Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 warlock
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 07/11/2005 :  13:51:12  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:
Originally posted by Stilgar

quote:
Originally posted by WereHamster

Ještě jedna podobného rázu: Rád používám hůlky (wandy), nechá se nějakým způsobem zvětšit jejich poškození? Myslím že oblečky (případně firestone) s +20 fire damage na ni vliv nemají...
(a teď nemám na mysli zrovna kletbu se snížením odolnosti vůči ohni)

treba priest ma wand spec (+5%) dmg .. jak lock netusim

Jestli se nepletu je to +25%. S Crimson Shockerem to není zlý, občas dám wandou za 350 :)

nepletes :p (+5% je to za bod, za 5 je to +25)---

ale k warlockovi .... nevim kdy ta zmena byla (pocitam 1.7 nebo 1.8) ale Deathcoil je silene IMBA ... nerf pls ...

fakt to kouzlo STRASNE nenavidim

a jako sorry ale Instacast s ~ 550 dmg (1100 crit) kterej me breakne spellcast, posle na 3 sec do fearu, locka healne za 550 (~1100 crit) s 30 yard range ... OMFG ..a uz to nestoji ani shard ...

/whine
/whine

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.

Edited by - Stilgar on 07/11/2005 13:52:37
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 07/11/2005 :  14:11:44  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jo, ale mě stojí (level 51) skoro 500many (moje nejdražší útočné kouzlo) a má cooldown 2 minuty. A pokud se nemýlím, tak warlock nemá jinou možnost jak okamžitě přerušit někomu kouzlení. (kromě kouzla u felhuntera, ale kdo z vás chodí s felhunterem?)

Jo a k čemu je paranoia? Na levelu 51 mi nebyl schopnej ukázat rogua na 46 levelu...(měl jsem paranoiu a greater detect invis) a stejně mě ambushli...
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/11/2005 :  14:34:17  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Asi tak imba jako bublina
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 07/11/2005 :  14:55:18  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
jen si nevzpominam, kdy mi za posledniho pul roku Deathcoil critnul
myslim, ze ani jendou, ptze critnout nemuze
nevim z jakeho duvodu, ale proste DC necrituje skoda

Edit: za to se mi stane, ze Resisted, jediny obrany kouzlo locka a resisted fakt super.
p.s. loladine, zkus pouzit bublinu, mela by to shodit

Edited by - plussminuss on 07/11/2005 14:57:30
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 08/11/2005 :  19:13:23  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, ale mě stojí (level 51) skoro 500many (moje nejdražší útočné kouzlo) a má cooldown 2 minuty. A pokud se nemýlím, tak warlock nemá jinou možnost jak okamžitě přerušit někomu kouzlení. (kromě kouzla u felhuntera, ale kdo z vás chodí s felhunterem?)

Jo a k čemu je paranoia? Na levelu 51 mi nebyl schopnej ukázat rogua na 46 levelu...(měl jsem paranoiu a greater detect invis) a stejně mě ambushli...

Do PvP je proti kouzelnejm charum super teda alespon kdyz jedete demonologii.....nepamatuju si ze by me napr. nejakej mag porazil s felhuntrem
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 08/11/2005 :  19:45:57  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrcek

quote:

Do PvP je proti kouzelnejm charum super teda alespon kdyz jedete demonologii.....nepamatuju si ze by me napr. nejakej mag porazil s felhuntrem

Jedu destruction... a mága sejmu v 5ti pokusech ze 4 i se sukubou. Sice mám pejska raději, ale mág mě zatím nikdy neambushnul :) , větší hrůzu mám ze zlodějů.. většinou on umře taky, ale já už jedu na "druhej" život :)

p.s. Ještě nejsem level 60, chápu že na konci se všechno může změnit. Tohle jsou pouze má postřehy, nooba na 52ce..
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 09/11/2005 :  19:05:53  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
mno, jako nazor mne, n00ba locka 58, z magu ZATIM fakt strach nemam. A to jedu svuj vysmysleny build ktery nikdo jiny nema:)) jako netvrdim ze v outdoor PVP na mne utoci nejaci "elitari" ale vzhledem k tomu ze ja sem uchylny a neutocim jako prvni, tak je uroven preziti nadprumerna:)

obecne nejvetsi problemy mne delaji hunterove s kockama, to asi chce vic praxe no, mluvim o outdoor pvp, do bg aren Natasha zatim ani nepachla:)
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 09/11/2005 :  21:40:44  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Ano: hunteři a paladinové. Jak mám se svou manou zabít něco, co se 4x-5x vyhealuje? Pokud to není trouba co se s půlkou živou nezačne halovat a usmažím ho instantama, tak nemám šanci, prostě nejsem chodící kanystr na manu :((
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 10/11/2005 :  09:07:54  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
s novym DC nemam problem zabit shamana za 10s aniz by se nejak healnul seduce, SB, Immolate, conflgrate, DC, immotale, fear, SB, confgrate, Shadow burn
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 12/11/2005 :  10:54:13  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Nejakej typ pls jak jet talenty do PvP ? A strategii na priesta nevim jak na nej delaj mi dost velky problemy :) dik
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 21/11/2005 :  14:48:03  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
predpokladam ze hodne lidi tu delalo warlockuv quest na level mounta.
Zajimala by mne ta cast IMP DELIVERY nebo jak, je to quest do scholo pro 5man, neda se to nejak obejit? napr projit to s raidem a pak se nejak vratit atp.. zkusil sem to ale nejak se to nechytlo:)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 21/11/2005 :  15:49:11  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

Zajimala by mne ta cast IMP DELIVERY nebo jak, je to quest do scholo pro 5man, neda se to nejak obejit? napr projit to s raidem a pak se nejak vratit atp.. zkusil sem to ale nejak se to nechytlo:)

Da, nebo aspon slo, kdyz jsem to delal ja nekdy koncem kvetna :)

Potom co projdete Scholo v raidu, tak pockej az vsichni odejdou z instance a leavni grupu (MUSIS TAM BYT SAM jinak te to kopne ven) a pak muzes v klidu v labu vypustit IMPa ze dzbanu ven :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 21/11/2005 15:49:37
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 21/11/2005 :  16:14:32  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

Potom co projdete Scholo v raidu, tak pockej az vsichni odejdou z instance a leavni grupu (MUSIS TAM BYT SAM jinak te to kopne ven) a pak muzes v klidu v labu vypustit IMPa ze dzbanu ven :)

no asi takto, v podstate sem to tak udelal, vsichni odesli, vevnitr sem zustal jenom ja, a invitnul sem jeste jeste jednoho locka co se chtel divat, nebyl to raid ale normal party, sel sem k alchemy, impa sem vypustil, mel nejake hemzy jako ze je vse ok, pak se odteleportoval ale quest logu to jako complet nemam:(

Takze pro priste, musi jit uplne vsichni do pryc?
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 21/11/2005 :  16:39:46  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Herbicid

quote:

no asi takto, v podstate sem to tak udelal, vsichni odesli, vevnitr sem zustal jenom ja, a invitnul sem jeste jeste jednoho locka co se chtel divat, nebyl to raid ale normal party, sel sem k alchemy, impa sem vypustil, mel nejake hemzy jako ze je vse ok, pak se odteleportoval ale quest logu to jako complet nemam:(

Takze pro priste, musi jit uplne vsichni do pryc?

Hmm, mozna ze uz to predelali.
Zkus to jak jsem psal.
Potom co vsichni odesli z instance LEAVNI raid. A vypust impa, pokud ani po tomhle to neprojde. Tak je to opravene. Kazdopadne Scholomance je od 1.6 straslive Easy ze ji dat v peti neni problem. Takze se domluv s nekym kdo bude questy na Major poty a udeljte to spolecne.

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 13/12/2005 :  17:30:00  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
este dotaz na pokracovani mount quest final part

final part predpokladam je v DM West
a samotna Q:

v te knize co se vyfasoval se pise o nejakych vecech kere potrebuju, konkr:

Jeevee's Jar
Black Lodestone
Xorothian Glyphs

to najdu nekde cestou v DMW nebo si to mam nekde opatrit nez tam pujdu, sem se totiz dival do batohu a sem zjistil ze to nejak nemam:)

+ ten kdo to delal, nemohl by par slovama napsat zhruba taktiku na to jak to splnit, naci demoni napred ci co, bane, enslave kill kill kill a pak final boss - ten kun nebo?:)

no proste naky protrely wlock at se plz k tomu vyjadri, nerad bych to delal na Xkrat
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 14/12/2005 :  07:49:03  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
http://www.forge.sk/wow/news.php?readmore=60

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 14/12/2005 :  08:42:37  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
quote:

a samotna Q:

Jeevee's Jar
Black Lodestone
Xorothian Glyphs

to najdu nekde cestou v DMW nebo si to mam nekde opatrit nez tam pujdu, sem se totiz dival do batohu a sem zjistil ze to nejak nemam:)

+ ten kdo to delal, nemohl by par slovama napsat zhruba taktiku na to jak to splnit, naci demoni napred ci co, bane, enslave kill kill kill a pak final boss - ten kun nebo?:)

no proste naky protrely wlock at se plz k tomu vyjadri, nerad bych to delal na Xkrat

No muzu ti trosku poradit nebot jsem dodelal tento quest tuhle nedeli konecne :)

tyhle tri regent co potrebujes musis koupit u alchymisty v burning steps v Altar of Storm tam kde dostavas v podstate veskere questy ke konovi jen takova mala malickos vsechny te budou dohromady stat 250 G (Takze celkovej kun te vyjde na 550G cca) a617 many pr vyvolavani hnus v 1.9 patchy by to melo bejt ale min

Samotnej boj v Dm neni az tak tezky musis rozbit vsech 5 pylonu ve westu a pak jit zabit psa co je v tom ochranym portalu. Je tam mensi bug kterej jeste neopravily musite bejt vsichni uvnitr kruhu jinak vas to furt teleportuje do vzduchu a padate ze zhora jinak je to celkem pohoda. Az zabijes psa tak prijde cca 10-15 minut celkem chaosu musis spustis ritual vyvolavani myslim ze je to ta cerna perla co koupis si to presne nepamatuju. Az to spustis vyskoci imp a otevre 3 runy ktere ti budou po celou dobu davat nejaky bonus zakazdou cenu!!! musis udrzet nahore runu ktera ma tvar kruhu dava ti bonus ze ti skoro neublizujou mobove ale nejen tobe ale vsem. Celkem by melo prijit asi 6 vln impu cca 6x8 + 6-8 demonu :) celkem mazec Pokud budes mit peta tak na nej zapomen musis zapojit enslave demon a to hned jak prijde prvni demon a s jeho pomoci bud kiluj impy nebo dalsiho demona pokud tam budou 3 demoni tak jedine banish a enslave impy bud AOE a nebo postupne pokud budes mit vsechny runy nahore tak je to celkem pohoda hlavne porad jezdi kurzorem po nich jestli nejsou aktivni jak se stanou tak hned opravit (pokud budes opravovat musis mit na sobe bublinu a nebo nesmi do tebe nikdo mlatit jinak ti to opravovani prerusi)
az skonci tento prvni step pouzijes svitek na vyvolani kone je to celkem pohoda neni tezkej ale az zabijes kone vylitne i jeho pan demon celkem realtivne pohoda sice jsme wipnuly ale to je jedno :) musis zabit kone pokud ho zabijes a objevi se jeho duch tak ho prokecej a budes mit splnenej quest a woala epic na svete. Z demona padaj i nejaky zajimavy itemi nam padly dve modry sracky ale treba budes mit stesti....

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/12/2005 :  09:45:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Hmm, trosku poradit. Som si pozeral tie talenty a chcu ist na destruction, a vychadza mi to 7/7/37. Ja len ze ci to nieje trochu moc v destruction.

Z tych ostatnych talentov mam mysli, ze to najpodstatnejsie, demonic embrance, improved health stone, improved life tap a improved corruption, vsetky ostatny talenty mi pripadali trosku zbytocne.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 14/12/2005 :  10:21:45  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
ja mam

Affliction
Improved Corruption Rank 5
Improved Life Tap Rank 2
Affliction Total: 7
Demonology
Improved Healthstone Rank 2
Improved Imp Rank 3
Demonic Embrace Rank 5
Demonology Total: 10
Destruction
Improved Shadow Bolt Rank 5
Bane Rank 5
Devastation Rank 5
Shadowburn Rank 1
Intensity Rank 2
Destructive Reach Rank 2
Pyroclasm Rank 2
Improved Immolate Rank 5
Ruin Rank 1
Emberstorm Rank 5
Conflagrate Rank 1
Destruction Total: 34
Total
Total Points Spent: 51
Level Required: 60

Edit: utuknul jsem se v jednom talentu

Edited by - plussminuss on 14/12/2005 10:43:21
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/12/2005 :  10:25:02  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nemas Conflagrate ?
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 14/12/2005 :  11:43:18  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pucek

quote:

a samotna Q:

Jeevee's Jar
Black Lodestone
Xorothian Glyphs

No muzu ti trosku poradit nebot jsem dodelal tento quest tuhle nedeli konecne :)

tyhle tri regent co potrebujes musis koupit u alchymisty v burning steps v Altar of Storm tam kde dostavas v podstate veskere questy ke konovi jen takova mala malickos vsechny te budou dohromady stat 250 G (Takze celkovej kun te vyjde na 550G cca) a617 many pr vyvolavani hnus v 1.9 patchy by to melo bejt ale min

Samotnej boj v Dm neni az tak tezky musis rozbit vsech 5 pylonu ve westu a pak jit zabit psa co je v tom ochranym portalu. Je tam mensi bug kterej jeste neopravily musite bejt vsichni uvnitr kruhu jinak vas to furt teleportuje do vzduchu a padate ze zhora jinak je to celkem pohoda. Az zabijes psa tak prijde cca 10-15 minut celkem chaosu musis spustis ritual vyvolavani myslim ze je to ta cerna perla co koupis si to presne nepamatuju. Az to spustis vyskoci imp a otevre 3 runy ktere ti budou po celou dobu davat nejaky bonus zakazdou cenu!!! musis udrzet nahore runu ktera ma tvar kruhu dava ti bonus ze ti skoro neublizujou mobove ale nejen tobe ale vsem. Celkem by melo prijit asi 6 vln impu cca 6x8 + 6-8 demonu :) celkem mazec Pokud budes mit peta tak na nej zapomen musis zapojit enslave demon a to hned jak prijde prvni demon a s jeho pomoci bud kiluj impy nebo dalsiho demona pokud tam budou 3 demoni tak jedine banish a enslave impy bud AOE a nebo postupne pokud budes mit vsechny runy nahore tak je to celkem pohoda hlavne porad jezdi kurzorem po nich jestli nejsou aktivni jak se stanou tak hned opravit (pokud budes opravovat musis mit na sobe bublinu a nebo nesmi do tebe nikdo mlatit jinak ti to opravovani prerusi)
az skonci tento prvni step pouzijes svitek na vyvolani kone je to celkem pohoda neni tezkej ale az zabijes kone vylitne i jeho pan demon celkem realtivne pohoda sice jsme wipnuly ale to je jedno :) musis zabit kone pokud ho zabijes a objevi se jeho duch tak ho prokecej a budes mit splnenej quest a woala epic na svete. Z demona padaj i nejaky zajimavy itemi nam padly dve modry sracky ale treba budes mit stesti....

dik moc, tak jeste tych 250Gecek, kua zas tak levna zalezitost to cele neni, napred sem myslel ze free, pak se to kupilo kupilo kupilo...
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 14/12/2005 :  11:47:55  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

dik moc, tak jeste tych 250Gecek, kua zas tak levna zalezitost to cele neni, napred sem myslel ze free, pak se to kupilo kupilo kupilo...

dalsi reseni, sezen locka, kterej ten Q uz delal a kupoval si ty veci, vemes ho sebou, on ho za tebe vyvola, ty mu das mensi poplatek a mas epica a jeste usetris

ja si koupil veci nekdy davno a ted uz sem dohromady takhle protahnul asi 10 locku (40g od kazdyho) takze uz na tom i vydelavam :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/12/2005 :  14:36:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Good idea
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 14/12/2005 :  19:04:30  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:

dalsi reseni, sezen locka, kterej ten Q uz delal a kupoval si ty veci, vemes ho sebou, on ho za tebe vyvola, ty mu das mensi poplatek a mas epica a jeste usetris

ja si koupil veci nekdy davno a ted uz sem dohromady takhle protahnul asi 10 locku (40g od kazdyho) takze uz na tom i vydelavam :)

no ty woe, tomu rikam gut idea, mne nenapadlo ze by ty veci mohly zustat... sem mel za to ze sou na jedno pouziti...
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 01/01/2006 :  13:12:19  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
a jeste dotaz, (sem liny to zkouset v samotne hre)

zacastim soulfire behem letu zacastim na cil CoE, bere se to jako s tim, nebo vylozene musi byt CoE na targetu pred samotnym castem SF? to same se tuka shadowbolt/CoS
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 01/01/2006 :  15:17:11  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
to zjisti jednoduse, zacastis SB, hodis CoS a v combat logu se kouknes jestli mas vulnabirity bonus
Go to Top of Page

KalTy
Starting Member

22 Posts

Posted - 15/01/2006 :  21:08:53  Show Profile  Send KalTy an ICQ Message Send KalTy a Private Message  Reply with Quote
takže za
1.tenhle topic sem přečetl celej ( dost papíru v praci na me cumeli jak na vola :( )
2.konence k veci : potrebuju poradit. pojedu asi undeath locka ( mozna gnoma ) a chci na zacatek 10-40lvl PvE build aby se mi rychleji expilo.
3. prosim poradte
4.diky

Kalty NE Hunter
Memento Mori

Edited by - KalTy on 16/01/2006 14:20:30
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 15/01/2006 :  21:39:53  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KalTy

takže za
1.tenhle topic sem přečetl celé ( dost papíru v praci na me cumeli jak na vola :( )
2.konence k veci : potrebuju poradit. pojedu asi undeath locka ( mozna gnoma ) a chci na zacatek 10-40lvl PvE build aby se mi rychleji expilo.
3. prosim poradte
4.diky

No dlouho jsem nehral, ale tipuju ze nejlepsi bude vsechno do destruction, ale vez ze budes hodne brat aggro, takze bud impika na zivoty nebo voidwalkera na udrzeni potvory dal od tela..i se Sucubou se to da... Budes muset hodne chlastat spotreba many je velka.. a delat hodne dusi kvuli instatnimu Shadowburn. Obecne oproti magovi je expovani s warlockem pomalejsi, musis se starat o demona, udrzovat rozumnej pocet dusi, jedine rozumne kouzlo je Shadow bolt..
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/01/2006 :  02:14:35  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Shadow bolt je na solo PvE skro nepouzitelny pretoze to zere hrozne moc many. Proste posli voida, nahadz na neho DOTky a strielaj wandkou, to uplne staci.

Na dmg burst a vseobecne na dmg je najlepsi destruction, ale iba vtedy ked mas nejaku dobru vodu na pitie, pretoze to zere hrozne moc many.

Ja som respecol z destr (co je aj pvp ja pve build) na affliction na XPenie co je vlastne cisto PvE a napriklad kludne prejdem celu instanciu bez toho aby som vypil jedinu vodu a vzdy mam dost many na kuzlenie, dmg neni taky ako s destr, ale zase velky rozdiel tam nieje.
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 16/01/2006 :  08:46:30  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Kdyz ma malo many muze pouzit life tap a pak bandaze, vetsina lidi nemaj radi kdyz casteri(mag a warlock) setri manu, sou tam od toho aby davali damage a ne aby sledovali kolik maj many, kdyz davaj damage moc tak zvolni...
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 16/01/2006 :  10:35:35  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gorog

Kdyz ma malo many muze pouzit life tap a pak bandaze, vetsina lidi nemaj radi kdyz casteri(mag a warlock) setri manu, sou tam od toho aby davali damage a ne aby sledovali kolik maj many, kdyz davaj damage moc tak zvolni...

oni mluvi o solo pve......

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/01/2006 :  10:36:41  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, jasne. Lenze s destruction mozes dopadnut tak ze si v polovici bossa/pullu a uz nemas manu, a potom tam len behas okolo ako debilek a strielas z wandky.

Ako affliction mas v instanci impa ktoreho mozes kludne vycuciavat, potom mas improved life tap a tak .... ale jo, s destruction urobis viac dmg ale bez vody je to dost blbe. A hlavne MC mobovia nie su moc nachylny na fire

Solo PvE - nahadzes dotky a ides wandkou, v takomto stave ti dojde mana uplne malokedy, dajme tomu mas low mana, tak pouzijes zopar krat life tap, hodis na moba syphon life a pouzijes improved life drain a si hned back na svojich zivotoch.

A jo BTW - destruction warlock ktory nesetri manu je postrah kazdeho healera a warriora, pretoze prakticky preagruje vsetko.

Edited by - Pepo on 16/01/2006 10:38:45
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 16/01/2006 :  10:47:28  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
mno, ja sem destruction od lvl 10 a nikdy jsem nemel problem, ze bych prebral aggro.

v single pve - life tap a bandaz
v raidu - dojde mana a life tap a heal

na single pve bude asi lepsi aff/demo neni takova spotreba bandazi aspon btw i jako destr se da jet dotky, drain life uplne bez problemu
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 16/01/2006 :  10:58:33  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:
Originally posted by Gorog

oni mluvi o solo pve......

Sak ja sem take mluvil...., jen sem odpovidal na to ze on mluvil o instancich a tam se solo moc nechodi, jinak na levelu 10-40 si moc z impa manu nevysajes. Ja sem odpovidal presne na otazku level 10-40 pak je mnoho cest jak zvolit talenty, do 60tky se da skoro s cimkoli to doklepat a pak podle situace lze predelat talenty..
Pepo: psal jsem: kdyz davaj damage moc tak zvolni...
solo pve: take sem se zminoval o tom ze to zere hodne many, ale to dotycneho nezajimalo. Na vyssich level dotky s strileni wandkou trva, , a to dotycny nechtel- chtel rychle expit..
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/01/2006 :  14:16:25  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, tak destr, ten sa mi lubil, ja som tiez s tym XPil ....

Ako neviem, som 49 a nemam moc pocit ze DOTky + wandka ide moc pomaly, ako mne to celkom vyhovuje, len ma sere ten moj pet ze nedrzi moc agro, i ked je pravda ze na 50 dostane novy taunt tak hadam potom ....
Go to Top of Page

KalTy
Starting Member

22 Posts

Posted - 16/01/2006 :  14:25:15  Show Profile  Send KalTy an ICQ Message Send KalTy a Private Message  Reply with Quote
dik za odpovedi :
je to presne tak ze tak do 40lvl bych planoval co nejrychleji naexpit a pak predelat build.

Kalty NE Hunter
Memento Mori
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 16/01/2006 :  14:38:41  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
ma warlock svoje misto v instancich a v pvp grupach?

co ja sleduju tak kazdej radsi veme wara pala/shamana druida priesta maga rogua nebo huntera ... a v nouzi kdyz uz se proste nepovedlo nikoho splasit tak warlocka

nebo se mi to jenom zda?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 16/01/2006 :  14:58:40  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

ma warlock svoje misto v instancich a v pvp grupach?

co ja sleduju tak kazdej radsi veme wara pala/shamana druida priesta maga rogua nebo huntera ... a v nouzi kdyz uz se proste nepovedlo nikoho splasit tak warlocka

nebo se mi to jenom zda?

Proč warlocka do instance? : Jednou za 30 minut umí sejvnout jednoho ressera..
Dokáže summonovat hráče jak k instanci, tak hlouběji do instance když dotyčnej vleze dovnitř... (zdá se mi to, nebo je 50% hráčů línejch dojít kamkoliv? Pomalu i do WC? :)))
Dokáže tankovat další příšerku dost dlouho, než se ostatní shamani paladini uklidní a začnou se starat i o ostatní zadky než svoje :)
No a je to chodící buff na staminu...

Jo a je to další člen s AOE.. to se taky počítá...

A nejlepší nakonec: nebude vám lootovat vaše int sta spi pláty a maily :)))))))))))

Tohle je pár vlastností, proč warlocka vzít do party..

Edited by - WereHamster on 16/01/2006 15:01:14
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/01/2006 :  15:15:36  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Zabudol si na health stony, coz mas vlastne heal potion zadara.

A zabudol si na DMG aky dokaze warlock urobit ....

Si moc maly lvl , ja si velmi dobre pamatam doby ked sa neclo UBRS bez toho aby nebol 1-2 warloci v raidu ...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/01/2006 :  15:21:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
k tomu pricist moznost mezz humanoidu
banish elementalu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/01/2006 :  15:23:49  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Chain fear addov na bosoch, velky DMG pri dlhych bojoch (cucanie many z peta, life tap)

Edited by - Pepo on 16/01/2006 15:26:14
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/01/2006 :  15:26:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
proste warlock je do grupy stejne dobrej jako jiny chary :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 16/01/2006 :  15:38:19  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

proste warlock je do grupy stejne dobrej jako jiny chary :)

Jo jo, takže kde je v raidu 6 warrů, 6 priestů, 6 mágů, tak jsou 2-3 warloci, 2-3 druidi (a ani jeden z nich nebude feral :)))...

Edited by - WereHamster on 16/01/2006 15:39:04
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 16/01/2006 :  16:52:06  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Problem je ten ze warlockov ani druidov nehrava tolko ludi .... a preto ich ani nie je tolko v raidoch .

Neviem presne tie dmg statistiky, ani neviem ako to konkretne vychadza, ale moj osobny nazor je ze warlock v dmg je dost blizko takemu magovi ...
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 16/01/2006 :  18:06:30  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
dotaz....

jak presne funguje CoS teda?

dneska sem zkousel v duelu ucinky corrupce, na cloveka s 0 shadow rezistem, bez CoS to tikalo 176,s CoS 195
nechapu to, kdyz ma rezist 0 tak by CoS nemel met zadny efekt, nebo se pletu jako vzdy?

ad warlok, napr v PVP uzitecny je, warsong , multifear, CoEx, + uspavaci sucuba nebo "pozirac" felhunter je fun, basin a valey to same, tam sice az tak neuzijes CoEx ale srandy taky kopec, zalezi jak je postaveny, demonolog lock je neco uplne jineho nez dest log, kdezto mag je mag a neni v nich velky rozdil;]
Go to Top of Page

Archie
Starting Member

89 Posts

Posted - 16/01/2006 :  18:24:45  Show Profile Send Archie a Private Message  Reply with Quote
Warlock je celkem slušný univerzální char. Dá se s ním dost vyhrát. Podle mě se spíš do party neberou palové a huntery.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 16/01/2006 :  18:39:57  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Archie

Warlock je celkem slušný univerzální char. Dá se s ním dost vyhrát. Podle mě se spíš do party neberou palové a huntery.

no asi tak, beru li v potaz "normalni" instance tak tank+priest vetsinou need, zbytek se da vice mene nahradit.. tim myslim kdyz se obtiznost instance=level, a ne kdyz se 2x60 hunteri vydaji do low lvl instance;]
Go to Top of Page

Light-hammer
Starting Member

12 Posts

Posted - 16/01/2006 :  21:22:57  Show Profile Send Light-hammer a Private Message  Reply with Quote
quote:
dneska sem zkousel v duelu ucinky corrupce, na cloveka s 0 shadow rezistem, bez CoS to tikalo 176,s CoS 195
nechapu to, kdyz ma rezist 0 tak by CoS nemel met zadny efekt, nebo se pletu jako vzdy?

Mno co já si pamatuju tak když na mě warlock hodil CoS tak mam shadow resist -75.. nebude to tím ?

Edited by - Light-hammer on 16/01/2006 21:24:52
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/01/2006 :  21:34:07  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
no za zapornej resist je vulnerability bonus na dmg ne ?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

lukass
Starting Member

13 Posts

Posted - 16/01/2006 :  21:51:10  Show Profile  Send lukass an ICQ Message Send lukass a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

no za zapornej resist je vulnerability bonus na dmg ne ?

od 1.9 uz s COE,COS nejde srazit target resist do minusu. tzn.uz zadnej vulnerability bonus, zadny soulfire za12k atd :)
misto toho +10%do dmg dane skoly magie. Coz se vyplati vic pri mobech,lidech z velkym resistem.

Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,45 seconds. on eygor Snitz Forums 2000