Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Vanoční content
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 15/12/2005 :  15:36:58  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
hele jak zmenim mounta na soba? :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 15/12/2005 :  15:49:56  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
musis udelat questik
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 15/12/2005 :  15:58:09  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by berousek

musis udelat questik

no ale kterej? ten za ten gingerbread? to jsem dostal jen nejake mageroyal ..

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/12/2005 :  16:02:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
za zachranu toho manika v tanarisu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 15/12/2005 :  16:14:21  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
v Tanarisu??? ja ho toho soba nasel v searing gorge :D
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 15/12/2005 :  16:15:55  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
no to sou rady :)

Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 15/12/2005 :  16:17:33  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
ze jo?? :D hele mrkni se na thottbot, tam uz je ten quest popsanej :)
ono je celkem mozny, ze alici soba najdou v SG.. a hordaci v tanarisu

Edited by - berousek on 15/12/2005 16:18:43
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 15/12/2005 :  16:23:06  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
no to bych rad, ale podle indicii ze hledam neco co nevim jak se jmenuje, kdo to zadava a mozna je to v tanarisu, SG, nebo nekde uplne jinde asi moc nepochodim :)

Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 15/12/2005 :  16:28:59  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
jestli hrajes za aliky, tak ten quest dostanes os Geatfather.. sedi na zidli vedle banky.. dostanes nejaky bagl, tak ho otevri a budou tam dve polozky... a rovnou se vydej do SG... jdi k tomu tunelu co vede do Loch modan... poceste narazis na tabor a tam bude takova mala ohrada a v ni sob, tak si s nim promluvis a je to
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 15/12/2005 :  16:32:52  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
no ja sem ally a jel sem az do tanarisu :)
staci tam zajit do piratskyho campu u more a najdes ho tam taky v ohrade

Trance addicted <3
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 15/12/2005 :  16:35:47  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
hehe tak to je mazec... hele tak jinak soba nahanej proste po celym svete :-D
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 15/12/2005 :  17:40:44  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
Sob v Tanarisu? Chudak
Go to Top of Page

tsawo
New Member

330 Posts

Posted - 15/12/2005 :  18:02:07  Show Profile Send tsawo a Private Message  Reply with Quote
WTB Xmass profanity filter...

KRUANA|SHA|WOW
ROONA
|MA|AO|RETIRED
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 15/12/2005 :  19:01:01  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
mohl by sem nekdo hodit obrazek toho?
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 15/12/2005 :  19:30:41  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sedivecz

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 15/12/2005 :  19:42:26  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

[quote]Originally posted by Sedivecz

ja chciiiiiiii (taky chci byt na ofiku... jedno z mnoha nesplnenych prani )
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 15/12/2005 :  19:52:20  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Tak vánoční content sou i vajíčka za 5g. Za 5 vajíček je to zjevně v IF normální cena... du zabíjet ptactvo.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 15/12/2005 :  20:26:13  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Juj. Ja chcem byt kravicka na sobikovi.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 15/12/2005 20:26:36
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 15/12/2005 :  20:58:34  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Jako todle má bejt sob? To je osel.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 15/12/2005 :  23:20:48  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

nebo osel na sobovi ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 16/12/2005 :  07:14:13  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

nebo osel na sobovi ?

osel na oslovi (pardon :P )
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/12/2005 :  08:56:37  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

staci si k vanocum vyzebrat original krabici od rodiny (kdyz se domluvis s nekym kdo uz ma account, muzete to udelat tak abyste dostali tu vanoscni slevu 590Kc) a pak uz jen kazdy mesic nejit jednou do hospody/na disco a mas usetrenych 385kc na pausal :)

BTW kde se sezenou ty vanocni susenky? :)

Edited by - Warlord on 16/12/2005 08:57:29
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/12/2005 :  09:05:03  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
kup si recept od toho goblina naproti santy, v mulgore zabíjej ptáky pro vejce, kup mléko od NPC, pak stačí najít oheň a můžeš kuchtit.

Edited by - spajdr on 16/12/2005 09:09:50
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/12/2005 :  09:19:45  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

kup si recept od toho goblina naproti santy, v mulgore zabíjej ptáky pro vejce, kup mléko od NPC, pak stačí najít oheň a můžeš kuchtit.

do mulgore se nedostanu ... :(

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/12/2005 :  09:39:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:
Originally posted by spajdr

do mulgore se nedostanu ... :(

jako aliance ptaky ve westfallu koukni se na thotbotta kdo vsecko dropuje maly vajca

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/12/2005 :  10:00:58  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Eagle : nebo si je kup na aukci, i když ty částky za ně
Já teda dostal od santy 10x light leather, tak jsem to podruhé ani nezkoušel
Ale za úkol v Arathi (zabít pro sněhuláka nějakou mrchu), to byl už lepší dárek (a k tomu pár honor bodíků )
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/12/2005 :  11:05:49  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
muzu si soba poridit i jako lowlevel? nebo uz musism mit level 40?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/12/2005 :  11:27:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

muzu si soba poridit i jako lowlevel? nebo uz musism mit level 40?

jedine lvl 40 protoze to meni pozue uz namountovanej vzhled

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 16/12/2005 :  11:55:55  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Přesně z tohohle jsme kdysi měli prdel na DP2, když někdo do města xarů narval vánoční stromečky...

... a zrovna tak mě to irituje tady. Ať si nechaj vánoční stromeček s baničečinkama a svíčinkama a závojíčkama pro loladiny a daj jim růžovoučké oblečky. Nechci Santa Clause... mám chuť ty gnomelike skřety pobíhající po orgrimaaru rozdupat a pověsit je na ty stromy vedle závojíčků a svíčiček. Nějakej Hellish daemon by vypadal rozhodně líp
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/12/2005 :  12:06:56  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
gnomelike kalusove pobihaj vsude po ironforgi :)
prijd a zkus je naveset na stromy :)

Edited by - Eagle on 16/12/2005 12:07:37
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 16/12/2005 :  13:48:50  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
http://wow-europe.com/en/downloads/wallpapers/wallpaper26.html
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 16/12/2005 :  14:08:09  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

http://wow-europe.com/en/downloads/wallpapers/wallpaper26.html

Jj to je super obrazek, ten sem mel par mesicu na pozadi...
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 16/12/2005 :  14:14:06  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:

quote:

staci si k vanocum vyzebrat original krabici od rodiny (kdyz se domluvis s nekym kdo uz ma account, muzete to udelat tak abyste dostali tu vanoscni slevu 590Kc) a pak uz jen kazdy mesic nejit jednou do hospody/na disco a mas usetrenych 385kc na pausal :)

BTW kde se sezenou ty vanocni susenky? :)

do hospy nechodim a na disko taky ne... (cerstva 14)
ale skusim premluvit tatu..
a ta sleva to pro predplatitele ne?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/12/2005 :  14:29:56  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
sleva je pro toho kdo ma momentalne uz ucet a prisel mu ten email. kdyz ty se s nekym domluvis, ze to koupis a na uctenku nechas napsat jeho jmeno a uctenku mu poslel, on ji nasledne posle do blizzardu, dostane na ucet 590Kc o ktery se muzete podelit a kazdej mate v podstate mesic zdarma...
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 16/12/2005 :  14:43:28  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No dnes uz je to pro tu mladez v pohode, internet maj doma rodice, par stovaku na hru se uz nejak sezene. Ale hukot byl, kdyz jste jeste za casu dial-up prekecali rodice, ze jako to pripojeni na internet je dobry pro studium a po mesici prisel ucet na 6000,- za telefon
Jako ja jsem bohuzel tak starej ze uz i dail-up sem si musel platit sam. Tohle mi ale nekdo vypravel.

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/12/2005 :  15:01:07  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

No dnes uz je to pro tu mladez v pohode, internet maj doma rodice, par stovaku na hru se uz nejak sezene. Ale hukot byl, kdyz jste jeste za casu dial-up prekecali rodice, ze jako to pripojeni na internet je dobry pro studium a po mesici prisel ucet na 6000,- za telefon
Jako ja jsem bohuzel tak starej ze uz i dail-up sem si musel platit sam. Tohle mi ale nekdo vypravel.

to ja mel ucet i 8500,- ... vysvetloval sem to dlouho :)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/12/2005 :  15:15:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hehe a jak se na me na cesnetu divne tvarili kdyz sem chtel pevnou linku na internet domu , v dobe kdy to v brne krom cesnetu mely asi 3 firmy :D

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 16/12/2005 :  15:36:27  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

sleva je pro toho kdo ma momentalne uz ucet a prisel mu ten email. kdyz ty se s nekym domluvis, ze to koupis a na uctenku nechas napsat jeho jmeno a uctenku mu poslel, on ji nasledne posle do blizzardu, dostane na ucet 590Kc o ktery se muzete podelit a kazdej mate v podstate mesic zdarma...

nechci byt skarohlid, ale za postovne do blizardu das stovku, za prichozi platbu ze zahranici ti v bance strhnou 300 a zbude ti velke h...

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/12/2005 :  15:41:51  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nechci byt skarohlid, ale za postovne do blizardu das stovku, za prichozi platbu ze zahranici ti v bance strhnou 300 a zbude ti velke h...

jo? tak to je vyhodnej bussines
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 16/12/2005 :  17:06:06  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale vypadalo to tak pekne
kurnik... tak zkusim prekecat rodice aby koupili tu za 1600 (nebo za kolik) ale asi je neprekecam...
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/12/2005 :  18:28:53  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ale vypadalo to tak pekne
kurnik... tak zkusim prekecat rodice aby koupili tu za 1600 (nebo za kolik) ale asi je neprekecam...

si to obednej u nas za 1399 .. postovny je 80 ...

Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 16/12/2005 :  19:57:50  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No tedka sme posilali dopis do Italie a 9kc takze do Francie to nebude takovej rozdil. No a s prevodem to treba nebude tak zle.
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 17/12/2005 :  03:55:54  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

to co rikas byla v mym pripade tvrda realita ...

kdyz dosel prvni ucet za telefon v krabici (6,5K nebo co) ...

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 17/12/2005 :  09:52:59  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
porad sito muzes objednat z http://shop.gameplay.co.uk/webstore/advanced_search.asp?keyword=world+of+warcraft&platform=ALL&x=39&y=9 za cca 1200 i s postovnym..
akorat se mi nechtelo moc procitat ty podminky, jestli ti pak taky vrati 600, pri koupi v zahranici..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 17/12/2005 :  10:39:19  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
muj rekord je neco kolem 20K za mesic, nastesti to nebylo primo domu ale k matce do firmy, bylo to kratce pote co jsme se na urcitou dobu odstehovali z prahy do buranova. Matka tenkrat rikala neco jako ze chape ze chci byt v kontaktu s kamarady ale ze by ocenila kdyby ten kontakt nebyl tak uzky :)

tenkrat to ale jeste nebylo za inet ale za pripojeni na prazske bbsky :) hodne za jistou hru falcons eye :) na zaklade ktere pak kamarad napsal red dragona ale to uz je jina historie :)

lastfm

Edited by - Rashaverak on 17/12/2005 10:40:37
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 17/12/2005 :  10:52:54  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
quote:

porad sito muzes objednat z http://shop.gameplay.co.uk/webstore/advanced_search.asp?keyword=world+of+warcraft&platform=ALL&x=39&y=9 za cca 1200 i s postovnym..
akorat se mi nechtelo moc procitat ty podminky, jestli ti pak taky vrati 600, pri koupi v zahranici..

a co http://www1.vltava.cz/store/GoodsDetail.asp?sCGoodsID=SE01265998
se slevovym kuponem to vyjde na 1357+nejaky postovny nebo co to je...
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/12/2005 :  18:46:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 17/12/2005 :  18:54:29  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
hm, koukam v tom OG to nema poradnou atmosferu, IF je aspon v zasnezeny krajine :p

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Sedivecz
Starting Member

36 Posts

Posted - 17/12/2005 :  19:00:47  Show Profile Send Sedivecz a Private Message  Reply with Quote
kde si ziskal ten prevlek?
(nebo to je npc? )
ale hustyyyy
Go to Top of Page

Mamut
New Member

Mam

291 Posts

Posted - 17/12/2005 :  20:45:34  Show Profile  Send Mamut an ICQ Message Send Mamut a Private Message  Reply with Quote
Vánoce u Hordy mě teda krutě zklamaly, co to je za šaškárnu mít balónky a vánoční stromeček se santa clausem
Má představa byla, že místo balónků budou pověšení mrtví alíci a místo santy pořádný kostěj s kosou

World of Warcraft - Mamut [retired]
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 17/12/2005 :  21:34:27  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

kde si ziskal ten prevlek?
(nebo to je npc? )
ale hustyyyy

kdyz dodelas vsechny vanocni qsty, tak ti to pride druhej den postou..

Trance addicted <3
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,22 seconds. on eygor Snitz Forums 2000