Author |
Topic  |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 15:36:58
|
hele jak zmenim mounta na soba? :)
|
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
|
| |
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 15:49:56
|
musis udelat questik |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 15:58:09
|
quote: Originally posted by berousek
musis udelat questik
no ale kterej? ten za ten gingerbread? to jsem dostal jen nejake mageroyal .. |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 16:02:18
|
za zachranu toho manika v tanarisu |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 16:14:21
|
v Tanarisu??? ja ho toho soba nasel v searing gorge :D |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 16:15:55
|
no to sou rady :) |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 16:17:33
|
ze jo?? :D hele mrkni se na thottbot, tam uz je ten quest popsanej :) ono je celkem mozny, ze alici soba najdou v SG.. a hordaci v tanarisu |
Edited by - berousek on 15/12/2005 16:18:43 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 16:23:06
|
no to bych rad, ale podle indicii ze hledam neco co nevim jak se jmenuje, kdo to zadava a mozna je to v tanarisu, SG, nebo nekde uplne jinde asi moc nepochodim :) |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 16:28:59
|
jestli hrajes za aliky, tak ten quest dostanes os Geatfather.. sedi na zidli vedle banky.. dostanes nejaky bagl, tak ho otevri a budou tam dve polozky... a rovnou se vydej do SG... jdi k tomu tunelu co vede do Loch modan... poceste narazis na tabor a tam bude takova mala ohrada a v ni sob, tak si s nim promluvis a je to |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 16:32:52
|
no ja sem ally a jel sem az do tanarisu :) staci tam zajit do piratskyho campu u more a najdes ho tam taky v ohrade |
Trance addicted <3 |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 16:35:47
|
hehe tak to je mazec... hele tak jinak soba nahanej proste po celym svete :-D |
 |
|
Bambi
New Member

134 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 17:40:44
|
Sob v Tanarisu? Chudak  |
 |
|
tsawo
New Member

330 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 18:02:07
|
WTB Xmass profanity filter... |
KRUANA|SHA|WOW ROONA|MA|AO|RETIRED |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 19:01:01
|
mohl by sem nekdo hodit obrazek toho?
|
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 19:30:41
|
quote: Originally posted by Sedivecz
 |
Trance addicted <3 |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 19:42:26
|
quote: Originally posted by Shad3
[quote]Originally posted by Sedivecz
ja chciiiiiiii (taky chci byt na ofiku... jedno z mnoha nesplnenych prani  ) |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 19:52:20
|
Tak vánoční content sou i vajíčka za 5g. Za 5 vajíček je to zjevně v IF normální cena... du zabíjet ptactvo.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 20:26:13
|
Juj. Ja chcem byt kravicka na sobikovi.  |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
Edited by - Thundeeer on 15/12/2005 20:26:36 |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 20:58:34
|
Jako todle má bejt sob? To je osel. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/12/2005 : 23:20:48
|
quote: Originally posted by Demawend
Jako todle má bejt sob? To je osel.
nebo osel na sobovi ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 07:14:13
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Jako todle má bejt sob? To je osel.
nebo osel na sobovi ? 
osel na oslovi (pardon :P ) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 08:56:37
|
ja chciiiiiiii (taky chci byt na ofiku... jedno z mnoha nesplnenych prani  )
staci si k vanocum vyzebrat original krabici od rodiny (kdyz se domluvis s nekym kdo uz ma account, muzete to udelat tak abyste dostali tu vanoscni slevu 590Kc) a pak uz jen kazdy mesic nejit jednou do hospody/na disco a mas usetrenych 385kc na pausal :)
BTW kde se sezenou ty vanocni susenky? :) |
Edited by - Warlord on 16/12/2005 08:57:29 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 09:05:03
|
kup si recept od toho goblina naproti santy, v mulgore zabíjej ptáky pro vejce, kup mléko od NPC, pak stačí najít oheň a můžeš kuchtit. |
Edited by - spajdr on 16/12/2005 09:09:50 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 09:19:45
|
quote: Originally posted by spajdr
kup si recept od toho goblina naproti santy, v mulgore zabíjej ptáky pro vejce, kup mléko od NPC, pak stačí najít oheň a můžeš kuchtit.
do mulgore se nedostanu ... :( |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 09:39:42
|
quote: Originally posted by Eagle
quote: Originally posted by spajdr
kup si recept od toho goblina naproti santy, v mulgore zabíjej ptáky pro vejce, kup mléko od NPC, pak stačí najít oheň a můžeš kuchtit.
do mulgore se nedostanu ... :(
jako aliance ptaky ve westfallu koukni se na thotbotta kdo vsecko dropuje maly vajca |
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 10:00:58
|
Eagle : nebo si je kup na aukci, i když ty částky za ně  Já teda dostal od santy 10x light leather, tak jsem to podruhé ani nezkoušel  Ale za úkol v Arathi (zabít pro sněhuláka nějakou mrchu), to byl už lepší dárek (a k tomu pár honor bodíků ) |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 11:05:49
|
muzu si soba poridit i jako lowlevel? nebo uz musism mit level 40? |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 11:27:45
|
quote: Originally posted by Eagle
muzu si soba poridit i jako lowlevel? nebo uz musism mit level 40?
jedine lvl 40 protoze to meni pozue uz namountovanej vzhled |
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 11:55:55
|
Přesně z tohohle jsme kdysi měli prdel na DP2, když někdo do města xarů narval vánoční stromečky...
... a zrovna tak mě to irituje tady. Ať si nechaj vánoční stromeček s baničečinkama a svíčinkama a závojíčkama pro loladiny a daj jim růžovoučké oblečky. Nechci Santa Clause... mám chuť ty gnomelike skřety pobíhající po orgrimaaru rozdupat a pověsit je na ty stromy vedle závojíčků a svíčiček. Nějakej Hellish daemon by vypadal rozhodně líp |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 12:06:56
|
gnomelike kalusove pobihaj vsude po ironforgi :) prijd a zkus je naveset na stromy :) |
|
Edited by - Eagle on 16/12/2005 12:07:37 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 14:14:06
|
quote: Originally posted by Warlord
ja chciiiiiiii (taky chci byt na ofiku... jedno z mnoha nesplnenych prani  )
staci si k vanocum vyzebrat original krabici od rodiny (kdyz se domluvis s nekym kdo uz ma account, muzete to udelat tak abyste dostali tu vanoscni slevu 590Kc) a pak uz jen kazdy mesic nejit jednou do hospody/na disco a mas usetrenych 385kc na pausal :)
BTW kde se sezenou ty vanocni susenky? :)
do hospy nechodim a na disko taky ne... (cerstva 14 ) ale skusim premluvit tatu.. a ta sleva to pro predplatitele ne? |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 14:29:56
|
sleva je pro toho kdo ma momentalne uz ucet a prisel mu ten email. kdyz ty se s nekym domluvis, ze to koupis a na uctenku nechas napsat jeho jmeno a uctenku mu poslel, on ji nasledne posle do blizzardu, dostane na ucet 590Kc o ktery se muzete podelit a kazdej mate v podstate mesic zdarma... |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 14:43:28
|
No dnes uz je to pro tu mladez v pohode, internet maj doma rodice, par stovaku na hru se uz nejak sezene. Ale hukot byl, kdyz jste jeste za casu dial-up prekecali rodice, ze jako to pripojeni na internet je dobry pro studium a po mesici prisel ucet na 6000,- za telefon  Jako ja jsem bohuzel tak starej ze uz i dail-up sem si musel platit sam. Tohle mi ale nekdo vypravel. |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 15:01:07
|
No dnes uz je to pro tu mladez v pohode, internet maj doma rodice, par stovaku na hru se uz nejak sezene. Ale hukot byl, kdyz jste jeste za casu dial-up prekecali rodice, ze jako to pripojeni na internet je dobry pro studium a po mesici prisel ucet na 6000,- za telefon  Jako ja jsem bohuzel tak starej ze uz i dail-up sem si musel platit sam. Tohle mi ale nekdo vypravel.
to ja mel ucet i 8500,- ... vysvetloval sem to dlouho :) |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 15:15:07
|
hehe a jak se na me na cesnetu divne tvarili kdyz sem chtel pevnou linku na internet domu , v dobe kdy to v brne krom cesnetu mely asi 3 firmy :D |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 15:36:27
|
sleva je pro toho kdo ma momentalne uz ucet a prisel mu ten email. kdyz ty se s nekym domluvis, ze to koupis a na uctenku nechas napsat jeho jmeno a uctenku mu poslel, on ji nasledne posle do blizzardu, dostane na ucet 590Kc o ktery se muzete podelit a kazdej mate v podstate mesic zdarma...
nechci byt skarohlid, ale za postovne do blizardu das stovku, za prichozi platbu ze zahranici ti v bance strhnou 300 a zbude ti velke h...
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 15:41:51
|
sleva je pro toho kdo ma momentalne uz ucet a prisel mu ten email. kdyz ty se s nekym domluvis, ze to koupis a na uctenku nechas napsat jeho jmeno a uctenku mu poslel, on ji nasledne posle do blizzardu, dostane na ucet 590Kc o ktery se muzete podelit a kazdej mate v podstate mesic zdarma...
nechci byt skarohlid, ale za postovne do blizardu das stovku, za prichozi platbu ze zahranici ti v bance strhnou 300 a zbude ti velke h...
jo? tak to je vyhodnej bussines  |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 17:06:06
|
ale vypadalo to tak pekne  kurnik... tak zkusim prekecat rodice aby koupili tu za 1600 (nebo za kolik) ale asi je neprekecam... |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 18:28:53
|
ale vypadalo to tak pekne  kurnik... tak zkusim prekecat rodice aby koupili tu za 1600 (nebo za kolik) ale asi je neprekecam...
si to obednej u nas za 1399 .. postovny je 80 ... |
|
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 16/12/2005 : 19:57:50
|
No tedka sme posilali dopis do Italie a 9kc takze do Francie to nebude takovej rozdil. No a s prevodem to treba nebude tak zle. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 03:55:54
|
No dnes uz je to pro tu mladez v pohode, internet maj doma rodice, par stovaku na hru se uz nejak sezene. Ale hukot byl, kdyz jste jeste za casu dial-up prekecali rodice, ze jako to pripojeni na internet je dobry pro studium a po mesici prisel ucet na 6000,- za telefon  Jako ja jsem bohuzel tak starej ze uz i dail-up sem si musel platit sam. Tohle mi ale nekdo vypravel.
to co rikas byla v mym pripade tvrda realita ...
kdyz dosel prvni ucet za telefon v krabici (6,5K nebo co) ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 10:39:19
|
muj rekord je neco kolem 20K za mesic, nastesti to nebylo primo domu ale k matce do firmy, bylo to kratce pote co jsme se na urcitou dobu odstehovali z prahy do buranova. Matka tenkrat rikala neco jako ze chape ze chci byt v kontaktu s kamarady ale ze by ocenila kdyby ten kontakt nebyl tak uzky :)
tenkrat to ale jeste nebylo za inet ale za pripojeni na prazske bbsky :) hodne za jistou hru falcons eye :) na zaklade ktere pak kamarad napsal red dragona ale to uz je jina historie :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 17/12/2005 10:40:37 |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 18:46:52
|

|
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 18:54:29
|
hm, koukam v tom OG to nema poradnou atmosferu, IF je aspon v zasnezeny krajine :p |
Trance addicted <3 |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 19:00:47
|
kde si ziskal ten prevlek? (nebo to je npc? ) ale hustyyyy |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 20:45:34
|
Vánoce u Hordy mě teda krutě zklamaly, co to je za šaškárnu mít balónky a vánoční stromeček se santa clausem  Má představa byla, že místo balónků budou pověšení mrtví alíci a místo santy pořádný kostěj s kosou  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 17/12/2005 : 21:34:27
|
kde si ziskal ten prevlek? (nebo to je npc? ) ale hustyyyy
kdyz dodelas vsechny vanocni qsty, tak ti to pride druhej den postou.. |
Trance addicted <3 |