Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Venture Co
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 25/09/2005 :  12:11:19  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Hraje nas tam pomerne dost cechu, odhaduju ze aspon 40 lidi na strane aliance to bude. Jsme ale rozprskani v ruznych anglickych guildach.
Co takhle sjednotit se pod jednu vlajku?

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 28/09/2005 :  09:40:25  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote
V pohadce je ted asi 23 cechu
Go to Top of Page

Rebeka
Starting Member

73 Posts

Posted - 30/09/2005 :  16:10:45  Show Profile Send Rebeka a Private Message  Reply with Quote
Zdravím všechny, mám prosbu jestli mi může někdo z Venture popsat situaci co se týká mágů a priestů. Co vím tak všude jsou priesti žádaní a mágové také, platí to i na Venture nebo už jich je tam až dost? Případně jak je to s aliancí a jak s hordou? Díky všem co odpoví.

Edited by - Rebeka on 30/09/2005 16:11:44
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 30/09/2005 :  16:35:29  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Obecne asi jsou co zatim vidim vic shaneni priesti ale je to jiste tim ze v lower lev dungech neni mag tak zas az nutnej jako v raid instancich na 60. Jinak Venture Co je rp pvp tzn. spis hrat co te bavi. Jestli se vic citis bejt magem tak z chuti do toho. Prevaha sil je zatim na strane hordy.

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 30/09/2005 :  16:59:32  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dread01

hum hum ... dreadiku, jsou tam znamy jmena z pohadky nebo kombinace ruznejch lidi? :) Jen jeslti ma cenu delat ali char ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Dread01
Starting Member

57 Posts

Posted - 03/10/2005 :  04:43:49  Show Profile Send Dread01 a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by Colldor

quote:
Originally posted by Dread01

hum hum ... dreadiku, jsou tam znamy jmena z pohadky nebo kombinace ruznejch lidi? :) Jen jeslti ma cenu delat ali char ...

Se to pomalu rozrusta uz prez 30 acc no ze stary fairy tale moc neni, kazdopadne zatim samy pohodovy lidi. Vypada to nadejne zatim :)

Edited by - Dread01 on 08/10/2005 03:54:06
Go to Top of Page

Kajagott
Starting Member

1 Posts

Posted - 03/10/2005 :  09:50:04  Show Profile Send Kajagott a Private Message  Reply with Quote
Ahoj Morfe, planujes jeste nekdy navrat na Shadowmoon?
Go to Top of Page

Noztra
New Member

300 Posts

Posted - 03/10/2005 :  10:25:41  Show Profile Send Noztra a Private Message  Reply with Quote
Marjanko, aspon si mohl dat vedet me, kdyz jsem GM, fakt me celkem stve, kdyz se dozvim odsud, ze nekdo presel na jinej server a uz neni aktivni za Motion, misto aby mi to rekl sam, ja bych ti prece hlavu neukousl :( Bohuzel, takovejch lidi s visicim otaznikem nad hlavou je vic.

http://motion.parba.cz
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 04/10/2005 :  17:53:35  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Me vic vyhovuje takovyhle pohodovy hrani, bez honeni se za cilem bejt nej..met nej.., na Venture Co jsou fakt na obou stranach celkem normalni slusny vetsinou starsi lidi, snazej se o RP, s treba kempingem tela sem se do lev 36 kde momentalne su nikdy nesetkal, souboje pvp vcetne raidu jsou korektne vedene..ganking celkem zadnej. Momentalne navrat na SM neplanuju, ale lognu se tam a domluvim se s tebou jako GM.

Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 04/10/2005 17:56:04
Go to Top of Page

Ilinia
New Member

240 Posts

Posted - 04/10/2005 :  20:11:38  Show Profile  Send Ilinia an ICQ Message Send Ilinia a Private Message  Reply with Quote
jak to vypada na tom rp pvp ?

"Tattooed enemy are easy. Branding? Far more rough and nasty. Tough savage, yet intelligent"
"Jedinej rozdíl mezi snem a noční můrou je v tom, jaký máš koule, ty krávo." (Kočka z Wanted/Mrtvý nebo živý(v cestine))
Ilinia - Aquilonian - Guardian "Teh PolearmMaister"
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 05/10/2005 :  19:29:24  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Zadny slitovani necekej
Ale malokdy se setkas s tim ze by na tebe nekdo utocil kdyz na tobe visi 2 mobove, casto hrac pocka az dobujejes a dohealujes se, pak na tebe teprve utoci. Mezim probiha vymena neslusnych gest Vetsinou po smrti a ressu na tebe nikdo neutoci a pokud chces muzes celkem v klidu odejit z mista nebo pouzit heartstone.

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 05/10/2005 :  21:56:20  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Morpheus.cz

Zadny slitovani necekej
Ale malokdy se setkas s tim ze by na tebe nekdo utocil kdyz na tobe visi 2 mobove, casto hrac pocka az dobujejes a dohealujes se, pak na tebe teprve utoci. Mezim probiha vymena neslusnych gest Vetsinou po smrti a ressu na tebe nikdo neutoci a pokud chces muzes celkem v klidu odejit z mista nebo pouzit heartstone.

tak to sem asi uchylak kdyz tak hraju i na klasickem PVP:]
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 05/10/2005 :  22:01:46  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Nejsi, ja tak hral taky ale tady tak hraje vetsina.

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 06/10/2005 :  14:58:47  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Jestli to dobře chápu, hrajete tam za alíky? Jak to na serveru vypadá? Uvažuju že někde budu trošku hrát za alianci, viděl jsem několik screenshotů měst a pročítal si hostorii warcraftu a trošku mi chybí možnost prohlédnout si třeba ironforge, darnassus a tak - prostě místa kam se s horďákem nepodívám. Přece jen, je to možná třetina hry (navíc mi přijde že aliance je o dost promakanější a i jen z přeletů přes města když občas letím někam z UD/do UD mi přijde že ty města jsou fakt "mega" ;)

Asi by to nebylo nic vážného, nejspíš bych to zapích někde na 30ce protože pak už se asi dost questů a podobně prolíná a bude možné se dostat prakticky kamkoli (případně za cenu pár smrtí). Ale třeba tu ali-podzemku bych rád skouknul.
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 06/10/2005 :  15:55:39  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Chapes to dobe. Highborne i Pohadka jsou alianci guildy.
Mel sem moznost hrat za oboji a nepripada me ze by aliancni mesta byla nejaka promakanejsi, mozna Stormwind trosicku.

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/10/2005 :  20:29:30  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zadny slitovani necekej

tak tohle uz mi prijde jako opacny extrem.. ale kazdeho vec..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 07/10/2005 :  01:10:53  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Proč? Mě zajímá jestli ho dám, ne jestli dokážu seslat Mind Blast když je soupeř uhlodanej tak že ho to insta zabije...

To je jako ověřovat si jestli porazím char o 20 levelů níž.. I když pravda bylo mi kýmsi vysvětlováno že vraždit lowbíky je teprv to pravý hardcore RP
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/10/2005 :  06:13:03  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
PEEEEEEEEKAY!

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/10/2005 :  15:11:17  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Proč? Mě zajímá jestli ho dám, ne jestli dokážu seslat Mind Blast když je soupeř uhlodanej tak že ho to insta zabije...

To je jako ověřovat si jestli porazím char o 20 levelů níž.. I když pravda bylo mi kýmsi vysvětlováno že vraždit lowbíky je teprv to pravý hardcore RP

jen mi to prijde takove "umele", nerealne.. moje trollka nema aliky rada a jde jim po krku na potkani, ne aby si zkousela sve schopnosti, ale aby je zabila..
i kdyz priznavam, ze:
kdyz pracuje na nejakem ukolu, tak se ji nekdy nechce a venuje se sve cinnosti..
je trosku zbabela, nebo lepe receno, neni bezhlava, a utoci vetsinou, kdyz si mysli, ze ma sanci, v opacnem pripade ustoupi, ci utece..
nad vyrazne mensimi souperi (o cca 10 levelu), se slituje a necha je byt..
taky obvykle nezabiji stejneho protivnika 2 a vice X po sobe..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 10/10/2005 :  00:02:48  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
Hmm rada bych si hrala na RP servru, na tom Venture Co. jsou jen ceske gildy v alianci? za Hordu tam zadni cesi nehraji?

Knagga - Tauren hunter lvl 32 - Venture Co.
Knogga - Tauren shaman - ShadowMoon
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 10/10/2005 :  01:44:25  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:
Originally posted by Marigold

jen mi to prijde takove "umele", nerealne.. moje trollka nema aliky rada a jde jim po krku na potkani, ne aby si zkousela sve schopnosti, ale aby je zabila..
i kdyz priznavam, ze:
kdyz pracuje na nejakem ukolu, tak se ji nekdy nechce a venuje se sve cinnosti..
je trosku zbabela, nebo lepe receno, neni bezhlava, a utoci vetsinou, kdyz si mysli, ze ma sanci, v opacnem pripade ustoupi, ci utece..
nad vyrazne mensimi souperi (o cca 10 levelu), se slituje a necha je byt..
taky obvykle nezabiji stejneho protivnika 2 a vice X po sobe..

Jako bys me slova z pusy bral. Ikdyz nekdy me chyti rapl a killuju vsecko. Sedy ? nezajem. Vadi ti to ? Bez na pve server. Ovsem to jen malokdy :)
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 12/10/2005 :  10:15:11  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
Takze jsem sla na tento server (venture co.), nicmene hraju za hordu - Taurenka Knagga, protoze stejne hraju v dobach kdy asi 90% ostatnich hracu spi, takze stejne nikoho nepotkam, tak to vynde na stejno...

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 12/10/2005 :  10:38:12  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kniga

Takze jsem sla na tento server (venture co.), nicmene hraju za hordu - Taurenka Knagga, protoze stejne hraju v dobach kdy asi 90% ostatnich hracu spi, takze stejne nikoho nepotkam, tak to vynde na stejno...

Tak to si mela jit na Shadow Moon ... tam jsou cesi horda (a jak sem si vzim, raidy prez celou noc az do rana nejsou nic raritniho, takze bys hrala i s cehama) :)

Osobne by se taky pripojil na Ventrue Co. ale nemam cas uz ani hrat main-a, takze radsi nic tam zacinat nebudu.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 12/10/2005 :  11:53:09  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
Coldore jenze me jde o rp... i kdyz je trebas fakt ze s moji ang a stim ze hravam a budu hrat tak zhruba od 4:00 rano do max 10:00 moc rp nenahraju... ale trebas se zadari...

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 12/10/2005 :  12:08:44  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
mno nevim .. nedavno jsem tam chvilku hral a moc mi neprislo ze by se to lisilo od jinych servru .. na general chatu se vesele kecalo o blbostech (ikdyz nevim jestli to je v ramci RP povoleno nebo ne), porad tam pak akurat nekdo vyrvaval ze to je RP server at s tim prestanou, ve hre samotny pak jsem moc nejak velky rozdil nevidel. stejne pak lidi vetsinou komunikuji hlavne v guilde a tam si nemyslim ze si budou na nejake rp hrat

IMO meli na RP serverech zrusit veskery general a trade kanaly, komunikaci by byla mozna akurat pres /tell /yell, zrusit moznost smirovat lidi co nosi, jakej maj level apd.

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:38:00  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Přesně tak. Zrušit šmírování co nosí, zrušit zobrazení levelu. To je nucený a RP a né si na něj hrát. Pokud ta hra neni technicky upravená do RP podoby tak nemá moc smysl na takovej server přecházet protože lidi to stejně dodržovat nebudou. A úprava do RP podoby... kdo by se s tim tento, že ano. Sami dobře víte že RP se hraje dobře to co je s tim účelem navrhovaný.

Jinak co je to za RP že tě negankujou? Já jako Horda hezky RP gankuju i o 20 lvl nižší elfíky co eště bojujou s mobem. Prostě je válka a nepřítele musíš zabít co nejrychleji. Ve hře pořádně nesnášim elfy a to hlavně ženský, a nejlepší je zabíjet ty slabý. To je krásnej pocit, to je RP

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 12/10/2005 :  13:52:46  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Já se ptal lidí kudy dorazit do nejbližšího města a lidi se mi řezali se zvířátka, mám pocit že tam 90 % lidí prostě šlo jako na "new" pvp server kam nejdou importovat postavy. Nějakých zásadních rozdílů jsem si nevšiml, powerleveling, powerquesting ftw...

Jinak nevím, na RP WOW serveru bych asi nehrál - nonkauzální RP server je o ničem (viz. DP2), a na to aby člověk mohl historii "ovlivnit" by bylo potřeba dost práce od GM.

Edited by - Rakhen on 12/10/2005 14:14:54
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 13/10/2005 :  16:58:02  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

mno nevim .. nedavno jsem tam chvilku hral a moc mi neprislo ze by se to lisilo od jinych servru .. na general chatu se vesele kecalo o blbostech (ikdyz nevim jestli to je v ramci RP povoleno nebo ne), porad tam pak akurat nekdo vyrvaval ze to je RP server at s tim prestanou, ve hre samotny pak jsem moc nejak velky rozdil nevidel. stejne pak lidi vetsinou komunikuji hlavne v guilde a tam si nemyslim ze si budou na nejake rp hrat

IMO meli na RP serverech zrusit veskery general a trade kanaly, komunikaci by byla mozna akurat pres /tell /yell, zrusit moznost smirovat lidi co nosi, jakej maj level apd.

A proto vsichni RP hraci pouzviaji flagRSP

http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=1028

Barabariel Herbicidia - Conjurer - FFXIV:RR - [Ragnarok]
@Herbicid - Champions Online, Star Trek Online

There are many worlds where I visited already
Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 13/10/2005 :  19:29:02  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

Přesně tak. Zrušit šmírování co nosí, zrušit zobrazení levelu. To je nucený a RP a né si na něj hrát. Pokud ta hra neni technicky upravená do RP podoby tak nemá moc smysl na takovej server přecházet protože lidi to stejně dodržovat nebudou. A úprava do RP podoby... kdo by se s tim tento, že ano. Sami dobře víte že RP se hraje dobře to co je s tim účelem navrhovaný.

Jinak co je to za RP že tě negankujou? Já jako Horda hezky RP gankuju i o 20 lvl nižší elfíky co eště bojujou s mobem. Prostě je válka a nepřítele musíš zabít co nejrychleji. Ve hře pořádně nesnášim elfy a to hlavně ženský, a nejlepší je zabíjet ty slabý. To je krásnej pocit, to je RP

Nikdo nerika ze to neni Roleplay. Pokud se tak citis se svou postavou proc ne. Nikdo jiste nebude cekat od rugua ze bude viditelnej rvat na warra v plechu a obrovskou palici pojd tady sem pichnu te kudlickou mezi zebra
Ja osobne jako clovek warrior mam jine pocity, chci si dokazat ze ve ferovem boji toho hnusnyho samana rozsekam na kusy. Taky je to roleplay.
Jediny co si myslim ze do RP nepatri je kempeni tela. Osobne sem to na Venture Co zazil asi jednou /sem na lev 41/.

K tomu ruseni general chatu apod., uzivam to davno, resp. to ignoruju.

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 14/10/2005 :  15:08:09  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
Uz se nemuzu dockat az mi ta krabicka dojde a ja zacnu hrat, uz jsem kapanek hrala na pujcenym accountu, ale tam uz jsem se racila smazati abych si mohla hrat pekne na svym.

Mno jo chtelo by to nak rp upravit ten server automaticky, ale ten rpflag nevypada vubec spatne, jen mam s addonu blbej pocit, co kdyz to bude spyware, co kdyz mi to rozhodi komp a tak.
Pouzivate ho nekdo?
Da se na tom Venture co. najit i nejkej cech,moravak, slovak za hordu?

Ja kvuliva rp pocitu musela udelat todle. Mozna to nekomu prijde nerp, ale musela sem to udelat.
Taureni-huntri zacinaj s puskou, coz mi proste nesedne, absolutne ne, jenze orci-huntri zacinaj s lukem, takze jsem si udelal orci hunterku, vydelala s ni 10 str a 30 medaku a az zacnu hrat na svym acciountu tak nejdriv s Knaggou zabehnu do Ogrimaru ve schrance si vyzdvihnut ech 10 stribrnejch a ten luk, za ty penize se naucim ovladat luk a pusku vymaza, pak se pres runu vatim do startovaciho campu a teprve zacnu hrat je to jwen blbinka, ale stejne, radsi takovejhle support do zacatku, nez se honit po prerii s puskou.

Edited by - Kniga on 14/10/2005 16:44:37
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 14/10/2005 :  16:56:37  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Trosku ted nevim co si chtel rict, addonu se neboj, jen si nech poradit nekym zkusenym, pokud budes hrat huntera nejlepe hunterem ktery addony. Bez addonu se temer hrat neda, resp. da pve na low lev, a v pvp si bez nich ani neskrtnes.
S tema taurenama s puskou mas pravdu taky se me to nelibilo

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/10/2005 :  12:16:53  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kniga zabehnu do Ogrimaru ve schrance si vyzdvihnut ech 10 stribrnejch a ten luk,

Drzim palce a preju pevne nervy pri prebihani middle barrens. Tem 20lvl mobum se vyhybej veeeelkym obloukem a drze se na ceste :)

Anarchy Online | Age of Conan | Warhammer Online | StarWars Galaxies | EVE | Earth&Beyond | World of Warcraft | Dungeons & Dragons Online | City of Villains and Heroes | Saga of Ryzom | Lord of the Rings Online
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 17/10/2005 :  12:27:17  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:
nejdriv s Knaggou zabehnu do Ogrimaru ve schrance si vyzdvihnut

Hele, schránka je i v Bloodhoof Village, ne?;-)
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/10/2005 :  12:36:28  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grimnebulin

quote:
nejdriv s Knaggou zabehnu do Ogrimaru ve schrance si vyzdvihnut

Hele, schránka je i v Bloodhoof Village, ne?;-)

Ale weapon trainer na luky ne :)

Edited by - Herbicid on 17/10/2005 12:37:02
Go to Top of Page

Grimnebulin
Starting Member

11 Posts

Posted - 17/10/2005 :  12:41:51  Show Profile Send Grimnebulin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Herbicid
Ale weapon trainer na luky ne :)

jo ták...tak tomuhle se říká heavy-rp:-)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/10/2005 :  13:23:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
neni lepsi nez tam behat ukecat nakyho maga na vycasteni portalu ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Herbicid
Junior Member

XBL2

885 Posts

Posted - 17/10/2005 :  13:31:58  Show Profile  Visit Herbicid's Homepage  Send Herbicid an ICQ Message Send Herbicid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

neni lepsi nez tam behat ukecat nakyho maga na vycasteni portalu ?

JO to by mohlo byt reseni, zabehnout do TB a tam zkusit nejakeho 40+maga splasit :) A nezapomenout se pred tim stavit u litaka :))

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 03/12/2005 :  02:43:22  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
jak ja vas na tom Venture Co. najdu ? :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 03/12/2005 :  07:12:27  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Cesi jsou roztrouseni ve vice guildach bohuzel.
V nasi guilde Last Covenant jsou asi 4 vcetne me, existuje ceska guilda Pohadka ale kdyz na ni koukam je tam bezne tak 5 lidi online tak to neni asi to prave. Nebyl bych proti zalozit ceskou guildu nebo pripojit se k Pohadce, ale chtelo by to tak aspon 40 aktivnich clenu coz je nyni nerealne.
Nevim jaka je situace za hordu ale myslim ze ceska guilda tam zadna neni.

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

camcal
Starting Member

9 Posts

Posted - 03/12/2005 :  19:17:02  Show Profile  Send camcal an ICQ Message Send camcal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noztra

Marjanko, aspon si mohl dat vedet me, kdyz jsem GM, fakt me celkem stve, kdyz se dozvim odsud, ze nekdo presel na jinej server a uz neni aktivni za Motion, misto aby mi to rekl sam, ja bych ti prece hlavu neukousl :( Bohuzel, takovejch lidi s visicim otaznikem nad hlavou je vic.

hehe tak im treba vratit quest a zobrat odmenu, expy ... :))

Camcal - Shaman lvl60 Shadowmoon (lost in miration)
Camcal - Shaman lvl60 Drak'thul (reincarnated, more powerfull)

Nevadi, ze ma nenavidia, hlavne, ze sa ma boja.
Go to Top of Page

Kniga
Starting Member

43 Posts

Posted - 04/12/2005 :  04:02:58  Show Profile  Visit Kniga's Homepage  Send Kniga an ICQ Message Send Kniga a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cesi jsou roztrouseni ve vice guildach bohuzel.
V nasi guilde Last Covenant jsou asi 4 vcetne me, existuje ceska guilda Pohadka ale kdyz na ni koukam je tam bezne tak 5 lidi online tak to neni asi to prave. Nebyl bych proti zalozit ceskou guildu nebo pripojit se k Pohadce, ale chtelo by to tak aspon 40 aktivnich clenu coz je nyni nerealne.
Nevim jaka je situace za hordu ale myslim ze ceska guilda tam zadna neni.

JE! jmenuje se guardian of bohemians (myslim) ej jich prej kolem 12... Ja mam ted bloklej ucet bo nemam prasule, ale az se lognu tak se k nima si priodam (estli este budou existovat)

Go to Top of Page

johny_mnemonic
Starting Member

4 Posts

Posted - 08/12/2005 :  12:35:44  Show Profile Send johny_mnemonic a Private Message  Reply with Quote
Uz se nejmenujeme Guardians of Bohemia, protoze to blizzardi zakazali (skrzeva mail od GM), ted se jmenujeme Zhouba Azerothu. Hraje nas neco kolem 40, v prime time vetsinou 10-20 lidi online.

Aberath - lvl 28 undead warlock - The Venture Co.
Nonnus - lvl 12 tauren druid - The Venture Co.
Baghtra - lvl 10 orc hunter - The Venture Co.
Go to Top of Page

johny_mnemonic
Starting Member

4 Posts

Posted - 08/12/2005 :  12:37:16  Show Profile Send johny_mnemonic a Private Message  Reply with Quote
Uz se nejmenujeme Guardians of Bohemia, protoze to blizzardi zakazali (skrzeva mail od GM), ted se jmenujeme Zhouba Azerothu. Hraje nas neco kolem 40, v prime time vetsinou 10-20 lidi online.

Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 08/12/2005 :  12:52:19  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johny_mnemonic

??? Proc to zakazali ???

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

johny_mnemonic
Starting Member

4 Posts

Posted - 08/12/2005 :  12:59:14  Show Profile Send johny_mnemonic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Relative

quote:
Originally posted by johny_mnemonic

??? Proc to zakazali ???

Prisel od GM mail, ze se nazev vztahuje k realnemu svetu a neni to tedy ze sveta WoW. Podrobnejsi informace k tomu nemam. Jen je mi divne, ze normalne trpi nazvy jako Heroes of Sweeden, Norweigian Kings, nebo tak nejak...

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 08/12/2005 :  13:00:32  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
protoze nemaj radi klokany

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/12/2005 :  13:17:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
este by mohli smaznout vsechny s cz,svk za jmenem

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 08/12/2005 :  13:50:03  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
Zakazali to protoze je to RPpvp server. A udelali spravne.
Na normalnim serveru by vam to nechali.

Hrombobyj (EQ2)
Go to Top of Page

johny_mnemonic
Starting Member

4 Posts

Posted - 09/12/2005 :  11:42:58  Show Profile Send johny_mnemonic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zakazali to protoze je to RPpvp server. A udelali spravne.
Na normalnim serveru by vam to nechali.

Ono to nebude tak horké, mám info, že to GM povolil po vysvětlení o co se jedná, že to není žádné sprosté slovo :-) Takže se nejspíše bude název měnit na původní. Každopádně je s podivem, že ačkoli je to RP server, jak píšeš, tak tam stále potkávám hráče se jmény jako JudgeDoom, atp. Nehledě na názvy zahraničních guild jako Guardiani de la macaroni, nebo jak už jsem psal, Hrdiny ze Švédska a Norské krále aka Heroes of Sweden a Norveigian Kings. Nebo jména guild v nativním jazice členů jako je třeba česká alianční Pohádka, nebo jejich hráčů - Klára, atd. atd... Myslím, že polemizování nad tím, co je ve WoW RP a co ne, je nad rámec této diskuse a stejně to záleží na (zlo)vůli blizzardu.

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 09/12/2005 :  12:51:52  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
"Klara" neni RP? :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 09/12/2005 :  13:12:15  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

"Klara" neni RP? :)

neni ... RP je napr. "Karel"

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: