Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 NGE (New Game Enhancements) aka Combat Upgrade 2 !
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/11/2005 :  21:40:26  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:
Originally posted by Akoh Adi

quote:
Originally posted by SNowie

obnovuje se status v galaxy listu nebo je potreba ho nejakym zpusobem refreshovat ?

Rek bych ze se obnovuje.

BTW:zbrane uz nemaj SAC bych rek.

asi jo - jak sem se vracel na 0.5s tam probliklo neco jineho nez full
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 05/11/2005 :  21:50:35  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
Kdy to vlastne hodej do hry 15.11.?
Go to Top of Page

bradycom
Starting Member

12 Posts

Posted - 05/11/2005 :  22:15:40  Show Profile  Send bradycom an ICQ Message Send bradycom a Private Message
no lidi...neni to tak hrozny.. (teda ty 3 minuty nez sem se dostal na tu prokletou rampu)

Kor Tah - Guild Wars - Guards Of Czech officier
Uwah Ihnema - sniper, bounty hunter, imperial ace - Eclipse - retired
BradycomCZ EVE Loď zničena i s celou posádkou
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 05/11/2005 :  22:17:08  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:
Originally posted by bradycom

no lidi...neni to tak hrozny.. (teda ty 3 minuty nez sem se dostal na tu prokletou rampu)

Vitej v klubu ramparu:)
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 05/11/2005 :  22:34:38  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by bradycom

Vitej v klubu ramparu:)

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 05/11/2005 :  22:57:49  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message
na te rampe to neni bug, uz nekolikrat se ukazala zprava "That area is currently unavailable. Please try again later"

ted SOE krivdite :) jen je to plne, nepusti vas to dal
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 05/11/2005 :  22:58:33  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message
arnie - velke prdrlajs, soe lhali CH nebylo zadne 1%. Mrkni se na fora, dokonce i s astromech statu nebyli na tom CH nejhure.

Jinak to s tim dabingem zni huste. Pokud teda nadabuji vsechny...
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 05/11/2005 :  23:03:35  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Giross

na te rampe to neni bug, uz nekolikrat se ukazala zprava "That area is currently unavailable. Please try again later"

jo ale me se nic takovyho nepsalo

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 05/11/2005 :  23:11:49  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message
quote:
Originally posted by Carmax

quote:
Originally posted by Giross

jo ale me se nic takovyho nepsalo

ja to tam mel jen asi 3x za pul dne, za nekolik hodin a to jen kdyz jsem stal na rampe a pak se pohnul smerem vpred

tak jsem cekal na te rampe a asi po dvou hodinach jsem se dostal dal, uvolnilo se misto, dalsi animace a ted cekam u zebriku, abych se dostal do turretu :) zas az nekdo vypadne . . .

Edited by - Giross on 05/11/2005 23:22:21
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 05/11/2005 :  23:28:19  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
ja se zatim nedostal dovnitr - uz sem si delal postavicku, ale pak se to seklo
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 06/11/2005 :  00:42:00  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
to ja jsem uz ve hre ale cucim na rampe....

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/11/2005 :  00:57:00  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message
Nechce mi to někdo sesumírovat? Prosím prosím... vo co go?

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 06/11/2005 :  01:01:07  Show Profile Send Quartax a Private Message
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Nechce mi to někdo sesumírovat? Prosím prosím... vo co go?

já už asi 9 hodin stahuju patche, a to mám 2mb linku, viditelně na nic, TC hraju pravidelně tak se mi stahuje jen 26 a 27 no vleče se to jak nevim co

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 06/11/2005 :  01:53:02  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
zatim je to ok...

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 06/11/2005 :  09:13:01  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
Sakra ja chcu hrat taky!!v kolik msuim vstat abych se tam dostal?

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 06/11/2005 :  09:16:41  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
to je nahodny... neni to o tom ze vstanes a cekas na lidi az jdou spat...je to otom vychytat restart kterej je jak se na to divam min... 1 za 3hodky cca

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 06/11/2005 :  09:19:56  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
quote:
Originally posted by riddle

to je nahodny... neni to o tom ze vstanes a cekas na lidi az jdou spat...je to otom vychytat restart kterej je jak se na to divam min... 1 za 3hodky cca

jo protoze hodne blbcu je tam afk (dobrej napad )

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  09:45:45  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
Tak uz mame 4 TC servery ted ho tam dali.
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  10:11:45  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:

Tak uz mame 4 TC servery ted ho tam dali.

Jo sem tam pro jistotu mam dve postavy kazdou na jinym serveru hehe
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 06/11/2005 :  10:14:03  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message
pekny ty nove srveery spolecne s TC5 jsou EU servery... prumernej ping 85ms

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 06/11/2005 :  10:14:56  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by riddle

pekny ty nove srveery spolecne s TC5 jsou EU servery... prumernej ping 85ms

to jo ale falcon je furt plnej :)

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  11:12:53  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
Co se tyce vesmiru a litani muzou bejt vsici vpoho jako jedi sem zu letel na ord mantel dostal sem nakyho scyka ci co a vesmir vypada bezezmeny.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 06/11/2005 :  12:15:36  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
Tak uz jsem zkousel hrat za BH a ten system boje je celkem dobrej, celkem se jim to povedlo Jediny co mi vadilo byli ti jedijove. V Mos Eisley bylo jediju snad vic nez NPCcek a ostatnich hracu dohromady :/

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 06/11/2005 12:17:32
Go to Top of Page

Giross
Starting Member

30 Posts

Posted - 06/11/2005 :  12:47:44  Show Profile  Send Giross an ICQ Message Send Giross a Private Message
jj vypada to fakt dobre :) mel jsem strach ale asi se jim to tentokrat povedlo . . . dneska jsem cele dopoledne zabijel jesterky, uz se tam zacinam nudit . . . ranged povolani budou mit zamerovani v pohode, jen u melee jsem mel problem zustat pri boji v kontaktu . . . kdyby mel nekdo postavu na TC1 tak at zkusi napsat tell "Haapa" muzeme zkusit neco v grupe

nedoporucoval bych si pred CU2 doplnovat zasoby piti a jidla, nakoupil jsem nejake piti a ma to uplne jine vlastnosti, jako tomu bylo u CU1

Edited by - Giross on 06/11/2005 12:59:07
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/11/2005 :  12:53:50  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
dojmy

ovladani = clovek si na to musi zvyknout
zamerovani = obcas peklo, hlavne kdyz se cil hejbe, je tezke se trefit
tutorial = hodne dobrej (udelaj ala EQ2, takze to nemohli zkurvit)
obtiznost = tak o 30% lehci
skill obrazovka = des, bes, hnus, ultra hnus, to fakt podelali

ADK tam asi nebude, protoze jsem ho nedostal ve vet rewardech
Go to Top of Page

Arkos Agnos
Starting Member

89 Posts

Posted - 06/11/2005 :  13:02:16  Show Profile Send Arkos Agnos a Private Message
quote:

Co se tyce vesmiru a litani muzou bejt vsici vpoho jako jedi sem zu letel na ord mantel dostal sem nakyho scyka ci co a vesmir vypada bezezmeny.

Na vesmir imho taky dojde, je pro consolisty moc slozity...

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=expansions

SWG Eclipse - Arkos Agnos
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 06/11/2005 :  13:08:10  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
quote:
Originally posted by Almych

dojmy

ovladani = clovek si na to musi zvyknout
zamerovani = obcas peklo, hlavne kdyz se cil hejbe, je tezke se trefit
tutorial = hodne dobrej (udelaj ala EQ2, takze to nemohli zkurvit)
obtiznost = tak o 30% lehci
skill obrazovka = des, bes, hnus, ultra hnus, to fakt podelali

ADK tam asi nebude, protoze jsem ho nedostal ve vet rewardech

By me zajimalo jestli nam to nak vynahradej kdyz jsme si ho vzali...

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  13:09:01  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
No ja uz dobry 3 hodky testuju jediho sem lvl 8 a vypada to moc pekne a zatim se mi to libi i kdyz sem uz papkrat umrel hehe
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 06/11/2005 :  13:34:43  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message
ja neumrel za celou dobu ani jednou, fakt mi to prijde jak pro deti (ech ono to je pro deti)
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 06/11/2005 :  13:41:58  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:
Originally posted by Arkos Agnos

quote:

Na vesmir imho taky dojde, je pro consolisty moc slozity...

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=expansions

co by na tom bylo asi slozityho kdyz je to delany na hrani s gamepadem?

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/11/2005 :  16:12:14  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
asi sem nejakej stastlivec :) vse mi fungovalo i rampa i vezicka ... :))
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 06/11/2005 :  16:13:11  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message
quote:

mne pak taky

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 06/11/2005 :  16:18:05  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message
quote:

aj mne vsetko fungovalo :) na prvy krat :) a prvy som sa tam aj dostal hned na druhy pokus

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 06/11/2005 :  16:56:22  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
quote:
Originally posted by Hosty

quote:

aj mne vsetko fungovalo :) na prvy krat :) a prvy som sa tam aj dostal hned na druhy pokus

No jo urciti lidi maj vic stesti jak rozumu ..

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/11/2005 :  17:04:45  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message
quote:
Originally posted by Werrevlk

No jo urciti lidi maj vic stesti jak rozumu ..

jj

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 06/11/2005 :  17:18:59  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message
kurna ja uz tam chci taky aspon an tech 5 min

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/11/2005 :  17:22:44  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
zatim to vypada brutalne kotorovite celkem sranda
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  17:30:05  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:

zatim to vypada brutalne kotorovite celkem sranda

No a ja sem lvl 10 jedi a ted se me to nechce nalogovat ani na vyber serveru hehe asi uz tam ani nepudu uz to mam odzkouseny a vypada to dost dobre.

BTW:tak sem na TC5 zkousel este medica a musim rict parada 1.stupen medic 2.stupen internista 3.stupen combat medic 4.stupen doctor a uz medic na zacatku ma ress player no lol

Edited by - Akoh Adi on 06/11/2005 18:09:27
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 06/11/2005 :  18:41:45  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
Jj je to hafo huste.Uplne krasnej zacatek tutorial atd.Cutscene pekne promakana.Voiceover super.Skoda ze Voiceover nebudou nejspis pridavat to by se mi hodne libilo no ale je to krizenec SWG,EQ II a WOW (wow styl je hodne citit).

edit: a han mi furt keca ze ta moje vira je na picu proti blasteru (myslim ze bude mit asi pravdu ze ten klacek bude proti blasteru stejne jako klasickej mec )

Jinak jsme dost zvedavej jak bude vypadat svihani ls mam strach ze to uz nebudou pekny animace jak jsou ted.Mozna ty ruzny Vaapad stance atd budou mit jiny animace.

taky mi to castecne pripomina spamovani specky preCu.

SWG Cheeeewieee cosi -

Edited by - Werrevlk on 06/11/2005 18:51:11
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  18:49:50  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:

Jj je to hafo huste.Uplne krasnej zacatek tutorial atd.Cutscene pekne promakana.Voiceover super.Skoda ze Voiceover nebudou nejspis pridavat to by se mi hodne libilo no ale je to krizenec SWG,EQ II a WOW (wow styl je hodne citit).

edit: a han mi furt keca ze ta moje vira je na picu proti blasteru (myslim ze bude mit asi pravdu ze ten klacek bude proti blasteru stejne jako klasickej mec )

No to asi jo ja tam beham s rifli zatim si nemuzu dovolit luxus boje nablizko kdyz nemam kloudny zelezo stejne k LSku se nedostanu je to celkem a z za dlouho nekde u initianteho jako student sem podmerecnej chcipacek miminko.:)

BTW: Co bych taky cekal mam jen Fundamentalist IV uz abych mel kladelko uz at je 15.11. kua

Edited by - Akoh Adi on 06/11/2005 19:14:20
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/11/2005 :  18:57:17  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

quote:

No to asi jo ja tam beham s rifli zatim si nemuzu dovolit luxus boje nablizko kdyz nemam kloudny zelezo stejne k LSku se nedostanu je to celkem a z za dlouho nekde u initianteho jako student sem podmerecnej chcipacek miminko.:)

tak tak
Go to Top of Page

bradycom
Starting Member

12 Posts

Posted - 06/11/2005 :  18:58:38  Show Profile  Send bradycom an ICQ Message Send bradycom a Private Message
boje nablizko se nebojte... zkousel sem boj bezezbrane a proti malejm a rychlejm potvoram podle me daleko lepsi.... no... mese to liiibiii... jenom doufam ze daji moznost dropnout povolani a udelat si jiny :(

Kor Tah - Guild Wars - Guards Of Czech officier
Uwah Ihnema - sniper, bounty hunter, imperial ace - Eclipse - retired
BradycomCZ EVE Loď zničena i s celou posádkou
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/11/2005 :  19:22:42  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
vsimli ste si toho pingu ? ja mam kolem 80 neustale i na tatoo - to je dost dobry imho
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  19:26:36  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:

vsimli ste si toho pingu ? ja mam kolem 80 neustale i na tatoo - to je dost dobry imho

Jj ping moc hezkej myslim ze to dopadne dobre prinejhorsim se odstehuju z boh odejdu z guildy vse prodam koupim papundeklovou krabici a nastehuju se do Nyms pod most a na konte budu mit pres 50 mega

BTW:Zpusob ala Jolee Bindo

Edited by - Akoh Adi on 06/11/2005 19:27:54
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/11/2005 :  20:19:04  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
nevim jestli to tu nekdo psal - kotorizace jde tak daleko ze existuji statistiky jako strength, constitution a podobne
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 06/11/2005 :  20:20:11  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message
quote:

nevim jestli to tu nekdo psal - kotorizace jde tak daleko ze existuji statistiky jako strength, constitution a podobne

Je to spis WoWizace

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  20:24:39  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:

quote:

Je to spis WoWizace

Je to Kotorowoweqizace
Robe na jakym si serveru
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/11/2005 :  20:51:35  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
quote:

quote:

quote:

Je to spis WoWizace

Je to Kotorowoweqizace
Robe na jakym si serveru

nejak sem zapomnel
může mi někdo vysvětlit, proč nemůžu vzít special bagl co sem dostal na 10. jedi lvl pres robu ???
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 06/11/2005 :  21:00:30  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Je to spis WoWizace

Je to Kotorowoweqizace
Robe na jakym si serveru

nejak sem zapomnel
může mi někdo vysvětlit, proč nemůžu vzít special bagl co sem dostal na 10. jedi lvl pres robu ???

To stim batohem se mi taky stalo jen by me zajimalo kde ho mam v invu uz neni
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 06/11/2005 :  22:28:29  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message
tak sem nasel u mrtveho batoh ... ale nesel zvednout proste se otevrel pridaval constitution
nezdá se vám počet získávaných xp směšněj ?
edit: zatim to vypada na nekonecnej retez questu (celkem zajimave vymysleny) ... no kdyz si vezmu, ze za priserku na svojem levelu (13) dostanu 85xp a potrebuju asi 14000 na dalsi ... tak tech 2.5k exp za quest je fakt bomba

Edited by - SNowie on 07/11/2005 10:29:53
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Topic Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,4 seconds. on eygor Snitz Forums 2000