/12/2005 14:17:07
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 22/12/2005 :  14:19:44  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
No jedi uz ted rozhodne neni podmirak (z pohledu Elder jediho)

Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,88 seconds. on eygor Snitz Forums 2000