Author |
Topic  |
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 18:54:04
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
Kurva ja uz chi hrat kde to vazne do riti.
No servery maji byt nahozene v 5 PM CST, takze to spis vypada na 1 hodinu v noci u nas pokud me ten prepocet hodin neklame
http://www.sonyonline.com/corp/timezoneclock/index.jsp
|
|
Edited by - WanargiMort on 15/11/2005 18:55:17 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 18:55:37
|
quote: Originally posted by WanargiMort
quote: Originally posted by Akoh Adi
Kurva ja uz chi hrat kde to vazne do riti.
No servery maji byt nahozene v 5 PM CST, takze to spis vypada na 1 hodinu v noci u nas pokud me ten prepocet hodin neklame
http://www.sonyonline.com/corp/timezoneclock/index.jsp
uz je jich asi 17 nahozenejch.. ja doprdele nechapu proc nahodi servery ktery jsou temer prazdny a servery ktery se vyuzivaj jako treba chimaera, ahazi, bria, eclipse atd jsou vzdycky jako posledni |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 15/11/2005 18:58:20 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 19:00:49
|
quote: Originally posted by Carmax
uz je jich asi 17 nahozenejch.. ja doprdele nechapu proc nahodi servery ktery jsou temer prazdny a servery ktery se vyuzivaj jako treba chimaera, ahazi, bria, eclipse atd jsou vzdycky jako posledni
dyt jsem to tu uz jednou psal - to je prece logicke, ze nejvetsi databaze se nahrava nejdele, ne ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 19:05:03
|
quote: Originally posted by JerzeeG
uz je jich asi 17 nahozenejch.. ja doprdele nechapu proc nahodi servery ktery jsou temer prazdny a servery ktery se vyuzivaj jako treba chimaera, ahazi, bria, eclipse atd jsou vzdycky jako posledni
dyt jsem to tu uz jednou psal - to je prece logicke, ze nejvetsi databaze se nahrava nejdele, ne ?
ja nemluvim o nahravani ale hozeni do online stavu (tzn loading) chapu ze se loadujou dyl neu prazdny servery.. |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 19:08:59
|
quote: Originally posted by JerzeeG
dyt jsem to tu uz jednou psal - to je prece logicke, ze nejvetsi databaze se nahrava nejdele, ne ?
ja nemluvim o nahravani ale hozeni do online stavu (tzn loading) chapu ze se loadujou dyl neu prazdny servery..
Treba ono NGE znamena pro SOE migraci dat a jestli Eclipse bezi v clusteru tak potes koste  |
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 19:17:33
|
Eclipse uz loaduje :-) |
|
Edited by - WanargiMort on 15/11/2005 19:17:43 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/11/2005 : 19:18:04
|
ja nemluvim o nahravani ale hozeni do online stavu (tzn loading) chapu ze se loadujou dyl neu prazdny servery..
dyt jo, to, ze je tam "loading", neni nahravani databaze, to je jen spousteni OS a SWG programu po restartovani pocitace.. a to je po te, co nahraji patche atd, zatimco je to offline.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 08/12/2005 : 03:28:55
|
Tak sem se chtel prave lognout. Stahuju patch a najednou download canceled chceck your connection. Kouknu na detail a tam vidim ze sem soubor dotahl ale pri dekompresi to naspalo vadnej soubor. zkusil sem to parkrat pokazdy to samy. Rikam si nevadi nekde na foru byl link odkud patchovat. dam stranky SWG ale nacitaj se pul hodiny a nikdy se nedotahnou... Rikam si to je divny, ale nevadi zapnu si chat a zeptam se tam nekho... Koukam po roomech nikde zadny CSR. Rikam si tak fajn zaptam se aspon tech lidi co tu sou jestli nevi. Ale ouha kdyz zkusim neco napsat tak mi to napise ze nemuzu mluvit v roomu ktery je moderovanej. RIkam si fajn nevadi jeste tu mame online support. Najdu link a vyplnuju udaje o telefonu o me jakou mam zvukovku a jakou mam grafiku a pisu svuj problem. Konecne jsem to vyplnil KLIKA NA submit.... Hura konecne se to pohne. A hle napis momentalne je online support mimo provoz zkuste to pozdeji...
Kurna za tohle platim grrrr
Jinak sry ze to sem pisu ale sem nastvanej a nevim komu jinymu to ve 3:30 rict  sakra uz se stim seru hodinu  |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 08/12/2005 : 07:57:52
|
me to dela obcas taky, obcas stahuju patch i na 10x |
 |
|
Kozomrd
Starting Member
68 Posts |
Posted - 08/12/2005 : 16:12:17
|
A už jste slyšeli, že Julio Torres přestal hrát SWG? To je zvláštní, co? |
SWG: Semir Ferhis (Eclipse) Ich möchte Knedel mit Kaugummi. |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 08/12/2005 : 16:22:26
|
quote: Originally posted by Kozomrd
A už jste slyšeli, že Julio Torres přestal hrát SWG? To je zvláštní, co?
Kdo by se mu divil  |
Edited by - SNowie on 08/12/2005 17:16:17 |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 08/12/2005 : 16:30:44
|
A už jste slyšeli, že Julio Torres přestal hrát SWG? To je zvláštní, co?
  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 11/01/2006 : 21:23:04
|
vymatlani zasrani mamrdi posrani jedni vyjebani ... uz me pekne serou vymatlanci |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
Edited by - Pavel1269 on 12/01/2006 07:38:02 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 09:26:09
|
quote: Originally posted by Pavel1269
vymatlani zasrani mamrdi posrani jedni vyjebani ... uz me pekne serou vymatlanci
  |
Edited by - SNowie on 12/01/2006 09:26:19 |
 |
|
Sanix
Junior Member

899 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 16:30:57
|
koukam tady se porad nadava ;]]]  |
WoW: Axgri |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 17:33:26
|
quote: Originally posted by Sanix
koukam tady se porad nadava ;]]] 
tak ti vymatlani zasrani ..... vyjebanci si za to muzou samy   |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 18:48:28
|
tak ti vymatlani zasrani ..... vyjebanci si za to muzou samy  
samy? |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 19:10:16
|
samy?
ROFL TO JE BURATLNI HRUBKA!!!!!!! |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 12/01/2006 : 20:23:41
|
quote: Originally posted by Werrevlk
samy?
ROFL TO JE BURATLNI HRUBKA!!!!!!!
lol |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 13/01/2006 : 13:57:38
|
Stačí že je dobře první a poslední písmeno, na pořadí písmen ve slově nezáleží, mozek si to srovná. :))) |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 13/01/2006 : 14:08:03
|
V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo, že nzeáelží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniná dleůitžá věc je, aby blyy pnvrí a psoelndí pímesna na srpváénm mstíě. Zybetk mžůe být totánlí sěms a ty to přoád bez porlbméů peřčetš. Je to potro, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek. Zjíamvaé, že??
The paomnnehil pweor of the hmuan mnid. Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Fcunkig amzanig huh? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 13/01/2006 14:10:56 |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 13/01/2006 : 17:21:57
|
quote: Originally posted by Eagle
V suoivsoltsi s vzýukemm na Cmabridge Uinervtisy vlšyo njaveo, že nzeáelží na pořdaí psíemn ve solvě. Jedniná dleůitžá věc je, aby blyy pnvrí a psoelndí pímesna na srpváénm mstíě. Zybetk mžůe být totánlí sěms a ty to přoád bez porlbméů peřčetš. Je to potro, že ldiksý mezok netče kdažé pensímo, ale svolo jkao cleek. Zjíamvaé, že??
The paomnnehil pweor of the hmuan mnid. Aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be at the rghit pclae. The rset can be a total mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Fcunkig amzanig huh?
No je fakt ze sem to precetl uplne stejne rychle jako kdyby si to psal spravne. |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 08:36:49
|
Vyjimecne nechci nadavat na SOE, ale na LA.
Prisel mi mail (na registrovany e-mail s koncovkou .cz) s prosbou o ucast v pruzkumu zakaznickych nazoru na ToOW.
Vyplnil jsem vek, pohlavi a "stat" jsem zvolil "Other/International". V tom okamziku me spolecnost, delajici tento pruzkum pro LA, urazila poprve - dalsi obrazovka byla "sorry, jsi mimo zajmovou cilovou skupinu". Kua - LA/SOE ma v me registraci vsechny potrebne udaje o me, takze pokud jim "nevyhovuju", tak proc me proboha vubec OTRAVUJOU??? Navic - takovy mail neni nic jineho nez spam a jednoznacne poruseni US zakonu! A pak jsem jen tak zkusil prihlasovaci formular otevrit podruhe a vybrat ke stejnym udajum vek/pohlavi namatkou jakykoli stat USA. A okamzite jesem byl urazen podruhe a to tak ze velmi - jako obcan USA jsem okamzite "cilovy" (vek/pohlavi nejsou dulezite)!!! Takze nazory mimo USA pany z LA vubec NEZAJIMAJI !!! |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 09:28:29
|
TO je nejaka blbost me zadne takove maily nechodi, pravdepodobne to byl nejaky virovy spam a ted mas v compu trojana   . |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 09:30:50
|
quote: Originally posted by baron432
Prisel mi mail (na registrovany e-mail s koncovkou .cz) s prosbou o ucast v pruzkumu zakaznickych nazoru na ToOW.
Vyplnil jsem vek, pohlavi a "stat" jsem zvolil "Other/International". V tom okamziku me spolecnost, delajici tento pruzkum pro LA, urazila poprve - dalsi obrazovka byla "sorry, jsi mimo zajmovou cilovou skupinu". Kua - LA/SOE ma v me registraci vsechny potrebne udaje o me, takze pokud jim "nevyhovuju", tak proc me proboha vubec OTRAVUJOU??? Navic - takovy mail neni nic jineho nez spam a jednoznacne poruseni US zakonu! A pak jsem jen tak zkusil prihlasovaci formular otevrit podruhe a vybrat ke stejnym udajum vek/pohlavi namatkou jakykoli stat USA. A okamzite jesem byl urazen podruhe a to tak ze velmi - jako obcan USA jsem okamzite "cilovy" (vek/pohlavi nejsou dulezite)!!! Takze nazory mimo USA pany z LA vubec NEZAJIMAJI !!!
jo ale smradlavy Evropsky prachy jim nevadi... nevim cemu se divis, amici vzdycky byli a budou povyseni nad zbytkem sveta. |
jůůz d fóós |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 10:01:20
|
quote: Originally posted by Kravka
quote: Originally posted by baron432
Vyplnil jsem vek, pohlavi a "stat" jsem zvolil "Other/International". V tom okamziku me spolecnost, delajici tento pruzkum pro LA, urazila poprve - dalsi obrazovka byla "sorry, jsi mimo zajmovou cilovou skupinu". Kua - LA/SOE ma v me registraci vsechny potrebne udaje o me, takze pokud jim "nevyhovuju", tak proc me proboha vubec OTRAVUJOU??? Navic - takovy mail neni nic jineho nez spam a jednoznacne poruseni US zakonu! A pak jsem jen tak zkusil prihlasovaci formular otevrit podruhe a vybrat ke stejnym udajum vek/pohlavi namatkou jakykoli stat USA. A okamzite jesem byl urazen podruhe a to tak ze velmi - jako obcan USA jsem okamzite "cilovy" (vek/pohlavi nejsou dulezite)!!! Takze nazory mimo USA pany z LA vubec NEZAJIMAJI !!!
jo ale smradlavy Evropsky prachy jim nevadi... nevim cemu se divis, amici vzdycky byli a budou povyseni nad zbytkem sveta.
Uz me taky sere jak nekde treba cekam na spawn nakyho bosse pribehne 5 USA fakanu rozsekaj ho a vemou do zajecic to nema cenu se snad uz ani srat potkat je v realu videli by co dovede takovej kuchar s dranzirakem. |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 26/01/2006 : 11:36:06
|
quote: Originally posted by Jorssk
TO je nejaka blbost me zadne takove maily nechodi, pravdepodobne to byl nejaky virovy spam a ted mas v compu trojana   .
Nechodej ti, protoze a) ses zadneho SOE pruzkumu jeste neucastnil a b) si nezapomel zaskrtnout jedno policko v profilu na SOE registraci ::D |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 01/02/2006 : 16:17:12
|
Mám reactive account 3 dny a po cca pěti hodinách herního času jsem zhnusen,NUDA,BUGY atd. Tahle bohem a vývojáři zapomenutá hra je pro mě bohužel mrtvá  |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Kozomrd
Starting Member
68 Posts |
Posted - 01/02/2006 : 17:00:23
|
quote: Originally posted by Yurekk
Mám reactive account 3 dny a po cca pěti hodinách herního času jsem zhnusen,NUDA,BUGY atd. Tahle bohem a vývojáři zapomenutá hra je pro mě bohužel mrtvá 
Mohl bys to, prosím, nějak rozvést? Já právě také zvažuji reaktivaci, ale nevím, nevím... |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 01/02/2006 : 17:48:58
|
Mám reactive account 3 dny a po cca pěti hodinách herního času jsem zhnusen,NUDA,BUGY atd. Tahle bohem a vývojáři zapomenutá hra je pro mě bohužel mrtvá 
Mohl bys to, prosím, nějak rozvést? Já právě také zvažuji reaktivaci, ale nevím, nevím...
jako ze to nemas delat ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 01/02/2006 : 18:14:09
|
to Kozomrd :vyzkoušej,uvidíš sám...je to čistě můj názor,je tam spousta nových CZ lidí a baví je to,možná zkusím ještě evropskej server,ale to prázdný Eclipse je depresivní btw:hraje někdo ne evropským serveru ?? |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 01/02/2006 : 18:45:49
|
Mohl bys to, prosím, nějak rozvést? Já právě také zvažuji reaktivaci, ale nevím, nevím...
jako ze to nemas delat ...
o stavu hry dost objetivně vypovídá forum na: http://forums.station.sony.com/swg/board?board.id=swggpdiscussion tam by ses asi mel začist, než cokoliv aktivujes.. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
Kozomrd
Starting Member
68 Posts |
Posted - 02/02/2006 : 15:01:06
|
quote: Originally posted by Olusriel
jako ze to nemas delat ...
o stavu hry dost objetivně vypovídá forum na: http://forums.station.sony.com/swg/board?board.id=swggpdiscussion tam by ses asi mel začist, než cokoliv aktivujes..
No právě tohle fórum na mě působí silně depresivně. Milióny rozzuřených/smutných/znechucených postů, mezi nimiž občas vyleze někdo, kdo dost nepřesvědčivě tvrdí, že to zas tak zlé není. Ptal jsem se jednoho známého z Kanady, který nezanevřel a hraje dál. Říkal, že jeho to baví, akorát že servery se vpodstatě vylidnily (teď vám nepovím, na kterém hraje). |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 02/02/2006 : 15:36:30
|
quote: Originally posted by Kozomrd No právě tohle fórum na mě působí silně depresivně. Milióny rozzuřených/smutných/znechucených postů, mezi nimiž občas vyleze někdo, kdo dost nepřesvědčivě tvrdí, že to zas tak zlé není. Ptal jsem se jednoho známého z Kanady, který nezanevřel a hraje dál. Říkal, že jeho to baví, akorát že servery se vpodstatě vylidnily (teď vám nepovím, na kterém hraje).
no právě, že se vylidnily skoro všechny servery. Dnes potkáš asi nejvíce lidí ve vstupní místnosti na Mustafaru kde na sebe většinou lidi čekají před akcema. Tam je občas i 15 lidí.. občas vidím partičku o cca 15 - 20 lidech v Theedu, nebo v coronetu ale to je asi tak všechno. taky Mos Eisly cantyna a starport tam je celkem živo. Jinak ostatní jsou města duchů.. Když si občas zavzpomínám na zlatou éru SWG, kdy jen na starportu v Theedu buffovali 4 doktoři, každej měl ve frontě min. 15 lidí, kolem se proháněli CH a předváděli svý zvířata, k tomu v povzdálí probíhalo PvP, vedle v řadě napadnul BH nějakyho chudaka co si nehlídal visibilitu,u salonu byla fronta na ID, v cantyne koncert několika desítek muzikantů... všude cvrkot jak prase až se v něm člověk ztratil a furt bylo na co koukat.. ano i takto vypadalo SWG.. ti kdož to pamatují ví o čem mluvím.. tenkrát byl muj cancelometer v zeleny časti, hodně vlevo.. |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 02/02/2006 15:43:29 |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 02/02/2006 : 16:23:14
|
quote: Originally posted by Kravka ...
presne tak, tahle doba byla fakt skvela.. v Eisley bylo plno newbiku zebrajicich o penize , v Theedu se vedly reci o ruznych vecech.. obcas jsem se tam jen zastavil a smiroval To byly casy... |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 02/02/2006 : 18:34:21
|
Obávám se, že je už všem naprosto jasné, že s NGE SOE totálně selhalo. Na jedné straně zahodilo to, o co se SWG do té doby opíraly (simulaci reálného života v prostředí SW), čímž odradilo velkou část SW fandů) a na druhé straně nenabídlo nic, čím by přilákalo hráče WoW nebo akčních MMOG/MMORPG. A čím dnešní SWG může dlouhodobě přitahnout zcela nové a netovým hraním ne příliš zasažené hráče? Trochou počáteční SW atmosféry na chvíli zaujme SW fandy, ale ti po chvíli zjistí, že SWG nemá ve skutečnosti se SW jak ho znají z filmů a knih nic moc společného. A fandové akčních games rychle najdou daleko lepší hry tohoto druhu, nezatížené ne-akčním "balastem" SW. Odkládání publishe svědčí o jediném - o bezradnosti, o nízké prioritě nasazení něčeho, co ve skutečnosti vůbec nic podstatného neřeší a nevyřeší. Ano, ještě 3 měsíce mám subscription, ale pomalu mi dochází optimismus a trpělivost ... |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 03/02/2006 : 16:09:42
|
http://www.cbsnews.com/stories/2005/12/20/tech/gamecore/main1146894_page5.shtml
rofl to je husty 
No chtěl jsem se vrátit abych si alespoň odběhal Kashyyk, ale jestli to je až tak "opravené", tak to je asi ztráta peněz...
Počkáme další měsíce...
Třeba to zatím platí ještě tolik lidí, že ještě nemají odvahu to zabalit a ukázat světu nové SWG2.... |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 03/02/2006 : 16:25:16
|
quote: Originally posted by Kravka [brhttp://www.cbsnews.com/stories/2005/12/20/tech/gamecore/main1146894_page5.shtml
Tohle si nezaslouzi ani komentar . Kez by to smazali a udelali SWG2, ale nejlepsi varianta bude, aby koupil licenci nekdo jiny a udelal to. Bohuzel prominte mi ten vyraz...SOE jsou kurvy a to jsem tu hru mel tak rad. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 03/02/2006 : 16:28:25
|
quote: Originally posted by WereHamster
rofl to je husty 
No chtěl jsem se vrátit abych si alespoň odběhal Kashyyk, ale jestli to je až tak "opravené", tak to je asi ztráta peněz...
Počkáme další měsíce...
Třeba to zatím platí ještě tolik lidí, že ještě nemají odvahu to zabalit a ukázat světu nové SWG2....
SWG2 pojmenují starou preCU verzi  jinak je to naprosto brutální a možná i na soud (v USA se už soudili pro mnohem větší voloviny), SOE si dělá co chce  |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/02/2006 : 16:34:46
|
quote: Originally posted by SNowie jinak je to naprosto brutální a možná i na soud (v USA se už soudili pro mnohem větší voloviny), SOE si dělá co chce 
samozrejme na soud to byt muze ale nemas sanci to vyhrat protoze jim nikdy nedokazes ze to takhle bylo... a myslim ze SOE ma lepsi pravniky nez kdokoliv, kdo by je zaloval, takze penize zase vyhravaji  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 03/02/2006 : 17:55:18
|
Snad uz konecne zacnou dostavat co zasluhuji. Mne uz napriklad naucili davat si na velkeho majzla na cokoliv, kde se vyskytuji slova jako SW, SWG, Sony, SOE, Lucasarts, Lucas cokoliv..... jako na potencialni velke tahace penez z kapsy..(staci se napriklad podivat na cenu jejich DVD s filmem mezi ostatnimi DVD v obchode..) |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/02/2006 : 18:03:17
|
Snad uz konecne zacnou dostavat co zasluhuji. Mne uz napriklad naucili davat si na velkeho majzla na cokoliv, kde se vyskytuji slova jako SW, SWG, Sony, SOE, Lucasarts, Lucas cokoliv..... jako na potencialni velke tahace penez z kapsy..(staci se napriklad podivat na cenu jejich DVD s filmem mezi ostatnimi DVD v obchode..)
to, ze se divas v supermarketech, kde maji stovku prirazku, neznamena, ze ta DVD jsou draha. Ja koupil epizodu 3 za 649, coz je vcelku normalni cena za DVD |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 03/02/2006 18:11:06 |
 |
|
Richie
Starting Member

49 Posts |
Posted - 03/02/2006 : 18:08:04
|
Ja vim, bugy patri v SWG k folkloru... Ale stejne jsem ze zase pekne nasral. Vcera delam legacy quest s Kyarcem... bugle, nejde pokracovat. Dneska delam legacy s druhou postavou na flurry a najdu dalsi bug...
Kurva to nejsou schopni dat dohromady ani linearni set stupidnich questu? I sto let stare adventury maji komplexnejsi questy nez je tohle...
No a co se tyka update ovladnani... Nevim jestli jsem to pochopil spravne, ale jedina zmena co vidim je ze funkce "Turn Left" je stejna jako "Walk Left". Opravud update jak krava. Rozdil mezi old system a new system vidim jen v locknuti pointeru, kdyz clovek vybehne ze starportu.... Nevim jestli tohle ma byt ta great new feature, nebo se zase neco netradicne posralo...
Jestli tohle melo tri hodniny shutdown, tak buh vi jak dlouho bude pri novem publishi. (ad novy publish, asi se stavim navstivit kostel a pomodlit se, aby nezkurvili alespon to malo, co zatim funguje)
Uf, uz je mi lip. Jeste ze tu mame tenhle topic |
SGT Kyarc Kirych 1st Lokian Platoon, IHC |
 |
|
Richie
Starting Member

49 Posts |
Posted - 03/02/2006 : 18:11:43
|
Snad uz konecne zacnou dostavat co zasluhuji. Mne uz napriklad naucili davat si na velkeho majzla na cokoliv, kde se vyskytuji slova jako SW, SWG, Sony, SOE, Lucasarts, Lucas cokoliv..... jako na potencialni velke tahace penez z kapsy..(staci se napriklad podivat na cenu jejich DVD s filmem mezi ostatnimi DVD v obchode..) [/quote]
No ja to mam v celku jednoduche. Od SONY uz nekoupim, nikdy nic. S touhle znackou jsem se jednou pro vzdy rozloucil. A to se mi jedno LCD od nich fakt libilo :o) |
SGT Kyarc Kirych 1st Lokian Platoon, IHC |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 03/02/2006 : 18:18:09
|
[quote]Originally posted by Kravka
o, ze se divas v supermarketech, kde maji stovku prirazku, neznamena, ze ta DVD jsou draha. Ja koupil epizodu 3 za 649, coz je vcelku normalni cena za DVD
prirazku v supermarketu maji snad vsechny filmy, ne?  Edit: a napsal jsem v obchode (jakemkoliv), ne v supermarketu  |
|
Edited by - Olusriel on 03/02/2006 19:11:46 |
 |
|
Topic  |
|