Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 NGE (New Game Enhancements) aka Combat Upgrade 2 !
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 23/11/2005 :  08:10:46  Show Profile Send baron432 a Private Message
Hmmm, jeste, ze uz mi do lvl 90 chybi jen 450k XP ...

Edit: hmmm, ale i tak - na cem ma soucasny shitovy jedi grindit????

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)

Edited by - baron432 on 23/11/2005 09:44:45
Go to Top of Page

WanargiMort
Junior Member

Darth Maul

831 Posts

Posted - 23/11/2005 :  10:30:04  Show Profile Send WanargiMort a Private Message
quote:
Originally posted by baron432

Hmmm, jeste, ze uz mi do lvl 90 chybi jen 450k XP ...

Edit: hmmm, ale i tak - na cem ma soucasny shitovy jedi grindit????

Questy na mustafaru maji odmenu v xp, kazdy cca 100k xp pokud si je jeste nedelal tak dostanes odmenu v xp.

Ja delal quest na ten cerveny crystal s Ithorianem a dostal jsem takovou nejakou odmenu. Nevim jak je to s questy na Kasliku. Nevim kde jsou ty nove questy, ty asi budou taktez ohodnoceny v podobe xp

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 23/11/2005 :  10:57:18  Show Profile Send baron432 a Private Message
quote:
Originally posted by WanargiMort

Questy na mustafaru maji odmenu v xp, kazdy cca 100k xp pokud si je jeste nedelal tak dostanes odmenu v xp.

Ja delal quest na ten cerveny crystal s Ithorianem a dostal jsem takovou nejakou odmenu. Nevim jak je to s questy na Kasliku. Nevim kde jsou ty nove questy, ty asi budou taktez ohodnoceny v podobe xp

Precti si ten puvodni Almychuv prispevek - devove hotfixem prave nerfli XP z hunting questu na Mustafaru (na kterem jsme ted vsichni grindili) a par ne-loveckych mi nabizi "odmenu" 400 XP

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/11/2005 :  13:37:17  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
hihi ja to rikal

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 23/11/2005 :  13:51:57  Show Profile Send baron432 a Private Message
quote:
Originally posted by Carmax

hihi ja to rikal

Jj, byla to jen otázka času Slušná firma by však nejdřív upravila balance hráč-NPC a vlastnosti profesí/výbavy a teprve pak nerfovala XP z misí. SOE ale není slušná firma a nerfnout je jednodušší než opravit, takže - milí hráči s holou prdelí, dělejte si co chcete

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/11/2005 :  15:27:54  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
budete se na me zlobit, kdyz se zeptam, proc jeste davate takovehle firme sve penize ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kozomrd
Starting Member

68 Posts

Posted - 23/11/2005 :  15:38:18  Show Profile Send Kozomrd a Private Message
Já se zlobit nebudu. Těm kurvám už ani vindru.

...

...

...je to vIndra nebo vYndra?

SWG: Semir Ferhis (Eclipse)
Ich möchte Knedel mit Kaugummi.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/11/2005 :  15:39:38  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Kozomrd

Já se zlobit nebudu. Těm kurvám už ani vindru.

...

...

...je to vIndra nebo vYndra?

co ja vim ? imho vindra

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 23/11/2005 :  15:45:28  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
Imho ten nerf expy cekal kazdy, mne prekvapilo ze to prislo az tak pozde (i kdyz u SOE mne to vlastne neprekvapuje). Taky to jako obvykle prehnali a nerfli to moc. Urcite mohli nechat tak 10k, snizit to na 1k je nesmysl.

Ja mam uz lvl90 takze jsem v pohode

SWG Eclipse - Arkos Agnos

Edited by - Arkos Agnos on 23/11/2005 15:45:48
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 23/11/2005 :  17:15:51  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message
.....
nevite nejakou dobrou stanku o info about W0W?

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/11/2005 :  17:18:23  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel1269

.....

haha, hlavne zes mi vcera na ICQ rikal ze do WoW zatim nejdes

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 23/11/2005 :  17:39:54  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
Tenhle koment mně pobavil:

"the one thing that amazes me about this iconic professions is 'spy' ... hmm maybe it's an 'I love Princess Leia' fan club ... but if my memory serves me well .. Boussh THE BOUNTY HUNTER was in fact ... *holds breath* a bounty hunter ..."

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 23/11/2005 :  18:51:36  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
quote:

.....

Taky už jsem se rozhlížel, i když 1500 se mi za to vyhodit nechce, abych pak zjistil, že je to stejne ne li horší než SWG po NGE (bez domečků, možnosti prohlížet si itemy, s tím že tě bude nějaký high-lvl zmrd killovat na každém kroku a jen s 9 povoláníma). To už líp vypadá EQ2 za 599... Ale zase to je od SOE a těm už penízky dávat nechci.

Jo ta stránka:

http://www.worldofwarcraft.cz/index.php?page=107&sub=120&table=articles
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/11/2005 :  19:34:49  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:

.....

Taky už jsem se rozhlížel, i když 1500 se mi za to vyhodit nechce, abych pak zjistil, že je to stejne ne li horší než SWG po NGE (bez domečků, možnosti prohlížet si itemy, s tím že tě bude nějaký high-lvl zmrd killovat na každém kroku a jen s 9 povoláníma). To už líp vypadá EQ2 za 599... Ale zase to je od SOE a těm už penízky dávat nechci.

Jo ta stránka:

http://www.worldofwarcraft.cz/index.php?page=107#8834;=120&table=articles

kdyby wow stál do tisícovky tak bych ho určite koupil
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/11/2005 :  20:44:48  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:

quote:

.....

Jo ta stránka:

http://www.worldofwarcraft.cz/index.php?page=107#8834;=120&table=articles

reakce presunuta do meho topicu

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 23/11/2005 20:52:35
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 24/11/2005 :  06:36:44  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
Proto taky zustavam u SWG...

Jerzee - Proc platim SOE penizky? Pac se mi nechce platit firme co pokakala svet Warcraftu a udelala z nej pohadku pro deti.

Ja u SWG zustavam uz jen s toho duvodu ze budu starosta a nekdo se nam musi starat o mesto. Doufam ze mi s tim pomuzete. A s pridanim druheho slotu na postavu taky doufam ze pribude nejaky ten craft do mesta. Kdyz se jerzee na to vysral tak by se nam napriklad hodil novi armorsmith..
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 24/11/2005 :  12:30:20  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message
quote:

quote:

.....

Jo ta stránka:

http://www.worldofwarcraft.cz/index.php?page=107&sub=120&table=articles

Itemy i oblečení si můžeš prohlédnout na sobě, než aby si to na sebe hodil a modlil se aby to dobře vypadalo. Když si dáš PvE server, tak tě ten zmrd kilovat na každém kroku nebude.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/11/2005 :  12:44:24  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by Jorssk

Jerzee - Proc platim SOE penizky? Pac se mi nechce platit firme co pokakala svet Warcraftu a udelala z nej pohadku pro deti.

Ja u SWG zustavam uz jen s toho duvodu ze budu starosta a nekdo se nam musi starat o mesto. Doufam ze mi s tim pomuzete. A s pridanim druheho slotu na postavu taky doufam ze pribude nejaky ten craft do mesta. Kdyz se jerzee na to vysral tak by se nam napriklad hodil novi armorsmith..

Zase si out. Ta grafika ve WoW je stejna jako u strategie. Takze se naopak jen drzela sveta.....

EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 24/11/2005 :  13:02:42  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:

Neboj Jorssku i když od vas z BOH odchazi hodně lidí i od nás z CZA tak přeci jenom někdo zůstavá a pomůžeme ti jak nejvíc to pude přeci jenom bydlíme ve stejným měste a sme sice každej na jiný straně ale sme Češi.
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/11/2005 :  13:08:03  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by Akoh Adi
...... sme sice každej na jiný straně ale sme Češi.

*zvraci*

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 24/11/2005 :  13:18:08  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Giltanas

quote:
Originally posted by Akoh Adi
...... sme sice každej na jiný straně ale sme Češi.

*zvraci*

*zvraci z giltanase*
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 24/11/2005 :  13:20:29  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by SNowie
*zvraci z giltanase*

Hmmm to je pekny ze je ze me jeste nekomu na zvraceni. To vzdy potesi vedet, ze muj Fan club stale zije.

Jinak laska je vzajemna.

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 24/11/2005 :  15:02:32  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
quote:

Mno jorssku Blizzardi svet Warcraftu vytvorili.grafika je delana podle svet Warcraftu (ser#239;e Warcrfat her) takze by se mi zdalo jako picovina to prevadet do grafiky EQ II nebo SWG.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/11/2005 :  15:39:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
ja to jorsskovi vysvetluju uz od zacatku..
jorssku, ty jsi vubec nehral strategie warcraft 1, 2 a 3 ze ? protoze kdyby jo, tak bys poznal, ze to je presne tak jak to ma byt..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 24/11/2005 :  16:51:22  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message
Zakladni problem, ktery ma WoW grafika neni jeji stylizace (ta se me celkem libi), ale jeji schopnosti. Blizzardi z duvodu MMOG optimalizace vyhazeli v podstate vsechny novejsi graficke effekty a features. Smutne na tom je, ze ani to jim nepomohlo k plynule hre v pripade, ze proti sobe jdou v pvp raid grupy. Instant lag a slideshow.

Plusem ochuzene grafiky je, ze lze hrat i na starsich grafickych kartach bez problemu, pokud se moc casto nepohybujete na miste, kde je 100+ hracu (treba Iron Forge aukce nebo pvp raid).

Musim uznat jedno. Prestoze WoW nepodporuje v podstate zadne super nove efekty (komplexnejsi pixel shader nebo vertex effekty), tak nektere z instanci jsou proste uzasne a graficky nadherne (hlavne pak BFD, The Deadmines, RFD, Scarlet Mon. a MC).

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/11/2005 :  17:28:29  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:

quote:

Zase si out. Ta grafika ve WoW je stejna jako u strategie. Takze se naopak jen drzela sveta.....

ja nevim kdo je tady out, kdyz v tom predeslem prispevku neni o grafice ani slovo

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/11/2005 :  17:32:08  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by JerzeeG

ja to jorsskovi vysvetluju uz od zacatku..
jorssku, ty jsi vubec nehral strategie warcraft 1, 2 a 3 ze ? protoze kdyby jo, tak bys poznal, ze to je presne tak jak to ma byt..

a co kdyz nekdo grcal uz z grafiky ve Warcraftu3 a predchozich.

Ja mam tu zkusenost, ze jsem videl paradni render video(to blizzard umi). Pak sem si pustil hru a z grafiky blil. Prectete si recenze, byla to hlavni slabina hry u W3. Doslova "jednoduchá grafika" (hezky řešeno)

Edited by - Olusriel on 24/11/2005 17:32:53
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 24/11/2005 :  17:36:54  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
paradoxni na foru swg je, ze tady nejvice rvou lidi, kteri uz swg davno nehraji. Zalezte uz konecne do žumpy jerzeeove, giltanasove, rodierove,..

Jdu do divadla, cau.

Edited by - Olusriel on 24/11/2005 17:42:36
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 25/11/2005 :  02:30:22  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
lol

no ja jsem si ted dal prestavku od SWG do dony nez neco udelaji s jedim.. do te doby se mi moc nechce hrat, kdfyz ani neohodnosti stare hrace a byhodu maji jen newbici v podobe jako je instantni startport atd...

pokud bude treba jsem na ICQ nebo ve WoW pokud my to bude dovolovat muj volny cas

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 25/11/2005 :  09:48:49  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message
vy kdož jste jste přešli do wow byste sem mohli postnout svý ingame nicky at se v tom vyzname :) btw kde se to da koupit ?

jůůz d fóós
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 25/11/2005 :  10:31:47  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
bontonland.cz

ve stredu jsem to objednal, dnes mi to privezou
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 25/11/2005 :  11:30:37  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message
JRC osobně zadraho (1600) - dlouho jsem držel v ruce dvě krabice - EQ2 a WoW....
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 25/11/2005 :  11:39:09  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message
No squle. Sme na Shadow Moon serveru za hordu. Moj nick je v podpise o yerzee uz asi viete este som tam v kontakte z Chewie (lygie) a obcas napise Sanix.
Ak by mal pavel zaujem mam tu pre neho 10day guest pass
Go to Top of Page

Giltanas
Moderator

718 Posts

Posted - 25/11/2005 :  12:27:59  Show Profile  Send Giltanas an ICQ Message Send Giltanas a Private Message
quote:
Originally posted by Olusriel
ja nevim kdo je tady out, kdyz v tom predeslem prispevku neni o grafice ani slovo

Jediny co na WoW je detsky je grafika.

Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 25/11/2005 :  14:15:04  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Olusriel

Jediny co na WoW je detsky je grafika.

Hrals / hrajes?Jestli jo tak pls rekni nick at muzu napsat :D

Me se nezda ze by byla moc teda detska..jako ze zacatku sme se malem z toho poblil ale pak se mi zacla libit .
WoW ma jen ale uplne otresny mraky na obloze ...

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny

Edited by - Werrevlk on 25/11/2005 14:43:14
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 25/11/2005 :  14:40:28  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
Essmeralda , Trolka, Rogue

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/11/2005 :  16:21:51  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by riddle

Essmeralda , Trolka, Rogue

sakra to uz je moc i na me, postovat do NGE topicu postavy z wow.. si to hodte do podpisu malym pismem a je to tak nejlepsi..
a vubec, udelam si do sveho topicu seznamek do prvniho postu

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 25/11/2005 16:22:58
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 25/11/2005 :  16:50:00  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
Essmeralda trol bounty hunter zabijak Jediu
na 61levelu

Essmeralda - WOW

Edited by - riddle on 25/11/2005 16:50:33
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 25/11/2005 :  21:17:18  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
Smedleyuv docela dlouhy post o NGE, pry se ma vratit v nejake forme Creature Handling (ne jako samostatna profese) atd.

- we'll be bringing it back in a different form in the near future once we work through the consequences of how we can make this core system work within the new framework. It won't be a profession in and of itself, but something people can do as part of the existing professions.

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=swggpdiscussion&message.id=96353#M96353

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/11/2005 :  05:08:19  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
tece jim do bot, tak se snazi zachranit co se da

to je muj dojem z tohohle postu
Go to Top of Page

Jozef
Starting Member

3 Posts

Posted - 26/11/2005 :  09:15:25  Show Profile Send Jozef a Private Message
Unfortunately we also can't put up a pre-NGE (or PRE-CU) version of SWG. That would require us to support 2 separate versions of the codebase and we're just not able to do that. We couldn't simply put up a version like this unsupported.. what if someone found a really bad exploit?
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 26/11/2005 :  22:54:15  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
No musim rict, ze cim dyl to hraju tim se mi NGE libi vic... Na zacatku to byl vazne nezvyk a nadaval semjak pes, ale ted me to zacina bavit...
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 27/11/2005 :  10:28:14  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
jo NGE ma neco do sebe ale ten nerf Jedi me docela stve... pokud tedy chtej tak at ho tedy zrusi uplne a zkus vytvorit nejaky jinej system treba jako jedi iperator hunter a nebo jedi rebelian hunter ze specialnimi hodnosti ktere by se odvyjeli jestli je to jedi z Pre9pub nebo pre CU a pre NGE

Myslim si ze by to bylo asi tak jedine zchudne vychodisko ale dat ho vsem a nerfnout to tak to je blbost a nastve to vsechny stejne jako me. Ikdyz Esme na 61 levelu dokaze ted Jediho v duelu killnout

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 27/11/2005 :  12:14:05  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message
Jo a ve Score pisou(nevim ktery to je ale ma na titulni strance Call of Duty 2 a je tam recenze na BF2)o NGE jako o "Zmrtvychvstani SWG".

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 27/11/2005 :  12:18:52  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Dreik

Jo a ve Score pisou(nevim ktery to je ale ma na titulni strance Call of Duty 2 a je tam recenze na BF2)o NGE jako o "Zmrtvychvstani SWG".

lol to si dělaj (_._) ?
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 27/11/2005 :  13:32:10  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
quote:
Originally posted by riddle

jo NGE ma neco do sebe ale ten nerf Jedi me docela stve... pokud tedy chtej tak at ho tedy zrusi uplne a zkus vytvorit nejaky jinej system treba jako jedi iperator hunter a nebo jedi rebelian hunter ze specialnimi hodnosti ktere by se odvyjeli jestli je to jedi z Pre9pub nebo pre CU a pre NGE

Myslim si ze by to bylo asi tak jedine zchudne vychodisko ale dat ho vsem a nerfnout to tak to je blbost a nastve to vsechny stejne jako me. Ikdyz Esme na 61 levelu dokaze ted Jediho v duelu killnout

Jak uz sme se bavili me nerf jediho nevadi... Jasne ze ho zrusit meli uplne, ale to by myslim nerozdejchali jak ty co ho meli tak ty co ho jen chteli mit. Proste posrali to tenkrat, kdyz umoznili stat se jedim kazdymu na serveru. Ted to aspon nerfnuli a kazdej si to zkusi a pujde od toho a mozna to zacnou bejt Star Wars. Mozna ho lidi budou mit na druhy postave a kdyz budou mit naladu tak snimm nekam zajdou podivat se jak jim sviti mec Ale primary bude pro kazdyho ranged povolani a tak to ma bejt. Ja doufam ze toho zruseni Jedi se stejne dockame, ze tohle je jen prestupni stanice

Jinak me nahaneli vcera 3 rebelove v Theedu... Bylo to super myskoval sem tam mezi sloupama a nemohli me dostat... Nakonec se jim to povedlo, ale jen protoze sem si myslel ze jednoho z nich stihnu killnout driv

Edited by - Arnie on 27/11/2005 13:34:21
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 27/11/2005 :  13:33:09  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message
quote:

quote:

lol to si dělaj (_._) ?

Ja stim souhlasim. Jen by to zmrtvychvstani nemuselo provazet tolik bugu.....
Go to Top of Page

Wedan
Starting Member

5 Posts

Posted - 30/11/2005 :  04:16:03  Show Profile  Send Wedan an ICQ Message Send Wedan a Private Message
quote:
Originally posted by Arnie

quote:

quote:

lol to si dělaj (_._) ?

Souhlas, dneska jsem to opět hrál a... bugy, bugy, bugy...
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 30/11/2005 :  07:23:58  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message
quote:

quote:

quote:

lol to si dělaj (_._) ?

Ja s tim tez souhlasim, ikdyz jsem pred dvema tydny byl opacneho nazoru. A proc ? Protoze jsem odpor prekousl a zkusil a az na ty bugy to je super

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 30/11/2005 :  19:06:16  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message
quote:
Originally posted by Sagger

quote:

quote:

quote:

lol to si dělaj (_._) ?

Ja s tim tez souhlasim, ikdyz jsem pred dvema tydny byl opacneho nazoru. A proc ? Protoze jsem odpor prekousl a zkusil a az na ty bugy to je super

nedivil bych se, kdyby do score psal nekdo ala rodier - nehrajici teoretik

Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000