Author |
Topic  |
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 08:33:22
|
Zalozim na to novy topik.
Pokud neoficialni zdroje rikaji pravdu, tak veskere zmeny, ktere udelali v CU a ktere hodlaji udelat v CU2 a ktere udelaji v dalsich fazich smeruji k tomu, aby do 6 mesicu bylo SWG prvni FPSkem v MMORPG tak ..... je to naprosta bomba
|
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
|
| |
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 11:15:23
|
a nakonec to dopadne tak, jak rika Jerzee. Pujdeme na Shadowmoon... |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 11:16:48
|
quote: Originally posted by Carmax
a nakonec to dopadne tak, jak rika Jerzee. Pujdeme na Shadowmoon...
Ja ne grafika ve WOW me trochu odpuzuje. |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 11:18:46
|
quote: Originally posted by WanargiMort
Ja ne grafika ve WOW me trochu odpuzuje.
ta grafika na screenshotech neni ani trochu podobna grafice, jakou to ma doopravdy. Na screenech je to vsechno ctveraty a vybledly a ve hre se mi ta grafika libi vice nez v SWG |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 03/11/2005 11:19:15 |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 11:22:07
|
Jestli z toho bude FPS, tak to musí ten zbytek hráčů české komunity přejít na evropské servery, jinak si ani neškrtnou... |
 |
|
WanargiMort
Junior Member

831 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 11:23:00
|
quote: Originally posted by WanargiMort
Ja ne grafika ve WOW me trochu odpuzuje.
ta grafika na screenshotech neni ani trochu podobna grafice, jakou to ma doopravdy. Na screenech je to vsechno ctveraty a vybledly a ve hre se mi ta grafika libi vice nez v SWG
Ja vim jak to vypada ve hre, kolega z prace hraje WOW |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 11:24:52
|
quote: Originally posted by WereHamster
Jestli z toho bude FPS, tak to musí ten zbytek hráčů české komunity přejít na evropské servery, jinak si ani neškrtnou...
a nezapomen, ze musi zaplatit 30 babek, aby si mohli prevest postavicky |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Quartax
Junior Member

764 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 11:36:47
|
Jestli z toho bude FPS, tak to musí ten zbytek hráčů české komunity přejít na evropské servery, jinak si ani neškrtnou...
a nezapomen, ze musi zaplatit 30 babek, aby si mohli prevest postavicky
no quake arenu jsem hrával a vyhrával i s pingem 180. na eclipse mívám 167 :-) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 13:03:36
|
quote: Originally posted by Quartax
a nezapomen, ze musi zaplatit 30 babek, aby si mohli prevest postavicky
no quake arenu jsem hrával a vyhrával i s pingem 180. na eclipse mívám 167 :-)
no jo, ale kdyz budu chtit hrat kvaka, tak pujdu hrat kvaka, treba na gamezone. A troufnu si tvrdit, ze jeho kvalit nedostahne SWG ani po osmem CU  |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 14:21:27
|
S tim pingem to neni pravda. SOE vyvojari slibuji, ze i pro evropske hrace na americkych serverech bude pro hrani FPS "prijatelny" (pod tim si predstavuji pod 100) |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 14:31:44
|
No jsem děsně zvědavej... s pingem kolem 160 se mi často stává, že když honím hráče, tak je v dosahu 5ti metrů (u mne na obrazovce), ale melee zbraň hlásí too far.. To že chození do/ze schodů vypadá podivně, takže nikdy nevím, jestli Aedaxus běžel nahoru nebo dolu, to hratelnosti taky nepřidá.. Ale jestli tohle všechno zmáknou, tak klobouk dolů :)) .
A třeba půjde střílet z mounta :)))) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 15:48:47
|
pokud to neni jen pozdni aprilovy zertik, tak OMG WTF..
takze k cemu ti budou u postavy skilly, kdyz se budes muset "trefit rucne" ? obzvlast u jedi to mavani savli bude narez..
pokud se nestane nejaky zazrak (o cemz ovsem pri schopnostech soe swg devu pochybuju), tak to bude pro vetsinu hracu posledni kapka..
imho SOE uz fakt nevi kudy kam, takze se drzi sveho stylu - serem na sve stavajici kienty, at jdou treba do riti a zkusime natahat na jakoukoliv pikachovinu co nejvice novych, nebezpeci neznalych lidi.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 16:30:33
|
quote: Originally posted by Sagger
quote: Originally posted by Hosty Planetside je FPS MMORPG... ...aka nahoda ze prave od SOE 
Planetside neni MMORPG ale "MMOG".
text som zmazal -chybicka se vloudila, no- ;) |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
Edited by - Hosty on 03/11/2005 17:59:55 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 16:51:32
|
ehm ehm ..
prvnim FPS MMORPG je Neocron, ze kteryho ted (podle toho FAQ) budou HODNE moc opisovat.
Ale je to dobre. Neocron je jedina mmorpg ktera se mne libila ze vsim vsudy. Sem na ten revamp zvedavej, SWG svet se mi dost libil, vesmir taky fajn, desne moc se mi libi ten skill/level system co v SWG je, ale silene mne nudil ten zabijeci system, protoze sem nejak nemel motivaci proc expit.. proc "levelit" prislo mne to takove dost prazdne (samozrejme fandove SWG ti to videj jinak.. tem proste staci zit a expit ve svete SW protoze je to svet SW.. ) FPS system by mohl vnest do "expeni" zabavu uz proste jen tim bojem. Clovek by nebojoval kvuli skillum ale bojoval by kvuli zabave z boje.. a to mne v swg proste chybelo. zabava v boji a duvod expit.. jak by se nasli jedno, tak by clovek dostal chut poznavat ten svet a najit i ten duvod proc budovat postavu.. mit na co se tesit (ve wow se tesim na pvp a na hilvl instance) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 03/11/2005 17:01:19 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 16:55:56
|
Jinak ono nemyslete si, ze to bude FPS jako Quake..
hele kdo chcete videt jak to bude imho vypadat, zkuste si trial neocronu na www.neocron.com
v Neocronu ten system "fps" funguje tak, ze proste muzete se pohybovat a pritom strilet.. nemyslim tim vylozene behat a skakat a strilet.. ale proste napriklad ste pred sudem vystrelite na potvoru rychle se sehnete nebo uhnete za roh a potvora vas mine.. atp nebo naopak potvory maj dobre ai tak uhejbaj strelam.. dale zamerovani je veci lidskeho skillu..ale opet neni to narocne protoze nikdo nebeha a neskace rychle jako v FPS. Proste jen musite drzet kurzor u cile.. ne ze zmacknete "zamerit cil" a mackate cudlik s ikonkou.. proste fps styl strileni.. pohybovani se.. zamerovani.. na ofic webu neocronu je ktomu i trailer.. jeto mnohem akcnejsi a zabavnejsi to je fakt. a vetsina novych mmorpg na tohle prechazi..viz Huxley.. Tabula Rasa.. Age of Conan.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 17:00:25
|
no i kdyz podle tohohle
How will I control my character with this new type of combat?
To engage a target you will simply left-click on the target and right-click to use a special-attack, command, or item.
bych spis rekl, ze proste budete jen rychleji zabijet a zadne FPS se nebude konat..uvidime |
|
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 17:15:35
|
zkus pouzivat tlacitko "edit". Pomaha to. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 17:20:09
|
quote: Originally posted by Hosty Planetside je FPS MMORPG... ...aka nahoda ze prave od SOE 
quote: Originally posted by Rodier
no i kdyz podle tohohle
How will I control my character with this new type of combat?
To engage a target you will simply left-click on the target and right-click to use a special-attack, command, or item.
bych spis rekl, ze proste budete jen rychleji zabijet a zadne FPS se nebude konat..uvidime
Ano, v systemu, ktery pujde live 15.11.2005 se o zadnem FPS neda mluvit. System, ktery dle neoficialnich zdroju bude 6 mesicu, bude FPS (nekolik dopisovatelu hernich magazinu jiz melo v SOE HQ moznost jistou verzi hrat) |
 |
|
Hosty
Average Member

1177 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 17:53:09
|
quote: Originally posted by Sagger
pravda |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 20:19:44
|
no mě to přijde jako zajímavej nápad ... graficky jsou swg na FPS dostatečně kvalitní  |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 21:44:37
|
quote: Originally posted by SNowie
no mě to přijde jako zajímavej nápad ... graficky jsou swg na FPS dostatečně kvalitní 
tys asi moc fps nehral  |
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 03/11/2005 : 22:48:33
|
quote: Originally posted by Olusriel
no mě to přijde jako zajímavej nápad ... graficky jsou swg na FPS dostatečně kvalitní 
tys asi moc fps nehral 
zkus F.E.A.R, je to narez |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
|
Giltanas
Moderator

718 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 09:50:37
|
Sagu Planet side je MMORPG. Mas tam vyvoj postavy (expy, levely) coz je RPG prvek :-) To jen tak pro doplneni :-)
jinak SWG podle posu budu spis Online kotor v prostredi diabla. No zkusim si to ale aspis asi ne abych se zase jen nenastval :-) Prece jen tenhle update znici rok tvrdy driny.
quote: Originally posted by JerzeeG
takze k cemu ti budou u postavy skilly, kdyz se budes muset "trefit rucne" ? obzvlast u jedi to mavani savli bude narez..
pokud se nestane nejaky zazrak (o cemz ovsem pri schopnostech soe swg devu pochybuju), tak to bude pro vetsinu hracu posledni kapka..
imho SOE uz fakt nevi kudy kam, takze se drzi sveho stylu - serem na sve stavajici kienty, at jdou treba do riti a zkusime natahat na jakoukoliv pikachovinu co nejvice novych, nebezpeci neznalych lidi..
Pokud si hral Jedi Knighty vis jaky bude "mavani" savli.
Skilly ti samozrejme k necemu jsou. Muzou upravovat dmg, rychlost strelby, Mody strelby, certifikaty na zbrane, rozptyl strel pri palbe v auto nebo davkovym modu atd atd. SOE s timhle ma velky zkusenosti. PS je velmi dobre udelanej FPS. SWG jsou momentalne uplna sra*** cili to muze byt jen lepsi.
|
EVE online Alypia, Aureol T'haen - CHON |
Edited by - Giltanas on 04/11/2005 12:14:24 |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 04/11/2005 : 13:04:57
|
quote: Originally posted by Giltanas
Sagu Planet side je MMORPG. Mas tam vyvoj postavy (expy, levely) coz je RPG prvek :-) To jen tak pro doplneni :-)
Hehe, je to RPG prvek ale to z te hry nedela MMORPG. Battlefield 2 ma taky "xp" system a neni to MMORPG, to jen tak pro doplneni :) |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 13:50:23
|
nojo ale nemas tam rust vlastnosti.. |
|
 |
|
Werrevlk
Junior Member

504 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 14:37:28
|
quote: Originally posted by Giltanas
jinak SWG podle posu budu spis Online kotor v prostredi diabla. No zkusim si to ale aspis asi ne abych se zase jen nenastval :-) Prece jen tenhle update znici rok tvrdy driny.
quote: Originally posted by JerzeeG
imho SOE uz fakt nevi kudy kam, takze se drzi sveho stylu - serem na sve stavajici kienty, at jdou treba do riti a zkusime natahat na jakoukoliv pikachovinu co nejvice novych, nebezpeci neznalych lidi..
Pokud si hral Jedi Knighty vis jaky bude "mavani" savli.
Skilly ti samozrejme k necemu jsou. Muzou upravovat dmg, rychlost strelby, Mody strelby, certifikaty na zbrane, rozptyl strel pri palbe v auto nebo davkovym modu atd atd. SOE s timhle ma velky zkusenosti. PS je velmi dobre udelanej FPS. SWG jsou momentalne uplna sra*** cili to muze byt jen lepsi.
V JK II a JA si musel s tou mysi pri mavani hybat a sipkama taky ,ale v NGE staci jen kdyz na neco namiris;drzis tlacitko na mysis a cucis jak to mlati do neceho... Vypada to ze v NGE skilly upravuji jen dmg.... quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Rodier
nojo ale nemas tam rust vlastnosti..
--------------------------------------------------------------------------------
Ale mas...jinej obrazek u jmena a dalsi bouchacku u hodnosti  |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
Edited by - Werrevlk on 13/11/2005 14:46:33 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 14:47:47
|
to držení tlačítka moc nefunguje - mnohem jistější je klikat jak blázen ...    |
 |
|
Pavel1269
Junior Member

519 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 15:04:40
|
to držení tlačítka moc nefunguje - mnohem jistější je klikat jak blázen ...   
taky mi to dela  ale saci tak cca 5x kliknout a pak drzet a uz to facha  |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 15:42:51
|
quote: Originally posted by Pavel1269
taky mi to dela  ale saci tak cca 5x kliknout a pak drzet a uz to facha 
me ne  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 16:10:52
|
me ne 
jediný co se mi teď líbí, že karabina střílí při každém výstřelu dávku ... btw carmaxi to nemusíš psát, my víme, že seš dokonalej, už dlouho   |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 16:15:03
|
dokonalej ne, jen nejsem blbej  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 17:50:49
|
dokonalej ne, jen nejsem blbej 
tak nám prozraď to kouzlo, jak to děláš, že ti to vždy funguje ... (nějaká klávesnicová gymnastika ? hypnotizuješ myš ?) ať dělám co chci ať je kurzor červený nebo normální prostě se stane, že držení nefunguje a je potřeba klikat jak cvok - obzvláště v případě mele útoku |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 17:53:08
|
tak nám prozraď to kouzlo, jak to děláš, že ti to vždy funguje ... (nějaká klávesnicová gymnastika ? hypnotizuješ myš ?) ať dělám co chci ať je kurzor červený nebo normální prostě se stane, že držení nefunguje a je potřeba klikat jak cvok - obzvláště v případě mele útoku
Jak to mam vedet? To mi vysvetli ty. Ja jen pisu, ze me to nedela a ty hned odpovidas, ze jsem dokonalej, pritom jak sam rikas, tohle nemuzu ovlivnit, takze se divej, co pises. |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 18:04:54
|
tak nám prozraď to kouzlo, jak to děláš, že ti to vždy funguje ... (nějaká klávesnicová gymnastika ? hypnotizuješ myš ?) ať dělám co chci ať je kurzor červený nebo normální prostě se stane, že držení nefunguje a je potřeba klikat jak cvok - obzvláště v případě mele útoku
Jak to mam vedet? To mi vysvetli ty. Ja jen pisu, ze me to nedela a ty hned odpovidas, ze jsem dokonalej, pritom jak sam rikas, tohle nemuzu ovlivnit, takze se divej, co pises.
když napíšeš, že "nejseš blbej" tak předpokládám, že si našel nějakej způsob jak to dělat dobře ... promiň pokud sem se tě dotkl  |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 18:29:58
|
Jj, jen musime pocitat s tim, ze a) lagy a "prebijeni" zbrane delaj divy a b) rifle ma znatelne mensi fire rate. Vysledkem je, ze to "nejak funguje"  |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 19:03:49
|
Jak to mam vedet? To mi vysvetli ty. Ja jen pisu, ze me to nedela a ty hned odpovidas, ze jsem dokonalej, pritom jak sam rikas, tohle nemuzu ovlivnit, takze se divej, co pises.
když napíšeš, že "nejseš blbej" tak předpokládám, že si našel nějakej způsob jak to dělat dobře ... promiň pokud sem se tě dotkl 
to byla reakce na tu dokonalost ne na tu mys pokuds to nepochopil |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 13/11/2005 : 21:01:22
|
Moje pistol strili jako kulomet pokud nepouziju specku pak musim pustit pravy tlacitko a az pak opet zmacknout levy.... |
 |
|
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 00:13:48
|
Hele hrajete vy vubec normal SWG nebo porad testujete? Nechapu sice proc kdyz za par dnu to jde do live, ja byt vami tak si uziju stary system dokud to jde.  |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 00:32:53
|
quote: Originally posted by Jorssk
Hele hrajete vy vubec normal SWG nebo porad testujete? Nechapu sice proc kdyz za par dnu to jde do live, ja byt vami tak si uziju stary system dokud to jde. 
prvni grupa ... hraje druha grupa ... testuje treti grupa ... dala cancel a jsou dost znechuceni na to, aby lezli do hry a cokoliv delali ve starem systemu (kdyz je to v nivec) nebo delali nekomu pokusnou opici...
Kdo jste 1,2,3? |
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 00:33:41
|
1 |
|
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 08:25:02
|
quote: Originally posted by Jorssk
Hele hrajete vy vubec normal SWG nebo porad testujete? Nechapu sice proc kdyz za par dnu to jde do live, ja byt vami tak si uziju stary system dokud to jde. 
Jo, pekne jsem si vcera uzival ... bugnute a spadle Eclipse  Ja se snazim tak pulku casu byt na TC a testovat, reportovat bugy, druhou pulku pak travim na Eclipse shanenim penez a krystalu  |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
Carmax
Average Member

1314 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 08:34:11
|
quote: Originally posted by Olusriel
treti grupa ... dala cancel a jsou dost znechuceni na to, aby lezli do hry a cokoliv delali ve starem systemu (kdyz je to v nivec) nebo delali nekomu pokusnou opici...
s tihmle jsem se uplne ztotoznil  |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 14/11/2005 08:34:23 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 09:22:03
|
já jsem dvojka ... |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 09:47:30
|
Nevíte jestli platí stále toho 15.listopadu ?,když tam skoro nic nefunguje ? |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 10:06:32
|
quote: Originally posted by Yurekk
Nevíte jestli platí stále toho 15.listopadu ?,když tam skoro nic nefunguje ?
o posunutí není nikde ani slovo ...  |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 10:08:10
|
já jsem dvojka ...
Já sem neco mezi dvojkou a jednickou. |
 |
|
Akoh Adi
Junior Member

539 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 10:18:54
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
já jsem dvojka ...
Já sem neco mezi dvojkou a jednickou.
A jak to vypada ted uz nejsem dvojka server TC 6 je uz od vcera offline jen ty dalsi tri dou vpoho furt kurva zmrdi znova to zacinat nebudu fakuju jim na to. |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 10:23:24
|
A jak to vypada ted uz nejsem dvojka server TC 6 je uz od vcera offline jen ty dalsi tri dou vpoho furt kurva zmrdi znova to zacinat nebudu fakuju jim na to.
Taky jsem byl na TC6 Ale dal jsem SOE sanci a vytvoril si medika na TC2 Docela dobry, jen me sokuje, ze skupinovej heal dela agro vsude okolo, vcetne vedlejsich nepristupnych mistnosti!!! |
Edited by - baron432 on 15/11/2005 08:14:03 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 10:26:34
|
quote: Originally posted by baron432
A jak to vypada ted uz nejsem dvojka server TC 6 je uz od vcera offline jen ty dalsi tri dou vpoho furt kurva zmrdi znova to zacinat nebudu fakuju jim na to.
Taky jsem byl na TC6 Ale dal jsem SOE sanci a vytvoruil si medika na TC2 Docela dobry, jen me sokuje, ze skupinovej hela dela agro vsude okolo, vcetne vedlejsich nepristupnych mistnosti!!!
hlavně, že takovej polotovar hodí na live už zítra   |
 |
|
Baghera
Starting Member
31 Posts |
Posted - 14/11/2005 : 10:36:18
|
na TC nehraju - na co, kdyz to stejne pustej uz zejtra, zatim zustavam a hlavni duvod je ten ze vesmir nechali jak je, ale stejne me pekne nastvali, pac sem si chtel zkusit CH (hrozne me nadchnul dewback od jorsska ) |
*may there always be a road!* |
 |
|
Topic  |
|