Author |
Topic  |
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 15:43:34
|
quote: Originally posted by Hosty
no ako... je to lepsie ako som cakal :) a neni to horsie ako stary system, to ne :) vsetko zacina na imp space station, si v miestnosti a musis sa dostat von. Dabovany C3PO ti hovori co mas robit a tak, prehladas miestnost, najdes pistol a potom si otvoris dvere tak, ze strelis do control terminalu vedla :) vonku uz caka Chewie, Han a R2D2. Han je tiez dabovany(a podoba sa originalu:)) spolu budete utekat do falcona. Pred falconom su ale 3 stormtroopery, ktorych musite zabit :( Potom utekas do falcona, odletite zo station a utekate pred imperiom. Han ta posle do veze strielat TIE Fightere kym neskocite do hyperspace. Po skoku prichadzate na corellian space station(ta space station, ktoru kontaktuejs vzdy aby si mohol pristat, vyziadat opravy) Potom uz behas vo vnutri station(je tam aj boba fett, ktory dava pre bh questy a hlavne quest vdaka ktoremu mozes konecne uz behat po planetach a tak), beres questy, odlietas na 2km vzdialenu dungeon stanicu(taky Avatar pre prvych 10lvl) kde robis questy, blablabla. No, dalej. Vyzera to tak ze mas cursor ako pri FPS, 3d person pohlad, teda asi tak ako Jedi Academy alebo iny JK. Strielas lavou myskou a pravou pouzijes special ability, ktoru si vyberes(tlacitka 1-9 alebo tak). Je nastastie jedno ci mieris na hlavu alebo inam :D a myslim ze trafis target aj ked nenamieris presne nanho ale niekde vedla. Inak je to lahke ovladanie, zo zaciatku dost divne :) No co este ? urcite som nieco zabudol, tak sa pytajte :) vsetko je ale len z pohladu BH.
to vypadá moc zajímavě ! zaráží mě ale dost věcí (což asi všechny): proč byl datadisk dřív než NGE (prachy), proč byl vůbec pub24 (commando, SL revamp) to nechápu vůbec edit: omg, wtf? http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000BKF2I4/qid=1130604939/sr=8-1/ref=sr_8__i1_xgl63/104-0390884-8803154?v=glance&s=videogames&n=229534 |
Edited by - SNowie on 05/11/2005 15:54:50 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 16:41:51
|
Hosty jak se targetuje? btw co nejakej screen... |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 16:59:01
|
quote: Originally posted by Arnie
Hosty jak se targetuje? btw co nejakej screen...
No normalne namieris cursor na tvoj target a uz len stlacas tlacitka mysi :) pockas kym sa ti dobiju special abilitky, vyberes tu ktoru chces pouzit a pouzijes ju pravym tlacitkom na mysi :)) Moj screen tu nebude, ale uz tu mame nizsie aj jeden dobry link :) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 17:07:23 |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:06:38
|
quote: Originally posted by Arnie
http://www.unc.edu/~rtcherry/SWG/
kurva prave som to sem chcel dat  no k obrazkom, resp k HUD: vpravo dole je ten bar pre special abilitky :) to uplne vpravo(osvietene) je ta, ktora je prave vybrana a teda ked stlacis prave tlacitko mysi, pouzijes prave ju. Pod tym je zlta ciara, ktora ukazuje kolko mas xp pre dalsi lvl, zobrazuje kolko mas a kolko potrebujes - ked je plna - novy lvl. |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 17:12:47 |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:15:27
|
No musim rict ze to minimalne zkusim... 15. reaktivuju.... Saggu je jednotka pripravena na navrat sveho master serganta? 
|
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:19:09
|
Hosty prosimte mam dulezitej dotaz... jak je to s Frakcema Imperial a Rebel ??? kdyz si das Template Luke, tak muzes bej temnej JEDI ??? to nechapu ...
Edit: jo a jak je to se zviratama, slysel sem ze under cl-10 zustavaji... a co vyssi lvl kdyz je mas jako dekorace v domecku nebo jako deed v bance ? |
WoW: Axgri |
Edited by - Sanix on 05/11/2005 17:28:18 |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:26:47
|
quote: Originally posted by Sanix
Hosty prosimte mam dulezitej dotaz... jak je to s Frakcema Imperial a Rebel ??? kdyz si das Template Luke, tak muzes bej temnej JEDI ??? to nechapu ...
tak to bohuzial neviem, hral som za BH a nikoho som sa na to nepytal. Ale povedal by som, ze to bude tak ako to je teraz. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:38:33
|
to co popisuje tamon, to je tutorial pro nove postavy jo ? to mi prijde hodne huste.. vypada to na perfektni atmosferu, jeste s tim dabingem.. jako zacinam byt fakt zvedavy.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:40:21
|
quote: Originally posted by JerzeeG
to co popisuje tamon, to je tutorial pro nove postavy jo ? to mi prijde hodne huste.. vypada to na perfektni atmosferu, jeste s tim dabingem.. jako zacinam byt fakt zvedavy..
Souhlasim zacina se to pekne rysovat. |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:44:15
|
to co popisuje tamon, to je tutorial pro nove postavy jo ? to mi prijde hodne huste.. vypada to na perfektni atmosferu, jeste s tim dabingem.. jako zacinam byt fakt zvedavy..
jo, vsetko to je tutorial(ale s hracmi, takze si mozte v tutoriali pomahat pri plneni niektorych questov, aj ten dungeon je tutorial) Trva dost dlho a naucis sa v nom asi fakt vsetko. Konci asi po dosiahnuti 10lvl, kedy uz mozes odletiet odtial prec. Ako vo WoW - tam je do 5lvl tutorialova oblast(ale zaroven od tohto mozes behat aj von) |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 17:55:07
|
Kolik zbylo napr. BH specek? Co jsem cetl tak Spy jich ma asi 20, z toho je ale vetsina jen upgrade predchozi, takze zustavaji asi 4, velkej dmg, malej dmg,nejakej heal a dot. To mi pride dost ubohy a tragicky v porovnani ze starym systemem, holt PS3 inc  |
Drak'Thul <Cursed Corpses> |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:04:01
|
quote: Originally posted by l0bos
Kolik zbylo napr. BH specek? Co jsem cetl tak Spy jich ma asi 20, z toho je ale vetsina jen upgrade predchozi, takze zustavaji asi 4, velkej dmg, malej dmg,nejakej heal a dot. To mi pride dost ubohy a tragicky v porovnani ze starym systemem, holt PS3 inc 
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=NGE_bounty&message.id=157 |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:29:12
|
tak me napadlo.. enni psal, ze uz zhruba dva mesice se CU2 testuje interne, tedy od zacatku zari.. prvni CU prisel na konci dubna.. zaroven prisel datadisk a premiera epizody III.. to jsou 3 vyznamne modifikatory poctu hracu v SWG a nekolik tydnu je treba zajiste sledovat jejich vliv.. to nam dava, rekneme od konce cervna nejake 2 mesice, pricemz napsat takovy revamp urcite neni otazkou nekolika tydnu, ale prinejmensim nekolika mesicu.. spise nekolika kvartalu..
nezda se vam to nejake podezrele ?  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:29:26
|
uz se me zbavuje ten humusackej pocit a zacinam byt velmi zvedavy, snad to bude cool |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:35:47
|
jsem si prohlidl ty screeny a krome toho, ze na jednom jsem videl toho sulina piocory, tak jak maji na nekterych otevrene to profession okno - tak to ma uplne presne hnusny konzolovy stupidni vzhled.. nezda se vam to taky ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:37:11
|
ted jsem si psal s jednim manikem na chatu a je docela dost spokojenej... sice rikal ze okopirovali skoro vse co slo, Diablo,Wow,Kotor atd.. ale ze je to good |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:37:12
|
me hodne zajima, jak to bude s craftery ? nevite nekdo uz neco blizsiho ? jeslti se bude dale tezit tezakama ? jak to bude s lotama u postav ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:38:05
|
jsem si prohlidl ty screeny a krome toho, ze na jednom jsem videl toho sulina piocory, tak jak maji na nekterych otevrene to profession okno - tak to ma uplne presne hnusny konzolovy stupidni vzhled.. nezda se vam to taky ?
ma :) a je to divne, to je fakt :))) |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:38:08
|
quote: Originally posted by riddle
...okopirovali skoro vse co slo...
  |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:38:55
|
me hodne zajima, jak to bude s craftery ? nevite nekdo uz neco blizsiho ? jeslti se bude dale tezit tezakama ? jak to bude s lotama u postav ?
looty snad zustanou, daole na crafta nebude moct utocit zadne agro tak ze si projde deatwatchem a ukrafti si veci aniz by na nej nekdo zautocil, resources budou stale potreba, jen mi neni jasny ta jejich polity decay veci... |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:40:45
|
jj Konzoloidni ale premysli se o tom ze tam bude obrazek daneho charu jak by vypadal kdyby byl tak oblecen... jen esteticka zmenka  |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:40:46
|
dale na crafta nebude moct utocit zadne agro tak ze si projde deatwatchem a ukrafti si veci aniz by na nej nekdo zautocil
to mu jako pred DWB dame veci on tam dojde, ukrafti si to, vyhodi ho to z5 a mame to bez boje, kdyz nepocitam, jak dostaneme ty potrebne casti k vecem? |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:41:40
|
treba jorssk ma uz vse na Jet Pack tak to da Jerzeemu a on mu to tam vycrafti bez boje |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:43:28
|
treba jorssk ma uz vse na Jet Pack tak to da Jerzeemu a on mu to tam vycrafti bez boje
kua to je SUPR  to se musi vyzkouset/vyuzit hnedka, aby mela "cela" BoH vlastni JetPack a jeste "urcite" zbyde na prodej aby bylo do kasicky  |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:44:55
|
neprehanel bych to s tou radosti aby se DWB dalo projit musi se zabit nekolik bossu aby padly klice |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:45:02
|
quote: Originally posted by Pavel1269
treba jorssk ma uz vse na Jet Pack tak to da Jerzeemu a on mu to tam vycrafti bez boje
kua to je SUPR  to se musi vyzkouset/vyuzit hnedka, aby mela "cela" BoH vlastni JetPack a jeste "urcite" zbyde na prodej aby bylo do kasicky 
hehe ale soucastky na jetpac ma jen jorssk - na jeden.. ostatni se musi vybojovat nebo koupit.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:48:59
|
Podobnej tutorial ma i EQ2, hrozne vsechno okopcili, stejne si nejak nedovadu predstavit, jak to chtej ovladat joypadem |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 18:52:49
|
quote: Originally posted by Almych
Podobnej tutorial ma i EQ2, hrozne vsechno okopcili, stejne si nejak nedovadu predstavit, jak to chtej ovladat joypadem
no ked chce konzolista hrat MMORPG tak nech si kupi klavesnicu. Vsak ako bude omg pisat ? A to uz rovno nemuseli upravovat SWG pre konzole, lebo by si k tomu kupili logicky uz aj mys :) |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 18:59:34 |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 19:25:21
|
Lol tak na TC uz nejsou dva ale tri sercery samo full. |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 19:26:12
|
lol nahodili TC5 a za 10 sekund full rofl |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 19:26:37
|
TC5 uz ide  ale full :( a to zvacsili cap. pre tc :( edit: sakra Carmax ! :) edit2: aj Akoh ! :)) |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 19:27:54 |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 19:39:52
|
http://media.putfile.com/Tusken-blast-2 - ingame video, lov tuskenov :D |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 19:40:42 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 20:16:16
|
cap na testserverech beru jako hodne spatnej vtip - kdyby shodili par nejmin populated serveru a misto nich nahodili dalsi TC nikomu by to nevadilo - kazdej chce testovat novej system  |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 20:46:58
|
quote: Originally posted by SNowie
cap na testserverech beru jako hodne spatnej vtip - kdyby shodili par nejmin populated serveru a misto nich nahodili dalsi TC nikomu by to nevadilo - kazdej chce testovat novej system 
Jooooo sem tam bar tady byl taky ale nejde mi vlizt do milenium falcona jak neviditelna zed ci co jo a je to super
BTW: Tamone nevis jak vlizt do falcona jo a screeny naky mam |
Edited by - Akoh Adi on 05/11/2005 20:52:55 |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:01:13
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
cap na testserverech beru jako hodne spatnej vtip - kdyby shodili par nejmin populated serveru a misto nich nahodili dalsi TC nikomu by to nevadilo - kazdej chce testovat novej system 
Jooooo sem tam bar tady byl taky ale nejde mi vlizt do milenium falcona jak neviditelna zed ci co jo a je to super
BTW: Tamone nevis jak vlizt do falcona jo a screeny naky mam
no niektori maju bug vdaka ktoremu donho nemozu vliezt :) sorry akoh :) a vlastne... ja som vchadzal, a tiez ako neviditelna stena keby tam bola ale zobralo ma to |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 21:03:02 |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:03:38
|
no niektori maju bug vdaka ktoremu donho nemozu vliezt :) sorry akoh :) a vlastne... ja som vchadzal, a tiez ako neviditelna stena keby tam bola ale zobralo ma to
no tak to je lol sem tu chvili a najednou konec no rofl |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:06:25
|
no niektori maju bug vdaka ktoremu donho nemozu vliezt :) sorry akoh :) a vlastne... ja som vchadzal, a tiez ako neviditelna stena keby tam bola ale zobralo ma to
no tak to je lol sem tu chvili a najednou konec no rofl
coco ? ako, myslis ten bug ? alebo co ? no a co na to rikas ? spokojny ako ja ? :) |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 21:07:50 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:08:10
|
tak sem tam taky, stojim na rampe falcona a nic se nedeje :/ neni nad to kdyz maji bugly uplne vsechno |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:09:04
|
quote: Originally posted by Carmax
tak sem tam taky, stojim na rampe falcona a nic se nedeje :/ neni nad to kdyz maji bugly uplne vsechno
no lol ! I RULE   a co na to rikas ty btw ? jo este nieco, na akom ste TC ? |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 21:11:33 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:12:38
|
tak sem tam taky, stojim na rampe falcona a nic se nedeje :/ neni nad to kdyz maji bugly uplne vsechno
no lol ! I RULE   a co na to rikas ty btw ? jo este nieco, na akom ste TC ?
co na to mam asi rikat kdyz sem dokazal akorat zabit 3 stormtroopery? |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:18:45
|
co na to mam asi rikat kdyz sem dokazal akorat zabit 3 stormtroopery?
JJ moje rec zas tak spatny to nebylo az na ten bug lol |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:19:16
|
no na ten combat system aspon :)) kde hrajes pls ? jo ak na TC2 a este stale si tam, ak odlognes tak sa tam ja dostanem s mojim na 5lvl tamonom :) no nebude to super ?  edit: plati aj pre teba, akoh  |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 21:19:52 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:21:19
|
no na ten combat system aspon :)) kde hrajes pls ? jo ak na TC2 a este stale si tam, ak odlognes tak sa tam ja dostanem s mojim na 5lvl tamonom :) no nebude to super ?  edit: plati aj pre teba, akoh 
odpojil sem se |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:22:12
|
no na ten combat system aspon :)) kde hrajes pls ? jo ak na TC2 a este stale si tam, ak odlognes tak sa tam ja dostanem s mojim na 5lvl tamonom :) no nebude to super ?  edit: plati aj pre teba, akoh 
combat system ujde jo a sem na TC2 Taky sem odlognul. |
Edited by - Akoh Adi on 05/11/2005 21:22:59 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:28:27
|
obnovuje se status v galaxy listu nebo je potreba ho nejakym zpusobem refreshovat ?  |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 21:31:12
|
obnovuje se status v galaxy listu nebo je potreba ho nejakym zpusobem refreshovat ? 
Rek bych ze se obnovuje.
BTW:zbrane uz nemaj SAC bych rek. |
Edited by - Akoh Adi on 05/11/2005 21:36:40 |
 |
|
Topic  |
|