Author |
Topic  |
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:53:25
|
quote: Originally posted by SNowie
tomuhle ty říkáš NELÁKÁM LIDI ?
quote: Originally posted by JerzeeG proc by ne ? --> server - shadow moon strana - horde rasa - necham na tobe, idealne orc nebo tauren class - warrior talent zamereni - crit war
možná si zapomněl, žes to někdy napsal tak ti to připomínám ! jo ještě sem od tebe neslyšel jediné vysvětlení toho, proč sem ten WoW vůbec taháš ? má to nějaký důvod ? nebo nás jen chceš deptat, protože ti v tom nikdo nedokáže zabránit ?
o muj boze.. (strilej strilej.. au) ty jsi uplne nejsrandovnejsi.. uz jsi zacal taky hulit ? jako zrovna tohle by ses od oluse ucit nemusel.. nebo jsi jen tak nasrany kvuli CU2 az jsi z toho natvrdly a nedovtipny ?
nebo si snad myslis, ze oluse, ktery nekolikrat psal, ze se mu WoW (predevsim grafika) hnusi, ktery na WoW "nadava" kde muze a s kterym jsem pred par dny vedl "pri", tak ze tohohle oluse se snazim tamtim nalakat ? to se ti teda povedlo.. dobrej dzouk..
i kdyz ovsem.. mea culpa.. zapomnel jsem tam pridat dvacetosm tisic smajliku, aby i pomalejsi pochopili, ze jde o rypnuti/vystreleni si z olusriela.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:54:29
|
jerzee, pochop, ze jsme vsichni nasrani.. Nevime co nas ceka, nasi nejoblibenejsi hru, zabavu ve volnem case..V dobe kdy zacinala vypadat k svetu ji 15.11. zariznou a vypusti nejakeho zombie... Ted fakt neni vhodny cas pro nejakou flame SWG vs. WOW, zbytecne to pak sliznes za SOE  |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
Edited by - Olusriel on 04/11/2005 18:55:56 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 19:00:19
|
quote: Originally posted by JerzeeG
tomuhle ty říkáš NELÁKÁM LIDI ?
quote: Originally posted by JerzeeG proc by ne ? --> server - shadow moon strana - horde rasa - necham na tobe, idealne orc nebo tauren class - warrior talent zamereni - crit war
možná si zapomněl, žes to někdy napsal tak ti to připomínám ! jo ještě sem od tebe neslyšel jediné vysvětlení toho, proč sem ten WoW vůbec taháš ? má to nějaký důvod ? nebo nás jen chceš deptat, protože ti v tom nikdo nedokáže zabránit ?
o muj boze.. (strilej strilej.. au) ty jsi uplne nejsrandovnejsi.. uz jsi zacal taky hulit ? jako zrovna tohle by ses od oluse ucit nemusel.. nebo jsi jen tak nasrany kvuli CU2 az jsi z toho natvrdly a nedovtipny ?
nebo si snad myslis, ze oluse, ktery nekolikrat psal, ze se mu WoW (predevsim grafika) hnusi, ktery na WoW "nadava" kde muze a s kterym jsem pred par dny vedl "pri", tak ze tohohle oluse se snazim tamtim nalakat ? to se ti teda povedlo.. dobrej dzouk..
i kdyz ovsem.. mea culpa.. zapomnel jsem tam pridat dvacetosm tisic smajliku, aby i pomalejsi pochopili, ze jde o rypnuti/vystreleni si z olusriela..
ok já tě začnu ignorovat přijde mi to jako úplně nejlepší řešení ... nemá smysl cokoliv psát, tahle argumentace nemá žádný význam - může to tu přečíst kdokoliv, ne jen lidi, kteří znají nazpaměť myšlenky/názory všech kdo SWG hrají jako ty ... tvoje vysvětlení je trapné, stojím za tím co sem napsal |
Edited by - SNowie on 04/11/2005 19:05:37 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 19:00:46
|
quote: Originally posted by Sagger
Ty to ale vubec nechapes.
WoW je skvele urcitym zpusobem. SWG je skvele urcitym zpusobem. Obe hry se diametralne lisi, kazda ma jiny cil a jiny system.
A vo tom to kurva je. Ja nechci hrat porad ty stejne hry se stejnym systemem ale jinym prostredim a kabatem.
Uz ?
jo tak o tomhle ty mluvis ? to me fakt nedoslo.. vubec me tahle moznost nenapadla, protoze ja jsem se originalitu her (tedy posledni roky nedostatkove zbozi) uz davno naucil postradat.. proto uz prakticky vubec hry nehraju (az na SWG a ted WoW).. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 19:01:24
|
[/quote] Ty to ale vubec nechapes.
WoW je skvele urcitym zpusobem. SWG je skvele urcitym zpusobem. Obe hry se diametralne lisi, kazda ma jiny cil a jiny system.
A vo tom to kurva je. Ja nechci hrat porad ty stejne hry se stejnym systemem ale jinym prostredim a kabatem.
Uz ? [/quote] pod to se podepisuju, moje rec. |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 19:06:55
|
quote: Originally posted by Olusriel
jerzee, pochop, ze jsme vsichni nasrani.. Nevime co nas ceka, nasi nejoblibenejsi hru, zabavu ve volnem case..V dobe kdy zacinala vypadat k svetu ji 15.11. zariznou a vypusti nejakeho zombie... Ted fakt neni vhodny cas pro nejakou flame SWG vs. WOW, zbytecne to pak sliznes za SOE 
njn, mas recht, uz mlcim.. vlastne jsem tim vsim chtel rict toliko to, ze JA JSEM VAS PRED SOE VAROVAL !!!  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 19:09:58
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Sagger
Ty to ale vubec nechapes.
Uz ?
jo tak o tomhle ty mluvis ? to me fakt nedoslo.. vubec me tahle moznost nenapadla, protoze ja jsem se originalitu her (tedy posledni roky nedostatkove zbozi) uz davno naucil postradat.. proto uz prakticky vubec hry nehraju (az na SWG a ted WoW)..
ale jerzee, SWG tak jak vypadaly na zacatku byly originalni hrou. Snad nechces tvrdit neco jineho.. (ja osobne napr. neznam hru s tak promakanym systemem krafteni, tolika profesemi, itemy, housingem, atd)
Problem je v tom, ze misto, aby tu hru opravili po malych kouscich, coz kazdy ocekaval, ji pulku smazali a vymysleli "novy system" a nazvali ho CU. A to udelali ted znovu... Jsou to amateri, kteri se nepoucili.
Kdyz uz to chteli zjednodusit novym hracum, fakt nechapu, proc treba neumoznili vzit si novackovi treba lvl 60 (kdyz by si vybral combat povolani),(Bylo to takhle treba v Baldurs Gate a vubec mi nevadilo, ze jsem nezacinal na 1.levelu). |
|
Edited by - Olusriel on 04/11/2005 19:22:56 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 19:29:40
|
ale jerzee, SWG tak jak vypadaly na zacatku byly originalni hrou. Snad nechces tvrdit neco jineho..
Problem je v tom, ze misto, aby tu hru opravili po malych kouscich, coz kazdy ocekaval, ji pulku smazali a vymysleli "novy system" a nazvali ho CU. A to udelali ted znovu... Jsou to amateri, kteri se nepoucili.
Kdyz uz to chteli zjednodusit novym hracum, fakt nechapu, proc treba neumoznili vzit si novackovi treba lvl 60 (kdyz by si vybral combat povolani),(Bylo to takhle treba v Baldurs Gate a vubec mi nevadilo, ze jsem nezacinal na 1.levelu).
to skutecne tvrdit nechci..
jinak robe, ted jsem si znovu procetl par postu a zaujalo me "jo ještě sem od tebe neslyšel jediné vysvětlení toho, proč sem ten WoW vůbec taháš ? má to nějaký důvod ? nebo nás jen chceš deptat, protože ti v tom nikdo nedokáže zabránit ?"
skutecne ted neni vhodny cas.. sice jsem trochu skodolibe tezil z tehle situace (ve smyslu: ja jsem vam to prece rikal a vy jste mi nadavali), ale rozhodne jsem deptat nikoho nechtel ani nechci.. omlouvam se vam vsem.. me uz SWG tak hodne jako driv u srdce nelezi (jj to jsem to teda pekne dopracoval..), tak mi uplne nedoslo, ze ostatnim treba jo.. predevsim me to mrzi kvuli jorsskovi, pro nej z nas vsech SWG znamena asi nejvic.. ale i kvuli ostatnim.. takze jeste jednou se omlouvam a nezlobte se na me 
jeste poznamka: v tomhle "tvoje vysvětlení je trapné, stojím za tím co sem napsal" mi ale robe krivdis - skutecne to bylo mineno jen a pouze jako rypnuti do oluse, nic vic, nic min.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 19:31:36
|

SWG was a garbage game. It was garbage in Beta and everyone knew it. Sure it looked pretty, and heh, it was Star Wars...but that feeling only lasted about a month.
This game had so many technical difficulties upon release, some of which are still currently in the game...AC2 in space is basically what it is.
The game, like EQ2, lacks soul. It feels and plays empty.
They closed their Japanese servers. They tried to re-invent the game with a CU, and now they are trying to reCU the CU.
I have nothing against Star Wars or SOE....but I know a lemon when I see it, and SWG is a space lemon. No amount of polish can fix this game, and I predict it last another year and a half, then they will condense servers, etc...you kow the drill.
SOE never really created any MMO that was considered "good". They bought EQ and turned it into what it is today. Both EQ2 and SWG are flops in terms of quality computer games.
But I still buy their stuff. I can justify playing these games for a few months, then re-subscribing for another couple of months....I think a lot of people play MMORPGS that way now.
KF
otevreny dopis Julio Torres (LUCAS ARTS PRODUCER) http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=bounty_hunter&message.id=567435
BTW vypada to ze nebudou ani BH PVP mise, jak jsem to pochopil.. http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=bounty_hunter&message.id=568206
to jsou magori hehe /sign ps hope you die IRL My Gun
U nekterych lidi to vypada, ze jsou fakt schopni je zazalovat.. |
|
Edited by - Olusriel on 04/11/2005 20:16:19 |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 20:12:45
|
BTW vypada to ze nebudou ani BH PVP mise, jak jsem to pochopil.. http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=bounty_hunter&message.id=568206
predstav si, ze amik zapne hru, udela postavu (samozrejme Luke ) a prijde na nej hrac aka BH a sejme ho ..... to je proste nepredstavitelne  
hehehe I had a pre-CU Jedi... when having a Jedi actually meant something... I hunted and killed Jedi... when killing a Jedi actually meant something... But most importantly, I PLAYED when SWG actually meant something... |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
Edited by - Pavel1269 on 04/11/2005 20:17:11 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 20:28:59
|
quote: Originally posted by Pavel1269
predstav si, ze amik zapne hru, udela postavu (samozrejme Luke ) a prijde na nej hrac aka BH a sejme ho ..... to je proste nepredstavitelne  
hehehe I had a pre-CU Jedi... when having a Jedi actually meant something... I hunted and killed Jedi... when killing a Jedi actually meant something... But most importantly, I PLAYED when SWG actually meant something...
nj, co kdyby nejaky nestastny jedi SOE zazaloval, ze ho neochranili pro BH...
Vubec bych se nedivil ...Po tom co nejaky typek v US vyhral soud. Jel takhle jednou ve svem vanu a behem jizdy si pro neco odskocil dozadu, samozrejme si rozbil drzku i s celym autem. Jake ale bylo prekvapeni, ze o tom nebylo nic uvedeno v navodu k pouziti od výrobce .. Takže vyhrál soud a je z toho precedens.. (ale to už tu možná taky někde bylo, je to věrná historka)
 |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 21:01:05
|
Creature Handleri jsou z toho na prasky asi nejvice.. http://forums.station.sony.com/swg/board?board.id=creature_handler ===================================================
I feel great disturbance in force. As if 250,000 accounts cried out in terror, and were suddenly cancelled...
to bylo v nekterem filmu, ne?  |
|
Edited by - Olusriel on 04/11/2005 21:12:03 |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 21:26:23
|
Tak TS nam uz loaduje brzo uz brzo uvidime ten FUCK nebo ze by ne? |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 21:29:33
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
Tak TS nam uz loaduje brzo uz brzo uvidime ten FUCK nebo ze by ne?
dyt je TC furt online a zadnej update se nestahuje, nebo ne? |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 22:05:26
|
no TC je online a nevidim, ze by to tam uz bolo 
edit: lol, niekto si pustil tutorial a nejde dokoncit, lebo je bugnuty :D edit2: jo a k traderovi... ten co ma teraz napr. tailor, armormith - ma smolu, lebo trader sa bude specializovat do 4 smerov: Munitions, Domestics, Structures a Engineering. Lenze armorsmith patri do munitions a tailor do domestics. No a toto je pekne na picu, lebo sa da vybrat samozrejme iba jedna specializacia (ja mam nastastie stastie, lebo tamonia ma vsetko v munitions ) http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=nge_discussion&message.id=23100 |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 04/11/2005 22:43:52 |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 00:47:17
|
I want my CH!! I want my CH!!!! /cry   |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 01:41:29
|
quote: Originally posted by Jorssk
I want my CH!! I want my CH!!!! /cry  
Jorssku jak SOE pise byl si jedno procento = nezajimavej... |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 02:37:30
|
No tak asi abych napsal i svuj nazor Predem rikam, ze to je nazor cloveka, kterej swg uz nehraje (z mnoha SOE duvodu) a tudiz kazda zmena muze privest pouze pozitivum. V pripade ze ne tak se nic nedeje nebudu to hrat dal...
Povolani Vetsina z vas tu nadava na to ze to bude ala WOW a ze nebude variabilita ve vyberu. To je sice pravda, ale ruku na srdce bylo opravdu tolik templatu, kdyz ste tu variabilitu meli? Nebylo. Bylo par uber template, at uz jedi nebo normal povolani a zbytek clovek rychle zahodil protoze proste byly horsi nez ostatni. (vyjma Gilta (a par jemu podobnym) a jeho Force Wielder bo Palpa rulez ) Samozrejme, ze by bylo krasny kdyby to SOE vybalancovalo, ale zrejme to po tech letech vzdali. Ja osobne sem radsi, ze si priznali ze na to nemaj a udelaj to jednodusi ale funkcni, nez to co bylo do ted. Tzn. je tu velka nadeje na vybalancovani postav coz je imho zaklad kazde dobre MMORPG. Trosku to ohrozuje jejich odmenovani tzv. veteranu, ale o tom napisu neco na zaver.
COMBAT Combat prestane bejt ala WOW a bude akcnejsi. Proti tomu nemuzu nic namitat. Pravda mel sem rad spoustu specialek, ale opet. Kolik se jich veskutenosti prakticky vyuzivalo 2-3? To se zas tak moc nezmeni. ALe uznavam, ze byli vyjimky a obcas se hodilo nejdriv ty state nahazet. A pokud by pridali FPS/Skill base combat (prej za 6 mesicu je to pravda?) Pak si myslim ze me to bude asi hoooodne bavit.
Craft Tady sem hodne rozpacitej. Podle me jestli neco melo SWG vazne vyborne udelany tak to byl craft system. Sem zvedavej co se zmeni a hlavne to, ze nebude durabilita u veci asi moc craftum potazmo ani ekonomice moc neprida.
Co je imho spatne 1) Decoy - crafti, ekonomika 2) Veteran reward - Jako at se na me nikdo nezlobi, ale udelat tohle kvuli balancu postav a pak dat veteranum 10 lvl nad ostatni (cti vice zivotu) pak nejakej Elder buff (cti dasli zivoty) tak tohle celou snahu muze uplne odrovnat. Ale to uz je takova SOE specialita. Tituly, respec to je imho fajn vec. 3) BH mise PVM only - no comment
A jak bych se na miste SOE zachoval ja? Oficialne bych SWG ukoncil a vydal SWG2. Stavajicim hracum bych dal hru zadarmo a jelo by se od znova. Samo SWG1 by bezelo dal, ale bez daslich uprav ve stavu v jakym je ted. Jedi bych uplne vynechal maximalne tak jak to SOE prohlasovalo v dobe BETY. (Tzn. Pokud CSR najdou nekoho kdo se chova super RP, tak se na nej zamerej a pokud to bude opravdu uber i hrac daji moznost si tim jedim projit. Proste nic garantovanyho ve stylu: udelas vec a a b a pak si jedi.) Nikdo by si nestezoval kolik toho musel nagrindovat a ted je mu to k hovnu. Ale treba se toho dockame za ten pul rok. Je fakt, ze po vydani ROTW by asi SWG2 nemohli vydat den nato 
Vim. ze sem tu napsal neco, s cim nebude souhlasit 99 procent lidi, ale proste takhle to citim momentalne ja. Urcite vam nechci svuj nazor vnucovat  |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 06:46:26
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Omg Rodiere, ze to rika zrovna clovek, ktery neustale remca na kazdou hru co vyjde. Viz tvuj podpis.
To co jsi rikal u Jediho je uplnej nesmysl. Kdyby Sony nechala jediho zase jako hard to level a pak killing machine, tak jsou zase ve stejny prdeli!! Tim jsi poprel svoje tvrzeni o balancu classu.
Radeji no comment.
To ze tam Sony vubec dalo Jediho byla kravina nejvetsiho kalibru, ale kdyz uz tak nemel byt imba. V zadne online hre NEMUZE byt imba class!!! I kdyby jeho levelovalni trvalo 2 roky a uz vubec ne v onlinovce kde by melo byt anebo je PvP!
ale prdlajz. v kazdem hre najdes imba chary.. dokonce i ve wow ;-DD
mmorpg je od team play.. kooperace..aby se lidi doplnovali a kooperovali ne navzajem pomerovali ;] pvp ma byt vzdy x vs x.
jinak iba jedi tak jak byl driv se mi nelibil. ale nema nic proti charu kterej je ze zacatku slabej a tezkej na level aby byl potom silnej. to je proste prirozenej vyvoj.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 06:48:52
|
quote: Originally posted by Jorssk
Rodier - Ty drz hubu nemam naladu na ty tvoje dementni kecy, skurvili mi oblibenou hru.
To co tu pisou je uplne na sracku, pokud zruseji CH a rusim acc a jdu do WoW nebo EQ2. Tam alespon zviratka jsou. Todle zni jako fekal single player, na to ma swg moc nedostatku aby tam fungoval pevnej system. Pokud zavedou povolani na pevno tak hraci po questech a jejich namasterovani nebudou mit absolutne zadne moznosti co delat. Niceji volnost kterou jsem u swg tak miloval.
dementni kecy? a co jsem rekl takoveho? aha.. pravdu.. tak jo no 
nechapu proc rusi zrovna CH..ale je fakt, ze byli na hovno. a soe je proste dementni spolecnost, proto radeji veci rusej nez aby je dotahli do konce.
btw vite o tom ze soe chysta novou onlinovku ktera bude 100% free Ale bude se platit za hi-quality ingame itemy? imho nechystaj novou ale predelaj na to swg    |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 07:08:35
|
quote: Originally posted by Xardos
tak z toho udelali peknej WoW, kterej me bavil asi 10 dni. Pak si clovek uvedomi jaka je to blbost pro deti. Nejvic jsem to hral s neteri, ktera ma 5 let a desne se ji to libilo. Tehdy jsem zjistil cilovou skupinu Jsem asi nakonec rad ze vic jak pred rokem jsem povesil SWG na hrebik a dal se na Eve. jooo zlatej Eve.
mas pravdu.. zlatej eve, kde cumis na statickou raketu ktera se jakoby pohybuje ve fake 3d vesmiru a kde trenujes skilly i kdyz jsi offline..
swg sem moc nehral, nevidel sem v tom ten sw feel a content.. ale ta svoboda se mi libila a vzdycky jsem vsude o swg basnil prave kvuli tomu systemu skillu a velkemu vyberu. Na druhou stranu chapu, ze pokud chtej mit balanc system, museli by byt moc dobri nebo to proste utnout. Bohuzel se rozhodli to utnout :( .. CH mi prisel v swg v boji celkem na nic, ale co se tyce zvirat mne prisel zabavnejsi nez hunter ve wow |
|
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 07:44:00
|
hlavne me zajima, co se mi stane s mou riflickou za 16M  |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 07:52:08
|
Rodiere OMFG nauc se pouzivat edit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mno ted stahuju NGE na TC tak jsem zvedavej co to bude az se tam lognu.Cetl jsem pry ze u jediho bude kazdej zacinat stejne jak ted = Force sensitive vetve pak jeeedai. Mam strach jak svina ze to ulehcej a jedi bude kazdej jouda.... Jeste musim pred NGE ziskat Old republic lightsaber schematic z HK Dokud to de   |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 08:14:26
|
quote: Originally posted by Arnie
A jak bych se na miste SOE zachoval ja? Oficialne bych SWG ukoncil a vydal SWG2.
To by muselo SOE zcela jiste znova vyjednat a platit licenci na novou hru. Takze takhle bude radsi kazdy rok pyzdit a upravovat tuhle hru podle aktualnich potreb. Az prijdou do prodeje vykonejsi mobily, a SOE bude chtit prodavat verzi na mobil, cekejte dalsi zjednoduseni - 1 povolani (jedi), 3 tlacitka na ovladani a 1 na strileni. A novou reklamni kampan - Cool Fantastic Exciting player easy-paced experience...    |
SWG Eclipse - Arkos Agnos
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 08:17:17
|
jasne ze Jedi bude kazdej jouda, protoze to bude normal combat povolani vsichni novy co budou chtit hrat swg, budou hrat za jedi, protoze jedi je nejznamejsi ikona sw |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 08:18:45
|
quote: Originally posted by Arnie
No tak asi abych napsal i svuj nazor Predem rikam, ze to je nazor cloveka, kterej swg uz nehraje (z mnoha SOE duvodu) a tudiz kazda zmena muze privest pouze pozitivum. V pripade ze ne tak se nic nedeje nebudu to hrat dal...
Povolani Vetsina z vas tu nadava na to ze to bude ala WOW a ze nebude variabilita ve vyberu. To je sice pravda, ale ruku na srdce bylo opravdu tolik templatu, kdyz ste tu variabilitu meli? Nebylo. Bylo par uber template, at uz jedi nebo normal povolani a zbytek clovek rychle zahodil protoze proste byly horsi nez ostatni. (vyjma Gilta (a par jemu podobnym) a jeho Force Wielder bo Palpa rulez ) Samozrejme, ze by bylo krasny kdyby to SOE vybalancovalo, ale zrejme to po tech letech vzdali. Ja osobne sem radsi, ze si priznali ze na to nemaj a udelaj to jednodusi ale funkcni, nez to co bylo do ted. Tzn. je tu velka nadeje na vybalancovani postav coz je imho zaklad kazde dobre MMORPG. Trosku to ohrozuje jejich odmenovani tzv. veteranu, ale o tom napisu neco na zaver.
COMBAT Combat prestane bejt ala WOW a bude akcnejsi. Proti tomu nemuzu nic namitat. Pravda mel sem rad spoustu specialek, ale opet. Kolik se jich veskutenosti prakticky vyuzivalo 2-3? To se zas tak moc nezmeni. ALe uznavam, ze byli vyjimky a obcas se hodilo nejdriv ty state nahazet. A pokud by pridali FPS/Skill base combat (prej za 6 mesicu je to pravda?) Pak si myslim ze me to bude asi hoooodne bavit.
Craft Tady sem hodne rozpacitej. Podle me jestli neco melo SWG vazne vyborne udelany tak to byl craft system. Sem zvedavej co se zmeni a hlavne to, ze nebude durabilita u veci asi moc craftum potazmo ani ekonomice moc neprida.
Co je imho spatne 1) Decoy - crafti, ekonomika 2) Veteran reward - Jako at se na me nikdo nezlobi, ale udelat tohle kvuli balancu postav a pak dat veteranum 10 lvl nad ostatni (cti vice zivotu) pak nejakej Elder buff (cti dasli zivoty) tak tohle celou snahu muze uplne odrovnat. Ale to uz je takova SOE specialita. Tituly, respec to je imho fajn vec. 3) BH mise PVM only - no comment
A jak bych se na miste SOE zachoval ja? Oficialne bych SWG ukoncil a vydal SWG2. Stavajicim hracum bych dal hru zadarmo a jelo by se od znova. Samo SWG1 by bezelo dal, ale bez daslich uprav ve stavu v jakym je ted. Jedi bych uplne vynechal maximalne tak jak to SOE prohlasovalo v dobe BETY. (Tzn. Pokud CSR najdou nekoho kdo se chova super RP, tak se na nej zamerej a pokud to bude opravdu uber i hrac daji moznost si tim jedim projit. Proste nic garantovanyho ve stylu: udelas vec a a b a pak si jedi.) Nikdo by si nestezoval kolik toho musel nagrindovat a ted je mu to k hovnu. Ale treba se toho dockame za ten pul rok. Je fakt, ze po vydani ROTW by asi SWG2 nemohli vydat den nato 
Vim. ze sem tu napsal neco, s cim nebude souhlasit 99 procent lidi, ale proste takhle to citim momentalne ja. Urcite vam nechci svuj nazor vnucovat 
mluvis mne z duse clovece.. jen ja vzdycky nevim jak to napsat. s timhle do puntiku souhlasim. Jen to swg1 bych asi nenechal bezet.. zbytecne by se drolila komunita |
|
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 08:52:38
|
Doufam ze tam bude i vaapad ale asi tezko 
hadejte Kolik MB ma CU2
pres 700MB! |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
Edited by - Werrevlk on 05/11/2005 10:25:38 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 11:37:39
|
a to jsi vzal kde tech 700MB? :D |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 11:48:10
|
quote: Originally posted by riddle
a to jsi vzal kde tech 700MB? :D
ze by to hral na TC? 
btw, jak se dostanu na TC??? hold, nekdo to neumi  |
SWGEmu - Pavell Chaal
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 12:12:22
|
ja jsem to stahl a cele to tak nejak ma okolo 400MB jo na TC se jen tak nedostnes cela populace je omezena na 200 lidi na server.. coz je dohromady 400
nemyslim si ze bys asi prezil ten napor lidi  |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 12:20:49
|
Ja se tam snazim dostat od rana a oba sercery TC sou furt ful fakani americky zasrany zmrdi. |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 12:28:40
|
ja jsem to stahl a cele to tak nejak ma okolo 400MB jo na TC se jen tak nedostnes cela populace je omezena na 200 lidi na server.. coz je dohromady 400
nemyslim si ze bys asi prezil ten napor lidi 
Jj ja tam omylem do slozky nakopiroval i predchozi patch ktery nema nic spolecnyho s NGE sry :D Imo tam se dostat musis mit stesti jak svina nebo po restartu |
Edited by - Werrevlk on 05/11/2005 12:29:05 |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 12:56:09
|
v kolik je na TC restart? |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 13:03:18
|
v kolik je na TC restart?
Prej tam nebejva sem slysel tak nevim. |
 |
|
riddle
Moderator

776 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 13:38:45
|
tak to si asi moc nezatestujeme..
jo ted jsem mel pohovor s 1 CSR a oni CU2 testovali uz delsi dobu cca 2 mesice, a pro public ted jiz na TC, ale stejne na to nebudou nejak brat ohled.. kdyz jsou spokojeni an 99% |
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 13:42:02
|
tak to si asi moc nezatestujeme..
jo ted jsem mel pohovor s 1 CSR a oni CU2 testovali uz delsi dobu cca 2 mesice, a pro public ted jiz na TC, ale stejne na to nebudou nejak brat ohled.. kdyz jsou spokojeni an 99%
To bude silene zabugovany, na TC jen 10 dni, z cehoz se vetsina lidi staci akorat prihlasit, a rozkoukat kolem. To bude zase alfa test nazivo . |
|
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 13:42:44
|
25 minut sem nechal connesting to the galaxy a nic je to plny myslel sem ze bych tam vklouz a hovno. |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 13:45:13
|
25 minut sem nechal connesting to the galaxy a nic je to plny myslel sem ze bych tam vklouz a hovno.
mohli (spis meli) by spustit pred takovou brutalni zmenou aspon 5 testcenter, aby si to mohli vsichni vyzkouset |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 13:50:58
|
25 minut sem nechal connesting to the galaxy a nic je to plny myslel sem ze bych tam vklouz a hovno.
mohli (spis meli) by spustit pred takovou brutalni zmenou aspon 5 testcenter, aby si to mohli vsichni vyzkouset
To jo fasouni zkurveny. |
 |
|
Arkos Agnos
Starting Member
89 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 13:52:33
|
Mimochodem z swg for:
"if you guys look up the PS3 website and games slated for it SWG is already listed."
"Only reason why CH are getting delete are becouse console players will have problems controling animals." |
|
 |
|
Kozomrd
Starting Member
68 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 13:58:44
|
quote: Originally posted by Arkos Agnos "Only reason why CH are getting delete are becouse console players will have problems controling animals."
Teď jen jestli je tohle výkřik někoho z hráčů nebo to je skutečně prohlášení Devů. Jestli je totiž tohle jejich oficiální stanovisko, tak osobně nachčiju na hlavu každému, koho potkám a přizná se, že si koupil PS3 a hraje na tom SWG.
Omlouvám se za vulgarismy. |
SWG: Semir Ferhis (Eclipse) Ich möchte Knedel mit Kaugummi. |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 14:05:04
|
Jak TestCenter server tak i TC2 server stale full fuck you American small knechti.:))) |
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 14:23:35
|
Achjo ja si tam nemuzu udelat postavu furt to pise ufll...Bohuzel restart nejspis do pondelka nebude :(((( |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 14:57:17
|
No hosi, dobra sprava... horsie to neni ak sa mi bude chciet tak vam napisem ake to je no ked sa najem tak par blbosti napisem :) mozno :) jo a zatial sa pytajte, ked sa najem - odpoviem :)) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 14:57:54 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 14:59:52
|
quote: Originally posted by Hosty
No hosi, dobra sprava... horsie to neni ak sa mi bude chciet tak vam napisem ake to je no ked sa najem tak par blbosti napisem :) mozno :) jo a zatial sa pytajte, ked sa najem - odpoviem :))
takze ses s NGE spokojenej chapu to dobre ?  |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 15:37:30
|
no ako... je to lepsie ako som cakal :) a neni to horsie ako stary system, to ne :) vsetko zacina na imp space station, si v miestnosti a musis sa dostat von. Dabovany C3PO ti hovori co mas robit a tak, prehladas miestnost, najdes pistol a potom si otvoris dvere tak, ze strelis do control terminalu vedla :) vonku uz caka Chewie, Han a R2D2. Han je tiez dabovany(a podoba sa originalu:)) spolu budete utekat do falcona. Pred falconom su ale 3 stormtroopery, ktorych musite zabit :( Potom utekas do falcona, odletite zo station a utekate pred imperiom. Han ta posle do veze strielat TIE Fightere kym neskocite do hyperspace. Po skoku prichadzate na corellian space station(ta space station, ktoru kontaktuejs vzdy aby si mohol pristat, vyziadat opravy) Potom uz behas vo vnutri station(je tam aj boba fett, ktory dava pre bh questy a hlavne quest vdaka ktoremu mozes konecne uz behat po planetach a tak), beres questy, odlietas na 2km vzdialenu dungeon stanicu(taky Avatar pre prvych 10lvl) kde robis questy, blablabla. No, dalej. Vyzera to tak ze mas cursor ako pri FPS, 3d person pohlad, teda asi tak ako Jedi Academy alebo iny JK. Strielas lavou myskou a pravou pouzijes special ability, ktoru si vyberes(12 tlacitok, 1-9 =´). Je nastastie jedno ci mieris na hlavu alebo inam :D a myslim ze trafis target aj ked nenamieris presne nanho ale niekde vedla. Inak je to lahke ovladanie, zo zaciatku dost divne :) No co este ? urcite som nieco zabudol, tak sa pytajte :) vsetko je ale len z pohladu BH. edit: HUD je trochu designovo zmeneny, ale je to v podstate o tom istom ako predtym. Ked si vypytas quest, ukaze sa ti okno s popisom questu a co zan dostanes, mozes potom podla toho prijat alebo ne, teda sa mozes rozhodnut ci sa ti ho oplati robit alebo ne. Jo a dolezite - nemam pocit, ze tam neni decay, lebo ked som zomrel, tak mi napisalo, ze mam este(ako novacikovi) 2 smrti bez postihu a potom sa im uz bude minat condition. Takisto kazda vec ma nejaky condition - keby tam nebol decay, tak by asi condition neukazovalo, ne ? Este nieco ku combat - mozes drzat lave tlacitko mysi aby si strielal stale. Jedine prerusenie strelby robi ista vec, co vyzera ako vymienanie zasobniku :) |
Edited by - Hosty on 05/11/2005 18:07:47 |
 |
|
Topic  |
|