Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 FPS
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 26/10/2005 :  20:50:06  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
moje konfigurace
MB shuttle AN35N ultra nforce2
RAM 2x512 A-DATA
CPU AMD burton 3000+
GK gainward 6800LE odemcena na full 16,1x6
a moje fps pri velkem pohybu napr AV, orgrimar klesne tak na 13-15 nevim co stim zkousel sem ruzne ovladace a taky to nepomohlo
tak se ptam jak jste na tom vy a jestli muze nekdo poradit diky

Sir Lukas CzH
tolik rostlin a tak málo času...
momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 26/10/2005 :  21:28:00  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Hmm, to muze byt cokoliv, zkus vsechno povypinat co ti bezi na pozadi. Kdy jsi naposledy delal defregmentaci? Kdy jsi naposledy delal format? Muzes mit nakopnutej system...Jinak sestava je celkem fajnova, tak tam by to melo behat svizne. Jeste mne napada co verze biosu? Ale muze to byt cokoliv, nejdriv bych ti radil, udelej si poradek na hdd. Jo a new ovladace taky nemusi byt idealni reseni...
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 26/10/2005 :  21:34:54  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Sir Lukas : to ti začalo dělat až teď? nebo jsi hrál nějakou dobu a začalo to blbnout až teď?
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 26/10/2005 :  23:05:59  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
Já teda osobně mám hodně podobnou kombinaci (snad jen víc ramky)a problémy nemám můžu dotaz podle čeho ty FPS bereš? (jestli z titan panelu) protože Titan se mi zdá ukazuje divně občas mi ukazuje třeba jen 10 ale jede to OK ;-). Jinak vážně nová instalace voken vždy pomůže (to mi připomíná že o víkendu na to vlítnu ;))
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 27/10/2005 :  01:01:09  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
jo wokna mam cisty
fps beru z titan panelu
bios mam posledni verzi co vysla
dela mi to jen kdyz je moc pohybu jinak mam fps kolem 60 prave me udivuje to ze to tak kolisa
btw jakou verzi driveru mate?

Sir Lukas CzH
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/10/2005 :  01:24:25  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Nemas zaple ve hre 24bit a ktomu hodne supersampling?

hmm ja mam
AMD64 3200+ (2.3ghz) 200@250 fsb
1024MB + 256MB DDR400 (ne dual channel) - 166@208 fsb
nForce3 deska od MSI
Sparkle 6800 128MB 256bit 360/720 gpu/ram

wow hraju 1280x1024 (window mode, maximized), 2x supersampling a pri 24bit sem mel v ironforge a ted i v orgrimaru u AH nakejch 20fps (bezne vsude jinde kolem 50fps) .. prep sem na 2x supersampling ale jen 16bit textury (24bit colors)
....... a vypada to uplne stejne ale mam tam 30-40fps a vubec to nijak netrha ani neswapuje.. dohled na max vsecko ostatni taky na max i anisotropni

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 27/10/2005 :  07:58:07  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
jedu na 24bit zkusim to hodit na 16bit ale myslim ze by to ta karta mela zvladnout i na 32bit no uvidime

Sir Lukas CzH

Edited by - Sir Lukas on 27/10/2005 08:03:35
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2005 :  08:30:59  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sir Lukas

jedu na 24bit zkusim to hodit na 16bit ale myslim ze by to ta karta mela zvladnout i na 32bit no uvidime

Na to se vyprdni, na výkonu ti to nepřidá, tohle není Riva TNT 2 karta, to že to tak klesá je hlavně procesorem, já když měl Pentium IV na 3Ghz, tak A64 3200+ na default taktu mi hned přidala 10fps min. oproti PIV a při přetaktování na 2.6Ghz to bylo dalších 20-30fps. Kup si Opteron 144 (jdou z 1.8Ghz v pohodě na 2.6-2.8Ghz a výše!), je čas upgrade Já v orgrimar mám min. 27fps co jsem se díval.

Edited by - spajdr on 27/10/2005 08:31:29
Go to Top of Page

Sir Lukas
Junior Member

544 Posts

Posted - 27/10/2005 :  10:24:11  Show Profile  Send Sir Lukas an ICQ Message Send Sir Lukas a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

Na to se vyprdni, na výkonu ti to nepřidá, tohle není Riva TNT 2 karta, to že to tak klesá je hlavně procesorem, já když měl Pentium IV na 3Ghz, tak A64 3200+ na default taktu mi hned přidala 10fps min. oproti PIV a při přetaktování na 2.6Ghz to bylo dalších 20-30fps. Kup si Opteron 144 (jdou z 1.8Ghz v pohodě na 2.6-2.8Ghz a výše!), je čas upgrade Já v orgrimar mám min. 27fps co jsem se díval.

jj uz jsem nad tim taky uvazoval prece jenom tuhle sestavicku uz mam pres 2 roky(GK 1 rok) zkusim si stim jeste pohrat ale upgrade asi stejne bude

Sir Lukas CzH
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 27/10/2005 :  10:29:32  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To mas stejne nejaky pomaly na muj vkus. Zas takovou plecku nemas.

To Spajdr. To taky nemas moc covece, co mas za grafiku? Ja mam v OG tak 40+FPS. Sestava A64 3500+, Kingston HyperX 1GB, ATI X850XT.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 27/10/2005 :  13:30:38  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

To Spajdr. To taky nemas moc covece, co mas za grafiku? Ja mam v OG tak 40+FPS. Sestava A64 3500+, Kingston HyperX 1GB, ATI X850XT.

nemachruj
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 27/10/2005 :  13:50:21  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Jo ja mam GF 2 Mx 400 kdo ma jeste horsi :-))
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 27/10/2005 :  14:53:59  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Nemas zaple ve hre 24bit a ktomu hodne supersampling?

hmm ja mam
AMD64 3200+ (2.3ghz) 200@250 fsb
1024MB + 256MB DDR400 (ne dual channel) - 166@208 fsb
nForce3 deska od MSI
Sparkle 6800 128MB 256bit 360/720 gpu/ram

wow hraju 1280x1024 (window mode, maximized), 2x supersampling a pri 24bit sem mel v ironforge a ted i v orgrimaru u AH nakejch 20fps (bezne vsude jinde kolem 50fps) .. prep sem na 2x supersampling ale jen 16bit textury (24bit colors)
....... a vypada to uplne stejne ale mam tam 30-40fps a vubec to nijak netrha ani neswapuje.. dohled na max vsecko ostatni taky na max i anisotropni

No to teda nevypada! Zkus podivat na oblohu, na stromy atp. Ja sem preinstalovalal pocitac a potom co jsem zapnul WoW sem se zhrozil! No a pak jsem si vzimnul ze mam zapnutou jenom 16bit hloubku. TAkze jsem prepnul na 24bit a jsem spokojen :)

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online

Edited by - Herbicid on 27/10/2005 14:54:26
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 27/10/2005 :  17:09:54  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
nevim co resite, ja kdyz priletim do OG, muzu si jit uvarit caj, a jak se vratim je to zhruba vsecto nactene a muzu se jak takz plynule doplazit do AH:) a to neni vtip bohuzel.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 27/10/2005 :  18:22:45  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

nevim co resite, ja kdyz priletim do OG, muzu si jit uvarit caj, a jak se vratim je to zhruba vsecto nactene a muzu se jak takz plynule doplazit do AH:) a to neni vtip bohuzel.

a ja se chtel politovat se svymi 5fps v OG..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Jirkamcz
Starting Member

31 Posts

Posted - 27/10/2005 :  21:04:43  Show Profile  Send Jirkamcz an ICQ Message Send Jirkamcz a Private Message  Reply with Quote
nevim máš problém s tím že se ti to cuká? jestli ne a jenom ti klesá to číslo tak bych si s tím hlavu nedělal já mam Athlona64 3200+ 2gb ramky pci-e GF 6600GT a mám problémy jen když se portnu do IF nebo do jiné hi populated lokace ale fps 15 mi to třeba ukazuje i když se mi to vůbec neškube ;-). Jo ještě doporučim si stáhnout ty windows update blbosti a popřípadne zčekovat DX
Go to Top of Page

puki
Starting Member

39 Posts

Posted - 27/10/2005 :  21:11:57  Show Profile Send puki a Private Message  Reply with Quote
ha, ja musim davat pozor kde 'zaparkujem' pri logoute postavu, najma v nedelu vecer ked hram este doma. Ak v org alebo nedajboze este pred AH/bankou tak sa mozem pripravit na to, ze pri logine cez tyzden ma kopne skor, ako sa mi natiahne co i len jeden 3D frame ;) Holt 1-2 tyzdnovky len s firemnym notasom (1.4 P-M, 512MB RAM, Intel Extreme (shit) Graphics) nie su ziadna slava.

A k teme ... treba to vyskusat aj bez addonov, jeden nikdy nevie kde sa moze skryvat nejaky bug. Napriklad v auctionner addone sposobuje drop fps asi na 25%, je to nejaky zly algoritmus pri pocitani priemerov z dat. Ovsem zaujimave je, ze mi to robi len doma, na notebooku sa to neprejavuje (pritom je tam zaloha Addons & WTF adresarov zo stolneho PC, tj rovnaka verzia aj DB addonu) ... alebo je to tym ze na tom booku uz nemaju kam tie fps padnut
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2005 :  21:18:40  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

ale při kolika lidech? a s AA6x?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/10/2005 :  00:49:12  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no nevim ale podle testu ma A64 3200+ vykon srovnatelnej s P4 3.0ghz tak nevim jak ti to pridalo 10fps ;-D ale asi zalezi taky na jadre.

jinak ale 24bit>16bit fakt hodne fps prida v hi populated..

edit: ted sem si vsim ze zas pouzivam tech 24bit ;-D takze ty moje fps byli z 24bit..ale stejne je to znat a grafika moc ne

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 28/10/2005 00:51:19
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/10/2005 :  01:02:16  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

no nevim ale podle testu ma A64 3200+ vykon srovnatelnej s P4 3.0ghz tak nevim jak ti to pridalo 10fps ;-D ale asi zalezi taky na jadre.

jinak ale 24bit>16bit fakt hodne fps prida v hi populated..

edit: ted sem si vsim ze zas pouzivam tech 24bit ;-D takze ty moje fps byli z 24bit..ale stejne je to znat a grafika moc ne

A podle jakého testu? si najdi test kde je WOW s cpu od Intel vs A64 a uvidíš jak Intel je těžká sračka ve hrách, ve všech hrách.
Já když měl intela na 3.5Ghz a pak A64 na 2.55Ghz, tak jsem měl fps beze srandy u A64 o 20-30fps větší (při plné viditelnosti do dálky, u intelu jsem tyhle fps měl jenom při poloviční viditelnosti).

Opteron 144 rulez
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=5362&Itemid=28&limit=1&limitstart=5

Edited by - spajdr on 28/10/2005 01:02:53
Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 28/10/2005 :  03:15:15  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote
quote:

klesne tak na 13-15 nevim co stim zkousel sem ruzne ovladace a taky to nepomohlo

privri leve oko a pravym mzourej kousek nad monitor fps se zvednou radove o desiky

Pulec
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/10/2005 :  03:28:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pulec

quote:

klesne tak na 13-15 nevim co stim zkousel sem ruzne ovladace a taky to nepomohlo

privri leve oko a pravym mzourej kousek nad monitor fps se zvednou radove o desiky

jojo kolikrat to pak clovek ani nestihne sledovat

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 28/10/2005 :  08:20:24  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
no asi je čas nový instalace windows... dřív jsem měl 512mb ram a jelo to dobře, ale ve městě to swapovalo, než se to všechno nahrálo, pak jsem přikoupil na 1gb a mohl jsem po přistání úplně bez prodlevy dělat cokoliv, teď to je ale zase špatný, musim tak 10 sekund čekat

edit: ale je to super na detekci alíků, když mi swapne disk vím, že se nějakej blíží ;))

Edited by - Cotouch on 28/10/2005 08:21:39
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 28/10/2005 :  09:37:35  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by qsubt

a ja se chtel politovat se svymi 5fps v OG..

Jooo, nejsem sám!

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Gamca
New Member

132 Posts

Posted - 29/10/2005 :  09:14:52  Show Profile  Visit Gamca's Homepage  Send Gamca an ICQ Message Send Gamca a Private Message  Reply with Quote
no fajn mam taky nak tech 20-25fps v og.. akorat tesny mistecka jako bwl u Vaelstraze, MC kdyz je na sobe nasackovanejch hodne lidi apod to jede na kokot.. cca 10fps.. Barton 1.91gh,1.25gb ram, asus nfroce2, msi fx5700..

Kazdopadne sem se rozhodl pro upgrade a chci se zeptat na radu..
Rad bych koupil Desku se Socket 939, Procak (pochop. 939), grafiku..:

-doporucite mi naky lepsi kombo, spis uz neco naslapejsiho ale ne zase aby jeden kousek hwru stal 9000.- ;pp

Pain is inevitable; suffering is optional.
Gamca,@D'Thul<Black Division>, Priest
Gamicka,@D'Thul<Black Division>, Mage
Gamik,@D'Thul<Black Division>, Warrior
Behemot,@Kelevar,[Chaos] H.o.K.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 29/10/2005 :  10:25:04  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gamca

Kazdopadne sem se rozhodl pro upgrade a chci se zeptat na radu..
Rad bych koupil Desku se Socket 939, Procak (pochop. 939), grafiku..:

-doporucite mi naky lepsi kombo, spis uz neco naslapejsiho ale ne zase aby jeden kousek hwru stal 9000.- ;pp

MB GIGABYTE K8NF-9 Ultra nForce4U S939, PCIe,SATA2,GLAN,1394 - cca 3170kč

CPU AMD ATHLON 64 3000+ Tray socket 939 Venice - cca 3865kč

CHLADIČ CPU - 200-500kč

GK nVidia GF 6600GT GB 128MB DDR3,DVI,TVout,PCIEx16 bulk - cca 4560kč
---

Zdroj - Ceny s DPH 19%

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Lapcis
Junior Member

728 Posts

Posted - 29/10/2005 :  20:52:37  Show Profile  Send Lapcis an ICQ Message Send Lapcis a Private Message  Reply with Quote
Taky naděláte:)Já hraju na duronu 750 a taky si netežuju

Mlácení do popelnice, uvnitř které je zavřená opice se žaludečními problémy - to je grind? :)
Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 30/10/2005 :  08:48:21  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
Hoj, mam ntb DELL D510 s:
1.6Ghz Pentium-M
512MB RAM
128MB shared Intel graph.
Prumerne mi hra beha na tak 28fps, v ogrimaru tak 10fps, kdyz si chvilku pockam :)
Pozdeji chci jet PvP, tak ja jen, zda ma nekdo s podobnym ntb zkusenost, ze to pujde....pokud ovsem ramku rozsirim o 1G (respektive jsou tam 2*256MB moduly, takze vysledek 1GB+256MB)
Pojede to OK?
Jeste ohledne datadisku....bude tam nejaka nova brutalni grafika, co by mohla vykonost ohrozit? Popripade byva standardnem v podobnych pripadech, ze to udelaji tak, aby to slo vypnout?
Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 30/10/2005 :  12:36:51  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blaster

1.6Ghz Pentium-M
512MB RAM
Prumerne mi hra beha na tak 28fps, v ogrimaru tak 10fps, kdyz si chvilku pockam :)
Pozdeji chci jet PvP, tak ja jen, zda ma nekdo s podobnym ntb zkusenost, ze to pujde....pokud ovsem ramku rozsirim o 1G (respektive jsou tam 2*256MB moduly, takze vysledek 1GB+256MB)
Pojede to OK?
Jeste ohledne datadisku....bude tam nejaka nova brutalni grafika, co by mohla vykonost ohrozit? Popripade byva standardnem v podobnych pripadech, ze to udelaji tak, aby to slo vypnout?

urcite upgrade grafiky..

o_O

Go to Top of Page

Blaster
Starting Member

Blaster-buldok

97 Posts

Posted - 30/10/2005 :  14:03:40  Show Profile  Send Blaster an ICQ Message Send Blaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dibone
urcite upgrade grafiky..

Coz samozrejme u ntb nejde :) Takze bych prosil spis ty "mozne" rady, ci zda to ta ramka vyresi nejak uspokojive :)
Go to Top of Page

Roubek
Starting Member

5 Posts

Posted - 30/10/2005 :  19:50:31  Show Profile  Send Roubek an ICQ Message Send Roubek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Blaster

1.6Ghz Pentium-M
512MB RAM
Pojede to OK?

Mam neco podobneho - IBM R52 s sdilenou grafikou, 1GB RAM a temer vsude mam stabilne fps kolem 22. Coz je pouzitelne u tohoto typu her ...

UO: Roubek, JanIII, Blanche atd...deleted
WoW: Blanche...active
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000