Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Trials of Obi-wan
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 15/10/2005 :  12:55:36  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
Tak mas jorssku na mailu 9 mb screenu :)
btw ebon HAwk tam neni a St narameniky taky ne.

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 15/10/2005 :  12:58:02  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Třeba si je zatím jenom nenašel - Ebon může být v nějakém dungeonu jako Ryatt nebo Ettyyy, a nárameníky můžou být za nějaký quest typu Blackscale nebo Avatar...
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 15/10/2005 :  13:13:16  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
no psal jsem ze tam neni protoze jsem byl v kokpitu old rep. krizniku a vypadalo to uplne stejne jak pohled z ebon hawku

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/10/2005 :  10:47:26  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
narameniky se maji dat koupit u faction recruitera podle me budou v pub 25
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 16/10/2005 :  13:52:35  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

narameniky se maji dat koupit u faction recruitera podle me budou v pub 25

Dival jsem se a neni to tam.Bud zase nekdo poslal na forum patch notes ktery hraci delaj jako navrh nebo nevim ale na beta TC to neni.

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 16/10/2005 :  22:58:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
a co normal tc? a nebo je to fakt neco z pub 25
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 18/10/2005 :  16:59:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak devove hlasi ze vcera zkoncila beta TOOW a pripravuje se digital download a release .
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 18/10/2005 :  17:17:03  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak devove hlasi ze vcera zkoncila beta TOOW a pripravuje se digital download a release .

opet tisice bugu a nedodelavek jde do live...

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 18/10/2005 :  17:20:24  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Werrevlk

quote:

neprehanej tisice jich urcite nejsou
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 18/10/2005 :  19:34:48  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:

quote:

neprehanej tisice jich urcite nejsou

myslím že to nepřehání, jestli myslí že to doladí do tejdne tak to nedoladí , zvlᚍ když jim nebudou lidi hlásit co je špatně.

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 18/10/2005 :  21:47:04  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
no ja si myslim ze tak jeste 14dni to budou po uvedeni Live dodelavat...

EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim"
Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim"
Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 19/10/2005 :  04:07:14  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
No co jsem slysel od hracskych testeru tak tam zase tolik chyb neni a rikali devum ze odvedli dobrou praci...
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 19/10/2005 :  08:48:38  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jde o to, jestli hráči testovali i něco jiného než své PVP templaty...
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 19/10/2005 :  10:29:43  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by riddle

no hlavní hra po dvou letech dodělaná není tak si nedělej naděje že to do 14 let pardon dní dodělaji

Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 19/10/2005 :  11:03:33  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

quote:

no hlavní hra po dvou letech dodělaná není tak si nedělej naděje že to do 14 let pardon dní dodělaji

No ono sa urcite zacne pracovat na dalsom datadisku ak uz nezacaly $$$
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 20/10/2005 :  10:51:27  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
par screenu z fora, mimo jine vnitrek YT-2400

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=your_stuff&user_id=67425
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 20/10/2005 :  23:56:31  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
ja pokud jsem to hral tak jsem testoval questiky.. a byl jsem velice spokojen

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

baron432
New Member

415 Posts

Posted - 21/10/2005 :  18:15:56  Show Profile Send baron432 a Private Message  Reply with Quote
Hmm, tak dnes pro zmenu mam hodinu a pul stahovat neohlaseny patch na "slavny" publish 24??? Predpokladam, ze "sku3" v nazvu patche znamena "skurvenina 3" ...

PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders
SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot)
SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/10/2005 :  18:27:41  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by baron432

Hmm, tak dnes pro zmenu mam hodinu a pul stahovat neohlaseny patch na "slavny" publish 24??? Predpokladam, ze "sku3" v nazvu patche znamena "skurvenina 3" ...

bud rad nekdo ho tahal snad i 3 hodiny
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 21/10/2005 :  18:53:14  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
54 minut stahovano

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 21/10/2005 :  22:12:03  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

54 minut stahovano

ja 55 ... a vsichni ostatni si na to stezujou, jak to bylo velke

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 21/10/2005 :  22:22:02  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel1269

quote:

54 minut stahovano

ja 1:15

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/10/2005 :  23:28:31  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

quote:

54 minut stahovano

nebyls to ty co si stezoval ze mu to bude trvat 3 hodiny ? jinak ja taky 1:15 +-
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 21/10/2005 :  23:50:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Doufam ze timhle opravili ty zkundiny co pridali s pub 24
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 22/10/2005 :  00:01:59  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

54 minut stahovano

nebyls to ty co si stezoval ze mu to bude trvat 3 hodiny ? jinak ja taky 1:15 +-

ja myslel to dnesni

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Pavel1269
Junior Member

519 Posts

Posted - 22/10/2005 :  08:12:11  Show Profile  Send Pavel1269 an ICQ Message Send Pavel1269 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

54 minut stahovano

ja myslel to dnesni

a ja stahoval vsechno 55min
sem swg nehral uz minimalne tyden (nepocitam uz vcerejsek)

SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 22/10/2005 :  08:55:59  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Koukam na predmety co budou z mMustafaru na Fencera a Pikemana myslej a na Swordsmana z vysoka serou co se tyce zbrani.
Go to Top of Page

riddle
Moderator

776 Posts

Posted - 22/10/2005 :  10:57:50  Show Profile  Send riddle an ICQ Message Send riddle a Private Message  Reply with Quote
swordsman uz tak mam docela dost zbrani....
staci se podivat na NK-Executor pro Swordsmana a dalsi

Essmeralda - WOW
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/10/2005 :  12:16:57  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

54 minut stahovano

ja myslel to dnesni

aha tak to zas tak dlouho ne to bylo par minut ne pres hodinu !
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/10/2005 :  12:24:40  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Koukam na predmety co budou z mMustafaru na Fencera a Pikemana myslej a na Swordsmana z vysoka serou co se tyce zbrani.

kolik myslite ze zustane WS po tom co tam tohle hodi takovou zbran zadnej nedokaze vyrobit
i kdyz nejdou pupovat/slicovat tak si spusta lidi vezme tu novou karabinu/mec/ ...

Edited by - SNowie on 22/10/2005 12:28:00
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 22/10/2005 :  13:20:33  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kolik myslite ze zustane WS po tom co tam tohle hodi takovou zbran zadnej nedokaze vyrobit
i kdyz nejdou pupovat/slicovat tak si spusta lidi vezme tu novou karabinu/mec/ ...

a ja to rikal porad porad porad, pratele..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 22/10/2005 :  13:23:00  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:

a ja to rikal porad porad porad, pratele..

na druhou stranu, spousta lidi nadavala ze tu neni zadnej uzitecnej loot/quest rewardy tak to mate

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 22/10/2005 :  13:38:24  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja ten pub.24 15min OWNED

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 22/10/2005 13:38:52
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 22/10/2005 :  13:38:56  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

quote:

kdyz to nestahujes ve spicce tak to jde samozrejme rychleji nez kdyz to stahuje kazdej

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 22/10/2005 :  13:41:54  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

kdyz to nestahujes ve spicce tak to jde samozrejme rychleji nez kdyz to stahuje kazdej

jasne, carmax, jasne.... az na to ze som to stahoval vtedy ked kazdy :)

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 22/10/2005 :  13:59:24  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

jasne, carmax, jasne.... az na to ze som to stahoval vtedy ked kazdy :)

tak to gratz

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 23/10/2005 :  00:19:59  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Omg zaprve ty zbrane jsou ze zab a za druhe nikdo nerikal ze vsechny budou jako rewardy, podle devu budou taky schemata prave pro craftery a hlavne pokud vam dotycna zbran odejde tak se budete muset opet obratit na craftera.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/10/2005 :  01:21:08  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

.. hlavne pokud vam dotycna zbran odejde tak se budete muset opet obratit na craftera.

s ADK? :)

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/10/2005 :  11:27:52  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Omg zaprve ty zbrane jsou ze zab a za druhe nikdo nerikal ze vsechny budou jako rewardy, podle devu budou taky schemata prave pro craftery a hlavne pokud vam dotycna zbran odejde tak se budete muset opet obratit na craftera.

kdes precetl ze to budou schemata ?
btw tohle sou zabi zbrane ?
http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Treasures%20of%20Mustafar

Edited by - SNowie on 23/10/2005 11:29:17
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 23/10/2005 :  12:16:32  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

.. hlavne pokud vam dotycna zbran odejde tak se budete muset opet obratit na craftera.

no co jsem slyšel adk tam dát nepůjde

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/10/2005 :  14:07:05  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quartax

quote:

quote:

no co jsem slyšel adk tam dát nepůjde

muhaha, to v tom bude ještě slušnej guláš

„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/10/2005 :  14:15:39  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

to co pises nejde nazvat zbranemi...

jedina, která stojí za řeč:

Acklay Power Hammer. (z precu kosti)

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/10/2005 :  14:20:17  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Olusriel

quote:

to co pises nejde nazvat zbranemi...

jedina, která stojí za řeč:

Acklay Power Hammer. (z precu kosti)

bohužel tam nahoře v SOE někdo na swordsmana z vysoka ..

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 23/10/2005 :  14:30:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

bohužel tam nahoře v SOE někdo na swordsmana z vysoka ..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/10/2005 :  14:56:08  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
ale zas tak zle snad nebude

http://img401.imageshack.us/img401/7565/tulrussword6ec.jpg

staty jeste asi upravi, ted je ten mec dmg a speed capped (doufam ze uz to moc nesnizi 8)

tohle mne docela pobavilo :)
So our new sword's a stalagmite with a handle? Greeeeeeeeeeat

Go to Top of Page

Olusriel
Junior Member

836 Posts

Posted - 23/10/2005 :  14:58:10  Show Profile  Send Olusriel an ICQ Message Send Olusriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale zas tak zle snad nebude

http://img401.imageshack.us/img401/7565/tulrussword6ec.jpg

staty jeste asi upravi, ted je ten mec dmg a speed capped (doufam ze uz to moc nesnizi 8)

tohle mne docela pobavilo :)
So our new sword's a stalagmite with a handle? Greeeeeeeeeeat

omg ono to vlastne ani neni slicnuty na dmg...No jestli tohle nechaji ve hre...

Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 23/10/2005 :  15:43:25  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=setandget&tp=329622&poll_id=0&category_id=19&warned=y
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/10/2005 :  15:48:29  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=setandget&tp=329622&poll_id=0&category_id=19&warned=y

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 23/10/2005 :  16:00:33  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
takze ted sem docetl chat s devkama o ToOW a pro ty, kdo to jeste necetli tak bunkr bude mozno zpackupovat a rikaji, ze podle feedbacku zmenili nontradeable veci na tradeable, non tradeable zustavaji jen preorder rewardy a nejaky high end kvest itemy

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 23/10/2005 :  16:19:06  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

takze ted sem docetl chat s devkama o ToOW a pro ty, kdo to jeste necetli tak bunkr bude mozno zpackupovat a rikaji, ze podle feedbacku zmenili nontradeable veci na tradeable, non tradeable zustavaji jen preorder rewardy a nejaky high end kvest itemy

tak du zejtra prodat nekoho do otroctvi abych na to mel prachy
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000