Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 nadavame na SOE
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/10/2005 :  11:43:39  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Fuck sem v riti jel sem na misi a muj cil nekde na burning plains jindy plno zvirat a najednou nikde nic prazdno tak odlognu a po nalogovani samozrejme horim v lave takze du clone ale sem nekde na skale pod menxsisem a nemuzu se hnout a unstick nejde kua pomrdali to fakt pekne celej den nestabilni mustafar ani tam nechodte .

me vcera spadl klient a pak mi ukazoval server loading ... 100% se valim mrtev nekde u brouku
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 31/10/2005 :  12:16:50  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

Fuck sem v riti jel sem na misi a muj cil nekde na burning plains jindy plno zvirat a najednou nikde nic prazdno tak odlognu a po nalogovani samozrejme horim v lave takze du clone ale sem nekde na skale pod menxsisem a nemuzu se hnout a unstick nejde kua pomrdali to fakt pekne celej den nestabilni mustafar ani tam nechodte .

me vcera spadl klient a pak mi ukazoval server loading ... 100% se valim mrtev nekde u brouku

me ne a kdyz si davas bacha tak ti nic nedisablenou

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/10/2005 :  13:04:00  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

to je pekna lez - pokud ses i dost daleko od nejakyho souboje (ani ho poradne nevidis) a npc/zvire v tom souboji da aoe tak v 9 pripadech z 10 te to trefi taky a disabled - to ze na chvili zastavis kvuli lagum v naprosto prazdne lokaci, ktera se za 1-2sekundy zaspamuje priserama (idelane ten zasranej tulrus co nedela nic jinyho nez aoe) pak jen sledujes vykricniky, kdyz se snazis rozjet a v tu chvili disabled - swarm - dead

Edited by - SNowie on 31/10/2005 13:04:49
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 31/10/2005 :  13:29:25  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Za poslední 2 dny mi jednou disablovali skiffa (pomocí "feature" jsem si ho ale "opravil"), jinak nic. Celková bilance za týden hraní 4 zničené bike.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/10/2005 :  13:40:37  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

Za poslední 2 dny mi jednou disablovali skiffa (pomocí "feature" jsem si ho ale "opravil"), jinak nic. Celková bilance za týden hraní 4 zničené bike.

werehammie je pro-řidič-taxikář aspoň na mustafar ale i takovej profik sem tam o něco přijde jak vidno
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 31/10/2005 :  13:40:44  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Jaka feature je na opravu skiffu? Nejakej exploit?
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 31/10/2005 :  13:45:58  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

Jaka feature je na opravu skiffu? Nejakej exploit?

Ale fuj "exploit".. takové ošklivé slovo...

Prostě nemám to srdce schovat ten zničenej šrot do datapadu, ale když ujdu tak ty 2-3km, tak si na něj rozpomenu a schovám ho a vyndám, tak je opravenej. Nevím jestli to funguje na 100%, nevím jestli to nemá nějaká omezení, případně jak to "vylepšit". Ale pokud každá čubka spamuje AOE na 100m a zničí vozítko na jednu ránu, tak co...
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 31/10/2005 :  14:29:07  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

quote:
Originally posted by JerzeeG

olusi, tak ty jsi to brko jeste porad nezahodil ?
udelej pro me neco, tahni uz doprdele i s tim jointem a tam si ho klidne dohul..
a starej se o sebe, tak jak jsi to delal dosud a nestarej se o me a BoH, protoze po tom ti je HOVNO, nemas s BoH NIC SPOLECNEHO !!!

udelej pro me neco, tahni uz doprdele i s tim jointem a tam si ho klidne dohul..

chtel bych videt jestli bys mi to same rekl do oci, tady delat machra neni zadne umeni

nebyl si ty nahodou v ustavu ... clovece ..... a kdyz, tak ty taky tady delas machra jak si silnej a ze by si vsechny zmlatil, vsechny ve hre v duelu porazis a kdo vi co jeste ... a neumis editovat zpravu, nebo si na to psychycky ujetej

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 31/10/2005 :  14:39:21  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269

quote:

quote:

quote:

a starej se o sebe, tak jak jsi to delal dosud a nestarej se o me a BoH, protoze po tom ti je HOVNO, nemas s BoH NIC SPOLECNEHO !!!

chtel bych videt jestli bys mi to same rekl do oci, tady delat machra neni zadne umeni

nebyl si ty nahodou v ustavu ... clovece ..... a kdyz, tak ty taky tady delas machra jak si silnej a ze by si vsechny zmlatil, vsechny ve hre v duelu porazis a kdo vi co jeste ... a neumis editovat zpravu, nebo si na to psychycky ujetej

nn, duvod je trochu jiny. Mne je proste proti kuzi nekoho posilat do riti anebo mu mazat hovny po hlave i kdyz si to treba zasoulozi.
Jestli je to podle tvych meritek na vstupenku do bohnic, ok...

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 31/10/2005 :  14:50:30  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[quote]Originally posted by Olusriel

vsak on jerzee sam dobre vi, kolik je v BOHu artisanu a armorsmithu a taky jak gildu na svuj odchod pripravil, predal kasu, nakraftil armory, dal pristup k surovinam, tezakum, accountu nekomu jinemu..
Udelal uplny HOVNO a jeste se vzteka, grrrr

predavat kasu nemusi, viz muj predchozi prizpevek

tak tohle imho neni pravda, ta kasa je pro guildu celkem potrebna a kdyby ji nekomu predal, urcite by udelal dobre. Ale jelikoz nikdo krome Olu neremca, tak to asi nikoho nebere Jinak nevidim duvod, proc by mel predavat account.
-treba proto, ze po trech mesicich cancelu SOE NERUCI za account a veskere veci, ktere postava vlastni. Je to bordel, ale je to tak..

Toho AS si udelal on, suroviny si nahrabal on.. kdyz tak moc myslis na dobro boh olu, tak si toho AS udelej taky
-z mych zkusenosti ma kazdy WS nebo AS tolik surovin, ze je nikdy nemuze ani spotrebovat. Parametrem je pouze jejich kvalita nikoliv mnozstvi. Znam minimalne dva kraftery, kteri mi suroviny pro zacatek krafteni nabizeli po jedinem rozhovoru zdarma! A to nikdo z nich nekonci. Kdybych vedel ze koncim, nakraftim aspon pro ostatni veci do zasoby nebo dam pristup k tezakum, surovinam nekomu dalsimu.
Tohle ale nejde nikomu rozkazovat, to by te melo napadnout samotnyho..

To by ještě ale samozrejme vůbec nevadilo..

..jenze tady tenhle typek mne za namitku posila hulit do riti, rozmazava hovna po hlave a ja nevim co jeste. Navazi se do moji oblibene hry, urazi devy a vychvaluje tady konkurencni hru, coz uz mi poradne leze na nervy..

Tohle vsecno je myslim dost na to, abych mu napsal ze se na to ma vysrat a radsi drzet hubu..

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 31/10/2005 :  15:07:36  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

to je pekna lez - pokud ses i dost daleko od nejakyho souboje (ani ho poradne nevidis) a npc/zvire v tom souboji da aoe tak v 9 pripadech z 10 te to trefi taky a disabled - to ze na chvili zastavis kvuli lagum v naprosto prazdne lokaci, ktera se za 1-2sekundy zaspamuje priserama (idelane ten zasranej tulrus co nedela nic jinyho nez aoe) pak jen sledujes vykricniky, kdyz se snazis rozjet a v tu chvili disabled - swarm - dead

nevim jestli to beres tak ze tobe vzdy disablujou nejaky vozitko ze se to musi automaticky dit vsem, ale tak to NENI. Mne skiff disablovali jen jednou a to diky me blbosti ze jsem si najel az pred republic facility a potom BARC u storm lorda. 2 vozitka za 5 dni, to je myslim pekna bilance na to, ze je tam prezviratkovano a nevedel sem kde muzu jezdit a kde ne. Klidne si mysli, ze lzu..

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/10/2005 :  15:26:47  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nevim jestli to beres tak ze tobe vzdy disablujou nejaky vozitko ze se to musi automaticky dit vsem, ale tak to NENI. Mne skiff disablovali jen jednou a to diky me blbosti ze jsem si najel az pred republic facility a potom BARC u storm lorda. 2 vozitka za 5 dni, to je myslim pekna bilance na to, ze je tam prezviratkovano a nevedel sem kde muzu jezdit a kde ne. Klidne si mysli, ze lzu..

ja zapomnel na tvou dokonalost - i tak si o par vozitek prisel takze to zas tak horky nebude
navic je rozhodne vic lidi ktery o vozitka prichazi nez tech co o ne neprichazi (ani ty nepatris mezi ty co o ne neprichazi )
uz k tomu nic nenapisu tohle by nebyla ideologicka hadka s jerzeegem tohle by byla hadka o hovne s carmaxem

Edited by - SNowie on 31/10/2005 15:33:48
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 31/10/2005 :  16:21:11  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
nechápu co resite. kdo je trochu predvidavy a dava si pozor tak se mu nemuze vozitko disablovat. osobně to delam tak že skiff pouzivam vyhradně jen na přejezdy lávy, vsude jinde jezdim na swoopu kterej je jednak rychlejsi a jednak jich mam bednu s 50ti kusy a i kdyby mi ho rozbili tak pohoda. koukam na mapu, blizim se k lavě, zastavim, pockam az se mi nahraje okolí, schovam swoopa a až potom když je okolí čisté tak vytahnu skiff, preletim lavu a sednu na swoopa, mam je na liste vedle sebe, je to brnkacka, par vteřin zdržení, cvak cvak,... a taky není dobré pokud jedes na skiffu zastavovat. ja zastavuju vetsinou tim stylem, ze dam store a az zmizi tak zastavim, to je kvuli pozdeji spawnujicim se mobum, jde to takto aplikovat uplne v pohode. většinou potvoru prejedes, chvili je klid a pokud nezpomalíš tak v době kdy zautoci uz jsi tak daleko ze agro na tebe trva par vterin. todle jsou ale tak logicky veci ze by me ani nenapadlo to nekomu psat :) to snad kazdyho trkne jeste když vim že mam jedinej skiff, tzn. jedine vozitko pres lavu, ze ho nebudu pouzivat na grindeni nebo na pvp nebo na obycejny jezdeni kde staci bohate swoop...

To Olu: nemam ve zvyku se michat do Forum-pvp, ale myslim ze jerzee prestal hrat protoze ho hra prestala bavit, a ty po nem chces aby jeste nacraftil zasoby lol, dyt to presne ho treba nebavi hehe.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/10/2005 :  16:39:36  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

nechápu co resite. kdo je trochu predvidavy a dava si pozor tak se mu nemuze vozitko disablovat. osobně to delam tak že skiff pouzivam vyhradně jen na přejezdy lávy, vsude jinde jezdim na swoopu kterej je jednak rychlejsi a jednak jich mam bednu s 50ti kusy a i kdyby mi ho rozbili tak pohoda. koukam na mapu, blizim se k lavě, zastavim, pockam az se mi nahraje okolí, schovam swoopa a až potom když je okolí čisté tak vytahnu skiff, preletim lavu a sednu na swoopa, mam je na liste vedle sebe, je to brnkacka, par vteřin zdržení, cvak cvak,... a taky není dobré pokud jedes na skiffu zastavovat. ja zastavuju vetsinou tim stylem, ze dam store a az zmizi tak zastavim, to je kvuli pozdeji spawnujicim se mobum, jde to takto aplikovat uplne v pohode. většinou potvoru prejedes, chvili je klid a pokud nezpomalíš tak v době kdy zautoci uz jsi tak daleko ze agro na tebe trva par vterin. todle jsou ale tak logicky veci ze by me ani nenapadlo to nekomu psat :) to snad kazdyho trkne jeste když vim že mam jedinej skiff, tzn. jedine vozitko pres lavu, ze ho nebudu pouzivat na grindeni nebo na pvp nebo na obycejny jezdeni kde staci bohate swoop...

To Olu: nemam ve zvyku se michat do Forum-pvp, ale myslim ze jerzee prestal hrat protoze ho hra prestala bavit, a ty po nem chces aby jeste nacraftil zasoby lol, dyt to presne ho treba nebavi hehe.

to se swoopama sem po spatnych zkusenostech zacal delat taky tak je to levnejsi ale neohrabanejsi - napada me co budou delat ty chudaci co nemaj preorder a tudiz na lavu budou moct jen s blechou ... ... aspon do doby nez si vyquesti lava skiff
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/10/2005 :  16:50:39  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

presne.. a nejvic me sere, ze olus o tom vi hovno a ma jen blbe kecy..

vubec nevi, kolik hodin denne kazdy den, kazdou noc, jsem jezdil jak kokot po tezacich, abych natezil suroviny a kolik hodin jsem venoval shaneni po vendorech a bazarech..

kolik hodin a hodin crafteni milionu subkomponentu, nejprve pro droidy a pak i armory.. mezitim nejake swoopy atd atd.. procitani for kvuli zjisteni nejlepsich postupu a vychytavek.. a pak ti tvoji bohove devove bugnou na nekolik tydnu armory, ze nejdou prodat, predat, polozit, nic..

hodiny nechutneho strkani stovek predmetu do vendora - nejvetsi dojeb je, ze ti zkurvenci SOE ani nejsou schopni to udelat poradne a sotva to tam nacpes, tak se to bugne a nejdou u armoru videt detaily a muzes to cele vyhazet a delat znova.. jednu vec po jedne..

po CU jsem osobne nabral desitky lidi do BoH a chodil s nima grindit, zarizovat pro ne bydleni ve meste a dalsi veci.. a pak se divis, ze me prejde chut, kdyz vidim, ze vetsina z nich uz v SWG davno neni ?

ja mam tady odehrane vice hodin SWG nez kdokoliv jiny a vice nez nekolik jako ty dohromady..
to bylo sveho casu kolem 15 hodin denne u swg.. po nekolik mesicu, tak si to spocitej.. platil jsem a hral v podstate za 3 ucty a ovladal v pripade potreby dalsi 3 ucty..

a pak prijde takovy kokot a ma pripominky..
jako ja te olusi neposilam do riti za tu namitku, ale za to, ze ty nejsi v nasi guilde zodpovedny za nic, dokonce v ni ani nejsi.. a me budes neco vytykat.. prober se uz kurva.. TOBE JE PO TOM HOVNO !!! az ty pro guildu udelas aspon 1% toho, co ja, tak muzem zacit uvazovat o nejake pripadne diskusi na tema co jsem udelal nebo neudelal..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:14:11  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Pratele, mam konstruktivni pripominku - podte si prestat nadavat navzajem a vratme se k puvodnimu smyslu tohoto topicu, tj. k poukazovani na chyby SWG
Ja treba vcera z 5 BH misi mel jednu vygenerovanou do vody (a musel jsem prijet az na 1000m abych dostal hlasku "mission incomplete" + pri spatne umistene misi zbuhdarma utracet droidy), ze tri dalsich boss cilu me vypadly same shity (2x reactive microplate, 1x mandalorian intreaframe), pak jsme s hammiem snad hodinu hledali na tatooine krayty a nenasli ani jedineho ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:15:44  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja zapomnel na tvou dokonalost - i tak si o par vozitek prisel takze to zas tak horky nebude
navic je rozhodne vic lidi ktery o vozitka prichazi nez tech co o ne neprichazi (ani ty nepatris mezi ty co o ne neprichazi )
uz k tomu nic nenapisu tohle by nebyla ideologicka hadka s jerzeegem tohle by byla hadka o hovne s carmaxem

ja to myslel presne tak, jak to napsal tedka khaot a tys hned zacal nadavat ze lzu tak si uvedom co pises a zacinas se hadat ty, ne ja ja nenapsal ze o ne neprichazim, ja jsem napsal, ze kdyz si davas pozor, tak ti to nebudou porad disablovat! a ty hned ze lzu..ale nvm..

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Edited by - Carmax on 31/10/2005 17:18:46
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/10/2005 :  17:39:46  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja to myslel presne tak, jak to napsal tedka khaot a tys hned zacal nadavat ze lzu tak si uvedom co pises a zacinas se hadat ty, ne ja ja nenapsal ze o ne neprichazim, ja jsem napsal, ze kdyz si davas pozor, tak ti to nebudou porad disablovat! a ty hned ze lzu..ale nvm..

ja sem nasranej protoze si davam majzla a stejne o ne prichazim takze to neber tak vazne ... nvm ...
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 31/10/2005 :  18:09:21  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sem nasranej protoze si davam majzla a stejne o ne prichazim takze to neber tak vazne ... nvm ...

no ja o ne drive bezne neprichazel, ale nasralo me, jak jsem jel na barcu v tom meste se SP uprostred naboo nekomu s necim pomoct a kdyz jsem vjel mezi domy, tak na nekolik sekund se mi zatnul obraz (pocitac) a kdyz jsem se opet zacal hybat, tak jsem byl o 100m dale a barc byl v prde.. byl rozbity..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 31/10/2005 18:10:08
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 31/10/2005 :  18:19:40  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no ja o ne drive bezne neprichazel, ale nasralo me, jak jsem jel na barcu v tom meste se SP uprostred naboo nekomu s necim pomoct a kdyz jsem vjel mezi domy, tak na nekolik sekund se mi zatnul obraz (pocitac) a kdyz jsem se opet zacal hybat, tak jsem byl o 100m dale a barc byl v prde.. byl rozbity..

ja hodne restore kitu koupil kvuli tomu bugu - jestli ho neznate tak si davejte pozor - kdyz sem si opravil barca vyzkousel, nasedl na lod a odletel z XX na YY a pak si ho privolal => disabled
UPOZORNENI: po oprave nez letite na jinou planetu si barca/skiffa SCHOVEJTE DO DATAPADU
i kdyby byl ten bug uz opraven (jako ze spis neni) tak to pro jistotu delejte

Edited by - SNowie on 31/10/2005 18:20:45
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 01/11/2005 :  06:27:19  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nn, duvod je trochu jiny. Mne je proste proti kuzi nekoho posilat do riti anebo mu mazat hovny po hlave i kdyz si to treba zasoulozi.

tak ted nevim co na to mam rict pac si me zaskocil
ty tady kazdymu vyhrozujes, jen jak se na tebe skarede podiva a asi si to ani neuvedomujes ........ a doufam ze vis, ze se protirecis
"Mne je proste proti kuzi nekoho posilat do riti anebo mu mazat hovny po hlave"
"vsak on jerzee sam dobre vi, kolik je v BOHu artisanu a armorsmithu a taky jak gildu na svuj odchod pripravil, predal kasu, nakraftil armory, dal pristup k surovinam, tezakum, accountu nekomu jinemu..
Udelal uplny HOVNO a jeste se vzteka, grrrr"

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 01/11/2005 :  13:21:41  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ty tady kazdymu vyhrozujes, jen jak se na tebe skarede podiva a asi si to ani neuvedomujes ........ a doufam ze vis, ze se protirecis
"vsak on jerzee sam dobre vi, kolik je v BOHu artisanu a armorsmithu a taky jak gildu na svuj odchod pripravil, predal kasu, nakraftil armory, dal pristup k surovinam, tezakum, accountu nekomu jinemu..

budeme si hrat se slovy?
Udelat hovno a posilat nekoho do hoven je rozdil, nemyslis?

ja nikomu nevyhrozuju, jenom kdyz mam s nekym problem, nepojedu za nim do Aše nebo Frýdku Místku, ani mu tady veřejně nebudu nadávat, protoze je to pod moji uroven. To se s nim radeji domluvim treba na duel. Napada te nejake lepsi reseni? Sem s nim.

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 01/11/2005 :  13:25:18  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
jerze tady agitoval proti swg, neudelal vsechno co mel nez odesel a psal tady o mne jako o vyhulbrku...
Je to málo na to, abych mu napsal, co si o něm myslím?? Pro mně tak akorat.

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 01/11/2005 :  14:25:57  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

budeme si hrat se slovy?

ja nikomu nevyhrozuju, jenom kdyz mam s nekym problem, nepojedu za nim do Aše nebo Frýdku Místku, ani mu tady veřejně nebudu nadávat, protoze je to pod moji uroven. To se s nim radeji domluvim treba na duel. Napada te nejake lepsi reseni? Sem s nim.

jak myslis, budeme si hrat :)
1. mi sme NIKDY NEMAZALI SOE hovna na hlave a ty nas za tim obvinujes.... (sam si rikal, hra se slovicky), my sme na ty chyby jen poukazovali
2. "neudelal vsechno co mel nez odesel" on neodesel, dal si pauzu a stejne je nam po tom uplny hovno ..... a mel maximalne udelat 1 drobnost(pokladna), ktera doposud ani neni moc dulezita, pac stejne jde z5
3. "Už mně chlape nerozčiluj, nebo ti napisu neco nehezkeho!" tohle je o5 k tvemu vyroku "ja nikomu nevyhrozuju"
4. si zase protirecis "ja nikomu nevyhrozuju" a hned za to "jenom kdyz mam s nekym problem]" bud vyhrozujes pokud mas problem, nebo vubec, tohle je oboje a to nejde ....
5. "vysral ses na lidi v bohu a hazes tady smajlikama, tomu rikam frajerina..." a ty si v BoH, ze te to tak moc zajima? nebo ti jen dosli argumenty, tak si to tam kidl?
6. "Ne se zdejchnout jak para nad hrncem" dit i kdyz jeste hral SWG, tak sme vedeli ze hraje WoW a ze tam pomalu ale jiste prechazi .....

a uz se mi nechce psat, napsal sem, na co sem si vzpomel ....

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 01/11/2005 :  15:18:11  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

budeme si hrat se slovy?

jak myslis, budeme si hrat :)
1. mi sme NIKDY NEMAZALI SOE hovna na hlave a ty nas za tim obvinujes.... (sam si rikal, hra se slovicky), my sme na ty chyby jen poukazovali
2. "neudelal vsechno co mel nez odesel" on neodesel, dal si pauzu a stejne je nam po tom uplny hovno ..... a mel maximalne udelat 1 drobnost(pokladna), ktera doposud ani neni moc dulezita, pac stejne jde z5
3. "Už mně chlape nerozčiluj, nebo ti napisu neco nehezkeho!" tohle je o5 k tvemu vyroku "ja nikomu nevyhrozuju"
4. si zase protirecis "ja nikomu nevyhrozuju" a hned za to "jenom kdyz mam s nekym problem]" bud vyhrozujes pokud mas problem, nebo vubec, tohle je oboje a to nejde ....
5. "vysral ses na lidi v bohu a hazes tady smajlikama, tomu rikam frajerina..." a ty si v BoH, ze te to tak moc zajima? nebo ti jen dosli argumenty, tak si to tam kidl?
6. "Ne se zdejchnout jak para nad hrncem" dit i kdyz jeste hral SWG, tak sme vedeli ze hraje WoW a ze tam pomalu ale jiste prechazi .....

a uz se mi nechce psat, napsal sem, na co sem si vzpomel ....

mne se taky nechce psat..
jen ti neco reknu. Mne se skoro netyka, jak jste si to ve VASI gilde zaridili, nezaridili. Jenom vim, ze spousta lidi at uz z boh nebo ne to nemohla a nemuze rozdychat, ze odesel. A ja s tema lidma hraju a slysim co rikaji ...

Jen se sam podivej, Vasi vsude pisi(fora, kanal ve hre), ze nemaji armory, swoopy, rest kity, jsou to VASI lidi, kteri nemaji tolik penez jako treba ty nebo ja, aby preplaceli cizi...

To vsechno jen proto, ze jeden clovek nebyl schopen rict co bude dal..
Chapes?

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 01/11/2005 :  15:48:22  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
očkávám, že sem jerzeeg nakonec napíše nějakou obsáhlou odpověď a pak to lockne, aby měl poslední slovo
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/11/2005 :  17:05:15  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jen se sam podivej, Vasi vsude pisi(fora, kanal ve hre), ze nemaji armory, swoopy, rest kity, jsou to VASI lidi, kteri nemaji tolik penez jako treba ty nebo ja, aby preplaceli cizi...

To vsechno jen proto, ze jeden clovek nebyl schopen rict co bude dal..
Chapes?

ty voe, ty sis zvysil davku ? nebo ti to mam napsat madarsky, kdyz cesky nerozumis ? bohuzel ale madarsky umim jen asi 4 slova, tak smula..

ze nekdo breci ze nema swoopy, armory atd.. NO A CO ???? ses posral ne ? JA NEMAM povinnost pri odchodu z nejake hry zabezpecit jine hrace na mesice dopredu cimkoliv !!! ty me fakt bavis..

quote:

očkávám, že sem jerzeeg nakonec napíše nějakou obsáhlou odpověď a pak to lockne, aby měl poslední slovo

tak tak.. nakonec..

jo a olusi, szeretlek.. (to je jedno z tech madarskych slov a znamena "miluji Te" ) tak aspon vidis, ze to srani a mazani hoven nemusi vzdy znamenat neco zleho ty jsi nasral me a ja tebe, nic se nevyresi a jen jsme oba nasrani, tak se na to vyserem a zajdem radeji nekdy v ostrave na jednu dve tri koblihy (nikoli konske)

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 01/11/2005 17:09:30
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 01/11/2005 :  17:26:32  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

tak co vrátíš se
Go to Top of Page

Dreik
New Member

Darth Nihilus

363 Posts

Posted - 01/11/2005 :  17:36:25  Show Profile  Send Dreik an ICQ Message Send Dreik a Private Message  Reply with Quote

Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter
Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer
LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 01/11/2005 :  17:38:18  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
...

tak co vrátíš se

nelze se vracet nekam, odkud jsi neodesel.. akorat mi na chvilku zmrazili ucet, kapitalisticti vykoristovatele hnusni..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 01/11/2005 :  21:03:37  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

... kapitalisticti vykoristovatele hnusni..

tak to bys mel napravit a vypatrat, jesli to nejsou nahodou rebelove

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 01/11/2005 :  21:22:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

... kapitalisticti vykoristovatele hnusni..

tak to bys mel napravit a vypatrat, jesli to nejsou nahodou rebelove

rofl
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 02/11/2005 :  10:49:38  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
ty ses natvrdlej jerze, nikde sem nenapsal, ze to mas za povinnost - neprehanej to, ale jako skoro sefa gildy by te neco podobneho mohlo napadnout... Ale nenapadlo, ok, dal to neresim.

Az budu mit kraftera, jeste nevim jestli WS nebo AS, tak se domluvime a ja ti to predvedu, jak by to mohlo fungovat, ok?

BTW tohle jsem ted koupil, neda nekdo duel??

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=337584

Edited by - Olusriel on 02/11/2005 11:05:16
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 02/11/2005 :  11:07:18  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

ty ses natvrdlej jerze, nikde sem nenapsal, ze to mas za povinnost - neprehanej to, ale jako skoro sefa gildy by te neco podobneho mohlo napadnout... Ale nenapadlo, ok, dal to neresim.

Az budu mit kraftera, jeste nevim jestli WS nebo AS, tak se domluvime a ja ti to predvedu, jak by to mohlo fungovat, ok?

BTW tohle jsem ted koupil, neda nekdo duel??

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=337584

lol, husty kladivo, ale nevedel jsem, ze jsi rodian Ale jinak to DPS rox

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 02/11/2005 :  11:12:28  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Už jsem viděl kladiva který mají větší dostřel,ale i těch 55m není špatný

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 02/11/2005 :  14:13:42  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

Už jsem viděl kladiva který mají větší dostřel,ale i těch 55m není špatný

chtel bych s timhle videt polearm spin, area hity v radiusu 55m, hehe. Jeste ze to nejde..

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/11/2005 :  16:21:31  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak vidim, ze se asi fakt budu muset zacit ucit madarsky, kvuli tobe.. ale nechce se mi..
jako uz jsem to tady psal nekolikrat a uz me to nebavi, takze uz na to vice reagovat nebudu..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 02/11/2005 16:24:23
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 02/11/2005 :  16:35:05  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
2olu - kua, tomu nebudu verit, dokud to neuvidim ve hre a nedam s tebou duel ... uber tank s uber kladivkem .....
2jerzee - tady fakt na foru chyby tleskajici smajlik

SWGEmu - Pavell Chaal
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 02/11/2005 :  16:58:07  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

2olu - kua, tomu nebudu verit, dokud to neuvidim ve hre a nedam s tebou duel ... uber tank s uber kladivkem .....
2jerzee - tady fakt na foru chyby tleskajici smajlik

to je made in photoshop, nic takovyho samozrejme neni

nejlepsi stat toho kladiva je podle mně:

DAMAGE
Base type death.
a pak jeste ten SAC 12

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/11/2005 :  19:38:44  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
tak to je hnus.. SOE me fakt sere.. uz jen stahovani zasranych patchu.. 4 hodiny zbyvaji a debilni launchpad vytizi muj procesor na 70%, tak si k tomu nezahraju ani W3..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 02/11/2005 :  19:41:55  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak to je hnus.. SOE me fakt sere.. uz jen stahovani zasranych patchu.. 4 hodiny zbyvaji a debilni launchpad vytizi muj procesor na 70%, tak si k tomu nezahraju ani W3..

nemas tak dlouho absentovat
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 02/11/2005 :  19:52:57  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Doufám že tuhle stránku všichni znáte..
http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=225451
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/11/2005 :  20:07:29  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=225451

no super, takze uz staci priste jen pustit launchpad, aby si stahl pripadny novy launchpad, pockat az zacne stahovat patche, pak to stopnout, otevrit slozku SWG a porovnat obsah s touhle strankou a dostahovat to, co chybi..
a za tyhle sluzby platim pres 400 mesicne ?

jo v kazdem pripade dik hammie, aspon trochu to pomuze..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 02/11/2005 20:10:09
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 02/11/2005 :  20:41:16  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

no super, takze uz staci priste jen pustit launchpad, aby si stahl pripadny novy launchpad, pockat az zacne stahovat patche, pak to stopnout, otevrit slozku SWG a porovnat obsah s touhle strankou a dostahovat to, co chybi..
a za tyhle sluzby platim pres 400 mesicne ?

jo v kazdem pripade dik hammie, aspon trochu to pomuze..

ani se nevracej, zboural sem ti barak, vykradl suroviny a poslal mejla 14 BH, aby na tebe jezdili... k tomu jeste to sileny stahovani, byt tebou dam cancel..

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 02/11/2005 :  21:09:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

ani se nevracej, zboural sem ti barak, vykradl suroviny a poslal mejla 14 BH, aby na tebe jezdili... k tomu jeste to sileny stahovani, byt tebou dam cancel..

taky te rad uvidim..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 03/11/2005 :  08:21:14  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sice se to da stahnout odtud manualne, ale stejne to bezi jak slimejs

Edited by - Almych on 06/11/2005 03:39:14
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 06/11/2005 :  00:59:12  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Tenhle topic se mi líbí...

PITCHY SOU TO!

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/11/2005 :  09:56:18  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Tenhle topic se mi líbí...

PITCHY SOU TO!

co ty janku, uz se tesis na zmeny ?

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 15/11/2005 :  18:29:44  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Kurva ja uz chi hrat kde to vazne do riti.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 15/11/2005 :  18:48:04  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kurva ja uz chi hrat kde to vazne do riti.

udelame pak orientacni beh k shrine abysme dostali robu ?
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,31 seconds. on eygor Snitz Forums 2000