Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/11/2005 :  10:41:23  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
nevite nekdo jak casty ma tahle zbran proc?

http://www.thottbot.com/?i=17387
Fang of the Crystal Spider
Binds when picked up
One-Hand Dagger
45 - 84 Damage Speed 1.60
(40.3 damage per second)
Durability 65 / 65
Requires Level 56
Chance on hit: Slows target enemy's casting speed, melee attack speed and range attack speed by 10% for 10 sec.
Set: Spider's Kiss (1/2)

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 12/11/2005 :  12:40:49  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
No vysvetlim rychlost zbrani u furry warra.

na pve je uplne nejlepsi mit 2 co nejrychlejsi zbrane. spusta lidi si ber pomaly offhand kuli tomu aby jim neplytvalo enrage a flurry na rany s 50% efektivitou, ale je to blbost ( aspon co ce flurry tyce)
rychly off hand ma vyhodu v tom vi procuje UW = vic rage. vice nepritel dodguje = vice OP.
Rychly main hand ma vyhodu taky v tehle vecech. taky ma vyhodu v tom ze pri spamu HS nestoji tolik rage. Je to kuli tomu ze za ranu s HS warr nedostava rage. napr pri zbranich s 1,5 sec utokem dam za 3 sec 1 ranu a 1 HS ta 1 rana mi prida rage, kdezto pomala zbran by musela byt cela HS a neda mi rage vubec. A kedze je HS +dmg utok vysledneho dmg se to netyka aku zbran pouzivate. Takisto rychlejsie zbrane dovoluju rychlejsi spam HS co pomaha minat volnu rage.
Pomale zberane v main handu se puzivaji na pvp. zvetsuje to "burst dmg" bo furry warr jej nema dost.

Co sa tyka MC. Hlavnym skilom co sa tyka rage efektivyta/dmg u warra je bloodthirst takze furry warr spamuje hlavne BS. HS jenom proklada a mina volnou rage. A je prava ze pokud se furry war urve z retezu klidne muze pragrovat, ale s trochou kontroly to jde udrzet.

Ale nech si kazdy hra jak chce. ;)

Who is General Failure?
and why is he reading my disk?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/11/2005 :  15:55:00  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimos

No vysvetlim rychlost zbrani u furry warra.

na pve je uplne nejlepsi mit 2 co nejrychlejsi zbrane. spusta lidi si ber pomaly offhand kuli tomu aby jim neplytvalo enrage a flurry na rany s 50% efektivitou, ale je to blbost ( aspon co ce flurry tyce)
rychly off hand ma vyhodu v tom vi procuje UW = vic rage. vice nepritel dodguje = vice OP.
Rychly main hand ma vyhodu taky v tehle vecech. taky ma vyhodu v tom ze pri spamu HS nestoji tolik rage. Je to kuli tomu ze za ranu s HS warr nedostava rage. napr pri zbranich s 1,5 sec utokem dam za 3 sec 1 ranu a 1 HS ta 1 rana mi prida rage, kdezto pomala zbran by musela byt cela HS a neda mi rage vubec. A kedze je HS +dmg utok vysledneho dmg se to netyka aku zbran pouzivate. Takisto rychlejsie zbrane dovoluju rychlejsi spam HS co pomaha minat volnu rage.
Pomale zberane v main handu se puzivaji na pvp. zvetsuje to "burst dmg" bo furry warr jej nema dost.

Co sa tyka MC. Hlavnym skilom co sa tyka rage efektivyta/dmg u warra je bloodthirst takze furry warr spamuje hlavne BS. HS jenom proklada a mina volnou rage. A je prava ze pokud se furry war urve z retezu klidne muze pragrovat, ale s trochou kontroly to jde udrzet.

Ale nech si kazdy hra jak chce. ;)

tak ted jsem se fakt dobre nasmal, kdyz ctu cesky, ctu cesky a najednou ctu slovensky..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 12/11/2005 15:55:47
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 12/11/2005 :  18:03:27  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To je ta deformacia, kedze tak 1/3 cechov (mozno aj viac) nerozumie slovensky .... takze ak sa chceme s vami na niecom dohodnut musime cesky. To vies, inteligentnejsi slovaci ovladaju o jeden cudzi jazyk viacej

/flame on
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/11/2005 :  18:18:52  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
nevim jak je to pro slovaky ale me dycky slovenstina zacne strasne strhavat a po chvili (treba rozhovoru se slovakem) mluvim uplne silenou kombinaci poslovenstene cestiny ,.. navic jeste v mym podani je to fakt mazec

(takovej priklad, 2 hodiny sedim na prednasce kterou ma slovak ... a pak se na me nekdo otoci a neco se me zepta ...)

/discuss

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 12/11/2005 18:19:21
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/11/2005 :  21:24:36  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Taky hraju většinu času se Slovákem a kolikrát už odepisuju na sendy slovensky, člověk si to ani neuvědomí. Ale tak já nejsem žádný rasista, pro mě je cigán jak černoch =), takže pro mě np.
Btw Slovenčina>Čeština imo

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 12/11/2005 :  22:33:20  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Taky hraju většinu času se Slovákem a kolikrát už odepisuju na sendy slovensky, člověk si to ani neuvědomí. Ale tak já nejsem žádný rasista, pro mě je cigán jak černoch =), takže pro mě np.

ORLY?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/11/2005 :  22:48:23  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Ya rly!
edit: Protože na Slovesnku se Slovenština píše Slovenčina...

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 13/11/2005 10:51:21
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/11/2005 :  23:16:58  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

nevite nekdo jak casty ma tahle zbran proc?

http://www.thottbot.com/?i=17387
Fang of the Crystal Spider
Binds when picked up
One-Hand Dagger
45 - 84 Damage Speed 1.60
(40.3 damage per second)
Durability 65 / 65
Requires Level 56
Chance on hit: Slows target enemy's casting speed, melee attack speed and range attack speed by 10% for 10 sec.
Set: Spider's Kiss (1/2)

tak tedy zpet k topiku, muzeme mi prosim nekdo odpovedet?
ma s tim nekdo zkusenosti?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 13/11/2005 :  08:43:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
pardon za jeste jeden offtopic (v pripade bourlive reakce radeji, prosim, prekopirujte a reagujte jinde)

quote:
Originally posted by Pepo

To je ta deformacia, kedze tak 1/3 cechov (mozno aj viac) nerozumie slovensky .... takze ak sa chceme s vami na niecom dohodnut musime cesky. To vies, inteligentnejsi slovaci ovladaju o jeden cudzi jazyk viacej

/flame on

je to bohuzel tak a osobne me to dost mrzi.. ale treba tam, kde ted pracuju, jsou vedle me dve slovenky (i kdyz blondynky) a dva polaci.. tak je docela veselo az milo

quote:
Originally posted by Kořka

jo a taky tam je par cikanu, z nich dva pusobi velmi slusnym dojmem, coz nahrava me teorii, ze aspon 1% cikanu jsou (slusni) lidi..

jo a btw, black person > gipsy > nigger

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/11/2005 :  11:49:02  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Skoda ze len to 1% ako ja mam tiez tu cest poznat zopar normalnych, ale je ich zalostne malo.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 21/11/2005 :  08:13:17  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Můžu se zeptat kde považujete za wara (MS cookie cutter) tak nejlepší fleky ke grindění?
- zkoušel jsem jadefire run jenže tam se motaj pořád tři alíci
- zkoušel jsem azsharu, démony jenže tam jsou zas ty fleky moc malé a mám potíž s pomalým respawnem případně ty ještěrky u pobřeží
- zkoušel jsem silithus, občas padla i esence což je fajn
- uvažoval jsem ještě nad tyr's hand a SM hřbitůvkem ale ty jsem zatím nezkusil
(jo a nebyla by od věci ani nějaká ta reputace)

Má někdo nápad?
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 21/11/2005 :  08:38:48  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
Na grindeni je dobry sm katedrala.
rozhodne lepsi jak graveyard.
ma to vyhodu je to jedno z nejlepsich spotu na grindeni co se tyka $/cas
Sou lepsi mista ale ty byvaji velmi casto obsazene. SM je instance tak te nikdo nebude rusit.
Jde jen o to jak rychle se to naucis davat. Ja ako fury war to mam za cca 15 minut. Ako ms si spominam ze to slo kapanek pomaleji ale zas ne nejak moc.

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/11/2005 :  09:37:20  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

Můžu se zeptat kde považujete za wara (MS cookie cutter) tak nejlepší fleky ke grindění?
- zkoušel jsem jadefire run jenže tam se motaj pořád tři alíci
- zkoušel jsem azsharu, démony jenže tam jsou zas ty fleky moc malé a mám potíž s pomalým respawnem případně ty ještěrky u pobřeží
- zkoušel jsem silithus, občas padla i esence což je fajn
- uvažoval jsem ještě nad tyr's hand a SM hřbitůvkem ale ty jsem zatím nezkusil
(jo a nebyla by od věci ani nějaká ta reputace)

Má někdo nápad?

BWL ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/11/2005 :  12:30:17  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
v BWL se da utratit temer neomezena castka za opravy

ja farmim v burning steppes v blackrock stronghold, kolem je i par rich thorium/DI veins (ale hlavne je to blizko do IF/SW)
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:02:56  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Chtel sem se zeptat, sem ted na lev 56 na Venture s warrem a pravdepodobne budu main tank v guilde na instance pro equipy.
Kdo ma prakticek zkusenosti s defensive buildem na 60 instance typu scholo, strat,UBRS, LBRS, BRD? Zatim mam klasickej Arms se sec. handem polearm kvuli pvp ale prechodne se chci respectbout do defensive, predpokladam teda ze se s tim tankuje o dost lip.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:11:45  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
bude znit blbje kdyz reknu, ze tyhle instance muzes tankovat i bez jedinyho talentu?
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:14:28  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Tankování těchto instancí v zerk modu s 2H v ruce=the best imo...(v raidu) Overdmgneš tak všechny ostatní v grupě, más na sobě solidní agro a healeři se aspoň nenudí.

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:30:31  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

bude znit blbje kdyz reknu, ze tyhle instance muzes tankovat i bez jedinyho talentu?

Jako to je jasne, vim. Zazil sem to na SM. Casto tankoval warr se sec. handem, resp. treba arms nebo fury se shieldem, ale prece jen si myslim ze protection warr je na tohle urcite lepsi. Hlavne co se tyka udrzeni moznosti udrzeni aggra a vydrze proti bossovi. Proto sem ptam zkusenych protection warru hlavne kdo treba jestli to cte nekdo kdo dela main tanka v MC do ceho se vyplati ty protection talenty vrazit a jestli to nejak nenakombinovat treba aspon treba s deflection a cruelty..jde me proste o nejakou slusnej defensive build. Ono polovina lidi od nas maj prvni high lev postavy a ono to asi v tech instancich bude tak vypadat..uz vidim ty hlasky magu nebo roguu ze neudrzim agro

Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 21/11/2005 17:41:34
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:35:13  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
tak pozor, protection warrior v MC uzije trochu jiny talenty nez tank ve scholo/strat/brs
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 21/11/2005 :  17:43:13  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Konkretne? To jsou prave veci co me zajimaji. Prakticky zkusenosti lidi co jeli protection warry do kterych talentu se vyplati a ktery staly zaprd. Nejakej build vymyslet tak ze naklikam na talent calculator to udelam taky...

Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 21/11/2005 17:49:05
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 22/11/2005 :  06:39:23  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
Vyhodnost buildu zavisi hodne od instance. Sou instance zergoveho typu. Scholo,strat,Ubrs,BRD, LBRS kde se tankovat krom bosu nevyplati, a to z nekolika duvodu.
1- moby maji malo hp, rycheji je skupina zabije ako by mela cekat kym si vybudujes agro
2- mobu byva v jednom pulu vetsi mnozstvi. Vybudovani agra trva zbytocne dlouhou dobu, a casto byva nemozne kuli neorganizovanosti grupy. a tiez je to zbytocne.
3- jednotlivy mobove edelaji extra velkej dmg a v pohode si jej dps clasy udrzi na sobe a neni problem je uhealit.
4- a neni problem 1-2 moby na sebe drzet dmg.

Receno v skratce je lepsi vetsinu mobu v tehle instanci zergnout na dmg a po par skupinkach vice dorestit ako se je snazit tankovat co jenom zbytocne zdrzuje, a veci komplikuje.

Co se tyce bosu. Utankuje je klidne i warr bez jedineho talentu. a podle popisu instanci vidis ze budes uzitecnejsi kdyz budes dps orientovany warr ;) ALe kdyz uz chces silou mocou nosit stit tak ti dam par rad.
z armsu si vem max +5% parry a tactical mastery.
build spis orientuj teda na def/furry. furry ma vice veci co pomohou tankovani.
Vice univerzalnosti ziskas kdyz das do protek max 16 bodu =last stand+ defiance+shield specialization+ imp.bloodrage+ stun rezist(napr) a zvysne talenty rozdelis mezi arms/ furry. tohle ma ty nejdulzitejsi talenty z protek krom shield slamu. vynikajuce kdyz nehces jit extra hlboko do protek tree. Stale muzes byt s timhle buildem full furry a tesit se z flurry,bloodthirst,deathwish,impr. bloodrage atd.. Chybejici shield slam jde nahradit co do dmg bloodthirstem a agro management heroic strike.

Taky muzes jit tohle a Arms ale to neni tak dobre ako fury

Popis talentu kdyz chces.
- shield Specialization je must.
- Anticipation pridava kapenek k celkove mitigaci. plus obmedzuje sancu ze te mob critne. do Raid instanci must, na zergove instance je to otazne. rozhodne sa ale hodi. ***
- Tougness Dokaze udelat slusnej boost k celkovemy ac, ovsem nezda se mi ze je to hodno 5 talent bodu. u naozaj high end vybavy to udela 800 ac co je dost malo na 5 talent bodu. to si radsi chlastni flasku ;P
- Iron will stun rezist ti je naprd v tehle instancich, dost je to vhodne estli jedes i pvp a potrebujes utopit body. v kombinaci s ork racialem to uz je dosti hnusne.
- imp bloodrage nic extra bonus ale je to prereq k las stand.
- Last stand je supr talent 100% doporucuji. Nejednou zachranil wipe, plus je vhodny estli delas pvp.
- Improved shield block. vinikajici talent ovsem jenom do stupne 2. to prida 1 block, takze bude se na jedno spusteni shield blocku blockovat dvakrat. idelane na drzanie agra bo to spusta revenge plus to doda dmg mitigaciu, bohuzial dalie body v tomto talente uz tento efekt nemaju a iba predlzuju dobu trvania co je uplne naprd bo ten blck 99% pripadov vycerpas pred minutim casu.
- Improved revenge Zbytecny skill. nezvysuje agro generovane revenge. stun je nespolehlivy, kratky, trpi diminishing returnami, tj bude narusat rogue stuny atd.. A okrem toho vsetky tazke moby v hre su imunne na stun.
- defiance je taky must. jeden z best talentu v protek builde. Ulehcuje tankovani pri nedostatku rage, a pomaha proti dps happy clasam co nevedi kontrolovat agro. Ovsem taky je pravda ze v tehle instancich s troska schopnou grupou neni treba ;P coz ostatne vetsina protek talentu
- Improved sunder armour. zbytocny talent. ve vetsine tezkych boju mas problem rage minut a netreba setrit
- Improved disarm taky zbytocny talent. par sekund disarmu za to nestoji krom toho hodne bosu je iminich na disarm
- Improved taunt. Tenhle taleent je hodne dobry. mit taunt na 8 sec cooldowne dokaze byt hodne uzitecne. hlavne kdyz chcete tankovat na zacatku boje, date taunt a hned potom nejaky mag zarve 1000+ dmg kouzlo a mob jde okamzite po nem a vy ste bez tauntu a rage. to pocitate kazdou senundu
- improved shield wall. ZBytecny talent. minut talent body na 5 sekund ability co se muze pouzit raz za pul hodinu. a realne se pouziva jeste mene je zbytecne. a krom toho uz normalny shield wall staci na to aby se zla situace uklidnila
- Improved shield bash. Imho zbytecny talent. jedine estli delas i pvp
- Concussion blow. Estli si takhle hlboko v protek tree tak okamzite ber
- One handed weapon specialization. Trochu to kompenzuje nedostatok dmg def warra. Ovsem def warrovi nejde o dmg vetsinou. je sice pravda ze dmg=rage=agro. ale takoveto zvyseni neni vhodne 5 talent bodu. Jedine naozaj ze by si mel problemy s damage.
- Shield slam. Kdyz si dosel takhle daleko tak gratz, a ber ho ;) Je to vynikajici abilita. Absolutny agro maker + solidny dmg. Rage cost je ovsem dost velka, a v low bojech mas malo rage na spam. To mu ale neubera na kvalite. V tezkych bojich mas rage hafo a to by som sa cudoval keby ti niekto bral agro kdyz pouzivas tenhle skil.

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 22/11/2005 :  09:42:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
1- moby maji malo hp, rycheji je skupina zabije ako by mela cekat kym si vybudujes agro
2- mobu byva v jednom pulu vetsi mnozstvi. Vybudovani agra trva zbytocne dlouhou dobu, a casto byva nemozne kuli neorganizovanosti

Def warr zvladne i bez pripravy vychytat pres 80% vsech ran od jednoho moba. Jiste ze ti eartshockujici shamani, prilis horlivi roguove, shadowmagove a podobna havet aggro vezmou, ale ses def warr, takze ne nadlouho. V nesehrane grupe nema nejmensi smysl snazit se tankovat vic mobu najednou, ale i ten jeden grupe dost pomuze. V sehrane grupe dokazes udrzet 8-10 mobu na sobe (proti healum urcite, proti dps je to horsi), ale sehrana grupa se vyskytne fakt malokdy :)

quote:

- Tougness Dokaze udelat slusnej boost k celkovemy ac, ovsem nezda se mi ze je to hodno 5 talent bodu. u naozaj high end vybavy to udela 800 ac co je dost malo na 5 talent bodu. to si radsi chlastni flasku ;P

Must have. Ses tank, tvym ukolem je, aby raid dostaval celkove co nejmensi damage. Every little bit counts.

quote:

- Iron will stun rezist ti je naprd v tehle instancich, dost je to vhodne estli jedes i pvp a potrebujes utopit body. v kombinaci s ork racialem to uz je dosti hnusne.

Neda se s tim pocitat, zbytecna ztrata bodu.

quote:

- Improved revenge Zbytecny skill. nezvysuje agro generovane revenge. stun je nespolehlivy, kratky, trpi diminishing returnami, tj bude narusat rogue stuny atd.. A okrem toho vsetky tazke moby v hre su imunne na stun.

Souhlas

quote:

- defiance je taky must. jeden z best talentu v protek builde. Ulehcuje tankovani pri nedostatku rage, a pomaha proti dps happy clasam co nevedi kontrolovat agro. Ovsem taky je pravda ze v tehle instancich s troska schopnou grupou neni treba ;P coz ostatne vetsina protek talentu

100% must have. Tohle je nejvetsi rozdil mezi def warrem a non-def warrem.

quote:

- Improved sunder armour. zbytocny talent. ve vetsine tezkych boju mas problem rage minut a netreba setrit

Omyl. Sikovny tank dokaze spalit opravdu hoooodne rage. Obzvlaste kdyz mas shield slam. Cim vic rage dokazes spalit, tim vetsi aggro delas. Nehlede na to, ze levnejsi sunder hodne pomaha v zerg instancich a na thrash moby.

quote:

- One handed weapon specialization. Trochu to kompenzuje nedostatok dmg def warra. Ovsem def warrovi nejde o dmg vetsinou. je sice pravda ze dmg=rage=agro. ale takoveto zvyseni neni vhodne 5 talent bodu. Jedine naozaj ze by si mel problemy s damage.

Pokud zbydou body, urcite brat. Damage = rage = agro, cim vic, tim lip.

quote:

- Shield slam. Kdyz si dosel takhle daleko tak gratz, a ber ho ;) Je to vynikajici abilita. Absolutny agro maker + solidny dmg. Rage cost je ovsem dost velka, a v low bojech mas malo rage na spam. To mu ale neubera na kvalite. V tezkych bojich mas rage hafo a to by som sa cudoval keby ti niekto bral agro kdyz pouzivas tenhle skil.

Tenhle skill neni az tak dobry jak Deimos lici. Ve skutecnosti je skutecne platny az v situacich, kdy mas prebytky rage, tj na bossech. Zakladni vyhoda oproti prokladani heroic striku je, ze je to instant, takze se snaze casuje. Nevyhoda je trochu horsi pomer rage/aggro. Jestli ma vyssi pomer aggro/cas nez heroic strike je otazka. Ja ten talent mam a pouzivam a docela mi vyhovuje. V nekterych situacich skutecne pomaha rychlemu aggro spiku, napriklad v kombinaci s berserker rage.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 22/11/2005 :  13:06:54  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Chtel sem se zeptat, sem ted na lev 56 na Venture s warrem a pravdepodobne budu main tank v guilde na instance pro equipy.
Kdo ma prakticek zkusenosti s defensive buildem na 60 instance typu scholo, strat,UBRS, LBRS, BRD? Zatim mam klasickej Arms se sec. handem polearm kvuli pvp ale prechodne se chci respectbout do defensive, predpokladam teda ze se s tim tankuje o dost lip.
Já nějaké mám a respecnul jsem na MS cookie cuttera ;) MT jsem většinou tak jako tak. V BRD jsem měl s prot specem potíž vygenerovat rage - 360+ def, celkem slušný AR a ti trpoši mi nic nedělali - byla rage taktak na revenge, tím pádem mi utíkali mobové, jak se dostaneš k mobům 54+ tak už je to lepší ;)

V UBRS ti prot spec moc nepomůže, většina lidí co tam chodí jsou totální lamy, obvykle první co tak tě hodí na MT targets a buší to do čeho bušíš ty - tzn pokud se snažíš tankovat tak je to ještě horší než kdybys spamoval HS na jeden cíl ;). Rend tě zmrazí na cca 7 sekund - wipe aggra bez šance to nabrat v randompickup zpět, beast tě odkopne = wipe aggra, (tam se hodí spíš imp. intercept), drakki tě prozměnu zapálí = wipe aggra. Podstatný je mít věci na 350+ def abys nedostával zbytečný špičky damage.

Strat nebo scholo už je o něčem jiným, scholo je prot celkem zbytečnej, ve stratu (zvlášť první část scarlet) se celkem hodí protože jsou často skupiny 3 elite + zbytek a na ty elite je fakt defiance přesně ten rozdíl kterej na tobě udrží 3 elite vs ne. V BRD to záleží spíš na grupě a pokud máš v partě warlocka (kterej se tam sakra hodí) tak je to taky jedno. LBRS jsem prošel poprvé na 58 (na konci jsem byl 59) s MS cookie cutterem a šlo to celkem dobře a neuvědomuju si kde by dělal prot build výraznější rozdíl.

Imo must have je určitě tactical mastery, last stand, defiance, imp. sunder armor, shield spec, 1 rank shieldblocku. Shield slam není špatnej ale nejsem si jist nakolik ho využiješ, mimo boss fight obvykle není tolik rage pokud se vážně snažíš tankovat. Imp. revenge nebrat (sníží incomming damage - míň rage) a tam kde se hodí jsou mobové imunní. Pokud to bereš vážně tak je dobrý imp. shieldbash aby sis mohl pohybovat casterama (bez tohohle se celkem nepříjemně manipuluje třeba baronem v stratu protože za tebou nemusí jít). Anticipation mi přijde jako škoda 5ti talentů protože dostat se na 370-380 def není problém což mimo MC celkem stačí abys crity nechytal a healerovi neslézaly vlasy z hlavy a pět talentů jde využít líp. Nicméně jak říkám, cokoli pod MC se dá tankovat bez prot specu, prakticky jedinej problém je deep wounds kterej má tendenci při tankování víc mobů procovat na sunder přímo úměrně ke snaze mága/warlocka seducnout/sheepnout ;)

p.s. celkem hezký build z http://worldofwarcraft.com/info/classes/warriors/talents.html?0532502131251000010500000000000000005230100400000000 pro part-time tanka dle http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-warrior-en&t=57218&p=1&tmp=1#post57218 (konec 2. příspěvku). Ne že by full prot spec nebyl hezký, ale je potřeba uvažovat nad tím, že spoustu "a tank's must" věcí budeš muset koupit = prachy = protwar potíž

Edited by - Rakhen on 22/11/2005 13:18:27
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 22/11/2005 :  16:15:00  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
No dobre znamej fakt je to, ze se blue instance tankuju lip jako crit warr s def equipem. Pure protec warr ma slysl pouze v mc/bwl i rekneme zg ... ale i tak mi pride, ze je lepsi nejaky protec/fury hybrid nez 100% protec warr s par talentu jinde

Edited by - Colldor on 22/11/2005 16:16:01
Go to Top of Page

Sláine
Starting Member

27 Posts

Posted - 22/11/2005 :  16:44:57  Show Profile  Send Sláine an ICQ Message Send Sláine a Private Message  Reply with Quote
Jak si to tu tady tak procitam...tak mi to neda
Nemam zatim zkusenosti s BWL, takze si nedovolim brat tuto instanci jako priklad, ale jen tak pro ilustraci, v MC to uplne s klidem utankuje i Fury war

Hledám někoho kdo mi bude pravidelně čistit kopýtka od rozšlápnutých Gnomů ;)
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 22/11/2005 :  17:02:16  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
mc je na tankovani 1000x lehci nez deadmines
v mc ma tank na starosti jednoho moba, ten mob dela takovou damage, ze mas nonstop hromadu rage
jediny misto, ktery asi vyzaduje neco vic, nez jen mackani porad stejnejch 3 klaves, je magmadar za hordu a pouzivani zerk rage na breaknuti fearu, tim nutnost skillu konci, na strane aliance neni potreba ani to
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/11/2005 :  17:23:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kdyz jsme u toho nevite nekdo aspon pribliznej vzorec jak funguje skill defense ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 22/11/2005 :  17:58:04  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

kdyz jsme u toho nevite nekdo aspon pribliznej vzorec jak funguje skill defense ?

No přibližný by byl: čím víc, tím líp...

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 22/11/2005 :  18:28:06  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

0.04% parry/dodge/block/-crit) za 1 bod defense

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 22/11/2005 18:28:40
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 22/11/2005 :  19:26:17  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Dekuju za odpovedi zejmena trojici Deimos, Rahman, Rakhen, je u nich videt ze ty zkusenosti fakt maji.

Zkusim neco takovyhodle, uvidim jak se mi s tim bude hrat, koneckoncu je to prvni respect tak si muzu dovolit riskovat

Warrior Talents
Minimum Required Level: 60
Required Talent Points: 51

Arms Talents - 13 points
Deflection - rank 5/5
Tactical Mastery - rank 5/5
Improved Overpower - rank 2/2
Anger Management - rank 1/1

Fury Talents - 5 points
Cruelty - rank 5/5

Protection Talents - 33 points
Shield Specialization - rank 5/5
Anticipation - rank 3/5
Improved Bloodrage - rank 2/2
Iron Will - rank 5/5
Last Stand - rank 1/1
Improved Shield Block - rank 1/3
Defiance - rank 5/5
Improved Taunt - rank 2/2
Improved Shield Bash - rank 2/2
Concussion Blow - rank 1/1
One-Handed Weapon Specialization - rank 5/5
Shield Slam - rank 1/1

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 22/11/2005 :  21:23:32  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Blbost ;-)
Def spec je na tankovani lepsi, i kdyz bys chtel mluvit jen o aggro managementu. V nekterych situacich mozna lip vyjde obourucka ci dual nez 1h+stit, ale def spec je porad lepsi.
Go to Top of Page

Chihuri
Starting Member

67 Posts

Posted - 25/11/2005 :  04:48:32  Show Profile  Send Chihuri an ICQ Message Send Chihuri a Private Message  Reply with Quote
Sword Specialization - Special attacks now properly trigger the
chance to gain an extra attack.

to je napsano v novym 1,9 p. to by me zajimalo co presne to bude delat... vidim to zase na nejakej peknej nerf me se zdalo,ze to na spesl utoky fungovalo jak ma..
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 25/11/2005 :  06:24:53  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
nefungoval tak jako ma
insta utoky co prakticky nedelali dmg trigerovali sword specku napr rend.

specialne utoky trigerovali sword specku 2x
atd...

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 25/11/2005 :  07:56:44  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

nefungoval tak jako ma

atd...

Ze bych se zase vratil k axe?

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/11/2005 :  08:19:59  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

nefungoval tak jako ma

atd...

co znamena "trigerovat"
Go to Top of Page

Deimos
New Member

440 Posts

Posted - 25/11/2005 :  08:22:23  Show Profile  Send Deimos an ICQ Message Send Deimos a Private Message  Reply with Quote
znamena to spoustet ;P

Who is General Failure?
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 25/11/2005 :  08:24:54  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

znamena to spoustet ;P

uz sem si to nasel, mluvte cesky parchanti :)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 26/11/2005 :  07:38:06  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

nefungoval tak jako ma

v tom pripade maj blbe popsany talent - je tam jasne receno, ze specka se spousti pri kazdem dmg, ktery dam mecem - tzn hamstring, rend a dalsi

quote:

atd...

tohle je vetsi problem

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/12/2005 :  09:24:17  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
small question ...

jaky davate prumerny non-crit dmg auto attackem (s jakou zbrani) do rekneme lidi s mail brnenim.

Edited by - Colldor on 07/12/2005 09:24:50
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 07/12/2005 :  09:46:40  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

nefungoval tak jako ma

v tom pripade maj blbe popsany talent - je tam jasne receno, ze specka se spousti pri kazdem dmg, ktery dam mecem - tzn hamstring, rend a dalsi

Mno ja nevim ty das rendem dmg? ja myslel ze to nahodi DoT...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/12/2005 :  10:31:57  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

small question ...

jaky davate prumerny non-crit dmg auto attackem (s jakou zbrani) do rekneme lidi s mail brnenim.

cca 400, ale mrknu se ti nekdy do combat stats na avg. dmg pro default attack
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/12/2005 :  11:30:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warriors/talents.html?0230502135151000210505010402300000000000000000000000

co rikate na takto udelany talenty ? snazil jsem se o vlastni naplanovani arms/fury build

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/12/2005 :  11:39:08  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
impale 1/2 je slabota
dual hand spec je dobra vec, ale radsi ozelim 5% dps a vezmu si dalsi 3% parry a 6 rage po chargy

improved execute je useless v porovnani s damage boostem co dostanes ve full enrage (40%)

jak na to koukam to je talent build na PvE? i tak bych ale bral to impale vic

dalsi vec je moje osobni preference: blood craze je do pvp k nezaplaceni - vymenis 15str v imp. battle shoutu za neco jako 15-60 stamina, to rozhodne stoji za to

dalsi vec je ubridled wrath, pri dalsim respecu se ho vzdam, ten jeden rage point je v BG na pytel a radsi vezmu booming voice nebo demo shout, oboji ma vetsi smysl
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 07/12/2005 :  11:48:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ok koukam sem to tam blbe naklikal mam impale 2/2 nemam anger management a ve fury mam zatim cruelty - zbytek buduju jak delam lvl a budu premyslet diky

cca takto tedy
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warriors/talents.html?0230502035251000210505010400500000000000000000000000

build je to primarne na pve zatim ale pvp delam dost casto takze bych rad pouzitelnost v tomhle smeru

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 07/12/2005 11:51:31
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/12/2005 :  11:57:53  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
chapu, hele anger management je cool talent, ne proto ze ti po boji pomalu odpada rage, to je fakt na nic, ale jde o to, ze v boji ti generuje 1rage/tick - coz je fakt daleko lepsi nez jakejkoliv rage generujici talent ve hre
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/12/2005 :  12:09:22  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:
Originally posted by Colldor

small question ...

cca 400, ale mrknu se ti nekdy do combat stats na avg. dmg pro default attack

s TUF-em? ... ja jsem vcera asi 30 min to zkousel s ruznejma lidma, a daval jsem v prumeru 200 dmg (ice barbed spear) ap mam 700-750 :/

Asi uz budu muet sehnat nejaky equip :)

Edited by - Colldor on 07/12/2005 12:09:59
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/12/2005 :  12:11:19  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
coldore fakt nevim, ani ve stats to moc nepoznam, tam to bude zkresleny diky enrage
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/12/2005 :  13:42:51  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
ja som vcera daval do jedneho paladina 150 auto hity a 450 MS crity :D

s reaperom a 1k AP -.-

nref palydans
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 07/12/2005 :  13:50:52  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

ja som vcera daval do jedneho paladina 150 auto hity a 450 MS crity :D

s reaperom a 1k AP -.-

nref palydans

Loladin totiž nosí mail... že... (Ano, skill na to má, ale většinou nosí plate-já jen kdyby si měl nějaké narážky :p)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,7 seconds. on eygor Snitz Forums 2000