Author |
Topic  |
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 08:10:46
|
Hmmm, jeste, ze uz mi do lvl 90 chybi jen 450k XP ...
Edit: hmmm, ale i tak - na cem ma soucasny shitovy jedi grindit???? |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
Edited by - baron432 on 23/11/2005 09:44:45 |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 10:30:04
|
quote: Originally posted by baron432
Hmmm, jeste, ze uz mi do lvl 90 chybi jen 450k XP ...
Edit: hmmm, ale i tak - na cem ma soucasny shitovy jedi grindit????
Questy na mustafaru maji odmenu v xp, kazdy cca 100k xp pokud si je jeste nedelal tak dostanes odmenu v xp.
Ja delal quest na ten cerveny crystal s Ithorianem a dostal jsem takovou nejakou odmenu. Nevim jak je to s questy na Kasliku. Nevim kde jsou ty nove questy, ty asi budou taktez ohodnoceny v podobe xp |
|
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 10:57:18
|
quote: Originally posted by WanargiMort
Questy na mustafaru maji odmenu v xp, kazdy cca 100k xp pokud si je jeste nedelal tak dostanes odmenu v xp.
Ja delal quest na ten cerveny crystal s Ithorianem a dostal jsem takovou nejakou odmenu. Nevim jak je to s questy na Kasliku. Nevim kde jsou ty nove questy, ty asi budou taktez ohodnoceny v podobe xp
Precti si ten puvodni Almychuv prispevek - devove hotfixem prave nerfli XP z hunting questu na Mustafaru (na kterem jsme ted vsichni grindili) a par ne-loveckych mi nabizi "odmenu" 400 XP  |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 13:37:17
|
hihi ja to rikal  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 13:51:57
|
quote: Originally posted by Carmax
hihi ja to rikal 
Jj, byla to jen otázka času Slušná firma by však nejdřív upravila balance hráč-NPC a vlastnosti profesí/výbavy a teprve pak nerfovala XP z misí. SOE ale není slušná firma a nerfnout je jednodušší než opravit, takže - milí hráči s holou prdelí, dělejte si co chcete  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 15:27:54
|
budete se na me zlobit, kdyz se zeptam, proc jeste davate takovehle firme sve penize ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Kozomrd
Starting Member
68 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 15:38:18
|
Já se zlobit nebudu. Těm kurvám už ani vindru.
...
...
...je to vIndra nebo vYndra? |
SWG: Semir Ferhis (Eclipse) Ich möchte Knedel mit Kaugummi. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 15:39:38
|
quote: Originally posted by Kozomrd
Já se zlobit nebudu. Těm kurvám už ani vindru.
...
...
...je to vIndra nebo vYndra?
co ja vim ? imho vindra |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 15:45:28
|
Imho ten nerf expy cekal kazdy, mne prekvapilo ze to prislo az tak pozde (i kdyz u SOE mne to vlastne neprekvapuje). Taky to jako obvykle prehnali a nerfli to moc. Urcite mohli nechat tak 10k, snizit to na 1k je nesmysl.
Ja mam uz lvl90 takze jsem v pohode  |
SWG Eclipse - Arkos Agnos
|
Edited by - Arkos Agnos on 23/11/2005 15:45:48 |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 17:15:51
|
..... nevite nejakou dobrou stanku o info about W0W? |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 17:18:23
|
quote: Originally posted by Pavel1269
..... nevite nejakou dobrou stanku o info about W0W?
haha, hlavne zes mi vcera na ICQ rikal ze do WoW zatim nejdes  |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 17:39:54
|
Tenhle koment mně pobavil:
"the one thing that amazes me about this iconic professions is 'spy' ... hmm maybe it's an 'I love Princess Leia' fan club ... but if my memory serves me well .. Boussh THE BOUNTY HUNTER was in fact ... *holds breath* a bounty hunter ..."  |
|
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 18:51:36
|
Taky už jsem se rozhlížel, i když 1500 se mi za to vyhodit nechce, abych pak zjistil, že je to stejne ne li horší než SWG po NGE (bez domečků, možnosti prohlížet si itemy, s tím že tě bude nějaký high-lvl zmrd killovat na každém kroku a jen s 9 povoláníma). To už líp vypadá EQ2 za 599... Ale zase to je od SOE a těm už penízky dávat nechci.
Jo ta stránka:
http://www.worldofwarcraft.cz/index.php?page=107&sub=120&table=articles |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 19:34:49
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Taky už jsem se rozhlížel, i když 1500 se mi za to vyhodit nechce, abych pak zjistil, že je to stejne ne li horší než SWG po NGE (bez domečků, možnosti prohlížet si itemy, s tím že tě bude nějaký high-lvl zmrd killovat na každém kroku a jen s 9 povoláníma). To už líp vypadá EQ2 za 599... Ale zase to je od SOE a těm už penízky dávat nechci.
Jo ta stránka:
http://www.worldofwarcraft.cz/index.php?page=107#8834;=120&table=articles
kdyby wow stál do tisícovky tak bych ho určite koupil  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/11/2005 : 20:44:48
|
Jo ta stránka:
http://www.worldofwarcraft.cz/index.php?page=107#8834;=120&table=articles
reakce presunuta do meho topicu |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 23/11/2005 20:52:35 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 06:36:44
|
Proto taky zustavam u SWG...
Jerzee - Proc platim SOE penizky? Pac se mi nechce platit firme co pokakala svet Warcraftu a udelala z nej pohadku pro deti .
Ja u SWG zustavam uz jen s toho duvodu ze budu starosta a nekdo se nam musi starat o mesto. Doufam ze mi s tim pomuzete. A s pridanim druheho slotu na postavu taky doufam ze pribude nejaky ten craft do mesta. Kdyz se jerzee na to vysral tak by se nam napriklad hodil novi armorsmith.. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 12:30:20
|
Jo ta stránka:
http://www.worldofwarcraft.cz/index.php?page=107&sub=120&table=articles
Itemy i oblečení si můžeš prohlédnout na sobě, než aby si to na sebe hodil a modlil se aby to dobře vypadalo. Když si dáš PvE server, tak tě ten zmrd kilovat na každém kroku nebude. |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 12:44:24
|
quote: Originally posted by Jorssk
Jerzee - Proc platim SOE penizky? Pac se mi nechce platit firme co pokakala svet Warcraftu a udelala z nej pohadku pro deti .
Ja u SWG zustavam uz jen s toho duvodu ze budu starosta a nekdo se nam musi starat o mesto. Doufam ze mi s tim pomuzete. A s pridanim druheho slotu na postavu taky doufam ze pribude nejaky ten craft do mesta. Kdyz se jerzee na to vysral tak by se nam napriklad hodil novi armorsmith..
Zase si out. Ta grafika ve WoW je stejna jako u strategie. Takze se naopak jen drzela sveta..... |
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 13:02:42
|
Ja u SWG zustavam uz jen s toho duvodu ze budu starosta a nekdo se nam musi starat o mesto. Doufam ze mi s tim pomuzete. A s pridanim druheho slotu na postavu taky doufam ze pribude nejaky ten craft do mesta. Kdyz se jerzee na to vysral tak by se nam napriklad hodil novi armorsmith..
Neboj Jorssku i když od vas z BOH odchazi hodně lidí i od nás z CZA tak přeci jenom někdo zůstavá a pomůžeme ti jak nejvíc to pude přeci jenom bydlíme ve stejným měste a sme sice každej na jiný straně ale sme Češi. |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 13:08:03
|
quote: Originally posted by Akoh Adi ...... sme sice každej na jiný straně ale sme Češi.
*zvraci* |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 13:18:08
|
quote: Originally posted by Giltanas
quote: Originally posted by Akoh Adi ...... sme sice každej na jiný straně ale sme Češi.
*zvraci*
*zvraci z giltanase* |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 13:20:29
|
quote: Originally posted by SNowie *zvraci z giltanase*
Hmmm to je pekny ze je ze me jeste nekomu na zvraceni. To vzdy potesi vedet, ze muj Fan club stale zije.
Jinak laska je vzajemna. |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 15:02:32
|
Mno jorssku Blizzardi svet Warcraftu vytvorili.grafika je delana podle svet Warcraftu (ser#239;e Warcrfat her) takze by se mi zdalo jako picovina to prevadet do grafiky EQ II nebo SWG.
|
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 15:39:30
|
ja to jorsskovi vysvetluju uz od zacatku.. jorssku, ty jsi vubec nehral strategie warcraft 1, 2 a 3 ze ? protoze kdyby jo, tak bys poznal, ze to je presne tak jak to ma byt.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
filcon
New Member

104 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 16:51:22
|
Zakladni problem, ktery ma WoW grafika neni jeji stylizace (ta se me celkem libi), ale jeji schopnosti. Blizzardi z duvodu MMOG optimalizace vyhazeli v podstate vsechny novejsi graficke effekty a features. Smutne na tom je, ze ani to jim nepomohlo k plynule hre v pripade, ze proti sobe jdou v pvp raid grupy. Instant lag a slideshow.
Plusem ochuzene grafiky je, ze lze hrat i na starsich grafickych kartach bez problemu, pokud se moc casto nepohybujete na miste, kde je 100+ hracu (treba Iron Forge aukce nebo pvp raid).
Musim uznat jedno. Prestoze WoW nepodporuje v podstate zadne super nove efekty (komplexnejsi pixel shader nebo vertex effekty), tak nektere z instanci jsou proste uzasne a graficky nadherne (hlavne pak BFD, The Deadmines, RFD, Scarlet Mon. a MC).
|
Auction Stats - Warhammer Online Addon
Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 17:28:29
|
Zase si out. Ta grafika ve WoW je stejna jako u strategie. Takze se naopak jen drzela sveta.....
ja nevim kdo je tady out, kdyz v tom predeslem prispevku neni o grafice ani slovo  |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 17:32:08
|
quote: Originally posted by JerzeeG
ja to jorsskovi vysvetluju uz od zacatku.. jorssku, ty jsi vubec nehral strategie warcraft 1, 2 a 3 ze ? protoze kdyby jo, tak bys poznal, ze to je presne tak jak to ma byt..
a co kdyz nekdo grcal uz z grafiky ve Warcraftu3 a predchozich.
Ja mam tu zkusenost, ze jsem videl paradni render video(to blizzard umi). Pak sem si pustil hru a z grafiky blil. Prectete si recenze, byla to hlavni slabina hry u W3. Doslova "jednoduchá grafika" (hezky řešeno) |
|
Edited by - Olusriel on 24/11/2005 17:32:53 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 24/11/2005 : 17:36:54
|
paradoxni na foru swg je, ze tady nejvice rvou lidi, kteri uz swg davno nehraji. Zalezte uz konecne do žumpy jerzeeove, giltanasove, rodierove,..
Jdu do divadla, cau. |
|
Edited by - Olusriel on 24/11/2005 17:42:36 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 02:30:22
|
lol
no ja jsem si ted dal prestavku od SWG do dony nez neco udelaji s jedim.. do te doby se mi moc nechce hrat, kdfyz ani neohodnosti stare hrace a byhodu maji jen newbici v podobe jako je instantni startport atd...
pokud bude treba jsem na ICQ nebo ve WoW pokud my to bude dovolovat muj volny cas  |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 09:48:49
|
vy kdož jste jste přešli do wow byste sem mohli postnout svý ingame nicky at se v tom vyzname :) btw kde se to da koupit ? |
jůůz d fóós |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 10:31:47
|
bontonland.cz
ve stredu jsem to objednal, dnes mi to privezou |
 |
|
Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 11:30:37
|
JRC osobně zadraho (1600) - dlouho jsem držel v ruce dvě krabice - EQ2 a WoW.... |
 |
|
Whom
New Member

139 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 11:39:09
|
No squle. Sme na Shadow Moon serveru za hordu. Moj nick je v podpise o yerzee uz asi viete este som tam v kontakte z Chewie (lygie) a obcas napise Sanix. Ak by mal pavel zaujem mam tu pre neho 10day guest pass  |
 |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 12:27:59
|
quote: Originally posted by Olusriel ja nevim kdo je tady out, kdyz v tom predeslem prispevku neni o grafice ani slovo 
Jediny co na WoW je detsky je grafika.  |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 14:15:04
|
quote: Originally posted by Olusriel ja nevim kdo je tady out, kdyz v tom predeslem prispevku neni o grafice ani slovo 
Jediny co na WoW je detsky je grafika. 
Hrals / hrajes?Jestli jo tak pls rekni nick at muzu napsat :D
Me se nezda ze by byla moc teda detska..jako ze zacatku sme se malem z toho poblil ale pak se mi zacla libit . WoW ma jen ale uplne otresny mraky na obloze ...
|
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
Edited by - Werrevlk on 25/11/2005 14:43:14 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 14:40:28
|
Essmeralda , Trolka, Rogue |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 16:21:51
|
quote: Originally posted by riddle
Essmeralda , Trolka, Rogue
sakra to uz je moc i na me, postovat do NGE topicu postavy z wow.. si to hodte do podpisu malym pismem a je to tak nejlepsi.. a vubec, udelam si do sveho topicu seznamek do prvniho postu |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 25/11/2005 16:22:58 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 16:50:00
|
Essmeralda trol bounty hunter zabijak Jediu  na 61levelu |
Edited by - riddle on 25/11/2005 16:50:33 |
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 25/11/2005 : 21:17:18
|
Smedleyuv docela dlouhy post o NGE, pry se ma vratit v nejake forme Creature Handling (ne jako samostatna profese) atd.
- we'll be bringing it back in a different form in the near future once we work through the consequences of how we can make this core system work within the new framework. It won't be a profession in and of itself, but something people can do as part of the existing professions.
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=swggpdiscussion&message.id=96353#M96353 |
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 26/11/2005 : 05:08:19
|
tece jim do bot, tak se snazi zachranit co se da
to je muj dojem z tohohle postu |
 |
|
Jozef
Starting Member
3 Posts |
Posted - 26/11/2005 : 09:15:25
|
Unfortunately we also can't put up a pre-NGE (or PRE-CU) version of SWG. That would require us to support 2 separate versions of the codebase and we're just not able to do that. We couldn't simply put up a version like this unsupported.. what if someone found a really bad exploit?
   |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 26/11/2005 : 22:54:15
|
No musim rict, ze cim dyl to hraju tim se mi NGE libi vic... Na zacatku to byl vazne nezvyk a nadaval semjak pes, ale ted me to zacina bavit... |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 27/11/2005 : 10:28:14
|
jo NGE ma neco do sebe ale ten nerf Jedi me docela stve... pokud tedy chtej tak at ho tedy zrusi uplne a zkus vytvorit nejaky jinej system treba jako jedi iperator hunter a nebo jedi rebelian hunter ze specialnimi hodnosti ktere by se odvyjeli jestli je to jedi z Pre9pub nebo pre CU a pre NGE
Myslim si ze by to bylo asi tak jedine zchudne vychodisko ale dat ho vsem a nerfnout to tak to je blbost a nastve to vsechny stejne jako me. Ikdyz Esme na 61 levelu dokaze ted Jediho v duelu killnout |
 |
|
Dreik
New Member

363 Posts |
Posted - 27/11/2005 : 12:14:05
|
Jo a ve Score pisou(nevim ktery to je ale ma na titulni strance Call of Duty 2 a je tam recenze na BF2 )o NGE jako o "Zmrtvychvstani SWG". |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 27/11/2005 : 12:18:52
|
quote: Originally posted by Dreik
Jo a ve Score pisou(nevim ktery to je ale ma na titulni strance Call of Duty 2 a je tam recenze na BF2 )o NGE jako o "Zmrtvychvstani SWG".
lol to si dělaj (_._) ?  |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 27/11/2005 : 13:32:10
|
quote: Originally posted by riddle
jo NGE ma neco do sebe ale ten nerf Jedi me docela stve... pokud tedy chtej tak at ho tedy zrusi uplne a zkus vytvorit nejaky jinej system treba jako jedi iperator hunter a nebo jedi rebelian hunter ze specialnimi hodnosti ktere by se odvyjeli jestli je to jedi z Pre9pub nebo pre CU a pre NGE
Myslim si ze by to bylo asi tak jedine zchudne vychodisko ale dat ho vsem a nerfnout to tak to je blbost a nastve to vsechny stejne jako me. Ikdyz Esme na 61 levelu dokaze ted Jediho v duelu killnout
Jak uz sme se bavili me nerf jediho nevadi... Jasne ze ho zrusit meli uplne, ale to by myslim nerozdejchali jak ty co ho meli tak ty co ho jen chteli mit. Proste posrali to tenkrat, kdyz umoznili stat se jedim kazdymu na serveru. Ted to aspon nerfnuli a kazdej si to zkusi a pujde od toho a mozna to zacnou bejt Star Wars. Mozna ho lidi budou mit na druhy postave a kdyz budou mit naladu tak snimm nekam zajdou podivat se jak jim sviti mec Ale primary bude pro kazdyho ranged povolani a tak to ma bejt. Ja doufam ze toho zruseni Jedi se stejne dockame, ze tohle je jen prestupni stanice 
Jinak me nahaneli vcera 3 rebelove v Theedu... Bylo to super myskoval sem tam mezi sloupama a nemohli me dostat... Nakonec se jim to povedlo, ale jen protoze sem si myslel ze jednoho z nich stihnu killnout driv  |
Edited by - Arnie on 27/11/2005 13:34:21 |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 27/11/2005 : 13:33:09
|
quote: Originally posted by SNowie
Jo a ve Score pisou(nevim ktery to je ale ma na titulni strance Call of Duty 2 a je tam recenze na BF2 )o NGE jako o "Zmrtvychvstani SWG".
lol to si dělaj (_._) ? 
Ja stim souhlasim. Jen by to zmrtvychvstani nemuselo provazet tolik bugu..... |
 |
|
Wedan
Starting Member

5 Posts |
Posted - 30/11/2005 : 04:16:03
|
quote: Originally posted by Arnie
lol to si dělaj (_._) ? 
Ja stim souhlasim. Jen by to zmrtvychvstani nemuselo provazet tolik bugu.....
Souhlas, dneska jsem to opět hrál a... bugy, bugy, bugy... |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 30/11/2005 : 07:23:58
|
lol to si dělaj (_._) ? 
Ja s tim tez souhlasim, ikdyz jsem pred dvema tydny byl opacneho nazoru. A proc ? Protoze jsem odpor prekousl a zkusil a az na ty bugy to je super |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 30/11/2005 : 19:06:16
|
quote: Originally posted by Sagger
lol to si dělaj (_._) ? 
Ja s tim tez souhlasim, ikdyz jsem pred dvema tydny byl opacneho nazoru. A proc ? Protoze jsem odpor prekousl a zkusil a az na ty bugy to je super
nedivil bych se, kdyby do score psal nekdo ala rodier - nehrajici teoretik |
|
 |
|
Topic  |
|