Author |
Topic  |
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 22/10/2005 : 16:58:15
|
quote: Originally posted by spajdr
jerzeeg : na curse se vyprdni, www.wowinterface.com
mno uz jsem to moveanything stahl, nicmene svemu nazvu nedostoji, protoze AB score v seznamu polozek neni..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Dargnon
Moderator

441 Posts |
Posted - 22/10/2005 : 19:05:41
|
jedu Cosmos a Auctioneer a neni co řešit |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 00:14:59
|
quote: Originally posted by JerzeeG
mno uz jsem to moveanything stahl, nicmene svemu nazvu nedostoji, protoze AB score v seznamu polozek neni.. 
Tak treba Discord Frame Modifier (DFM), ve hre napises /dfm, vyberes Frame Finder, najedes mysi na to okno se score, vypise se ti nazev Frame, to napises do Add Frame a pak pres Drag Frame pretahnes kam potrebujes. Akorat je dulezite, aby ten Frame mel Parent Frame "UIParent", cili nejvyssi moznou, aby se ti s tim pretahl i obsah toho Frame :] Jak proste... |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/10/2005 : 01:47:57
|
quote: Originally posted by Iani
quote: Originally posted by JerzeeG
mno uz jsem to moveanything stahl, nicmene svemu nazvu nedostoji, protoze AB score v seznamu polozek neni.. 
Tak treba Discord Frame Modifier (DFM), ve hre napises /dfm, vyberes Frame Finder, najedes mysi na to okno se score, vypise se ti nazev Frame, to napises do Add Frame a pak pres Drag Frame pretahnes kam potrebujes. Akorat je dulezite, aby ten Frame mel Parent Frame "UIParent", cili nejvyssi moznou, aby se ti s tim pretahl i obsah toho Frame :] Jak proste...
nazdar iani, kde se tu beres  jo diky, podobne to umi i ten moveanything, uz jsem na to mezitim prisel, i kdyz tenhle discordi vypada, ze to umi jeste o chloupek pohodlneji.. takze az zase nekdy pojede discordi web, tak si ho stahnu.. zaroven jsem si konecne pekne predelal i party, target atd framy, radost pohledet.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 25/10/2005 : 22:07:14
|
rekl bych ze nejlepsi addony delaji Discord grupa http://www.discordmods.com/
edit: tak sem si hral s discord action bar a unit frame a musim rict, ze to uz neni addon ale komplet revamp celeho UI.. totalni predelavka. muzete si delat jaky chcete panely kde chcete, jak velke chcete..
unit frame = takove ty panylky pet/vy/cil/cil cile/parta/pet parta .. opet komplet revamp.. lze menit uplne vse.. vcetne pohybovani popisky.. je tam pres 30 variables ktere lze dat do popisku
discord group buttons - naprosto nepostradatelne pro druidy/priesty.. pod kazdeho clena party (tam kde jsou buffy) to udela ikonky s bufama jake si nastavi a potom uz jen klika a ono to samo najde a zameri a zakouzli buf na prislusnej cil.. vypada to takhle http://www.discordmods.com/GroupButtons/Screenshots/gb1.jpg
a na zaver discord macro.. jako jediny tool vubec umoznuje delat on event makra. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 26/10/2005 04:59:54 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
|
Ilinia
New Member

240 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 08:06:36
|
tak tohle se mi vubec nelibi |
"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent" "Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine)) Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister" |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 26/10/2005 : 17:28:55
|
jasny mne taky ne.. ten design si zmenis muzes si ho dokonce nakreslit nebo si sosnout jeden z 30ti co je na webu..mrkni co sem si udelal ja http://horst.borec.cz/ui.jpg
tam jde o ty funkce.. ja si udelal ze proste jen vidim graficky panylky s popisama hp/mp/xp .. malej xpbar kde vidim i kolik mam rest xp .. u potvory vidim level frakci, rasu jakej ma hp regen /s / tick.. proste vsecko |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
|
Nisha
Starting Member
99 Posts |
Posted - 29/10/2005 : 01:22:34
|
quote: Originally posted by Nisha
quote: Originally posted by lozes
quote: Originally posted by lozes
Ať zž to dělá cokoliv, původce je nová verze CTmodu... Takže - víte někdo jak to vypnout? :)
a není to náhodou spíš text něco jako "xy is debuffed with zž, press * to decurse"?
nebo ten text je <<casting spell zž rank * on xy>>?
ne, prostě to píše koho a jak healuju (buffuju)
tak hoď screen a ono se už pozná podle textu o co jde
:P njn

nepoznal teda nekdo co je to za addon / nevite jak to vypnout? |
(\_/) (0.o) (> <) |
 |
|
Rebeka
Starting Member
73 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 10:23:11
|
Zatím jsem nikdy nic takového nepoužila, ale docela bych potřebovala aby se mi zobrazoval počet nebo % hp/mana/rage/energy u mě i u nepřítele. Ale jen tohle, nechci měnit nic jiného. Může mi dát někdo tip? |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 02/11/2005 : 10:30:28
|
quote: Originally posted by Rebeka
Zatím jsem nikdy nic takového nepoužila, ale docela bych potřebovala aby se mi zobrazoval počet nebo % hp/mana/rage/energy u mě i u nepřítele. Ale jen tohle, nechci měnit nic jiného. Může mi dát někdo tip?
StatusBar |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
|
Aragorn
Average Member

1001 Posts |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 09:56:33
|
Nemate nekdo v rukavu addon na zprehledneni combat logu? |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 11:33:47
|
quote: Originally posted by MegaDeath
Nemate nekdo v rukavu addon na zprehledneni combat logu?
HitsMode... |
Trance addicted <3 |
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
|
Keqin
Starting Member
22 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 12:41:15
|
Lze nekde stahnout ciste addon s tim hp/mana barem, jak se zobrazuje kolem modelu charu? Vypada to dost dobre, ale nechci pouzivat Nurfed apod... |
http://ctprofiles.net/1094236 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 17:54:28
|
nevíte někdo jak si v nurfed zapnu, aby se mi tooltips zobrazovali na fixním místě obrazovky a ne pod kurzorem? jsem z gypsy zvyklej mít to uprostřed nahoře a docela mi vadí že mi pod kurzorem pořád vyskakujou nějaký hnusný barevný okna, který mě vůbec nezajímaj |
offline |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 18:37:49
|
quote: Originally posted by Cotouch
nevíte někdo jak si v nurfed zapnu, aby se mi tooltips zobrazovali na fixním místě obrazovky a ne pod kurzorem? jsem z gypsy zvyklej mít to uprostřed nahoře a docela mi vadí že mi pod kurzorem pořád vyskakujou nějaký hnusný barevný okna, který mě vůbec nezajímaj
kdyz zmacknes ESC tak hned vedle options je mala modrobila ikonka pres kterou se to vsechno nastavuje muzes si tam nastavit i to fixni umisteni toolitipu |
 |
|
Iani
New Member

206 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 21:17:15
|
quote: Originally posted by Colldor
quote: Originally posted by Iani Tohle umi DUF + DART taky 
jses si jistej ? pokud myslis te dve cary vedle charu tak, to jde ale hodne omezene a navic se to dost buguje.
Ano jsem. Mam to tak uz prestavene asi tyden a nezpozoroval jsem zadne bugy. Navic jak to vypada tak to nurfed z DUFu akorat obsleh. Vypada to totiz nachlup stejne. |
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU |
 |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 05/11/2005 : 09:31:43
|
quote: Originally posted by MegaDeath
quote: Originally posted by Cotouch
nevíte někdo jak si v nurfed zapnu, aby se mi tooltips zobrazovali na fixním místě obrazovky a ne pod kurzorem? jsem z gypsy zvyklej mít to uprostřed nahoře a docela mi vadí že mi pod kurzorem pořád vyskakujou nějaký hnusný barevný okna, který mě vůbec nezajímaj
kdyz zmacknes ESC tak hned vedle options je mala modrobila ikonka pres kterou se to vsechno nastavuje muzes si tam nastavit i to fixni umisteni toolitipu
díky, jsem slepej |
offline |
 |
|
Sedivecz
Starting Member
36 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 06/11/2005 : 01:13:09
|
Tusim ze jsou soucasti Ultimate UI kompilace ... zkus je od tamtud nejak vytahnout :) http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=478
ale nejsem si jistej. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 06/11/2005 01:14:41 |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 16/11/2005 : 15:57:05
|
quote: Originally posted by Milan
quote: Originally posted by tsawo
quote: Originally posted by Milan
quote: Originally posted by tsawo V tom pripade je nejjednodussi pouzit mapy na thottbot.com ne? Prijde mi to uzivatelsky nejprijemnejsi. Ingame mapa bez addonu by potrebovala jeste doladit.
prave ze uzivatelsky prijemne to moc neni. Nez se preswapuju do Opery a tam nez to najdu tak me ve hre muze kdokoliv sejmout. At mob ci hrac. A taky bych si rad naplanoval plneni nekolika questu najednou. Hodne se me stavalo ze jsem byl v south barrens kde jsem dodelal jeden quest pak jsem 15 min bezel do crossu a tam jsem zjistil ze kousek od mista kde jsem byl je dalsi quest ktery jsem mel v deniku. A to nasere bezet zase 15 minut nazpatek. http://www.curse-gaming.com/mod.php jinak tady jsem nasel seznam modu ale quest mod tam neni 
Addon na planovani questu podle me zase tak kriticky potreba neni. Na tohle staci hlava a poradne cist Questlog.
Prave ze planovat je treba,vzdy a vsude. To uz vedeli i nasi soudruzi. Nejlepe na tri ci pet let odpredu. OK thottbot samozrejme pouzivam, ale vzdy se da neco zlepsit a urychlit.
to mi pripada jak hrat adventury s navodem, totalni hovadina... 
planovat jo ,ale vzit si vic questu, precist si o cem sou a sam najit ktery questy maj spolecnou lokaci a delat je zaroven....  |
WoW: Axgri |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
|
Light-hammer
Starting Member
12 Posts |
Posted - 16/11/2005 : 23:36:20
|
quote: http://sonic.czechcore.cz/wow_foto/axgri_ui.jpg
Chtěl bych něco na dmg done, jako je na tomto obrázku, problém je, že jsem dva podobné našel a oba v sobě měly exe soubor... což se mi fakt moc tahat nechce, kdyžtak poraďte dík. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 02:32:47
|
quote: Originally posted by Sanix
tak sem nakonec taky vyrobil nejaky pekny pouzitelny UI ted sem zvedav na prvni patch... 
http://sonic.czechcore.cz/wow_foto/axgri_ui.jpg (dalo mi to asi 2 hodky na netu a pak 1,5 hodky ingame + resetovani game)
Patche jsou v pohodě, pokud máš rychlou ruku a zvládáš během combatu odklikávat "OK" na chybových hláškách 
Jinak hodinka po každém patchi, a UI bývá opět funkční. Sem tam nějaký ten Addon se musí vyřadit...
Bývaly doby kdy mi blizzardí customizace UI přišla jako skvělej nápad  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 17/11/2005 : 15:44:07
|
quote: Originally posted by Marigold
Bývaly doby kdy mi blizzardí customizace UI přišla jako skvělej nápad 
u me to je naopak, nejprve jsem byl na addony nasrany.. ale posledni dobou to celkem v pohode funguje a libi se mi, ze si UI udelam podle sebe.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 28/11/2005 : 12:19:31
|
Ahoj, potrebuju poradit s CT raidem.. nejak se mi to cely podelalo a zacalo mi to raid radit nejak nesmyslne, bo kdyz kliknu na social a potom na zalozku raid tak mi to vubec nesedi to co mam napsano v CTRaidu, bud tam nejaky lidi nemam, a nebo jsou vsichni prehazeny, nevite jak na to, aby to sedelo? |
 |
|
Blaster
Starting Member

97 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 10:55:50
|
Nevite prosim, kterym addonem se vypisuji hlasky o combatu ve tvaru: abcdef begins to cast jmeno_kouzla abcdef gains jmeno_buffu videl jsem to na videu Phoenixxe a docela by to bylo fajn ;) Combat addon mam. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 11:14:14
|
spellalert
nebo si to jde vzfiltrovat v chat oknu |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Blaster
Starting Member

97 Posts |
Posted - 06/12/2005 : 11:21:58
|
quote: Originally posted by Stilgar
spellalert
nebo si to jde vzfiltrovat v chat oknu
dekuju, skusim. |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 13/12/2005 : 20:54:36
|
Mozno je to tu uz niekde napisane, ale listovat 16 stran sa mi fuckt ze nechce.
Hladam addon ktory ked zacastim Immolate aby mi niekde bezal taky bar ktory mi ukaze kolko sekund este immolate bude fungovat. A to iste aj s fear a tak .... toz vidite ze hram locka, tak proste na tie lockove ability. Videl som, ze to man iekdo ako aj casting time dokopy, tak neco takeho. Dufam ze ste ma pochopili  |
 |
|
Soulkiller
Starting Member

31 Posts |
Posted - 13/12/2005 : 21:51:55
|
asi se tu nechce nikomu zepsat adony whodne pro kazdy class co :) dat to jako stick, a sovedceny vycucy adonu  |
WoW: Naja - Rouge Chromaggus - Kobra DP:Paul Muad'Dib - deleted DP:Soulkiller(RENEGADES)- DELETED DP:Dilino (Seeker)- Kicked
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 13/12/2005 : 23:28:11
|
Moje nové UI (obrázky nejsou velké, ale pokud se to adminům nebude líbit, není problém nahradit je odkazem ).
"Čisté" UI:

Plně aktivované UI:
 |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 13/12/2005 23:28:27 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 00:27:37
|
Imo brutalne preplacany .... ja neviem ako vy, ale aj s druidom aj s huntrom aj s warlockom pouzivam maximalne 3 bary a nic ine nepotrebujem, jako mat cez 1/5 obrazovky okno s DPS mi pripada ako cista blbost ... to zevies kolko mas dps ti nezlepsi tvoje hracske kvality. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 00:51:50
|
co to je? aha paladin  
+1 |
Edited by - spajdr on 14/12/2005 00:52:16 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 06:21:38
|
"Záchrana-spells(zvětší se, pokud zdraví klesne pod 20%) lolol  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 07:12:25
|
quote: Originally posted by Kořka
"Záchrana-spells(zvětší se, pokud zdraví klesne pod 20%) lolol 
 Pokud se pánovi nelíbí, není problém napsat /flexbar hide button=69-71. 
By ste se divili jak to funguje. Jen si na to halt musí člověk zvyknout a pak už je to bez problému. To původní Blizz rozložení bylo dost tragický, takhle je to mému oku mnohem víc lahodící... a hlavně mě žádnej button neotravuje když nejsem v combatu.
[edit]Kdyby nebyly FŠECHNY realmy down, hodil bych sem link na obrázek jak to je většinou... ale voni sou down. [/edit] |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 14/12/2005 07:32:51 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 10:51:14
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by Kořka
"Záchrana-spells(zvětší se, pokud zdraví klesne pod 20%) lolol 
 Pokud se pánovi nelíbí, není problém napsat /flexbar hide button=69-71. 
By ste se divili jak to funguje. Jen si na to halt musí člověk zvyknout a pak už je to bez problému. To původní Blizz rozložení bylo dost tragický, takhle je to mému oku mnohem víc lahodící... a hlavně mě žádnej button neotravuje když nejsem v combatu.
[edit]Kdyby nebyly FŠECHNY realmy down, hodil bych sem link na obrázek jak to je většinou... ale voni sou down. [/edit]
pekny to mas clovece :) |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 11:05:21
|
quote: Originally posted by Pepo
Mozno je to tu uz niekde napisane, ale listovat 16 stran sa mi fuckt ze nechce.
Hladam addon ktory ked zacastim Immolate aby mi niekde bezal taky bar ktory mi ukaze kolko sekund este immolate bude fungovat. A to iste aj s fear a tak .... toz vidite ze hram locka, tak proste na tie lockove ability. Videl som, ze to man iekdo ako aj casting time dokopy, tak neco takeho. Dufam ze ste ma pochopili 
u fearu nejde poznat jak dlouho bude, ptze je to up to Xs, proste musis mit stesti, nehlede na to ze kazdej dmg ten fear muze prerusit |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 11:06:53
|
ja sem spokojenej s vicemene default blizz ui (mysleno rozvrzeni) .. zkousel sem ruzny experimenty s unit /targetframe na stredu_dole .. atd .. ale uz mam moc zazity tohle ... a dycky to skonci nejak tak www.stilgarr.wz.cz/wow/easy.jpg |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 14/12/2005 : 11:15:52
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
me by ani tak nezajimalo co kde mas ... ale spis jak se kterej addon menuje |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|