Author |
Topic  |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 21:51:29
|
quote: Originally posted by Mamut
Vánoce u Hordy mě teda krutě zklamaly, co to je za šaškárnu mít balónky a vánoční stromeček se santa clausem  Má představa byla, že místo balónků budou pověšení mrtví alíci a místo santy pořádný kostěj s kosou 
Kdyby si hrál před rokem WOW ještě na US serveru, tak by ses nedivil, nebylo to jiné  |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 22:12:51
|
quote: Originally posted by Shad3
quote: Originally posted by Sedivecz
kde si ziskal ten prevlek? (nebo to je npc? ) ale hustyyyy
kdyz dodelas vsechny vanocni qsty, tak ti to pride druhej den postou..
tak to to nebudu mit ani kdyz dostanu tu hru k vanocum (podle thottbotu jsou ty posledni questy od 60 lvlu  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 22:13:45
|
nejtezsi je zabit lvl 36 elite i kdyz jsou oznaceny jako 60 aby vsichni meli max zisk |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Lexon
New Member

199 Posts |
Posted - 18/12/2005 : 07:55:15
|
quote: Originally posted by Pertha
nejtezsi je zabit lvl 36 elite i kdyz jsou oznaceny jako 60 aby vsichni meli max zisk
Ono není tak těžký ho zabít (když je low-level v grupě) jako spíš bejt u něj jako první . Nám se to povedlo asi na pátý respawn, když jsem do něj málem vrazil lol |
Lexon |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 18/12/2005 : 13:38:52
|
me se to koulovani a vsude behajici mali prckove libi cim dal vice.. zvlast kdyz se ta gnomka tak neskutecne miloucce hihna..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 19/12/2005 : 09:21:41
|
no ja nejvic miluju kdyz bojuju s nakou potvorou a nekdo na me zacne hazet koule ... jsem mag takze me tim rusi kouzla ... bomba vec a nemzu s tim delat absolutne nic ... zkuste esli by to neslo pouzit treba v pvp ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 19/12/2005 : 09:26:34
|
quote: Originally posted by Eagle
no ja nejvic miluju kdyz bojuju s nakou potvorou a nekdo na me zacne hazet koule ... jsem mag takze me tim rusi kouzla ... bomba vec a nemzu s tim delat absolutne nic ... zkuste esli by to neslo pouzit treba v pvp ...
aby ti to neco delalo musis byt s dotycnym v grupe |
lastfm |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 19/12/2005 : 09:40:05
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote: Originally posted by Eagle
no ja nejvic miluju kdyz bojuju s nakou potvorou a nekdo na me zacne hazet koule ... jsem mag takze me tim rusi kouzla ... bomba vec a nemzu s tim delat absolutne nic ... zkuste esli by to neslo pouzit treba v pvp ...
aby ti to neco delalo musis byt s dotycnym v grupe
aha ... sem myslel ze to na zem schodi i cloveka co v grupe neni |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
|
Topic  |
|